LaLiga - souhrn 33. kola

19.04.2019, 22:53, aktualizováno 21.04.2019, 22:38
Komentáře a souhrny
Getafe v přímém souboji o průběžnou čtvrtou pozici zdolalo Sevillu, tři body do boje o Ligu mistrů má i Valencia. Barcelona porazila Real Sociedad a upevnila si pozici na čele. Tři body získalo i Atlético Madrid, které si poradilo s Eibarem, Real zase po změně stran přehrál Athletic...

Real Betis - Valencia CF 1:2

21.04.2019 20:45

Góly: 78. Giovani Lo Celso (pen.) - 45. Gonçalo Guedes, 49. Gonçalo Guedes

Hodně důležité vítězství vybojovala na půdě Realu Betis Valencia. Čerstvý semifinalista Evropské ligy dokázal být na sklonku prvního poločasu a začátku druhého dějství nesmírně efektivní a dvěma góly Goncala Guedese si vytvořil náskok, o který už nepřišel. Betis sice dokázal snížit a následně i vytvořit velký tlak, na remízu však nedosáhl.

První poločas byl možná pro mnohé příznivce zklamáním, ani jeden tým si totiž nedokázal vytvořit trvalejší převahu a diváci vlastně neviděli jedinou pořádnou gólovku. Betis sice několikrát zkoušel střelecké štěstí, jenomže jak v případě Jesého, tak i Joaquína měl smůlu, ani jedna rána neprošla k Netovi.

Ve 33. minutě musel kouč Marcelino řešit velkou nepříjemnost, zranění kolene utrpěl Denis Čeryšev, jehož nahradil Rodrigo. Právě kolem třicáté minuty se tempo hry trochu zvedlo, ale stále bez výraznější šance. O to více bylo překvapivé, když si v první minutě nastaveného času navedl balón ze strany ke středu Goncalo Guedes a přízemní ranou k tyči překonal brankáře Lópeze. Valencia vytěžila z minima maximum a na stadionu Benita Villamarína vedla 1:0.

Betis chtěl ve druhém poločase na hosty vlétnout, jenomže rychle inkasoval druhý gól. Valencia sehrála rohový krok na krátko a následnou kombinací se takřka z totožného místa opět trefil Goncalo Guedes. Valencia se uklidnila a následující minuty patřily jí.

Domácí se pomalu nadechovali tlaku až dvacet minut před koncem a postupně přitápěli pod kotel. V 80. minutě smolně zahrál ve vápně rukou Gabriel a Betis měl k dispozici pokutový kop. Giovani Lo Celso neměl s penaltou problém a vrátil Béticos do hry. O chvíli později si Valencia zadělala na další problémy, během vzdušného souboje s Firpem si počínal nedovoleně Rodrigo a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch.

Betis si v závěrečných minutách vytvořil obrovský tlak, ale defenzíva Los Che vše ustála a nakonec i s trochou štěstí získala všechny body. Ve třetí minutě nastavení ještě vzbudil emoce zákrok Gabriela na Joaquína, ale sudí Sánchez se rozhodl nepískat. Marcelinův tým se po výhře 2:1 přiblížil čtvrtému místu, na Getafe ztrácí jen dva body.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CD Leganés 2:1

21.04.2019 18:30

Góly: 64. Carlos Bacca, 80. Karl Toko Ekambi - 86. Nabil El Zhar (pen.)

Sestupovým příčkám se vzdaluje Villarreal, který doma porazil Leganés 2:1. Všechny branky padly až po změně stran, kdy se postupně prosadili Carlo Bacca a Karl Toko Ekambi. Leganés stihl deset minut před koncem jen korigovat, z pokutového kopu se prosadil Allan Nyom.

Villarreal se v týdnu rozloučil s Evropskou ligou, když ani ve druhém semifinálovém utkání nestačil na Valencii a po zbytek sezony se může plně koncentrovat na boj o záchranu. Žlutá ponorka v důležitém utkání hostila Leganés a potřebovala získat tři body.

Začátek zápasu zachytil Villarreal v dobrém herním rozpoložení a už ve 2. minutě mohl vyprodaný stadion Cerámica jásat, i když zbytečně, protože Chukweze stál v inkriminovaném okamžiku v ofsajdu. Žlutá ponorka se úvodních minutách snažila o vstřelení gólu, který by její hru uklidnil. Ve 25. minutě nastal ve vápně Leganésu pořádný zmatek, Baccovu přihrávku nedokázali hosté odvrátit a Chukweze nakonec trefil jen obětavého protihráče. Šance Villarrealu s koncem prvního poločasu přibývaly, Ekambiho ránu Cuéllar vyrazil a nadále držel pro svůj tým čistý štít. Leganés zahrozil jen jednou, když se na sklonku poločasu dostal k hlavičce Omeruo, ale Fernández s tím neměl problémy.

Remízu Villarreal určitě nechtěl a po změně stran se do toho znovu opřel. V 64. minutě neudržel Cuéllar Ekambiho střelu a Carlos Bacca zblízka dorazil balón do sítě! Leganés po inkasované brance zvýšil aktivitu, ale deset minut před koncem si vyměnili balón Cazorla s Ekambim a druhý jmenovaný střelou ke vzdálenější tyči zvýšil na 2:0.

Hotovo ale ještě nebylo. Unikajícího Braithwaita zastavila obrana domácích nedovoleně a sudí Iglesias ještě nařídil pokutový kop. Allan Nyom sice trefil stranu, kam skákal Fernández, ale balón se přesto ocitl v síti. Nyomův gól znamenal jen korekci výsledku, žádný závěrečný tlak v podání hostů se totiž nekonal.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 3:0

21.04.2019 16:15

Góly: 47. Karim Benzema, 76. Karim Benzema, 90. Karim Benzema

Jestli je po odchodu Cristiana Ronalda pro Real Madrid někdo nepostradatelný, je to útočník Karim Benzema. Francouz ve druhém poločase zápasu s Athleticem rozjel svůj ofenzivní koncert a hattrickem zařídil vítězství Realu v celkové výši 3:0. Bílý balet si na Santiago Bernabéu vítězství zasloužil, po celé utkání měl více ze hry a nakonec byl i dostatečně efektivní.

Realu v utkání chyběl stoper Sergio Ramos, jinak Zinedine Zidane poslal na trávník svojí obvyklou jedenáctku. Kapitánskou pásku přitom navlékl krajní obránce Marcelo. Baskové slavný celek třikrát v řadě obrali o body, porazit ho však nedokázali více jak čtyři roky. Ještě výrazně starší je vítězství v Madridu, které se naposledy zrodilo v roce 2005.

Athletic se v prvním poločase držel, Real sice měl častěji balón na svých kopačkách, ale před šestnáctkou nedokázal zakončovat. Hosté svoje snažení omezili na několik centrů, se kterými Keylor Navas neměl problémy.

Real se dočkal úvodní branky až krátce po změně stran. Ve 48. minutě zakončil rychlý kontr po Asensiově přihrávce z pravé strany Karim Benzema. Domácí tým měl i nadále převahu, ovšem do koncovky se zas tak často nedostával. Brankář Herrerín nemusel po delší čas vůbec zasahovat, přesto čtvrthodinu před koncem podruhé inkasoval. Karim Benzema si tentokrát seběhl na vzdálenější tyč a hlavou po rohovém kopu zvýšil na 2:0.

Do konce utkání ještě zbývalo i s nastavením zhruba patnáct minut, ale Athletic už to měl hodně složité. Za celé utkání se Baskům nedařilo dostat soupeře pod tlak a nepovedlo se to ani v závěru. Střídající Gareth Bale orazítkoval v 90. minutě břevno a v nastavení upravil skóre do konečné podoby opět Karim Benzema. Francouzský kanonýr potrestal velkou hrubku brankáře Herrerína, který si vyběhl až za pokutové území, jenomže balón špatně odhlavičkoval a Gareth Bale přihrál Benzemovi, který obloučkem do prázdné branky zkompletoval hattrick.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 3:0

21.04.2019 14:00

Góly: 35. Jaime Mata (pen.), 45+4. Jorge Molina (pen.), 53. Jorge Molina

Boj o čtvrté místo je ve Španělsku podobně jako v dalších velkých ligách pořádně dramatický a po 33. kole má k Lize mistrů nejblíže Getafe. Madridský celek dokázal v přímém souboji porazit Sevillu jasně 3:0, přestože zdaleka neměl takovou převahu, jak by se na první pohled mohlo zdát. Getafe k vítězství dopomohly dva pokutové kopy a také brzká červená karta v podání hostujícího Escudera. O deseti dohrával i domácí tým, ale to už bylo o výsledku rozhodnuto.

Na stadionu Alfonsa Pereze se hrál veledůležitý duel, který mohl jeden z týmů pět kol před koncem přiblížit vysněné Lize mistrů. Důležitost zápasu se podepsala i pod jeho začátkem, fotbal byl totiž z obou stran spíše opatrný.

Opravdu velká gólovka se naskytla až ve 22. minutě a postarali se o ní hráči Sevilly. Obrana Getafe odvrátila centr jen k Vázquezovi, který si balón zpracoval na prsa a z voleje líznul břevno. Následně se do blízkosti šestnáctky dostávalo i Getafe a když po rohovém kopu zahrál uvnitř pokutového území rukou Escudero, měli domácí k dispozici penaltu. Vše ještě musela potvrdit videotechnologie a pak už Matovi nic nepřekáželo k tomu, aby střelou pod břevno překonal Tomáše Vaclíka. Český brankář, který znovu nechyběl v základní sestavě, se o chvíli později tvrdě srazil s Durem a musel být ošetřován, naštěstí ale nešlo o nic vážného. Ještě před koncem prvního poločasu došlo ve vápně Rojiblancos k další ruce a znovu se provinil Escudero. Pro hostujícího obránce šlo o kuriózní okamžik, neboť sudí jej ocenil podruhé za hraní rukou žlutou kartou a tím pádem i červenou. Jorge Molina navíc z penalty zvýšil na 2:0 a Sevilla byla v nelichotivém postavení.

Sevilla vsadila do druhé půle na rychlonohého Promese, ale i on společně se spoluhráči sledoval, jak v 53. minutě střílí už třetí gól do prázdné branky Jorge Molina. Tříbrankový náskok se zdál být dost velký na to, aby domácí zvolnili tempo. V 74. minutě uviděl rovnou červenou kartu za ostrý zákrok Dakonam, ale na výsledek už to žádný vliv nemělo. Getafe zkrátka mělo nahráno a v důležitém zápase o Ligu mistrů zvítězilo nad Sevillou 3:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 2:2

21.04.2019 12:00

Góly: 62. Rúben Vezo, 72. Rubén Rochina - 16. Borja Iglesias, 65. Marc Roca

Levante uhrálo s Espanyolem jen bod a v boji o záchranu je to málo. Valencijský celek sice zůstane i po tomto kole mimo sestupové pozice, ovšem k dobru má jen dva body.

Domácí celek vstoupil do utkání aktivněji, jenomže v 18. minutě nedokázal ubránit protiútok vedený Sergi Darderem, jenž ještě posunul balón na Borju Iglesiase a ten z hranice šestnáctky zamířil přesně k tyči. Levante se rozhodně nedala upřít snaha o vyrovnání, i další minuty byly spíše v jeho režii, ale bez gólového vyjádření.

V závěru prvního poločasu mělo Levante velké štěstí, Espanyol si nejprve vytvořil obrovskou šanci, ale brankář Aitor Fernández na brankové čáře udržel balón i následné pokusy o jeho bezprostřední dorážku. Úplné nebezpečí však Levante nezažehnalo, hosté byli stále v tlaku a dali gól, jenomže parádní rána Marca Rocy, která skončila v síti, nemohla být kvůli ruce uznána. Levante prohrávalo po prvním poločase 0:1 a potřebovalo zabrat. Druhé dějství sice nezačalo nijak aktivně, ale po hodině hry přeci jenom srovnalo stav. Vynikající nákop do šestnáctky zakončil z malého vápna "rybičkou" Rúben Vezo.

Výsledek 1:1 dlouho nevydržel, Espanyol si o dvě minuty později vzal vedení zpátky, když až k Marcu Rocovi na zadní tyč doputoval balón a hostující hráč jej nekompromisně napálil do sítě. Na tahu bylo znovu Levante a čtvrthodinu před koncem přišla parádní odpověď. Borja Mayoral šikovně přihrál patičkou Rubénu Rochinovi a ten nechytatelnou ranou pod břevno znovu srovnal na 2:2.

Rubén Rochina se do zápasových statistik zapsal ještě jednou, když hned o minutu později fauloval Sáncheze a po druhé žluté kartě musel opustit hrací plochu. Více jak čtvrthodinovou přesilovku hosté nedokázali zužitkovat i proto, že minutu před koncem napálil jen tyčku Hernán Pérez.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 2:1

20.04.2019 20:45

Góly: 45. Clément Lenglet, 64. Jordi Alba - 62. Juanmi

Barcelona tentokrát už v plné polní porazila Real Sociedad a rozdíl mezi prvním a druhým se ani po tomto kole nezmění. Výhru Kataláncům vystříleli sváteční střelci z obrany Clément Lenglet a Jordi Alba. Hosté předvedli na Camp Nou povedený výkon, což dokazuje překvapivě větší držení balónu, které ale na body nestačilo.

Svěřenci Ernesta Valverdeho měli ještě v nohách odvetné utkání Ligy mistrů proti Manchesteru United, ovšem zápas se San Sebastianem neponechali náhodě a na trávník stadionu Camp Nou vyběhla silná sestava včetně Lionela Messiho nebo Luise Suáreze. Barca už znala výsledek Atlética a svůj bodový náskok chtěla zpátky. Baskové se zase v případě výhry mohli přiblížit pohárové Evropě, která je stále ve hře.

Domácí od úvodního hvizdu nikam nepospíchali a poklidnou kombinací se pokoušeli o překonání obranné řady Basků. Real Sociedad neměl se zachytáváním barcelonských útoků žádné problémy a Katalánce vlastně do ničeho nepustil. Ve 34. minutě si zkoušel vymodlit pokutový kop Luis Suárez, ale zcela zbytečně protože jeho pádu předcházel ofsajd. O pár minut později přišla první velká šanci zápase a v ní překvapivě hosté. Nádherný oblouček za obranu zakončoval už z malého vápna před ter Stegenem Juanmi, německý brankář dobře zasáhl a následná dorážka šla naštěstí pro Barcu nad. Blaugranas možná nebyli tolik aktivní, jak se od nich očekávalo, přesto si v prvním poločase zajistili vedení. Ousmane Dembélé na prahu 45. minuty rozehrál rohový kop a Clément Lenglet hlavou pod břevno poslal Barcelonu do vedení.

Baskové ale ukázali, že mohou s Barcelonou hrát vyrovnanou partii, z inkasovaného gólu se nepoložili a naopak po hodině hry dokázali na Camp Nou srovnat stav. Merino poslal do šestnáctky citlivou přihrávku, kterou Juanmi v pádu přes ter Stegena poslal do sítě!

Z vyrovnání se San Sebastian dlouho neradoval, odpověď Barcy totiž byla okamžitá. Jordi Alba si na kousku prostoru ve vápně připravil střelu na pravačku a balón poslal přesně ke vzdálenější tyči, kam Rulli nedosáhl. Barca ještě chtěla přidat pojistku, ale zformovaná obrana hostů si dokázala s kombinacemi poradit. Závěr zápasu přinesl menší tlak Basků, kteří nakonec i těsně převážili držení balónu na svou stranu. Jednapadesát procent v držení balónu bylo ale jediným úspěchem San Sebastianu, který v ten večer zaznamenal, vyrovnat se hostům nepodařilo a z Camp Nou tak odjíždějí bez bodu.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - SD Huesca 0:0

20.04.2019 18:30

Góly: -

Jeden z nejdůležitějších zápasů v sezoně mají za sebou celky Rayo Vallecano a SD Huesca, ovšem s konečným výsledkem 0:0 nemohou být spokojeni. Bezbranková remíza je v boji o záchranu pro oba ztrátou, která může mít pět kol před koncem fatální následky.

Předposlední tým versus poslední, v Madridu se zkrátka hrálo o všechno. Tři body mohly jednoho z nich přiblížit vytoužené záchraně, nakonec však oba ztrácí.

Více ze hry měl domácí celek, jenž se mohl znovu opřít o výkony Raúla De Tomáse. Čtyřiadvacetiletý útočník se dostal do první příležitosti po čtvrthodině hry, když v náběhu převzal kolmici Poza, ovšem branku Santamaríi vůbec netrefil. Brankáře hostů se podařilo překonat ve 24. minutě, kdy se za jeho záda trefil Moreno, gólová radost ale byla zbytečná, neboť pomezní odmával těsný ofsajd. I třetí zajímavý moment prvního poločasu měli na svědomí domácí borci, v obrovské šanci se dostal na malém vápně k zakončení Pozo, ale Santamaría se vytasil s vynikajícím zákrokem a tutovku zlikvidoval.

Huesca se v prvním poločase jen bránila a totéž bylo k vidění i na začátku druhé půle. V 54. minutě dokonce domácí znovu vstřelili neregulérní gól, což potvrdil i VAR systém. Hosté se dostali do první příležitosti až jedenáct minut před koncem. Po hezkém přiťuknutí nebezpečně pálil Ávila, ale García si s jeho střelou poradil. Stejný muž měl na kopačce rozhodnutí i v 88. minutě, kdy k němu přilétl centr od Ferreira, jenomže Ávila si s ním nedokázal poradit. Rozhodnutí nepřinesly ani čtyři minuty nastaveného času a tak ryze záchranářská bitva skončila bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Atlético Madrid 0:1

20.04.2019 16:15

Góly: 85. Thomas Lemar

Atlético Madrid se ještě nevzdává a po vybojovaném vítězství na půdě Eibaru vytváří na vedoucí Barcelonu tlak. Los Colchoneros se dlouho nemohli prosadit, až pět minut před koncem rozhodl Thomas Lemar. Eibar doma nesehrál vůbec špatné utkání, především Sergi Enrich si vytvořil několik brankových příležitostí, ovšem Oblak ani jednou neinkasoval.

Simeonův tým vstoupil do utkání agresivně a brzy si vytvořil dvě slibné gólovky. Samostatný nájezd Correy výborně zpacifikoval gólman Dmitrović. O několik minut později do podobného úniku pelášil i Álvaro Morata, Sergio Álvarez ho sice zezadu povalil k zemi, nicméně jak ukázaly záběry čistě, takže se o žádný pokutový kop nejednalo.

Eibar se osměloval pomaleji a Cucurellův nepříjemný centr před Enrichem odvrátila obrana. Sergi Enrich následně dělal defenzivě Atlética v závěru prvního poločasu problémy, ovšem žádná branka nakonec nepadla.

Druhý poločas začal hodně zhurta. Nejprve zamířil po centru Jordána těsně vedle hlavičkující Sergi Enrich a vzápětí po něm na druhé straně o kousíček minul vzdálenější tyčku Álvaro Morata. V 53. minutě pro změnu napřáhl Koke a Dmitrović měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil nad břevno.

Bylo to kdo z koho. Dvacet minut před koncem na poslední chvíli zasáhl před nepříjemným Enrichem stoper Diego Godín, aby následně zazdil i svojí příležitost, jeho hlavičku Dmitrović fantasticky vyškrábl. Hra se poté opět přestěhovala před Oblaka a po centru De Blasise nebezpečně hlavičkoval Kike García jen vedle. Eibar rozhodně nehrál špatně, jenomže nedal gól, kdežto Atlético pět minut před koncem ano. Koke poslal přes celé vápno přihrávku na nabíhajícího Thomase Lemara, který trefil odkrytou branku a poslal Atlético do vedení! Eibar se ještě pokusil vyrovnat, ale jeho ofenzivní zmar podtrhl další neproměněnou gólovkou Jordán.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Girona FC 2:1

20.04.2019 13:00

Góly: 34. Iago Aspas, 69. Sofiane Boufal - 48. Cristian Portu

Boj o záchranu se ve španělské LaLize opět o něco více dramatizuje, protože Celta Vigo dokázala ve vzájemném duelu přetlačit Gironu a v tabulce se dostala o bod před ni. Klíčovou výhru Celestes režírovali Iago Aspas, a Sofiane Boufal, oba v rolích střelce i nahrávače. Girona sice několikrát sahala po vyrovnání, jenomže Blanca už překonat nedokázala.

Pro Gironu už je to pátá porážka v řadě a pět kol před koncem soutěže velmi nepříjemná situace. Katalánci sice mají situaci stále ve svých rukou, ale do příštích kol budou muset výrazně přidat. Do zápasu na stadionu Balaídos nevstoupili v ideálním rozpoložení a soupeř od začátku diktoval tempo, přičemž v první gólovce se ocitl už po šesti minutách, kdy se nepřesnou technickou střelou prezentoval Sofiane Boufal. Po zhruba stejné porci minut z dálky napřáhl Iago Aspas a Jasín Bunú musel vyrážet.

Celtě to nevyšlo ani ve 27. minutě, kdy hlavičkoval ke vzdálenější tyči Maxi Gómez a scházel opravdu kousek. Girona si zahrávala a Celta nakonec její obranu přeci jenom překonala. Sofiane Boufal pronikl do šestnáctky a přihrávkou před branku našel volného Iaga Aspase, který i s pomocí tyčky poslal balón do sítě.

Katalanci přichystali na druhý poločas hned dvojí střídání a slavilo to úspěch. Pedro Alcalá poslal dlouhou přízemní přihrávku do volného prostoru, kde stál na ofsajdové hranici Cristian Portugués a střelou k tyči srovnal na 1:1. Sudí se o celé situaci ještě radil u videa, protože ve hře byl možný ofsajd za předpokladu, že Cristhian Stuani tečoval balón. Jak ukázal VAR balón tečován nebyl a branka mohla platit.

Celta Vigo po inkasované brance znovu zvýšila aktivitu a začala hosty přehrávat. Hlavička Maxiho Gómeze zamířila jen do náruče Bunúa, ale v 69. minutě si navedl balón na střelu Sofiane Boufal a technickým obstřelem vrátil vedení na stranu Celty Vigo. Na tahu byla Girona, která se přes obranu Celestes prokousávala s obtížemi, přesto si dokázala vypracovat nadějné příležitosti. Ryad Boudebouz přestřelil a už ve čtvrté minutě nastavení pálil jen do obránce Cristhian Stuani. Z následného rohového kopu a po odrazu pálil z voleje Pere Pons a Gironě opravdu nescházelo mnoho, aby slavila vyrovnání. Celta měla v závěru štěstí, ale vedení si pohlídala a do tabulky získává hodně důležité tři body.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Valladolid 2:2

19.04.2019 21:00

Góly: 4. John Guidetti, 24. Jony - 38. Joaquín Fernández, 76. Enes Ünal (pen.)

Deportivo Alavés nedokázalo i přes dvoubrankové vedení porazit Valladolid a zůstalo na osmém místě tabulky. Z výsledku 2:2 budou určitě spokojenější hosté, i když v boji o záchranu je i pro ně bod málo. Valladolid se bodově dotáhl na sedmnáctou Celtu Vigo, ta má však své utkání k dobru.

Páteční předehrávka svedla dohromady dva celky, které potřebovaly vyhrát. Deportivo nevyhrálo už čtyři kola v řadě a jestli ještě chtělo pomýšlet na evropské poháry, potřebovalo Valladolid zdolat. Hosté zase bojují o záchranu a jedině výhra je mohla vyvést ze sestupových vod.

Alavés začal velmi dobře a stadion Mendizorrotza rozjásal už po pěti minutách. Brankář Rodríguez vyrobil po malé domů obrovskou hrubku, když se snažil nakopnout balón dopředu, jenomže trefil dotírajícího Johna Guidettiho, od něhož se balón okamžitě odrazil do sítě. Jakoby si Valladolid nevybral všechnu smůlu, po dvaceti minutách odkulhal ze hřiště Keko a za další tři minuty zakroutil na zadní tyč svůj volný přímý kop Jony. Nikdo ve vápně jej netečoval a centr přesně zapadl k tyči, takže brankář Rodríguez na něho nedosáhl. Ve 33. minutě pak hosté vystřídali podruhé a místo Fernándeze nastoupil Míchel. Pro Valladolid to rozhodně nebyly dobré vyhlídky, ale ještě do poločasu se mu podařilo vstřelit kontaktní gól. Centr Oscara Plaňa lehce líznul hlavou Joaquín Rodríguez a Pacheco se jen ohlédl.

Druhý poločas už tolik zajímavých momentů nenabídl. Deportivo si drželo těsné vedení až do 78. minuty, než Ely fauloval unikajícího Guardiolu a sudí Estrada nařídil pokutový kop. Ideální příležitost na vyrovnání si nenechal ujít Enes Ünal, jenž střelou k tyči do opačného směru, než kam skákal Pacheco, zařídil dělbu bodů.

Rozkouskovaný závěr ještě mohl přinést celkového vítěze, ale obrovská šance ve třetí minutě nastavení skončila na tyči. Calleriho koncovka směřovala do prázdné branky, když s odkopem na brankové čáře přispěchal Calero a po podklouznutí si div nevstřelil vlastní gól - balón totiž poslal do tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33238283:3277
2.Atlético Madrid33208548:2168
3.Real Madrid33204959:3864
4.Getafe CF331412743:2954
5.Sevilla FC331571154:4252
6.Valencia CF331216538:2852
7.Athletic Bilbao331113936:4046
8.Deportivo Alavés3312101135:4246
9.Real Betis331271439:4543
10.Espanyol Barcelona331191339:4842
11.Real Sociedad3310111239:4141
12.CD Leganés3310111233:3841
13.SD Eibar339131142:4540
14.Villarreal CF338121342:4636
15.Celta Vigo33981647:5635
16.Girona FC338101534:4634
17.Levante UD338101547:6134
18.Real Valladolid337111528:4732
19.Rayo Vallecano33771936:5728
20.SD Huesca335111735:5526

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (118)

Přidat komentář
Pride

Levante dolů

Reagovat
ADM

Už stačia len 2 víťazstvá, tak snáď pomedzi LM neuvidím v lige nikoho z trojice Messi, Luis a Alba

Reagovat
LAM

Ubohej výkon.Lituju fanoušky na stadionu.

Neřeknu před LM ,ale ta se teď nehraje,tohle je horzný mrhání materiálem.spoň že 3 body

Na Alaves bez Messiho,Suareze a Alby.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomínás na výkon Socek, který byl velmi dobrý. Navíc měli více sil.

Určitě to nebyl ubohý výkon.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez a Alba rozhodně. Messi se asi rozhodne sám, jestli si chce ještě vylepšit statistiky.

Reagovat
technecium

V tyhle fázi je jakékoliv vítězství dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Další krok k titulu.

Reagovat
Murena

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Dbeska jen 49% držení míče.Na zápas s Sockama dost nečekaný a taky to podle toho vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Lenglet dalsi paradny vykon. O zdravotnom stave kolena Samuela idu v poslednej dobe same zle spravy a pokial je pravda, ze odmietol operaciu aj po naliehani klubu, tak ho treba jednoznacne predat, i ked je otazne, ci to bude mozne, pokial ma to koleno v haji...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villareal to je hrozná bída..

Reagovat
smazaný uživatel

VAR ale jo, když skáčeš do hlavy jak na trampolíně, není se čemu divit... ale poslat za to tým do 10... a likvidační zákroky nechávat, no nevím.

Reagovat
Jordi Alba

Sevilla zkušeně.

Reagovat
Elliasson

Dofuám, že Evropská Liga zaslouženě.

Reagovat
Jordi Alba

Tak uvidíme, co teď Vale, pořád o tu LM hrajou 3 týmy. Sevilla si hlavně posrala to, že při stejným poctě bodů prohráli jak s Getafe, tak

s Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzin je nesmrtelnej. Vsadím boty, že bude první devítka příští rok.

Reagovat
Bandita_Harry

odide ale bude davat goly stale

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde.

Reagovat
CHONG

Objevil jsi Ameriku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Ak bude hrat ako teraz nech je..

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
madridcan

No...zase ked ty davas do stavky to, co povazujes za ,,boty", tak to Stevie Wonder da do protistavky zrak

Reagovat
Bandita_Harry

Getafe pekne len ci bude ten 2 body naskok stacit maju o nieco tazsi los ako Sevilla a Valencia no Valencia tam ma CDR a EL dufam ze si to Getafe postrazi

Reagovat
el Principito

Reagovat
Bandita_Harry

fanusikom Barcelony nestaci titul oni potrebuju mat podla predstav celu tabulku alebo ako ?

Reagovat
el Principito

vždyť by to byla ostuda ... doufám, že to Sevilla nebo Valencie zvládne

Reagovat
CHONG

Ta Sevilla, která vypadla se Slavií a Getafe jí dneska dalo trojku?

Reagovat
el Principito

tak soudit podle 2 zápasů ...

Reagovat
JM

A podle čeho soudíš ty, že Getafe udělá v LM ostudu?

Reagovat
el Principito

ty si dovedeš představit, že se jim podaří zopakovat to co letos? a navíc až budou muset na podzim odehrát 6 těžkých zápasů navíc v soutěži, na kterou zatím jen koukali v televizi? vždyť je to tým jedný sezóny ...

Reagovat
Bandita_Harry

kuk prispevok dole

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe patří mezi nejmíň oblíbené týmy ve Španělsku. Přirovnal bych to k Příbrami nebo Viktorce Žižkov.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Třeba to, že je to totálně irelevantní informace vzhledem ke komentu českého fanouška Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

takže nevíš, akorát jsi ve svém tunelu jménem Eurofotbal. Nepřekvapuje mě to.

Reagovat
CHONG

Tak mě pouč

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž ... asi máš pravdu - možná spíš Dukla.

Reagovat
Bandita_Harry

jasne viem ze tam chodi 10 tisic ludi na zapasy a radsej by som tam videl Betis alebo Bilbao ale paci sa mi ze taky tim je v boji o LM nikto tam peniaze nenalial a nerobili velke nakupy ak si to vykonmi zasluzia preco nie aj ked to tiez vidim skor na jednorazovy uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to už dřív a opakovaně. Je možné, že nynější úspěch jim pronesl podobné typy fandů, jako CHONG. Nechám na každém, jak moc jsou tihle bandwagoneri pro klub přínosem.

Reagovat
CHONG

Já jsem jim naopak začal fandit v momentě, kdy spadli do Segundy, opakovaně jsem to tady psal. Ty jsi fakt neskutečný, když vezmu v potaz tvé křestní jméno a neustálé lži a smyšlenky, tak by mě ani nepřekvapilo, kdybys byl sám pan mluvčí.

Jinak já jsem pro Getafe asi stejným přínosem jako ty pro Barcelonu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi ne, Getafe je pro spoustu madridistů podobným doplňkem jako pro culés třeba Girona. Ale jinak je to klub dlouhodobě o ničem, Bordalásova současná éra budiž výjimkou. Segunda jim slušela

Reagovat
fenixLFC

A to jw co za logiku? akoze kvoli titulu nemozu priat niekomu viac ako inym?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase si to Vem, že by to nebylo spatne.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

no na to, ze je Benz neustale vyhazovanej, tak prave dorovnal svou nejgolovejsi ligovou sezonu a k tomu ma jeste realnou sanci prekonat svy maximum ve vsech soutezich, pokud da aspon tri kousky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Bezvýznamný góly v bezvýznamných zápasech. To je celý.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Striela proti druhej polke tabulky

Reagovat
Kokesh

Za lonskou sezonu si tu kritiku zaslouzil jako nikdo, letos ho vyhazuje kdo presne? Podivej se na kritiku Suareze z rad cules, pritom on dal o vice nez 50 ligovych golu vice, nez Karim (oba 5 poslednich sezon).

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade Suareze jsem zaznamenal pravidelnou kritiku pouze za mizernou produktivitu v Lize mistru, tam Benz golove prispive relativne konzistentne, akorat vime vsichni, ze to neni Ronaldo, aby dal 50+ golu...

Plus bys mohl brat v potaz, ze Karim vedle sebe jaksi nema Messiho, kterej v pripravovani sanci nema konkurenci

Reagovat
Kokesh

Pouze za mizernou produktivitu? On je troufnu si rict letos horsi pohybove i herne, nez Karim. Ale umi to oddrit a je proste lepsi strelec. Na nej tu je opravdu plivano pravidelne...

Argument Messiho bych bral v uvahu, kdyby kazdou sezonu Barca nastrilela treba o dvacet golu vice...pritom je kazdy rok krome letosniho naprosto vyrovnany, stridave my oni...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak u vas ty cisla dorovnaval silenec Ronaldo, je prece jasny, ze kdyz na nej sla vetsina balonu, tak se to ciselne musi projevit na zbytku sestavy (bavim se ted v dlouhodobejsim horizontu, loni byl Benz celkove fakt nic moc) + samozrejme druhej hladovec Bale... Barca v tomhle ohledu mela to slozeni vepredu o dost odlisny

Reagovat
Kokesh

Ty cisla nejsou tak vyrazna, aby se dalo Messim argumentovat, sam se to podivej...

Reagovat
valloire

ale má

Reagovat
CR7RONALDO

Nedorovnal. V sezóne 2015-16 dal 24 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, jsem prehledl

Reagovat
Hristo Stoichkov

K tomu bych jenom dodal, že pokud by kopal penalty, kde má skvělou úspěšnost a hráči jeho kalibru jsou většinou exekutory, dostal by se na mimořádná čísla, skoro jistě by atakoval třicet ligových gólů. Úžasná sezona. Momentálně táhne Real prakticky sám, asi 4,5 zápasu už nedal nikdo jiný gól. Když se taková série objevila v minulosti u Cristiana, bylo do doprovázeno tím, že je na všechno sám.

Reagovat
misinho7

Karim 21 g. v lige

Cris 19 g. V lige

Reagovat
smazaný uživatel

už můžete přestat smutnit

Reagovat
Kixi Syhimour

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Este su do konca ligy nejake kola, Getafe urcite zakopne. My musime vybravat. Neeeexistuje aby takyto klub ako Getafe hral ligu majstrov. Neexiwtuje.

Reagovat
el Principito

Reagovat
CHONG

A proč by ne, když si to vybojuje se čtvrtinovým rozpočtem než jaký máte vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Chong. Presne ako napisal rudnews. Doplnim ze Getafe by bolo hanbou ligy majstrov. Nemaju na to kvalitu, stadionm historiu, tradiciu, atraktivitu, potrncial. Nemaju nic. Jedine co maju je momentalna forma.

Reagovat
CHONG

Pokud tým, který má jeden z nejnižších rozpočtů v lize a ještě dva roky zpátky hrál v Segundě, uhraje v La lize (ve 38 zápasech) čtvrté místo, tak si tu LM prostě zaslouží, kvalifikace do LM je o výsledcích v konkrétní sezóně, ne o tradici, stadionu či potenciálu, hanbou není Getafe v LM, hanbou je Sevilla a Valencie a jejich neschopnost se do LM dostat na úkor Getafe

Reagovat
Kokesh

Tohle smysleni nekterych taky nechapu...

A pak tu ti stejni breci u "pohadek" jako je Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do play off ligy Mistrů chceš osvědčená jména na úkor překvapení jako třeba Ajax, ale do základní skupiny bys getafe rád pustil. Hmmm

Reagovat
Kokesh

To co chci, je věc druhá. Ale rozporovat zasloužené výsledky kvuli tradici a historii fakt nebudu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trefa. Ten Ajax je nejlepší příklad. Kokesh tady tvrdil, jak se jim nedá přát vzhledem k tomu, že mají výjimečnou sezonu, v létě všechno rozprodají a další roky jsou bez šance na úspěch. Přestože prodají několik opor, pořád mají mnohem větší šanci na dlouhodobější úspěchy než Getafe, který je, ať už chceme nebo ne, týmem jedný sezony. Je prakticky vyloučený, že by tak dobře hráli i příští rok a už vůbec, pokud budou muset rozvrhnout síly do více soutěží.

Reagovat
Kokesh

Trefa do čeho? Ajax hrál LM naposledy 14/15, třikrát po sobě vypadli v předkole. Tenhle tým neudělal zatím titul, nic. O čem jiným to má být, než o jedné sezóně?

Ale asi nespadam do kategorie těch, že když zacne hrát někdo ofenzivní fotbal, tak mi automaticky tečou sliny po bradě...to platí i utebe, když jsi tu neustále zničehonic vyzdvihoval Setiena a Gironu. Zajímavý, že když se tu někdo projeví jako CHONG a začne Getafe přát, je pro ostatní hned pozer...

A neprekrucuj to Hristo, tohle je prace spíš Jiříka. Psal jsem, že v LM přeji spíš těm tradičním klubům, ne že nekomu nejde přát. V lize je mi opravdu ukradený, kdo si to za 38 kol urve...proč bych měl přát třeba více Vale, než Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax bol nedavno vo finále Európskej ligy.

Inac suhlasim s názorom Stoichkova. Ide o tradíciu, historiu a velke predstavenia, divaci getafe doteraz chodili v akom pocte na futbal? Stadion maju niekde uplne mimo kdesi za sídliskom, kde nie je v okoli vôbec nic.... da sa to porovnavat s Mestallou, ktora ma stadion v centre velkeho mesta, plného historie, obchodikov, restauracii. Ved to je uplne ina fotbalova romantika ako Getafe, kde su v okoli akurát obchvaty rychlostnych ciest a nejake mozno logisticke sklady. Donedavna chodilo na ich 16 000 stadion ani nie desattisic ludi. Teraz by uz chceli ligu majstrov? Ten klub si nezasluzi reprezentovat La ligu v Lige majstrov, bude to hanba a mozno aj posledne miesto v skupine. Po tejto sezone ako bolo povedane, rozpredaju nejakých hracov.. Nehovorim, ze ta Valencia v tej LM posledne roky nieco predviedla. Tiez to bola hanba, ale neporovnatelne s Getafe. Ved si predstavne, ze by sa pravidelne v skupinovej faze stretavali kluby ako Getafe vs. SPAL, alebo Eibar vs. Amiens. Cestoval by si do zahranicia na taketo predstavenie.. alebo by si si radsej pozrel zapas Valencia Manchester United na Mestalle... samozrejme je to troska s nadszazkou, ale asi sa chapeme, co chcem povedat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ajax byl v dlouhodobý krizi, to je zkrátka fakt. Jak áčko, tak i mládežnická akademie, což se u podobně smýšlejícího klubu odráží i na výsledcích áčka. Během posledních let se však v klubu udělala hromada pozitivní práce, počínaje vedením v čele s Overmarsem či van der Sarem. Samozřejmě nedokážou nahradit de Jonga či de Ligta, kteří jsou naprosto výjimeční talenti. Budou mít problémy nahradit i další hráče, určitý úpadek se dá čekat. Bude záležet i na tom, jestli PSV dokážou konečně zpeněžit Lozana či Bergwijna, což by je razantně oslabilo a Ajax by měl nakročeno k dominanci v lize. Titul ještě neudělal, ale má k němu docela blízko, ještě pár měsíců zpátky si byl přesvědčený o tom, že to ani letos nedají.

Gironu jsem vyzdvihoval pod Machínem, hráli pod ním krásný fotbal a jako mnoho dalších z culés, kteří občas na Barcu osobně vyrazí, je mi ten klub sympatický. Setién mě loni taky hodně bavil, letos je to bída, je tam i na můj vkus hodně kontroly a málo přímočarosti, což v kombinaci s tím, že nemají pořádnýho útočníka je zasloužený střed tabulky.

Je mi úplně jedno, komu Chong (i kdokoliv další) přeje. Jeho názoru rozumím. Během cest do Madridu si zkrátka k lecčemu madridskýmu vytvořil osobní vztah, ať už je to Rayo, Getafe, RdT, Cibeles nebo cokoliv dalšího. Je to subjektivní a nikdo další nemá právo hodnotit, jak to má on cítit.

Já to cítím tak, že i kdybych nebyl fanouškem Ajaxu, přál bych jim letos v LM úspěch, protože ta cesta je úctyhodná a jenom si přeju, aby byla inspirací pro další kluby či trenéry. Mladý kádr, ofenzivní a náročný styl fotbalu, který se nebojí hrát proti Bayernu, Realu či Juve, snaha za kaźdou cenu se prosadit svými zbraněmi. Já s Valencií nijak nesympatizuji, na můj vkus hrají příliš hluboký blok, chvílema až destruktivní fotbal. Ale pokud by postoupili do LM, peníze reinvestují dále do klubu. Posílí kádr, udělají další krůček ke stabilizaci klubu. Pokud by postoupilo Getafe, nestane se prakticky nic, protože do toho klubu žádný zajímavý hráč nepůjde. Když se budeme držet českých podmínek, je to jako ojedinělý úspěch Zlína, který kromě pár zajímavých zápasů v Evropě nepřinesl nic.

Vůbec nehodnotím to, kdo si tu LM zaslouží, protože o tom jednoduše rozhodne tabulka po 38 kolech. Vyjadřuju se k tomu, že bych to PŘÁL Seville či Valencii, kteří mají potenciál natáhnout do LaLigy další zajímavý hráče, což je pro mě v boji s anglickými kolosy hodně důležitý faktor.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Rudnevs

Kto si CL vykope, ten si ju zaslúži. Ešte nie je všetkým dňom koniec, čiže ešte by som netvrdil, že si ju zaslúži Getafe a Valencia so Sevillou naopak nie. A pokiaľ sa do CL dostane Sevilla alebo Valencia, tak to bude klub, ktorému bude liga majstrov viac pasovať. Getafe je predsa len provinčný klub, ale pokiaľ si ju vykopú, tak s tým nemám problém, bolo by to zaujímavé a skvelá vizitka práce vedenia, ktoré pracuje s menším rozpočtom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Ak si to vybojujú v dlhodobej súťaží (podľa niektorých najsilnejšej) tak nech si tú LM zahrajú!

LL nie je pohár, kde môže mať mužstvo aj šťastie.

Dnes vadí Getafe, zajtra bude vadiť Plzeň, Bate, Bazilej... elitárske maniere.

Reagovat
Rudnevs

Proti Burger Kingu teda nič nemám a možno by bolo i zaujímavé vidieť ich v CL, ale Valencia je Valencia... Ako to vyzerá dnes proti Betisu? Síce hrajú proti sebe moje dva najobľúbenejšie španielske kluby, ale na futbal som už nemal moc náladu, tak som to ani nezapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to váš problém, že musíte čakať na zakopnutie nejakého Getafe.

Taký klub ako Valencia mal v tejto sezóne ohrozovať RM a nie dúfať, že to Getafe niekde zakopnú.

Reagovat
Atlético de Madrid

Benzema

Reagovat
Majk91

Suarez without Messi: 36 goals

Suarez with messi: 59 goals

Neymar without Messi: 20 goals

Neymar with Messi: 40 goals

Benzema with Ronaldo: 5 goals

Benzema without Ronaldo: 21 goals

Dybala with Ronaldo: 5 goals

Dybala without Ronaldo: 22

Reagovat
Al Capone

A?

Reagovat
Kokesh

Vetsi picovinu jsem tu snad necetl, ani od tech vasich trollu jako technecium a Zenthuras.

Nejvic usmevny je asi fakt, ze u Karima a Dybaly jsou zminene lonske respektive letosni ligove goly, pritom Suarez zazil nejgolovejsi ligovou sezonu 40g a Neymar v Barce 24g.

Reagovat
valloire

ty si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je sranda, jak je Ronaldo uz rok zahrabany nekde ve spagety se syrem v Italii. A v souhrnu PD se o nem pisou lidi v 2/3 prispevcich

Nechte toho analni znasilnovac shnit v Italii a pojdme o nem nemluvit

aspon v PD sekci. Kdyz ne letos, tak pro pristi sezonu

A v LM sekci muzete kydat na nej kilgogramy hnuj, tam vypadl konecne po 3 letech

Achjo.... komplexy

Reagovat
Generalní Gladiator

Když jeden vidí,kolik z vás drásají jeho pohasínající statistiky, proč si nezaškodit,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mi, tak nejak ukradeny. Ale docela zamrzi, kdyz se tu o nicem nebavime jiny, nez o hraci jiny lize. Zatim co Messi si to dava s prehledem letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Během sezóny tu byl klid. Vůbec se o něm nemluvilo. To až teď, když vyhrálo Juve ligu a pod článkem o tom vítězství se rozpoutala hnojírna vedená pár lidma od nás a pár lidmi z druhého tábora.

To že to někdo háže i sem je cílená provokace Valloireho.

Jestli s někým tuhle sezónu Messi soupeří tak je to Mbappé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trollit Valloire je zbytecny ztratu casu. To vi kazdy katalansky maly dite

Jinak letos zatim u me vyhrava Messi, Mbappe loni na MS, letos ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos Messi bez konkurence to je pravda.

Reagovat
remeslnik

Jenže pokud teď Barca nepřejde přes L´pool a ti ve finále LM zvítězí, tak "kompetentní" jsou schopní dát GB třeba VvD.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim GB nic neudelas. Loni to zase dali Modricovi

Reagovat
Foppy

Dneska mě kromě Karima potěšili hlavně Toni a Vallejo. U Toniho to byl podle mě jeden z nejlepších výkonů letoška, skvělý přehled a hlavně podle mě ze strany fanoušků značně nedoceňované brilantní přenášení hry ze strany na stranu. Ty 40 metrové přihrávky přesně na nohu jsou prostě top.

Jesús byl kromě jedné strašidelné zpětné přihrávky na Keylora ze začátku zápasu velmi jistý, podle mě skvěle a včas dostupoval k protihráčům a nedával jim moc možností se otočit (výborně se přitom doplňoval s Casemirem a často i s někým třetím - Carvajalem nebo Lukou) a nezmatkoval. Trošku zklamaný jsem byl z Isca, ale asi to bylo i fází zápasu, kdy přišel. A na Brahíma jsem čím dál zvědavější, myslím, že to v sobě má.

Reagovat
smazaný uživatel

co kurtak jak je to s jeho budoucnosti?

Reagovat
Foppy

četl jsem už asi všechny možné kombinace, takže těžko říct Podle mě to dopadne tak, že Courtois zůstane a Keylor půjde pryč. Zprávám o znovuusilování o De Geu nevěřím, myslím, že bota nás primárně pálí úplně jinde...

Reagovat
ADM

Mbappe pritvrdil

Reagovat
marke7

Bude škoda, když to Leovi vyšoupne.

Reagovat
Gazdo

Stale ma zaujima preco ma francuzska liga koeficient 2

Reagovat
smazaný uživatel

Protože PSG.

Reagovat
Gazdo

Ved v europe este nic nedokazali

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2-3 roky zpátky to bylo 1,5. Po přestupu Neymara to změnili na 2.

Reagovat
Gazdo

A pritom sa nic nezmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to asi dokonce sebrali Portugalské lize, která má teď 1,5 a 2 dali Francii. Mám takoví dojem.

Reagovat
Gazdo

Stale neviem kde je pisane ze urcity pocet lig musi mat koeficient 2. Podla mna si to zasluzis La Liga, PL, BL, a mozno Seria A a aj to iba vdaka Juve. Ale L1 by mala mat 1,5 jako bic

Reagovat
ADM

Nie, ešte minulý rok mali tuším 1,5 na úkor portugalska. Tam sa to ráta podľa koeficientu ligy ak sa nemýlim, top5 má koeficient 2 v zlatej kopačke.

Reagovat
smazaný uživatel

Guedes opat neskutocna forma. Snad tu LM nakonec ukopeme, bude to klucove pre prichod nejakých posil a tiez potenciálu udrzat hracov ako Guedes. Inac tych predajnych artiklov nastastie vela nemame.

Reagovat
Phillipinho

Guedes neskutecnej. Konecne je po zraneni uplne fit a hraje paradne. Bude klicovy aby trojice Parejo-Guedes-Rodrigo byla v nejdulezitejsich zapasech na svym topu.

Reagovat
smazaný uživatel

A neodpustim si este jeden postreh.. Pau Lopez je velmi slabucky brankar. Nesledujem specialne brankárom, ale mam taky pocit, ze v La lige patri medzi najslabsich.

Reagovat
One-Real

A Mbappe po včerejší Benzema show radši prohlašuje, že zůstává.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele