LaLiga - preview 33. kola

19.04.2019, 08:22, aktualizováno 21.04.2019, 08:43
Previews
Fotbalovou velikonoční nadílku odstartují v neděli po poledni Levante a Espanyol. V dalších zápasech už půjde o Evropu - Getafe hostí doma Sevillu, Real Madrid přivítá Bilbao. Pouze mač Villarrealu s Leganésem má především z domácího pohledu záchranářský charakter. Večerní duel mezi Realem Betis a semifinalistou Evropské ligy Valencií ale slibuje znovu podívanou vysoké úrovně.
Levante UD - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Espanyol zase stoupá tabulkou, což mu umožnily dvě poslední výhry v řadě. Teď cítí velkou šanci na další tři body, protože jede na půdu Levante. A valencijský celek tři body už hodně dlouho neviděl.

Nad hráči Levante se pomalu stahují mračna, která by mohla symbolizovat druhou ligu. Aktuálně je celek z Valencie až na 16. místě, jenže nemá daleko k pásmu sestupu. Od nepříjemné zóny plné starostí jej dělí jen pouhé dva body, takže hráči si rozhodně nemohou vydechnout. Bohužel pro ně to ale v tuto chvíli vypadá, že povolili a spokojili se s 16. místem.

Na rozdíl od většiny konkurentů, kteří se snaží vyhnout nebo dostat se z posledních příček, Levante vůbec neprožívá dobré období. V posledních deseti duelech vyhrálo jen v jednom případě, když si poradilo s Celtou Vigo, ale jinak se mu nedaří. Naposledy se hráči snažili nahecovat, protože je čekalo městské derby s Valencií. To ale fatálně nezvládli a prohráli 3:1. Sami dokonce nedali gól - Valencia si "musela" vstřelit vlastní branku.

Ofenziva nepatří mezi silné stránky Levante, ale jeho obrana je vyloženě zklamáním. Je to právě Levante, do jehož sítě se soupeři v celé lize trefili nejčastěji. Defenziva Levante totiž dostala už 59 branek a v celé lize je na tom nejhůř. Ani proti Espanyolu nebude Levante favoritem.

Zápasy s ním mu totiž absolutně nejdou a je jedno, zda hraje Levante doma nebo ne. Aktuálně za posledních 19 let vyhrálo Levante na půdě Estadi Ciutat de València v soubojích s Espanyolem jen pětkrát, což bude chtít co možná nejdřív napravit. Espanyol nebude pro Levante snadným sokem ani proto, že má aktuálně daleko lepší formu.

Za posledních deset soutěžních duelů prohrál celek z Katalánska jen dvakrát a dařilo se mu i v posledních dvou kolech. Obě vyhrál, naposledy mu nestačilo Deportivo Alavés. I díky těmto třem bodům se Espanyol mohl posunout v tabulce první ligy na současnou dvanáctou příčku. Menším varováním je pro něj ale formu na hřištích soupeřů, protože za 16 zápasů vyhrál jen dvakrát.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Luna, Pier, Vezo, Cabaco, Coke - Bardhi, Campaňa, Rochina - Morales, Roger
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Pedrosa, Hermoso, Naldo, Javi Lopez - Darder, Roca, Sanchez - Melendo, Wu Lei, Borja Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.66 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 14:00)
Přímý souboj o čtvrtou příčku, která znamená vstupenku do příštího ročníku LM, nabídne nedělní duel mezi domácím Getafe a hosty ze Sevilly. Oba celky dělí od sebe pouhý bod a hned v závěsu za nimi čeká na svou příležitost Valencia, která má ztrátu dvou, respektive tří bodů na oba sobotní protivníky.

Getafe v posledních pěti kolech malinko ztrácelo dech. Jediná výhra 1:0 nad Athleticem, tři remízy a jedna prohra posunula tento skromný celek ze čtvrtého místa tabulky dolu. Na to se posunula Sevilla, která chytla druhý dech a letošní souboj o čtvrtou příčku tak nabírá v závěru sezony na intenzitě.

Domácí celek sází především na kvalitní defenzivu. V uplynulých 32 kolech obdržel pouhých 27 branek, což je po Atléticu a Valencii třetí nejlepší výsledek v LaLize. Getafe se v neděli bude muset obejít bez vykartované dvojice Mathias Olivera a Damian Suarez. Na marodce pak jsou Amath Ndiaye a Vitorino Antunes.

Sevilla se po sérii povedených výsledků opět vyhoupla na čtvrtou příčku LaLigy. Čtyři výhry v posledních pěti ligových kolech a tři čistá konta, to je velice solidní forma, kterou si Sevilla přiveze na půdu Getafe. Zdá se tak, že výměna trenéra byla v tomto případě skutečně prospěšná, což dokazuje i série tří ligových výher v řadě. Přesto se v posledních dnes vyrojily spekulace o možném novém trenérovi pro příští sezonu, kdy se spekuluje dokonce o Bordalasovi, který dosud vede konkurenční Getafe.

Hosté se mohou opět spolehnout na českého reprezentačního gólmana Tomáše Vaclíka. Ten se již v průběhu dubna naplno vrátil k tréninku a má za sebou i vypjaté derby s Betisem, se kterým Sevilla hrála v minulém kole. Mimo hru i nadále zůstávají Maximilian Wober, Nolito nebo André Silva. Kvůli karetnímu trestu pak bude navíc chybět Daniel Carrico.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Foulquier, Gonzalez, Dakonam, Cabrera - Portillo, Maksimovic, Arambarri, Rodriguez - Molina, Mata
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Mercado, Gomez, Escudero - Sarabia, Vazquez, Banega, Mesa - Yedder, Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.32 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 16:15)
Bilbau se už čtyři roky nedaří najít způsob, jak vyzrát na slavný Real Madrid. Další šanci mu los ligového kalendáře nadělil v neděli odpoledne, kdy se baskický celek dostaví na Santiago Bernabéu. Nečeká ho ale nic snadného, protože Real ještě nevzdává boj o konečnou druhou příčku.

Bílý balet si v minulém kole pořádně zkomplikoval cestu za druhým místem, protože zatímco jeho konkurenti vyhráli, Realu se to nepovedlo. Svěřenci francouzského trenéra Zidana totiž po výhře nad Eibarem jen remizovali s Leganésem. A mohli být ještě rádi, protože jejich výkon působil hodně roztěkaně a jen branka Karima Benzemy zachránila Real od totální blamáže.

Hodně nepovedené kolo budou chtít hráči co nejdřív odčinit a teď k tomu mají jednu nezanedbatelnou výhodu - hrají totiž doma. Na stadionu Santiago Bernabéu se jim dlouhodobě daří a v šestnácti domácích duelech nasbíral už 34 bodů. Před vlastními fanoušky prohrál jen čtyřikrát v sezoně a rozhodně neplánuje tohle číslo navýšit právě proti Bilbau.

Historické statistiky jsou ostatně na straně Bílého baletu. Když totiž Lvi zavítají na Santiago Bernabéu, většinou to s nimi nedopadne úplně nejlépe. Coby vítězové totiž odjížděli z hlavního města už hodně dávno, konkrétně v únoru 2005. Baskům se navíc v této sezoně povedlo vyhrát na půdě soupeře jen třikrát v patnácti zápasech, což rozhodně není nejpříjemnější bilance.

Trenér Zinedine Zidane se v zápase s Bilbaem musí obejít bez několika zraněných hráčů. Na marodce je mladíček Vinícius a nově se k němu připojil také Mariano Díaz. Domácí se budou muset obejít především bez svého kapitána Sergia Ramose, který bude ještě pár dní Bílému baletu hodně chybět.

Ani Bilbao nebude kompletní a poslední dobou mu naopak marodka utěšeně narůstá. Svalové zranění si nedávno přivodil záložník Dani García a mimo hru je rovněž obránce Yuri Berchiche, který má potíže s ramenem. Nakonec by ale zápas mohl stihnout alespoň coby náhradník. To se určitě nebude týkat ofenzivního fotbalisty Ibaie Gómeze, který má zraněný kotník od ligového utkání s Getafe.

Tenhle zápas sice Bilbau nevyšel, ale minulé kolo mu spravilo chuť. Baskický celek v něm udolal Rayo Vallecano především díky dvěma zásahům Iñakiho Williamse a znovu získal tři body. I díky nim se Athletic Bilbao pořád pohybuje v intencích evropských pohárů.

Na šestou Valencii totiž ztrácí jen tři body a navíc se dá očekávat, že bude Valencia v dalším kole hodně unavená po duelu Evropské ligy. Na to, jak špatný start do sezony baskický celek prožil, je možnost hrát poháry nyní naprosto nečekaná. Bilbao se nyní zřejmě bude spoléhat především na obranu, která mimochodem obdržela o jednu branku méně než slavný Real Madrid.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Varane, Nacho, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Asensio, Benzema, Bale
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Balenziaga, Martinez, Yeray, De Marcos - San José, Etxebarría - Cordoba, R. García, Muniaín - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.47 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - CD Leganés  (neděle 18:30)
Nedělní večer nabídne souboj domácí Žluté ponorky, která stále musí bojovat o udržení v LaLize, proti Leganésu. Zatímco domácí čeká ještě krušný závěr sezony, hosté se mohou vyhřívat v poklidném středu tabulky a v letošní sezoně zaskočili nejednoho favorita.

Villarreal ve čtvrtek vypadl ve čtvrtfinále EL v souboji s Valencií. Nyní se tak Žlutá ponorka může, respektive musí, soustředit již pouze na samotnou LaLigu. Závěr nabídne napínavý boj o záchranu, do kterého je namočeno stále několik mužstev. Domácí mají aktuálně náskok pouhého jednoho bodu na sestupové příčky. Villarrealu se podařilo v minulém kole vyhrát na půdě Girony, která je rovněž pouhý bod před ním a povedlo se mu tak utnout sérii třízápasovou šňůru bez ligové výhry.

Žlutá ponorka má před sebou ještě několik velice obtížných soupeřů, včetně utkání na Santiago Bernabeu. Pokud se bude chtít v letošní sezoně co nejdříve zachránit, bude muset naplno bodovat alespoň s týmy ze spodku tabulky. Domácím budou v neděli chybět jen dlouhodobě zranění Soriano, Miguelon a Bonera, zbytek týmu by měl být k dispozici.

Leganés má v současnosti krásných 41 bodů a drží se tak v poklidném středu tabulky. Navíc forma hostů v posledních čtyřech kolech je obdivuhodná. Výhra na Getafe, doma s Valladolidem a nerozhodné výsledky s Alavésem a dokonce Bílým baletem jsou víc než výmluvné. Tento skromný celek sází po celou sezonu na zodpovědný týmový výkon a ve svém středu má navíc několik velice šikovných hráčů.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Gonzales, Ruiz, Pedraza - Chukwueze, Iborra, Fornals, Cazorla - Ekambi, Bacca
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Omeruo, Siovas, Bustinza - Nyom, Perez, Vesga, Silva - Rodriguez - Braithwaite, Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.70 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Betis - Valencia CF  (neděle 20:45)
Španělská nejvyšší soutěž uzavře své 33. kolo na stadionu Benita Villamarína v andaluské Seville, kde Betis přivítá v dobré formě hrající Valencii. Oba celky usilují o účast v evropských pohárech, hostující Valencia dokonce o Ligu mistrů, na kterou ztrácí tři body. Betis by zase rád odčinil porážku z derby a Netopýry na sedmý pokus konečně porazil.

Naposledy se tak stalo v září roku 2016, kdy Betis zvítězil na stadionu Valencie 3:2. Od té doby ale třikrát prohrál a třikrát bral bod za remízu. U magického čísla tři navíc zůstaneme, neboť přesně tolikrát se oba týmy potkaly v probíhající sezoně. Ligové utkání na Mestalle divákům branku nenabídlo, na góly o trochu bohatší byl až dvojzápas v Copa del Rey, kde si Valencia zajistila postup po domácím vítězství 1:0.

Sezona se pro Valencii vyvíjí více než zajímavě a klub může stále pomýšlet na zisk dvou trofejí. Ve hře je Copa del Rey a finále s Barcelonou a také Evropská liga. Ve čtvrtek si Netopýři zajistili postup do semifinále, když vyřadili Villarreal a o finálovou účast se poměří s londýnským Arsenalem. Valencia by se také ráda probojovala do příštího ročníku Ligy mistrů a k tomu má jen dvě cesty, buďto skončit v lize do čtvrtého místa nebo vyhrát Evropskou ligu. Blízko jsou obě varianty, Valencia po vítězství ve valencijském derby nad Levante ztrácí na čtvrtou Sevillu jen tři body.

Evropské poháry by si rádi zahráli i hráči Betisu, jenomže porážkou v sevillském derby si situaci výrazně zkomplikovali. Zelenobílí ztrácejí na šestou Valencii už šest bodů, přesto kouč Quique Setién nepřestává věřit. "Jsem vždy optimista. Je pravda, že když ztratíte, vaše šance se zmenší. To je jasné. Stále je ale ve hře spoustu bodů a mezi našimi soupeři i dost zápasů. Budeme se snažit až do konce, teď máme před sebou opravdu důležité utkání s Valencií, která je v dobré formě a bude bojovat až do úplného konce."

Betisu bude chybět středopolař William Carvalho a pravděpodobně i Sergio Canales, který má problémy s kotníkem. V sestavě se pak určitě objeví Giovani Lo Celso u něhož klub aktivoval opci a odkoupil ho z Paris Saint-Germain. Valencia bude určitě postrádat záložníka Kondogbiu a mimo hru je i Piccini.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Pau López - Sidnei, Bartra, Mandi - Firpo, García, Guardado, Lo Celso, Emerson - Joaquín (Canales) - Jesé
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Garay, Paulista, Gayá - Soler, Coquelin, Parejo, Čeryšev - Moreno, Guedes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.50 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Girona FC  (sobota 13:00)
Prvním sobotním duelem ve španělské LaLize se stane utkání zlepšující se Celty Vigo, která na své půdě přivítá Gironu. A Celta má pořádný důvod k výhře, protože tři body jí proti Gironě unikají už sedm let.

Celta Vigo se s Gironou utkávala převážně v rámci Segundy a až poslední dobou se oběma soupeřům daří trvaleji se usadit mezi španělskou elitou. To by oba soupeři moc rádi prodloužili a trochu blíž k tomu má překvapivě Girona. Celta Vigo totiž prožívá naprosto katastrofální sezonu, na kterou by většina fanoušků co možná nejrychleji radši zapomněla. Populárnímu týmu z Viga totiž stále ještě hrozí sestup!

Celta se nachází až na 17. místě a zatím dokázala nasbírat jen 32 bodů. Poslední dobou se ale zdá, že se blýská na lepší časy. V pěti posledních duelech prohrála jen dvakrát a připsala si také dvě výhry. Zčásti za to zřejmě může i návrat dlouhodobě zraněné opory v podobě Iaga Aspase. Ten by neměl chybět ani nyní, protože si odpykal svůj karetní trest a bude připraven.

Když oba soupeři hráli druhou nejvyšší soutěž, měla navrch Celta. Jenže její poslední vítězství je datováno do roku 2012. Od té doby, co se potkávají v Primera Division, Celta jednou brala bod a ve dvou případech s Gironou dokonce prohrála. Pokud bude chtít uspět, měla by zpevnit svou obranu. Ta totiž inkasovala už 55 branek, což je třetí nejhorší výsledek v lize.

Celý souboj na Estadio Balaídos bude o to pikantnější, že hosté na tom nejsou také úplně nejlépe. Od domácí Celty je totiž v tabulce dělí jen pouhé dva body, takže pořadí obou týmů se může hodně rychle změnit.

To by Gironě hodně pomohlo, jenže její forma napovídá, že to nebude mít zase tak snadné. Už ve čtyřech posledních duelech totiž Girona prohrála. Naposledy před vlastními fanoušky doma nedala ani jeden gól a protože se Villarreal zvládl prosadit, přenechala mu všechny tři body. V jejím táboře mají nyní menší zdravotní potíže Garcia s Benítezem a Mojicou.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Cabral, Araujo, Mallo - Boufal, Lobotka, Okay, Boudebouz - Maxi Gomez, Aspas
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - García, Alcalá, Juanpe, Porro - Granell, Pons, Douglas Luiz - Borja García, Stuani, Portu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.71 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Atlético Madrid se v minulém kole vrátilo na vítěznou vlnu a další tři body mu umožnily odtáhnout se od Realu Madrid. Bitva o druhé místo je ale pořád hodně otevřená, takže Atlético potřebuje další body. Ty by mohlo získat proti Eibaru, který s ním hrát rozhodně neumí.

Domácí Eibar toho s Atléticem sehrál už poměrně hodně, ale že by s madridským celkem hrál rád, to se opravdu říct nedá. Od roku 2014, kdy se oba soupeři potkávají s jistou pravidelností, se Eibaru nepovedlo Atlético porazit ani jednou! Naopak ve většině duelů vítězí favorit a je jedno, jestli k tomu má výhodu domácí půdy, nebo jestli jako v tomto případě jede na Estadio Municipal de Ipurua.

A nevypadá to, že by se situace měla nějak zásadně právě teď měnit. Eibar se chvíli pohyboval v první polovině tabulky LaLigy a dokázal hrát vyrovnanou partii s mnohem silnějšími soupeři, ale poslední dobou jeho forma upadá. Za deset minulých soutěžních duelů se Eibaru povedlo vyhrát jen dvakrát a musel proto vyklidit prostory první části tabulky.

Aktuálně sídlí až na třinácté místě se 40 body na kontě, takže jeho záchrana se blíží. Od této sezony si ale rozhodně sliboval víc. V minulém kole se mu také nevedlo úplně podle představ. Po porážce od Realu Madrid totiž začal utkání v San Sebastiánu hodně špatně a už v první minutě prohrával. Nakonec vydřel remízu 1:1 díky brance Joana Jordána z 85. minuty a mohl být hodně rád, že neprohrál.

Právě záložník Jordán má nyní menší zdravotní potíže, ale na utkání s Atléticem by měl být připraven. V dresu hostí z hlavního města se na trávník už nepodívá Diego Costa, pro něhož kvůli disciplinárnímu trestu sezona už skončila. Atlético se nyní může už naplno soustředit na závěr sezony v rámci ligy, neboť jeho sen o Lize mistrů rovněž skončil.

Na svědomí to měl opět Cristiano Ronaldo a jeho Juventus, který Atlético vyprovodil z milionářské soutěže mnohem dřív, než by si jeho fanoušci přáli. Trenér Diego Simeone tak upíná zrak jen k lize, kde se jeho týmu zatím daří. Colchoneros jsou na skvělé druhé příčce a jejich náskok na třetí Real Madrid činí i díky poslednímu zaváhání konkurenta čtyři body.

V minulém kole se madridskému Atléticu dařilo velmi dobře, protože jednak udrželo čisté konto v duelu s Celtou Vigo a jednak jí dokázalo vstřelit dvě branky. I když se colchoneros nevyvarovali několika zaváháním v rámci LaLigy, pořád si dokáží udržovat stálou a konstantní formu. Opírají se při tom zejména o obranu, která je s jednadvaceti inkasovanými góly tou vůbec nejlepší v první lize.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Bigas, Paulo, de Blasis - Cucurella, Escalante, Jordán, Orellana - Enrich, Kike Garcia
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Felipe Luis, Godin, Gimenez, Juanfran - Lemar, Koke, Rodrigo, Saúl - Correa, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.36 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - SD Huesca  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer přinese velmi zajímavou a dost možná klíčovou bitvu. Na Estadio Teresa Rivero se totiž do sebe pustí poslední a předposlední tým. Oba soupeři ještě nevzdávají boj o záchranu a tohle by pro jednoho z nich mohla být velká šance.

Lepší forma je aktuálně určitě na straně Huescy. Stále ještě poslední tým v minulých kolech zabral a zlepšil se. Ačkoli poslední místo ještě neopustil, snížil rozdíl mezi sebou a nejbližšími protihráči v boji o záchranu na minimum. Za minulých deset soutěžních duelů prohrál jen čtyřikrát a zaujal především posledními třemi zápasy.

V nich totiž vždycky uhrál bod a tady se sluší říct, že to rozhodně nebyli snadní soupeři. Především v minulém kole jasně ukázal, že když je dobře motivovaný a věci si sednou, může být nebezpečný. Povedlo se mu totiž udržet na uzdě střelce samotné Barcelony. A když neinkasujete od Barcelony, ať už hraje v jakkoli silné sestavě, na psychiku týmu to má vždycky velmi pozitivní vliv.

Teď bude ale důležité, aby to Huesca potvrdila i v přímém souboji s dalším konkurentem. A to už je z jejího pohledu horší, protože v Madridu se jí vůbec nedaří. Ačkoli s Rayem sehrála už poměrně dost zápasů, v první i druhé lize, porazit jej na jeho půdě, to je pro ni nadlidský úkol. Za posledních jedenáct let se to totiž Huesce nepovedlo ani jednou.

Poslední dva vzájemné duely vyhrálo vždycky Rayo a o to samé se domácí pokusí nyní. Jejich forma je ale příliš nefavorizuje. Rayo v posledních deseti soutěžních duelech dokázalo zvítězit nad svým sokem jen jednou, když si překvapivě poradilo s Valencií.

Jinak ale jednou remizovalo a dokonce osmkrát prohrálo. Především výkony v březnu a na začátku února ho pak dostaly až na současnou 19. příčku. Rayo v tuto chvíli ztrácí na 17. Celtu Vigo už pět bodů a jeho cesta za záchranou rozhodně nebude snadná. A to i proto, že v celé lize pouze Levante dostalo víc branek než Rayo (57!).
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Alberto - Tito, Amat, Ba, Moreno - Suárez, Medrán - Embarba, Pozo, Bebé - De Tomas
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaría - Galan, Etxeita, Pulido, Miramón - Juanpi, Rivera, Gómez - Ferreiro, Enric, Ávila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.82 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Real Sociedad  (sobota 20:45)
Barcelona bude chtít v sobotu večer udělat další krok na cestě za titulem. Na Camp Nou přijede Real Sociedad, který by ještě rád zabojoval o evropské poháry. Při pohledu na bodový zisk a aktuální formu je však tento cíl již spíše v teoretické rovině.

Blaugranas mají za sebou obtížný a zároveň úspěšný duel čtvrtfinále LM. Na domácí půdě se jim podařilo deklasovat slavný Manchester United 3:0 a v semifinále vyzvou další anglický celek, tentokrát z nedalekého Liverpoolu. Stále tak mohou pomýšlet na možnost zisku tzv. treble, tedy vítězství v domácí LaLize, Copa del Rey a rovněž LM. V LaLize má Barcelona pohodlný náskok devět bodů na druhé Atletico, ačkoliv v minulém kole jen remizovala na stadionu Huescy 0:0.

Domácí mají v letošní sezoně opravdu náročný zápasový program. Ačkoliv jsou svěřenci trenéra Valverdeho na takovou porci zápasů každoročně zvyklí, dochází v některých zápasech k rotaci základní jedenáctky. Do sobotního duelu s určitostí nenastoupí zranění Rafinha, Thomas Vermaelen a Samuel Umtiti.

Hosté ze San Sebastianu aktuálně ztrácejí na pohárové příčky osm bodů. Do konce soutěže zbývá jen šest kol a pokud tak mají ještě alespoň zpovzdálí útočit na 6. příčku, potřebují v závěru sezony pravidelně sbírat body. Výjezd na Camp Nou nebude žádný slunný výlet, ale tvrdá bitva proti soupeři, který si chce pro změnu zajistit co nejdříve zisk mistrovského titulu. Real Sociedad má za sebou několik nepovedených kol. Z posledních osmi kol dokázal zvítězit pouze v jediném případě, a to doma proti Betisu.

Realu v sobotu na Camp Nou bude chybět několik stále zraněných opor. Hosté se budou muset obejít bez Davida Zurutuzy, Igora, Asiera Illaramendiho nebo Adnana Januzaje, mimo hru je i Zubeldia.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Arthur, Busquets, Rakitic - Messi, Suarez, Dembelé
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Llorente, Elustondo, Hernandéz - Merino, Zubeldia, Pardo - Juanmi, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.68 - 17.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Valladolid  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka 33. kola nejvyšší španělské LaLigy se odehraje v Alavésu. Na skromné Estadio Mendizorrotza zavítá Real Valladolid, jemuž se stále nedaří dostat se dál od sestupové zóny. Alavés naopak nevzdává boj o evropské poháry.

Real Valladolid musí přidat, pokud se chce zachránit. Jeho dosavadní snaha sice je evidentní, ale zatím ani to nestačí. Valladolid se totiž nachází stále až na 18. místě, což je místo sestupové. Od Celty Vigo, která dlí na 17. místě, ho ale dělí jen jeden bod, takže zatím je z jeho strany všechno minimálně otevřené.

V minulém kole se Valladolidu povedlo získat jeden bod z duelu s Getafe a mohlo to být ještě lepší. Getafe se totiž na bod hodně nadřelo a vyrovnání zařídilo až v nastaveném čase, kdy se trefil Jorge Molina. Real Valladolid v tomto duelu většinou hrál lépe a může po remíze cítit jisté zklamání. Dokonce vstřelil dva góly, což u něj rozhodně není obvyklé. Real Valladolid totiž má notné problémy s ofenzivou.

V celé první lize není tým, který by vstřelil méně branek. Útočníkům Valladolidu se totiž povedlo dát jen 26 branek, k čemuž se tak trochu blíží snad jen Leganés s dvaatřiceti zásahy. I kvůli tomu vyhrál Valladolid jen jedno utkání z předchozích deseti klání. Teď by ale mohl bodovat, protože v Alavésu se mu poměrně daří.

Od roku 2000 totiž vyhrál Alavés na stadionu Mendizorrotza jen ve třech případech! Alavésu se navíc v poslední době nedaří. Aktuálně se potýká se špatnou formou, která ho vzdálila od pohárových příček, na které ještě před pár týdny dosahoval. Ve čtyřech minulých kolech se mu totiž povedlo nasbírat jen jeden bod.

A výhra se nekonala ani v minulém kole. Ambiciózní Deportivo se z Katalánska vrátilo bez bodů, které si nechal lépe hrající a díky vlastní brance šťastnější Espanyol. Alavésu proto nyní patří až osmé místo s tím, že od šesté Valencie jej dělí už čtyři body. Ani jeho střelci nemají zrovna oslnivou formu, neboť ve čtyřech posledních duelech nasázeli jen dvě branky.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Maripan, Ely, Ximo Navarro - Jony, Pina, Wakaso, Inui - Calleri, Rolan
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Yoel - Nacho, Calero, Kiko, Moyano - Plano, Michel, Borja Fernandez, Keko - Ünal, Sergi Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.11 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona32228281:3174
2.Atlético Madrid32198547:2165
3.Real Madrid32194956:3861
4.Sevilla FC321571054:3952
5.Getafe CF321312740:2951
6.Valencia CF321116536:2749
7.Athletic Bilbao321113836:3746
8.Deportivo Alavés321291133:4045
9.Real Betis321271338:4343
10.Real Sociedad3210111138:3941
11.CD Leganés3210111132:3641
12.Espanyol Barcelona321181337:4641
13.SD Eibar329131042:4440
14.Girona FC328101433:4434
15.Villarreal CF327121340:4533
16.Levante UD32891545:5933
17.Celta Vigo32881645:5532
18.Real Valladolid327101526:4531
19.Rayo Vallecano32761936:5727
20.SD Huesca325101735:5525

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (230)

Přidat komentář
Kokesh

Bylo by super, udělat do konce sezony Jovice i Hazarda...Eden už asi nemá kam uhnout, 3x odmítl prodloužení smlouvy s Chelsea, Real i Zidane po něm evidentně touží a v nejhorším případě může přijít transfer request. U Jovice nas AS I Marca nyni vidí jako nejvážnějšího zájemce, s dobrými vztahy s Eintrachtem skrz ruzne hostovacky našich hráčů. Musím uznat, že dává větší smysl, než Icardi...společně s Militaem by bylo cca. 220M pryč.

Reagovat
misinho7

to by bolo velmi dobre prestupy, bol by som velmi spokojny a potom este asi vyriesit jedneho zaloznika podal toho kto odide... eriksen alebo pogba in? plus spat Martin z hostovacky

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsi jmenoval 2 dost náladové fotbalisty.

Reagovat
misinho7

ale aj world-class .. a hraci ktori su s nami aj spajani, cize preto co ja ivem ten Pogba vie robit bordel ale je to aj jeden z najlepsich zaloznikov..a verim ze Zizu by ho vedel dat do poraidku, plus on vraj perfektne ovlada spanielcinu cize to by bolo super

Reagovat
Mercury

Pogba je spis neuveritelne precenovany a nekonzistentni. Jako world class rozdiloveho zaloznika ho fakt nevnimam.

Reagovat
misinho7

no neviem ktory iny zaloznik by bol este mozny ako nejaka posila na takej urovni... ked sa pozriem do anglicka tak kto? v Liverpoole nikto.. Arsenal tiez nic, Chelsea Kante ...City De bruyne...potom uz len ten Eriksen zo Spurs...spanielsko nic ak neratam Barcu a taliansko Pjanic a Francuzsko asi Verrati..a este nemecko thiago... mam pocit ze vela tych moznosti nie je co sa tyka zalohy an posilnenie a bude to naozaj ze world class

Reagovat
Mercury

Mas pravdu ze ten vyber proverenych top zalozniku momentalne neni zrovna velky.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne bude záležať na tom aký typ CM resp. DM sa bude riešiť, keďže hráči tebou vymenovaní predstavujú typologicky asi všetky možnosti. Mne v našom tíme už dlhodobo chýba technicky a kombinačne zdatnejšia verzia DM ako Casemiro, veľmi fajn sa javí Ndombele z Lyonu, to by sme nemuseli potom až tak závidieť Barce toho De Jonga. Prípadne by sme si mohli niečo ukoristiť z Ajaxu aj my, konkrétne Van de Beek, samozrejme nie ako DM, ale ako typ CM, ktorý v našom tíme neregistrujem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago je hráč do dvou zápasů

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co to má znamenat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hyperbola, nicméně mi nepřijde tak dobrý, jak se o něm traduje

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně bylo to asi zbytečně moc ostré

Reagovat
ADM

No po nastupe Oleho nim bol, ale je fakt extremne nekonzistentny

Reagovat
Kixi Syhimour

Na druhou stranu za nároďák hraje vcelku dobře a i ty velké zápasy jsou jiné než v United. Podle mě mu prostě ten United nesedl. Nicméně teďka je fakt extrémně nekonzistentní , celou sezónu nic moc, pak měsíc pod Olem výbuch a dneska zase nic moc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně teď mě sežerou fandové MUN za prohlášení, že před Olem nic moc.

Reagovat
vilp

Větší smysl než Icardi spíš kvůli Wandě a všemu okolo, jinak by byl Mauro pořád o dost vhodnější volba, co se týče hřiště.

Reagovat
misinho7

myslim ze Perez si tu nechce tahat nejaku Wandu a jej somariny ... Icardi je super utocnik o tom ziadna, ale zas nie je to Messi ani Ronaldo aby sme riskovali nejaky bordel ... verim ze vyjde ten Jovic

Reagovat
Kokesh

Taky zalezi, co chce Zizu hrat a co ma v planu. Ta doba Cristiana a Bale asi skoncila a prijit o dva vyborne hlavickare znamena, ze co nas herne charakterizovalo s tremi LM za sebou, to musi skoncit.

Urcite neni Jovic na urovni Icardiho, ale je taky dost rozdilny od Karima, coz budeme potrebovat...

Reagovat
smazaný uživatel

60 za Jovice nebo za tu stejnou cenu dotáhnout Icardiho? Za mě lepší Mauro.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiez myslim. Aby sa z toho Jovic neposral, tak ako viaceri pred nim. U Icardiho mam tak nejak pocit, ze by nepotreboval ziadnu adaptaciu a hned by sa zaradil k oporam.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu se vyplatí vzít Icardiho.. Přeci jen s tou kvalitou, co v Realu je, by mohl být ohromně produktivní..

Reagovat
misinho7

Jovic by mal cas. Urcite by nebol hodeny na hrot s tym ze hned rozhoduj zapasy. Karim bude urcite este jednotka aj dalsi rok, Jovic by sa do toho dostaval postupne. Mauro je sice dobry utocnik ale kto vie co by to bolo. Ta Wanda je strasny strasiak...uz vidim ako Zizu preferuje Karima a mame ohen na streche.

Reagovat
Ed_Hazard

Ved netvrdim ze by sa mal po prestupe Jovic zaradit medzi elitu a vytlacit Karim. Narazam na to ze je unho obrovskym otaznikom adaptacia a zaclenenie sa do tymu. Dnesny Jovic nemusi byt rovnaka kvalita ako Jovic v Reale. U Icardiho si z nejakeho dovodu myslim, ze by kvalitou zostal minimalne tam kde je teraz v Interi.

Reagovat
misinho7

uvidime je to tazke sudit ale po minulom lete budem za takyto prestup rad, Jovic sa javi ako obrovsky talent a ked ho ziskame budem len rad..

Reagovat
CHONG

No nevím, Jovič vypadá sice dobře, ale není to takové dělo, aby pod ZZ posadil Benzína, který zase stráví na hřišti 90% času a ten zbytek by v pohodě zastal RdT.

Reagovat
smazaný uživatel

No podľa mňa by takýto scenár bol veľkým rizikom s tým, že by sme sa vôbec nepoučili z posledných prestupových období. Karim vo forme je bezpochyby dostatočne kvalitný útočník pre základnú zostavu, no práve otázka jeho budúcej formy je vecou, na ktorú sa nedá vôbec spoliehať. Tak ako hrá momentálne vo forme, je schopný byť Karim na začiatku budúcej sezóny po konci prestupového obdobia úplne v lese a v tom prípade RdT (so všetkým rešpektom k nemu) pre mňa nie je dostatočnou zárukou kvalitnej alternatívy.

Reagovat
CHONG

Jovič je pro mě polovičaté řešení, v první řadě by měl přijít útočník, který bude numero uno a posadí Benzína na lavičku, ale to pod ZZ nehrozí, Jovič pozici Benzína neohrozí a bude prostě čistá dvojka, tou by klidně mohl být i RdT, který podle mě prostě není horší než Jovič.

Reagovat
Ed_Hazard

To....je koniec koncov pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to môj subjektívny postoj, ale pri dvojičke Karim - Jovic je pre mňa nižšia pravdepodobnosť toho, že v decembri sa bude obviňovať Perez s tým, že liga je stratená, lebo opäť nepriviedol útočníka. RdT sa mi páči, ale bolo by to opätovné riziko po skúsenostiach z posledných sezón, keď za Karima neúspešne alternovali reputáciou podobní Mayoral resp. Mariano.

Reagovat
CHONG

Mayoral je máslo a Mariano byl celou sezónu zraněný, za mě je to prostě tak, že dvojice Benzema a Jovič je na stejné úrovni jako Benzema a RdT, akorát RdT zná La ligu, je to odchovanec a ušetří se 60+ míčů.

Reagovat
misinho7

ako pisu chalani..velmi velke riziko ist RdT ..zas by sme po polke sezony nadavali ze sme nikoho nekupli Benzin je v lese a RdT na to nema

Reagovat
CHONG

A Jovič jako riziko není?

Reagovat
misinho7

myslim ze mensie.. RdT uz u nas bol a nepresvedcil Zidana..chceme to zas tak alibisticky nechat? a poom budeme nadavat ze zas sme nic neporiesili a Jovic bde niekde palit gol za golom?

Reagovat
CHONG

Jestli chceme něco opravdu pořešit, tak kupme hráče, který může Benzína fakt posadit. Jovič má snad první opravdu gólovou sezónu a nikdy nehrál La ligu, takže nevím proč by měl být menším rizikem než RdT. A ZZ nepřesvědčil ani Llorente, takže bych to jako bernou minci úplně nebral.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

a kto je taky hrac ktory ho dokaze posadit? U Zidana by ho neposadil ani Messi a este po tej sezone kde bol nas najlepsi hrac..ten ma dalsi rok zaklad isty

Reagovat
misinho7

viem ze RdT je tvoj velky oblubenec, sak netajis sa tym ale podla mna je to ovela vacsi risk

Reagovat
Ed_Hazard

Nemôžeme vedieť či je to risk, nakoľko u nás absolútne ale že absolútne nedostal šancu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jdeš s kůží na trh s tvrzením, že RdT je stejně dobrý jako Jović.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt by to bylo uplne stejny, jako letos s Marianem, nebo loni s Mayoralem. To proste nejsou hraci, co ho jsou schopni kvalitne zaskocit...RdT se penezne zhodnoti, tim asi RM prokaze vetsi sluzbu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

RdT není o nic horší než Jovič.

Reagovat
Kokesh

No, letos to Jovic odspuntoval tak, ze se o nej vazne zajimaji kluby jako Bayern, Real i Barca. Tohle u RdT asi nehrozi...mozna si zaslouzil sanci jako dalsi odchovanci, zaroven nebude prvni ani posledni u toho to asi nikdy nezjistime...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

Můžete k tomu klidně zařadit i Rodryga, což už by dávalo dohromady cca 270 mega. Hodně solidní vzhledem k tomu, že to ani tak nemusí být konečný stav. A snad už konec pohádek o tom, jak se držíte při zdi.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to trepeš prosim ťa?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jović, Militão, Hazard a Rodrygo = 270 mega. Ten zbytek už snad dokážeš pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

No z tejto štvorice pri dnešných podmienkach na trhu je výraznejšie preplatený iba Rodrygo (aj to neviem, či je možné jeho cenu prirátať k najbližšiemu prestupovému obdobiu, keďže jeho prestup bol už vybavený dávnejšie). Ceny zvyšných hráčov sú v porovnaní s cenami na trhu podľa mňa stále podpriemerné, a to najmä vzhľadom na to, že majú plniť pomerne dôležitú úlohu v tíme, ktorý má najvyššie ambície. Dá sa to hneď vidieť na porovnaní s nákupmi Barcy (Dembele, Coutinho, De Jong, De Ligt?).

Reagovat
misinho7

Tak takeho Hazarda by sme pri normalnej zmluve pod 200 nedostali. Rodrygo je tazko sudit, tam to moze byt trefa alebo fail tak isto ako s Vincom(ten je druhy s najvyssim rastom ceny po Sanchovi, kupovany za 45 a aktualne ma na transfermarkete cenu 70 ) Militao moze byt do buducna tiez prakticky lacny nakup. A Jovic pri dnesnych cenach tak isto ... cize podla mna ziadne sialene palky..

Reagovat
Ed_Hazard

Všetko sú to ceny za hubičku. A počítať do toho aj prestup Rodryga, ktorý sa dokončil minulý rok v lete, je prinajmenšom úsmevné.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Hazard za 100M je horsi kauf ako Osman za 140 ci kolko ste zanho vysolili, hej? Pripadne Coutinho. Co tu vy idete poucat o nakupoch krista vasho?

Reagovat
Kluivert9

A 45 za Rodryga, kterýho jsi nikdy neviděl, ale je za hubičku Víme.

Reagovat
Ed_Hazard

O Rodrygovi nehovorim. Preco ho pocitate do letneho prestupaku? Vsak to uz je davno uzavrety obchod.

Reagovat
Kluivert9

Třeba proto, že do Realu teprve přijde?

Reagovat
Visca el barca

Může mi někdo vysvětlit proč Umtiti prostě nejde na tu operaci?

Reagovat
smazaný uživatel

asi cetl kozakovo bezfrazi

Reagovat
ADM

Lebo je blby, nechapem ani ja uz preco to natahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má strach, že by mu úplně skončila kariéra. Koleno má dlouhodobě v hajzlu.

Reagovat
MiChaEl

Asi to nie je take easy rozhodnutie - Sam ma ten isty problem ako Puyol,ktoremu ta operacia nepomohla a opat sa mu to obnovilo a pod noz siel zas,az napokon musel skoncit. Je mozne,ze konzervativna cesta je lepsie riesenie (aj ked samozrejme trva o dost dlhsie),nie som ale chirurg. Treba pochopit aj to,ze si nechce pokaslat celu karieru. Z pohladu Barcy je to pravda nanic.

Reagovat
ADM

Umtiti ma predsa len vekovu vyhodu, ta regeneracia je tam lepsia, moze sa lepsie nastavit rehab. Ta konzervativa mu nepomohla uz kolko krat, 3x? Pochybujem, ze to teda niekam smeruje

Reagovat
smazaný uživatel

I po operaci, kterou už měl kdysi, nastaly problémy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkově je to nějaký podivný, přes týden plno zpráv o tom, jak je zraněný a nejspíš má po sezoně a nakonec je v nominaci na Socky.

Reagovat
ADM

A dnes normálne trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak bude muset jít na operaci..

Reagovat
rave

Neví někdo o kvalitní sázkovce, u které se dá sázet na % držení míče (alespoň over/under) u ligových zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas Costa je na predaj ? Co tak ho kupit do Barcelony ? Zaciatky v Bayerne mal neskutocne. Hrac s velkym talentom. Keby sa ho podarilo ozivit...

Reagovat
patas92

Máme málo pravých křídel?

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom a Coutinho odchod. Dembele a Messi zaklad. Douglas Costa moze hrat na oboch kridlach.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ed_Hazard

15:59 Vinícius Júnior se vrátil do tréninku

A zaroven hned poslal na marodku Odriozolu Po ich vzajomnom suboji skoncil Odri so zlomenou klucnou kostou. 3 mesiace out.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

prvy Vincov trening a asi do toho vsstupil celkom premotivovane, vraj velmi maka a ten navrat velmi nahli, az ho vraj musia kroti ze ma cas Odri sa da nad ale do poriadku a bude ready na novu sezonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

kope jako kůň

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

La Sexta: Gareth Bale oznámil, že nemá v úmysle odísť

Toho sa naozaj nezbavime

Reagovat
valloire

tak bude sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě lepší. Bude odpočatý na golf.

Reagovat
Anacron

On bude vážně k tomu všemu i dost hloupej.

Reagovat
technecium

Naopak. On je dost chytrej. Na co by se jinde snažil za menší prachy, když tady má obrovskou smlouvu na pěkně dlouho? Všechno už vyhrál, jemu stačí vydělávat. Hloupí jste vy, že jste mu tu smlouvu dali

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to celkem vtipný sledovat. Dlouho byl mezi madridisty považován za úžasnýho TOP hráče, pak ho už označili za nepotřebnýho a malovali si, jak za něj dostanou nějaký nesmysl typu 100 či 150 mega. Za chvíli bude závěrečná fáze, kdy budou rádi, pokud někdo převezme tu šílenou smlouvu.

Reagovat
Anacron

Tak top hráč to jeden čas rozhodně byl. Opravdu nikdo si nemyslí že za něj dostaneme 100-150 mega. To že prohlásí něco jeho agent nebo senilní Perez fakt neberu vážně.

Reagovat
misinho7

Su snad pochybnosti o tom ze bol top hrac? A ze stale je hrac na vysokej urovni ale nie do spanielskej ligy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl, ale už je to hodně dávno. Ukaž mi jeden klub, kam bys ho za těch podmínek přivedl a považoval to za dobrý tah. To znamená investovat do něj 200 mega na 4 roky, dal mu klíčovou roli a mohl se plácat po ramenou, jak skvělý tah si udělal.

Reagovat
misinho7

ked sa na to pozrieme takto tak asi nikde ale ja verim v United ... pripade on moze byt sucastou vymeny..casto sa spomina zeby sa dal menit s Pogbom alebo Eriksenom

Reagovat
Kluivert9

Jasně Za stejný love můžou mít Sancha a na 15 let vystaráno, ale raději vezmou Bejla, aby ti udělali radost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na vysoké úrovni mi fakt nepřijde

Reagovat
misinho7

A tie ciastky akoze ja Florovi verim.. 150 to samozrejme nebude jeho agent je vlazon s tymro.. Ale 80 90 podla mna urcite

Reagovat
smazaný uživatel

No ten jeho plat je naozaj prekážkou aby niekto za neho dal aj tých 80-90 mega. Verím, že najmä Tottenham by v rámci nejakej nostalgie bol ochotný zaplatiť adekvátnu sumu, prípadne by Bale mohol poslúžiť ako pomerne vyrovnaná protihodnota za Eriksena s končiacim kontraktom, no Levy nebude nikdy ochotný pristúpiť práve na jeho platové požiadavky. Najreálnejšie sa mi pre neho javí nejaká forma hosťovania v Anglicku, kde budeme hradiť podstatnú časť jeho platu.

Reagovat
Anacron

A to jako protože u nás má nějaký plat tak ho musí mít navždy už všude stejný nebo vyšší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak sa bavíme v tom kontexte, že Bale nemá v pláne odísť, potom nevidím dôvod prečo by mal dobrovoľne pristúpiť na zníženie platu.

Reagovat
Anacron

Tak když mu nevadí že ho tam fanoušci nechtějí a pískají na něj atd tak je potom v pohodě no to chápu

Reagovat
technecium

Prachy nepískají

Reagovat
Visca el barca

Umtiti v nominaci tak jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak musi se prodat, takze potemkin

Reagovat
Switchback

Jarda, to je bůh

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Reagovat
CHONG

Konečně pořádná fotka

Reagovat
technecium

Atleti by mohli taky konečně ztratit, ať se nemusíme zbytečně honit

Reagovat
smazaný uživatel

To by znamenalo odpočinek před LM.

Reagovat
Džeko55

OT: Vyplňte prosím dotazníček na cca tři minutky o partnerech českého hokeje (klubů, soutěží i repre) pro jednu marketingovou společnost. Děkuji moc

https://bit.ly/2KZ86dc

Reagovat
LAM

Messi bych stavil jen na domácí zápasy.Nebude tak vytíženej,ale bude pořád v rytmu.Teda samozřejmě pokuď ty domácí zápasy budem vyhrávat.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Mateo16

Zidane: Prevody? Tam budú zmeny, viem, čo chcem a budem hovoriť s klubom

Tazke Flore je z hry vonku. Prestupak bude na ZZ.

Reagovat
technecium

To jsou sráči ty Atleti

Reagovat
marke7

Otravní jak hmyz. Nedají pokoj.

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkná.

Reagovat
Xavi

OT: Budete se někdo dívat na Procházku proti King Mo?

Reagovat
Switchback

Kdy to je, zítra ráno?

Reagovat
X-bano-X

Okolo pol 12 by mal zapasit

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Ale nevím kdy to bude časově to bude snad až někdy k obědu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
X-bano-X

Urcite.

Reagovat
Xavi

A máte nějaký dobrý stream?

Reagovat
X-bano-X

Na fb. Mma shorties davaju stream.

Reagovat
Xavi

BJP.

Reagovat
X-bano-X

Pekne tak uz aj cesi maju svojho sampiona v kvalitnej organizacii. Ale Denisa je borec. Len sa bojim ze sa naplni predpoklad a dostane sampiona Belatoru, ten je trochu inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než obhajovat titul proti nulám. Jestli by měl mít kdy na UFC, tak nejlepší je seknout dalšího šampiona. Vůbec se přesvědčit, jestli na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ten týpek je výborný wrestler a je teď v laufu. Radši bych byl za někoho trochu slabšího a tenhle souboj odsunul na jindy.

Reagovat
X-bano-X

Tak nulam.....v Belatore je kopec bojovnikov, ktori su kvalitni a sedeli by mu viac. To uz rovno moze ist s Jonesom.....

Reagovat
smazaný uživatel

OT jelikož nevidim preview na ceskou ligu.. Chystam se zitra pres pul republiky na Sparta Karvina...opravdu je tolik prodaných vstupenek jak uvadi ticketportal? Bude hodne lidi? A listky do kotle domácích sezenu na místě? Diky.

Reagovat
David4

Lístky do kotle se prodávají na místě

Reagovat
Visca el barca

Tak Sam není ani na lávce. Takže jak je to teď?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na lavičce by měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na barcelonu?

Reagovat
Footballer

Suarez opět ve formě... nedá dobrý balón a ještě hraje divadlo

Reagovat
Rattlesnake

arthurovi by taky nohy neupadly, kdyby občas dal přihrávku dopředu.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem čekal, že tomu brankáři Messi ukopne hlavu, jak mu tam skočil pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda to měl Arthur střílet.

Reagovat
Murena

Lenglet

Reagovat
Rattlesnake

pěkně Lenglet, konečně mu to tam padlo

Reagovat
ADM

Dembélé kope roh, hneď gól zo štandartky. Aký rozdiel proti Coutsovi

Reagovat
Rattlesnake

je fakt, že šel coutinho hodně navrch, ale s dembousem je to úplně jinej vítr na té straně.

Reagovat
Visca el barca

Dembelé krom toho rohu neudělal snad nic dobře.

Reagovat
ADM

Takže stále lepšie

Reagovat
Rattlesnake

slušně to tam větral místama.

je nahecovenej, protože chce urvat základ proti poolu.

Reagovat
Messiáš

To ale nemění nic na tom, že to teda žádná sláva zatím není. Vítr si představuji jinak

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rattlesnake

vždyť je úplně v pohodě dneska.

poprvé v základu (normálním) po zranění a co čekáš že jako má předvíst? stáhnout gatě a vypustit raketu?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

dobra asistence po rohu...to mělo myšlenku

Reagovat
ADM

No podľa mna nie je náhoda, že po Dembeho centroch padlo v tejto sezone už pár golov. Proste to kope lepšie.

Reagovat
Coutinho10

kdyby ze hry, tak bych asi souhlasil, ale z rohu bych tomu nějakou větší váhu nedával...uvidíme, až přijde Couts na hřiště, jestli něco taky vymyslí, ale věřim, že jde postupně nahoru, tak uvidíme

Reagovat
LAM

Výkon na půl plynu,moc se nepředřeme.Klasicky když nutně nemusíme,tak to tak vypadá.Ve druhym poločase snad přidáme.Domácí zápasy musíme vyhrávat,aby byl klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Socky jsou strašně slabé, ale ten jeden gol jim tam i tak málem spadl. Chtělo by to ještě jeden, ať si nehryžu nehty,

Reagovat
smazaný uživatel

V noci jim snad místo noh narostli kopyta. Tolik nepřesností, až na Messiho. Jestli se Klopp dívá, tak musí být řádně zmatený.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde taktik. Zmatení soupeře to je jeho nejsilnější stránka

Reagovat
Ed_Hazard

Vitesse vyhra 4:1. Norsky Messi 3 acka. Znova by som vyzdvihol jeho kopaciu techniku pri standardkach a zachytavanie lopt - znova mal najviac zachyteni z tymu (3).

Velmi sim zvedavy ako sa k nemu zachova ZZ.

Reagovat
vilp

Ze hry by mě potěšily víc.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

nakope ho do ři.ě

Přijde Hazard,Vinicues,Modrič,Casemiro,Isco,Asensio,Kross.Kolik by asi tak dostal minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne by som mal ešte toľko trpezlivosti a nechal mu aspoň jednu sezónu v Ajaxe pod ten Hagom. Skôr ma mrzí ako sa ZZ chová k Ceballosovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se chtěl v posunout v kariéře, tak by podle mě byl pro něj nejlepší ten Ajax. Rok u nich a bude to jiné dělo. Ten přechod do Realu, vzhledem k 100% nákupům v létě, by mu uškodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé by se měl přestat bát vystřelit a být trochu víc sobecký. S jeho střelou by mu to tam mělo padat jako nic.

Reagovat
celeb

Dembos nejaky zaspaty. Vsetko dava na Messiho, lahko citatelny. Mal by trochu nabrat odvahy a vystrelit.

Reagovat
ADM

Arthur by sa už tiež mohol zobudiť, nadstavba od neho neexistuje už pár týždňov

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Murena

Reagovat
Murena

Jordiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je to teď probere

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Coutinho10

hmmm hezký

Reagovat
Rattlesnake

pravačkou

Reagovat
Messiáš

Hezky Jordi, obcas je to potreba vzit na sebe a nehledat jeste Messiho

Reagovat
Coutinho10

tomu říkám rychlá odpověď hezky Alba

Reagovat
Banikovec7

Moc nechápu, jak takový gól může platit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nestál v dráze střeli. Nijak tomu neuskakoval na poslední chvíli. Offside to být nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

střely *

Reagovat
Banikovec7

Nestál v dráze střely?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl dobrej metr vedle.

Reagovat
Banikovec7

No tak v momentě když to proletělo kolem něj, tak mohl těžko stát v dráze, jinak by ho to trefilo, ale proběhl tam gólmanovi v době té střely a určitě ho nějak ovlivnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že kdyby stál v dráze střely a na poslední chvíli uskočil, tak to offside bude.

Reagovat
Banikovec7

No podle mě to tak zdaleka nemusí být, ale to už je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to spíš vyhodnotili, že nebyl od Dembelého úmysl stínit brankáři, prostě dobíhal náběh před bránu a byl celkem daleko od střely. Kdyby zůstával v dráze nebo byl v dráze a pak úmyslně uhnul nebo by udělal pohyb směrem k míči tak by to jako offside brali.

Reagovat
Banikovec7

Tak úmysl to určitě nebyl, ale viděl jsem neuznat kvůli daleko menšímu stínění.

Reagovat
Coutinho10

konečně Couts na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Vim že si za to může sám tou oslavou, ale ten pískot když je u míče je fakt píčovina

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Inak ja sa ani nečudujem, že hlavné hviezdy tímu tak uznávajú Ernesta, keď v podstate nestriedajú 2 zápasy v sezóne si posedia v rámci rotácie, 2x vystriedajú po 70. minúte, inak hrajú neustále... Suárez dnes zase hviezdny výkon

Reagovat
ADM

Aj keď mal mnoho skvelých prihrávok, som k nemu zbytočne prísny, ale postrácal toho tiež kopu. Skúšal by som častejšie Lea v strede a ostré krídla... Alebo aspoň Dembeleho z pravej strany

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Messiáš

Semedo

Reagovat
Coutinho10

teď to Messi zadrbal...škoda

Reagovat
Rattlesnake

arturo má taky dvoje plíce

Reagovat
patas92

Aspoň něčím kompnzuje ten poloviční mozek.

Reagovat
Detektiv

Lenglet je skvely Kdyby Umtiti po sezone odesel tak by mi to nevadilo...

Reagovat
Kokesh

Takže ten váš lepší Varane zažil vlastně jen jeden lepší půlrok a je hnán...úsměvný, když si projdu loňské diskuze.

Reagovat
Detektiv

Hele ja mam Umtitiho rad ale Lenglet ukazal ze ho dokaze zastoupit uplne na pohodu... a nikam ho nezenu ani nikdy nehnal proste kdyby chtel odejit tak by mi to nevadilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mohl čekat že se mu dojebe koleno? Pokud nepůjde na operaci a to koleno se nezlepší, tak může být klidně nejlepší na světě, ale nám to moc k užitku nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bys mu mohl napsat, kde je ta budoucí star světového fotbalu - Jese...

Zranění jsou prostě zlo a někdy hati kariéry i největším světovým prospektum.

Reagovat
ADM

Neviem či si nevyhral nejakú súťaž o najhlúpejší koment práve.

Reagovat
technecium

On je hloupý celý

Reagovat
Kokesh

Jit ownysearch, nasel bych ti tu diskuzi...ono po pul roce v Barce se tu stavel na stejnou uroven jako Varane, to je jak porovnavat VVD s Ramosem a Piquem z dlouhodobeho hlediska. A vsichni se mohli uargomentovat, ze Varane mel nekolik slabych sezon v RM, kde hral za Pepem a Ramosem, nestalou vykonnost atp...

Aspon se to tu nekterym krasne vraci. A dalsi zlom muze prijit s prichodem De Ligt, to uz ho u vas nebudou drzet ani ti nejvetsi zastanci...nakonec odejde jako spraskany pes za hubicku (mozna ani to ne kdyz je zraneny) a Varane si stale bude drzet pozici nejhodnotnejsiho obrance.

Reagovat
ADM

Lenze co sa tyka vykonov, bol porovnavany uplne zasluzene, nerozumiem preco by napr VVD nemohol byt aktualne pasovany za najlepsieho stopera, ked nim s prehladom je. Umtitiho smola je zranenie, ktore mu nedovoli vratit sa na uroven, kde hral zapas co zapas ... to ale automaticky neznamena, ze byt zdravy tak je horsi ako Varane a podobne...

Reagovat
Kokesh

V te dobe byl urcite dominatnejsi nez Varane, ale to by me ani nenapadlo rozporovat, byl naprosto skvely. Ale jak rikam, ty diskuze alespon co si pamatuji, se vedly trochu jinym smerem a nekterym se pri nich dost zatemnoval mozek i objektivita...

Reagovat
ADM

Tak to uz zas ja neviem ale na tomto fore je to kludne mozne no..

Kazdopadne sa neda objektivne zhodnotit, ako by na tom Umtiti bol, nebyt zranenia, ktore ho vyradilo prakticky na celu tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty to myslíš vážně?

To je fakt smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si myslel, že jsi hloupej, tak takovej komentář akceptuji, ale protože vím, že hloupej nejsi, tak si o tobě po takovýchhle vyblitcich myslím, že jsi demagog a lhář. Zkus se nějak vyaretovat.

Reagovat
Mateo16

Ceballos a Marcos znova mimo nominacky.

To som celkom zvedavy na Enriqueho. Konecne tam nebude pchat Ceballosa a da tam Thiaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

akoze toto s Marcosom u Zidana nepochopim.. tehcnicke DM, rozdiel oproti Casemirovy ale on si ide svoje...s nim musi mat snad nejaky problem abo co velka skoda..

Reagovat
madridcan

V Getafe dobry marias zatial

Reagovat
Mateo16

Keylor; Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Lucas, Benzema a Asensio

Reagovat
Mateo16

Takto bude za Garetha aj 50 mega vela

Reagovat
Kluivert9

To už je teď.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak dobre, ešte sa mu náhodou podaria nejaké nožničky a vedenie dostane pocit, že by sme okolo neho vyskladať celý tím.

Reagovat
Kluivert9

Sevilla

Reagovat
CHONG

Getafe

Reagovat
Mateo16

To je od Asensia tragedia dnes

Reagovat
Raul=Real

Dnes

Reagovat
Mateo16

0 striel na branu. 0. To je este horsie ako minuly zapas.

Ta trojka dnes Asensio , Lucas , Modric hrozne cosi.

Reagovat
Anacron

Garcia v tom se ta špína z atletica nezapře. Jinak klasika očekávaná tragédie. Chudáci lidi na stadionu. Stačilo mi to od 30 minuty do poločasu a jdu si radši zase užívat to krásný počasí.

Reagovat
Kokesh

Nedivim se, ze nejlepsi herni zapasy zazil Solari s Viniciusem... to co beha na hristi dnes jsou kridla fakt jen na papire, priserny reseni utocnych akci.

Reagovat
Raul=Real

Benziiiiiiin... to je snajper

Reagovat
ADM

Benzema Top 3 v GB

Reagovat
Mateo16

RM by nemal hravat prvy polcas. Druhy polcas byva vzdy o 100 percent lepsi.

Gareth 2 x sam na branu

Reagovat
Mateo16

Vallejo ale celkom vymazal trageda Inakiho.

Reagovat
Kokesh

Byl vyborny.

Reagovat
CHONG

Druhý poločas už koukatelný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele