Komentáře a souhrny

Skotská Premier League - souhrn 11. kola

Celtic jen remizoval na hřišti Falkirku a jeho náskok na čele se ztenčil, domácí zůstali poslední. Rangers dokázali porazit St. Mirren a posunuli se na druhé místo tabulky před Hibernian, který v derby jenom remizoval s Hearts. Vysoký Standard si i nadále drží Dundee United, do první šestky pronikl Aberdeen.

Souhrn čtvrtých zápasů základních skupin Evropské ligy

Evropská liga zná první tři postupující do vyřazovacích bojů. Krok do další fáze dnes přesvědčivými výhrami udělaly Galatasaray, Brémy a obhájce trofeje Šachtar Doněck. Další týmy jsou k postupu blízko, slušné šance má i Sparta. Zamotaná je naopak situace ve slávistické skupině. Janov porazil Lille a má spolu s Valencií šest bodů, Lille je na sedmi.

Sparta infarktově vyhrála v Kluži! Postup je velmi reálný

Sparta v dramatickém utkání vyhrála 3:2 v Kluži. V poslední minutě přišla o vedení, které držela prakticky celý zápas, Wilried ale Pražanům vrátil tři body. Sparta je ve skupině K Evropské ligy druhá a má velmi dobré postupové vyhlídky.

Slavia se nečekaně zvedla a duel s Valencií zremizovala

Nevídaný průběh měl souboj pražské Slavie se slovutnou Valencií. Favorizovaní hosté poměrně brzy vedli, krátce po přestávce přidali druhou branku a vše jim navíc hned záhy usnadnil vyloučený Šenkeřík. Ovšem červenobílí i v početní nevýhodě vystrojili soupeři takovou vzpouru, že si nakonec Španělé z Edenu odváží pouhý bod.

Liverpool přišel v poslední minutě o výhru a asi i o postup

Hodně důležité utkání zejména pro hosty. Domácí Lyon vedl před tímto zápasem svou skupinu s 9 body. To hosté z Anglie potřebovali za každou cenu vyhrát, aby si udrželi naději na možné pokračování v Lize mistrů.

Odveta duelu gigantů vítěze nepoznala

Milánské San Siro vidělo remízu svých miláčků s hostujícím Bílým baletem. Vše se rozhodlo v první půlhodině, když skórovali Benzema a Ronaldinho. Chyba rozhodčího znamenala neuznaný gól Pata. Oba týmy ještě nemají ve skupině zcela vyhráno.

Bordeaux vyhrálo v Mnichově a má jistý postup

Scénář tohoto utkání byl naprosto jasný. Domácí Bayern potřeboval odčinit prohru 1:2 z posledního zápasu v Bordeaux. V přímém souboji tak měl německý vicemistr co vracet.

Gambrinus liga - souhrn 13. kola

Pondělní dohrávka vítěze nenašla, po bodu mají Plzeň a Brno. Liberec veze všechny body z Bohemky, doma vyhrála Mladá Boleslav a Olomouc. Teplice i Jablonec zvládly zápasy proti týmům z opačného konce tabulky (Kladno, Střížkov) a navýšily náskok v čele ligy na čtyři body. Sparta totiž remizovala s Ostravou, Slavia dokonce nechala všechny body v Příbrami.

Primera Division - souhrn 9. kola

O vítězství Valencie v Malaze rozhodl jediným gólem Navarro. Villarreal si proti Tenerife konečně s chutí zastřílel. Doma vyhrála i Zaragoza a Mallorca, Espanyol se s Valladolidem rozešel smírně. Ani klání mezi Deportivem a Gijónem vítěze nemělo. Real Madrid zvládl derby s Getafe a stáhl náskok vedoucí Barcelony, která v poslední minutě přišla o výhru v Pamploně.

Ligue 1 - souhrn 11. kola

Sochaux doma nestačilo na PSG a podlehlo mu 1:4. Nice doma porazilo trápící se Le Mans. Vallenciennes jasně vyhrálo v Rennes. Bordeaux v souboji vedoucích týmů porazilo Monako a pojistilo si první místo. Olympique Marseille doma jenom remizoval s Toulouse. Auxerre si poradilo s Montpellierem, Lyon zvítězil v St. Etienne...

Serie A - souhrn 11. kola

Inter uniká všem soupeřům, obhájce titulu dnes vyhrál v Livornu a vede o sedm bodů. Juventus totiž doma prohrál s Neapolí a Sampdoria jen remizovala s Bari. Po bodu si rozdělilo také Palermo s Janovem. AS Řím porazil Bolognu, Fiorentina Catanii. Cagliati přehrálo Atalantu, včera uspěl i AC Milán proti Parmě.

Bundesliga - souhrn 11. kola

Bochum se bodů nedočkala ani ve Frankfurtu, ten nakonec zvítězil 2:1. Hoffenheim veze tři body z Freiburgu a je pátý. Včera Leverkusen přišel o výhru na hřišti Schalke, přesto se osamostatnil na čele. Hamburk doma přenechal všechny body Gladbachu, Wolfsburg nedokázal porazit Mainz a Werder vydřel remízu v Norimberku. Stuttgart hrál s Bayernem bez branek.

Anglická Premier League - souhrn 11. kola

Birmingham se s Manchesterem City rozešel bez branek, hosté jsou s devatenácti body čtvrtí. Chelsea včera vyhrála v Boltonu a drží náskok před Manchesterem United, který si poradil s Blackburnem. Liverpool zaznamenal další porážku, když nestačil na Fulham, v londýnském derby pak Arsenal poměrně snadno přehrál Tottenham.

Ruská Premier Liga - souhrn 27. kola

Spartak nedal šanci Rostovu a neustále dotírá na Rubin. Lokomotiv vyhrál v Tomsku a živí šanci na poháry, Nalčik rozdrtil Krasnodar. FK Moskva porazil Zenit Petrohrad a dotáhli ho na třetím místě. Včera vyšla kouči Sluckému premiéra na lavičce CSKA Moskva. Armádní tým doma porazil Těrek Groznyj, když jedinou branku zápasu vstřelil Tomáš Necid.

Corgoň liga - souhrn 15. kola

Slovan dnes otočil zápas v Košicích a přiblížil se na rozdíl bodu Žilině, která v sobotu jenom remizovala v Trnavě. Nedařilo se Nitře, která jede s prázdnou z Ružomberoku, Banská Bystrica zase jenom remizovala v Petržalce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele