33. kolo
20.04.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vallecano se s Huescou rozešlo bez branek

Jeden z nejdůležitějších zápasů v sezoně mají za sebou celky Rayo Vallecano a SD Huesca, ovšem s konečným výsledkem 0:0 nemohou být spokojeni. Bezbranková remíza je v boji o záchranu pro oba ztrátou, která může mít pět kol před koncem fatální následky.

Předposlední tým versus poslední, v Madridu se zkrátka hrálo o všechno. Tři body mohly jednoho z nich přiblížit vytoužené záchraně, nakonec však oba ztrácí.

Více ze hry měl domácí celek, jenž se mohl znovu opřít o výkony Raúla De Tomáse. Čtyřiadvacetiletý útočník se dostal do první příležitosti po čtvrthodině hry, když v náběhu převzal kolmici Poza, ovšem branku Santamaríi vůbec netrefil. Brankáře hostů se podařilo překonat ve 24. minutě, kdy se za jeho záda trefil Moreno, gólová radost ale byla zbytečná, neboť pomezní odmával těsný ofsajd. I třetí zajímavý moment prvního poločasu měli na svědomí domácí borci, v obrovské šanci se dostal na malém vápně k zakončení Pozo, ale Santamaría se vytasil s vynikajícím zákrokem a tutovku zlikvidoval.

Huesca se v prvním poločase jen bránila a totéž bylo k vidění i na začátku druhé půle. V 54. minutě dokonce domácí znovu vstřelili neregulérní gól, což potvrdil i VAR systém. Hosté se dostali do první příležitosti až jedenáct minut před koncem. Po hezkém přiťuknutí nebezpečně pálil Ávila, ale García si s jeho střelou poradil. Stejný muž měl na kopačce rozhodnutí i v 88. minutě, kdy k němu přilétl centr od Ferreira, jenomže Ávila si s ním nedokázal poradit. Rozhodnutí nepřinesly ani čtyři minuty nastaveného času a tak ryze záchranářská bitva skončila bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele