LaLiga - souhrn 18. kola

06.01.2018, 14:52, aktualizováno 07.01.2018, 22:38
Komentáře a souhrny
Barcelona neměla velké problémy s Levante a nadále vládne tabulce španělské ligy, naopak Real Madrid ztratil vedení s Celtou. Atlético přehrálo Getafe a na vlastním trávníku uspěla i Valencia, Sevilla naopak vybouchla v městském derby. Athletic si poradil s Alavésem, Deportivo dotahovalo na hřišti Villarrealu...

Celta Vigo - Real Madrid 2:2

07.01.2018 20:45

Góly: 33. Daniel Wass, 82. Maxi Gómez - 36. Gareth Bale, 38. Gareth Bale

Od úvodu utkání se hrálo ve slušné tempu, ale na nějakou větší šanci jsme si museli počkat až do 13. minuty. Celta Vigo se jí ujala. Hugo Mallo nacentroval z pravé strany míč do pokutového území, kde se objevil Iago Aspas. Z pohotové akce jen nastřelil míč do tyčky. Až v 26. minutě se ukázal Real Madrid. Casemiro vypálil zpoza vápna a domácí gólman měl co dělat, aby jeho dalekonosnou ránu vyrazil nad břevno. Jen pár minut po půlhodině hry jsme se konečně mohli dočkat na první branku zápasu.

Daniel Wass prchl obraně Bílého baletu se svoje sólo zakončil proti Keylorovi Navasovi perfektním lobem, jelikož by hodně vyběhnutý. Hned v 36. minutě přišla odpověď v podání Garetha Baleho. Toho oslovil kolmicí Toni Kroos a Velšan překonal Rubéna Blanca na zadní tyč. Za pouhé dvě minuty se Real Madrid ujal vedení.

Tentokráte Isco poslal náramný pas na rozběhlého Baleho, který jen tečoval míč za bezradného gólmana Celty. Hostům se rázem vlila nová krev do žil a byli to právě oni, kteří byli lepším týmem. Do druhé poloviny vstoupily oba kluby o něco více opatrně, proto jsme si také zajímavější akci viděli až v 61. minutě. Jonny Casto pálil na hranici vápna, ale Navas zasahovat nemusel.

Střela totiž mířila nad. Domácí postupem času převzali iniciativu a svěřenci Zinedine Zidaneho se převážně bránili na vlastní polovině. A po aktivní hře se rovněž domácí dostali k zahrávání pokutového kopu. Navas poslal k zemi Iaga Aspase, což znamenalo jasnou penaltu. Samotný faulovaný se ujal exekuce. Vystřelil k levé tyče, ale jeho záměr vystihl Navas a napravil svou chybu.

V 82. minutě se však tým z Viga dočkal. Daniel Wass poslal centr z pravé strany, na který si naběhl Maximilliano Gómez. V závěru bylo tedy vyrovnáno na 2:2. V poslední minutě se však hosté ještě mohli dostat do vedení. Střídající Lucas Vázquez pálil ve vápně, ale proti jeho střele reflexivně zasáhl Blanco. Na oko atraktivní utkání nakonec skočil dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo Alavés 2:0

07.01.2018 18:30

Góly: 8. Xabier Etxeita, 64. Aritz Aduriz (pen.)

Poprvé od roku 2003 se Bilbau podařilo naplno uspět v baskickém derby proti svému konkurentovi z Vitorii-Gasteiz a prodloužilo svou sérii neporazitelnosti už na sedm ligových kol v řadě. Deportivo naopak v LaLize předvedlo za uplynulý měsíc asi svůj nejhorší výkon a opět se propadlo do nepopulárního sestupového pásma.

Pro domácí představoval tenhle duel vůbec první v novém soutěžním roce, hosté naopak měli na přípravu přece jenom méně času, neboť po vánocích ještě museli odehrát pohárové střetnutí na půdě Formentery. A možná že právě tenhle faktor nakonec rozhodl. Vždyť za celou dobu pouze jednou jedinkrát vystřelili mezi tři tyče.

Athletic Club vstoupil do tohoto utkání správnou nohou. Už v 8. minutě se musel poprvé výrazněji činit brankář Fernando Pacheco, jelikož centr z levé strany od Saborita propadl až na zadní tyčku k Iňakimu Williamsovi, jehož dělovka z úhlu skončila na soupeřových rukavicích. Z následného rohového kopu ale již branka přece jenom padla.

Susaeta ho rozehrál centrem do šestnáctky, kde hodně krkolomně zakončoval Etxeita, a jeho táhlá střela zapadla obloučkem přesně ke vzdálenější tyčce. Situace se pak pro Alavés ještě více zkomplikovala, protože Burgui si zřejmě poranil sval, a vepředu ho musel nahradit Bojan. I nadále pak bylo mužstvo kouče Abelarda směrem dopředu horší.

Do přestávky mohl ještě náskok navýšit Aduriz, jeho dělovku z voleje ale stačil Fernando Pacheco vyrazit do bezpečí. Ibai Gómez se ve 44. minutě snažil vyrovnat z přímého kopu, ovšem svůj pokus nasměroval pouze hodně nad břevno brány Iaga Herrerína. A nakonec Bilbao rozhodlo o svém konečném vítězství v 64. minutě.

Raúla Garcíu ve vápně stáhl na zem Rubén Duarte, alespoň dle názoru sudího Pabla Gonzáleze, a kopala se penalta, kterou Aduriz hravě proměnil. Definitivně rozhodnout mohl ještě Iňaki Williams třináct minut před koncem, ale minul, a na druhé straně naopak neseřídil svá mířidla ani Alfonso Pedraza, jehož pokus skončil rovněž mimo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo La Coruña 1:1

07.01.2018 18:30

Góly: 30. Enes Ünal - 84. Florin Andone

Villareal nenapravil své nedávné zaváhání ve Španělském poháru a před vlastními fanoušky se mu nepodařilo naplno bodovat proti La Coruni, která horlivě bojuje o záchranu. I když na oko byl možná na hřišti lepším týmem, zaznamenal zásluhou Enese Ünala pouze jednu branku, a na tu dokázal ještě v závěrečných minutách odpovědět Florin Andone.

V posledních třech ligových domácích zápasech se tak Žluté ponorce podařilo vydolovat jen jednu remízu, a i proto se jí pořád vzdaluje šance na první čtyřku. Deportivo opravdu není jejím nejoblíbenějším soupeřem a potvrdil to i tenhle duel. Loni s ním dvakrát hrála bez branek, v uplynulých šesti vzájemných utkáních ho skolila jen jednou.

Hra od obou týmů byla zprvu hodně opatrná, první vážnější šanci tak diváci na Estadio de la Cerámica viděli v 17. minutě, a překvapivě se o ní postarali hosté. Z hranice brankového území po hezké kombinaci vypálil z první Albentosa, avšak namířil svůj pokus pouze do boční sítě. Jeho spoluhráč Guilherme se snažil prosadit ze standardky, ale minul.

Domácí se začali poprvé výrazněji osmělovat až na sklonku půlhodiny hry. Nejprve Bacca ve středu pole přepral Borgese a tlačil svou střelu k tyči, dobře si ale v bráně vedl pozorný Rubén. Ve 30. minutě ale již kapituloval. Pablo Fornals uvolnil do šestnáctky Baccu, ten pak balón naservíroval úplně volnému Ünalovi, jenž neměl problém skórovat.

Do poločasu se ještě snažil vyrovnávat Andone po nahrávce od Adriána, dostal se ovšem do složitého úhlu, a tak na gólmana Sergia Asenja nevyzrál. V 52. minutě mohl naopak náskok navýšit Samu Castillejo, jenže jeho skryté zakončení dokázal Rubén zneškodnit. A v 62. minutě se nepodařilo pravačkou podruhé skórovat Ünalovi.

La Coruňa se v závěrečné dvacetiminutovce nevzdala a udělala moc dobře. Sergio Asenjo se musel už v 70. minutě předvést vůči pokusu Adriána, o čtrnáct minut později již však pohromě nezabránil. Sidnei zleva poslal centr na zadní tyčku, kde se objevil nedobře bráněný Andone, a ten svou hlavičku poslal ke vzdálenější tyčce.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Levante UD 3:0

07.01.2018 16:15

Góly: 12. Lionel Messi, 38. Luis Suárez, 90. Paulinho

Po brankách Lionela Messiho, Luise Suareze a Paulinha vyhrála Barcelona duel s Levante. Posílila si tak svou vedoucí pozici na čele LaLigy. Nejlepší střelec Barcelony za loňský rok otevřel skóre ve 12. minutě zápasu. Jordi Alba sklepl vysoký míč přímo na nabíhajícího Messiho, který vypálil z voleje. Skákavá střela prošla až za záda Oiera Olazábala.

Pár minut na to zahrozili rovněž hosté. Zpoza vápna pálil Ivi López, ale ter Stegen zasahovat nemusel, jelikož střela letěla mimo tři tyče. O chvíli později to mohlo být 2:0, tvrdou střelu vyslal Ousmane Dembélé. Tu vyrazil doprava gólman Levante, k míči se ihned dostal Suárez, ale z ideální pozice přestřelil. To, co uruguayskému útočníkovi nevyšlo poprvé, se zadařilo v 38. minutě.

Na pravém křídle si na přihrávku naběhl Sergi Roberto, který svou přihrávkou oslovil Suáreze. Ten nekompromisně zakončil a Katalánci se mohli radovat z dvoubrankového vedení. Ještě v závěru poloviny se dostal ke střele Ivan Rakitić, který tvrdou ranou minul branku. V prvním poločase byli domácí jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vstřelili dvě branky.

Po změně stran se náboj zápasu snížil téměř na nulu. Ter Stegen se musel hodně co snažit, aby vyrazil další střelu Iviho. Skvělý zákrok německého reprezentanta. O dvacet minut později se musel opět činit. Před ním se na pravé straně sám ocitl Shaquell Moore, jehož taktéž pokus vytěsnil. Až v 72. minutě se do větší příležitosti dostala Barcelona. Konkrétně opět Suárez, ale jeho střelu reflexivním zákrokem vyrazil Oier.

Bývalý brankář Barçy už byl v 93. minutě naprosto bezmocný. Messi obešel několik obránců a předložil míč Paulinhovi, pro kterého byla maličkost dopravit míč do sítě soupeře. Katalánský velkoklub si na konto tedy připsal další tři body a prodloužil svou ligovou sérii neporazitelnosti již na osmnáct zápasů v řadě v této sezóně.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Sociedad 1:0

07.01.2018 12:00

Góly: 75. Gabriel

Leganés dokázal navázat na své vítězství z Copa del Rey proti Villarealu a stejným způsobem urval tři body také v LaLize. Real Sociedad, pro něhož to bylo vůbec první utkání v novém roce, padl kvůli brance Gabriela ze 75. minuty a zůstal ve středu tabulky. Se svým soupeřem prohrál vůbec poprvé za uplynulé dvě sezóny.

Zatímco domácí museli absolvovat těžký pohárový duel před několika dny, zmobilizovali své síly a posunuli se v tabulce před svého protivníka až do horní poloviny tabulky. Ačkoli baskický celek daleko více držel míč na svých kopačkách, platné mu to nic nebylo. V koncovce byli totiž nakonec úspěšnější Los Legionarios.

Do první větší šance se propracoval Leganés. Nejprve zpoza vápna vypálil Beauvue, ten ovšem trefil pouze bránícího Illarramendiho, každopádně se míč odrazil do cesty Gabrielovi, jenž pořádně protáhl brankáře Rulliho. Na druhé straně se snažil v 17. minutě prosadit hlavou Willian José, ovšem svůj pokus namířil jen do rukavic gólmana Pichua Cuéllara.

Ve 39. minutě si San Sebastián již vytvořil obrovskou příležitost. Výtečně na pravé straně zapracoval Álvaro Odriozola, jenž následně adresoval přihrávku na hranici brankového území, odkud Mikel Oyarzabal trefil z blízkosti pouze Pichua Cuéllara. Z dálky ihned na to vystřelil Illarramendi, avšak i v tomto případě si Pichu Cuéllar poradil.

Zkraje druhého dějství zahrozilo po delší době znovu mužstvo z madridského předměstí, nicméně Josebu Zaldúu vychytal připravený Rulli. V 52. minutě hlavičkoval obloučkem Dos Santos, avšak Rulli stačil balón vyrazit jednoruč nad břevno. Real Sociedad mohl skórovat v 65. minutě po rohovém kopu, hlavičku Xabiho Prieta ale zachytil Pichu Cuéllar.

O všem podstatném se rozhodlo čtvrthodinu před koncem utkání. Přitom se domácí snažili udeřit již v 69. minutě, jenže Joseba Zaldúa hlavou orazítkoval pouze břevno. Pak ovšem Eraso zahrál standardku z levé strany prudkým centrem do šestnáctky, kde nakonec trochu šťastná teč Gabriela znamenala jediný přesný zásah tohoto střetnutí.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Betis 3:5

06.01.2018 20:45

Góly: 13. Wissam Ben Yedder, 40. Simon Kjaer, 67. Clément Lenglet - 1. Fabián Ruiz, 21. Zouhair Feddal, 63. Riza Durmisi, 65. Sergio Léon, 90+5. Cristian Tello

Sotva se diváci usadili na své místa, tak už mohli vidět úvodní branku zápasu. Fabián Ruiz z hranice pokutového území pohotově vypálil na zadní tyč. Na tuto střelu byl domácí Sergio Rico krátký a Betis se mohl radovat z vedení. Hosté skočili do utkání opravdu aktivní hrou. Ve 13. minutě bylo však vyrovnáno. Sevilla zahrávala přímý volný kop z levé strany.

Na ten si naběhl Wissam Ben Yedder, který následně přeloboval gólmana. Netrvalo dlouho a zelenobílí šli opět do vedení. Na míč po standartní situaci si naběhl Zouhair Feddal, který překonal bezradného Rica. Znovu mohlo být vyrovnáno těsně před půlhodinou hrací doby. Steven N'Zonzi šikovně prošel ve vápně okolo čtyř obránců, ale v konečné fázi akce si poslal míč daleko od nohy.

Toho využili Antonio Adán, který rychle vyběhl a jeho akci utnul. Ve 40. minutě bylo však vyrovnáno. Z pravé strany centroval Jesús Navas, který našel Franca Vázqueze, jenž poslal míč ještě na Simona Kjaera. Ten se ještě vyšrouboval nad bránícího hráče a poté poslal míč za záda absolutně bezradného Adána. Kdo by si myslel, že je v první polovině hotovo, tak by na omylu.

Tentokráte Vázquez hlavičkoval z malého vápna, ale branku minul. To už se psala první minuta nastavené hrací doby. Úvodních čtyřicet pěti minut nabídlo velice atraktivní podívanou, a navíc hned čtyři vstřelené branky. V 51. minutě mohl jít hostující Betis znovu do vedení. Andrés Guardado, který se ocitl v sám na hranici šestnáctky, pálil, ale trefil pouze levou tyč. Míč se ještě odrazil před Ruize, ale ten vůbec netrefil, ačkoliv stál v ofsajdovém postavení.

Hosté se stejně ujali vedení 2:3, kdy v 63. minutě se po přihrávce Ryada Boudebouze ocitl sám na zadní tyči Rizo Durmisi, který už neměl problém zakončit. Za dvě minuty později už měl Betis dvoubrankové vedení. Po rychlém kontru krásně poslal Cristian Tello do souboje jeden na jednoho Sergia Leóna. Ten se před Ricem nemýlil a zakončil na zadní tyč. Za další dvě minuty bylo sníženo na 3:4.

Sevilla rychle zareagovala, konkrétněji Clément Lenglet. Ten si ve vápně naskočil na centrovaný míč a hlavičkou překonal hostujícího brankáře. Vyrovnáno mohlo být ihned v 69. minutě. Zleva přišel centr na přední tyč, kde se ocitl N'Zonzi. Hlavou pouze nastřelil břevno. Vyrovnanou a nabitou hru nyní provázelo chudší období, kdy se k žádné větší šanci nedostalo.

To až v páté minutě nastaveného času druhého poločasu Cristiano Tello vybojoval na půlící čáře míč a sprintem zamířil na branku Rica, který se musel hodně rychle vracet. Svůj úprk zakončil až v šestnáctce přízemní střelou k tyči. Opravdu atraktivní duel už byl u konce, kdy na světelné tabuli svítil až hokejový stav 3:5. Krásný zápas bohatý na góly navíc ozvláštnila zajímavá statistika. Oba gólmani dohromady inkasovali osm branek, ale ani jeden z nich si nepřispal jediný úspěšný zákrok.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - SD Eibar 1:2

06.01.2018 18:30

Góly: 32. Jonathan Viera (pen.) - 73. Fabián Orellana, 77. Sergi Enrich

Na první opravdu zajímavou situaci na hřišti si museli fanoušci počkat až do 14. minuty. Takaši Inui se u penaltového puntíku po centru z pravé strany dostal k hlavičce, kterou musel s vypětím všech sil vytěsnit domácí gólman. Jinak se diváci v prvních dvaceti minutách mohli víceméně nudit, protože nebyli svědky rozhodně atraktivní podívané. To až v 31. minutě se děly věci.

Anaitz Arbilla fauloval v pokutovém území Hernána Toleda a Kanárci se mohli těšit ze zahrávání penalty. Té se ujal Jonathan Viera a s přehledem jí proměnil. Domácí se tedy ujali vedení. První poločas se odehrával v aktivním tempu. Hosté sice měli o něco navrch, nicméně museli dotahovat jednobrankovou ztrátu. Sledovat jsme rozhodně mohli bojovný fotbal plný nevybíravých faulů.

Běžela 59. minuta a Las Palmas mohlo jít po střele Jonathana Calleriho do dvojnásobného vedení, ten ve vápně zakončoval, ale jeho střela mířila vysoko, tudíž si s ní snadno poradil brankář Eibaru. O čtvrthodinu později bylo vyrovnáno. Baskové zahráli přímý volný kop z levé strany, který rozehrávající hráč poslal na pravou tyč. Míč sklepl Charles přímo před branku na Fabiána Orellanu a ten už snadno dopravil balón do sítě.

Jen za čtyři minuty bylo vše jinak. Hosté se ujali vedení. Z levé strany přišel centrovaný míč, na který si naběhl Sergi Enrich. Ten poslal míč do branky, i když se ho na poslední chvíli snažil vyrazit gólman. V závěru už k ničemu zajímavého nedošlo a Eibar během čtyř minut otočil celý vývoj utkání. Odváží si tedy zpět domů tři body, se kterými se přiblížil příčkám zaručující postup do evropských pohárů.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Girona FC 2:1

06.01.2018 16:15

Góly: 27. Jonás Ramalho (vl.), 48. Dani Parejo - 8. Cristian Portu

Překvapivě hostující Girona se ujala první zajímavější akce zápasu. Ta kopala rohový kop, který si ve vzduchu našel Juanpe, ale Neto proti jeho pokusu zasáhl. Běžela teprve 4. minuta zápasu, o další tři později zahrozili domácí. Před vápnem vypálil Gonçalo Guedes, ale jeho rána jen těsně minula brankovou konstrukci.

V úvodu zápasu se fanoušci na stadionu rozhodně nenudili a v 8. minutě byli svědky vstřeleného gólu. Na levé straně skvěle prošel Johan Mojica, který poslal centrovaný míč do pokutového území na Cristiana Portua, jenž hlavičkou nekompromisně zakončil. Valencia měla tak hned na začátek duelu co dělat, protože musela dohánět jednobrankovou ztrátu.

Los Che se kvůli aktivní hře katalánského celku stále nemohli dostat ke svému hernímu stylu. V 21. minutě pálil opět před vápnem Andreas Pereira, ale Yassine Bounousi si poradil. Valencia toužila po rychlém vyrovnání, což se v 27. minutě povedlo. Guedes obešel na levé straně obránce Girony a posílal centrovaný míč před branku.

Míč si však nešťastně srazil do vlastní sítě Jonás Ramalho a bylo vyrovnáno. Netopýři drželi po většinu času míč ve své moci, ale k nebezpečnější akci se dostali až v samotné poslední minutě prvního poločasu. Neúnavný Guedes opět unikl na levé straně a jeho nabídka do vápna skočila na brankové čáře a následně mimo branku.

Hosté jednoznačně zaskočili svou aktivitou domácí tým a zaslouženě se ujali vedení, ačkoliv Valencia následně zaslouženě po lepší hře vyrovnala. Druhý poločas začal pro Gironu nejhůže, jak mohl. Pablo Maffeo ve 47. minutě fauloval v šestnáctce Andrease Pereiru a rozhodčí nemohl dělat nic jiného, než nařídit pokutový kop. Toho se ujal Dani Parejo, který s přehledem proměnil.

Rázem se výsledek zápasu otočil. Hra hostujícího mančaftu se postupně rozpadala, čehož chtěl využit Santiago Mina, který se však před vápnem k míči nedostal, aby mohl zakončit. Ligový nováček se nevzdával a snažil se aktivní hrou dělat potíže Los Che, kteří si nicméně s pokusy soupeře organizovaným blokem pokaždé poradili. Prakticky deset minut před koncem se k hlavičce dostal překvapivě Cristhian Stuani, ale pozorný Neto zakročil.

Na druhé straně Bounousi musel zachraňovat svůj tým dvěma zákroky, aby se Valencia nedostala ještě do většího brankového náskoku. V samotném závěru se mohl trefit střídající Luciano Vietto. Vyražený míč od Bona se dostal právě k jeho nohám, ale branku netrefil. Valencia tak zlomila nelichotivou sérii a dokázala ve složitém utkání vybojovat důležité tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 2:0

06.01.2018 13:00

Góly: 18. Ángel Correa, 68. Diego Costa

Diego Costa se při první příležitosti podívat v lize na hřiště probojoval ihned do základní sestavy a Diego Simeone si mohl na úvod jen mnout ruce. Netrvalo totiž vůbec dlouho, kdy se dostal útočník do své úvodní šance. V 5. minutě se z hranice dvaceti metrů odhodlal ke střele a jeho rána jen prosvištěla nad břevnem. Atlético na nic nečekalo a soupeře tlačilo na jeho polovině dále.

Pouze o pět minut později opět úřadoval Costa, ale tentokráte jen jako asistent. Nakopávaný míč sklepl Antoine Griezmannovi na hranici pokutového území, ale francouzský reprezentant se do zakončení neprobojoval. V 18. minutě se však domácí fanoušci mohli radovat z vedení svého týmu. Griezmann prokličkoval s míčem až před vápno a naservíroval míč na pravou stranu Ángelovi Correovi.

Ten využil elegantní přihrávky a poslal balon na zadní tyč. Proti střele byl hostující gólman bezmocný. O dvě minutky později jsme se mohli dočkat vyrovnání. Amath Diédhiou se ocitl v luxusní příležitosti na levé straně, ale střelu pokazil a s tou si následně snadno poradil Jan Oblak. Obránci Getafe měli v průběhu prvního poločasu hodně práce s útočnou dvojicí Atlética.

Prvních pětačtyřicet minut byla hra navíc trošku vyostřena nevybíravými zákroky, tudíž musel rozhodčí rozdat hned sedm žlutých karet. Sledovat jsme mohli atraktivní podívanou ve slušném tempu, ale s minimem vyložených šancí. Los Rojiblancos vstoupil do druhé poloviny opět s míčem na kopačkách a diktovali hru.

Aktivní až hladový Costa se v 59. minutě mohl radovat premiérové branky v lize po svém návratu, jenže neuspěl. Po zaváhání obránce pálil ve vápně z voleje, ale znovu přestřelil. O devět minut později se konečně dočkal. Z pravé strany dostal křižný míč, se kterým si na zadní tyči poradil. Trestuhodně totiž zůstal osamocený a nikým nebráněný. Následně šel za branku slavit tento vstřelený gól se svými fanoušky, čehož si všiml rozhodčí a rázem mu udělil druhou žlutou kartu.

Španěl musel tedy překvapivě předčasně opustit zápas. Do konce utkání zbývalo ještě 20 minut a Getafe mělo výhodu o jednoho muže více na hřišti. Domácí se pochopitelně zatáhli na svou polovinu a čekali, co vymyslí jejich soupeř. K jediné větší šanci se dostali až v 86. minutě, ale Álvaro Jiménez ve vápně poslal svůj pokus až nad břevno. Atlético se tedy mohlo v samotném závěru radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona18153048:748
2.Atlético Madrid18116127:839
3.Valencia CF18114338:1837
4.Real Madrid1795332:1632
5.Sevilla FC1892723:2729
6.Villarreal CF1884625:2128
7.SD Eibar1883724:3027
8.Athletic Bilbao1866620:1924
9.CD Leganés1773713:1424
10.Real Betis1873830:3424
11.Getafe CF1865722:1823
12.Real Sociedad1865731:3023
13.Girona FC1865722:2823
14.Celta Vigo1864832:2722
15.Espanyol Barcelona1755714:2120
16.Levante UD1839615:2518
17.Deportivo La Coruña18441020:3516
18.Deportivo Alavés18501313:2715
19.Málaga CF17321213:3111
20.UD Las Palmas18321314:4011
Zbývající zápasy
08.01. 21:00Málaga CF - Espanyol Barcelona

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (577)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi by som pochvalil z Atletica Thomasa, Torresa, Vrsaljka a obranu ako celok a Carrasca aGabiho naopak za slaby vykon nabuduce nepostavil.

Reagovat
Phillipinho

S Costou v tymu se da zase bojovat o trofeje. Jenom skoda, ze s nim prichazeji i stary znamy problemy....

Reagovat
smazaný uživatel

Jake problemy? To co udelal je naprosto v poradku.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Whitemedia

Costa klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

dement

Reagovat
Whitemedia

Však říkám, klasik

Reagovat
ADM

To je frajer

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Costa gol a cervena karta hned v prvom zapase legenda

Reagovat
Setwo

to dostal kartu za to že bežal k divákom?

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že s nima slavil.

Reagovat
Liquid

no nesmí opustit prostor hřiště, a pokud neudělal víc než je vidět na livesportu kde zůstal před plotem tak je druhá žlutá více než přísná

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá je naprosto zasloužená a podle pravidel. Když se na to video podíváš, tak tam i můžeš vidět, jak tam jeden fanoušek je v bolestech z toho, jak ho další tlačí a chcou slavit s Costou.

Reagovat
Switchback

Reagovat
celeb

to od dojatia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju ti, ze uz v sesti letech umis psat, avsak zivot te jeste musi hodne naucit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Červená naprostá debilita.Costa nám zas trochu opepří LL

Jinak škoda pro Atlety,že se neudrželi v LM do jara.S Costou a Vitolem ta jejich ofenzíva vypadá fakt slušně.Jsem zvědavej jestli se pokusej vyhrát EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Debilita... jak se to vezme. Atmosfera kolem Atletica mela cely podzim szivajici se az unudenou atmosferu novych umirnenejsich pomeru. S Costou se vraci cosi jako nebezpecna atraktivita. Costa je jak muzska verze femme fatale. Tohle nepotrebovali jen divaci, ale cely klub. A on si toho je moc dobre vedom. Chce byt obdivovan a lidi chcou obdivovat. Touzi po identite, heroismu, vasnive vuli. Costa jim dal hned v prvnim zapase v podstate vsechno.

Reagovat
celeb

"Costa je jak muzska verze femme fatale."

ako nic v zlom, ja ho vam prajem, ale toto ma zlozilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, existuje vyraz homme fatale.

Reagovat
celeb

ak by existovala muzska verzia, tak on by bol jej antagonistom. Predstav si, ze si zenska. Aby to nebolelo, tak mlada a pekna. Diego Costa nie je typ, ktoreho by si chcela stretnu v noci v parku.

Reagovat
Jordi Alba

Asi ani odpoledne v parku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si z umeleckeho sveta ale vypujcil jen vyraz a jeho smysl a vyznam prevedl na jine hodnotove pole. V tomto poli nema smysl predstavovat si osobni rovinu vztahu postavy homme fatale s jeho partnerkou, ale emocionalni vztah Costy a klubu, v kterem a na ktery tak v ramci prevedene symboliky pusobi. V psychologicke strance veci vyzaduje Costa jak touhu byt stredem pozornosti, tak se svym okolim manipulovat. Z muzske polohy archetypu na neho zas sedi touhy jit proti konvencim a zachovat si umanutou svobodu ega, dale milovat naplno, ale opoustet. Zaroven zanechavat v opustenych dojem, ze prave on byl tim nejlepsim, co je mohlo potkat a nechavat si tak zadni vratka k opetovnemu podlehnuti jeho obeti jeho kvalitam. S lehkym, nikoliv vyraznym, prehanenim v tomto prirovnani se toto v podstate stalo celemu tomu svetu jmenem Atletico.

Mimochodem na umeleckem poli vidim vyrazne rozdily mezi pojetim osobniho kouzla zeny a muze. Nabizi se, ze u zeny hraje daleko zasadnejsi roli vzhled a sebejistota krasou a osobnim kouzlem, kdezto u muze by soucasna zapadni predstava homme fatale nemusela koncit u mladeho Di Capria ci jeste lepe Johnyho Deppa, ale zacinat. A koncit by klidne mohla u starsiho chlapka typu Jacka Nicholsona, ktery v sobe ma zvlastni carovnou, dabelskou az zvracenou jiskru svoji bezprostrednosti a neotresitelnosti v ni.

Reagovat
culé

Reagovat
celeb

hocikto z tebov spominanych, ale nie Diego Costa :)

Diego je pre vas kludne TOTEM, kapitan, boh, diabol... ale zrovna ten tvoj vyraz ...

Ok, dost uz bolo.

Ja vam ho prajem a prajem vas aj jemu. Pre nase ambicie to nie je dobra sprava, ale pre ligu urcite ano. Nech sa mu u vas dari a nech nenahana Ramosa az tak s tymi cervenymi, nech si ho uzijete

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Elliasson

Mužská femme fatale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vyhraju ju, som o tom presvedceny

Reagovat
spider_8

Jj, škoda. S Costou a Griezmannem + tou jejich defenzivou bych je viděl jako jedny z hlavních favoritů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Na Diega si budu arbitri PD davat specialny pozor, kazdy z nich ho velmi dobre pozna

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosim Vas,chtel bych se tady obratit na dobre duse s dotazem ohledne vyberu satelitu, popripade i rovnou s pomoci vyberu televize. Satelit bych chtel hlavne na sledovani la ligy a anglicky ligy..ma vubec nejakej kanal tyhle dve ligy pod sebou? Nejlehci varianta by byla klasika O2 (ceskou ligou nepohrdnu,ale...) vic snad ani O2 nenabizi. Umel by mi nekdo poradit? :)

Reagovat
Aldeano

Práva na La Ligu a PL má Digi, ale více ti neporadím

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc,za kazdej prispevek a radu jsem fakt rad. Pouzivas Digi? popripade asi nevis na jak dlouho maji vysilaci prava?

Reagovat
Aldeano

Pl mají na sezńy 2016/2017, 2017/2018 a 2018/2019. PD nevím. A Digi nemám.

Reagovat
madridcan

V Cesku mate Magio? Ak ano, chod do toho

Reagovat
smazaný uživatel

PD by měla být na 2016/17 a 2017/18. Jinak Digi mám a PL a PD je super. Jen Ligu mistrů nechytneš jinde než na ČT sport.

Reagovat
smazaný uživatel

díky tý LM uvažuju o O2...zrovna Real s PSG vyšli na středu, takže ČT nic...Strašně mě štve, že mě vždycky zhasne ZDF přesně v 20:45 jak já bych rád koukal tam, Němci to maj super, studio je ještě puštěný a trochu německy umim, mluví tam věcně a maj jako experta Kahna aj.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky štve.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám O2 i Digi TV. O2TV mám už dlouho kvůli internetu, Diginu mám od známýho výměnou za jeden přístup k O2TV, takže úplná pohoda, akorát jsem si zaplatil asi 2k za set-top box. Radit do budoucna se neodvážím, situace se minimálně jednou za dva roky razantně mění. Momentálně má Digi TV všechno kromě český ligy a LM. Jestli sleduješ LaLigu a Premier League, tak momentálně určitě Digi TV, ale asi nikdo neví, kde bude LaLiga od příští sezóny, jestli vůbec bude na našem území k dispozici.

Reagovat
ADM

Na Slovensku má Digi aj LM a v Čechách nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Má ale ne v základním sportovním balíčku, tedy si za ní musíš připlatit

Reagovat
kolouch

Neni pravda. Prava pro LM na uzemi CR drzi O2. Digi u nas vysila Digisport 1-3, ktere jsou ve sportovnim balicku (je jen jeden, neni zadny zakladni a dalsi) LM bezi na Slovensku na 4-5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

aj na 3

Reagovat
smazaný uživatel

dej pak prosím shrnutí podle rad apod. jak jsi se rozhodnul, třeba se inspiruju já mám základ + sport od UPC, tam sport 1,2 eurosport, nova sport...nic moc, Ligue 1 tam běhá, možná ještě serie A (ikdyž ta už tam myslim ani není, ale nevim, nesleduju)...Kde jsou ty časy, kdy sport1,2 měl PD každopádně mít na LM k dispozici to vysílání ZDF nebo myslim že ve středu taky STV2, tak jsem spokojenej...úterý ČT, středa ZDF, jenže to O2 si to hlídá a blokuje (pochopitelně), takže tam mam černou obrazovku s upozorněním, že pro tohle území nemá tv na vysílání práva blabla...Už teď vymejšlim, kam půjdu v únoru ve středu na ten Real s PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za kazdej koment moje situace je ted taková ze vybiram a zjišťují vše možný a nemožný..každopádně se stehuju az začátkem brezna tak mám relativně čas,ale co jsem zatím zjistil tak o2 se vyplati asi nejvíc co se týká poměr cena a vykon..zas člověk nesmí chtít spesl programy a musí bejt pripravenej hledat streamy,což jsem dělal do ted a už me to nebaví každopádně ted to vypadá na Digi TV ,u který je problém ze mi zajistí jen 20mbit/s a to se bojím aby to stihalo..nemá někdo zkušenosti? Pak kolega psal o Magio,který je momentálně jen na Slovensku a v českým T-Mobile nic netusi, ale v roce 2018 by se to melo spojit,ale jak říkám nikdo nic neví.

Reagovat
remeslnik

Jestli skromně můžu, já mám Digi. Na jedničce chodí anglická a na trojce španělská liga. Jde to výborně, ale je tam pouze angl.PL a šp.PD. Čili LM ani poháry tam nejsou. Na ty se dívám na Skysport 1-3, ale tam dávají na dvojce (se živým studiem a fotb. celebritami) zápas některého něm. mužs. a na jedničce třeba 8 zápasů současně s přeskokama, tak jak když posloucháš S mikrofonem za hokejem na Radiožurnálu. Na Sport 1 jde italská it. Serie A a na Sport 2 jde fr. Ligue 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jede ti to dobře rikas? Nejsou nějak často vypadky při dešti nebo tak? Nejspíš půjdu do toho..nemáš od nich i internet? Jak jsem psal já budu mít od nich 20mb/s a docela se bojím aby to utahlo telku,yt4k,ntb a telefon na wifine. a jestli to dobře chápu, tak všechny, programy jak pises mas všechny v nabídce Digi TV ..? Kolik platis jestli se mužů zeptat? ))

Reagovat
remeslnik

Jo, na Digi to jede perfektně, ale to jsou jen ty dvě ligy. Já to mám trochu jinak, jen jsem ti chtěl říct, kde a co dávají. Vím, to vše si můžeš najít, kde co jde. Platím docela ranec, 800,-, ale mně to nevadí, někdo to propije, já to pročumím. Ale internet od nich nemám, ten mám z Telecomu, takže mi to nic nekrade. Mám oválný širokopásmový talíř, kde chytám čtyři družice (nemusím mít dvě paraboly), ale problém je, když sněží z blbé (jižní) strany a pokryje mi to dolní část talíře, tak se signál nesejde a nic nejede. Musím průběžně odmetat. Ale to se dá kvůli fotbalu přežít a déšť nevadí. Nevím kde bydlíš a jaké tam máte providery. A taky nevím, jaká liga tě zajímá, já se třeba dívám na všechny, ale nejraději na PD (pokud mi to práce dovolí), ale jestli se ti naskytne možnost nějakého oper., který ti dá za slušné peníze Digi (ikdyž jsem zase slyšel, že mají smlouvu pouze do 2019 a pak budou jednat) a asi i O2TV, tak to ber. Ono se vždy různě vyjednává která TV co koupí, ale zatím to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,diky za postrehy :) Nejvic me zajima anglicka PL a spanelska PD (coz by krasne na 2 roky vyresila Digi TV) plus sem tam kouknu na italskou Serii A. Co se poharu tyce tak co jsem cetl na CT ma liga mistru zmizet uplne z nabidky a bude nejspis jen na O2? Ktery ma kamarad a furt lepsi hledat stream 1 za 14 dni nez kazdy 2 hodiny o vikendu .. Nejspis jsem se uz rozhodl pro Digi TV sice by to od o2 i s internetem bylo cca o 300 Kc mesicne min ale jak rikas nekdo penize propije v hospode nekdo je zase prosedi u telky, jen jeste musim zjistit jestli nebude lepsi vzit internet od O2 a televizi od Digi TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo a kdyby nekdo resil stejny "problem" jako ted ja...tak Magio vypada uplne TOP (bratrum to zavidim za 20 euro a jede jim vse...) je to sesterska spolecnost ceskyho T-Mobilu,ktery by mel tento rok zajistit stejny podpinky jako maji slovaci i pro nas cechy,jen je problem,ze nikdo v T-Mobilu mi neni schopnej rict v jaky je to fazi a jestli to vubec tento rok klapne. O nabidce programu pro CR kdyby to vse klaplo nemluve to muzeme jen spekulovat a cekat jak to dopadne.

Reagovat
remeslnik

No, pozor na to. Magio vypadá dobře, to jo. Ale často se stává, že zvlášť noví s čistým štítem, si koupí atraktivní sport. kanály od majitelů práv na minimální dobu za co nejmenší prachy, jen aby nalákali co nejvíce odběratelů a k tomu přidají nějaké standardy. A nebyli by první, co s tím tak vy....dali. Je to jak v politice. Ale je klidně možné, že zrovna oni takoví nebudou. Nechme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Okok magio zjistím a jinak to teda vypadá jednoznačně na digi. Jak je to složitý si ho pořídit? Popřípadě kolik to měsíčně kostuje když ma člověk PL a La ligu?

Reagovat
roman1978

zkus napsat do vyhledavače digitv.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitazstvo je dolezite. Vietto spalovac nesklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho vydrží Montella na lavičce sevilly?

Reagovat
smazaný uživatel

Montella je dobra sprava pre vsetky kluby La ligy bojujuce o ligu majstrov okrem jedneho

Reagovat
Tuard.MUTD

Montella

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky je treba dodat, ze jit v zacatku zrovna do derby se Setienovym naprosto silenym Betisem nemohlo byt lehke. A ac vybizi vysledek k posmeskum, realita je takova, ze silenych zapasu, kde figuroval Betis, bylo tuto sezonu vic nez dost. Takze zase takove prekvapeni tohle neni. Tohle je Betis a La Liga.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tello se z te tezkopadnosti, kde vsude hral, zda se prolomil do docela zajimaveho hrace. Tohohle Betisu je treba si vazit. Nepamatuju si posledni roky od nikoho takhle atraktivni hru a chemii. Mozna Celta?

Reagovat
Xavi

Rayo.

Reagovat
technecium

Reagovat
Phillipinho

Akorat tenhle Betis ma daleko vetsi hracskou kvalitu a potencial.

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš Settienovy Palmy, ale neměly takovou hráčskou kvalitu. Škoda, že ta hra na vlastní polovině je tak bídná, protože to časem skončí jeho vyhazovem.

Reagovat
Phillipinho

Setienovo styl+kvalita v obrane proste nemuze vyustit v nic jinyho nez v hromadu inkasovanych golu. Krome Feddala by meli obmenit celou obranu. Jinak Fabian vcera top, to bude hvezda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fabián má velmi dobrou sezonu, dá se říct průlomovou. Doufám, že nebude bláznit jako Ceballos, pořád má čas a Betis je na vzestupu. Jinak v obraně se mi líbí i Durmisi, sice je hodně ofenzivní a špatně brání, ale kvalitu rozhodně má. Špatná defenzivní hra jde jasně za Settienem, v Palmách to bylo to samý.

Reagovat
Phillipinho

Joaquin: "Hoy no se puede descansar, el que llegue antes de las cinco de la mañana a su casa tiene multa"

Reagovat
Rakoid

Escobar puta tranquillo, lista de jugadores Marquez buenos Noches

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem nějaký video a ti to slavili jak titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, aktualne najlepsi svetovy brankar.

Reagovat
Xavi

Goalinho.

Reagovat
LAM

No štěstí že dnes jsme hráli doma s Levante,protože od nás další uspávací fotbal bez tempa-bylo hodně vidět že hráči si doma váleli šunky.

Doufám že s Dembelem a Coutinhem začnem hrát trochu rychlejší fotbal s vícero šancema,ať to není většina utkání jen čekání co udělá Messi.

Reagovat
Generalní Gladiator

důležité tři body, nejsou třeba nálože(jasně byly by fajn), ale načasovat formu na jaro a udržet v zápasovém rytmu co nejvíc hráčů a k tomu takovou maličkost- vyhrát 8x v řadě se slabšími týmy,než narazíme na atletico

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

První poločas ještě v pořádku, v druhým šílená nuda, což je ostatně hlavní důvod toho, proč často chodí tak malý návštěvy... Snad ten fotbal s Dembélém a hlavně Coutinhem bude mnohem zábavnější.

Reagovat
blaugrana

Ja to skôr vidím tak, že príčinou bol blbý čas výkopu a hlavne tam teraz v januári nechodí moc turistov, ktorí bohužiaľ sú najčastejšími divákmi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je dlouhodobější, ale turisty bych do toho úplně nemotal. Takováhle návštěva byla letos tak v polovině zápasů.

Reagovat
blaugrana

Tu sa ponúka aj otázka, či ma vôbec zmysel rekonštruovať CN, ak to pôjde takto ďalej. Zrejme nezamestnanosť robí svoje, i keď Katalánsko by s týmto mať problém nemalo, ak niekto vie viac, nech povie.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě pro diváky bude rekonstrukce lepší, když budou sedět pod strechou.

Reagovat
blaugrana

Neviem, či to vyrieši návštevnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Turisti chodi radsi do cirkusu

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Switchback

ty vole

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je pro smích.

Reagovat
PP

bože to je kokot ten Wenger.. Jako, chápu náročnost tohoto období v lize, ale nehrajeme LM, FA cup má pořád velkou prestiž a on nenasadí Béčko, ale Déčko.. už ať zmizne.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho mi dela radost i na novy rok.

Snad to vydrzi az na MS18

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/whh7w

To je magor proste.

Reagovat
smazaný uživatel

(jako nemusim ho, ale tohle me regulerne pobavilo)

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Neuveriteľne trapné

Reagovat
ADM

4x to ako retard kukám bez zvuku a rozmýšlam, čo tam bolo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Taky :D

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
celeb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

same

Reagovat
blaugrana

Dal to ako pán. Je svojský a vidno, že BArcu žere proste. Nie ako pojebaný Merčiak.

Reagovat
misinho7

sak merciak je fanusik barceloni viac krat to povedal... ale nepreziva ich zapasy az tak co je dobre..ci ma akoze tam vrieskat? stv neni katalanska TV ale slovenska

Reagovat
blaugrana

Je to kokot. Kedysi bol dobrým ale ako mu stúpla sláva do hlavy, tak konečná. Nehovoriac o tom, že sa už o šport toľko nezaujíma a trepe totálne kktiny, komolí mená a pod.

Reagovat
madridcan

Som mu to aj do ksichtu povedal, ked som robil v Regiojete, tak sa nevedel vyhapkat so svojich kokotin. A Misinho, nie je fanusik Barcy, ale United. Ked som sa ho spytal, ze preco strieka pri Barcelone, tak sa mi dostala odpoved, ze je fanusik United.

Reagovat
blaugrana

Ja si pamätam, ze trepal, ze v spa fandi Barce, v ita Juventusu, ale ze hlavne United. Každopádne nikdy nezabudnem, keď zajebal, že vedľa trenéra Redknappa stojí jeho asisten James Bond.

Reagovat
smazaný uživatel

je to fanúšik mancs a bulvárny kokotko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*zo.

A čo presne si mu povedal, Pavolko?

Reagovat
REPLIKATOR

Text:

"Cooooooouuuuuutinho!

"You cost an awful lot of money, but Barça believe in you.

"Just be better than Gomes, or they'll send you home (they'll send you home).

"Back to cold, wet nights in Stoke.

"Now you're in Spain, sunny, sunny Spain.

"Go and earn a big, fat pay check, boy.

"For Barca! For Barca!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Btw měl škytavku, nebo co to je za zvuk ve 25. vteřině?

Reagovat
blaugrana

To sa jeho kolega ujebával.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi borec

Reagovat
el Principito

blázen, radost sledovat přenosy, které komentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Stegen 12te čisté konto v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, pohodové vítězství Krásné góly Messiho a Suáreze a i hra byla hlavně v prvním poločase svižná a nápaditá, já si nemám na co stěžovat. Hlavně jsem moc rád za Luise, v posledních 7 ligových zápasech nasázel 8 fíků A Paulinho je šestnáctce bestie, to netřeba komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

a Dembelé dobře kombinoval a skoro dal z krásné akce gól, taky nemám potřebu ho nějak kritizovat jako ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho dal gol, coz jsem rad. Obcas se mi zda hraje trochu hur, nez v repre

Tam jeho kombinace nevazne jako v Barcelone. Nevim cim to je ...

Reagovat
blaugrana

BAra ma aktuálne na súpiske 25 hráčov, čo je maximálny počet. Niekto sa musí čím skôr pobrať, lebo musia zaregistrovať Minu. Boha Kebab už niekam choď a bez aj Vidala s Deflofleuom.

Reagovat
Visca el barca

Couts dostal 7

Reagovat
blaugrana

https://pbs.twimg.com/media/DS9fPLnU0AAO8sU.jpg:large

Jo. Ale to nemení nič na tom, že Turban stále sosá konto.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten půjde hostovat do Turecka.

Reagovat
blaugrana

Dokedy ma vlastne zmluvu? Ako nech ide, ale nech mu platia 100% platu. Hajzel chce určite vysoký plat a to mu nikto nedá.

Reagovat
blaugrana

2020. No mňa jebne. Ak sa ho Barca nezbaví, tak ju celkovo vyjde aj s danou tak na 100 mega. Počas, kokot.

Reagovat
patas92

50% my, 50% Turci.

Reagovat
blaugrana

No dopice.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím si u tebe získal takovou nenávist? Je snad jeho vina že ho klub není schopný prodat?

Reagovat
blaugrana

Áno je to jeho vina, pretože pýta neskutočný plat. Keby mal štipku sebareflexie, tak už je dávno preč.

Reagovat
alcantara

Naivko.

Reagovat
blaugrana

H?

Reagovat
alcantara

Aka sebareflexia? Dostava to, co sme mu dali dobrovolne, nic viac, nic menej. A ze na to mrda, na to ma tiez pravo. Holt taka povaha, zial.

Reagovat
blaugrana

Však áno. Čo čakať od turka.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to zase prrr - na to právě právo nemá. My jsme mu nabídli nějaké peníze za nějakou službu. A tu on neodvádí, protože na to sere. A na to by právo mít neměl.

Reagovat
alcantara

Trenuje, nerobi bordel. Ak by sme mohli uplatnit nejake sankcie voci nemu kvoli jeho pristupu, tak asi by sme to uz urobili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma snad agenta a ten by mu mal nieco najst, ale ak nehlada tak ma Turek v pici a proste sa zatial len smeje a caka

Reagovat
smazaný uživatel

A z první řady sleduje Barcelonu. Tým, který od dětství miluje. Tak proč by odchÁzel.

Reagovat
smazaný uživatel

je mu dobre

Reagovat
Manik...

Reagovat
technecium

Barca ale nehrále s Getafe, opravte si to

Reagovat
JackDaniels.

Tak Wass a Sisto su velmi dobri hracikovia

Reagovat
Jordi Alba

Sisto si to dává zatím celou sezónu.

Reagovat
JackDaniels.

Ma nejaku vykupku, nevies?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak je povinna v spanielsku tak by mal mat nie?

Reagovat
santini

nikam nepojde..ani jeden

Reagovat
Jordi Alba

Částku nevím, zejtra to zkusím zjistit.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Jordi Alba

Sem to zapomněl napsat. Všude sem se dočetl, že by to mělo bejt 40 mega euro.

Reagovat
JackDaniels.

Diky

Slusna suma, asi by aj za tie prachy stal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Real muze byt rad za bod..

CR7 ... to byl vykon z jine planety

Reagovat
JackDaniels.

Asi najhorsi hrac na ihrisku a to neprehanam.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Ještě, že máme toho Gomese, představa, že by ho koupil Real a duo Gareth, Gomes by si podmanilo celou LaLigu ..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jordi Alba

Tak Gareth dnes dorovnal Cristiana v počtu gólů v lize a Gomes proti Celtě asistence, dneska parádička ve vápně soupeře. Bylo by to neskutečný duo.

Reagovat
misinho7

nechapem v com moze byt taky vypadok....ako moze tak fungujuci tim vyhravajuci vsetko zrazu dalsiu sezonu hrat jak Tatran Presov ?

Reagovat
-Carles-

ZZ

Reagovat
REPLIKATOR

dohaluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí už nedělají tolik chyb. Výkon je stejný.

Reagovat
X-bano-X

V minulej sezóne to tam hráčom padalo, z jednej strely ste obrazne povedané dali 2 góly, teraz to neide a zdá sa že v tíme nie je nikto kto by ten tím v ťažkých časoch kedy to neide Ronaldovi držal nad vodou aspoň bojovnosťou. Tak mi ten váš výkon pripadá ako rezignácia a čakanie čo vymyslí Zidane a on je z toho celkom slušne zaskočený. Tie striedania ktoré mu v minulej sezóne prinášali obraty zápasov neprichádzajú a neprichádzajú. A si by to chcelo novy impulz, buď hráčsky alebo trénersky......aj keď na zmenu trénera je ešte skoro, uvidíme po PSG. S týmto by vás roztrhali rovnako ako nás ale asi v oboch zápasoch.

Reagovat
Ed_Hazard

Už čakám v najbližších mesiacoch článoček o tom, ako mladíci nemôžu vystáť Crisa. Ako tie pohľady Asensia, Isca, v predošlých zápasoch Ceballosa naňho, keď neprihral do jasnej tutovky spoluhráčovi.. Najviac som to ale vždy videl na Tonim...

Či to si len domýšľam kluci?

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba těm mladým dávat více prostoru především Asensiovi.

Reagovat
Ed_Hazard

A na úkor koho? Oni ho nedostanú, pretože Benzema, Bale a samozrejme Ronaldo..

Reagovat
smazaný uživatel

Rotovat sestavu v některých zápasech. Když vidím, že se Garethovi, Crisovi nebo Iscovi nedaří, tak ho tam musí dávat.

Reagovat
Ed_Hazard

No, lenze to nebude. Ti hraci maju taky kredit, ze si ich proste nemoze dovolit posadit. To je to blbe na celej veci. Samozrejme je to najrozumnejsie riesenie a bol by som jesnoznacne za, ale to si ziaden trener proste nedovoli. Takze by som to ani moc nezvaloval na ZZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak víme, kde je problém. S takovým přístupem Zizu ven.

Reagovat
Ed_Hazard

Kolko predoslych trenerov to robilo pri Crisovy rovnako? Vsetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předešlý tréneři ho neměli důvod střídat. 10 sezon střílel góly a hrál vysoký nadstandart.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda spis prijde ze oni nenahravaji jemu

Reagovat
Kokesh

Videl jsem i horsi tymove vykony, ale vzdy mi prislo, ze tym ma vnitrni silu. Letos vidim jen duchy lonskych hracu, negunguje to.

Pasaze hry, ve kterych nechapu jak se neco podobneho muze na takove urovni dit. PSG by jim s tou trojkou v predu dalo osm golu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v odvete by ich zarezali rozhodcovia a inkasovali by 9, pričom tri v nadstavení vrátane dvoch penált.

Reagovat
smazaný uživatel

My nejsme Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

aj real aj barca sú vtomto kkti, nemáte si čo vyčítať

Reagovat
smazaný uživatel

Vy v Ligue 1 taky nemáte určitě s rozhodčími problém.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhšej dobe som si pozrel zápas Realu, kvôli Stanovi Lobotkovi a musím povedať, že som ostal veľmi nemilo prekvapený. Celta si minimálne bod zaslúžila a nebyť teatrálneho Aspasa mohla brať aj 3. Hrala skutočne dobre, páčil sa mi Sisto, Gomez či Wass. Lobotka nastupil až na poslednych 20. minut, ale napriek tomu solidny vykon, navyše akciu, ktora viedla k druhemu golu založil on. Len tak ďalej. Strašne sklamaný som však bol z Ronalda. Všade o krok neskôr, zle vyhodnocovanie situácii a na to aký to je kanonier, tak tá streľba bola, ako zo zápasu Zlatých Moraviec. Roky sa začínajú prejavovať, ak sa chce Real niekam posunúť, tak mal by rozmýšľať nad náhradou. A samotný Ronaldo by mal prehodnotiť svou hru, pretože z tej dynamiky je cítiť, že už to proste nie je ono.

Reagovat
Ed_Hazard

Mal by sa na to u nás vysrať. My potrebujeme už iný typ hráča, nie rozčulujúcu sa primadonu, ktorá radšej vystrelí z 10°uhla, ako prihrá pred odkrytú bránu. Všetka česť za to čo pre Real urobil, ale pre jeho vlastné dobro, mal by si vziať príklad zo Zizoua (i keď čas skončiť v najlepšom, už premrhal). A asi ma budete mať za blázna, ale do UTD by som poslal radšej jeho ako Balea, ten by pri troške šťastia a zdraví mohol byť ešte platný pre tým.

Reagovat
smazaný uživatel

100% súhlas s tebou v tomto

Reagovat
misinho7

v tomto nesuhlasim .. Crisovi ako ide vek tak tim viac je zavisly na vykone timu a dobre vidime ze ak hraje tim zle on hraje este horsie... ma svoje muchy ked tam nadava rozhadzuje rukamy atd ale tak nedari sa...ale ako nahle to ide timu nie je lepsi zabijak ako on, myslim si ze do LM sa rozbehneme a on to tam znova rozhodne parkrat ale je jasne ze uz tei cary na kridle od neho cakat nemozme, ani neviem co najlepsie nech stoji na hrote a tam mu to davaju

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt si myslíš, že Real potrebuje hráča, ktorý sa dokáže zviežť na vlne formy zvyšku týmu? Prečo k nám prišiel Cris z UTD? A o čom boli jeho prvé sezóny v Reale? O tom, že sme potrebovali niekoho, kto dokáže rozhodnúť zápas aj keď sa týmu nedarilo. On bol tým rozdielovým hráčom, ktorý x krát sám uchmatol pre Real body....a nebolo ich málo. To už teraz neplatí a všetci by sme si mali znova uvedomiť, že prednejší je tým ako hráči. Fakt potrebujeme niekoho, kto si bude honiť štatistiky, keď nám to pôjde? Alebo potrebujeme diamant, ktorý nás potiahne, ak to týmu nepôjde? Ja mám jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nedopadlo tak, že ho bude Perez držet co nejdyl a ještě z Realu odešel po piskotu fanoušků.

Reagovat
Bandita_Harry

Úz ma to napadlo ze by tam aj mohol realne ist a naozaj im pomoct ako je na tom Ronaldo s Mourinhom ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azazelo RD

Návrat krále!

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu nemůže ZZ ustát

Reagovat
JM

Na to je ještě hodně brzo, pořád jsou ve hře dvě trofeje, ale pokud vypadneme s PSG, nevyhrajeme CdR a v lize neskončíme ani druzí, tak jsem na další setrvání ZZ hodně zvědavý, v jeho prospěch ale hraje fakt, že prostě není nikdo, kdo by ho nahradil, aby to dávalo aspoň trochu smysl.

Reagovat
Mönchengladbach

Jardim?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne.

Reagovat
vilp

Sarri

Reagovat
smazaný uživatel

Může se zachránit přes LM, ale PSG jim to nejspíš nedovolí.

Reagovat
blaugrana

Madrid pokiaľ nevykopne Ronaldo, tak sa neposunie nikam.

Reagovat
misinho7

co ma s tym Ronaldo spolocne? minly rok to vystrielal on..casto v dolezitych momentoch rozhodne...vobec to nie je o nom ..skor o celkovom pristupue a Zidanovi ktory totalne zle strieda, ma svoje kone atd...musi sa toho vela zmenit

Reagovat
blaugrana

Ok.

Reagovat
Ed_Hazard

Nepovedz že Lucas bol zase zlé striedanie. Ten chalan urobil viac rozruchu v 16tke súpera ako Cris za 3 zápasy.

Reagovat
misinho7

asi som nanho alergicky ale vobec sa mi neapci ako hraje..strasne naivne si to stale hadze doprava a nie stale mu to vyjde... aj ked dnes to nebolo zle je pravda ze spravil nejaky rozruch ..skor som myslel streidanie Garetha ..neviem preco daval dole jeho pricom on bol dnes nas jediny nebezpecny hrac

Reagovat
Ed_Hazard

Čisto iba kvôli kondičke, bol dlho mimo a má málo odohraté. Bohužiaľ no.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas byl úplně mimo. Je nejistý a naivní. Taky se divím, že u nás ještě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas s Achrafem jsou jedini co to tam odjezdi po prdeli no.

Reagovat
Kokesh

Opet ten nesmysl...

Reagovat
blaugrana

...

Reagovat
JackDaniels.

Dnes to bol z jeho strany des a hroza!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to týmu. Jak se začne dařit týmu, začne se dařit i Ronaldovi. Není to jen o jednom hráči.

Reagovat
blaugrana

Práve on by to mal potiahnut nie?

Reagovat
LAM

On potřebuje zálohu kteá mu udělá šance.Není to Leo kterej je i tvoří.

Reagovat
blaugrana

Veď práve.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se nedaří, tak se nedaří.

Reagovat
blaugrana

A toto je ten markantný rozdiel medzi Leon a ním.

Reagovat
Kokesh

Kde byl Leo loni proti PSG a Juve? Krome jedne penalty jsem o nem nevidel, ty markantni rozdile.

Reagovat
X-bano-X

tak to si mal tie zápasy sledovať

Reagovat
blaugrana

S tebou fakt nemám význam.

Reagovat
Dr. Admess

Tak by sis asi měl pořídit brýle.

Reagovat
Kokesh

Nebo rovnou kouzelnou hulku. Abych vycaroval zpetne nejaky gol nebo asistenci proti Juve nebo zminovanemu PSG/penalty se prece nepocitaji?

Pak bych asi prozrel a videl ten zminovany markantni rozdil, kdyz se nedari, tak se nedari...

Reagovat
X-bano-X

nj jeden vytvorí kopec šancí, druhý kopec zardbe. Dajme medzi to = a máme tvoj pohľad na futbal.

Reagovat
Kokesh

Najednou jde o vytvorene sance? To jako fakt? Ze tri zapasu ze ctyr ve vyrazovaci casti jste nebyli schopni dat gol. Od hracu co maji cca 600 kariernich golu cekas co? Aby rozhodovali zapasy nebo chces hodnotit grafy, dribblingy, vytvorenymi sancemi?

Pry markantni rozdil...a my se tu bavime o vytvareni sanci...

Reagovat
X-bano-X

Messi hral v tych zapasoch viac zatiahnuty a vytvaral sance/ polosance, ktore vsak neboli vyuzite. Aj sam par nevyuzil. Nebol vsak pre tim pritazou akou je tetaz Ronaldo, ktory sa vsetko snazi riesit sam aj napriek lepsie postavenym spoluhracom. A o tom to je. Jeden bobuje za tim aj ked sa nedari, druhy ide na seba hlava nehlava. Ty tu vytiahnes 4 zapasi kde Barca 1 vyhrala rekordnym obratom, v 2 vyhorela a 1 remizovala vs pol sezony trapenia. Alebo si myslis ze bez Messiho by Barca to PSG doma takto porazila? A to ako si vyberies prave 3 zapasy zo sezony kedy ten hrac nie je za boha je naozaj kuzelne. Nikto nevydrzi hrat 100% sezony na maximum ale polku sezony oddychu je trochu moc.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Leovi ani slovo jinak přijde Culés gang a nebudeš vědět na co dřive reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jen o jednom hráči.

Reagovat
alcantara

Paulinho 7 Cristiano 4

Reagovat
madridcan

Mam chut sa dogrcat....

Reagovat
LAM

Jen do toho

Reagovat
blaugrana

To máš z tej lacnej borovicky.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Predstav si Gomesa minulu sezonu, tvoj postoj a z borovicky by mal byt absinth

Reagovat
blaugrana

Tak potom ťa úprimne ľutujem, ak je to až toto štádium.

Reagovat
madridcan

Ja uprimne lutujem teba, ze aky si zrazu hrdina na koni. Neni to tak davno co si bol zebrak na oslovi

Reagovat
blaugrana

What? Tí odjebalo dekel? Kde konkrétne sa hrám na nejakého hrdinu?

Reagovat
madridcan

Tri prispevky vyssie

Reagovat
blaugrana

Si nejaký vzťahovacny. Prepáč, že som urazil tvoje city teda.

Reagovat
madridcan

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Reagovat
Teoretik

Nic nového v novém roce

Reagovat
smazaný uživatel

gareth

Reagovat
RKBoy

ZZ nezvláda,ten káder má rozhodne naviac, ked už sa nestriela tolko golov ,tak aspon popracovat na def. činnosti nie? ono to nebola po hernej a def. stránke žiadna hitparáda ani v minulej sezone,ale to sa aspon strielali goly a hráči mali túžbu vyhrávat...teraz tam vidiet len namyslenú bandu chodcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Real strašne dopláca na Zidanea, až na útok je to tak dominantný káder a hrať s nimi tak priposraný futbal, pri vedení odovzdanie iniciatívy súperovi a čakanie na neviem čo. Začínam si myslieť, že Real tie trofeje získal nie vďaka Zidanemu ale aj napriek jemu, keďže ani v minulej sezóne to až na pár zápasov nebola herne žiadna sláva. Veľká škoda, že v čase, keď ma Real o toľko lepší káder ako napr. Barca dominoval tak krátko a tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

*mal lepsi

ted uz to bohuzel neplati

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Zidane hlavne takticky nestíha. To ako katastrofálne živelne hrá defenzíva to nerobí už nikto 10 rokov..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on strašne jednoduchý tréner, čo sa taktiky týka, keď sa vyhráva s akýmkoľvek súperom tak nasleduje zatiahnutie na vlastnú polovicu, alebo jeho ťah s Kovacicom v clasicu, asi tak by sa to dalo charakterizovať

Reagovat
BílíAndelDrcKo

hej no jednoduchý... Skôr niečo ako motivátor a mentor. Ale tréner slabý si myslím. Real celkovo neovplýva nejakým typickým herným prejavom ako Heynckesov Bayern alebo Guardiolova Barcelona. Skôr je tam vysoká kvalita kt. vela vecí vyšlo a sadla si vdaka Ziadnovmu prístupu.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi to tak bude

Reagovat
LAM

Tak to je paráda.Kdo by to čekal že hned na začátku roku uděláme na Real další dva body.Možná už opravdu se dá počítat Atletiko jako věrší soupeř.Příště Anoeta,což bude sranda,ale je nahráno.

Největší rozdíl je v útoku.CR letos v lize naprosto tragickej a Benzema to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

a on nekdo jako pochybuje... ze Barca nevyhraje titul?

vzdyt to by byla jeste vetsi ostuda... nez to co predvadi ted Real

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že souboj o titul je zase mezi Barcou a Madridem

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti buďme rádi. Toto nenechá Pereze v klidu a vytoužené změny přijdou...

Reagovat
smazaný uživatel

Prekope vám celou sestavu a zase si to bude dlouho sedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou určitě ne. Máme mezery především v útoku a obraně. Především nám chybí herní pohoda, je to ten stejný tým, co v loni dobyl LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu mame poresenou, snad jen pravy bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je atky mimo poslední zápasy.

Reagovat
puji

Do fungujícího je lepší nezasahovat, říká Pérez o zimních posilách

17.12.2017 11:50 - Aktuality

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že rychle změní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo - 4 góly, 1155 minut

Bale - 4 góly, 497 minut

Bale > Ronaldo

Reagovat
LAM

V letošní sezoně je v lize asi každej lepší jak CR.Až na Benzemu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď sa tu snažíš o trolling, tak v súčasnosti je to sice smutné skonštatovanie ale naozaj - Bale > Ronaldo

Reagovat
JM

Ani ne, oba stojí za hovno, akorát Ronaldo letos a Bale už víc jak tři roky.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ronaldo už dlhšie len teraz nemá ani streleckú formu

Reagovat
smazaný uživatel

Dostala se ti do tvé kalkulačky i LM rozumbrado?

Reagovat
Greny

Paulinho 926 min , 7 branek

Paulinho > Bale > Ronaldo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
madridcan

Normalne regulerne vasa vychova

Reagovat
misinho7

dalsim paradoxom je ze v time nemame ziadneho hraca ktory to vie poriadne 1 vs 1 :D teda kridelnika lepsie povedane ... jedine Isco tam niekedy prekluckuje ci Marcelo ale to je tak vsetko Bale mam pocit ze po tych zraneniach si vobec neveri na suboje a skor sa tlaci na hrot .. a dalsie kridlo uz ani nemame

Reagovat
LAM

Isco to umí a Marcelo na levo tak zbládne,ale jak ještě dlouho.

Reagovat
Visca el barca

Isco mi potom parádním startu do sezony příjde hrozný, ale daleko horší je Kroos ten je na pěst.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kroos je letos slabý, ale podle mě dost trpí tím, jak je ten tým okolo složený. Strašně chybí pohyb, hlavně teda od útočníků, dneska Bale dva góly z “ničeho” díky skvělýmu náběhu. Já třeba nerozumím tomu, proč to ZZ nezkusí bez Casemira, zvlášť když tam má tolik univerzálních záložníků, kteří mají skvělou herní inteligenci a dokážou se zajistit. Cristiano je kapitola sama pro sebe, docela by mě zajímalo, jaký je jeho program. Mně to tak připadá, že už žije svým byznysem a soustředí se jenom na Ligu mistrů, kde je vysoká prestiž. Jeho výkony v lize jsou naprosto alarmující.

Reagovat
Visca el barca

Já teda upřímně nevím, jak chtějí bránit PSG.Příjdou mi vyčichlý Skoro všichni do jednoho. Zidane je kapitola sam o sobě. Šíleně přeceněný trenér. Jsem fakt zvědav zda udělaj v zimě nějakýho útočníka. Ale dokud tam je pan byznysman, tak to dle mě jen tak nehrozí.

Reagovat
vilp

Souhlas se vším.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam Asensio, ktorého forma zo začiatku sezóny bola zabitá, keďže dôležité zápasy prakticky nehráva a pritom myslím, že by bol užitočný v týchto zápasoch

Reagovat
roberos

Kde je Vaillore ? aby mě vysvětlil za co Ronaldo dostává GB ! Aha už tomu rozumím - za hodně prodaných slipů apod. Ronaldo v posledních 3 -4 sezónách strašně herně slabý ale Real vyhraje LM a hned CR - GB ! Doufám že Real LM letos nedá nebo tem reklamní paňák dostane tase GB i když je 60-70% zápasů na vystřídání !

Reagovat
smazaný uživatel

asi isiel na Slovensko do hor

Reagovat
blaugrana

Čech v Tatrách? Ajajaj.

Reagovat
blaugrana

Nevolaj ho Jesus. Aspoň je tu kľud od jeho trollingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klikni nahoře na Odhlásit, vyplň jméno a heslo a je tu.

Reagovat
Kokesh

Herne slaby? Za 2017 o jeden gol mene jak Messi, ktery mel o 4 zapasy vice. Taky bych chtel byt tak herne slaby...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Nechcem rýpať lebo futbal nie je o štatistikách aleeee ona asi nenarážal na góly, ked hovoril o hernom prejave. Keby sa bavíme o goloch tak by tam musel byt aj Kane, či Lewa...

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitou součástí je také k čemu ty góly vedly. Messiho ke Copě a druhé místu v La lize. Ronaldo vystřílel Ligu mistrů, La ligu apod.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

To je tá téma či tímové úspechy riešit v tejto suvislosti. Ak to berieme takto tak mal vyhrat GB aj Iniesta. Skrátka tá anketa nemá žiadne jasné kritéria

Reagovat
smazaný uživatel

S tím naprosto souhlasím a taky jsem to tu i psal. Iniesta za rok 2010 měl mít jednoznačně GB.

Reagovat
technecium

Neuer 2014, Griezmann 2016

Reagovat
roman1978

piču. od roku 2008 je jen jeden nejlepší fotbalista na světě. je jedno kdo, co, kolik apod. vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Messi se nechyta

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

No poviem to otvorene.

CR by sa ml uz pakovat a to cim najskôr. Je to len tien toho co byval, priemerna rychlost, spracovanie lopty, strelba uz aj v tom je pomalsi ako kedysi. To co kedysi daval bravurne mu teraz trva a je cim dalej pomalsi. A este sa chova otravne, uz by mal ist tie gesta robit niekam do USA.

Benzema kapitola sama o sebe. Kroos t.j. hrac ani obrana, ani utok, poklusava si na malej ploche ihriska, nejde do kombinacie, nebrani, staticky hrac o nicom. Navas dakujem ale uz stacilo. Marcelo uz pomaly nestiha, tiez zacina byt pomalsi, do obrany sa nevracia. Bale skvely hrac ale ked ho potrebujeme maroduje Týchto hracov by som dal na transfer.

Okamzite zamestnat nejakého odbornika co ich nauci organizovane branit, sak vykony tej obrany, pozicna hra su ako z tretej ligy. Vyrazne popracovat na obrane, vymenit utok, toto je priorita. A Vazquez by mal poriadne popracovat na koncovke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš Realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano uz od roku 1998 preco sa pytas?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nějak moc rychle odepisuješ hráče (legendu), co nám loni vystřílela LM a 10 let předvádí neskutečné výkony. Když se nedaří, tak se nedaří, ale trocha Respektu k takové ikoně našeho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim? Ja ho respektujem ale pokial nato uz nema, mali by sme sa s nim s respektom a podakovanim aj rozlucit. Hadam ho tu nenechame hrat za zasluhy

Reagovat
smazaný uživatel

Není konec sezony. Stále na to má a ukáže to.

Reagovat
dextroza_m

Někdy si přečti jeho komentáře na bilybalet.cz, mají tam z něj všichni srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vím o koho jde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
smazaný uživatel

Zo mna maju srandu? Ty si sprosty ako tago, ja na take nieco nechodim

Reagovat
misinho7

Reagovat
loki5

No když se podíváš na tabulku střelců la ligy uvidíš, že tam není v top 20 ani jeden hráč realu to dost svědčí o tom že i útok stojí tuhle sezónu za pendrek.

Reagovat
loki5

A teď to dali koukám i do expresky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí pro Real, že mají v týmu nejlepšího hráče všech dob a vesmírů Cristana. Bez něj by neudělali ani bod dneska.?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez otazniku samozrejme

Reagovat
Greny

Bez nej by to mozna byli tri body

Reagovat
blaugrana

On niekedy oslavoval so spoluhráčmi.

Reagovat
loki5

bude to dost letité Kaká ještě v bílém

Reagovat
blaugrana

Nj. Vtedy ešte nemal pozreteho Kapitána Ameriku.

Reagovat
madridcan

Nie povacsine mava ofsajd

Reagovat
LAM

Dali jsme 48 golů a máme 48 bodů

Real dal 32 golů a má 32 bodů.

Čím víc golů dáme,tím víc bodů máme

Reagovat
smazaný uživatel

Tím šokujicím závěrem jsi mi vyrazil dech.

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

basnickari?

Reagovat
Stannis Baratheon

to je ten 5. nejlepší fotbalista historie?

Reagovat
Stannis Baratheon

sorry, špatné vlákno

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

For the first time in Real Madrids history, no player on the team scored more than 4 goals after the first 17 league matches.

Tohle tak nejak vystihuje letosni nejvetsi problem.

Reagovat
LAM

Jako pokuď nebude hrát PSG hloupě a půjde na to pěkně z obrany na brejky,tak ta trojice může Real dobře rozložit.

Hodně bude záležet na Emerym.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nešli už do zápasu priposrani.

Reagovat
LAM

Neymar,Cavani a Mbappe nevypadaj že se jen tak po.erou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji si, aby jsme už v LM konečně něco ukopali, ale zase chci, aby vyletěl Emery Takže těžká volba, komu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je správné fandění za svůj klub

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí nás posune herně výše.. jak postup, tak změna trenéra Jinak že by ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc myslis, kazdy chteji vyhodit Emery? Ale uz nereknou za koho...

Spravny fanda zna dlouholetou fotbalovy styl konkretniho klubu a kdyz chteji vyhodit, tak take vi nekoho privest.

Napr.

To muselo byt utrpeni pro spravny bavoraka videt Bayern hrat "tiktiktikbezkakakaka" ...

Jupp vratil do klubu do peti letech a Bayern je zase opet Bayern.

Ja jsem mnohem radsi kdyby i kluby nevyhralo trofeje, ale vydrzelo hrat svuj fotbalovy styl a filozofie klubu.

Proto jsem treba rad, ze Barca/Real jsou kluby, kdy dokazou udrzet svuj forbal.

A neprestoupi na kktiny a unahlene vymeny treneru.

Nelibi se mi kluby bez tvare ala City, kdy ten jejich fotbal meni s kazdym trenerem

To uz je mi mnohem sympatictejsi Arsenal, ikdyz posledni dobe maji problem.

Ale zapasy Arsenal jsou pekne. Vcera 6 golu, pro fanousky "fotbalu" parada

Reagovat
X-bano-X

Real ktory meni trenerov ako ponozky a hra kazdych par rokov iplne inac oznacujes ako klub ktory si udrzi svoj futbal a nepristupi na unahlene vymeny trenerov. Pan je znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsě z jeho textu vůbec nevydedukoval co chce říct

Reagovat
smazaný uživatel

co podle tebe Emery udělal špatně, kromě loňský LM a připosranýmu hraní v odvetě s Barcou ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by to chtělo taktiku otevřenýho fotbalu a přestřílet je ,) když zalezou až moc, tak jim Real dá z centrů nebo standartek, polovina Realu jsou špičkoví hlavičkáři a pak tam je Kroos co to zatočí přímo na hlavu.

Reagovat
X-bano-X

PSG ma vybornych brejkovych hracov. Tam by si aj pri standardkach museli davat pozor a vzadu nechavat viac hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct co by bylo optimální...Ale znáš Real, ten zas zahraje nějak božsky a PSG se umí posrat, to neni tak dlouho co se totálně posrali na Camp Nou. Bude to obrovská zkušenost Realu vs velká kvalita v útoku PSG. Jo, musel by bejt někdo vzadu, samo, ale Ramos by si tam na centry nebo rohy chodil, a už tam máš centrujícího Modriče nebo Kroose, který to nakroutěj na Ronaldovu nebo Ramosovu palici...Doufám, že bude hrát Silva, kterej je taky výbornej. Každopádně spíš favorizuju PSG, vzhledem k formě baletek

Reagovat
remeslnik

Real je asi jediný mančaft, který ani proti PSG nebude betonovat, protože to nikdy nedělal a taky proto, jelikož má (zatím spící) kvalitu středu pole na přehrání kohokoliv. A to může hrát do karet právě PSG, že po získání míče na vl. polovině budou u Navase dřív, než Marcelo a spol. Proto si myslím, že PSG půjde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim že ty brejky mají famózní, vzhledem k těm třeb vepředu..A třeba takovej Draxler by mi seděl do zálohy asi i víc než ADM (ikdyž bych je tam dal oba, ale mám pocit že ADM bude přemotivovanej vzhledem k jeho minulosti v realu...teď ale vlastně sám nevim, jestli by to bylo dobře nebo naopak )

Reagovat
remeslnik

ADM dokáže dělat mistrovské kousky s míčem, jenže těch bývá hrozně málo. Někdy lehce chybuje a dělá nelogické věci - špatně řeší herní situace. Je to takový subtilnější a rychlejší Suarez v záloze. Draxe zas tak naštudovaného nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tím ADM...Draxler, co ho mám nsledovanýho já, je prostě dobře hrající Němec - minimum chyb nebo ztrát, hraje precizně, nebojí se dopředu...Divim se, že nedostává tolik prostoru, útok je sice přebušenej, ale do zálohy tolik ne...První sezona v PSG z 25ti zápasů 10 gólů..Takovýho hráče je na lavičku škoda...V Anglii by byl podle mě král kdekoliv. Chtěl bych ho do Barcy spíš než ADM, dky se to takhle vezme...Navíc je mu pouhejch 24 let (!)

Reagovat
Ed_Hazard

Najväčší problém je, že sa nám uplne rozpadol koncept hry. Ja nechápem čo sa deje. Opakujem to znova, tam musí byť nejaký problém v kabíne, takéto obodbia boli vždy vtedy, keď bolo dusno medzi hráčmi/trénermi..

Reagovat
smazaný uživatel

Největší problém je, že si Zidane nechal jen jednoho hrotového útočníka. A ještě k tomu 2 sezony imo formu hrajícího Benzemu. Zkušený trenér by takovou hloupost neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Za me Zizu toho moc udelat nemohl s prodej tech nepouzitelny hracu.

Kdyz te reknou hraci(Benzin a Bale), ze nikam nepujdou a chteji zustat.

Nemuze jednoduse vyhodit hrace na lavce.

Navic urcite maji ve smlouve, ze musi odehrat tolik a kolik minutu...

Podle me chtel zbavit urcite aspon Balea v lete. To se nepovedlo s MU asi.

Tak musel pryc Morata. Pritom v letosni systemu 4-4-2 by mohli Morata i Benzin hrat spolu !

Totalne jim to tam vysypalo kvuli hrotu. Navic letos Kroos je uplne mimo nebo je nucen hrat hodne hluboko v pole. Ramos totalne nestiha, loni to jeste slo uhasit, letos ne.

Seslo tam dost zakerne malickosti najednou, ktere muze znicit celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

S většinou souhlasím, Karima bych neprodával, ale sehnal bych na začátku sezony nějakou náhradu, když mu nebude dařit. Celému týmu se nedaří, jediný, kdo mě dokáže svými výkony potěšit je Modric, který se nebojí 1na1 a snaží se tvořit hru. Naopak, kdo mě v letošní sezoně neuvěřitelně zklamal je Kroos a především Marcelo, který poslední dobou zavinil většinu gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

S Marcelo souhlasim, ale vsimam Marcelo z pohledu utoku. Tak prvni 10 zapasu mu prekazelo hodne klickujici Isco hrajici na levem kridle !!!

Po nejakem 11-13.kole sel Isco uz spise ke stredu, ale Zizu nestahnul Cristiano na levem kridlo !

Kdyz si vsimnes, tak je na 70-80% casu Marcelo nema nikoho pred nim na nahravku.

Vetsinou to musel hodit na Kroos nebo do stredu = konec rychle utok, kombinace atd.

V 20-30% procentech si na to dlabe a udela klicku. A vychazelo mu to z toho 1/3 a zbavil za sebou zaloznika, ale stejne pak mel jeste obrance pred sebe

Kdyz mu to nevyslo u zaloznika nebo u obrance, tak z toho byl rychly protiutok...

Proto se ti zda, ze v obrane dela chyby. Kdyz ztrati balon tak souperuv zaloznik a obrance ho spolehlive precisli nebo prekombinuje, nez Kroos doplazi k prostoru na pomoc...

Porad zustavam u nazoru, ze CR7 musi na levem zalohu(LW,LWA)

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je otázka, jestli není lepší hrát formací 3-5-3. S tím, že vzadu budou Ramos-Varane-Nacho a na stranách Carvajal zprava a Marcelo zleva. Protože Marcela očividně baví útočit a zapomíná na zadní vrátka.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me staci, aby tam byl CR7 jako zaloznik. Najednou by tymy resilo, jak ubranit CR7+Marcelo a ne jak precislit osamoceny Marcelo !

3-5-3 by bylo overkill, pokud tam bude Casemiro hrat jako DM ! Kdyz mas 3 obrance, take je lepsi mit DM co dokaze zalozit utok( ehmm Kovacic) a v utoku napr. CR7,Benzin,Asencio.

A omlouvam se, ale od zacatku sezonu hledam misto pro Isco a stale nenachazim

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme ve složité pozici. Uvidíme jak to Zizu vyřeší.

Reagovat
technecium

Jakože bez brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

3-5-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Přepsal jsem no.

Reagovat
technecium

1+3+5+3 = 12

Už to chápu, automaticky počítáš s rozhodčím v poli... Jak prozíravé

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry 3-5-2.

Reagovat
misinho7

Ako velmi je realne zeby Floro v lete priviiedol Hazarda,Neymara a Icardiho? nie ze by som to chcel ale dost sa o nich spekuluje ...s tym zeby sme Karima a Garetha poslali prec

Reagovat
smazaný uživatel

0% , mám to z ověřenýho zdroje.

Reagovat
misinho7

ako bolo na kavicke s Florom?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože všechny tři najednou? Pls.

Reagovat
misinho7

no rok 2009 ? ak to dopadne velmi zle tato sezona myslim si ze budu velke nakupy... aj ked dufam ze nic take sa nestane ..jedneho z dvojice Neymar Hazard by som bral to iste aj nejaky hrot ako je Icardi..ale asi vsetci traja nerealne no

Reagovat
Euphael

O kolik koleček musíš mít méně, abys čekal příchod Neymara?

Reagovat
misinho7

mas pocit ze po tom vsetkom co sa deje teraz na prestupovom trhu je uz nieco nerealne ? maximalne tak prestup Messiho k nam tym to konci..kto by kedy povedal ze Neymar prestupi do PSG za 222 m? nikto..

Reagovat
Euphael

Neymar by možná připadal v úvahu, ale ne po roce, co odešel.

Reagovat
ADM

Ako vo futbale sa nepochybne točia väčšie peniaze, ale či má tak 600 mega na leto si nie som istý.

Reagovat
vilp

Čistě teoreticky... Do plusu 80 za Moratu, 60 za Jamese, něco podobného možná za Garetha, kdyby se Mourinho zbláznil. Icardi 110, Hazard pod 200. Ti by možná šlo.

Reagovat
ADM

Tak tí dvaja by šli určite. Rátal som všetkých troch plus podpisové bonusy

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to už je zúfalstvo

Reagovat
Visca el barca

tak hodně štěstí

Reagovat
LAM

Na to nemá nikdo.

U Neymara se říká že tam má tu výkupku na 222mega,ale to by musel Real zaplatit najednou(né jako Dembele kterej bude první rok stát 70 a Coutinho 60)

Po tomhle přestupu by už nebylo možný dle mě nikoho koupit.Navíc Hazard teď dostane novou smlouvu a stál by tak 200.Icardi 130.

Jinak se nám teď smálo kolik jsme zaplatili za hráče,ale ceny jdou pořád nahoru a případný velký posily budou stát Real v létě ještě víc.

Reagovat
blaugrana

On má v PSG nejakú výkupnú?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá.

Reagovat
Jordi Alba

Tak takovej Hazard by se jim vyplatil asi i za 200. Jedinýho jeho příchodu tam se trochu bojím.

Reagovat
misinho7

myslim ze Gareth by sa za 60 + stale dal strelit pripadne Karim tiez za nieco ...tak potom taky Neymar a Icardi by asi boli realny ci? s tym ze na Hazarda by uz neostalo

Reagovat
LAM

Karim tak za lízátko.Pokuď by měl přijít Neymar tak musí pryč CR.To by dělalo velký problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim je neprodejny. A musel by byt za sranda penez, tam Real urcite bude ztracet.

Rekl bych budou radi za 20mil.€

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar zadnou vykupku nema. Prijde mi uplne nesmyslny, aby mu dali stejnou vykupku jako mel v Barce. Pokud Florentino nepraktikuje nejakou cernou magii, tak Neymara z PSG proste nedostane (v dohledny dobe). Icardi naopak vykupku ma - 110 mega. U Hazarda bude zalezet jak moc velky vlny bude delat s tou smlouvou.

Reagovat
misinho7

osobne si myslim zeby ta vykupka mohla byt realna...neymar si podla mna mohol diktovat co chcel ked ho kupovali...a toto mohla byt jedna z veci ktora ho dostane do realu ..stavim sa ze ak ich vyradime z LM tak cez leto bude chcit zdupkat

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar výkupku nemá, takže i kdyby Real dal 300, tak mají smůlu. Jedině když začne Neymar trucovat, tak se možná dočká.

Reagovat
LAM

Problém lae bude že když půjde přes výkupku,tak budete platit i daň a klasicky nohus pro Neymara za přestup a obří plat.Ten přestup by v prvním roce vyšel dost přes 300mega což je šílený.

Reagovat
remeslnik

Ale ve Francii výkupky Nemají !!!

Reagovat
blaugrana

Ďalšia vec je, že keď dodrží zmluvu na dostať 300 mega od Kataru. Tak som aspoň niekde čítal.

Reagovat
blaugrana

No má 25..v 28 ho za 400 mega kupovať Floro nebude.

Reagovat
Mateo16

Neymar si kludne ten prestup moze vyplakat.

Reagovat
smazaný uživatel

To dělal i Verratii a neuspěl.

Reagovat
Mateo16

Verratti ale nevie tak plakat ako Neymar

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Francii jsou prý zakázané vykupky.

Reagovat
ADM

Financial fair play vraj zakazuje to, čo PSG bežne praktikuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

PSG Neymara nepustí.

Reagovat
Greny

Nerealne, Hazard si to udajne rozmyslel a mel by podepsat novou s smlouvu a stat se nejlepe placenym hracem PL

Reagovat
alcantara

Neymara to bude este v Parizi rok-dva bavit. A neni Hazard stara posila na Madrid? Plus by musl odist Cristiano, ne?

Reagovat
misinho7

vypadnu z LM teraz napr s nami a v lete bude plakat ze chce ist prec

Reagovat
smazaný uživatel

Do té doby se snad vzpamatujem.

Reagovat
Greny

Hazard ma 26

Reagovat
ADM

Zrovna dnes 27

Reagovat
alcantara

Dnes 27. Ako je to asi hranicny vek, kedy priviest hraca za taku dardu. Buduce leto uz by to bolo asi pase.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct jestli má Eden na Real.

Reagovat
vilp

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký achjo ?

Reagovat
Ed_Hazard

Ma! A uz sa nanho tesim skoro 7 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Není to střelec jako byl Ronaldo, když přicházel. My potřebujeme především střelce.

Reagovat
RKBoy

nikto netvrdí ,že strelcov nepotrebujete,ale zároven potrebujete aspon jedno krídlo ktoré vie 1vs1 ,1vs2 ,stiahnut vačšiu skupinku hráčov a uvolnit priestor..nič také totižto nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak by se mu u nás dařilo. Ale s tím počtem gólů, co dává v Chelsea mi jako ideální volba prostě nepřijde.

Reagovat
RKBoy

ide o to ,že on vám tie goly vytvorí, už dlhodobo patrí k najtvorivejším hráčom v TOP 5 ligách a o driblingu nehovoriac , čo z toho ,že vám na hrote bude behat Icardi a Kane ked si nebudú mat s kým narazit či zakombinovat na tom hrote,čo je problém aj teraz a hlavne ked im nikto tie šance neprichystá.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/793gmc/most_chances_created_in_europes_top_5_leagues/

v tejto sezone v CHL má Eden tiež najviac vytvorených šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fantastická statistika, ale my máme na tvoření šancí Modrice, Isca i ten Bale víc gólů připraví než vstřelí. Jde mi o to, že jediný Ronaldo je schopný střílet více gólů za sezonu, ikdyž se mu v téhle sezoně zatím střelecky nedaří. Pokud by šel Bale pryč, tak bych Hazarda v Realu viděl, ale přeci je jeho post na levém kraji a tam je Ronaldo.

Reagovat
ADM

Však by sa momentálne ihneď stal vašim najlepším hráčom

Reagovat
smazaný uživatel

Cris dává za sezonu 50 branek. Hazard je rád, že jich dá 20 za sezonu. Potřebujeme především střelce.

Reagovat
ADM

"Těžko říct jestli má Eden na Real."

Nečakal som, že z toho vzíde toto..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že se budeme muset smířit s tím, že hráč jako Ronaldo asi dlouho nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Jseš mimo, pochybuju žes ho viděl hrát celkově víc než pětkrát. Eden by byl okamžitý zlepšení kvality Realu, bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Další jasnovidec.

Reagovat
Baronne

Takžes ho neviděl, dík za potvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl hned několikrát. Je to skvělý hráč, o jeho kvalitách nepochybuju, ale v Realu na jeho pozici máme Ronalda, u kterého je standart 50 gólů za sezonu. Hazard umí vypracovat gól pro spoluhráče i zakončit individuálně akci, ale střelec to není.

Reagovat
Baronne

Ale vždyť to vůbec není post Ronalda.. Navíc bůhví jak to bude s Ronaldem v létě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo u nás nastupuje na levém křídle stejně jako hazard v Chelsea.

Reagovat
Baronne

Ne, Hazard u nás fakt nehraje levý křídlo, a Ronaldo je typologicky úplně něco jinýho, kort poslední dvě sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Má volnost na hřišti, ale často se i vlevo působí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Mi pride usmevne ako si vy Madridisti myslite, ze je nejaka sanca priviest Neymara. Ved v lete to bude este len rok co je v PSG. Sejk nevysolil 222 milionov + obrovske bonusy pre Neymara len preto, aby svoj najvacsi klenot pustal prec uz po sezone. Ano, hovori sa ze nie je spokojny s Unaiom a nesadol si s nejakymi spoluhracmi, ale to uz radsej ten sejk preda Cavaniho, popripade prepusti Unaia (dokonca sa uz hovori o Contem ako nahrade) ako by mal prist o Neya. A to ze Neymar chce vyhrat zlatu loptu je podla mna totalny bullshit. Sam musel dobre vediet, ze vo Francuzsku sa mu to nepodari, ta liga proste nie je dostatocne kvalitna a ani vyhra v LM zrejme nebude stacit. Stavim vsetko na to, ze toto leto jednoducho Neymar prec nepojde. A aj keby siel az o rok, po dvoch rokoch v PSG, co tiez si myslim ze je uplne nerealne, tak si ani neviem predstavit, aku sumu by musel Perez dat na stol. A aj ked Neymar zacne trucovat, tak sejk mu zalepi oci peniazmi, vid. Verratti. Skor to vidim na duo Hazard, Icardi, aj ked ani ti nebudu najlacnejsi. Za takeho Hazarda budu pytat minimalne 180 mega.

Reagovat
r3

Nikto pricetny neocakava Neymara v lete 2018. Osobne si nemyslim, ze to bude aj to dalsie leto. Ale z Neymarovej historie je celkom zrejme, ze prototypom klubistu zrovna nebude, peniaze a byt v "zari reflektoru" je prenho jasna priorita. A kedze pozname Perezovu historiu, tak po dajme tomu 1-2 slabych sezonach sa o jeho apetite na megaprestup snad ani nemusime bavit. Cize uplne na vode to rozhodne nie je, aj ked som presvedceny, ze vacsina Madridistov Neymara skor nechce. A ani to zatial nie je na programe dna. Zatial.

Reagovat
Generalní Gladiator

v psg vydrží max 2 sezony, do anglie se mu nebude chtít jít, pro něj je real jak dělanej, akorát mám obavu,aby to neznamenalo konec ronalda, ten musí bejt v realu co nejdýýýl

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze aby vas dal nicil nebo proc u nas musi byt co nejdyl?

Reagovat
X-bano-X

Jj ten nas nici. Mozno tak branicu

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsky superpohar ti neco rika?

Reagovat
X-bano-X

nie, nikdy som o tom nepočul

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi zalezl do diru uz pred tim zapasem

Reagovat
X-bano-X

Do akého diru som zaliezol. Šak ty hutoriš tak, jak maďar rozdumuje

Reagovat
drussbarb

Neymar podle mě v Realu nakonec hrát bude

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara nechci utok Hazard - Icardi - Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

2 ze 3 z nich ano, protoze Hazard, CR7, Neymar vsichni hrajou zleva. To se tam vsichni by neveslo. V PSG musel Mbappe doprava, ikdyz vetsinou v Monaco byl spise nalevo(tam kde hraje Neymar).

Takze Ney/Hazard-Icardi-CR7 a nebo Hazard-Cavani-CR7 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Do novej sezony musíme priviest do utoku aspon dvoch z kategorie Neymar, Icardi, Hazard, Kane a zbavit sa BBC. Pokial Bale nebude zase marodovat tak s jeho rychlostou sa nam este zide.

Reagovat
LAM

V létě už budou stát tyhle hráči 200mega(Icardi 130).Lepší koupit ihned,protože ten trh půjde ještě nahoru.

Reagovat
vilp

Výkupku má 110.

Reagovat
LAM

Podle nějakejch zpráv podepsal prodloužení s výkupkou na 130.

Reagovat
vilp

Nic nepodepsal a prý se nechystá.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. No stacilo keby miesto Moratu isiel Benzema a Mbappeho sme kupili este pred transferom Neymara.

Hovori sa o vymene Modric, Benzema a Balea za Kanea. Icardi je cenovo najlepsi, Hazard chce ist vraj k nam a Neymar zvlastna kapitola

Reagovat
PP

to jako vážně ta výměna??

Reagovat
LAM

Ne oni chtěj jen Modriče a Balea.Benzemu by tam chtěl protlačit Real

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hovori sa o vymene Modric, Benzema a Balea za Kanea.

To se někdo posral ne? Ale co, Kane neodejde ani kdybyste nabídli nevím co.

Reagovat
celeb

hlavne by sa vam neoplatilo dotahat fotbalovych deduskov a dat mladeho TOP strikera.

Ked uz tak Bale, Kroos, Asenesio.

Reagovat
misinho7

Reagovat
celeb

neviem, comu sa rehlis. Ta vymena popisovana Greatest by sa Spurs absolutne neoplatila. Dostali by starych hracov so sialenymi platmi. Kolko rokov ma podla teba pred sebou Modric?

Reagovat
misinho7

Kane neni Messi a podal mna by to bol podobny pripad Brita ako je Gareth v PD...Modric nie je najmladsi ale je jeden z najlepsich zaloznikov .a celkovo ej ta vymena nerealna..skor sa smejem ale tej vymene Kroos Asensio Bale...tam by som nemenil ani len Asensia ci Kroosa priamo za Kanea ..totalna somarina ..

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Bale je uz totalne stary ze? A Tottenham nepotrebuje skusenosti ci neskor tych hracov predat?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale, kroos, Asensio ? To ses asi posral ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho hrace, co dosud nevim ani jak se jmenuje nechte Owny

Spurs je velkoklub, ten hrac by nemel odchazet do Realu.

Nevidel jsem zadny anglicky hrac z PL v Realu, ktery by neco vetsiho dotahl nebo prevedl

Reagovat
smazaný uživatel

Modrics, Benzemu s aniBalea nezaplatime na mzdach, preto je to totalny nezmysel. A ani by k nam nesli. Mozno Bale by bol ochotny, ale pochybujem.

Reagovat
Mates_Matesović

Navíc by nás ta výměna oslabila.

Reagovat
puji

Ale takové hvězdy chtějí hrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Pohar UEFA je tiez lakavy

Reagovat
smazaný uživatel

Hey jebe vam vsem? Nebo sem tady jedinej kdo si neumi predstavit ze by Ronaldo odesel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel by som jediný problém tejto sezóny v útoku, celkovo tá hra je málo dominantná, na to aký má Real k dispozícii káder. Je tam toľko variácií ako tu zostavu vyskladať, čiže s obrovským priestorom aj na rotáciu, silná lavička, dokonca aj ten Vasquez je podľa mňa na určité fázy zápasu užitočný hráč. Myslím, že tu už Real dopláca na Zidaneovu neschopnosť dať tomu nejakú hernú tvar a nájsť len správny systém.

Reagovat
Kokesh

Vazquez je vyborny hrac. Hbity, pohyblivy, pracovity. Loni s Moratou a Asensiem nejlepsi nahradnici.

Asi doplacime na Zidana, nemam problem to uznat. Tak jako byla radost ho loni mit, je trochu horkost ho mit letos. Placa se na miste a nevi jak z nej ven, tim ze nema jasnou systematickou pripravenost jako treba Pepe je to o to horsi. Navic mu nehraji opory a tricatnici muzstva, co by meli vladnout kazde rade, Sergio/Luka/Cris.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luka je snad jediný hráč, který je i přes tu týmovou bídu výborný. Dlouhodobě nejdůležitější hráč.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes neplatilo....a mimo je uz zopar zapasov

Reagovat
Kokesh

Staci se podivat na znamky a uvidis, ze letos spise ne.

Reagovat
celeb

dlhodobo urcite hej. Tuto sezonu som ho uz viac krat sledoval a nechapal som. Isiel mohutne nadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k Vasquezovi, pripomína mi Jesusa Navasa ako naskakoval za Španielov pri najväčších úspechoch, títo krídelníci, ktorý sa až tak netlačia do zakončenia a nie sú tak goloví, tým, že skôr držia ten krídelný priestor majú svoj zmysel hlavne ako striedajúci hráči

Reagovat
LAM

Jinak když to tak vidim tak Barca vypadá že tu generaační obměnu zvládne dobře.

K zkušenějším Messimu,Suarezovi,Sergiovi,Piquemu a Albovi jsme přivedli Coutinha,Dembeleho,Semeda,Umtitiho,Stegena a ten tým má teď slušnou budoucnost.

Jsem zvědavej koho bude přivádět Real,ale určitě budou za hráče dávat ještě větší dardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

V lete ešte Grizy. Potom rok kľud s vytiahnuť Verrattiho z PSG a i rok Pohybu.

Reagovat
LAM

Mě se hodně líbí ten Arthur z JA.Skvělý přikrytí míče dobrej pohyb,dokáže i dobře bánit 21 let.Toho bych si dokázal představit u nás na CM.Velký přestupy už stačili.

Reagovat
blaugrana

Teraz je plno, ale za rozumný peniaz by sa mohol kľudne podpísať.

Reagovat
Hristo Stoichkov

O Verrattim už ani v žertu. Když vidím, co pro přestup dokázali udělat Dembélé (ten to teda přehnal) a Coutinho, tak ho v Barce nikdy vidět nechci. Dneska na Coutinhovi bylo krásně vidět, co pro něj ten přestup znamená, to bude skvělá posila

Reagovat
vilp

Z nich si měl vzít příklad tehdy DDG.

Reagovat
Visca el barca

souhlas. Verratti je laciná štětka. V létě jsme tu z něj byli všichni pobláznění a teď bych ho osobně nechtěl ani zadarmo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych ho nekritizoval, každý má jiný cíle a sny. Ale jsem prostě rád, źe dorazili Couts a Dembouz, pro který je to splněný sen. Nic víc.

Reagovat
Visca el barca

Jasná věc,mně se prostě jenom zprotivil. A tento podzim nic slavného nepředvádí.

Reagovat
blaugrana

No bude treba "6".

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur bude ideální. Navíc vypomůže i Iniesta, to nám stačí.

Reagovat
blaugrana

Arthur je veľký otáznik zatiaľ. Snáď to nebude ďalší Rochemback.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Každý hráč z brazilský ligy je risk. Ale myslím, že zrovna Arthur za to stojí, jeho hra se mi fakt líbí a je relativně dostupný. V létě by mohl být ideální, pokud zvládneme prodat nepotřebný hráče.

Reagovat
blaugrana

No písalo sa o 4o mega, čo je dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

rok Pohybu?

Reagovat
blaugrana

Autokorekcia nechce Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

I autokorekce pozná, že za to nestojí.

Reagovat
blaugrana

Ja si práve myslím, že v Barcelone by kurva exceloval.

Reagovat
nani92

Reagovat
blaugrana

Pošleme Gomesa a Ardu na oplátku.

Reagovat
technecium

Měl přijít když ho chtěl Laporta jak kandidoval. Teď už je pasé. Ale souhlasím, že by k nám do té tehdá tříčlené zálohy na Rakitičovo místo sednul jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť, když teď ví, že potřebují. Anebo 2. možnost, postavit to levnějších variantách např. Arthur, Goretzka, Pulisic atd..

Reagovat
Footballer

Pulisic a levnější varianta? Ten pod 80 nepůjde...

Reagovat
celeb

v polke sezony nepojde pod 100. Hlavne ak by v Dortmunde videli, ako sa Realu nedari a potrebuju nakupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále levnější než kdokoiv z HIN.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane = Lucho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo šílenost. Snad se to do LM srovná...

Reagovat
puji

vrabejka

17.08.2017 00:51

#

Proč Coutinho chce odejít do týmu, který dostává jasně od Realu to je mi fakt záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně vidět, jak každý rok spoléháme na Ronalda. Jeden rok se střelecky trápí a není tu nikdo, kdo by ho zastoupil.

Reagovat
puji

Zidane skončí a vezme to lesba Karla Šlechtová ta rozumí všemu.

Reagovat
Dr. Admess

Není to spíš tak, že je vidět, jak se CR strašně spoléhal na své spoluhráče, co mu to byli schopni připravovat? Najednou jsou ti za ním z formy a CR je pravidelně nejhorším hráčem na place.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určitě není. Protože Ronaldo střílel nespořet gólů od svého příchodu v roce 2009, a bylo úplně jedno, kdo za ním hrál. Vždy byl famózní. Fakt, že už to není ten mladík, který piloval lajnu po celých 90 minut je bohužel s přibývajícím se věkem, čím dál více vidět.

Reagovat
puji

Real prodá Benzemu.Barca daruje Realu Ardu a Delofea a máte ˇutok ABCD

Reagovat
madridcan

Silna nedela

Reagovat
rave

Vyhazovat Ronalda je nesmysl. On není Messi aby tvořil hru a tahal celý tým když se nedaří. Pořád ale může ve vápně rozhodovat velké zápasy tak jako na jaře. Rozdíl je v přístupu celého týmu. Kroos, který byl vždycky motorem zálohy, se plouží po hřišti úplně bez zájmu. Marcelo stejný případ. Po tak úspěšném období je jasné, že motivace půjde výrazně dolů a je nejvyšší čas ten tým nějak oživit, což se nestalo. Přitom mají v týmu tolik mladých talentů, kteří leští lávku a Zidane tam cpe pořád ty svoje koně. Místo vhodného doplnění kádru v této sezóně z toho může být hodně násilná přestavba týmu. V létě očekávám zběsilé nákupy Pereze a odchod některých odchovanců v čele s Asensiem.

Ač musím uznat, že je hezké vidět Real v této pozici, tak doufám, že se před LM trochu zvednou a proti PSG se ukážou v plné síle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to porad nechapu, proc lidi chteji rvat Ronaldo do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těžko bude hrát jinde, když umí jenom střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe bych cekal neco jineho a horsiho.

Co treba: “Ten uz umi jenom doklepavat”.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních pár měsíců mu už nejde ani tohle.

Reagovat
alcantara

Navas ma dostat redku, nie?

Reagovat
celeb

hlavne sa mala opakovat penalta. Kym to Aspas kopol, tak bol navas meter a pol pred ciarov. Samotni komentatori nechapali, ako to mohol ciarovy pustit.

Reagovat
ADM

V poslednej dobe to rozhodcovia absolútne neriešia. Pritom si pamatám, že na tom bazírovali a kludne nechali opakovať penaltu aj 2-3x.

Reagovat
smazaný uživatel

Za opakování penalty by Keylor dostal napomenutí a žlutou, takže redku měl vidět tak či tak.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt nebyl posledni, tak proc...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nadavate na Ronalda? Holt uz nema tu rychlost a ostatni atributy, co driv. Vek nezastavi ani on..porad muze byt pro Real platny, ale je treba mu stanovit jine ukoly. Uz nebude tahounem, jako driv, kdy rozhodoval zapasy a daval30golu...jeho vrchol byl 2-3-4 roky zpet...Messi je momentalne na vrcholu a za 2-3 roky upadne taky..to je realita...spis bych rekl ibrovska chyba ZZ, ze s polovicnim Ronaldem je i Real polovicni a nebyl schopen muzstvo posilit...

Reagovat
technecium

Kdo je v Realu ten Darth Vader, o kterým Hudson několikrát mluvil?

Reagovat
smazaný uživatel

Perez? I když ton je spí Darth Sidious

Reagovat
smazaný uživatel

on je spíš*

Reagovat
MadMrJacky

Je to Dark Invader a proč mu tak říká fakt netuším

Reagovat
MadMrJacky

Jo a má tím na mysli Cristiana

Reagovat
SixtoRodriguez

Prej že pogooglim si to teda a hned prvé na čo narazím:

http://blogbuzzter.de/media/2016/11/darth-invader-dildo-2.jpg

Reagovat
technecium

Reagovat
Teoretik

Reagovat
technecium

Reagovat
santini

Mimo súboja o titul je táto sezóna docela zaujímavá. Konkrétne s našou sezónou som po hernej stránke spokojný, škoda, že to nie je vidieť aj na postavení v tabuľke... ofenzívu máme skvelú ale asi ťý sezónu po sebe doplácame na špatnú obranu. Vždy môže prísť nejaký výpadok, ale neverím, že by sme mohli spadnúť... skôr dúfam, že by sme mohli zabojovať aj o Európu - keď to ide nejakému Eibaru, myslím, že by sme na to tiež mohli mať... uvidíme, aké prestupy vyriešime v zime.. osobne som zvedavý, ako sa chytí Mazáň - včera to na tej ľavej strane strašne horelo. Inak som ale optimista.. posledné týždne sme uhrali niekoľko zaujímavých výsledkov. Trochu sa obávam zápasov so slabšími - tie nám nikdy nešli - ale pokiaľ budeme pravidelne preháňať Barcu a Real, uspokojím sa aj s tým

Reagovat
Phillipinho

Ja fakt ucim na Lobotku. Jde na nej chvala ze vsech stran. Letos vas nejlepsi hrac kdyz samozrejme nebudu pocitat Aspase. Jsem zvedav, jak dlouho ho udrzite, ale myslim si, ze ho potom prodat za ranec

Reagovat
Phillipinho

V prvni vete ma byt cumim

Reagovat
santini

Lobotka este rok-dva vydrzi u nas si myslim... Ja som si zas vsimol celkom vyrazny progres Wassa, Pione hra uz od prichodu velmi dobre. Iago je bojovnik - srdce timu, jak kedysi Borja Oubinha Maxiho tiez strelime za dobry peniaz mozno uz po sezone a uvidme, co predvedu posily...

Reagovat
maxton

moj ideal je hrat 4 4 2 s falosnymi krídlami,

carvajal varane ramos marcelo

casemiro

kovačič kroos

modrič

Asensio Bale

Nasa jedina šanca niečo uhrať. Obrovska chyba je nasadzovanie Ronalda, Neprichod utocnika, odchod Pepeho , a dufam ze stvrtym problémom nebude Kovačič na lavičke. Jediny kto to moze momentalne rozhybat. Kovačič = young Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Obravskou chba není nasazování Ronalda, ale jeho rotace s jinými hráči. Když se mu nebo někomu jinému nedaří tak ho má Zizu vystřídat. Navíc zmiňuješ sestavu, v které uvádíš Marcela, ale právě Marcelo je náš největší problém. Každý zápas jde gól po jeho zbytečných útočných výpadech a neschopnosti bránit.

Reagovat
maxton

ten prvy gol Celty ano bol cez jeho stranu, vôbec sa nestihaju vraciat sa, ono v profi taktikach je pocas zapasu viacej rozostaveni. Napr utocne rozostavenie moze vyzerat 2-3-5 , obranne zase 4-5-1 , hraci si mozu vymienat pozicie ked su v danom rozostaveni. Urcite to ma Real zmaknute. Nechapem ze tak vela pozicne zlyhávame.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to, že to mají pozičně zvládnuté neukazovali. Marcelo si šel udělat jeho klasický ofenzivní výlet, ale už se za něj nikdo nestáhl a pramenila z toho vyrovnávající branka.

Reagovat
Free_player

Tak koukám, že Baletky už to radši vzdali

Reagovat
celeb

Kto cakal, ze Palinho bude mat v polke sezony takmer 2nasobny pocet golov akok najlepsi strelec Realu Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý, že se mu tak daří. Převzal žezlo gólového záložníka po Raketovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz loni v lete Stalo mi to nervu se tu hadat s fanousky Barcelony a Realu

Cekal jsem ze doklepe hodne golu za Suarezem a Messi. Ale on ukazal, ze ve vzduchu je vyborny. V repre se moc k hlavickovani nedostane.

Reagovat
technecium

Já jsem psal, že dostane cenu pro nejlepšího záložníka, vy jste se smáli

Reagovat
smazaný uživatel

kolik jsi toho měl pod kůží?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi nikdo, ale docela už mě začíná štvát, jak se kvůli jeho produktivitě přeceňuje jeho herní přínos a kvalita.

Reagovat
MiChaEl

Precenuje kde, na EF, na forach, v mediach? Ja myslim, ze sa dost vela zdrojov nan pozera realisticky, tj ako na niekoho vhodneho do rozbehnuteho zapasu, kto ti svalmi prebura unavenu obranu, a nie ako na vhodny typ pre kontrolu zapasu. Co tak citam, dost vela ludi vidi, ako mu vsetko trva 2x dlhsie, ze nema na Barcu dobru kontrolu lopty, ze paradoxne jeho takticka nedisciplina a nedrzanie pozicie (alebo to nazvime zivelnost) v strede pola je faktorom prekvapenia a zbranou. On ma vlastne stastie, ze hra vedla neho Bus a vlastne aj Rakitic, ktori za neho vykryvaju medzery. Ale treba uznat, ze cit pre nabehy z druhej vlny ma.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Víceméně všude. Jinak s tím tvým popisem absolutně souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomel jsi, ze kombinacne se mu casto nedari. Za coz nechapu cim to je. V repre zrovna kombinacne a vyvazeni micu vynika Snad to nezijstim az zrovna na MS18, cim to je

Reagovat
celeb

ako ktory zapas. Ja ocenujem jeho bojovnost, pracovitost a ochutu podporit utok a zaroven byt 100% commitnuty branit.

Taky Dembele narozdiel ... okrem tych zbytocnych X-trat ma rozculoval najma tym, ze pankovi sa neracilo sa po nich vracat a iba sa pozeral, co s tym zvysok timu spravi. Pevne verim, ze toto spravanie mu Valverde otrepe poriadne o gebenu a bolo to posledny krat. Tie ceny su hrozne aj koli tomu, ze z nich moze taktymto mladasom zamavat a myslia si, ze su bohovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Valvedere sám říkal, že Dembelého oprostil od defenzivních poviností schválně. Po dlouhý době se vrátil, potřebuje se otrkat

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho je tím svým specifickým pohybem strašně kompatibilní s Messim. Třeba v Clássicu to bylo krásně vidět. Na Messiho osobka, tak si Messi začal chodit hluboko pro balóny a Paulinho za ním dělal čurbes. Paulinho je prostě změna, něco co v Barce nebylo a já sem rád, že se mu zatím daří. Nelze od něj čekat úroveň hry Xaviho.

Reagovat
maxton

taku istu zmenu v strede potrebuje aj Real, ti hraci to hraju uz prilis takticky, vsetko same naucene pozicie a prihravky... total nuda

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

fandíš bandě simulantů a vadí ti to?

Reagovat
roman1978

Zkus se nevyjadřovat úplně ke všemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň Romane.

Reagovat
technecium

Zapsat za uši a praktikovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovou blbost prostě reakce přijít musela...

Reagovat
10FKK

za sebereflexi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Ale ale však on už nefilmuje. Musel nějak podklouznout. Byl tam kontakt.

Reagovat
ttopi

Kontakt s mravence, který vylezl z drnu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb proč je CR7 tak oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele