33. kolo
20.04.2019 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético vydřelo výhru v Eibaru, pět minut před koncem rozhodl Lemar

Atlético Madrid se ještě nevzdává a po vybojovaném vítězství na půdě Eibaru vytváří na vedoucí Barcelonu tlak. Los Colchoneros se dlouho nemohli prosadit, až pět minut před koncem rozhodl Thomas Lemar. Eibar doma nesehrál vůbec špatné utkání, především Sergi Enrich si vytvořil několik brankových příležitostí, ovšem Oblak ani jednou neinkasoval.

Simeonův tým vstoupil do utkání agresivně a brzy si vytvořil dvě slibné gólovky. Samostatný nájezd Correy výborně zpacifikoval gólman Dmitrović. O několik minut později do podobného úniku pelášil i Álvaro Morata, Sergio Álvarez ho sice zezadu povalil k zemi, nicméně jak ukázaly záběry čistě, takže se o žádný pokutový kop nejednalo.

Eibar se osměloval pomaleji a Cucurellův nepříjemný centr před Enrichem odvrátila obrana. Sergi Enrich následně dělal defenzivě Atlética v závěru prvního poločasu problémy, ovšem žádná branka nakonec nepadla.

Druhý poločas začal hodně zhurta. Nejprve zamířil po centru Jordána těsně vedle hlavičkující Sergi Enrich a vzápětí po něm na druhé straně o kousíček minul vzdálenější tyčku Álvaro Morata. V 53. minutě pro změnu napřáhl Koke a Dmitrović měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil nad břevno.

Bylo to kdo z koho. Dvacet minut před koncem na poslední chvíli zasáhl před nepříjemným Enrichem stoper Diego Godín, aby následně zazdil i svojí příležitost, jeho hlavičku Dmitrović fantasticky vyškrábl. Hra se poté opět přestěhovala před Oblaka a po centru De Blasise nebezpečně hlavičkoval Kike García jen vedle. Eibar rozhodně nehrál špatně, jenomže nedal gól, kdežto Atlético pět minut před koncem ano. Koke poslal přes celé vápno přihrávku na nabíhajícího Thomase Lemara, který trefil odkrytou branku a poslal Atlético do vedení! Eibar se ještě pokusil vyrovnat, ale jeho ofenzivní zmar podtrhl další neproměněnou gólovkou Jordán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele