18. kolo
06.01.2018 18:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Během čtyři minut Eibar odvrátil porážku na Kanárských ostrovech

Na první opravdu zajímavou situaci na hřišti si museli fanoušci počkat až do 14. minuty. Takaši Inui se u penaltového puntíku po centru z pravé strany dostal k hlavičce, kterou musel s vypětím všech sil vytěsnit domácí gólman. Jinak se diváci v prvních dvaceti minutách mohli víceméně nudit, protože nebyli svědky rozhodně atraktivní podívané. To až v 31. minutě se děly věci.

Anaitz Arbilla fauloval v pokutovém území Hernána Toleda a Kanárci se mohli těšit ze zahrávání penalty. Té se ujal Jonathan Viera a s přehledem jí proměnil. Domácí se tedy ujali vedení. První poločas se odehrával v aktivním tempu. Hosté sice měli o něco navrch, nicméně museli dotahovat jednobrankovou ztrátu. Sledovat jsme rozhodně mohli bojovný fotbal plný nevybíravých faulů.

Běžela 59. minuta a Las Palmas mohlo jít po střele Jonathana Calleriho do dvojnásobného vedení, ten ve vápně zakončoval, ale jeho střela mířila vysoko, tudíž si s ní snadno poradil brankář Eibaru. O čtvrthodinu později bylo vyrovnáno. Baskové zahráli přímý volný kop z levé strany, který rozehrávající hráč poslal na pravou tyč. Míč sklepl Charles přímo před branku na Fabiána Orellanu a ten už snadno dopravil balón do sítě.

Jen za čtyři minuty bylo vše jinak. Hosté se ujali vedení. Z levé strany přišel centrovaný míč, na který si naběhl Sergi Enrich. Ten poslal míč do branky, i když se ho na poslední chvíli snažil vyrazit gólman. V závěru už k ničemu zajímavého nedošlo a Eibar během čtyř minut otočil celý vývoj utkání. Odváží si tedy zpět domů tři body, se kterými se přiblížil příčkám zaručující postup do evropských pohárů.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele