18. kolo
07.01.2018 20:45 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Bílý balet opět selhal a neudržel vedení

Od úvodu utkání se hrálo ve slušné tempu, ale na nějakou větší šanci jsme si museli počkat až do 13. minuty. Celta Vigo se jí ujala. Hugo Mallo nacentroval z pravé strany míč do pokutového území, kde se objevil Iago Aspas. Z pohotové akce jen nastřelil míč do tyčky. Až v 26. minutě se ukázal Real Madrid. Casemiro vypálil zpoza vápna a domácí gólman měl co dělat, aby jeho dalekonosnou ránu vyrazil nad břevno. Jen pár minut po půlhodině hry jsme se konečně mohli dočkat na první branku zápasu.

Daniel Wass prchl obraně Bílého baletu se svoje sólo zakončil proti Keylorovi Navasovi perfektním lobem, jelikož by hodně vyběhnutý. Hned v 36. minutě přišla odpověď v podání Garetha Baleho. Toho oslovil kolmicí Toni Kroos a Velšan překonal Rubéna Blanca na zadní tyč. Za pouhé dvě minuty se Real Madrid ujal vedení.

Tentokráte Isco poslal náramný pas na rozběhlého Baleho, který jen tečoval míč za bezradného gólmana Celty. Hostům se rázem vlila nová krev do žil a byli to právě oni, kteří byli lepším týmem. Do druhé poloviny vstoupily oba kluby o něco více opatrně, proto jsme si také zajímavější akci viděli až v 61. minutě. Jonny Casto pálil na hranici vápna, ale Navas zasahovat nemusel.

Střela totiž mířila nad. Domácí postupem času převzali iniciativu a svěřenci Zinedine Zidaneho se převážně bránili na vlastní polovině. A po aktivní hře se rovněž domácí dostali k zahrávání pokutového kopu. Navas poslal k zemi Iaga Aspase, což znamenalo jasnou penaltu. Samotný faulovaný se ujal exekuce. Vystřelil k levé tyče, ale jeho záměr vystihl Navas a napravil svou chybu.

V 82. minutě se však tým z Viga dočkal. Daniel Wass poslal centr z pravé strany, na který si naběhl Maximilliano Gómez. V závěru bylo tedy vyrovnáno na 2:2. V poslední minutě se však hosté ještě mohli dostat do vedení. Střídající Lucas Vázquez pálil ve vápně, ale proti jeho střele reflexivně zasáhl Blanco. Na oko atraktivní utkání nakonec skočil dělbou bodů.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

1:1................

Reagovat
valloire

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real

“Nejlepší hráč historie” se na nic nezmohl lol

Reagovat
Hardwell

hrozná sranda no, padam smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, že je to hrozná sranda. proto to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po velmi, velmi dlouhe dobe jsem kouknul na zapas Realu. Celta si je tezce vodila, a treba Marcelo jako obrance totalne mimo.

Celta si zaslouzila tri body, Real by mel rychle zmenit styl hry, protoze tohle nebylo dobre. Hodnotim to jen na zaklade toho, ze jsem dlouho nevidel zapas Realu, a drive mi jejich hra pripadala lepsi o vice lvl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele