Komentáře a souhrny

Bundesliga - souhrn 14. kola

Bayern Mnichov zvítězil v Hannoveru a poskočil až na čtvrté místo. Leverkusen dnes jasně přehrál Stuttgart a je o tři body první. Pomohly mu včerejší ztráty nejbližších pronásledovatelů. Werder remizoval doma s Wolfsburgem, Hamburk má bod ze hřiště Mainzu, Hoffenheim doma přenechal body Dortmundu a Schalke prohrálo v Gladbachu.

Anglická Premier League - souhrn 14. kola

Chelsea v ostře sledovaném londýnském derby vyloupila Emirates Stadium a v čele ligy má náskok pěti bodů. Liverpool vyhrál na Evertonu a je pátý. Birmingham zvládl důležitý zápas ve Wolverhamptonu a vzdálil se sestupovým příčkám, naopak domácí jsou předposlední. Včera vyhrál Manchester United na hřišti Portsmouthu, hattrickem se o to příčinil Rooney.

Corgoň liga - souhrn 18. kola

Včera se dařilo domácím favoritům. Banská Bystrica doma porazila Dunajskou Stredu a stíhá vedoucí Žilinu, která si poradila s Petržalkou. Totéž jako v případě Banské Bystrice platí po výhře nad Prešovem o Slovanu Bratislava. Tři body si připsala i Trnava. O překvapení se postaraly poslední Košice...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 15. kola

V Nizozemsku nic nového, týmy z horní části tabulky nezaváhaly. Včera braly po třech bodech Twente, Eindhoven i Alkmaar, v neděli je napodobily Ajax výhrou na hřišti Vitesse i Feyenoord, který uspěl v Haagu. Utrecht porazil Bredu, Groningen remizoval s Nijmegenem.

Ruská Premier Liga - souhrn 30. kola

Poslední kolo ruské nejvyšší soutěže dalo definitivní odpověď na všechny do této doby ještě nezodpovězené otázky. Zenit i v deseti porazil Spartak a uhájil třetí místo před Lokomotivem, páté je CSKA, až šesté místo zůstalo na FK Moskva. Chimki o soutěž níže doprovodí Kubaň Krasnodar...

Skotská Premier League - souhrn 13. kola

Na čele skotské nejvyšší soutěže dochází ke změně, Rangers prohráli v Aberdeenu a předstihl je Celtic, který doma nezaváhal proti St. Mirrenu. Ve stíhání glasgowského dua i nadále úspěšně pokračuje Hibernian. Dundee United i v devíti vydolovalo v Motherwellu bod...

Beşiktaş veze senzační výhru z Manchesteru

I zázraky se někdy dějí a při velké dávce štěstí je možné cokoliv. Fotbalisté Besiktase Istanbul ukázali, že se dá hrát s kýmkoliv a kdekoliv. Odvezli si totiž tři body ze slavného Old Trafford, když díky šťastné brance z úvodu první půle porazili Manchester United.

Bordeaux bez potíží porazilo Juventus, ten si to o postup rozdá s Bayernem

Balíček papírových kapesníčků zatím příznivci Bayernu Mnichov nepoužijí. K zachování naděje na postup do osmifinále jim dnes pomohlo Bordeaux, které porazilo neškodný Juventus a ovládlo skupinu A. Stará dáma si to s německým sokem rozdá o postup do další fáze Champions league v posledním kole.

Fiorentina vystavila stopku Liverpoolu, porazila 1:0 Lyon

Fiorentina na svém hřišti o jednu branku udolala Lyon. Nejenže si tak italský tým zajistil postup do osmifinále - zároveň pohřbil naděje anglického Liverpoolu. Jedinou branku dal v 28. minutě z penalty Vargas.

Barcelona ovládla souboj s Interem

Katalánská fotbalová kráska Barcelona ukázala fanouškům svoje vnady a snadno si poradila s dlouhodobým fotbalovým vládcem Apeninského poloostrova Interem Milán. Vítězstvím si obhájce titulu velmi přiblížil osmifinále soutěže, k jehož potvrzení stačí i remíza s Dynamem Kyev, utkání se hraje v prosinci. Nerazzurri si to o postup rozdají v přímém souboji s Rubinem Kazaň.

Gambrinus liga - souhrn 15. kola

Olomouc potvrdila v pondělní dohrávce skvělou formu, když přestřílela vedoucí Teplice. Mladá Boleslav doma porazila Baník a jde na šesté místo. Sparta porazila Liberec, Jablonec se Slavií remizoval. Velmi důležité tři body získali fotbalisté Bohemians 1905, kteří vyhráli 2:1 na hřišti Kladna. Infarktový závěr byl k vidění v Plzni, která zvítězila i v devíti. Brno nestačilo na Budějovice, Příbram si poradila se Slováckem...

Ligue 1 - souhrn 13. kola

Lorient nadále překvapuje Francii, zvítězil i v St-Étienne. Nice doma porazilo Toulouse, vedlo se i Montpellieru. Sobotní večer ve Francii vůbec nesvědčil favoritům. Bordeaux doma podlehlo Valenciennes a o moc lépe si nevedl ani Lyon, který na hřišti beznadějně posledního Grenoblu uhrál jenom remízu 1:1. Lens otočilo zápas s Nancy, Rennes porazilo Le Mans.

Primera Division - souhrn 11. kola

Osasuna doma podlehla Valencii, která se tak dostala za Sevillu na čtvrté místo. Villarreal se pomalu zvedá tabulkou, dnes porazil 3:1 Valladolid. Stejným výsledkem si poradila Mallorca s Almeríí. Espanyol podlehl Getafe a Gijón veze bod z Xerezu. Remizovala i Malaga se Zaragozou. Real Madrid porazil Santander a vede ligu, jelikož Barcelona veze z Bilbaa jenom bod.

Serie A - souhrn 13. kola

Juventus díky Grossově gólu zvítězil nad Udinese a náskok Interu je tak stále pětibodový. AC Milán si doma zahrával s Cagliari, všechny body nakonec uhájil. Kapitán AS Řím Francesco Totti hattrickem sestřelil Bari, Lovirno gólem ze samého závěru porazilo Janov, tři body bere i Sampdoria. Neapol remizovala s Laziem.

Bundesliga - souhrn 13. kola

Hamburk doma překvapivě nestačil na Bochum. Bayern opět nepřesvědčil, v konfrontaci s vedoucím Leverkusenem bere jeden bod za remízu 1:1. Včera Werder deklasoval Freiburg na jeho hřišti výsledkem 6:0. Schalke i díky Morávkovi porazilo Hannover a je třetí. Dařilo se i Hoffenheimu, Wolfsburg naopak doma nestačil na Norimberk, Hertha veze bod ze Stuttgartu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele