Komentáře a souhrny

Ligue 1 - souhrn 12. kola

Úžasnou podívanou připravili divákům ve šlágru kola Lyon s Marseille, konečný výsledek 5:5 mluví za vše. Bordeaux prohrálo v Lille, přesto zůstává první, Toulouse přehrálo Rennes, další výhru zaznamenalo Auxerre, Lorient deklasoval Boulogne 5:0, PSG naopak doma nestačilo na Nice a první bod si díky remíze v Monaku připsal poslední Grenoble...

Serie A - souhrn 12. kola

Na příčkách pro Ligu mistrů jsou v tuto chvíli týmy, které je obsadily na konci loňské sezóny. AC Milán a Fiorentina dnes zvládly své těžké venkovní zápasy a jsou na třetím respektive čtvrtém místě. Druhý je Juventus a první Inter. Sampdoria prohrála v Cagliari a klesla na páté místo. Ve večerním duelu Inter jen remizoval s AS Řím, ale jeho náskok je stále ještě pětibodový.

Bundesliga - souhrn 12. kola

Brémy pouze remizovaly s Dortmundem a nechaly si odskočit vedoucí Leverkusen. Stejně bodů jako Werder má Hamburk, který v Hannoveru remizoval 2:2. Hertha doma podlehla Kölnu a zůstává poslední. Bayern včera remizoval se Schalke, smírně skončil i zápas Gladbachu se Stuttgartem. Mainz vyhrál a je šestý, venku naplno bodovaly Wolfsburg a Freiburg...

Ruská Premier Liga - souhrn 28. kola

O majiteli ruského titulu začíná být pomalu jasno. Spartak v sobotu prohrál v Samaře a nabídl šanci Rubinu, který trestal. Kazaň v neděli porazila CSKA a dvě kola před koncem má na čele tabulky čtyřbodový náskok. Za třetím místem vykročil výhrou nad Těrekem Zenit, naopak FK Moskva ztratil.

Eredivisie - souhrn 13. kola

Twente doma vyhrálo nad Ajaxem a stále si drží první příčku. Michal Papadopulos si drží skvělou formu, dvěma góly pomohl Heerenveenu vyhrát v Utrechtu. Ještě více se dařilo eindhovenskému Toivonenovi - čtyřmi gól smetl Haag. Alkmaar remizoval s Feyenoordem, Breda vysoko porazila Tilburg.

Corgoň liga - souhrn 16. kola

Žilina zvýšila své vedení v tabulce na čtyři body. Dnes jasně porazila Košice, kdežto Slovan včera prohrál s Ružomberokem. Banská Bystrica porazila Prešov, Nitra doma přenechala body Petržalce.

Skotská Premier League - souhrn 11. kola

Celtic jen remizoval na hřišti Falkirku a jeho náskok na čele se ztenčil, domácí zůstali poslední. Rangers dokázali porazit St. Mirren a posunuli se na druhé místo tabulky před Hibernian, který v derby jenom remizoval s Hearts. Vysoký Standard si i nadále drží Dundee United, do první šestky pronikl Aberdeen.

Souhrn čtvrtých zápasů základních skupin Evropské ligy

Evropská liga zná první tři postupující do vyřazovacích bojů. Krok do další fáze dnes přesvědčivými výhrami udělaly Galatasaray, Brémy a obhájce trofeje Šachtar Doněck. Další týmy jsou k postupu blízko, slušné šance má i Sparta. Zamotaná je naopak situace ve slávistické skupině. Janov porazil Lille a má spolu s Valencií šest bodů, Lille je na sedmi.

Sparta infarktově vyhrála v Kluži! Postup je velmi reálný

Sparta v dramatickém utkání vyhrála 3:2 v Kluži. V poslední minutě přišla o vedení, které držela prakticky celý zápas, Wilried ale Pražanům vrátil tři body. Sparta je ve skupině K Evropské ligy druhá a má velmi dobré postupové vyhlídky.

Slavia se nečekaně zvedla a duel s Valencií zremizovala

Nevídaný průběh měl souboj pražské Slavie se slovutnou Valencií. Favorizovaní hosté poměrně brzy vedli, krátce po přestávce přidali druhou branku a vše jim navíc hned záhy usnadnil vyloučený Šenkeřík. Ovšem červenobílí i v početní nevýhodě vystrojili soupeři takovou vzpouru, že si nakonec Španělé z Edenu odváží pouhý bod.

Liverpool přišel v poslední minutě o výhru a asi i o postup

Hodně důležité utkání zejména pro hosty. Domácí Lyon vedl před tímto zápasem svou skupinu s 9 body. To hosté z Anglie potřebovali za každou cenu vyhrát, aby si udrželi naději na možné pokračování v Lize mistrů.

Odveta duelu gigantů vítěze nepoznala

Milánské San Siro vidělo remízu svých miláčků s hostujícím Bílým baletem. Vše se rozhodlo v první půlhodině, když skórovali Benzema a Ronaldinho. Chyba rozhodčího znamenala neuznaný gól Pata. Oba týmy ještě nemají ve skupině zcela vyhráno.

Bordeaux vyhrálo v Mnichově a má jistý postup

Scénář tohoto utkání byl naprosto jasný. Domácí Bayern potřeboval odčinit prohru 1:2 z posledního zápasu v Bordeaux. V přímém souboji tak měl německý vicemistr co vracet.

Gambrinus liga - souhrn 13. kola

Pondělní dohrávka vítěze nenašla, po bodu mají Plzeň a Brno. Liberec veze všechny body z Bohemky, doma vyhrála Mladá Boleslav a Olomouc. Teplice i Jablonec zvládly zápasy proti týmům z opačného konce tabulky (Kladno, Střížkov) a navýšily náskok v čele ligy na čtyři body. Sparta totiž remizovala s Ostravou, Slavia dokonce nechala všechny body v Příbrami.

Primera Division - souhrn 9. kola

O vítězství Valencie v Malaze rozhodl jediným gólem Navarro. Villarreal si proti Tenerife konečně s chutí zastřílel. Doma vyhrála i Zaragoza a Mallorca, Espanyol se s Valladolidem rozešel smírně. Ani klání mezi Deportivem a Gijónem vítěze nemělo. Real Madrid zvládl derby s Getafe a stáhl náskok vedoucí Barcelony, která v poslední minutě přišla o výhru v Pamploně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele