LaLiga - souhrn 18. kola

06.01.2018, 14:52, aktualizováno 07.01.2018, 22:38
Komentáře a souhrny
Barcelona neměla velké problémy s Levante a nadále vládne tabulce španělské ligy, naopak Real Madrid ztratil vedení s Celtou. Atlético přehrálo Getafe a na vlastním trávníku uspěla i Valencia, Sevilla naopak vybouchla v městském derby. Athletic si poradil s Alavésem, Deportivo dotahovalo na hřišti Villarrealu...

Celta Vigo - Real Madrid 2:2

07.01.2018 20:45

Góly: 33. Daniel Wass, 82. Maxi Gómez - 36. Gareth Bale, 38. Gareth Bale

Od úvodu utkání se hrálo ve slušné tempu, ale na nějakou větší šanci jsme si museli počkat až do 13. minuty. Celta Vigo se jí ujala. Hugo Mallo nacentroval z pravé strany míč do pokutového území, kde se objevil Iago Aspas. Z pohotové akce jen nastřelil míč do tyčky. Až v 26. minutě se ukázal Real Madrid. Casemiro vypálil zpoza vápna a domácí gólman měl co dělat, aby jeho dalekonosnou ránu vyrazil nad břevno. Jen pár minut po půlhodině hry jsme se konečně mohli dočkat na první branku zápasu.

Daniel Wass prchl obraně Bílého baletu se svoje sólo zakončil proti Keylorovi Navasovi perfektním lobem, jelikož by hodně vyběhnutý. Hned v 36. minutě přišla odpověď v podání Garetha Baleho. Toho oslovil kolmicí Toni Kroos a Velšan překonal Rubéna Blanca na zadní tyč. Za pouhé dvě minuty se Real Madrid ujal vedení.

Tentokráte Isco poslal náramný pas na rozběhlého Baleho, který jen tečoval míč za bezradného gólmana Celty. Hostům se rázem vlila nová krev do žil a byli to právě oni, kteří byli lepším týmem. Do druhé poloviny vstoupily oba kluby o něco více opatrně, proto jsme si také zajímavější akci viděli až v 61. minutě. Jonny Casto pálil na hranici vápna, ale Navas zasahovat nemusel.

Střela totiž mířila nad. Domácí postupem času převzali iniciativu a svěřenci Zinedine Zidaneho se převážně bránili na vlastní polovině. A po aktivní hře se rovněž domácí dostali k zahrávání pokutového kopu. Navas poslal k zemi Iaga Aspase, což znamenalo jasnou penaltu. Samotný faulovaný se ujal exekuce. Vystřelil k levé tyče, ale jeho záměr vystihl Navas a napravil svou chybu.

V 82. minutě se však tým z Viga dočkal. Daniel Wass poslal centr z pravé strany, na který si naběhl Maximilliano Gómez. V závěru bylo tedy vyrovnáno na 2:2. V poslední minutě se však hosté ještě mohli dostat do vedení. Střídající Lucas Vázquez pálil ve vápně, ale proti jeho střele reflexivně zasáhl Blanco. Na oko atraktivní utkání nakonec skočil dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo Alavés 2:0

07.01.2018 18:30

Góly: 8. Xabier Etxeita, 64. Aritz Aduriz (pen.)

Poprvé od roku 2003 se Bilbau podařilo naplno uspět v baskickém derby proti svému konkurentovi z Vitorii-Gasteiz a prodloužilo svou sérii neporazitelnosti už na sedm ligových kol v řadě. Deportivo naopak v LaLize předvedlo za uplynulý měsíc asi svůj nejhorší výkon a opět se propadlo do nepopulárního sestupového pásma.

Pro domácí představoval tenhle duel vůbec první v novém soutěžním roce, hosté naopak měli na přípravu přece jenom méně času, neboť po vánocích ještě museli odehrát pohárové střetnutí na půdě Formentery. A možná že právě tenhle faktor nakonec rozhodl. Vždyť za celou dobu pouze jednou jedinkrát vystřelili mezi tři tyče.

Athletic Club vstoupil do tohoto utkání správnou nohou. Už v 8. minutě se musel poprvé výrazněji činit brankář Fernando Pacheco, jelikož centr z levé strany od Saborita propadl až na zadní tyčku k Iňakimu Williamsovi, jehož dělovka z úhlu skončila na soupeřových rukavicích. Z následného rohového kopu ale již branka přece jenom padla.

Susaeta ho rozehrál centrem do šestnáctky, kde hodně krkolomně zakončoval Etxeita, a jeho táhlá střela zapadla obloučkem přesně ke vzdálenější tyčce. Situace se pak pro Alavés ještě více zkomplikovala, protože Burgui si zřejmě poranil sval, a vepředu ho musel nahradit Bojan. I nadále pak bylo mužstvo kouče Abelarda směrem dopředu horší.

Do přestávky mohl ještě náskok navýšit Aduriz, jeho dělovku z voleje ale stačil Fernando Pacheco vyrazit do bezpečí. Ibai Gómez se ve 44. minutě snažil vyrovnat z přímého kopu, ovšem svůj pokus nasměroval pouze hodně nad břevno brány Iaga Herrerína. A nakonec Bilbao rozhodlo o svém konečném vítězství v 64. minutě.

Raúla Garcíu ve vápně stáhl na zem Rubén Duarte, alespoň dle názoru sudího Pabla Gonzáleze, a kopala se penalta, kterou Aduriz hravě proměnil. Definitivně rozhodnout mohl ještě Iňaki Williams třináct minut před koncem, ale minul, a na druhé straně naopak neseřídil svá mířidla ani Alfonso Pedraza, jehož pokus skončil rovněž mimo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo La Coruña 1:1

07.01.2018 18:30

Góly: 30. Enes Ünal - 84. Florin Andone

Villareal nenapravil své nedávné zaváhání ve Španělském poháru a před vlastními fanoušky se mu nepodařilo naplno bodovat proti La Coruni, která horlivě bojuje o záchranu. I když na oko byl možná na hřišti lepším týmem, zaznamenal zásluhou Enese Ünala pouze jednu branku, a na tu dokázal ještě v závěrečných minutách odpovědět Florin Andone.

V posledních třech ligových domácích zápasech se tak Žluté ponorce podařilo vydolovat jen jednu remízu, a i proto se jí pořád vzdaluje šance na první čtyřku. Deportivo opravdu není jejím nejoblíbenějším soupeřem a potvrdil to i tenhle duel. Loni s ním dvakrát hrála bez branek, v uplynulých šesti vzájemných utkáních ho skolila jen jednou.

Hra od obou týmů byla zprvu hodně opatrná, první vážnější šanci tak diváci na Estadio de la Cerámica viděli v 17. minutě, a překvapivě se o ní postarali hosté. Z hranice brankového území po hezké kombinaci vypálil z první Albentosa, avšak namířil svůj pokus pouze do boční sítě. Jeho spoluhráč Guilherme se snažil prosadit ze standardky, ale minul.

Domácí se začali poprvé výrazněji osmělovat až na sklonku půlhodiny hry. Nejprve Bacca ve středu pole přepral Borgese a tlačil svou střelu k tyči, dobře si ale v bráně vedl pozorný Rubén. Ve 30. minutě ale již kapituloval. Pablo Fornals uvolnil do šestnáctky Baccu, ten pak balón naservíroval úplně volnému Ünalovi, jenž neměl problém skórovat.

Do poločasu se ještě snažil vyrovnávat Andone po nahrávce od Adriána, dostal se ovšem do složitého úhlu, a tak na gólmana Sergia Asenja nevyzrál. V 52. minutě mohl naopak náskok navýšit Samu Castillejo, jenže jeho skryté zakončení dokázal Rubén zneškodnit. A v 62. minutě se nepodařilo pravačkou podruhé skórovat Ünalovi.

La Coruňa se v závěrečné dvacetiminutovce nevzdala a udělala moc dobře. Sergio Asenjo se musel už v 70. minutě předvést vůči pokusu Adriána, o čtrnáct minut později již však pohromě nezabránil. Sidnei zleva poslal centr na zadní tyčku, kde se objevil nedobře bráněný Andone, a ten svou hlavičku poslal ke vzdálenější tyčce.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Levante UD 3:0

07.01.2018 16:15

Góly: 12. Lionel Messi, 38. Luis Suárez, 90. Paulinho

Po brankách Lionela Messiho, Luise Suareze a Paulinha vyhrála Barcelona duel s Levante. Posílila si tak svou vedoucí pozici na čele LaLigy. Nejlepší střelec Barcelony za loňský rok otevřel skóre ve 12. minutě zápasu. Jordi Alba sklepl vysoký míč přímo na nabíhajícího Messiho, který vypálil z voleje. Skákavá střela prošla až za záda Oiera Olazábala.

Pár minut na to zahrozili rovněž hosté. Zpoza vápna pálil Ivi López, ale ter Stegen zasahovat nemusel, jelikož střela letěla mimo tři tyče. O chvíli později to mohlo být 2:0, tvrdou střelu vyslal Ousmane Dembélé. Tu vyrazil doprava gólman Levante, k míči se ihned dostal Suárez, ale z ideální pozice přestřelil. To, co uruguayskému útočníkovi nevyšlo poprvé, se zadařilo v 38. minutě.

Na pravém křídle si na přihrávku naběhl Sergi Roberto, který svou přihrávkou oslovil Suáreze. Ten nekompromisně zakončil a Katalánci se mohli radovat z dvoubrankového vedení. Ještě v závěru poloviny se dostal ke střele Ivan Rakitić, který tvrdou ranou minul branku. V prvním poločase byli domácí jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vstřelili dvě branky.

Po změně stran se náboj zápasu snížil téměř na nulu. Ter Stegen se musel hodně co snažit, aby vyrazil další střelu Iviho. Skvělý zákrok německého reprezentanta. O dvacet minut později se musel opět činit. Před ním se na pravé straně sám ocitl Shaquell Moore, jehož taktéž pokus vytěsnil. Až v 72. minutě se do větší příležitosti dostala Barcelona. Konkrétně opět Suárez, ale jeho střelu reflexivním zákrokem vyrazil Oier.

Bývalý brankář Barçy už byl v 93. minutě naprosto bezmocný. Messi obešel několik obránců a předložil míč Paulinhovi, pro kterého byla maličkost dopravit míč do sítě soupeře. Katalánský velkoklub si na konto tedy připsal další tři body a prodloužil svou ligovou sérii neporazitelnosti již na osmnáct zápasů v řadě v této sezóně.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Sociedad 1:0

07.01.2018 12:00

Góly: 75. Gabriel

Leganés dokázal navázat na své vítězství z Copa del Rey proti Villarealu a stejným způsobem urval tři body také v LaLize. Real Sociedad, pro něhož to bylo vůbec první utkání v novém roce, padl kvůli brance Gabriela ze 75. minuty a zůstal ve středu tabulky. Se svým soupeřem prohrál vůbec poprvé za uplynulé dvě sezóny.

Zatímco domácí museli absolvovat těžký pohárový duel před několika dny, zmobilizovali své síly a posunuli se v tabulce před svého protivníka až do horní poloviny tabulky. Ačkoli baskický celek daleko více držel míč na svých kopačkách, platné mu to nic nebylo. V koncovce byli totiž nakonec úspěšnější Los Legionarios.

Do první větší šance se propracoval Leganés. Nejprve zpoza vápna vypálil Beauvue, ten ovšem trefil pouze bránícího Illarramendiho, každopádně se míč odrazil do cesty Gabrielovi, jenž pořádně protáhl brankáře Rulliho. Na druhé straně se snažil v 17. minutě prosadit hlavou Willian José, ovšem svůj pokus namířil jen do rukavic gólmana Pichua Cuéllara.

Ve 39. minutě si San Sebastián již vytvořil obrovskou příležitost. Výtečně na pravé straně zapracoval Álvaro Odriozola, jenž následně adresoval přihrávku na hranici brankového území, odkud Mikel Oyarzabal trefil z blízkosti pouze Pichua Cuéllara. Z dálky ihned na to vystřelil Illarramendi, avšak i v tomto případě si Pichu Cuéllar poradil.

Zkraje druhého dějství zahrozilo po delší době znovu mužstvo z madridského předměstí, nicméně Josebu Zaldúu vychytal připravený Rulli. V 52. minutě hlavičkoval obloučkem Dos Santos, avšak Rulli stačil balón vyrazit jednoruč nad břevno. Real Sociedad mohl skórovat v 65. minutě po rohovém kopu, hlavičku Xabiho Prieta ale zachytil Pichu Cuéllar.

O všem podstatném se rozhodlo čtvrthodinu před koncem utkání. Přitom se domácí snažili udeřit již v 69. minutě, jenže Joseba Zaldúa hlavou orazítkoval pouze břevno. Pak ovšem Eraso zahrál standardku z levé strany prudkým centrem do šestnáctky, kde nakonec trochu šťastná teč Gabriela znamenala jediný přesný zásah tohoto střetnutí.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Betis 3:5

06.01.2018 20:45

Góly: 13. Wissam Ben Yedder, 40. Simon Kjaer, 67. Clément Lenglet - 1. Fabián Ruiz, 21. Zouhair Feddal, 63. Riza Durmisi, 65. Sergio Léon, 90+5. Cristian Tello

Sotva se diváci usadili na své místa, tak už mohli vidět úvodní branku zápasu. Fabián Ruiz z hranice pokutového území pohotově vypálil na zadní tyč. Na tuto střelu byl domácí Sergio Rico krátký a Betis se mohl radovat z vedení. Hosté skočili do utkání opravdu aktivní hrou. Ve 13. minutě bylo však vyrovnáno. Sevilla zahrávala přímý volný kop z levé strany.

Na ten si naběhl Wissam Ben Yedder, který následně přeloboval gólmana. Netrvalo dlouho a zelenobílí šli opět do vedení. Na míč po standartní situaci si naběhl Zouhair Feddal, který překonal bezradného Rica. Znovu mohlo být vyrovnáno těsně před půlhodinou hrací doby. Steven N'Zonzi šikovně prošel ve vápně okolo čtyř obránců, ale v konečné fázi akce si poslal míč daleko od nohy.

Toho využili Antonio Adán, který rychle vyběhl a jeho akci utnul. Ve 40. minutě bylo však vyrovnáno. Z pravé strany centroval Jesús Navas, který našel Franca Vázqueze, jenž poslal míč ještě na Simona Kjaera. Ten se ještě vyšrouboval nad bránícího hráče a poté poslal míč za záda absolutně bezradného Adána. Kdo by si myslel, že je v první polovině hotovo, tak by na omylu.

Tentokráte Vázquez hlavičkoval z malého vápna, ale branku minul. To už se psala první minuta nastavené hrací doby. Úvodních čtyřicet pěti minut nabídlo velice atraktivní podívanou, a navíc hned čtyři vstřelené branky. V 51. minutě mohl jít hostující Betis znovu do vedení. Andrés Guardado, který se ocitl v sám na hranici šestnáctky, pálil, ale trefil pouze levou tyč. Míč se ještě odrazil před Ruize, ale ten vůbec netrefil, ačkoliv stál v ofsajdovém postavení.

Hosté se stejně ujali vedení 2:3, kdy v 63. minutě se po přihrávce Ryada Boudebouze ocitl sám na zadní tyči Rizo Durmisi, který už neměl problém zakončit. Za dvě minuty později už měl Betis dvoubrankové vedení. Po rychlém kontru krásně poslal Cristian Tello do souboje jeden na jednoho Sergia Leóna. Ten se před Ricem nemýlil a zakončil na zadní tyč. Za další dvě minuty bylo sníženo na 3:4.

Sevilla rychle zareagovala, konkrétněji Clément Lenglet. Ten si ve vápně naskočil na centrovaný míč a hlavičkou překonal hostujícího brankáře. Vyrovnáno mohlo být ihned v 69. minutě. Zleva přišel centr na přední tyč, kde se ocitl N'Zonzi. Hlavou pouze nastřelil břevno. Vyrovnanou a nabitou hru nyní provázelo chudší období, kdy se k žádné větší šanci nedostalo.

To až v páté minutě nastaveného času druhého poločasu Cristiano Tello vybojoval na půlící čáře míč a sprintem zamířil na branku Rica, který se musel hodně rychle vracet. Svůj úprk zakončil až v šestnáctce přízemní střelou k tyči. Opravdu atraktivní duel už byl u konce, kdy na světelné tabuli svítil až hokejový stav 3:5. Krásný zápas bohatý na góly navíc ozvláštnila zajímavá statistika. Oba gólmani dohromady inkasovali osm branek, ale ani jeden z nich si nepřispal jediný úspěšný zákrok.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - SD Eibar 1:2

06.01.2018 18:30

Góly: 32. Jonathan Viera (pen.) - 73. Fabián Orellana, 77. Sergi Enrich

Na první opravdu zajímavou situaci na hřišti si museli fanoušci počkat až do 14. minuty. Takaši Inui se u penaltového puntíku po centru z pravé strany dostal k hlavičce, kterou musel s vypětím všech sil vytěsnit domácí gólman. Jinak se diváci v prvních dvaceti minutách mohli víceméně nudit, protože nebyli svědky rozhodně atraktivní podívané. To až v 31. minutě se děly věci.

Anaitz Arbilla fauloval v pokutovém území Hernána Toleda a Kanárci se mohli těšit ze zahrávání penalty. Té se ujal Jonathan Viera a s přehledem jí proměnil. Domácí se tedy ujali vedení. První poločas se odehrával v aktivním tempu. Hosté sice měli o něco navrch, nicméně museli dotahovat jednobrankovou ztrátu. Sledovat jsme rozhodně mohli bojovný fotbal plný nevybíravých faulů.

Běžela 59. minuta a Las Palmas mohlo jít po střele Jonathana Calleriho do dvojnásobného vedení, ten ve vápně zakončoval, ale jeho střela mířila vysoko, tudíž si s ní snadno poradil brankář Eibaru. O čtvrthodinu později bylo vyrovnáno. Baskové zahráli přímý volný kop z levé strany, který rozehrávající hráč poslal na pravou tyč. Míč sklepl Charles přímo před branku na Fabiána Orellanu a ten už snadno dopravil balón do sítě.

Jen za čtyři minuty bylo vše jinak. Hosté se ujali vedení. Z levé strany přišel centrovaný míč, na který si naběhl Sergi Enrich. Ten poslal míč do branky, i když se ho na poslední chvíli snažil vyrazit gólman. V závěru už k ničemu zajímavého nedošlo a Eibar během čtyř minut otočil celý vývoj utkání. Odváží si tedy zpět domů tři body, se kterými se přiblížil příčkám zaručující postup do evropských pohárů.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Girona FC 2:1

06.01.2018 16:15

Góly: 27. Jonás Ramalho (vl.), 48. Dani Parejo - 8. Cristian Portu

Překvapivě hostující Girona se ujala první zajímavější akce zápasu. Ta kopala rohový kop, který si ve vzduchu našel Juanpe, ale Neto proti jeho pokusu zasáhl. Běžela teprve 4. minuta zápasu, o další tři později zahrozili domácí. Před vápnem vypálil Gonçalo Guedes, ale jeho rána jen těsně minula brankovou konstrukci.

V úvodu zápasu se fanoušci na stadionu rozhodně nenudili a v 8. minutě byli svědky vstřeleného gólu. Na levé straně skvěle prošel Johan Mojica, který poslal centrovaný míč do pokutového území na Cristiana Portua, jenž hlavičkou nekompromisně zakončil. Valencia měla tak hned na začátek duelu co dělat, protože musela dohánět jednobrankovou ztrátu.

Los Che se kvůli aktivní hře katalánského celku stále nemohli dostat ke svému hernímu stylu. V 21. minutě pálil opět před vápnem Andreas Pereira, ale Yassine Bounousi si poradil. Valencia toužila po rychlém vyrovnání, což se v 27. minutě povedlo. Guedes obešel na levé straně obránce Girony a posílal centrovaný míč před branku.

Míč si však nešťastně srazil do vlastní sítě Jonás Ramalho a bylo vyrovnáno. Netopýři drželi po většinu času míč ve své moci, ale k nebezpečnější akci se dostali až v samotné poslední minutě prvního poločasu. Neúnavný Guedes opět unikl na levé straně a jeho nabídka do vápna skočila na brankové čáře a následně mimo branku.

Hosté jednoznačně zaskočili svou aktivitou domácí tým a zaslouženě se ujali vedení, ačkoliv Valencia následně zaslouženě po lepší hře vyrovnala. Druhý poločas začal pro Gironu nejhůže, jak mohl. Pablo Maffeo ve 47. minutě fauloval v šestnáctce Andrease Pereiru a rozhodčí nemohl dělat nic jiného, než nařídit pokutový kop. Toho se ujal Dani Parejo, který s přehledem proměnil.

Rázem se výsledek zápasu otočil. Hra hostujícího mančaftu se postupně rozpadala, čehož chtěl využit Santiago Mina, který se však před vápnem k míči nedostal, aby mohl zakončit. Ligový nováček se nevzdával a snažil se aktivní hrou dělat potíže Los Che, kteří si nicméně s pokusy soupeře organizovaným blokem pokaždé poradili. Prakticky deset minut před koncem se k hlavičce dostal překvapivě Cristhian Stuani, ale pozorný Neto zakročil.

Na druhé straně Bounousi musel zachraňovat svůj tým dvěma zákroky, aby se Valencia nedostala ještě do většího brankového náskoku. V samotném závěru se mohl trefit střídající Luciano Vietto. Vyražený míč od Bona se dostal právě k jeho nohám, ale branku netrefil. Valencia tak zlomila nelichotivou sérii a dokázala ve složitém utkání vybojovat důležité tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 2:0

06.01.2018 13:00

Góly: 18. Ángel Correa, 68. Diego Costa

Diego Costa se při první příležitosti podívat v lize na hřiště probojoval ihned do základní sestavy a Diego Simeone si mohl na úvod jen mnout ruce. Netrvalo totiž vůbec dlouho, kdy se dostal útočník do své úvodní šance. V 5. minutě se z hranice dvaceti metrů odhodlal ke střele a jeho rána jen prosvištěla nad břevnem. Atlético na nic nečekalo a soupeře tlačilo na jeho polovině dále.

Pouze o pět minut později opět úřadoval Costa, ale tentokráte jen jako asistent. Nakopávaný míč sklepl Antoine Griezmannovi na hranici pokutového území, ale francouzský reprezentant se do zakončení neprobojoval. V 18. minutě se však domácí fanoušci mohli radovat z vedení svého týmu. Griezmann prokličkoval s míčem až před vápno a naservíroval míč na pravou stranu Ángelovi Correovi.

Ten využil elegantní přihrávky a poslal balon na zadní tyč. Proti střele byl hostující gólman bezmocný. O dvě minutky později jsme se mohli dočkat vyrovnání. Amath Diédhiou se ocitl v luxusní příležitosti na levé straně, ale střelu pokazil a s tou si následně snadno poradil Jan Oblak. Obránci Getafe měli v průběhu prvního poločasu hodně práce s útočnou dvojicí Atlética.

Prvních pětačtyřicet minut byla hra navíc trošku vyostřena nevybíravými zákroky, tudíž musel rozhodčí rozdat hned sedm žlutých karet. Sledovat jsme mohli atraktivní podívanou ve slušném tempu, ale s minimem vyložených šancí. Los Rojiblancos vstoupil do druhé poloviny opět s míčem na kopačkách a diktovali hru.

Aktivní až hladový Costa se v 59. minutě mohl radovat premiérové branky v lize po svém návratu, jenže neuspěl. Po zaváhání obránce pálil ve vápně z voleje, ale znovu přestřelil. O devět minut později se konečně dočkal. Z pravé strany dostal křižný míč, se kterým si na zadní tyči poradil. Trestuhodně totiž zůstal osamocený a nikým nebráněný. Následně šel za branku slavit tento vstřelený gól se svými fanoušky, čehož si všiml rozhodčí a rázem mu udělil druhou žlutou kartu.

Španěl musel tedy překvapivě předčasně opustit zápas. Do konce utkání zbývalo ještě 20 minut a Getafe mělo výhodu o jednoho muže více na hřišti. Domácí se pochopitelně zatáhli na svou polovinu a čekali, co vymyslí jejich soupeř. K jediné větší šanci se dostali až v 86. minutě, ale Álvaro Jiménez ve vápně poslal svůj pokus až nad břevno. Atlético se tedy mohlo v samotném závěru radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona18153048:748
2.Atlético Madrid18116127:839
3.Valencia CF18114338:1837
4.Real Madrid1795332:1632
5.Sevilla FC1892723:2729
6.Villarreal CF1884625:2128
7.SD Eibar1883724:3027
8.Athletic Bilbao1866620:1924
9.CD Leganés1773713:1424
10.Real Betis1873830:3424
11.Getafe CF1865722:1823
12.Real Sociedad1865731:3023
13.Girona FC1865722:2823
14.Celta Vigo1864832:2722
15.Espanyol Barcelona1755714:2120
16.Levante UD1839615:2518
17.Deportivo La Coruña18441020:3516
18.Deportivo Alavés18501313:2715
19.Málaga CF17321213:3111
20.UD Las Palmas18321314:4011
Zbývající zápasy
08.01. 21:00Málaga CF - Espanyol Barcelona

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (577)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele