Komentáře a souhrny

Nizozemská Eredivisie - souhrn 9. kola

Vítězná série Ajaxu je u konce, připravila ho o ní remíza na půdě Rody. Twente vyhrálo v Almelu a v tabulce je první. PSV hrálo bez branek v Utrechtu, Feyenoord si poradil s Waalwijkem a má stejně bodů jako Ajax, čekání na výhru ukončil Alkmaar. Heerenveenu zajistil bod proti Venlu v poslední minutě Papadopulos...

Skotská Premier League - souhrn 7. kola

Rangers v derby porazili Celtic a snížili manko na svého rivala na jeden bod. Hibernian v nejzajímavějším sobotním zápase přišel o výhru nad Aberdeenem a nakonec jenom remizoval 1:1. Hamiltonu se příliš nedaří a potvrdil to i doma se St. Johnstone. Motherwell zdolal Falkirk, St Mirren si poradilo s Hearts a Kilmarnock remizoval s Aberdeenem...

Dvacítka si poradila i s Kostarikou

Čeští fotbaloví reprezentanti do 20 let v posledním utkání základní skupiny porazili Kostariku 3:2. Hlavní podíl na obratu v utkání měl střelec dvou branek Jan Chramosta, jednou se trefil Jan Vošahlík. Znamená to, že Češi obsadili ve skupině druhé místo za Brazílií a v úterním osmifinále narazí na vítěze skupiny F Maďarsko.

Corgoň liga - souhrn 12. kola

Slovan vyhrál na hřišti Senice a i nadále mu patří první místo v tabulce. Důležité tři body ze hříště Nitry vybojovala Žilina. V nastavení si výhru zajistil Ružomberok, Košice si připisují bod ze hřiště Dunajské Stredy, B. Bystrica a Prešov si všechny body ponechaly doma.

Souhrn druhých zápasů základních skupin Evropské ligy

Werder doma porazil Athletic a má plný počet bodů. Stejně na na tom překvapivě Salcburk, který po Laziu pokořil i Villarreal, a Sporting po výhře nad Herthou. Podruhé vyhrály i Šachtar a Everton. Své zápasy prohrála obě pražská "S", za Galatasaray se tak alespoň trefil Milan Baroš při remíze se Sturmem...

Lille zostudilo odevzdanou Slavii pěti góly

Psychika je ošemetná věc a slávisté s její regulaci mají, zdá se, velké problémy. Po nadějném výkonu v první půli se červenobílí totálně sesypali a dovolili soupeři udělat z jinak vyrovnaného utkání skoro až frašku. Draví Francouzi zkrátka nebyli k udržení a na rozdíl od pražanů dřeli do poslední chvíle, pročež nakonec slaví triumfální vítězství 5:1.

Sparta byla v Kodani slabším týmem a prohrála 0:1

Fotbalisté Sparty Praha ve svém druhém utkání v Evropské lize prohráli na hřišti FC Kodaň 0:1 a ve třetině bojů skupiny K jsou s jedním bodem na posledním čtvrtém místě. Hosté hráli vyrovnanou partii jen do vedoucí branky dánského mistra, kterou ve 25. minutě vstřelil senegalský útočník N'Doye.

Real zlomil odpor Marseille během šesti minut

Real Madrid i ve druhém utkání Ligy mistrů zvítězil. Tentokrát vzal osud zápasu proti Olympique Marseille na svá bedra Ronaldo, autor dvou gólů a "viníka" penalty, kterou proměnil Kaká. Hosté podali zejména v první půli statečný výkon, ovšem zlomil je trojlístek branek během šesti minut.

Bayern si s Juventusem body rozdělil

Nejzajímavější zápas středečního programu Ligy mistrů skončil nejnudnějším výsledkem - Bayern doma remizoval bez branek s Juventusem. Blíž k vítězství měli domácí, jejichž ofenzívu táhl především Arjen Robben.

Manchester United otočil duel s Wolfsburgem

Fotbalisté Manchesteru United dokázali zvítězit i ve svém druhém zápase a opět ukázali svou sílu. Otočili totiž nepříznivý stav z 0:1 na 2:1 a mohou tak být opět spokojeni. Po matném prvním poločase zmrazil celý Old Trafford tradiční zabiják Edin Džeko, ovšem následně vyrovnal šťastnou trefou Ryan Giggs a v poslední čtvrthodině zavěsil pod břevno Michael Carrick.

AC Milán doma senzačně podlehl Curychu

Další špatný výsledek má za sebou AC Milán. Rossoneri navázali na bídu v lize a před domácím publikem podlehli FC Curychu 0:1. Milán si tak zkomplikoval postup ze skupiny, které vévodí s plným počtem bodů Real Madrid.

Poctivá defenzíva přinesla ovoce, dvacítka remizovala s Brazílií

Souboj titánů! Tak nazvala česká i zahraniční média dnešní zápas mistrovství světa, ve kterém se střetli mladíci Česka a Brazílie. Naši hráči nakonec dokázali díky pečlivé obraně vybojovat velice cenný bod a nakročili tak k postupu ze skupiny.

Fiorentina má první body, Liverpool odstřelil Jovetič

Fotbalisté Liverpoolu před důležitým vystoupením v lize s Chelsea nezvládli utkání v Lize mistrů. Tentokrát se jejich ofenzivní zbraň zasekla, navíc po dvou chybách obrany inkasovali a z Itálie odjíždí s prázdnou. Fiorentina tak po těžkých kláních v Serii A dostala pořádnou injekci. Navíc získala důležité body, může tak v klidu ještě bojovat o postup o další fáze.

Sevilla dala Rangers čtyři góly a má plný počet bodů

Až druhý poločas zápasu mezi Rangers a Sevillou rozhodl o vítězi. Domácí inkasovali ve druhé půli čtyři branky, zápas však výrazně ovlivnila neodpískaná penalta v prvním poločase.

Anglická Premier League - souhrn 7. kola

Manchester City si v pondělní dohrávce poradil s West Hamem a drží se na dostřel vedoucích celků. O víkendu Chelsea překvapivě podlehla Wiganu a přepustila první místo Manchesteru United, jenž nezaváhal na půdě Stoke. Vyhrávaly i další týmy z popředí - Liverpool rozsřílel Hull a Tottenham si stejně snadno pohrál s Burnley, Arsenal v londýnském derby uspěl na hřišti Fulhamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele