Premier League - souhrn 22. kola

18.01.2014, 15:43, aktualizováno 20.01.2014, 22:53
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Chelsea a Manchesterem United vyzněl jasně lépe pro domácí. Blues jsou v tabulce stále třetí, protože své zápasy zvládly vítězně i Arsenal a Manchester City. Liverpool jen remizoval s Aston Villou a nechal se bodově dotáhnout Tottenhamem, o bod méně má po remíze s WBA Everton...

West Bromwich Albion - Everton FC 1:1

20.01.2014 21:00

Góly: 75. Diego Lugano - 41. Kevin Mirallas

Everton prošvihl příležitost vyhoupnout se mezi elitní čtyřku, když na The Hawthorns nedokázal udržet nejtěsnější možný náskok daný brankou Kevina Mirallase. Pepe Mel tak v rámci debutu na lavičce WBA vyválčil alespoň bod; premiérovým střelcem se stal Uruguayec Lugano, jenž před Španělovým příchodem na Ostrovy ani nepatřil do základní sestavy Albionu...

To se mimochodem dalo říct i o českém útočníkovi Matěji Vydrovi, jenž dnes nastoupil od samého počátku vedle Nicolase Anelky, který navzdory probíhajícímu vyšetřování FA prozatím může normálně hrát. Dnes nicméně na hrací ploše tolik vidět nebyl; to vloni úspěšný střelec West Bromwiche Romelu Lukaku zaujal hned zkraje svým náběhem na dalekonosný pas Distina a nezvládnutým pokusem o lišácký lob.

Everton vzápětí stupňoval tlak; zprvu prostřednictvím dvou nepřesných pokusů Ovieda, posléze skrze zablokovanou střelu Colemana. Naproti tomu WBA v potenciálně žhavých chvilkách váhalo a překvapovalo svou neochotou jakkoliv pokoušet střelecké štěstí. Což se domácím vymstilo krátce před přestávkou, když Lukaku vyhrál důležitý hlavičkový souboj a Mirallas po odtlačení Lugana hladce skóroval.

Pepe Mel o přestávce vysvlékl Victora Anichebeho, jenž se ihned na Vydrově místě dravě hnal za centrem Anelky. Howard byl v tu chvíli pozorný, přesto se Everton příliš nepoučil a dál WBA pouštěl víc a víc do hry. Poměrně zasloužené vyrovnání se potom dostavilo čtvrthodinu před koncem, když ovoce snesl Luganův perfektně načasovaný sběh na přední tyč pro Morrisonův centr.

Domácí se potom ve zbytku zápasu ubránili - ať už počínání debutanta McGeadyho, nebo Distinově usměrnění Barryho střele, které se dostavilo z evidentního ofsajdu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester United 3:1

19.01.2014 17:00

Góly: 17. Samuel Eto'o, 45. Samuel Eto'o, 49. Samuel Eto'o - 78. Javier Hernández

Big Sam. Šlágr mezi Chelsea a Manchesterem United rozhodl jediný muž, navíc ten, od něhož se to čekalo možná nejméně. Kritizovaný Samuel Eto’o však znovu ukázal, že je hráčem velkých zápasů a hattrickem sám získal pro svůj klub tři body. Blues se díky tomu vrátili do kontaktu se špičkou, zatímco Moyesova parta ztrácí na titul už fatálních čtrnáct bodů. Na Ligu mistrů pak šest.

Žádné překvapení na Stamford Bridge. José Mourinho se dočkal jubilejní sté výhry v Premier League už ve 142. utkání, zatímco David Moyes protáhl sérii bez vítězství na půdě Chelsea na šestnáct. Pro Bleus to je již šestá výhra ve všech soutěžích v řadě, naopak Man United prohráli čtvrté utkání z posledních pěti.

Duel přitom od první minuty ovládali překvapivě hráči Manchesteru United. Deset minut nepustili Chelsea vůbec do hry, kontrolovali ji a to především díky až hnidopišskému dostupování hráčů, s čímž měl problémy i klíčový hráč Blues Eden Hazard. Už ve druhé minutě měl velkou šanci Ashley Young, který mohlo po narážečce s Welbeckem střílet uvnitř šestnáctky - Čecha však neprostřelil.

Od tohoto momentu nicméně držela otěže utkání Chelsea. Pokusy Ramirese a Williana sice De Geu spíše rozehřály, ale v sedmnácté minutě už musel mladý Španěl lovit první štulec ze své sítě. Samuel Eto’o na hranici vápna až příliš snadno ošálil Jonese a i díky teči Carricka skončila jeho technická rána v síti.

Klid z kopaček Blues v průběhu první půle zmizel málokdy, v jednom případě to měl na svědomí Oscar, po jehož ztrátě utíkal Evra bráně na steč a svou ranou vyděsil diváky - síť ale rozvlnil jen zboku. Stoprocentní gólovku si United připravili až sedm minut před koncem, kdy Januzajova přihrávka překvapivě prošla až před malé vápno, kde byl úplně sám Welbeck. Zásluhou důrazného zákroku Azpilicuety nicméně anglický forvard nebyl schopen zacílit přesně a Čech jeho ránu kryl.

Závěrečná pětiminutovka úvodního dějství patřila už čistě Chelsea. Akrobatickou kombinaci Hazarda s Eto’em zakončil Oscar nůžkami nad, v poslední minutě už ale Blues vedení navýšili. Po rohovém kopu se k míči ve vápně dostal Gary Cahill, přesným pasem našel před bránou kamerunského útočníka, jenž sice mířil do míst, kde stál De Gea, ale dostatečná razance přenesla míč i přes brankářovu kopačku.

Hojně kritizovaný forvard se s tím nicméně nespokojil a hned po změně stran udeřil potřetí. Opět se tak stalo po rohovém kopu a opět po asistenci Garyho Cahilla, jehož hlavičku ještě De Gea šťastně kryl. Samuel Eto’o byl ovšem vzápětí pohotovější než jeho strážce Valencia a snadno tak zkompletoval hattrick. První v dresu Chelsea a první klubový proti Man Utd od sezony 1954/55.

Situace na Stamford Bridge byla zkrátka idylická. Vedení 3:0 nad jedním z největších soupeřů o titul z posledních let a to ještě díky explozi dalšího z "neschopných" útočníků. Dvacet minut před koncem nicméně málem přivodil infarkt fanouškům i svému trenérovi Petr Čech, který div nepředložil Chicharitovi míč ke snížení. Nakonec ale ze situace vyšel jako mazák a odklidil míč do bezpečí.

Přesto se United ještě drápkem zachytili, necelou čtvrthodinu před koncem totiž snížil náskok Chelsea právě střídající Javier Hernandéz, který potvrdil svoji specializaci na londýnského soupeře. Po průniku Welbecka a zpětném pasu na Jonese stál na ideálně na zadní tyči a mohl nepovedenou střelu spoluhráče doklepnout do sítě.

Závěr zápasu tak nemohli domácí odehrát v úplném klidu, nervozita se čas od času vplížila na kopačky Blues a United se své miniaturní jiskřičky naděje drželi zuby nehty. Přesto nakonec Chelsea dohrála šlágr poměrně bez potíží, skvělý večer na západě Londýna byl navíc korunován, kdy se na hřiště k obnovenému debutu dostal pět minut před koncem i Nemanja Matić.

V nastaveném čase byl navíc za ostrý zákrok na Hazarda vyloučen Vidić, jenž naopak korunoval zmar Red Devils. Snadno jej navíc za pár minut mohl následovat zuřivým skokem (naštěstí do míče) i Rafael.

Více informací k zápasu

Swansea City - Tottenham Hotspur 1:3

19.01.2014 14:30

Góly: 78. Wilfried Bony - 35. Emmanuel Adebayor, 53. Chico (vl.), 71. Emmanuel Adebayor

Tottenham pod Timem Sherwoodem dál pokračuje ve zlepšených výkonech a dál si vydržuje nálepku nejlepšího výletníka soutěže. Skvělou formu zároveň potvrdil Emmanuel Adebayor, jenž na jihu Walesu sahal po hattricku. Nakonec k výhře 3:1 přispěl "pouze" dvěma zásahy.

Labutě do těžkého domácího utkání vstoupily celkem nebojácně a Tottenham zprvu sem tam zastrašily, postupem času si to však samy dobrovolně začaly hrozivě komplikovat. Na své poměry až nezvykle často odevzdávaly balony a měly přitom jediné štěstí, že se Spurs delší dobu omezovali akorát na soustavně packaná přečíslení po soupeřových odevzdávkách, a na finální fázi v jejich podání prakticky vůbec nedocházelo. Vždy to kazily ležérní přihrávky již z fází předešlých; ať už to byl zrovna Adebayor nebo Walker.

Naopak Swansea stačilo k zajímavějším příležitostem docela málo. Bony nejprve z osy hřiště minul cíl, aby pak ve 25. minutě prakticky ze stejné pozice senzačně napálil břevno. Následně se zřetelným gestem jal burcovat poněkud mdlé publikum, tomu ale jen za pár chvil příliš do zpěvu nebylo.

Zhruba čtyřiatřicátá minuta zápasu totiž přinesla zlom, neboť se tehdy o slovo hlasitě přihlásil dánský šikula Christian Eriksen. Ten nejprve akrobaticky posunul míč na křídlo Lennonovi, a jakmile jej dostal zpátky na vlastní kopačky, vykouzlil brilantní centr, s nímž si na malém vápně hravě poradil Adebayor. Ten se tak prosadil již popáté pod manažerem Sherwoodem, a ihned vzápětí spolu s Eriksenem nastartoval další pěknou akci, kterou tentokrát nepřesně zakončil Chadli.

Jenom krátce po změně stran potom bylo Swans ještě hůře. Ti nejenže inkasovali, oni přitom měli sami máslo na hlavě - respektive konkrétně stoper Chico. Walkerův centr totiž směřoval tak maximálně ke dvěma protivníkům, z nichž hned ten první si balon bez hlasové podpory spoluhráče prostě a jednoduše srazil do vlastní sítě.

V příštích minutách mohl divák pozorovat čím dál sebevědomější kohouty, respektive čím dál sebevědomějšího Adebayora, jenž rozehrál svůj velký koncert. Zase jednou rozdával radost, když zdárně kloubil dohromady pracovitost s technickou vyspělostí.

Po 70 minutách pak klidně mohl přidat zaslouženou druhou branku, to by jej však nesměl v situaci "dva na nikoho" sprostě ignorovat Dembélé, jenž nakonec ani netrefil vymezený prostor. Adebayor si tudíž musel počkat dalších pár vteřin na Roseovu pobídku - pak už rozjetý Tožan akorát zmátl Tremmela s obdivuhodně chladnou hlavou definitivně rozhodl.

Menší jiskřičku naděje pro domácí vykřesala až v 78. minutě Bonym senzačně kontrolovaný finiš, žádné drama se již ale nekonalo. Naopak se ještě Adebayor ve snaze docílit hattricku natahoval po překvapivě propadnuvší dalekonosné kolmici od Chiricheșe.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 2:2

18.01.2014 18:30

Góly: 45+2. Daniel Sturridge, 52. Steven Gerrard (pen.) - 25. Andreas Weimann, 37. Christian Benteke

Liverpool se vzdaluje užší špičce. Dnes večer nezvládl roli jasného favorita a na Anfield Road jen remizoval 2:2 s Aston Villou. Zradil je nepovedený první poločas, kdy hosté zužitkovali svoji svěží hru a vyhráli jej 2:1. Ve druhé půli se pak domácí zmohli už jen na vyrovnání - na čelo tabulky tak ztrácí už osm bodů. Villa naopak poskočila do první poloviny.

Úvodní gól Villans padl po jejich velmi tradiční akci. Reds přišli o míč u vápna hostí a ti rozjeli bleskový brejk po ose Delph - Benteke - Agbonlahor. Na jeho konci ošálil anglický expres Tourého a před prázdnou bránu předložil Weimannovi nabídku, která nešla odmítnout. I u druhé branky zápasu byl rychlík Gabriel Agbonlahor. Tentokrát nacentroval míč do vápna na Bentekeho, Mignolet fatálně prosvištěl vzduchem a dovolil svému krajanovi pohodlně skórovat.

Za stavu 0:2 se Liverpoolu nedýchalo příliš volně. Svěřenci Brendana Rodgerse museli s výsledkem udělat něco už do poločasu, aby vůbec mohli pomýšlet na bodový zisk. A podařilo se doslova za minutu dvanáct - akci vedl Luis Suárez, po jehož přihrávce posunul patou Henderson míč na Sturridge, jenž chladnokrevně přes Guzana přehodil míč do sítě.

Ve druhé půli i díky příchodu Lucase získal Liverpool větší kontrolu nad hrou a odměnou bylo vyrovnání. Pět minut po obrátce narýsoval Gerrard krásný pas na Suáreze, toho lehce atakoval vyběhnuvší Guzan a po hvizdu sudího následovalo jediné. Penalty se chopil Steven Gerrard a srovnáním na 2:2 zavelel k obratu.

Čtvrt hodiny před koncem měli fanoušci Liverpoolu už už ruce nad hlavami, když se k přímému kopu z nějakých pětadvaceti metrů postavil mistr oboru Luis Suárez. Uruguayec klasicky kroutil míč do šibenice, minul ji jen o pár desítek centimetrů. Že by ale Reds v závěru vyvinuli nějaký velký tlak, to se říct nedá.

Naopak hosté měli v posledních minutách hru pod kontrolou a sic se sami do náročných akcí nepouštěli, drželi soupeře na pevně utažené uzdě. Až v nastaveném čase se ve vápně uvolnil Suárez, který se z takřka nulového úhlu pokoušel snad o střelu, snad o centr, ale Guzan paží míč z jeho nohy vychýlil do bezpečí. Villans tak z Anfield Road odváží cenný bod.

Více informací k zápasu

Manchester City - Cardiff City 4:2

18.01.2014 16:00

Góly: 14. Edin Džeko, 33. Jesús Navas, 76. Yaya Touré, 79. Sergio Agüero - 29. Craig Noone, 90. Fraizer Campbell

Ač se celý zápas nesl v duchu konečného výsledku, vše musela rozhodnout dvojice Agüero - Yaya Touré až v poslední čtvrthodince. Další vysoké vítězství tak drží Manchester City na druhé příčce, Ole Gunnar Solskjaer se po druhé porážce musí smířit s pádem na poslední místo.

Uběhlo pouhých třicet vteřin a Džeko se už ocitl sám před brankářem. McNaughton ho však zezadu atakoval a během marné snahy vykřičet si penaltu nedokázali jeho spoluhráči dopravit míč do sítě rozhozené obrany.

V deváté minutě už bývalý teplický hráč hrozil přímo, tvrdou ránu k tyči ale brankář dokázal vyrazit. Ve dvanácté minutě se musel Marshall natahovat u druhé strany, když přízemní centr Navase perfektně tečoval obránce Turner.

Ohromná převaha nakonec v rychlý gól přeci jen vygradovala. Silva dostal balón k brakové čáře, pod sebe nahrál na Džeka, a ten v obložení několika hráčů dokázal poslat balón těsně za brankovou čáru, kde pozdě zasahoval McNaughton. Ještě hůře mohlo být hostům ve 21. minutě, kdy poslal pas do vápna opět Silva a Negredův pokus o lob vytěsnil brankář mimo.

Stejný hráč neuspěl ani tři minuty poté, kdy se mu ve vápně zjevil široký bulvár pro střelu, jenže nemířil přesně. Těžko by se hledal člověk, který by prorokoval vyrovnání, přesto se tak opravdu stalo. Stačily dvě přihrávky a balón se z poloviny hřiště dostal do vápna k Noonovi, který překvapil Harta střelou k bližší tyči.

Do starých kolejí se vše vrátilo v mžiku, když Yaya Touré vyslal Džeka, jenž přišel o míč tak šikovně, že se Navas mohl z patnácti metrů opřít do rány, kterou Marshall přes veškeré úsilí nevytlačil. Obraz hry se samozřejmě nezměnil, Cardiff ale další šance na pojištění před přestávkou nepovolil.

Pět minut po změně stran pak mohl Mutch opět vyrovnat, dalekonosnou ránu ovšem Hart solidním zákrokem vyrazil. Po hodině hry se po krásné rychlé akci Negreda, Kolarova a Džeka dostal do palebné pozice Silva, rána ke vzdálenější tyči však nebyla přesná.

V 65. minutě se tak opět musel ukázat Hart, Noone se parádním způsobem dostal až před vápno a přízemní umístěnou ranou vyvolal strach v duších fanoušků Citizens. Hosté žili v nadějích do 76. minuty, to sebral na své polovině míč Yaya Touré, na vápně si narazil s Agüerem a k levé tyči namířil pojištění.

Po třech minutách přišel další lahůdkový gól, tentokrát z dílny argentinského útočníka. Milimetrový pas od Tourého táhnoucí se desítky metrů odvezl až do vápna, kde si dvakrát balón zasekl, aby zblízka málem roztrhl síť. Když si s tečí Džeka Marshall poradil a Milner zblízka rozvlnil síť pouze z vnějšku, otevřel se prostor na zkorigování Cardiffu. S pokusem zpoza vápna od Noona si Hart ještě poradil, po následném rohu se ale jen bezradně díval na skórujícího Campbella.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 1:3

18.01.2014 16:00

Góly: 45. Mike Williamson (vl.) - 16. Yohan Cabaye, 33. Loïc Rémy, 90. Yohan Cabaye

Newcastle konečně prolomil tragickou sérii a po dobrém výkonu v první půli si těsný náskok bez větších problémů nejen uhlídal, ale parádním přímým kopem v nastavení dokonce navýšil. West Ham naproti tomu stále vzpomíná na listopadový zisk tří bodů z domácího prostředí a padá na sestupové příčky.

Straky nastoupily s výraznější chutí po gólech a ovoce sklidily po osmnácti minutách. Gouffran potáhl míč po levé straně, před vápno nahrál Cabayemu, který se zpracováním zbavil obránce a přes dalšího propálil balón do sítě. V další moment se z asistenta mohl stát šéf, když se po kombinační akci otáčel ve vápně, aby těsně minul.

Aktivita hostů tak přinesla pojištění vedení ve 33. minutě, kdy Sisoko centroval, Taylor podskočil a Rémy po zpracování na malém vápně snadno rozvlnil síť. Od ukončení bojů o body ve 36. minutě nebyl daleko Cabaye, tentokrát ale úřadoval Adrián a reflexivním zákrokem udržel kladivářské naděje.

Ty navíc nevědomky posílil v nastaveném čase Carlton Cole, který díky štěstí udržel centr u svých nohou a po ataku Williamsona skončil míč bez jeho dalšího přičinění v síti bezmocného Krula. Vláda nad prvním dějstvím tak hostům přinesla pouze jednobrankový náskok.

O ten mohli přijít v 55. minutě, jenže Cole byl na Taylorův centr krátký a ve skluzu nezamířil ideálně. Vyrovnaný druhý poločas přinášel nepřesnosti v ofenzívě a koncentrovanou defenzívu na obou stranách, brankáři tak přes těsný rozdíl neměli příliš práce.

Když už se v 76. minutě mohl předvést Krul, pouze v leže přihlížel Andymu Carrollovi, jak v jasné příležitosti posílá vyrovnávací gól vysoko nad břevno. Ojedinělé vzrušení tak body přerozdělit nedokázalo, a tak v nastaveném času mohl povedenou krádež dokonat Cabaye parádním přímým kopem zatočeným k bližší tyči.

Více informací k zápasu

Norwich City - Hull City 1:0

18.01.2014 16:00

Góly: 88. Ryan Bennett

Chris Hughton si alespoň na chvíli může oddechnout, jeho svěřenci totiž dokázali nejtěsnějším možným rozdílem udolat Hull City a znovu se tak posouvají do klidnějších vod.

Pouhopouhých pět bodíků, tak přesně taková je doposud bilance Tigers na venkovních hřištích, ovšem na Carrow Road začali hosté odvážně a jen tak navázali na dobrý výkon ze zápasu proti CFC (0:2). Skvělý debut mohl již po dvou minutách zažívat Jelavić, ovšem jeho rána zacílila pouze do vnější tyče Ruddyho svatyně! Z voleje pro změnu neuspěl Rosenior.

Norwich se však postupem času čím dál více dostával do hry a nováčkovské sebevědomí rázem bylo ta tam. Odměnu za aktivitu mohl pro domácí přinést van Wolfswinkel, jeho pokus z otočky se ale mezi tři tyče nevešel. Ranami z dálky to zkoušeli Snodgrass a Bradley, ani jeden z nich ovšem úspěch neslavil. Kanárci měli po většinu druhé půle více ze hry, ovšem nebezpečné šance nepřicházely, zasloužená odměna na sebe nechala čekat až do 88. minuty, kdy Snodgrass od rohového praporku našel hlavu Bennetta, který nekompromisní hlavičkou zavěsil - 1:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Stoke City 1:0

18.01.2014 16:00

Góly: 51. Jason Puncheon

Crystal Palace dokázal po jednozápasové odmlce znovu bodovat a po výhře nad Stoke se londýnský celek dostává mimo bezprostřední ohrožení! Manažer Tony Pulis tak svého bývalého chlebodárce dostává opět pod tlak.

Prvních čtyřicet pět minut mnoho zajímavých příležitostí před oběma brankami nenabídlo, nejvíce vzruchu tak přišlo hned na úvod, když fanoušci Potters vítali svého bývalého úspěšného manažera Tonyho Pulise, který na lavičce Stoke vládl úctyhodných deset roků!

Jako první zahrozil po Bolasieho nabídce Ward, jeho pokus však do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nezamířil. Na opačné straně rozehrál Adam standardku, jež se spojila s hlavou Wilsona, ovšem balón mířil těsně vedle tyče! Úspěch potom neslavil ani Pieters.

Po obrátce byl k vidění hodně aktivní nástup Hrnčířů, které mohl poslat do vedení netradiční hlavičkář Adam, jeho pokus se však do prostoru branky nevešel! Nedáš - dostaneš. Otřepané přísloví na sebe nenechalo dlouho čekat: Puncheon dostal ve vápně dostatek prostoru, načež usměrnil balón nekompromisně k tyči - 1:0. Assaidi a Adam poté nemířili přesně.

Další neúspěšný střelecký pokus měl na kontě Crouch, přičemž posílit ofenzivní snažení Stoke dorazila také čerstvá posila John Guidetti, který stále zůstává kmenovým hráčem ManCity. Ani jeho přítomnost však hostům nepomohla, naopak Butland musel svůj tým podržet při šancích Warda, Puncheona a O'Keefeho. Marku Hughesovi poté nevyšel ani překvapivý tah s vysunutím Shawcrosse.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC 2:0

18.01.2014 16:00

Góly: 57. Santi Cazorla, 62. Santi Cazorla

Malé londýnské derby podle předpokladů ovládl Arsenal, který se sice dlouho nemohl prosadit, ale po obrátce si zásluhou Santiho Cazorly kýžené vítězství zapsal a nadále tak zůstává o bod na čele Premier League.

Kanonýři začali aktivněji a po chvíli se mohli ujmout brzkého vedení, avšak Özil nedokázal propasírovat mičudu za brankovou čáru! Hosté ovšem nechtěli hrát "druhé housle" a záhy se tak připomněli, Kačaniklić ale nasměroval balón pouze do jednoho z obránců, aby se o chvíli později do odraženého míče opřel Sidwell, Szszesny však byl na místě!

Nadějně vyhlížející možnost měl před sebou také unikající Dejagah, ovšem jako první byl před ním u míče pohotový strážce domácí branky. Po standardce Cazorly se potom dostal k míči Sagna, Stekelenburg ale jeho pokus vytěsnil a následná dorážka Girouda byla z ofsajdového postavení (francouzský kanonýr tak jako tak balón do sítě nenasměroval). Trestat mohl aktivní Kačaniklić, těsně před vápnem si ale dal míč daleko od nohy, čehož Szczesny využil.

Také na úvod druhého dějství byla k vidění převaha Arsenalu. Ten mohl ale paradoxně z rychlého protiútoku inkasovat, ovšem rána Berbatova byla zablokovaná a uspět posléze nedokázal ani Burn, jehož hlavička rovněž zamířila pouze do jednoho z obránců. Odpověď si za domácí stranu nachystal Gnabry, ovšem jeho dělovku Stekelenburg za svá záda nepustil! Ten samý hráč měl i další možnost, ale podobně jako Sagna a Giroud, nedokázal však prostřelit hradbu těl před sebou a nadále se tak pokračovalo za bezbrankového stavu.

Gunners se ale přeci jen po zásluze dočkali: Wilshere ukázkově našel Cazorlu, který nezaváhal a pohotově zavěsil - 1:0! A za pouhých pět minut už to bylo o dvě branky. Opět u toho byl španělský reprezentant, který se s odraženým balónem zbytečně nepáral a přízemní střelou podruhé překonal Stekelenburga - 2:0. O osudu utkání se tak zdálo být rozhodnuto.

Závěrečných dvacet minut absolvoval na hřišti také Lucas Podolski (nahradil Gnabryho), který okamžitě po svém nástupu tvrdým projektilem orazítkoval tyčku! Jinak už se víceméně dohrávalo, ale těsně před koncem řádné hrací doby mohl alespoň symbolicky za FFC snížit Bent, který si dobře poradil s vybíhajícím brankářem, ale potom branku o fous minul!

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Southampton FC 2:2

18.01.2014 13:45

Góly: 32. Fabio Borini, 71. Adam Johnson - 4. Jay Rodriguez, 31. Dejan Lovren

Soton měl po většinu času na hřišti Sunderlandu znatelnou převahu, dokonce se ujal již dvoubrankového vedení, ovšem domácí ještě do pauzy snížili a po změně stran vybojovali cenný bod.

Mauricio Pochettino sice i po odchodu předsedy Nicoly Corteseho zůstal manažerem Southamptonu, ovšem před utkáním proti SAFC měl strach, aby tento nečekaný krok neměl dopad na samotné hráče. To se však nepotvrdilo a Svatí se již po čtyřech minutách ujali vedení: Rodriguez napřáhl zpoza vápna a vydařenou střelou k tyči nekompromisně otevřel skóre - 0:1!

Hostující ekipa měla od samého začátku jasně navrch. Špatným odkopem se pod to, mimo jiné, podepsal také Mannone, jehož pas si na polovině zpracoval Cork, ale jeho snaha z obrovské dálky (40 metrů) se tak jako tak mezi tři tyče nevešla. Pas z kopaček Shawa poté tečoval Johnson a mičuda zamířila do tyče domácí svatyně! Lambert následně branku nenašel a po jeho uvolnění nedokázal na Mannoneho vyzrát pro změnu Rodriguez! Po půl hodině hry pak přišlo nevyhnutelné, když Davis posadil míč od rohového praporku na hlavu Lovrena a bylo to 0:2.

Radost však Sotonu dlouho nevydržela. Hned vzápětí totiž Johnson oslovil Boriniho, který sice netrefil kulatý nesmysl vůbec ideálně, ovšem na snížení to přesto stačilo - 1:2. Výraznou převahu jihoanglického mužstva jen dokládalo procento držení míče (téměř 70 %!).

Po obrátce domácí strana viditelně přidala, ovšem udeřit mohlo znovu na druhém konci hřiště. Byl u toho opět Rodriguez, jenž ale po kombinaci s Lallanou nedokázal obnovit pro své barvy dvoubrankový rozdíl! Ten samý hráč neuspěl znovu ani za pár chvil a stejným resultátem dopadla také možnost Josého Fonteho. Krátce nato přišel trest, ovšem Borinimu nebyl správně uznán gól pro ofsajd a nadále se tak pokračovalo za mírného vedení Saints. Varování však hostům nestačilo a Johnson parádní ranou přeci jen vyrovnal na 2:2! Poté ještě Boruc likvidoval ránu Gardnera a střelu Fletchera!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC22163343:1951
2.Manchester City22162463:2550
3.Chelsea FC22154343:2049
4.Liverpool FC22134553:2843
5.Tottenham Hotspur22134529:2643
6.Everton FC22119235:2042
7.Manchester United22114736:2737
8.Newcastle United22113832:2836
9.Southampton FC2287729:2531
10.Aston Villa22661022:2924
11.Hull City22651122:2823
12.Norwich City22651118:3523
13.West Bromwich Albion22410824:2922
14.Stoke City22571022:3622
15.Swansea City22561127:3321
16.Crystal Palace22621414:3120
17.Fulham FC22611522:4819
18.West Ham United22461222:3318
19.Sunderland AFC22461221:3618
20.Cardiff City22461217:3818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1475)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.pro Boriniho

Reagovat
Dray

Příští rok solidní žolík na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste za toho šmatláka dali 15 milionů? Ale tak co se vlastně divím, když jste koupili Carrolla za 41.

Reagovat
Hai

35

Reagovat
Ferguson6

tak podľa toho čoho

Reagovat
minoLFC

Carroll stál 35 mil. libier...Torres 51 mil. libier s platom 175k týždenne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by byl Torresuv přestup zrovna super, to ne, ba naopak, ale přestup Carrolla za takovou částku je nejhorší v celé historii fotbalu.

Reagovat
minoLFC

až po Torresovi...my sme sa Carrolla aspoň vcelku rýchlo zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

Torres se vrátil na dresech a hrníčkách.

Reagovat
Lacko_Boh

a asistenciach ci co to tu kolovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď vážně, přestup Carrolla považuju za nejhorší, co kdy byl. Torres aspoň předtím zářil a Chelsea pomohl v LM a EL k vítězství (at už min nebo víc), to Carroll měl jakž takž dobrou půl sezónu. Takový částky se nedavají kolikrát ani za TOP útočníky, natož tak za kopyto v krátkodobé formě.

Reagovat
smazaný uživatel

City a Chelsea at jdou někam, neříkám,že to nejsou super velké kvalitní týmy, ale já jsem prostě proti tomu budování klubu cestou peněz a proto fandím Arsenalu,ktery splnuje financial fair play a hlavně má obdivuhodnou fotbalovou cestu, bohužel, musí bojovat dvakrát tolik,protože finační možnosti nemá tak neomezené a hlavně ani to není jejich tradicí,přeplácet a kupovat drahé hráče. Přesto velkým obdiv za to,že se drží jak v LM tak v top 4 po desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá finanční možnosti... jo a proto má Arsenal majitele, kterej má víc peněz než Abramovič. Tady je právě aspoň vidět, kdo není škrt a má fotbal opravdu rád.

Reagovat
Manik...

Torres byl za 50 mega € nikoli liber...

Reagovat
minoLFC

Bol za 51 mil. Libier nedavno to Chelsea už po niekolkykrat potvrdila v tej správe FFP

Reagovat
JacksLFC

Borini stal 12mega a Carroll 35. Kdyz chces uz neco psat a nekomu se smat, tak prosim te, priste, si to alespon zjisti spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland cim dalej tym viac sympatickejsi

Borini len tak dalej a buducu sezonu valec v Liverpoole

Reagovat
kiwwi

Boruc sa zasa zostral

Reagovat
smazaný uživatel

super tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

takhle může sázet jenom vůl

Reagovat
Chazy

lol, co to je tyvoe

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem bral trojku za 14 zápasů na tvrdo bez zajištění, ale tohle je docela masakr.

Reagovat
fejfi24

City - Cardiff remíza? raši už nesázej

Reagovat
minoLFC

aj tak by ti to dojebal ManU

Reagovat
smazaný uživatel

za tych 10 kaciek si mohol mat aspon lizatko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, musím uznat, že máš kuráž

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

NHL OT:

Tušil jsem, že Chicago si ten energický hokej Kačerů povodí. A bohužel se tak stalo. I když byl Anaheim většinu zápasu horší, mohl přesto dát 4 góly, tutovky na to byly. Hiller je nejbombastičtější gólman NHL, za to obránci docela selhali. Vatanen i Lovejoy byli chvílemi neobratní a Lindholm byl naopak pozičně horší. Kolikrát zbytečně vyrazil napadat, propadl a bylo z toho přečíslení. Boudreau se mohl nafouknout z něho. Jinak Ducks stále výborně fungují. Týmový hokej mám dost rád a když vidím jak bojují Selanne s Winnikem, tak nemůžu být nespokojený. Problém jsem měl akorát trochu s Pennerem a Silfverbergem, kteří se sice snažili, ale zazdívali to nehokejovostí. Boudreau to viděl a do třetí třetiny dal ke dvojce GP do první řady Palmieriho, který to dost oživil. To byl parádní tah. Chicagu hořela koudel u prdele. Ovšem hokejovější byli , to zas jo. Nejlepší hráč zápasu jednoznačně Hossa, kterého bych zařadil, když má formu k pěti nejlepším hokejistům vůbec. Neskutečná síla, ustojí každý souboj a měl snad 10 střel a ještě další zblokované. Nj, marná sláva, když je v pohodě, tak je to mašina. Chicago taky hrálo skvěle pozičně a spoustu střel zblokovali. Prostě jejich klasický vyzrálý výkon, když o něco jde. Myslím, že je čeká teď Boston, až tady to bude souboj dvou nejvyspělejších týmů NHL. Kačeři jsou neskuteční a předvádějí šílenou hru, ale na Chicago ještě nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

A mile překvapuje Columbus, osmičku by mohli dát. Něco už napovídá nejlepší skóre mimo silnou čtverku.

Reagovat
tomasinho

Dneska to byl prostě blbý den, hlavně hrozný pohyb. Ale že na ně nemáme? Dlouhodobě ne, ale posledních pšt zápasů jsme je porazili, právěže na ně docela umíme, loni jsme je sweepli. Dneska krom posledních 15 minut hrůza, ale i tak jsme šance měli. Penenr neštve jenom tebe, tak tragický pohyb jako on nemá nikdo. Vatanen brání hůře dlouhodobě, těším se na návrat Sbisy, Lovejoy si vybral horší den, ale jinak je docela spolehlivý letos. A Selanne sice bojuje, ale bohužel tomu týmu absolutně nic nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

S klidným svědomím ti můžu říct, že Anaheim na Chicago nemá. Pod Boudreauem na ně sice umí, ale v playoff by je nedali... I hromotluka Pennera je třeba mít. Já jsem s touhle sezonou velice spokojen, jak s výkony, tak i se sestavou. Jak můžeš říct, že Selanne týmu nic nedává. Blbost, jeho hlavní přínos je v kabině, to je kolikrát důležitější. Dře i v tolika letech a mladší to vidí. Pořád jim má co dát. A hlavně Seveřanům, kteří se tam docela dobře zabydleli.

Reagovat
tomasinho

Tak v PO asi ještě ne, ale není tam markantní rozdíl. Samozřejmě má Chicago kvalitnější tým, ale jsme schopni je porazit. Kdyby ale Penner byl aspoň ten hromotluk, jenže on je platný jedině v první lajně, kdy něco doklepne. S hokejkou to umí, ale je to totální dinosaurus, který se sotva pohne, žádný tvrďák to taky není. Měl pár týdnů fazónu, protože hrál s dvěma top hráči. Nehledě na to, že Perry s Getzlafem potřebujou k sobě pohyblviějšího hráče. Ideální partner je na farmě (čti Etem).

Ano, Selanne má přínos jako osobnost, to nemůžu popřít. Ale nemůžeš prostě vyvrátit, že herně je to bída a je smutné takovouhle legendu vidět v takovém stavu. Jeho formace je nejčastěji pod tlakem, skoro ze všech útočníků je v +- na tom nejhůře, důrazem a pohybem už prostě nestíhá, totéž reflex před bránou nemá takový. Má i smůlu v zakončení, ale jenom technika nestačí. Díky jeho podpisu hnil pár měsíců Palmieri ve 4. lajně, ted, když dostává více prostoru, tak ukazuje, jak talentovaný hráč to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Penner mi nevadí a souboje dokáže ustát. S tím Etemem souhlas. Boudreau to určitě vidí, taky tam včera dal Palmieriho. Nebál bych se toho. A Selanne mi nebude vadit nikdy, i kdyby hrál o jedné noze. Není velký tím, jaký byl, když byl mladý, je velký tím, že hokej miluje.

Reagovat
tomasinho

Ale jo, mně taky nevadí, mně to vadí kvůli jemu, že se trápí herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty to vidíš tak, že on se trápí, což sice uznávám je na jeho tváři někdy poznat, ale mužstvo šlape a to mu myslím dělá velkou radost.

Reagovat
tomasinho

Snad aspoň to no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bluesmanům totožný výkon jako proti Blackhawks. S tím rozdílem, že se nemuselo dotahovat, ale vedlo se a St. Louis nemá takovou kvalitu jako Chicago. Getzlaf si ty body najde, i když nehraje nic extra. Selanne nehrál. Místo váhavého Vatanena hrál Fistric a přinesl tvrdost.

Reagovat
smazaný uživatel

A těším se na dnešek, Boston-Chicago. Budu fandit Bostonu, ale Chicago jich dá.

Reagovat
smazaný uživatel

v PO vypadne Boudreau v prvom kole

Reagovat
tomasinho

Teď tam na nás nebude čekat zkušený tým s top trenérem jako loni. Podle mě dá 1. kolo a vyletíme v druhém.

Reagovat
smazaný uživatel

stavime sa Tominko?

Reagovat
tomasinho

Klidně. První kolo přejdeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Si si moc jistý

Reagovat
tomasinho

Všechno ostatní by byl průser po té sezoně a po tom, jak jsme pohořeli loni v 7. zápase. A já tam prostě nevidím takový strašák jako Detroit, Wiild nebo Nucks jsou kvalitní týmy, ale přes ně bych si věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytnout hlavně LA a bude to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, nepřeju vám, aby jste vypadli hned (protože mám rád váš starý znak ), ale stát se to může, od SC jste byli akorát jednou ve druhém kole, pokud si dobře vzpomínám. Ten tým není prověřený playoff. Navíc forma začne taky kolísat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Mighty Ducks. Forma klesne to je jisté. To, co je teď, je neudržitelné. Ale stejně tam nevidím větší překážku kromě Kings.

Reagovat
tomasinho

Opory jsou zkušené z PO až až, poučeni z loňska, zkušenější o jeden rok. Je jasné, že forma nebude furt taková, ale pokud udržíme první místo v divizi, tak druhé kolo dáme. Loni jsme měli smůlu, že jsme vůbec museli do 7. zápasu a tam nsá Detroit už přejel zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Fandí taky někdo Maple Leafs ? Mám pocit, že v Česku lidí fandí jen Bruins, Ducks, Blackhawks a týmu ve kterém zrovna hraje Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Nesnášel jsem Sundina a Tie Domiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

What ? Sundin je právě největší týpek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Sundina neměl nikdy moc rád, ale respekt jsem k němu choval obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumíš hokeji..

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě subjektivního dojmu?

Reagovat
vodka

já sem neměl rád ani Josepha a Tuckera s McCabem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dest...

Reagovat
smazaný uživatel

zmiňované Chicago.

A Jaroušovi nejde nefandit .

Reagovat
raduinho

Tak díky němu jsem si oblíbil Rangers, stejně jako Avalanche díky Hejdukovi

Reagovat
Chazy

CBJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Carolina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Hartford Whalers

Reagovat
smazaný uživatel

Tampa.

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto po podpisu Clarksona se dostal na seznam týmů, které jsou vtipné

Reagovat
fantomas

SJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

znám 2 co jim fandí.. já fandím Ottawě :)

Reagovat
Tywin Lannister

dřív jsem fandil San José Sharks, mezi lety 2003-006 jsem NHL hodně sledoval, znal jsem soupisky snad všech týmů

jinak jsem ještě měl docela rád Pantery - ale to hlavně proto, že jsem byl kdysi na Floridě na zápase panterů

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Floridu mám na třetím místě. První Ducks, pak Capitals.

Reagovat
vodka

"mezi lety 2003-006 jsem NHL hodně sledoval, znal jsem soupisky snad všech týmů" = hrál sem na pc nhlko?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ne, že?

Reagovat
Tywin Lannister

tak nějak

Reagovat
fantomas

Nebo odebiral ProHockey, takle sem je znaval ja v podobnym obdobi. :))

Reagovat
vodka

jj, já sem taky odebíral pro hockey od 99 do asi 2004. Eště nějaké mám, ale kolik pravopisných chyb a překlepů tam je, to je gigatragédie, ale tehdy mi to nevadilo, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačí chvíli sledovat hfboards a si v obraze celkem rychle i bez her

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nefandím, jelikož to sleduju málo, ale přeju Tampě a líbí se mi Edmonton.

Reagovat
Sali5

Jojo Dneska by to chtělo vyhrát, jelikož z toho blížíciího se away tripu očekávám tak maximálně 2 body

Reagovat
raduinho

Jets a Stars zvládnem

Reagovat
Sali5

No já vždycky začnu věřit a potom přijde výprask od Rangers, prohra doma s Isles..

Reagovat
stas87

skor tu nikto nefandi habs mi pride som asi jediny

Reagovat
smazaný uživatel

pošlete do Chicaga Plekance

Reagovat
TopinB

Boston

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já fandim od mala Oilers, Bruins a Islanders.... mno až na ten Boston v posledních letech moc radosti z NHL nemám :D

Reagovat
jacobT

ja fandím Torontu a Coloradu

Reagovat
smazaný uživatel

Bruns,Hurricanes

Tak sekundarne: Senators,Leafs

Bracho ma ale zaujimavu dvojicu, pri ktorej sa akurat natrapi: Flames, Predators

Reagovat
smazaný uživatel

COLORADO

Reagovat
mickey mouse

Sabres, Oilers

Reagovat
smazaný uživatel

Detroit red wings uz od mala

Reagovat
Radin

Colorado, oblibene jsem mel kacery, floridu,san jose. Neoblibene edmonton,SL Blues. Nejlepsi bylo, kdyz mel kazdy hokejove karty a co tym to legenda:-) Treba Bure ve Floride, Koivu v Montrealu atd atd

Reagovat
Marv

Tak zrovna ty 3 nemám moc rád. Canucks

Reagovat
vlastik

Asi budu z asolidního gloryhuntera, ale NJD. S Jágrem to nemá nic společného, ale jako děcku se mi nejvíc líbily jejich kartičky a pak mě fasinovala dvojice Scottů v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Colorado !!!

Reagovat
raduinho

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forsberg byl možná můj nejoblíbenější hráč všech dob.

Reagovat
Ferguson6

Senators

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že tu nikdo nefandí Oilers, nejlepšímu týmu ligy

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je pozice Čelůstky v Sunderlandu? základní sestava?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně dostávají nezvykle dlouho příležitost Bardsley s Alonsem. Ono se není co divit. Bardsley nevypustí jediný souboj, je schopný odevzdat všechno a je možná i kvalitnější. Alonsa si zase Poyet nedávno přivedl, takže je jasné, že bude stavět hráče, kterého si vybral sám a ne toho, kterého mu vybrali Italové.

Reagovat
Mervin

Stifler hraje za Sunderland?

Reagovat
Fenri

Ono to dopadlo přesně tak, jak o přestávce psal sandro Zase zápas bez nervů uhranej úplně v klidu...

Reagovat
Counter

Arsenal are top of the league with 51 points after 22 games. After 22 games last season they were sixth, with 34 points.

Trošku rozdíl k lepšímu.

Reagovat
Nikikrew

Pre mna je uplne najviac nasa obrana, velmi sme sa zlepsili a citim istotu na travniku

Reagovat
Nikikrew

Pre mna je uplne najviac nasa obrana, velmi sme sa zlepsili a citim istotu na travniku

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

sak to ste na tom boli jak my teraz a pri vas ani nebola taka panika, jak okolo nas teraz

Reagovat
fantomas

Taky sme neobhajovali nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jeste pritahli nejakyho top utocnika tak by opravdu mohli realne utocit na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bould

Reagovat
smazaný uživatel

nj, už jsem se smířil s tím, že to 4. místo zase dáte

Reagovat
Ferguson6

No Arsenale rozhodne potrebuje útočníka, keď bude mať Giroud aj naďalej stavy nedávať góly

Reagovat
Tywin Lannister

na hrot by mohl jít poldi, ale je fakt, že jeden útočník by se hodil

Reagovat
Counter

Jeho předchozí dva zápasy - Newcastle vítězný gól, Aston Villa vítězný gól.

Reagovat
Ferguson6

a koľkokrát pritom ohrozil divákov, usporiadateľov a predávačov lôpt? Ako ja ho mám celkom rád, ale na gól potrebuje tak 10 striel, ak nie viac. Chcelo by to niekoho pohyblivejšieho a presnejšieho

Reagovat
Ferguson6

a koľkokrát pritom ohrozil divákov, usporiadateľov a predávačov lôpt? Ako ja ho mám celkom rád, ale na gól potrebuje tak 10 striel, ak nie viac. Chcelo by to niekoho pohyblivejšieho a presnejšieho

Reagovat
Counter

S tím souhlasím. Ale není to chyba Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že netrefí bránu, není jeho chyba? Jinak já ho mám taky rád, vždycky se těším na ty jeho facepalmy, když zazdí tutovku..

Reagovat
Counter

Není chyba Girouda, že je náš hlavní hroťák. Jeho schopnosti jsou omezené, není to žádný třicetigólový šutér, přednosti má jinde. Když pak k němu nemáme vhodnou alternativu a musí se tam trápit kolo co kolo celý zápas (a je z toho akorát vyšťavený), tak by se pak nemělo spílat jemu.

Reagovat
Ferguson6

No však preto hovorím, že niekoho tam k nemu treba.

Reagovat
Counter

Jo a preto píšu, že souhlasím

Reagovat
Ferguson6

Aha, ten prispevok predtym som si nevsimol. Kazdopadne to s prichodom nejakej posily nevidim ruzovo.

Reagovat
Counter

jn, je to teď těžké najít dostupnou kvalitu, na nákupy dojde asi až v létě.

Reagovat
Ferguson6

No tak do útoku je tam stále aj Park a možno je dobrý, nikdy som ho hrať nevidel

Reagovat
Ferguson6

to by už mohli dať do FIFY alebo by si na to mal dať trademark... však to je jeho najčastejšia póza v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom triku, Ňabry odohral dobrý zápas, škoda, že nedal gól, to isté platí o Giroudovi. Szczesny, Mertesacker a hlavne Koscielny dnes famózni, to je proste najlepšia obrana PL. Cazorla zahral svoj štandard (na ktorý tu pre mňa nepochopiteľne často ľudia nadávajú) a okorenil to 2 gólmi, takže je jasný MotM. Podolski asi dal Sideovi odpoveď, prečo sa nám nepáči, že nehráva a Wilshere rastie do svetovej špičky. Pekná sobota, ešte nech to nedodrbe Monaco a mám aj 15€ a krásny víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Monako remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj, rozmýšľal som, že dám X2, ale mám tam čistú 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mel do dobreho zapasu daleko. Takovy Berba na tom hristi pusobil o parnik kvalitnejsim dojmem

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to som asi fakt zaslepený...

Reagovat
smazaný uživatel

presne viem, ktore veci sa na nom strasne pacili, mne sa zdali priemerne a zvysok nula bodov..

Reagovat
smazaný uživatel

To je bod, v ktorom sa rozchádzame vždy. Keby sme boli mocní muži, tak to možno dopadne treťou svetovou vojnou, ktorú by spôsobili vzdušné súboje a sklepávačky Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdušné súboje dnes vyhral všetky, ktoré bolo reálne vyhrať, priznaj to. Priznaj to!

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy!

Reagovat
Side

nj, příště radši nic psat nebudu. Ale tak on vždycky když přijde z lavičky tak to oživí, ale pokud je v základu, tak je to nemastný, neslaný

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, no, moc tých štartov nemá, ale je vidno, že bol dnes nabudený, snáď bude nabudúce v základe a na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je ako prisavka, nie a nie sa pistit z cela, ale nakoniec aj tak padnu, nevydrzia

Reagovat
smazaný uživatel

*pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že jsi Čech

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ukázal, že je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

(čo neznamená Slovák)

Reagovat
smazaný uživatel

, ale pochopil jsem

Reagovat
smazaný uživatel

blb a blbec

Reagovat
smazaný uživatel

city jsou taky jako prisavka,ne a ne se pustit bankovniho uctu sejka,az ho to prestane bavit tak taky vypadnou

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
Ferguson6

to sa skôr šejk drž City

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dream on

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby ta formulka neplatila takmer na vsetky muzstva, peniaze sa zarobia, minu, pridu, odidu, milujem vas, na zdroji nezalezi

Reagovat
smazaný uživatel

na zdroji záleží, preto je City a Chelsea rakovina.

Reagovat
smazaný uživatel

rakovinu vytvara zavist a hnev Chelsea je Chelsea, ja mam ich zdroje a prijmy hlboko na haku, City aspon hraju pohladny futbal, ktory ste kedysi hravali aj vy

Reagovat
smazaný uživatel

hlboko na haku

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Despi.

Reagovat
Tywin Lannister

souhlas, na City se dá rozhodně dívat, což se o těch modrejch kurvách říct rozhodně nedá

i když bych byl radši, kdyby se na ně díval nedalo, furt je mám z favority na zisk titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti někdo z Chelsea udělal, že o nich mluvíš takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komu fandis? Hraci tvojho oblubeneho klubu hraju zadarmo? Vase srackove debilne pripomienky dookola o peniazoch. Vsetko je dnes o peniazoch debilkovia.

Reagovat
Counter

Zkus pochopit, že je rozdíl, když si na sebe klub sám vydělá, a když klub prodělá za rok 50 milionů liber, které zatáhne bokem z kapsy zazobaný majitel.

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou zjavne má cenu sa baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Niekto vrazi do klubu uz 1miliardu£ a stavia akademiu atd. Zbali kufre a odide. Naco tu vypisujes take sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses neposral.jenom jsem reagoval stejnym komentarem jako on.je pekny ze stavi novou akademii a to novy treninkovy centrum vypada uzasne ale to nic nemeni na tom ze to cely stoji jenom na penezich sejka.oni investovali to co do nich vrazil a nakupujou hotovy hrace.to je velky rozdil v porovnani s arsenalem nebo treba bayernem atd.a nevim proc by to nemohl majitel prodat za slusny penize.

Reagovat
Lacko_Boh

neskutocne krasne si to opisal,nepises basne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

To pises uz od septembra a stale nic.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mate kvalitny lep , ale aj ten pusti , prave kvoli takym komentom a reakciam vam prajem

Reagovat
Counter

jakým reakcím?

Že tys měl dneska na Fulham vsazeno!

Reagovat
smazaný uživatel

co som napisal preboha take? iba chcem aby City slo na prve miesto, druhe vam prajem z celeho srdca, ja vas mam rad

Reagovat
Counter

Tak to napiš takhle. A ne sem cpát nějaké pijavice.

Reagovat
j_mrazik

Mně se ten fotbal nelíbil. Góly pěkné, výhra dostačující, za ničím jsme se pak dál nehnali. Fulham marný. Ta střední záloha předržuje balon, Cazorla hrál dneska hodně dobře. Flamini + zadní 4 opět hodně dobrý.

Reagovat
Chazy

Souhlas. Ale mně se Cazorla fakt nezdál, nejvíc bych vychválil Jacka.

Reagovat
kiwwi

Jack toho postracal strasnu kopu, Santi bol lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

veď to bol výhra s prehľadom, v podstate to isté, čo hráme celý rok, dokonca by som povedal, že dnes sme boli vďaka tej dominancii v držaní lopty ešte lepší ako inokedy.

Reagovat
fantomas

Supr vesměs všecko

Reagovat
Chazy

Co Bolton?

Reagovat
fantomas

Ten taky paradni no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

ať nedopadnou jak walcott

Reagovat
jacobT

Reagovat
fejfi24

Ozil se začíná pěkně vytrácet

Reagovat
Tywin Lannister

je fakt, že od listopadu nehraje nic extra, hlavně mi vadí, že je línej na pohyb, to jak směrem dozadu vyklusává

má sice geniální myšlení a přihrávku, ale trochu bojovnosti by mu neuškodilo. Snad jsem u něj ještě neviděl, že by kdy do souboje nebo balonu šel skluzem

Reagovat
fejfi24

to má podle mne z te spanelske ligy, tam neni takove nasazeni jako zde ... ale doufejme, ze se probere a zacne i davat goly

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá ze španělské ligy, on takový je.

Reagovat
Chazy

Ale zas musíš uznat, že Španělsko v tomhle hráči moc neprospěje

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda no

Reagovat
Tywin Lannister

je to lenoch no

Reagovat
masly008

no zizou taky neskluzoval a byl to nejlepší záložník historie.geniální hráči to nahrazujou jinak.

Reagovat
Tywin Lannister

tak přece jen srovnávat ozila se zidanem je trochu mimo mísu ne, zizou byl lepší ve všech ohledech a to i k prokazatelný mesutově kvalitě

Reagovat
masly008

v jeho věku ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bol asi jeden z najhorších výkonov od neho. Väčšinou hrá v medzihre tak isto nemastno neslano, ale vždy vymyslí aspoň 1-2 tutovky za zápas, dnes vôbec nič.

Reagovat
smazaný uživatel

omg zase mne sa zda, ze vacsinou ide vsetko cez neho a dnes uplne bez lopty

Reagovat
smazaný uživatel

a zase dneska mu tam uz fakt nikto nikde nenabiehal..to je neuveritelne plytvanie ozilom, my sami si z neho robime priemeraka

Reagovat
smazaný uživatel

tak naša build up play sa skladá asi z 50 prihrávok na polovici ihriska, takže ak by každá akcia nešla cez neho, vtedy by sme mali problém.

Ale s tými "runnermi" máš pravdu, dnes tam bol len Ňabry a, dajme tomu, Wilshere, ktorí si vedeli vypýtať prihrávku do behu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, od nabryho som ocakaval nabehy ale dnes to nespravil ani raz..a wilshere je o dva levely pod aaronom v tomto

Reagovat
Fenri

Dneska to tam zase dvakrát krásně hodil Monrealovi, akorát ten se zas nepodíval, kde má hráče, a hnal to někam dopryč. Pak připravil střelu Oliemu, měl tam pár prostrkávaček, který jsme mohli využít líp. Neřikám, že zahrál kdovíjak dobře, akorát si myslim, že my jsme na něj tak zmlsaný, že si ani kolikrát nevšimneš, že dal 3 klíčový přihrávky za poločas.

Reagovat
Counter

Pff, vzal poslední týdny po mourinhovsku všechen tlak na sebe a nechává vyniknout spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santiago Jackie

Reagovat
Manik...

Arsenal dneska nic moc. Polák zase ukázal jakej je "brankář" (sice gól nedostal, ale takové hrubky, to je děs...) a Giroud jakej je "střelec" ... Ještě, že je aspoň zachránil Santi

Reagovat
Side

jaký hrubky prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba ta šance benta a ješte ta poslední akce, kde kdyby tam byl nekdo rychlejsi nez depsey....tak to klidne mohl byt gol

Reagovat
Counter

Vyběhl dobře, Bent měl jen štěstí, že se mu ještě slibně odrazil míč.

Reagovat
kiwwi

bola to chyba, to sa zas netvar ze to chces ukecat

Reagovat
Counter

Udělat tohle De Gea, za chybu bys to neměl.

Reagovat
kiwwi

presne naopak, urobit to De Gea tak si prvy co by si to prehlasil za chybu

Reagovat
Counter

Zajímalo by mě, na čem takovou myšlenku stavíš. Nepamatuju si, že bych kdy za cokoli De Geu kritizoval.

Reagovat
fantomas

Zaroven by si ale jeden nevzpomnel, kdy naposled si kritizoval vlastniho hrace, takze je kiwwiho poznamka docela legitimni.

Reagovat
Counter

Nekritizuju, protože není koho Všichni si odvádí svoje, nejde jim mít za zlé, že sami nemají na víc nebo se nenacházejí v optimálním rozpoložení.

Reagovat
fantomas

Jasně no, nikdy neni koho, už kolik měsíců.

Reagovat
Counter

Mít po 22 zápasech 51 bodů je úchvatný počin, s kterým nikdo z nás na začátku sezony nepočítal. Koneckonců skoro kalendářní rok 2013 byl fantastický. Ale ty bys nejraději kritizoval a neprodlužoval smlouvu s manažerem, tomu říkám mnohem zdravější přístup.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Ježiš, co to je za argumentaci zas... otázka neni položená tak, jak moc kritizovat (to třeba můžu přehánět), ale jestli vůbec kritizovat. A tobě kritika už nějakou dobu neřiká vůbec nic, i kdyby mělo jít o debilní jeden výkon jednoho hráče apod.

Reagovat
Counter

Další věc ale je, že ani přehnaně nechválím.

Reagovat
fantomas

To třeba další věc je, ale pořád to je jen polehčující okolnost.

Reagovat
Counter

Teď jsem se dočetl, že v sezoně Invincibles uhrál Arsenal po 22 kolech 52 bodů, tzn. o bod víc, než má současný kádr. Taky bys měl chuť je tehdy kritizovat?

Reagovat
fantomas

Omg, co mi furt cpeš týmový výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tomu sám nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, podle meho to byla jeho chyba, která jen velkým štestím neskončila golem....ale jinak zachytal skvele. Což se u nej letos stává celkem zvykem

Reagovat
Manik...

+ to jak při nějaké přihrávce snad mu míč vypadl z ruky a skoro se zakutálel za čáru

Reagovat
fejfi24

ale podržel nás pěkně ve dvou nebo třech momentech u té šance Benta jsem měl srdeční kolaps

Reagovat
Manik...

neivm no, neviděl jsem asi 10 minut a to, že by vás někde vysloveně podržel si moc nepamatuju.

Reagovat
protiproudu

tak to mas problem v kebuly

Reagovat
Manik...

Tak jestli máš namysli ty sebrané míče, že tam byl dřív jak útočník, tak to pro mě zázrak není

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ještě lepší než recenze na Dr.Dre

http://hugelolcdn.com/i460/233772.jpg

Reagovat
protiproudu

Co to je?

Reagovat
goodbay

Arsík

Reagovat
Tywin Lannister

174. pro Stephena Curryho, nejlepšího PG v NBA

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni

Reagovat
Tywin Lannister

klid blbečku

zas nějakej internetovej troll schovanej za monitorem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

jak pro Curryho, tak pro Paula.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool gooooooool gol gol gol gooooooooooooooool golgol gog golaso un piesto gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Vole skrtel zase to dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo píšem do súhrnu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez je neskutocny herec.

Reagovat
Chazy

Ani ne prokauč, prostě se na to vysrali.

Reagovat
tomasinho

První poločas prokauč jo, závěr úplně prosrali, posledních dvacet minut na to z vysoka srali.

Reagovat
Chazy

Já vím, ale ten zápas byl i tak naprosto v pohodě vyhratelnej.

Reagovat
tomasinho

To každopádně, po vyrovnávacím gólu jsem byl jistý, že tam ještě jeden padne.

Reagovat
Dray

Bylo to pak bohužel hrozně rozkouskované, pár zranění, střídání atd. Naši se nemohli dostat do tempa + očividná ztráta pohody/formy.

Reagovat
aragorn

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle projebanej zápas manažerem jsem dlouho neviděl. Jedinej kdo si dneska zaslouží pochválit je Škrtel, Henderson a střídající Allen.. ještě možná Sterling za snahu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

nechápu, že nezareagoval už behem první půle, kdy se naše hra totálně sesypala

Reagovat
smazaný uživatel

super Villa

Reagovat
Whitemedia

A v pondělí Everton před Liverpoolem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Zítra Swansea a Chelsea (Brrr ).

Reagovat
kiwwi

aspon jeden dobry vysledok dnes...a mohol byt este lepsi keby si Suarez neskocil

Reagovat
Chazy

Neříkal si, že tyhle věci chápeš? Že radši skočit než kontakt.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se říká, jenom když ti to pasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja som povedal, ze to chapem pri takych "zakrokoch" ako pri tom vtipnom dive Balea trebars...ked sa proti tebe rozbehne hovado

a aj keby...stale je to dive a Suarez si skocil, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

OT: poraďte mi, prosím, nejakú dobrú free hru na android. RoboCop, Perfect Kick, ani Score! už ma nebavia.

Reagovat
Whitemedia

Stupid Zombies

Reagovat
smazaný uživatel

to má moc nebaví.

Reagovat
Whitemedia

tsse, já na ní strávil celé pololetí, boží hra

Reagovat
smazaný uživatel

pow

Reagovat
smazaný uživatel

pou

Reagovat
smazaný uživatel

uz som to dlho nehral..mi zomrel aj s telefonom..ale v skakacke do vysky som tam musel mat svetovy rekord

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to začal hrať kvôli jednej babe a nakoniec ma to bavilo viac než ju, ale už mi tiež asi zomrel.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to zacal hrat kvoli 9 rocnemu bratovi, najprv som to nenavidel a potom som bol zavisly a aj som sa mu o neho s laskou staral

Reagovat
fajdax

hungry shark

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Angry Birds Star Wars oboje, Castle defense...ale záleží na tom, co rád hraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

angry birds ma moc nebavia, tower defence hry mám celkom rád... rád mám skoro všetky hry, len logické moc nie, lebo na ne nemám nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

No Castle defence je aspoň pro mě jedna nejlepších věžovek na odreagování je dobrý třeba swiped2. Ještě Injustice není špatný.

Reagovat
Robochelsea

Nezvaľuj to na nervy

Reagovat
kiwwi

CANDY CRUSH!!!!

dlho som hral Castle Clash, ale po case ma to uz prestalo bavit, je to kokotina...

logicke: 100 doors (je ich viac, vsetky su dobre), Alchemy, The Mansion: A Puzzle of Rooms

defending: Brave Guardians, Goblin Defenders, Monster Smash

behacky: Badland, Despicable Me, Ninja Chicken

Reagovat
smazaný uživatel

Badland som prešiel a Despicable me je časom strašná nuda, keďže tam nič nové nemôžeš robiť.

Reagovat
mickey mouse

Fifa 14

Reagovat
smazaný uživatel

Real Footbal, subway surf, turbo,

Reagovat
kiwwi

ked uz je tu tento OT: nejaku strategiu na styl castle clash, alebo Sim City, nieco take ze si budujem mesto a tak, ale bez toho aby som musel cakat 10 dni na to, aby sa mi nieco dostavalo...to je strasne otravne...nieco co si mozem hrat kedykolvek ma napadne a jak dlho chcem

Reagovat
smazaný uživatel

to by som ocenil aj ja, také hry ma bavia, ale ešte som takú nevidel.

Reagovat
fajdax

megapolis

Reagovat
smazaný uživatel

inak, tieto čakania sa vraj dajú na niektorých hrách ojebať tak, že si zmeníš dátum a čas, ale neskúšal som to. Kamarát tak v Plants vs zombies bol kráľ.

Reagovat
misomy6

chess free

Reagovat
stiflerovamama

Uplne zbytocna strata bodov ktorou si len znova komplikujeme nase plany. Nastupit takto nesustredeny do domáceho zapasu z ktorého proste musíme ziskat tri body je trestuhodne. Obrana neskutocne dezorientovana, zaloha Stevie uplne mimo. Ked sme v druhom polcase tak skoro vyronali jednoznacne sme mali vyhrat ale neboli sme schopni si vytvorit sustavnejsi tlak.Aston Villa bola nebezpecna s protiútokov, alebo jednoducho z toho ze nakopla loptu na Bentekeho. V nasej hre strasne vela nepresnosti, aby 10 min do konca ked mame vytvorit obrovsky tlak nemali obrancovia komu nahrat a len rozhadzovali rukami a prihravali si to medzi sebou 2 minuty je nepripustne. Na konci takmer ziadny tlak,ziadny pressing. Kolo, Stevie otrasni. Kladne sa da asi hodnotit len Hendo. Raheem a Daniel,, a Allen po svojom prichode. Ako vravim uplne zbytocne stratene 2 body.

A poprosil by som co najskvor to DM lebo Stevie a v druhom polcase Lucas mi tam uz naozaj stacili.

Reagovat
matZz

mluví se o někom, kdo by měl přijít na DM (nebo jinou pozici)?

Reagovat
stiflerovamama

Mvilla, Reges ... a na kridlo zatial najviac iba o Salahovi

Reagovat
goodbay

Liverpool bohužel nemá na boj o titul. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo zkušenosti se ZFP Akademií ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard: They outnumbered us in the middle. They murdered us on the counter attack.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

to může být jakýkoliv černoch

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

já tě věřím ale jako kdyby si to vložil a napsal,hádejte,kdo to je,tak to málokdo trefí

Reagovat
kiwwi

sekne mu to

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marty

Reagovat
fantomas

Yzerman vypada jako cim dal vetsi vul, tak se mi to libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt vtipný, jak přesně od tý nominace má šestizápasový point-streak a dneska do toho hattrick za třetinu.

Reagovat
smazaný uživatel

I když ten druhý a hlavně třetí gól byly neskutečný haluze.

Reagovat
fantomas

A teď tied franchise record... achjo. ♥ Vůbec neva, že takle pálí proti mýmu San Jose.

Reagovat
smazaný uživatel

Marty's four goal game is the first since the franchises FIRST GAME EVER.

Heh, zajímavý. Škoda, že to nepřekonal, měl na to skoro celý 2 třetiny. Každopádně 2 natural hattricky v jednom zápase je taky zajímavá blbůstka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

prej prokauč hlavně,že všichni byli palcovali základní sestavu. Rodgers nemůže za to,že ti hráči hráli hovno. Jediné co se mu dá vyčíst je upřednostnění Lucase před Allenem.

Coutinho byl s Gerrardem v první půli nejhorší na hřišti. Mohl obětovat buď Sterlinga nebo Coutinha. Vzhledem k tomu,že Coutinho byl otřesný,tak vybral dobře.

Jsem ale nasranej,že jsme si nebyli schopni po vyrovnání na 2:2 vytvořit žádnou pořádnou šanci až v 90.minutě střílel Suárez z úhlu jinak nic. Přitom soupeř musel být psychicky na tom špatně. Zranil se jim Gabby a Sylla snad posral každej balon a my nejsme schopni nic vymyslet.

Reagovat
cristiano.K.

* vytvořit pořádnou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

hralo proste veľa ofenz. hráčov...+ Steve na DM=nefungovala záloha=horela záloha=dostali sme kvôli tomu góly=prekauč...

Reagovat
cristiano.K.

blbost, tuhle sestavu všichni chtěli vidět. Čekalo se,že to na AV bude stačit, nestačilo. Jen se ukázalo,že Gerrard nemůže hrát v záloze jen s jedním hráčem.

Tohle zas bylo úplně jiný rozestavení. Ze začátku sezony jsme hráli 4-2-2-2. Dneska jsme hráli 4-4-2 a nefunguje to. Fakt jsem strašně zvědav na sestavu v derby. Čekám,že Coutinho začne na lavičce.Hendo bude hrát falešný křídlo a do sestavy se z lavičky posune Allen.

Reagovat
smazaný uživatel

"blbost, tuhle sestavu všichni chtěli vidět. Čekalo se,že to na AV bude stačit, nestačilo."

Ako to vyvracia názor, že to nebol prekauč? Ja som síce dal BR palec za gule, kt. ukázal, že zostavil takú ofenzívnu zostavu, ale na druhú stranu som mal aj obavy, kt,. sa bohužiaľ potvrdili....

Ukázalo sa hlavne to, že Gerrard na DM hrať nemôže a Hendo, kt. radšej behá tiež dopredu a hrá box - to box hráča nie je tiež pozične v defenzíve na tom najlepšie (tým, Dušan, nechcem napísať, že hral Hendo zle a Gerrard dobre :D)...

BR mal proste vedieť, že rýchle krídla AV budú robiť problém, že ich záloha je behavá a hlavne trojčlenná, narozdiel od našej dvojčlennej so statickým SG... Podcenil to... Allen mal hrať základ (alebo neboli spolu s Lucasom úplne fit?)

Reagovat
cristiano.K.

fakt si nemyslím,že Rodgers něco podcenil. Ty hráči zahráli dost pod své možnosti. Obranu v podstatě držel jen Škrtel. Coutinho s Gerrardem byli nejhorší na hřišti v první půli. To nikdo nemohl čekat,že selžou individuality i celkově systém.

Reagovat
smazaný uživatel

no veď som ti napísal prečo a Couts nemá formu, to sa vedelo...

Reagovat
cristiano.K.

pořád jsme hráli proti podprůměrný AV. Další věc je nemít formu a být totálně tragický.Coutinho dnes předvedl ten druhý případ, a proto šel taky dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to byl prokauč. Každej kvalitní trenér by reagoval na tu díru ve středu zálohy už kolem 20.minuty a nečekal by až do poločasu. Ale Rodgers se zatím ze svých chyb dokázal učit, tak doufám, že i tahle zkušenost mu pomůže.

Reagovat
cristiano.K.

Už vidím většinu manažerů, jak střídají ve 20. minutě.Když ti hraje půlka týmu pod svý možnosti,tak je to těžký.

Reagovat
aragorn

za to, že jsem nedali třetí gol mohl z velké části Cissokho. Johnson hrál druhou půlku třetího "stopera" byl dost vzadu, aby nás Villa nepřečíslovala z brejků a všechno se hrálo přes levou stranu. Ale ten dřevák nebyl schopnej jakoukoliv akci poslat dál, 95% akcí u něj končilo. On je hroznej nekopa. Dostane míč a stojí a čumí. Pak přiběhne protihráč a nakopne to dopředu nebo pošle dozadu. Dát místo něj Kellyho, Johnsona posunout nalevo a ten gol jsme ještě dali. Suarez musel mít hodně špatný sny o Allym.

Reagovat
fantomas

Krasne Villka, supr sobota.

Reagovat
suldik

prestavkova sutaz na tom Slovak Sporte to je ina kvalitka to je snad este lepsie ako legendarna Terapia Brana Mojseja

Reagovat
smazaný uživatel

z terapie sú nejaké videá na internete? Snažil som sa sledovať to, ale všetky diely som nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

keď mu tam volali najebaní ľudia a pozývali ho na pol deci, to som mal najradšej.

Reagovat
suldik

na youtube ich je celkom dost brano je proste pan

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zítra dotáhnem na Liverpool.

Reagovat
Counter

sranda, jak šupácký Tottenham, který musel kvůli tragickým výsledkům vyhodit Boase, najednou může být bodově nastejno s LFC, které prožívá nejlepší sezonu za poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen to, hlavně nehrají evropské poháry, takže si narozdíl od těch týmů nahoře mohou dovolit luxus soustředit se výhradně na ligu, žádné tříštění sil apod. Navíc Suarez hrající v životní formě a přesto to s LM moc jistě nevypadá. No budou muset Reds hodně přidat, protože v mých očích je tohle dost klíčová sezona pro LFC a případné nekvalifikovaní do LM -> odchocd Suareze -> pokles kvality -> znovu budování kádru -> opět přešlapování mimo Big4. Bude to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

síce nehráme Európy, ale aj tak máme úzky káder jak sviňa... hráme ešte dve súťaže... časté zranenia... nechcem sa ale vyhovárať, za to si môže vedenie LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

jednu další soutěž, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

PL + FA Cup

Reagovat
cristiano.K.

oblíbené kluby

Reagovat
smazaný uživatel

co s nimi?

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

nečekal bych,že někdo bude fandit bublině

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jim fandím už víc jak 10 let

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky se divím, že to je ten stejný tým, který nám dal doma bůra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
stas87

OT:

najde sa tu aj nejaky fanusik hadzanej?ci je to pre tunajsich ludi nezaujimavy sport?

Reagovat
Robochelsea

Chceš sa baviť o ME? Ja nie, ale povedz mi, kto je favorit na víťazstvo podľa teba. A ako často býva v hádzanej remíza, tie kurzy sú totiž brutálne.

Reagovat
stas87

ja vidim ako najväcsieho favorita francuzsko,karabatic je fantasticky hrac,svetova extratrieda,genius proste...no daleko dojdu dani,su doma,maju neskutocneho brankara ktory mal dneska uspesnost 40% co je neskutocne proste,chorvatsko bude tiez v semifinale podla mna,takze:spanielsko,francuzsko,dansko a chorvatsko,to su favoriti,najviac ale verim francuzom...remizy podla mna budu v play-off,tie timy su dost vyrovnane,strasne sa tesim na zapas dansko-island,za island chyta golman na urovni landina

Reagovat
Robochelsea

Dík Tak v tom play-off v nejakých vyrovnaných zápasoch skúsim podať na nejaké remízy. Ja sa v tom ale fakt nevyznám, naposledy som videl tuším celý zápas finále MS 2011

Reagovat
Ferguson6

Ja mam rad hadzanu, obcas si v tv pozrem, ale nejaky velky fanusik nie som a jedine 3 mena, ktore poznam su Karabatic, Heister a Stochl A este Tatran Presov a THV Kiel.

Reagovat
stas87

vori ci balic nic?skvely je aj abalo,ja teda nejako pravidelne hadzanu tiez nesledujem ale euro alebo ms nevynechavam,snazim sa sledovat bundesligu,som rad ze nova sport sem tam dava zapasy

Reagovat
Ferguson6

Abalo mi niečo hovorí... A keď si pozriem zápas Francúzska, tak si vždy spomeniem na viacerých, ale utkvel mi v hlave len Karabtič.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal si dnes zasa nezaslúžil

aj keď niesom fanúšik city ale hrajú pekne tak si výhru určite zaslúžili

a aspoň Live dnes

Reagovat
Lacko_Boh

myslis Arsenal London?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Liverpool FC Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nedal gol, takze si mozem spokojne pospevovat ... ♫♪♫ it's gonna be a lovely day... lovely day, lovely day, lovely day ...♫♪♫

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, jak vůbec může některý fanda Liverpoolu naspat, že pecka na Suareze byla jasná? To přeci nemůže dotyčný člověk myslet vážně....http://cdn3.sbnation.com/assets/3880489/SuarezDive.gif

Reagovat
cristiano.K.

Byl to dive. Guzan tam jít takhle neměl. Na mokrým trávníků ten golman prostě jede dál. Z prvního pohledu bych jí písknul, z opakovačky jde o jasný dive.

Reagovat
Dray

Jasná určitě ne. Šikovnost Suareze a nešikovnost Guzana, asi tak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pozerám výroky Laca Borbélyho a to fakt stojí za to:

"Škrtel v osobných súbojoch dominuje najmä vďaka svojmu fascinujúcemu mezomorfnému somatotypu a čo je veľmi exponujúce, je veľmi dôrazný a silný na lobde." (hlavne tá lobda je proste neuveriteľné slovo)

"Škrtel s Ďuricom Lewandovskeho eliminovali do takej miery, že sa stal invisible."

"Ramsey dozrel ako búrlive vino."

"Našuchoril to do šibenice, pričom si masíroval pravé varlato ľavým okom."

"Táto rozohrávka ma výrazne promenádny charakter..."

"...veľmi zlé rozostavenie mexických hráčov v súperovom boxe."

"Mne ako predstaviteľovi futbalového pragmatizmu, trochu koncepčne korelovali aspekty spokojnosti predovšetkým defenzívnej línie na stranových variáciách čo bolo prioritným elementom apelujúc na barikádu hostí kde eskalujúcou sínusoidou kompaktnej vertikály sa hráči s nadmerným rýchlostným kapitálom, získavali rozsiahle strategické pole pôsobnosti, kde kolmicové výpady hráčov s nadmerným koeficientom kultúry kopacej techniky zaznamenávali miestami účinnú a pragmaticky modelovo smrtiacu divergenciu ofenzívneho vyjadrenia."

"Dobrý večer všetkým futbalovým priaznivcom. Ako sme sa s Marcelom Merčiakom zhodli dnešnú odvetu pre mnohých viac menej formálneho charakteru rozhodli tri kľúčové faktory priamo úmerne kokmitujúce s futbalovou renesanciou. Po prvé sir Alex Ferguson vytiahol variabilnú rotáciu s exportne bohatým pohybovým kapitálom konzistujúci teritoriálne pragmatizujúci kolorit, rozbíjajúci stratégiu parcipiálnej detronizácie súpera už v zárodku. Predovšetkým mix južanskej kreatívnej rovnobežne devizujúci ostrovný bojovný status kulminujúci z fyziologických dispozícii deštrukturálnej konzistencie. Tým pádom presilenie kvalitatívnej hierarchie bola agilne umocnenie rozsahom mentálno kreatívnej variability vystihujúca celozónove rotačné vyjadrenie. Myslím si že finále snov na posvätnom Londýnskom chráme bude silno kulminovať dva pozične diagonálno lyrické a kontinuálne rotačno variabilne protipóly navzájom ovplyvňujúce derivačno artemicke komponenty združené do aerodinamického zhluku patologicky despyrických elementov."

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě neskutečný.

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

"Brankári predovšetkým, ale aj hráči musia počítať s tým, že lobda je navlhčená a toto musia zakomponovať do svojich relácií vo vzťahu k terénu."

"Eriksen je pre mňa veľkým sklamaním. V strede poľa pôsobí neisto, stráca lobdu, prepadáva sa stále hlbšie smerom k vlastnej šestnástke... Pri tejto príležitosti mi nedá nevrátiť sa k časom, keď som trénoval FC Tatabánya, tam som stanovil ako absolútnu prioritu kolektívne chápanie hry, ktoré som v hierarchii tímových hodnôt postavil vysoko nad osobný individualizmus. Player vyznávajúci herné poňatie, akým sa momentálne prezentuje Eriksen by si pod mojim koučingom veľa nezahral a skončil by na lavičke alebo v rezerve."

"Bolo vy veľmi zaujímavé analyzovať biomechaniku lobdy pri Ronaldových strelách, najmä pri tých s klesajúcou trajektóriou."

"Na lavičke domácich sú ofenzívne genotypy."

"Futbalová paradigma Barcelony mi pripomína herný štýl, ktorý som forsíroval počas svojho angažmá v FC Tatabánya. Bohužiaľ, evidentne som predbehol dobu a nedostalo sa mi mediálnej ani odbornej pozornosti ani uznania, ako v súčasnosti Guardiolovi."

Neviem, koľko z nich je vymyslených, ale ak ten posledný naozaj povedal, tak mám dosť.

Reagovat
Dray

pán je odborník

Reagovat
Lacko_Boh

vymen par pismeniek v FC Barcelona a mas FC Tatabánya..to nemoze byt nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Od něho mám prostě oblíbené toto "mam rad diagonalne prihravky cez strednu vertikalu do pravej vertikaly s finalnym centrom do golovej prilezitosti"

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzívne genotypy

Reagovat
Bayern +

Pre mňa je najlepší: "Hráč, ktorý obdržal žltú kartu, už môže použiť len limitovaný počet defenzívnych techník." Taká banalita proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne som predbehol dobu

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, tohle mi přijde spíš smutný..normální člověk by zareagoval nějak slušně a ne vytahovat hned foťák a smát se tomu, když se klidně mohl zranit.

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City dnes porazil Cardiff 4:2. Jako poslední se za domácí trefil Sergio Agüero, jehož branka byla 900. zásahem Citizens v Premier League.

Congratulations!

Reagovat
Bayern +

Dajú tísícku už tohto roku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra budeme dost možná na stejný úrovni jak Liverpool, to je totální šílenost Letošní sezóna je skvělá..

Reagovat
cristiano.K.

neplaš, nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vůbec o tu možnost, netvrdím, že 100% vyhrajeme, ty chytrolíne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo až 7. ...

Reagovat
fajdax

Nestraš...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu až nějaká moc velká jistota, že CFC vyhraje a příliš moc statistik, které mluví proti MU, příliš moc lidí, co si myslí, že je to jistota.

To se mi nelíbí, většinou to pak končí, nejhůř jak může proti všem pravděpodobnostem.

Reagovat
kiwwi

Koke has committed his future to Atletico until 2018, increasing his release clause to £50million.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ho naozaj toľko chcú tak tú výkupku zaplatia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

vykupka plati len v ramci spanielska no skor ide o to ze tych 50mega zaplati barcelona v buducna,zasa ale atletico s vami dohodu pod tych 50 mega zrejme neurobi..to by ste museli do madridu niekoho poslat

Reagovat
Swarley

výkupka nevýkupka, pro Španělsko nebo ne, my stejně začneme na 60

Reagovat
stas87

tak on by vam dost pomohol,moyesova priorita bude casom nahradit jedneho z dvojice carrick-fletcher?lebo ten vas stred zahra asi az po poridnej burke ako proti swansea,inak je to hrozne staticke

Reagovat
Swarley

no ne časem, už minulé léto bylo pozdě...tam potřebujeme posílit co nejdřív...já teda nečekám nějakou výraznou změnu už teď v zimě, ale tak v létě se musí pohnout ledy a někoho bezpodmínečně musíme na to CM koupit...

ono je to takové těžké, sice nechci utrácet šílené prachy, na druhou stranu to ani jinak nejspíš nepůjde a když na to máme...stává se z toho pomalu taková priorita, že si člověk říká ať to stojí co to stojí...

Reagovat
stas87

nejaky talentovany junior u vas v rezerve nebeha?ked uz teda nechces platit 50 mega tak by sa hodil niekto z vlastnych zdrojov..inak sa da asi v buducna cakat atak PL klubov do BL,aspon ja to tak vidim,L1 uz asi nie je tak atraktivna pre ostrovy..

Reagovat
kiwwi

beha, ale vsetko AM, to je naprd...na CM nic extra nemame

Reagovat
stas87

hm,to je blbe,zasa ale treba schalke skusa meyera na poste DM kedze na AM je jule,ten cleverley na to nema?

Reagovat
Swarley

už nemáme, obstarat CM měl Pogba, ale tak to už jaksi neklapne

tak to je můj prvotní názor, že nechci dělat nějaké superdrahé nákupy, ale situace si to vyžaduje a už nevidím jinou možnost, než něco takového udělat...pořád to není nějaký nákup z rozmaru, ale opravdu posílení, které životně potřebujeme...takže případný přestup za nějakou větší sumu bude prostě nutný, jinak to ani nejde, za kvalitu se krutě platí...a my podle všeho ty prachy máme, tak by to nemusel být nějaký výrazný problém...

horší je dostupnost, ale tak to se po MS v létě změní a pár hráčů by mohlo mít větší zájem o změnu než teď v zimě...tak uvidíme, co vymyslíme

Reagovat
stas87

bol by si ochotny pustit treba fellainiho+peniaze za kokeho?ci myslis ze fellaini pre vas este moze byt casom uzitecny a dolezity?a nie je tento stav aj vinou fergusona ktory tento post v poslednom case neriesil?je to len moj pohlad takze prosim ta vysmech si nechaj ak placam kraviny

Reagovat
Swarley

tak SAF na tom určitě nese taky kus viny, to není potřeba chodit kolem horké kaše záměr byl předat tým v takovém stavu, ať si v podstatě může nový manažer postavit sestavu na cokoliv, co bude chtít hrát...jenže co se týče CM se to podcenilo a u zbytku se teď dost výrazně dojíždí na zranění, které se nedaly plánovat...ale CM určitě podcenil, tam se není moc na co vymlouvat

já Fellainiho chtěl a samozřejmě je možný, že jsem se sekl v úsudku, ale pořád měl ten kluk strašně málo času něco předvést, zvyknout si na MU...navíc po něm chceme, aby hrál trošku odlišnou pozici než hrál v Evertonu, takže je to dost těžké...vycházel jsem z předpokladu, že budeme hrát 4-2-3-1 (4-5-1 nebo jak tomu nadávat) a bude tam dvojka Carrick - Fellaini a před něma na AM Rooney...zkoušelo se to a moc to neklapalo...všechno chce čas a musí si to sednout, ale stejně je dost velký předpoklad toho, že takhle by to asi fakt hrát nešlo...pokud chceme hrát aktivnější fotbal, běhavější, tak to bude chtít poskládat trošku jinak...

takhle máme na CM Carricka, Fellainiho, Cleva a Fletchera (s kterým se až tak nepočítalo, ale zaplať pán bůh všechny dary, že je zpátky, jsem jen rád )...každý z nich je v něčem specifický, ale ani jeden nesplňuje to, co nám chybí po odchodu Scholese a to kreativita...buď koupíme super kreativního chlapíka alá Scholes a nebo někoho ve stylu vezmu balon a jdu, přejdu přes tři hráče, narazím si to s někým...teď mě nikdo nenapadá, ale nejspíš tušíš...

pak nám zůstane na jedno CM dvojka Carrick a Fellaini, to druhé CM bude posila, Clev a Fletcher...s tím, že se to může nějak promíchat, ale primárně bych to viděl takhle...takže Fellainiho bych se nezbavoval, je využitelný na více pozicích, je to výborný hlavičkář na standardky...měli bychom tam na CM velmi zajímavou variabilitu a záleželo by na Moyesovi, co by si z toho vybral...teď nám tam šíleným způsobem chybí kreativita, zvlášť když Carrick není ve své kůži a on taky prostě nesplňuje to, co hledáme...takže asi tak

Reagovat
stas87

samozrejme,zranenia ziadny manazer neovplyvni,aj ked..ak by prisla nejaka seria zraneni su united tieto chvile prezit relativne v pohode?

myslel som si ze mi napises ze fellainiho moyes nepusti lebo mu moze poskytnut dalsie varianty zlozenia zalohy alebo moze prist z lavicky a pomoct treba pri standartkach,carrick-fellaini a AM rooney nefungovalo preco?obaja sa bali ist dopredu a tak len udrziavali poziciu alebo naopak prilis riskovali a potom sa nestihli zaistit?tieto veci su zdanlive malickosti ale kazdodennym drilom dobry a uspesny trener vyhrava,dobry trener(citaj klopp,guardiola) hracov nauci spolupracovat pri napadaniu,pri precisleniu hraci presne vedia kam si stupnut,prerusit hru,vratit sa do bloku a milion dalsich veci,ak by teraz klopp odisiel tak hra bvb sa prilis nezmeni,bude nadalej ofenzivna,na jeden dotyk a snaha v co najväcsom pocte ludi vyrazit do vapna ale uz tam nebudu prave tie malickosti ako je postavenie hracov pri brejku,postupnom utoku atd. a tu ja osobne vidim najväcsi rozdiel medzi PL a BL,tu prave nemci a spanieli utiekli europe o kus a v anglicku na tieto veci kaslu,ukazkovy pripad bol zapas newcastle-arsenal,arsenal viedol a newcastle nemal okrem nakopov nic cim by sa dostal do sance ci si sancu pripravil,spoliehali sa na dvoch-troch hracov ze sa uvolni a nieco vymysli

ako pises-ak ziskate hraca co ten utok podpori,je jedno ci priamo alebo z druhej vlny a budete sa snazit tlacit do vapna tak opät ziskate hernu prevahu,sebavedomie a budete zasa ta masina co superom nedovoli vydychnut,verim ze aj samotnych hracov takyto futbal bez alibistickych prihravok bude bavit,bavit futbalom sa teraz chce akurat januzaj a sem tam kagawa,inak nevidim nejaku snahu u ostatnych

ake su prednosti cleverleyho?toho som zial nemal moznost vidiet,je to typ hraca co si prave tu klucku alebo narazacku dovoli?je futbalovy ci len posuvac lopt?to co mate teraz v kadri by bolo skvele tak 4 roky dozadu,dneska je to bohuzial prezite

Reagovat
smazaný uživatel

mame na CM Pearsona, ale to ma este cas..

Reagovat
kiwwi

nn, zacneme na 24 a potom prejdeme plynule na 60

Reagovat
Swarley

ještě pár prohlášení, že někoho sledujeme, ale nebude dostupnej, tak neposílíme, ale v zimě posílíme, i když není koho koupit a tak posilovat nebudeme, ale přeci jen máme jména, které chceme přivést a ty přivedeme, akorát nejsou volní a nepřesoupí, takže je budeme muset koupit...

to je totálně zmate, vyšleme ještě pár fakeových agentů, ti udělají na přestupovém trhu totální zmatek a vyměníme Kokeho za Machedu a ještě nám doplatí...

Reagovat
Swarley

já celkem pořád doufal, že Anderson bude součástí nějakého přestupu...u nás se neprosadil, ale pořád ten potenciál měl obrovskej a to by mohlo některé týmy taky zlákat, jako možná okamžitá sice slabší, ale pořád náhrada...teď už to je pasé, teď už to půjde jenom za prachy....

každopádně výkupka šílená, já moc nevím o co přichází, ale to bychom nejspíš byli blázni...pokud je to jen pro Španělsko, tak dobré, ale i tak to někde pod 40 nejspíš srazit nepůjde, jestli vůbec k těm 40...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zítra bude chybět MU? Jestli mám vsadit 0... Díky

Reagovat
Swarley

Nani, Young, Fellaini, Jones by měl chybět taky, podle tiskovky nebude ready Rooney a po zranění se vrací Robin, ale tam bych ten jeho start taky moc neviděl, Rio asi taky nejspíš ještě out..takže všechny předpoklady mluví jasně...a právě proto si myslím, že tu Mourinhovu šňůru přetrhneme

Reagovat
Manik...

Wayne a Robin

Reagovat
fajdax

Rooney, Pussy, Young, Nani, Fellaini

Reagovat
Swarley

jo a ještě Fábio, ten pořád rozdýchává svůj ostrej nástup

Reagovat
Robochelsea

Jasná jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

musi scoutovat

Reagovat
kiwwi

According to @tancredipalmeri, Man United have made a bid for Arsenal's Vermaelen.

co je to za typka?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale to si nechajte na leto, v zime to určite nehrozí. Aj tak by to bola sranda, za 2 roky by dvaja kapitáni Arsenalu prestúpili do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

to naozaj siel Verma tak dole?

Reagovat
smazaný uživatel

Išiel aj dole, ale hlavne Kos a Per sú dokonalá dvojica, dnes to bolo krásne vidieť, proste najlepšia stopérska dvojica v PL bez debaty, Wenger všeobecne nerád rotuje a obom im zdravie viac menej drží, takže Vermaelen ako kapitán dostáva minimum hracieho času, takže je logické, že chce odísť a Arsenal by mu v tom nemal stáť. Som zvedavý, kto príde zaňho, dúfam, že Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, vasa obrana je tuto sezonu fantasticka, taku by sme chceli v City , kto by to bol pred 4 rokmi povedal, ze Arsenal zacne stavat muzstvo na pevnej skalopevnej defenzive, zatialco v ofenzive je to celkom mizeria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dolu sel, prevazne kvuli zraneni. Tezko se ale dostava do zakladu, kdyz dvojka Koscielny-Mertesacker slape naramne a Wenger nema koule na rotaci

Reagovat
Lacko_Boh

tazko povedat ci siel dole lebo bud nehra alebo je nerozohrany alebo hra po zraneni.Ale podla mna vlastne nikdy nebol top stoper,vysla mu prva sezona aj bol v 11 sezony ale to bolo ovplyvnene tym ze daval vela golov...tusim v polke sezony bol nas 3. najlepsi strelec pochybujem ze bude chciet u nas lestit na lavicku,ak a prestupit tak ja by som ho rad videl v ManUnited.Kostra teamu Mannone Verma Persie Evru by jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten palmeri je ten největši co existuje.

Dávám mu tak 0,1%.

Reagovat
smazaný uživatel

nadávať luďom do citrónov?

Reagovat
Zaschrona

Pokud to jsou jeho veci, jsou to vetsinou uplne blbosti. Pokud veci prejima od nekoho jineho, tak to je naopak velmi presny. Tezke to u nej rozlisit.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledny Cardiff straca na desiatu Villu len 6 bodov neskutocne je ta druha polovica tabulky vyrovnana

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že ta liverpoolská bublina pomalu splaskává, a to jim ještě zubatý vyskákal penaltu.......v příštím kole ji snad definitivně propíchne Everton

Reagovat
fajdax

Reagovat
JozkokozleJ

Neodpiskany kopanec do zadku a laket do tvare vykompenzovala penalta.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

OT: Víte někdo k čemu jsou v "perfect kick" ti fans?

Reagovat
smazaný uživatel

na nič v podstate, je to len tvoje ako keby score. Koľko máš? Ja som mal na starom účte 3300, ale vymazal som, a teraz hrám občas znova a mám 1050.

Reagovat
fajdax

Ajo tak to je o ničem. Já hraju teprve od včerejška a mám 65 a level 7 ...jinak mohl bych si tě tam nějak najít a přidat do friends?

Reagovat
kiwwi

Strootman, Ljajic, Vidal aj Pogba skorovali...ktoreho berieme?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu. YOLO.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho, SOLO.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mate Fellainiho, ne? Mi prislo, zes byl spokojenej na deadline day

Reagovat
mithro

Moyes "The amount of big players wanting to join United is incredible"

Reagovat
I am Mancunian

mne je to jasne, ze k nam chcu, len nech uz za nich poda ponuku

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, jak si vyložíš slovo big, fellaini je určitě big

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

tak uz aj galatasaray bude mat svojho gundogana

Reagovat
PhilipS

Suarezuv dive byl zas nechutnej...přesně za tohle dostal Oscar žlutou...o tomhle mluvil Mourinho....neměli brát ani bod...trestal bych to dodatečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo koukal na Stoke? Jak hrál Guidetti?

Reagovat
cristiano.K.

ví se pořadí zápasů v MOTD?

Reagovat
Counter

ManC/Car, Ars/Ful, Liv/AV, WHU/New, Sun/ Sou, CP/Sto, Nor/Hull

Reagovat
cristiano.K.

dík

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
Sali5
Reagovat
cristiano.K.

taky koukám tady

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad objektivitu

"Gerrard vyslal centr za obranu na Suáreze, ten byl sám před Guzanem, ale hostující brankář vyběhl a liverpoolského útočníka vytlačil ze střelecké pozice. Luis si v poslední chvíli skvěle pokryl míč a řekl si o faul, který přišel a s ním přišla i penalta. Míč si samozřejmě postavil Gerrard a v 53. minutě střelou doprava srovnal na 2:2."

Reagovat
minoLFC

Vtipné ako sa všetci pred zápasom radovali zo zoastavy, vraj totálna ofenzíva a pritom jediný rozdiel oproti minulým zápasom bol ten, že spolu konečne hrali Sterling- Coutinho - Gerrard a možno mimo Sterlinga ani jeden neovplyva formou...hrať bez DM( to sa nezmenilo ani prichodom Lucasa, ktorý namazal skoro na tretí gól Villy) a bekmi, ktorí by nevedia brániť je samovražda....ak chce Rodgers za každú cenu Gerrada v zostave nech kúpi poriadne čistokrvné DM(nie Allen to nieje) a Johnsona nahradí poriadny obranca....naľavo sa snáď vráti Enrique, dovtedy nech tam radšej behá Flano alebo iný mladík, než ten atlet

Reagovat
cristiano.K.

jj ten prokaučovaný zápas komicky. Před zápasem "jééééé supr sestava" nevyhraje se "prokaučovanej zápas"

Reagovat
smazaný uživatel

Btw to ono BBC vysílá normálně ty zápasy, nebo jen záznamy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky máte novej Chrome a v něm úplně jinou citlivost posouvání stránky?

Reagovat
vodka

OT: tak sem viděl vlka z wallstreetu a ten hype kolem toho je docela šílený. žádná velká pecka to neni, dicaprio hraje super, ženské pěkné, drog plno, pár vtipných scén, ale celkově mi to pořád vychází na lehký nadprůměr...

Reagovat
vodka

a taky je to tak o 20 minut delší, než by mělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw: Akceptuji, že se z toho stala fan fiction - pro extrémní fanoušky dobrý, zbytek se s tím možná popasuje. OK.

Ale stejně mi na tom vadí hodně jiných věcí.

Předně se z výkonného sociopata Sherlocka stal afektovaný cynik alá House. Výsledkem jsou permanentní pokusy o humor a humor a humor - viz scéna v restauraci s převlekem za číšníka, opilecké vyšetřování, atd. OK, postava se má vyvíjet, ale ne se obracet o 180 stupňů.

A co mi vadilo nejvíce a konstantně po celé tři díly - ani stopa po překvapivém okamžiku. Nic jako v předchozích sériích, kdy jsem si řekl - wow, to jsem nečekal, wow, to je twist, wow, to je cliffhanger, wow, to mě udržuje v napětí a nutí mě se dívat dál.

Ve třetí řadě nic. Prostě to jen tak nějak plynulo a já si říkal, mhm, to jsem čekal, mhm, to je předpokládatelné, mhm, to bylo jasné od začátku, mhm, tak už to udělej - bum ho, mhm, tak jsi to udělal, jak jsem čekal.

A právě tahle fádnost a tuctovost je asi to nejhorší, co se mohlo Sherlockovi stát.

Škodička.

Reagovat
smazaný uživatel

názor z fb... se kterým celkem souhlasím.

Reagovat
vodka

S03E03 u sherlocka už bych akceptoval jako díl i v těch prvních 2 sériích. Ty první dva jsou ale hrozné, to je pravda...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

ale úvodní koment neni k sherlockovi

Reagovat
fantomas

A cos od toho jako čekal? Samozřejmě, že je to hlavně jízda... ale parádní jízda.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

nějaký vážně silný okamžik, morální dilema, cokoliv zlomové... přitom příležitosti tam na to byly, ale zostaly nevyužité...

Reagovat
smazaný uživatel

zase nevim jestli jsi viděl 12 years slave..ale o tom by se dalo říct to samé... v podstatě nevyužité..čerpá akorát z dobrých záběrů nebo z brutality.

Reagovat
vladis271

taky. Strašne ma to sklamalo. Očakávania boli obrovské, pád bol však drsný. Fakt 2 hviezdy. Viac by som tomu nedal, ani keby si mi zaplatil.

Reagovat
Dawon

Ona je to hlavne prdel a clovek se u toho proste fakt paradne bavi...a rekl bych, ze o to tak nejak u filmu jde, nebo ne? Souhlasim, ze to mohlo byt trosku kratsi, protoze ke konci uz to zaclo trosicku ztracet drajv, ale to je asi tak jedina vec, kterou bych tomu filmu vytknul. Po vetsinu casu jsem umiral smichy a se mnou i cele kino a to se mi fakt nestalo uz strasne strasne dlouho

Reagovat
fantomas

Zbytecny akorat by z toho byl dalsi schizofrenni kousek, co sam nevi, cim chce bejt. A tech uz je.

Reagovat
vodka

proč schizofrenní? to mohlo jít úplně v klidu ruku v ruce. jako jízda ok, ale v tom nevidím až tak nic výjimečného...

Reagovat
fantomas

Nevim, zanrova cistota je vzacna vec a ja sem za ni rad. Takle je tam aspon ta nerozhodnost, jestli je to vlastne pocta, nebo kritika kapitalismu. Uz jen proto to neni zadna obyc jizda. Navic i ta se samozrejme musi umet natocit a zahrat.

Reagovat
vladis271

síce sa mi to páčilo, ale máš recht. Je to ten typický film. "Ja mám všetko. Prachy, štetky, autá, vily. Záviďte mi."

A takých filmov už bolo. Na nejakú cenu to nemá v žiadnom prípade.

Reagovat
cristiano.K.

Brown

Reagovat
cristiano.K.

ještě prase navíc

Reagovat
madridcan

Vedel som, ze preco odratavam dni k Vlk z Wall Street, ale bohuzial ma Fantomas pravdu-Oscar to nebude. Ak by tam neboli iste prvky vo vysokej miere, tak Leo si ho berie s prehladom. Niektore sceny sa stanu kultom

Reagovat
vodka

pepek námořník a ten kousek kolem toho mě dostal

Reagovat
madridcan

Presne to, ale vobec cela scena odkedy ho jebne v tom klube a sa plazi k autu

Reagovat
Kenneth

Musi to byt Oscar. Jeden z nejlepsich hereckych vykonu ktery sem kdy videl, jestli ne vubec nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem měl jako hlavního favorita na hlavního herce Hankse, ale když holt není v nominaci, tak aspoň doufám v Lea...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Akademie jsou suchaři a proto to Leo zas nedostane. Osobně to vidím na tu dvojku z Dallas Buyers Club, která shrábne Plešouna, jak v hlavní, tak vedlejší roli. U ženských to bude nejspíš Blanchett, ale strašně bych to přál Amy Adams. ♥

Reagovat
Zaschrona

Pekne Liverpool, moc pekne. Tuhle sanci jit do derby pred nima v tabulce nesmime zahodit.

A s tim Suarezem to nejlepe vystihl Duncan Ferguson https://pbs.twimg.com/media/BeTLGpjIAAAJvMk.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle silácký řeči...

Reagovat
Zaschrona

Tak zase je to Ferguson, u tech se to proste musi brat s rezervou.

Reagovat
vladis271

jj ty vole to je nímand. Luis by ho tak zamotal, že by chytil morskú chorobu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Erdovec

taková vaše typická legenda, fotbal mu moc nešel, ale prasárny to bylo jeho

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Ale narozdil od nekterych nikdy nepodvadel nebo nesimuloval. Evertonian telem i dusi, hmmm, ze zrovna takovych postav EFC ma, koho dalsiho?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Meszo dva góly, to nie je možné, akú formu chytil

Reagovat
smazaný uživatel

ešte čakám na Tomášovcov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Getzlaaaf!

Reagovat
tomasinho

Letos si jde pro nominaci na MVP.

Reagovat
kubys

To je úplně jednoznačné, hlavní problém je v tom, že letos ji má asi fakt už v kapse Crosby. Ale kdyby Ryan vyhrál Conn Smythe trophy, tak bych se vůbec nezlobil.

Jinak jak jsem si četl tvoji diskuzi s Andym, tak nesouhlasím s tím, že by Chicago mělo silnější tým, letos podle mě právě Ducks válcují zbytek ligy kvalitou a ne jmény. Vytvořil se neskutečně dobře se doplňující mix, kdy sice neválcujeme jednoho soupeře za druhým, ale dokážeme podávat naprosto nadstandardní výkony každý zápas. Jo, proti Hawks trochu vypadla obrana, ale jinak letos hráči jako Allen, Jackman nebo Maroone, mají neskutečnou formu a i to kritické období, kdy většina obrany byla zraněná tým dokázal přestát bez větších obtíží.

Dobré taky je, že tým dokáže tu ofenzivní sílu rozředit do všech lajn a v podstatě každý se prosazuje, tam už potom postrádá smysl nasazovat speciální pětky, protože od každého hrozí nebezpečí a strašně mě letos těší jak jsou Palmieri nebo Cogliano platnými hráči, přičemž u Andyho je ještě super to, že nikdy nebyl zraněný, hotový poklad takový hráč.

Akorát se trochu obávám Bourdeau syndromu, že sice drtíme základní část, ale v play-off odpadneme. Snad ne a letos Ryan ten pohár nad hlavu zvedne s céčkem na prsou.

Reagovat
tomasinho

Tak za CST bych se taky nezlobil, SC taky ne. Ale je fakt, že Harta má Crosby předplaceného zřejmě, jedině kdyby se zranil (snad ne, to bych mu fakt nepřál, formu ztratit může ale). Už loni byl Ovečkin krádež, z toho tria měl být poslední až.

Tak myslel jsem to tak, že Chicago má vyzrálejší tým než my, zkušenější. Naše hlavní síla je kromě té top dvojice hlavně to, že máme skvělý depth, prostě každá z těch 4 lajn dokáže bodovat, kdokoliv je zraněný, vždycky je tu někdo, kdo ho zastoupí. První řada nemá den? Nevadí, přijde na scénu další. Prakticky nemáme rozdíl mezi druhou, třetí a čtvrtou lajnou, bodovat zvládá každá, to je hlavní síla. A to si můžeme nechat na farmě borce jako Etem, který by v mnoha týmech už ted hrál top 6 klidně. Chicago má více řekl bych těch hvězdných útočníků a zkušeností z PO, tam je vidím před náma. Hodně bude záležet, jestli Hiller s Freddym udrží formy, Fasth musí být vymeněn, je miho líto, ale Jony musí dostat přednost a Bob se vyjádřil, že ho trejdovat nebude.

A btw, stav se častěji, dlouho jsem tě tady neviděl. Podpořit WHU a Ducks

Reagovat
kubys

U Viktora rozhodlo zranění, ale je pravda, že takové 3 brankáře + Gibsona držet nemůžeme. Škoda, že v Pittsburghu by ho s Pennerem asi nechtěli, protože Neal by byl moje vysněná posila.

Jinak já jsem tady furt, akorát nepřispívám, protože nemám čas na sáhodlouhé vlákna.

Reagovat
tomasinho

O Nealovi mi nemluv, to je taky můj oblíbenec. Ale má novou smlouvu, takže nic. Tak rozhodlo to zranění, protože jinak by se nechytil Freddy. Ale můžeme být rádi, máme jednoho zkušeného a kvalitního brankáře, který v klubu dlouho a může tak 2 roky chytat na vrcholu. A pak dva talentované mladíky, ze kterých bude skvělý tandem. Viktor má bohužel smůlu, ale oproti odzkoušenému Hillerovi nemůže dostat přednost po půl sezoně.

Reagovat
stas87

bude fasth po sezone zvazovat navrat do svedska?ked uz teda v anaheime nema sancu tak je zytocne motat sa na farme,skusil to a nevyslo to,nie pre kazdeho brankara je nhl,ten mlady bek-lindholm sa udrzi v prvom time alebo pojde casom tiez na farmu?

Reagovat
tomasinho

Fasth má smlouvu, takže věřím v to, že ho vyměníme do jiného týmu, on kvalitu pořád má, i v jeho věku může být pro některý z týmů solidní dvojkou a pro některé i jedničkou. Na farmě by určitě nezůstal. Tam to není o tom, že by mu nesedla NHL, ale Hiller je prostě lepší, je to dá se říct nadneseně klubová "legenda" nebo prostě jak říkají Amíci veterán. A pouštět takové talenty jako Andersen a Gibson fakt nejde.

Lindholm na farmu určitě nepůjde, ten už je teď skvělý a to je první sezona. Pomáhá mu to, že hraje se zkušeným a defenzivním Beaucheminem, protože pozičně občas zmatkuje a ztratí jednoduše puk. Ale z našich beků má jenom Fowler to, co on. Ohromně intelgientní a vyspělý s pukem na svůj věk. Skvělá rozehrávka, dokáže vyvézt puk, podržet ho, hraje stabilně v druhé přesilovkové lajně od svého nástupu. Z něho bude top obránce.

Reagovat
stas87

to som rad ze lindholm si svoje miesto udrzi,tak svedom rastie dalsi skvely obranca,uz teraz je to strasne nabite a do soci by kludne mohlo ist az 10 obrancov,beauchemin je taky ten sef ako v minnesote sutter ktory ma pri sebe brodina?videl som asi jeho treti zapas a tam mal lindholm snad gol a asistenciu,je vidiet ze u toho premysla a treba pri presilovke nestriela hned ale hlada este lepsiu poziciu pre spoluhraca

takze fasth podla teba moze byt zahrnuty do nejakeho väcsieho trejdu?ci ho obetujete ako volbu na drafte?chapem ze hiller ma neotresitelnu poziciu a je tam uz dost dlho,kto je podla teba lepsi teraz a kto do buducna?nielsen alebo gibson?

je zaujimave ze momentalne je jasnou jednotkou svedsko v pocte hracov do nhl,takmer kazdy sved sa presadi co odide,skvela praca svedi najeli na model ktory evidentne funguje a vyplaca sa im

Reagovat
tomasinho

Takovou pozici jako Suter Beauchemin nemá, loni ji možná měl, ale kvalitativně je úplěn jinde. Je to spíše poctivý hráč, výborný blokař. Loni měl životní sezonu, kdy hrával i přesilovky a byl číslem jedna. Dohrával sezonu s poraněnými vazy v koleně, šel na operaci a v úvodu sezony to bylo vidět, trvalo mu asi dva nebo tři měsíce, než se dostal do tempa, zlepšil pohyb a celkově se zlepšil s pukem. Momentálně působí jako partner Lindholma, který rád útočí (ne tak bezhlavě jako Karlsson). Proto se soustředí spíše na bránění, je platný při oslabení, jak už jsem psal, má spousty zblokovaných střel. A taky je to hráč, který je v klubu dlouho (na střídačku s odskokem do Toronta), býval parťák Niedermayera, je zkušený a taky docela lídr.

Pozici, jakou má Suter, si v klubu pomalu buduje Fowler, i když to je úplně jiný typ hráče. Není to žádný řízek, tvrďák, co by měl spousty hitů, ale dorostl v komplexního obránce a ještě poroste,. Má čerstvých 22, skoro 250 zápasů v NHL a z ofenzivního beka, který byl dozadu asi tak platný jako Luiz a byl neustále v minusu, se stal komplexní obránce, který zapracoval na defenzivě, je v první dvacítce blokařů NHL, hraje ve všech možných různých situacích. Hlavní jeho předností je bruslení, je to skvělý bruslař, který má hokejové cítění, ví, co si kdy může dovolit. Omezil útočné výlety, ale dopředu je pořád výborný, akorát mu chybí lepší střela (čest výjimkám jako dneska). Celkově kdyby více střílel, může mít tak o 10 bodů více letos.

No, buď za draft pick nebo za nějakého hráče do pole bude doufám vyměněný. A kdo je lepší z dvojice Gibson-Andersen je těžké posuzovat, Andersen je o 4 roky satrší, takže je momentálně zkušenější a o něco dále, navíc nemám možnost sledovat výkony Gibsona v AHL kromě statistik. Má pořád 20, času spousta, velký talent. Andersen je ale velký kliďas, severská škola brankářská, dobrý pozičně, s hokejkou to taky umí, strašný flegmoš, nic ho nerozhází, jede si furt to svoje, puky z něho moc nepadají. Gibson je určitě pružnější, gymnastičtější typ, něco jiného trošku.

Reagovat
tomasinho

Jsem ale zvědavý, jestli ho budem chtít vyměnit za pick nebo centra (kdyby Koivu skončil).

Reagovat
tomasinho

A samozřejmě, Cog je poklad, totéž Bones, dva fakt hodně nedocenění hráči, přitom klíčoví pro celý tým. Palms se rozjel tedka poslední měsíc konečně, ukazuje svůj potenciál, příští rok už snad bude natrvalo hrát větší roli po odchodu Selanneho.

Reagovat
smazaný uživatel

mám v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Golazooooooo! The Captain

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Zaschrona

Hmm, tak kdyz si tak procitam ty zpravy a nazory na zapas LFC s Villou - nevidel jsem vic nez zaznam z MOTD, privadi me to na myslenky...

- Cissokho na to vazne absolutne nema

- Gerrard na vic nez na lavicku zrejme uz proste taky nema, Nevillovati

- Coutinho opet ukazal, jak moc je prehodnoceny

- Toure, vlastne celkove ta obrana ten tym hrozne srazi dolu, momentalne i vcetne Mignoleta, posledni tydny je uplne mimo

- Rodgers to zase absolutne nezvladl - spatny vyber taktiky pred zapasem (od kdy je Gerrard lepsi DM nez Lucas?), i to jeho vyjadreni o Suarezove divu po zapase (co by na to rekl takovy Shankly?)

- Tyhle silene divy se musi zacit dodatecne tvrde trestat, je neskutecny, ze se s tim nic nedela - cozpak nikdo nevidi, jak presne tyhle zakroky tuhle hru totalne kazi, vsichni ti punditi se zase vyznamenali. Cert vem, ze tam treba v tomhle pripade byl kontakt, to proste ale vubec neznamena, ze to nebyl dive. Driv se lidi za tohle lidi hracum vysmivali, dneska jsou za podobne zakroky pomalu ti hraci oslavovani...

- Zavistlost na jednotlivych nejlepsich hracich je z klubu na cele tabulky pravdepodobne u LFC vubec nejvyssi ze vsech a jen MUFC se tomu blizi. Dlouhodobejsi zraneni ci prestup kohokoliv z trojky Suarez, Sturridge a Henderson by byla totalni katastrofa pro jakekoliv sance na 4. misto, ledaze by prislo hned nekolik novych posil nebo by se vyrazne zlomila forma nekterych hracu.

... tohle nema byt nejaka snaha o nejake rejpani nebo cokoliv podobneho, spis by me jen zajimalo, v cem se mylim a proc. Liverpudlians?

Reagovat
smazaný uživatel

Rejpeš. Mýlíš se. Proč? Proto.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

priesvitné ako baliaci papier.

Reagovat
Erdovec

dlouhodobější zranění někoho z té trojky, Sturridge byl teď vlastně zdravý celou dobu no..., Coutinho přehodnocený, no, že to říkáš zrovna ty..., Gerrard nemá na to hrát DM, jinak to má v noze furt neskutečně a nesrovnávej ho prosím s tím vaším rudomodrým sráčem, který mu nesahá ani po kotníky...

Reagovat
Zaschrona

Taky jste ale meli Suareze v totalne zivotni forme, ktera mu proste do konce sezony vydrzet muze jen tezko... A to teda ten Coutinho ma permanentne nejakou strasnou formu nebo proc konkretne hraje naprosto strasne?

A co se Gerrarda tyka, to co zminujes, je dle meho prave jediny rozdil oproti Nevillovi, ktery v poslednich mesicich, skoro az letech, uz na hristi nemel co delat, krome milionu zkusenosti a pomalu generalstvi na hristi uz mel negativni hodnotu. Zaroveni i duvod, proc by mel vubec uz byt jen ten nahradnik za Henda a Allena. Uz toho vazne moc neubeha a ti dva tomu ve vasem systemu nabizeji proste vic.

Reagovat
tomasinho

U Coutinha je to hodně dáno pozicí, včera po přesunu doprostřed na pár minut ožil, on ptořebuej mít míč a rozdávat ho. U lajny působil loni lépe, ted je tam ale utopený. Navíc byl hodně zvyklý na Enriqueho, se kterým dokázal kombinovat, se Cissokhem to nejde. Totéž se Sturridgem, který chápe jeho náběhy, Suárez si spíše sbíhá pro míče a tahá akce sám, čímž Coutinhovi ubírá jednu z věcí, pro které je na hřišti.

Reagovat
tomasinho

Ale samozřejmě formu nemá oslnivou a je za očekáváním, to každopádně.

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale proc pak teda BR poradne nevyzkousi Mosese? Prece to neni tak, ze by musel byt Coutinho na place za kazdou cenu - nebo aspon ho nechat hrat ve stredu hriste - to by ale zase asi nepomohlo Suarezovi... Ten Salah by mohl v tomhle asi dost pomoct, pokud to dotahnete. S tou spolupraci hracu kolem, to beru, ze muze jit zase nahoru, az se Enrique vrati zpet.

Ale nemuzu si pomoct, ale pokud chcete budovat tym pro titul, Coutinho musi byt mnohem spis hrac na lavicku, nez do zakladu. Krome Salaha stejne potrebujete jako blazen jeste jedno dalsi kridlo...

Reagovat
fenixLFC

lebo moses na to vylozene sere a unho ani nie je nejaka sanca ze sa mu cosi podari tak ako coutinhovi ktorému to snad sem-tam vyjde

Reagovat
tomasinho

Záleží, co chceme vůbec hrát. Pokud máš Suáreze se Sturridgem, tak musíš mít za nima tři hráče do steřdu a jedno křídlo spíše. Takže Hendersona jako falešná křídlo. A my momentálně o titul fakt hrát nebudeme a nechceme, nemáme na to ani omylem, pro nsá je klíčový boj o první čtyřku.

K tomu Coutinhovi, on má potenciál velký, časem z něho ten hráč, který bude hrát v základ v týmu hrajícím o titul být může. Pro nás je ale pořád ale docela nepostradatelný, je to jeden z mála hráčů, který umí 1 na 1 a dokáže něco vymyslet. Jasně, momentálně mu to nejde, nevychází mu kolmice, ale pořád má snahu něco vymýšlet, až něco vyjde, začne si více věřit a půjde to. Coutinoh na AM hrát může, ale v zápasech, kdy nehrajou oba z dua Sturridge-Suárez, to pak jde těžko. Proto jsem doufam, že se uchytne do 3-4-1-2,m jenže bez Enriqueho to smysl nemá a Sterlinga, který má ted dobrou formu v tom taky neuživíme.

A toho Mosese jsem jakože neviděl. Už jsem ti to vywvětloval minule, nechtěj, abych byl s hatem na Mosese stejný jako ty s tím na Moyese. Ono, jsou to podobné jména docela. Ale my na to máme plné právo když už. Proč by měl hrát někdo, kdo hrát ani nechce? Někdo, kdo se tam prochází, absolutně na to sere, je bez zájmu, radši zkusí jednu kličku, i když má tým předčíslení, nepřihraje, nebrání, prostě nic? A nezkoušej ty, ani nikdo jiný, že nehrál na křídle, to je nesmysl, hrál tam více než na tom AM. A svou šanci prosral, Sterling, který byl z formy, chytl svou šanci za pačesy a je jasně lepší než on. A mít dva takové typově podobné hráče je nesmysl, proto je vhodnější mít i někoho kreativního, jako je Coutinho.

Reagovat
Zaschrona

No dobre, ale rozhodne se s vyhledem na titul ten kadr snazite budovat, jiny cil mit prece nemuzete. S dvojkou Sturridge a Suarez je dost problem, ze pokud k nim chcete hrat i se Sterlingem a jeste Coutinhem a Gerrardem, tak bud musite hrat opravdu nejaky nechutne ofenzivni system a nutne potrebujete opravdu top top DM - nebo to proste bude prinaset akorat problemy smerem do defenzivy. Ten system, ktery chcete dlouhodobe hrat, je vazne zasadni.

To s hrou 1 vs 1 u Coutinha mas nutno uznat velkou pravdu, dalsi takove hrace presne potrebujete jako blazen - jenze vy takeho hrace potrebujete na kridlo, hrace typu Konopljanka napriklad. A to presne Coutinho proste neni, on neni kridlo, v porovnani s typickymi kridly alespon ne. A toho Mosese asi nema cenu zminovat, fakt nechapu, co se s nim stalo, asi teda pouzitelny proste neni...

Kazdopadne, pokud ma Suarez zustat dlouhodobe, tak pro ten mozny system 4-2-2-2 potrebujete nutne alespon jedno top kridlo, progres Sterlinga i Coutinha a hlavne vyndat ze sestavy Gerrarda za top DM a Hendova soucasna forma se musi stat absolutni standard. Jinak to nemuze fungovat a v zaloze vas kvalitni tymy, uz jen diky pocetni prevaze, prehraji.

Reagovat
tomasinho

Jojo, s tím souhlasím, já chtěl to top křídlo už v létě, proto jsem byl zklamaný, že nedošlo. Nejpozději v létě snad přijde.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Moses hraje absolutne bez zaujmu

Reagovat
vladis271

Závislosť na naj hráčoch a vymenuješ trojicu hráčov. To som si všimol až teraz.

To je ako povedať. Real Madrid nieje tím, ktrorý hrá tímovo lebo je strašne závislý na Ronaldovi, Xabim a ešte niekom, ak tam tam bol niekto ´daľší čo vyčnieva.

Reagovat
Zaschrona

A ne snad? I takovy Real, pokud nema Ronalda, tak ma dalsi rozdilove hrace jako Bale, Di Maria, Isco, Modric nebo prave treba Alonso, i dalsi. Kazdy tym by zasahlo zraneni nejlepsiho hrace, ale vas asi nejvic ze vsech top klubu siroko daleko.

Reagovat
vladis271

Nj, Luis stál na začiatku sezóny 6(!!!!) zápasov. Nevšimol som si jeho absenciu. Studge sa rozohral do životnej formy, zranil sa. Všetci sme plakali. Perfektne ho nahradil Sterling. O čom točíš?

Reagovat
Zaschrona

Ze az se jeden z toho mala nerozehraje do zivotni formy, tak mate velky problem. A ty sance na to nejsou uplne nejmensi... Ostatni top tymy jsou na absenci svych nej hracu proste lepe pripraveni.

Reagovat
cristiano.K.

na to nemá smysl ani reagovat. Z MOTD jednoduše nemůžeš dělat vůbec žádné závěry

Reagovat
Zaschrona

Tak prave proto se ptam vas, kteri jste videli cely tenhle i predchozi zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

preháňas v niektorých veciach, ale to by si potom nemal ani toľko reakcií...

Reagovat
vladis271

Včera nám to prehral šialený pokus. Gerrard na DM. To bola taká pcvina, že to videli aj marťania od gigantickej čiernej diery v strede našej galaxie. Pokročilý vek, žiadna dynamika, pomalý. Aj Lucas tam bol lepší v druhom polčase, a to je čo povedať. Lebo sme zas sledovali jeho vyklusávania za postupujúcim hráčom. No, a samozrejme sa nato museli vysrať. Vyrovnať tak skoro a nepridať 3. je na gilotínu.

Suárez nedal v zápase gól. Toto bude karamelky o týždeň dosť bolieť. Ale sere to strašne. Mali sme vyhrať a o týždeň sa od nich odtrhnúť.

Reagovat
vladis271

yo, a nepochopil som zámer ťahať väčšinu útokov cez Cissokha. To bola komédia.

Reagovat
tomasinho

O týžden je FA Cup

Reagovat
vladis271

do synonyma ženského pohlavného orgánu.

Reagovat
kiwwi

no ty vole

Reagovat
tomasinho

Ale hrajeme pak hned v úterý 28. derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Načo sme Mcsmajla posielali na hosťovačku? úplne vážne mal hrať teraz základ.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

když už sis tu práci dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

http://www.aktuality.sk/clanok/244027/katalanci-chcu-premenit-sen-v-realitu-suboj-barcelona-vs-madrid-nabera-na-obratkach/

Viem, že futbal by sa nemal miešať do politiky. Ale vylúčiť Barcelonu z PD. A do 2 rokov je na kolenách a neštekne po nej ani pes. To by bolo krásne. Do toho katalánci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měli vylučovat? Barcelona je dávno dohodnutá, že její účast v PD to nijak neohrozí.

Reagovat
vladis271

pretože sama seba stavia do pozície akéhosi politického ambasádora snáh o katalánsku nezávislosť. Možno je to len moja pomstychtivá myseľ. Ale ja byť španiel a byť vo vedení FA, tak do toho idem. Prišli by ste o ElClassico, ale Barcelona by stratila všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jejích vyloučení by nevydělal nikdo. Nemá to žádné plusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je tak nejak politický ambasador katalanska... Oni sa neberú ako španielsky klub ale ako katalansky. Na svojej ofic. stránke majú FC Barcelona is “more than a club” in Catalonia because it is the sports club that most represents the country and is also one of its greatest ambassadors

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, další žvásty z kapitoly ''Vladis se nudí, tak vymejšlí propracovaný otravný sračky''.

Reagovat
vladis271

všetko lepšie ako sa učiť. Aj tak je to týpek a dá mi to aj keby som mu povedal recept na makové gule.

Reagovat
Chazy

Heh, to bys musel vyloučit dost týmů z anglickejch soutěží. I takový ty malý mrdky jako Colwyn Bay a Merthyr Town.

Reagovat
vladis271

formálne sú všetci členom Commonwealthu. Na 95 percent som to napísal nesprávne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to se nestane a nevim co to s tim ma spolecnyho.PD barcelonu potrebuje stejne jako real.prestiz a sledovanost ligy stoji hlavne na dvou tymech a odchod jednoho z nich by byl obrovska financni ztrata.

Reagovat
niflheim

500. za dnešní triumf Man United

Reagovat
vladis271

keby sme včera vyhrali asi by som ti to aj opalcoval. Prozreteľnosť však potrestala moju zhýralú myseľ.

Reagovat
smazaný uživatel

‘Some players go for the money at other clubs but, if you ask them where they really want to be, they want to wear the badge of Manchester United" ten chlap je celkem i vtipný

Reagovat
kiwwi

chces mi povedat, ze keby to nebola otazka penazi, tak by si hociktory hrac vybral radsej City, PSG alebo Monaco namiesto United?

Reagovat
Erdovec

teď? samozřejmě, teda City určitě, PSG a Monaco možná ne, když hrajou o tolik slabší ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to podle toho jak si to přebereš. On nikde neřekl, že kdyby neexistovali. Znělo to jakoby třeba Zlatan nebo Moura v koutu duše chtěli hrát strašně moc za United. Což může, ale nemusí být pravda, protože, světe div se, United není pupek světa.

Reagovat
kiwwi

to je ale tvoj vyklad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Je plno hráčů, co fandilo od mala PSG, tak by chtělo raději do PSG než do United.

Reagovat
smazaný uživatel

no nejakí hráči určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ze se k nemu v lete ale hrnulo hracu, ted to zrovna taky na zlepseni moc nevypada

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
hefy

Ten dává fakt samý nádherný goly.

Reagovat
Swarley

nejlepší tyhle střely...na, chytej

Reagovat
smazaný uživatel

on si to proste vie nejako nastavit v nohe, ze da supu ktora spadne do vinkla..

Reagovat
smazaný uživatel

inak hrozne podobnu strelu ma powell a nas aneke..skoda ze ten na to u nas nema

Reagovat
protiproudu
Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil vytvoril 20,4% šancí Arsenalu v Premier League, čo je viac ako ktorýkoľvek iný hráč v najvyššej anglickej súťaži počas aktuálnej sezóny.

Je neuvěřitelné, jaké má statistiky, když hraje, jak "hraje"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Lenovo IdeaPad G505 Black

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g505-black-d481169.htm

Lenovo IdeaPad G580 Dark Metal

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g580-dark-metal-d518301.htm

Máte s těmito nějaké zkušenosti?

Na FM a Fifu(nemusí být plné detaily) to bude stačit?

Nějaké jiné tipy v této cenové kategorii(spíše méně než více).

Reagovat
smazaný uživatel

G580 mám, sice ne přímo tenhle procesor, ale podobný. Na FM to stačí v pohodě, hlavně letos 14 mi přijde mnohem plynulejší, jak ostatní díly. Na FIFU nevím jestli to bude stačit, vzhledem k tomu, že tam je jen integrovaná grafická karta. Mně šlape v pohodě, ale já nejedu na integrovaný no.

Reagovat
Kowe

já mám http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g500-dark-metal-d481125.htm a na takovýto hry to bohatě stačí, i ta integrovaná grafika FMko zvládá bezproblémů, Fifu jsem na ní nezkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwooooood

Reagovat
aragorn

jsem zvědavej jak dlouho jim to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým se samýma průměrákama má stejně bodů jak úžasný Liverpool..zajímavé.

Reagovat
aragorn

tak tady je průměrák každej, komu se nepovedou 4 kola po sobě jdoucí..

Reagovat
smazaný uživatel

Dát o 24 méně gólů a přesto mít stejně bodů jako Liverpool s jejich intergalaktickým útokem. To je prostě kouzelný.

Reagovat
Pinturicchio

Spurs

Reagovat
minoLFC

Kde by boli bez Adeho

Reagovat
smazaný uživatel

kde by byl looserpool bez skákajícího kanibala radši ani nepomyslet

Reagovat
minoLFC

Ja nenporieram, že by sme boli inde bez nejalepšieho hráča PL posledných sezón...ale slepice s tým antifutbalom bez gólu by už určite nemali štastie na jednogólové vítazstva a remízy...teraz sú tam aspoň tie góly vďaka Ademu

Reagovat
smazaný uživatel

Antifotbal jsme hráli pod Boasem, když Ade nehrál, takže si ty svoje moudra můžeš strčit víš kam

Reagovat
minoLFC

Ale houby, ten fotbal nieje o moc lepší, len máte strelca

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o ten svůj cirkus..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byly v p*deli ryby, nemusely by být rybníky. Máš stejně zoufalé uvažování, jak zoufale dopadne tvůj klub na konci sezóny

Reagovat
Free_player

už radši držžž ...

Reagovat
smazaný uživatel

Staro nova Big 4 :-D

Reagovat
Zaschrona

No, letos tech 71 bodu, o kterych Martinez mluvil, na LM nebude stacit ani nahodou...

Reagovat
I am Mancunian

ty co tu basnis o LM ?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem tu slibil, ze se uz k nekterym vecem vyjadrovat nebudu. Takze to rikal Martinez a dle meho nazoru se mylil.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, takže ty už si tiež zabalil boj o LM?

Reagovat
aragorn

Reagovat
Zaschrona

Davis Moyes has been handed a sensational £150m transfer budget and has made superstar-striker Edinson Cavani a top target. (Daily Star)

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za gesta toho blekoty?(et'o) tečovaná haluz a dělá ze sebe mistra.já jsem se přistihl,že to přeju účkám.to tak nebývalo...)))

Reagovat
I am Mancunian

600. pre 21. titul MU v tejto sezone

Reagovat
Zaschrona

Traore prave dle SkySports podstupuje zdravotni prohlidku na Finch Farm http://i.imgur.com/EDV31AG.png

Reagovat
Zaschrona

.. dopadne jako Coleman

Reagovat
JM

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

ty co tu basnis o titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Dnes vám neřeknu, že jsem lepší než Soldado, Lamela nebo Defoe. Jsme tu čtyři útočníci a nevím, který je trenérovou první volbou. Vím jinou věc, nakonec budu jedničkou já, což je pro mě nejdůležitější."

Reagovat
Gareth Bale 11

Adeho člověk mít rád nemusí, což se někdy ani nedivím, ale když má formu, tak je prostě gólovej.

Reagovat
Free_player

COYS ..... Ade Sherwood věřim tomu, že ta šňůra bude ještě delší ....

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

No co nato povedat? Manchester United bol Golias.......ale potom prisiel David

Reagovat
iamek

Z vlastni hlavy ?

Reagovat
madridcan

ne

Reagovat
minoLFC

Dík Eto...na 24 hodín pokoj od kiwwiho

Reagovat
minoLFC

nemala byť reakcia

Reagovat
iamek

Toho se neboh. Zase bude ona fruit show

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči MU se zas chovají jako prasata? Aspoň podle onlajny.com to tak vypadá.

Reagovat
Aldeano

Rafael mohl taky dostat červenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to uz by ale bolo asi velmi krute

Reagovat
iamek

Lepsi vysledek nez jsem cekal . Januzaj, Rafa a Vidic . Zbytek klasika

Reagovat
Zdechlina

škoda mančestru, mohl dost rukavičku Jen 3:1 to je slabé...

Reagovat
smazaný uživatel

pro united bez evropských poháru

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

PROSIM POMOC -

Pouzivam CHrome a znicehonic mi zmizely sipky u posouvaci listy, takze si ted nemuzu jen tak lehce neco posunout dolu nebo nahoru, ale litam s tim jak debil.. poradi mi nekdo co s tim? Diky

Reagovat
iamek

Tak to je ovsem neprijemny

Reagovat
Mervin

ten prohlížeč už neunesl ty tvoje sračky, které tady plodíš

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš kolečko na myši?

Reagovat
smazaný uživatel

mys u notase moc nepouzivam, nebavi me se s ni tahat..

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla, no.

Reagovat
vladis271

toto isté mám odvčera aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nový update chromu, taky to mám, stejně jsem to ale nepoužíval, spíš mamka je naštvaná

Reagovat
vitasrp

Dneska to prostě nemělo chybu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla ještě být rudá pro Rafaela, ale i tak perfektní

Reagovat
madridcan

Kedy sa vratia Persie a Rooney? Rooney sa uz mal proti Swansea ne?

Reagovat
smazaný uživatel

S prstem v prdeli

Reagovat
-Carles-

Najprv oko, teraz prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez naopak

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu? Vždyť dnes pískal všechny fauly pro utd, by snad pískl, ikdyby si hráč chelsea usral...

Reagovat
C-M@ster

Trochu dělám, ale redka pro Vidiče? Vzápětí neodpískal faul na žlutou na Rafaela a i díky frustraci z karty pro Vidiče a znepísknutí faulu na něj tam pak lítal jak Zoro mstitel, dokud se nedočkal chvíle, kdy moh někoho sundat.

Krom toho Luiz moh být taky dávno venku a fauly na Januzaje se pískají každej druhej.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je klasika, podle mě Rafael taky nic špatnýho neudělal a stejně jako v jarním zápase na Old Trafford za to může Luiz!

Reagovat
mithro

plus penalta.

Reagovat
minoLFC

tak to buď rád, že ste nedohrali o deviatich

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy středu tabulky se prostě musí porážet

Vidět jejich zoufalé obličeje

Reagovat
iamek

Ted si zajdou do muzea a podivaji se na svych 21 titulu nebo kolik jich vlastne mame

Reagovat
Zdechlina

Miluju lidi co se jen plácají v minulosti. No doufám že takhle tragická sezona není jejich poslední. Docela si to užívám kdy jsou red debils někde v klidném středu tabulky, žádné stresy o titul, žádné obavy o udržení,....

Reagovat
iamek

Tak chapu, ze jsi to jeste nezazil

Reagovat
Zdechlina

No to ne, takže si to budu náležitě užívat dokud to jen jde

Reagovat
aither

ty vám v boji o LM hodně pomůžou

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Lacko_Boh

pozdravuj tam fans LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League Jokes @PL_Jokes

Follow

Sir Alex Ferguson retiring: £0

Appointing David Moyes: £100k p/wk

Panicking & signing Fellaini: £30m

Watching Man Utd decline: priceless

6:54 PM - 19 Jan 2014

Reagovat
Swarley

aneb jak nahánět body na SB, to je moc těžký úkol...škoda, začátek dobrej, klasickej náš průběh, docela solidní hra, místama se na to dalo i dívat, nějaká ta šance a pak dostaneme tak stupidní gól...kombinace amatérismu v bránění a haluze, vymalováno...před zápasem jsem měl nějaký tucha, že by se to mohlo nějak uhaluzit, začátek zápasu mi trošičku dával za pravdu, že to bude zajímavej zápas, ale zase takhle posranej gól to pošle úplně do kopru...pak už to šlo od desíti k pěti, bránění u těch gólových situací naprosto tragické, respektive tradiční v téhle sezóně...

celkově se dá hodnotit snad jen ta první půl hodina, to bylo docela obstojné na naše letošní poměry, ale pořád je to slabota...

dlouhé, dlooooooouhé je to čekání na Rooneyho a Robina...už aby byli zpátky..

Reagovat
wild

z tychto sraciek nas uz nevytiahnu ani oni dvaja..

Reagovat
Swarley

nikdo jinej to za ně neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat Eto neumí anglicky?

Reagovat
minoLFC

A? myslíš, že tam prišiel na dlhšie?

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas ve znamení smuly pro United..bohužel na to nedokázali zareagovat a zaslouženě prohráli...každopádně remíza by se mi líbila víc.

Reagovat
Whitemedia

Remíza s tímhle MU nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Krása :) nádherný večer . chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel Eto'o is first Chelsea player to score hattrick against United since 1954.Congratu­lations Moyes breaks another record.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Moyes môže byť rád, že mu stúpol počet fanúšikov odkedy prestúpil k ManU

Reagovat
fajdax

Na facebooku?

Reagovat
madridcan
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valec

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes's PL away record as manager to the traditional big 4 (Man Utd, Chelsea, Liverpool, Arsenal) Played: 48 Won: 0 Draw: 18 Lose: 30 impressive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Chazy

Martinez to dokázal i s Wiganem no..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

to jako fakt

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

je to síla no, Everton měl určitě kádr na to aby s ním aspoň nějakou tu výhru uhaluzil

Reagovat
Whitemedia

Super večer, prostě pecka Díky United

Reagovat
kvasha16

inak, mne bolo normalne Moyesa luto (len jeho, zvysok mam celkom v pici), ked bol na neho zaber po redke pre Vidica.. toto mu urobit kapitan pri takej marodke

Reagovat
terry

JOSE MOURINHO! JOSE MOURINHO! JOSE MOURINHO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To ti tam ten zubici se smajlik nenapovedel?

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe bych toto necekal ani v legraci

Reagovat
terry

Ale ja to dneska ani nemyslim tolik v legraci. Pred zapasem jsem hlasil, ze mu dneska verim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
fajdax

V suchým triku, k dokonalosti chybělo jen čistý konto a redka pro toho malinkýho spratka Rafaela za toho jeho NEUSTÁLÝ máchání rukama jakože neví co provedl a samozřejmě za ten kriminální zákrok na koncu.

A už se těším jak vypleníme Etihad

Reagovat
smazaný uživatel

You wish

Reagovat
fajdax

Tak můj wish je to taky, to nepopírám...

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším jak padnete na hubu, i když, komu vlastně v takovém zápase přát, že?

Reagovat
smazaný uživatel

City.

Reagovat
kvasha16

ehmmm, vyplienime Etihad, troska krot euforiu z vyhry nech rozmyslam ako rozmyslam, neverim ze to tam "vyplienime", tu ich zalohu neprehrame, tomu neverim, ja osobne bude velmi rad aj za bod

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě tu nesmí chybět: http://bit.ly/1dH0lRk

Reagovat
Thelvin

Je dobře že Januzaj zůstává v MU. Pro mladé hráče je dobré hrát v týmu středu tabulky, kde má jisté místo v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ten ovocnej buzik co tu nadával?dostal jsi infarkt z prohry dobře ti tak

Reagovat
fajdax

To sis ještě nezvykl? Je tu prakticky non stop ale když účka prohrajou nějakej vetší nebo důležitější zápas tak se vždycky na pár hodin vytratí a až potom tu začně psát svoje hovna.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadavajte si kolko chcete, ale bez kiwwiho by to tu nikdy nebolo to prave EF.

Reagovat
smazaný uživatel

no nvm, ale už som si na Ivana zvykol

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
kvasha16

Mourinho is UNBEATEN in league matches when 2+ goals ahead at halftime: 77 wins - 1 draw (Inter) in ENG, ESP, ITA, POR.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, akože sa tu ľudia smejú, že kde je kiwwi, ale ono tu fakt je nejako pusto, nikde žiaden mufan momentálne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

este som chcel dopisat az aj od nas tu neni nejak vela ludi

Reagovat
smazaný uživatel

My nemáme potřebu se pořád vytahovat

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to nebylo ani napinavy, prote v suchym triku, o vyhru se nikdo nebal, neni o cem mluvit, vsichni zahrali realtivne dobre, co resit?

Reagovat
kvasha16

po prvom gole som sa ale celkom bal na par minut ci nejak neurvu remizu

Reagovat
smazaný uživatel

IN MOYES WE TRUST

Reagovat
I am Mancunian

ja som tu

Reagovat
T44v3tt1

I to je dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že su tady. A kiwwiho sem neviděl od sestav.

Reagovat
smazaný uživatel

We did not deserve to be 2-0 down at half time. We had a little bit of bad luck with the first one but we can't blame anyone else but ourselves for the other two. We did not defend well enough and did not get a chance like Chelsea got to score, so we can only blame ourselves for that.

"I thought we played well in parts of the game. We played well at the start, we just missed the clinical finish. We didn't score in their box and we didn't defend well in our box. I thought we did well in between the two boxes, but then did not do what was required in the crucial areas.

"We will keep going. We showed a lot of good things today. There is a progress we have to make and improve all round and myself and the club will try to do that."

On Vidic's sending off and Rafael's booking: "I have not seen Rafa's but I have seen Vidic's. Vidic's for me is not a red card, it was a yellow card. If Rafa's was a bad one I would hopefully come out honestly and say what I think."

Reagovat
smazaný uživatel

We did not deserve to be 2-0 down at half time. We had a little bit of bad luck with the first one but we can't blame anyone else but ourselves for the other two. We did not defend well enough and did not get a chance like Chelsea got to score, so we can only blame ourselves for that.

"I thought we played well in parts of the game. We played well at the start, we just missed the clinical finish. We didn't score in their box and we didn't defend well in our box. I thought we did well in between the two boxes, but then did not do what was required in the crucial areas.

"We will keep going. We showed a lot of good things today. There is a progress we have to make and improve all round and myself and the club will try to do that."

On Vidic's sending off and Rafael's booking: "I have not seen Rafa's but I have seen Vidic's. Vidic's for me is not a red card, it was a yellow card. If Rafa's was a bad one I would hopefully come out honestly and say what I think."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si jít klečet na hrách.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že sa od minula poučil

Reagovat
mithro

Neville to teraz pekne zrhna v studiu

Reagovat
smazaný uživatel

už som sa o vás bál.

Reagovat
mithro

neboj ty nic

Reagovat
mithro

To add insult to injury our former captain, who's nowhere near the coaching staff comes on the telly and talks complete sense...

Reagovat
kiwwi

ale vsak myslis, ze toto co hovori Gary v telke oni v klube nevidia? Alebo myslis, ze sa o tom nerozprava s Philom?

Reagovat
smazaný uživatel

krasa aj ked s hrou som rozhodne neni spokojny ale to nastastie nie je podstatne ...vysledok vynikajuci ....necakal som ze etoo tak zahviezdi resp. ze vobec nastupi od zaciatku....zacinam mourinhovi celkom verit

Reagovat
Arbiter

100 - Both Jose Mourinho's first and 100th Premier League wins have come against Manchester United at Stamford Bridge. Nemesis.

Reagovat
smazaný uživatel

poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to su taki hnupi niektori ludia ze to neni mozne snad

Reagovat
fajdax

José Mourinho potvrdil, že Fernando Torres má poraněné vazy v koleni a bude tak chybět několik týdnů.

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to koupit novyho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

A Torres zázračne vyzdravie

Reagovat
Mervin

raději dva, Vitesse bude taky potřebovat na rozšíření kádru

Reagovat
smazaný uživatel

hm, v súčasnosti vám všetko hrá do kariet.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

z nasich utocnikov ma najviac golov, ale tak vsetci vieme ze si si len chcel kopnut

Reagovat
smazaný uživatel

aké kopanie, bol to úplne nevinný vtip. A to, že hrá jak ázijská cikula už 3 roky, je fakt.

Reagovat
kvasha16

bral som to tak: nevinny vtip=kopnutie si ... a minuly rok bol nasim najlepsim strelcom, ani zdaleka to uz nie je ako na zaciatku jeho posobenia u nas

Reagovat
Arbiter

Demba zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo říkal to v tom rozhovoru, pěkně nahovno

Reagovat
Whitemedia

Takže BA na lavičce, super

Reagovat
terry

Uz se na Dembu tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň dostane šanci Demba.

Reagovat
Godwinson

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci dalšího hráče za xx mega bez formy.

Reagovat
Godwinson

Formu nemá špatnou a peníze ... ty se přeci musí točit.

Reagovat
kvasha16

nesledujem ho, ale 9 golov neni nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

v Ligue 1 je to na zaciatok aj na Falcaa slusna bilancia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

http://youtu.be/w1nkpOhbLlU

Mourinho: 'I was close to a heart attack when Cech received that pass, and then was dribbling it on the goal line.'

Priste do brany Mark Schwarzer!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke v FA Cupu asi chytat stejně bude.

Reagovat
kvasha16

ako sa ujebavali na tej lavke

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes strasne smiesna figurka fakt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to tak počítam naše najgólovejšie krídlo je Bebé zase dal gól portugalský sniper

Reagovat
iamek

Uz zase ?

Reagovat
mithro

boze,m ten Hoddle, to je riadny trotl

Reagovat
kiwwi

co k tomu napisat

prvy polcas super hra, boli sme herne jasne lepsi aj ked nejake extra golovky sme si nevypracovali a hentne drevak to tam prvykrat s tecom trafi tak, ze lepsie to tecovat uz ani neslo a potom celu hernu snahu degraduje otrasne, ale OTRASNE branenie...na to neexistuje ziadne ospravedlnenie, nasa obrana je katastrofalna

cele to zabil gol na 3:0, vtedy skapala cela hra z oboch stran a nedalo sa na to kukat

po milionty prvy krat, stred zalohy totalny trapas...Carrick s Jonesom stoja a kukaju jak telata na malovane vrata a lopty od obrancov si chodili preberat Chicharito s Welbzom...kto toto kedy vide preboha

cervena pre Vidu naprosty vysmech, to som este nevidel taku kokotinu ... zato Rafa klasicky tma pred ocami a mal ist von on a Dowd mu da zltu no

z Chelsea najlepsi Hazard, od nas asi Danny, alebo Adnan...od nas flop jednoznacne Young, ten chlapec je hotovy, momentalne hrac pre champ...zo strany Chelsea sasek Luiz a nepacil s mi ani Willian - tolko lopt co odovzdal smiesnou prihravkou som dlho nevidel

kazdopadne, Moyes recordbreaker, United skorovali na SB proti Chelsea pod Mourinhom

Reagovat
kiwwi

jo a este som zabudol, penalta na Welbza celkom jasna

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kvasha16

budte radi ze nebol taka svina a kompletne vam nezruinoval obranu aj cervenou pre Rafaela, a nie tu picoviny hadzete do komentarov

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa na rukách opaľoval na štýl Rossa z Priateľov.

Reagovat
Whitemedia

červená pro Vidu kktina ?

Reagovat
kiwwi

to si fakt niekto moze mysliet, ze to bola cervena karta?

Reagovat
kvasha16

sak po nom vystartoval bez najmensieho zaujmu trafil loptu

Reagovat
Whitemedia

100% červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vždyť po něm šel jak magor ze zadu bez sebemenšího náznaku aby trefil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Pri nejmirnejsim hodnoceni toho zakroku se da rict, ze se to piskat na cervenou dalo...

Reagovat
fantomas

A to to fakt někdo soudnej může mít za "největší kokotinu, jakou kdy viděl"? Jenom Brownova redka z letoška byla nesrovnatelně většim nesmyslem.

Reagovat
dantetomas

Osobne by som ju tiez nedaval... To skor ten maly zmrd brazilsky

Reagovat
smazaný uživatel

(1) Bayern - Guardiola - 1. místo +7

(1) Barcelona - Martino - 1. místo 0

(1) PSG - Blanc - 1. místo +2

(1) Man. United - Moyes - 7. místo -14

(2) Real Madrid - Ancelotti - 3. místo -3

(2) Man. City - Pellegrini - 2. místo -1

(3) Chelsea - Mourinho - 3. místo -2

Když budeme počítat i Monaco a AS ke kterým příšel Garcia až v průběhu loňský sezóny a zohledníme předváděnou hru, tak z toho David vychází jako jasný vítěz. Gratuluji

A řeči o tom, že ostatní zmiiňovaný týmy mají o parník kvalitnější kádr nejsou na místě.

Reagovat
iamek

Preropovano .

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ako ľahko sa zabúda na fakt , že Manchester mal na lavičke 27 rokov toho istého !manažéra! , aj tá najposlednejšiu upratovačku makala presne podľa jeho pokynov a ty to ideš porovnávať s klubmi , ktoré menia !trénera! každý rok

Reagovat
r.mrazik

hmm,hra spatna nebyla...goly modraku takovy divny

skoda,ze nefoukl tu penaltu na welbecka,ale budiz...

jde videt,ze se v lete ohromne zaspal nakup CM...at je Jones bojovnik a Clev se obcas snazi,tak Carrick je tam na vse temer sam...zadny jiny hrac z tech stredaku neda mic dopredu,to je proste v prdeli...ostatni to hrajou alibisticky do stran...to takhle prece nejde...

vyhru na SB mohl cekat jen snilek...takze priste snad tri body...

Reagovat
iamek

Zaspalo se v nakupu CM uz tak pred peti lety ...

Reagovat
r.mrazik

jj,to se psalo vzdy...jenze pokazde tam byl scholes...a ten ted uz bohuzel neni...v lete by to byl nakup na posledni chvili,ale jde videt,ze ted uz je pozde

Reagovat
kvasha16

sranda je, ze my nemame ani nejakeho "nasho Carricka" ... ale uvidime oc na to Matic

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA HROZNA PRDEL STRAŠNĚ SE ŘECHTÁM

Reagovat
C-M@ster

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

...za ostrý zákrok na Hazarda vyloučen jeho krajan a jmenovec Vidić

Chybička se vloudila

Reagovat
iamek

Neva. Kdyz Rooney je IR, tak proc Nemanja nemuze byt Belgican ? :)

Reagovat
C-M@ster

Oznam ju dole pod pravidlama.

Reagovat
smazaný uživatel

Johoho, mne vyšiel tiket. Nech žije Monaco!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Vidičova červená se bude počítat na zápas proti Sunderlandu?

Reagovat
kiwwi

jj, ale prave to je vyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

já bych neřekl výhoda, měli byste se chtít dostat do finále COC, zcela seriózně je to teď pro vás nejjednodušší způsob jak si zajistit evropské poháry na příští rok

Reagovat
kiwwi

Vida by tak ci tak proti Sunderlandu asi nehral

Reagovat
iamek

Mela by.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem.

Reagovat
Zaschrona

Otazka je, jestli to nebudou 3 zapasy...

Reagovat
vitasrp

Však jestli mu tu rudou nechaj, tak je to zcela určitě trest na 3 zápasy..

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
vitasrp

Však to je snad standardní, ne? Za hrubý faul, po kterém jdeš rovnou pod sprchy, běžně dostaneš stop na 3 utkání. S tím, že existují nějaké případy, kdy ten trest může být jen na dvě utkání..

Reagovat
Zaschrona

Dle pravidel by to tak melo byt, pokud tomu dobre rozumim.

Reagovat
kiwwi

mozes sem dat tie pravidla, z ktorych si to vycital?

Reagovat
Zaschrona

Nikde poradne nic neni, takze jsem si vzpomnel na to, jak to bylo s Brownem a Bolasiem http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/sunderland-win-appeal-over-wes-brown-red-card-8965084.html

Reagovat
kiwwi

Red cards in first team competitive matches result in suspensions commencing on the 14th day following the match in which the player was sent off.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

budou

Reagovat
smazaný uživatel

Budou.

Reagovat
terry

Vsak on asi dostane tri, ne?

Reagovat
terry

Ale ty ses asi ptal, jestli se pocita uz i v poharu.

Reagovat
kiwwi

preco 3? po zachrannej brzde je 1 zapas, po normalnej redke su 2 a o 3 a viac rozhoduje komisia a muselo by sa jednat o obzvlast zavazny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zaspal dobu ne? 1 zápas je, když dostane druhou žlutou. Po straight red je skoro vždycky 3 zápasový trest, pokud se Moyes neodvolá a neuspěje...

Reagovat
kiwwi

no neviem, ja som nasiel na stranke fa.com toto

The two categories of match are first team competitive matches and non-first team matches.

Premier League, Football League, Conference National, WSL:

Red cards in first team competitive matches result in immediate suspension from forthcoming first team competitive matches. Red cards in non-first team matches will take effect from the 14th day following dismissal.

Clubs at Step 2 and below: Red cards in first team competitive matches result in suspensions commencing on the 14th day following the match in which the player was sent off. Red cards in non-first team matches will be processed by the County Association to which the Club is affiliated.

zeby tych 14 dni boli 3 zapasy? teda ze prvy den zacne plynut od toho dna, kedy sa hra najblizsi zapas a tie dva tyzdne by znamenali stop na 3 zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy za červenú dostaneš 3 zápasy, neviem čo tu riešiš.

Reagovat
tomasinho

To není pravda. Za "profesionální" faul 3 zápasy nejsou. Agger loni v 1. kole zatáhl za dres někoho z WBa, penalta, redka a 1 zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nedostal redku po dvoch žltých?

Reagovat
tomasinho

Ne. Kiwwi má pravdu, za redku můžeš zápas i 3 zápasy, záleží, jak je to posouzeno. 3 jsou většinou po skluzech a takových věcech. Prosět tvrdší, což většinou ale přímé červené jsou. Takové to zatáhnutí za záchrannou brzdu se bere jako profesionální faul.

Reagovat
kiwwi

to pisem...za redku po zachrannej brzde je 1 zapas stopka...ale myslel som ze po inej 2 a mozu to zvysit aj na viac ak to bolo zavazne...asi je to fakt na tie 3

Reagovat
tomasinho

Nene, podle mě teda buď 1 nebo 3.

Reagovat
Zaschrona

Howard taky sedel jen 1 zapas

Reagovat
iamek

Po cca 23 letech se nedari . Pamatuje nekdo vubec eru, kdy se nedarilo napr. pod Alexem ?

Reagovat
Swarley

co bys chtěl vědět, vnoučku?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo MU nefandil, tak proc by si to mel nekdo pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

??? Zvláštní, že to říkáš zrovna ty, jehož týmu se začalo hromadně fandit zhruba před 10 lety... raději mlčet, než být za blbce

Reagovat
kvasha16

ty radsej mlc a nebud za blbca kedze on fandi Josemu a nie Chelsea

Reagovat
terry
Reagovat
tomasinho

Válec jsou City, vy jste projekt!

Reagovat
terry

Nas projekt se jmenuje valec.

Reagovat
cristiano.K.

furt jsem klidnej ohledně sázky s Etákem

Reagovat
Whitemedia

a o co jde v té sázce ?

Reagovat
cristiano.K.

vsadil jsem,že nedá Etoo víc než 12golů v lize

Reagovat
Whitemedia

Tak to máš v suchém triku vyhrané

Reagovat
Coutinho10

kolik kurz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl totálně skvělej Hazard kdykoliv se doknul míče, ten se letos rozehraje ještě k velkejm výkonům.

Reagovat
kvasha16

mne sa praveze velmi nepacil, aj ked je pravda ze z tej trojky pod hrotomm bol najlepsi no, ale dneska ma chlapci trocha sklamali, cakal som troska viac od nich.. ale nastastie nam zachranil rit Eto no

Reagovat
vitasrp

Hlavně dneska to byl starej dobrej Eden, kterej měl nějakou defenzivní práci na salámě, takže to tam přes tu naší levou stranu chodilo jedna báseň..

Reagovat
smazaný uživatel

A on by tu volnost potřeboval ještě daleko větší.

Reagovat
vitasrp

To by se z toho ale Azpilicueta pak totálně posral..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

Ach....

Tohle je nepěkné a toto nepřeju MU ani já. Chelsea nabrala formu a už ji do konce ligy nikdo nezastaví. Snad ale i přesto podobnou formu udrží Arsenal a ten titul bude jejich.

Reagovat
smazaný uživatel

a s City nepočítáš?

Reagovat
kvasha16

London rulezz

Reagovat
Swarley

co nepřeješ? že jsme 6 bodů za váma? já pořád nechápu, v čem nás zrovna scouseři chcou litovat

Reagovat
kvasha16

vsetkych nas dostal ten zaber na Moyesa pre tej Vidovej redke

Reagovat
Swarley

tak pro něj je to asi nejtěžší, nevypadá to, že by hráčům neměl co říct a že by byl spokojenej s tím, co se na hřišti děje...co pak vykládá do novin je jedna věc, ale spíš z toho projevu na lavičce je naprosto jasné, že s tím teda rozhodně spokojenej není a je chuť s tím něco dělat...jak jsem byl na začátku vůči Moyesovi rozpačitej, tak ty prohry mě spíš k němu přitáhly, on na to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ta loajalita je pekna vec a uprimne by ti ju malo zavidiet vela ludi, myslim to vazne. Ale jedna otazka predsa. Ktory trener by sa tvaril spokojne po takej tragedii? Alebo ako inak by sa mal tvarit, aby ta nastval?

Reagovat
Swarley

jde o celý jeho projev, co je u nás...to, co vykládá do novin, to je prostě úplně něco jiného než se pak děje na hřišti...celé zápasy tam pořád hráče diriguje, pořád s nimi komunikuje a je vidět, že s tím prostě není spokojenej...

i minulý zápas, vyhráli jsme a u jednoho z těch gólů byl na něj záběr...nehnul ani brvou, neradoval se, ví v jaké jsme situaci...za chvíli zase po hráčích řval a něco vysvětloval...je tam vidět obrovská snaha, věřím, že dělá max...až budu mít pocit, že na to nemá, že to prostě není kouč pro MU, tak se ozvu...ale tahle jedna sezóna? se vším co se děje? tak to je ještě brzo na nějaké soudy

Reagovat
fajdax

Tak oni byly zvyklý končit 20,25 bodů za váma, takže když jsou teď 6 před váma tak mají radost no..

Reagovat
vladis271

počkaj si na pusinu na čelo od tatina, umyť zúbky a spať.

Reagovat
Whitemedia

tohle je ale slabé to snad nemáš zapotřebí

Reagovat
fajdax

No, otec mi pusu na dobrou noc už dobrých 12 let nedává, takže se asi nedočkám.... a spát se mi taky nechce...

Reagovat
fenixLFC

to sa ale nerobi, opustit manzelku hned po narodeni dietata

Reagovat
Swarley

tak radosti bych se nedivil, to je docela pochopitelné a věřím, že ta vyhlídka na 4. místo a my mimo LM je lákavá...ale lítost? aaa, nevěřím, póza nikdo žádnou lítost nepotřebuje

Reagovat
Rssa

Si tu zase nehrajte na nějaké granty. Jste v sračkách, já vám Moyese upřímně přeju a mimo LM pozice taky, ale nesnáším Mourinha a nepřeju prohru proti němu nikomu.

Jinak nám můžete jen leštit kopačky, pokud víte, co to je.

Reagovat
Swarley

lítost je pro slabochy, nikdy to nikomu nepomohlo...proliskat, zpátky na nohy a jedeme dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Rssa

Prohru od toho Portugalce a Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

není mi vas líto,to až budete na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Pří vší úctě k Arsenalu. O titul si to rozdáme s City.

Reagovat
fajdax

My nebo City. Bude to zajímavý.

Reagovat
Mervin

Arsenalu stačí vyhrát šestnáct zápasů a pak jim mohou být City u zádele

Reagovat
vladis271

Arsenal odpadne vo februári. Ak Pelle nenaletí na Mourkove mindgames, tak si ten titul v pohode zobere.

Reagovat
Mervin

neměl Arsenal odpadnout už v prosinci?

Reagovat
vladis271

nemal. Ten los v decembri nebol vražedný. Február vás zabije. Bez útočníka to nedáte. CFC by mal byť rovnaký prípad, ale Mourinho má tú víťaznú mentalitu. Ale na ofenzívne divadlo City stačiť nebude.

Reagovat
masly008

tak on odpadává každý nový měsíc, ale je furt 1 to je zajímavé že.

Reagovat
afc

To z tohto losu mame odpadnut?

24. 01.02.2014 Arsenal Crystal Palace 16:00

25. 08.02.2014 Liverpool Arsenal 13:45

26. 12.02.2014 Arsenal Manchester United 20:45

27. 22.02.2014 Arsenal Sunderland 16:00

Reagovat
Lacko_Boh

ti jebe,16:00 ,13:45,20:45 a akoby nestacilo zase 16:00...to nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ved to su fajn casy.Vsetko bude na SS.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas je v pondělí? Takový šlágr.

Reagovat
vitasrp

Je to ve středu prosímtě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to snad ani není možné, samí experti a vědmy tady. První měl Arsenal odpadnout na pozdim, pak na Vánoce a teď v únoru... Nechte si tyhle dementní moudra pro sebe

Reagovat
minoLFC

Ja to stále vidím viac na City a Arsenal...výhra nad Moyesovym ManU nič neznamená...podla mňa sa prejaví to, že Chelsea nemá poriadny utok útok(no offense Eto)

Reagovat
iamek

829. pro 21. nasobneho mistru MU

Reagovat
fajdax

Někdy za 10 let klidně

Reagovat
iamek

Pristi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia sezona je vaša

Reagovat
smazaný uživatel

ak zmenia utd trénera tak môžu vyhráť titul budúcu sezónu ale pod Moyesem určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

On te gloryhuntere smich prejde

Reagovat
smazaný uživatel

Why so serious? Nechci nikomu ublížit, nemusíš to brát nijak osobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik rekordů překonal Moyes tentokrát ? Pokuď ani jeden, tak je lama...

... k zápasu se vyjadřovat raději nebudu, stačí že nejlepším hráčem byl Adnan

Reagovat
kiwwi

vsak dnes prekonal dalsi rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si začal dělat seznam, co to bylo ?

Reagovat
kiwwi

United este nikdy nedali gol Chelsea pod Mourinhom na SB takze zacal lamat negativne rekordy...pomaly ale zacal

Reagovat
C-M@ster

Někdo říkal, že 2 roky neprohráli zápas v hlavním městě...

Reagovat
C-M@ster

...ligový

Reagovat
smazaný uživatel

https://31.media.tumblr.com/86907cb2c715d4459d43064ff87969ea/tumblr_mznunj0Qww1sefjuxo1_400.gif

a tady je nekdo tak debilni, ze si muze myslet, ze tohle neni na cervenou

Reagovat
kiwwi

moc pomale, nieco rychlejsie by sa tam nenaslo?

Reagovat
blade115

No, každopádně je ta červená obhajitelná, ne jak tady někteří vyvádíte.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ťa vedie k tomu myslieť si, že červená za toto je totálna kravina?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis tu otazku v pripade tochto arogantneho zufalca naozaj vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

*tohto

Reagovat
fantomas

To, že ta červená byla proti hráči United?

Reagovat
kiwwi

aha, a preto som na hraca, co dostal zltu kartu napisal, ze mal vidiet cervenu...ty si taky vtipny

Reagovat
fantomas

No vtipnej seš tady předevšim ty s tou "největší kokotinou světa"..

Reagovat
kiwwi

jasne jasne, treba to otocit ked si napisal kokotinu, chapem

Reagovat
fantomas

No tak, kokotinu... že seš proti vlastnim hráčum zaslepenej, ví tady na fóru naprosto každej. Pravej nesmysl si napsal teprve ty.

Reagovat
kiwwi

kiwwi19.01.2014 20:05

aha, a preto som na hraca, co dostal zltu kartu napisal, ze mal vidiet cervenu...ty si taky vtipny

Reagovat
fantomas

kiwwi19.01.2014 19:37

cervena pre Vidu naprosty vysmech, to som este nevidel taku kokotinu

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze reagujem na tvoj koment:

fantomas19.01.2014 20:03

To, že ta červená byla proti hráči United?

jasne ze si uvedomujes, ale svoj vyblitok musis nejak zakryt

Reagovat
Arbiter

to ale přece nevylučuje to, že bys Vidu bránil proto, že je to hráč ManU

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Nadává na Younga, vyházel by dost hráčů kádru, nadával na Rafaela a Fabia za jejich zbytečné fauly. Zase bych si nemyslel že majou hráči United před kiwwiho kritikou nějakou protekcu. Akorát si ju nepamatuješ, páč na to nemáš potřebu reagovat.

Reagovat
kiwwi

jj a to video som tiez milionkrat nemohol vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

otazka je v tomto pripade fakt opacna...co vedie niekho mysliet si, ze je to na cervenu...ani dvoma nohami, ani noha vysoko, ani neskakal...proste klasicky faul na zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

"ani dvoma nohami, ani noha vysoko, ani neskakal"

Vzdyt minimalne 2 z tech tri veci udelal

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no podľa tohto gifu tam išiel "nožnicami" a aj skokom... Akože nedal by som za to asi červenú, ale rozhodne nevravím, že je kravina dať ju.

Reagovat
kiwwi

ja som videl spomalny zaber z 3 uhlov a tento na gifku je asi najdebilnejsi mozny...bol to klasicky sklz jednou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj urcite. Tohle je fake, nekdo si pohral s pocitacem a nadnesl Vidice nad zem a pridal mu treti nohu

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

jakej vliv na ten zakrok ma rychlost toho videa?

Reagovat
kiwwi

asi taky, ze to vyzera agresivnejsie jak to vskutocnosti bolo?

Reagovat
Arbiter

ale však to není zrychlené

Reagovat
smazaný uživatel

Ti lidi nejsou debilní, akorát mají jiný názor.. Podle mě to ale na redku bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinej nazor na skluz obema nohama do hrace bez nejmensiho zajmu hrat balon?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vzpomeň na tvůj názor ohledně Oscarova divu, taky ti lidi neříkali, že jsi debilní Snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Rikali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nechovej stejně, potom se divíme, proč tady jsme za největší dementy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tebou ale nemam nic spolecnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se potom nemáme o čem bavit.

Reagovat
kiwwi

to hovoris o Rafaelovi?

Reagovat
masly008

to fakt ne,vlastně ho jenom podrazil z boku.ani mu pořádně nezajel.max žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

On nejen, ze nezajel, on si k tomu jeste pekne nadskocil a sup do Hazarda

Reagovat
masly008

jako za to nedávají redku ani v primeře.tak nechápu proč za normální skluz z boku má být červená.za loket na nos se ani nepíská faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by v PD dostal 3 cerveny a nezahral si 2 roky, mozna i tucnou pokutu a kdyby nebyli v dobry nalade, tak i kriminal na tvrdo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Taktický faul. Nebral míč, bral hráče, ale nijak zákeřně. Klidně mohl dat žlutou.

Reagovat
vitasrp

Jj, to totiž nebylo z frustrace, bylo to kompletně taktickýho rázu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale di někam s frustrací. Tohle si nech na Rafaela. Aji když ani ten tohle nedělá z naštvání, má prostě zkraty. Stejně jako Fabio, který dostal redku za úplnou blbost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Furt je frustrace pravděpodobnější než nějakej taktickej faul tímhle způsobem..

Reagovat
iamek

Jsi buh, ze vis, ze to bylo z flustrace ?

Reagovat
smazaný uživatel

co je flustrace?

Reagovat
fantomas

*lustrace

Reagovat
smazaný uživatel

A ty, že víš, že to byl taktický faul?

Reagovat
iamek

Ja nevim co to bylo a nepisu na tohle tema presvedcive picoviny jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl sis mě? Ale díky za nadávky, vždycky potěší...

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

ilustrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Taktický faul v 92. minutě za nepříznivýho stavu 1:3? Hohoho..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkám že to mělo smysl. Ale že takových faulů kde se jde obránce do hráče a nebere balón jenom ve snaze ho zastavit je dost. A redka za to nebývá.

Reagovat
smazaný uživatel

v 93 minutě kdy je to nahecované? To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnutý stav už není nahecovaný. Navíc my sme po třetím gólu přestali hrát a vy taky. Kdyby měli přijít nějaké brutální zákroky z naštvání, tak přijdou tehdy. Ale prd. Navíc kdyby udělal nějakou prasárnu aby si ulevil, tak červenou veme. Nedivil by se tak, spíš by na sebe byl aji nějakým způsobem pyšný.

Reagovat
smazaný uživatel

měly

Reagovat
masly008

viz faul na nasriho

Reagovat
kiwwi

ten bol na cervenu

Reagovat
masly008

ale taky dal jenom žlutou,třeba to tam tak je

Reagovat
Wat

Reagovat
fajdax

Ty vole...Ty patříš k tem rozumnějším z té bandy čůráků(mufanů) tady na EF, ale napsat takovou hloupost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to 1-krát a kľudne mohla byť žltá, ale to je na rozhodcovi.

Reagovat
masly008

vždycky je to na rozhodčím,i dive penalty jsou no.

Reagovat
dantetomas

redku si rozhodca obhaji, ja osobne by som vsak dal iba zltu...

Reagovat
Miguel19

Likvidační zákrok na nejlepší křídlo PL....jasná rudá

Reagovat
Mervin

tomuhle říkáš likvidační zákrok? si pusť záznam některých i neoceněných zákroků Ramirese, Luize či Oscara a pak se vyjadřuj...

Reagovat
Error

No, jako bych to neříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu...

Reagovat
Mervin

jde o to, že tohle nemá s likvidačním zákrokem nic společného a kdyby se za tohle dávaly červené karty pokaždé, tak každý zápas máme 3-4 rudé karty - to by se ti líbilo?

Reagovat
smazaný uživatel

On to nemyslel vážně, ale to je jedno. Spíš mě zaráží, jak hned musí každý útočit proti všemu, co tady fanoušek chelsea řekne...

Reagovat
Mervin

po tom, jakou reklamu jim tady dolar a spol dělají, tě to snad ani nemůže překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou přezdívku má vůbec dolar?

Reagovat
Arbiter

Nr.Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ne, že bych se chtěl nějak zapojovat do téhle diskuze, ale udělat tohle Luiz nebo Ramires, tak už by je mufani hnali do kriminálu. Trochu objektivity, prosím.

Reagovat
blade115

kiwwi19.01.2014 20:05

aha, a preto som na hraca, co dostal zltu kartu napisal, ze mal vidiet cervenu...ty si taky vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

pockam si na MOTD, ale z tohto gifka to vyzera na taku oranzovu, tzn cervena sa dat dala. isiel tam prasacky skokom oboma nohami

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby děkovali rozhodčímu, že nevylil Rafaela, tak budou ještě nespokojení s redkou Vidiće Jak zde od mufanů již několikrát zaznělo, redku pro Vidiće si rozhodčí úplně v pohodě obhájí...

Reagovat
masly008

jenže v PL si rozhodčí obhájí všechno,to není měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že obhájí. No a? Šak taky nenadávám na rozhodčího že se tak rozhodl. Ale klidně tu žlutou mohl dát, a nejspíš měl. Možná proto Rafael dostal žlutou, páč si kompenzoval. Ve výsledku udělal dvě chyby, a kdyby ty karty rozdal opačně, tak bude spokojenější jak on, tak aji my.

Reagovat
kiwwi

presne tak, Rafu jasne kompenzoval a urobil v konecnom dosledku 2 chyby...ja sa nijak nestazujem, sak ta cervena nic nezmenila, Rafa mal tak ci tak vidiet cervenu a ja som dokonca aj rad ze to skoncilo redkou pre Vidica a nie pre Rafu...nechapem ten postoj, ze to niektori beru ako fnukanie

Reagovat
Cobra

EGO fanoušků čelzí nezná mezí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

http://soccerembed.com/sky1.html

Paul Scholes goly jeste jich bude 50...

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam v stredu nedá Zahu , tak to je už total v pici

Reagovat
kiwwi

stavka o liter, ze neda

Reagovat
mithro

tiez by som sa pripojil

Reagovat
Swarley

to jste hrdinové...

ale přidal bych se, litr by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě v eurech.

Reagovat
j_mrazik

Je super vymyslet rádoby přezdívku pro hráče, když už ji používá někdo jinej, kdo v tý lize/zemi působí.

Reagovat
protiproudu

A kdyby to nekoho zajimalo tak Live Snooker: The Masters 2014 Final: Second Session

http://www.coolsport.tv/stream24.html

Reagovat
terry

Ronnie.

Reagovat
protiproudu

Cely turnaj s velky prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

moyes

Reagovat
Rssa

Jinak gratulace Eto´ovi, i ve svých letech by mohl být pro některé týmy v PL velmi užitečný.

Reagovat
Chazy

NFL OT: http://www.eurofotbal.cz/souteze/cerna-hora/prva-liga/2008-2009/reportaz/jezero-plav-jedinstvo-bijelo-polje-169482/?nocount=1#forum

Tady sídlíme pro dnešní NFL, kdyby někoho zajímalo. Pravidla a všechno vysvětlíme, je to semifinále PO, hned od 21:00 gigazápas obrovskejch legend.

Reagovat
smazaný uživatel

mysli si tady stale jeste nekdo,ze mancester bojuje o titul? :D

Reagovat
Swarley

my jedeme vždy na titul

Reagovat
Cobra

A ještě si tady někdo myslí, že jde Liverpool pro titul?

Reagovat
minoLFC

To si snáď nikto nemyslel

Reagovat
Ligter

1000. pro Manchester United.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

To tvoje rýpání

Reagovat
Kovi81

Reagovat
valloire

ale jenom pro takovej United jako je letos

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

OT: Fabregas striedal a nasraty je celkom slusne, Moyes urcite posle zase ponuku, tak 24 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Sign him, Arséne! Chýba nám kreativita v zálohe!

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

keby sme nekupili ozila tak je v lete nas

Reagovat
smazaný uživatel

tak im pošlime Ozila, mne je jedno, ja prejebem tisíc korún, len nech Cesc je späť.

Reagovat
kmotor corleone

nikdy som si nezvykol na ten papagaj dres z maneze, patri do arsenalu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
tomasinho

Zas někdo plaší na twitteru, že Lucas bude out do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Moura?

Reagovat
tomasinho

Pelé

Reagovat
smazaný uživatel

ja som čítal o 6tich týždňoch

Reagovat
tomasinho

I to je dost. Musí DM přijít stůj co stůj prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

City a Chelsea at jdou někam, neříkám,že to nejsou super velké kvalitní týmy, ale já jsem prostě proti tomu budování klubu cestou peněz a proto fandím Arsenalu,ktery splnuje financial fair play a hlavně má obdivuhodnou fotbalovou cestu, bohužel, musí bojovat dvakrát tolik,protože finační možnosti nemá tak neomezené a hlavně ani to není jejich tradicí,přeplácet a kupovat drahé hráče. Přesto velkým obdiv za to,že se drží jak v LM tak v top 4 po desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jsem zapomněl dodat, že střídání trenérů jak ponožky taky nemá s fotbalem co dělat, trenér má být ikona klubu po dlouhá desetiletí a ne ho za sezonu vyrazit, všechno chce čas

Reagovat
kvasha16

ktory z top klubov ma trenera ikonu po dlhe desatrocia?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Kto pokoril viac debilných rekordov než Messi ? No predca Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

aj tvoja slovenčinárka určite má nejaké smutné rekordy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jej súkromný život ma nezaujíma a to čo hovorí na hodine tiež nie

Reagovat
smazaný uživatel

ale malo by.

Reagovat
blade115

Já vůbec nedokážu pochopit, v čem tkví problémy s pravopisem u jazyků, které nerozlišují y/i ... Snad jedině čárky a nějaké ty souhlásky, jinak tomu vážně nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde Čechův skoro fail pls? Na youtube všechno zablokované

Reagovat
fajdax

Zkušeně povodil

Reagovat
Steven666

povodil - najobľúbenejšie slovo posledných mesiacov na EF

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi , Cechýno zkušeně, Chicarito už viděl jak doklepává do brány a Big Pete mu ukázal nemalý skill

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

díky paráda

Reagovat
smazaný uživatel

No aby tu nebyl jenom samý hate, tak bych akorát chtěl říct sportovně fanouškům United: "čest poraženým"

Reagovat
fajdax

Reagovat
masly008

ale slávu vítězům tady provolávat nikdo nebude s tím nepočítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám, to bych si musel napsat sám

Reagovat
masly008

Reagovat
noustres

Nic velkého jsem dnes neočekával. Tahle špatná sezona nám pomůže stmelit kolektiv.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked v lete som bol panicky kvoli prestupom, tak teraz v lete, ty kokot, toto este nevidel, bud vyjebe aspon 150-200 milionov, alebo ma naserie trosku

Reagovat
kiwwi

Panike

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
madridcan

Ahoj...stale mate vacsiu sancu na titul ako my?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Swarley

Reagovat
noustres

Takhle se chovaj projektanti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

FFP, Glazeri, mozna neucast v LM, i minimalne jeden dalsi velky problem... tak jako tak budes asi nastvany

Reagovat
vodka

cožeto s FFP

Reagovat
Zaschrona

Tak 200 milionu uz by se tam nejak promitnout muselo, ne?

Reagovat
mithro

tak planovany revenue je okolo 400 mil libier. ako sa z toho pocita FFP?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam nabehneš do Manchestru, mu pysky rozjebeš, ani Herkules mu nepomôže, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Gloryhunter

Reagovat
Rssa

Reagovat
fff

Reagovat
minoLFC

staci predsa vypustit Zahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ môžeme kedykoľvek stiahnuť z hosťovania Bebého , takže titul určite nieje utópia

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayorrr!

2 dobrý zápasy za sezonu kvůli smlouvě

...EF

Reagovat
FUnk

Reagovat
fff

No este tak k skratke k LFC, kedze som tu tusim este nic nepisal ...

Tiez som sa celkom tesil, ked som uvidel zostavu no po par minutach bolo jasne, ze takto to fungovat nemoze. Nie s Gerrardom ako DM, ton by sme tam potrebovali Vieiru v najlepsich rokoch. Ja ho mam rad, no BR ho podla mna fakt nevie pouzivat. Nemoze hrat stale a nemoze hrat DM. Navyse zraneny Lucas. My potrebujeme idealne dvoch hracov do stredu uz v zime, no jeden je absolutne najnutnejsia nutnost.

Coutinho si potrebuje sadnut. On to v sebe ma, to uz ukazal, no uz co je vela to je vela. Ano je kreativny a skusa, ale ta jeho uspesnost je tam mizerna poslednu dobu, ze nemoze jednoducho hrat bez nicoho zaklad. Zatial este taky nepostradatelny hrac nie je. Vpredu trojka Danny, Suarez a Sterling a Couts na lavicke.

Je mi luto ak Kola. Mal uzasny zaciatok u nas, no poslednu dobu je to dost zle. Sakho aj Agger sa musia vratit a treba ich skusat spolu, aj ked zrovna v tomto zapase bol Skrtel jeden z naj hracov, takto dominantny proti hracovi ako Benteke uz dlho nebol.

Tie kraje obrany, to je tragedia. Ally je traged. Proti City som ho vcelku chvalil, lebo fakt odohral podla mna solidny zapas. No to bol asi jeho absolutny vykonnostny vrchol. A ten bol schopny dosiahnut v jedinom zapase odkedy je u nas. Skratka tragedia, drevo strasne. Ked si spomeniem na reci, ako posadi Enriqueho Glen skoda reci. Ten musi v lete skoncit. To uz sa mi nechce ani pisat dovody, skratka musi skoncit.

Simon ... chlap, ze by si u mna v obyvacke buchal hlavu o vsetky lustre a tak neschopny vo vzduchu.

Summa summarum, strasny zapas. Sam som zvedavy, ako budeme pokracovat s tyi prestupmi. DM je nutnost, to uz vidi aj najretardovanejsi retard. Kridlo a kraje obrany, to treba tiez vyriesit. Idealne teraz, ale zrejme az v lete.

Reagovat
fff

A este teda nech to mame komplet. Penalta podla mna nemala byt. Brankar tam dal ruky, Suarez si to posunul do uzemia nikoho a z pohladu rozhodcu to zrejme vyzeralo ako faul, ale toto by som fakt nepiskal. tak isto Ako Sterlingova minule kolo. Teraz nam dvakrat pomohli sudi. Ale zas v dvojzapase City a Chelsea nas trochu poskodili. Ono podla mna v konecnom dosledku kazdy jeden tim je raz poskodeny a raz sa mu pomoze a v nejakom zaverecnom scitan je to u vsetkych cca podobne.

Reagovat
Rssa

CM, DM a RB, budu spokojený více než dost.

Reagovat
fff

Potrebujeme toho aktualne dost ...

Reagovat
papos182

Jsem presvedceny, ze Kolo by byl na pravem stoperovi zase super.

Reagovat
tomasinho

Tam hrál v Hullu a bída.

Reagovat
papos182

No tam byl predevsim problem Skrtel na levem stoperovi. Oba jsou mnohem lepsi a maji to zazite na tom pravem. Proto dvojice Skrtel - Kolo nikdy nebude fungovat.

Reagovat
kvasha16

1111. pre Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

tak čukotka zvládla jeden ze svých derby zápasů a je tady z toho povyku, jako by vyhráli titul Mistrů Zeměkoule, přitom jen porazili průměrný tým PL....

Reagovat
Zaschrona

Manchester United and Moyes have already lost more games than EFC and Moyes did for the whole of last season.

Reagovat
mithro

ty dnes ani nezaspis

Reagovat
Zaschrona

Jo, misto toho, abych se ucil na zkousku, tak ztracim cas nejakym Moyesem, nejakou NFL a cekanim na NBA.

Reagovat
mithro

vypusti Moyesa a do polhodiny spis

Reagovat
Zaschrona

od pulnoci Celtics... asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl nejvíc "kopyťácký hattrick", co jsem co viděl aneb posranému i Eto'o nasází 3 góly . Každopádně výkon od United až na tragické bránění slušný, působili urovnanějším a kompaktnějším dojmem než Chelsea, která měla strašně vysoký rate zkažených míčů. Každopádně to umístění mimo LM jim přeju už jen z toho důvodu abych viděl, jak se zachovají RvP, Rooney a vedení vůči Moyesovi...

Reagovat
smazaný uživatel

je obrovská škoda , že je duo Rooney Rvp zranené - myslím že sa zhodneme ,že keby natom boli zdravotne tak ako minulú sezónu , tak by bolo United minimálne v Top4 a tlak na Moyesa by bol výrazne menší , takto je to prúser , pretože Moyesa nemá kto podržať a pochybujem že by za týchto okolností bol tím pod SaFom nejako očividne lepší

ak RvP uvažuje racionálne tak by v prípade neúspechu mal určite zostať , pretože v opačnom prípade by bol nenávidený neporovnateľne viac

Rooney ... hmmm ... ked sa pozerám na jeho postoje v priebehu rokov , tak nadobúdam dojem , že chcel odísť nie vďaka týmovým neúspechom , ale vďaka tomu , že on sám hral zle - obdobie po majstrovstvách mal Rooney asi najhoršiu formu za celú jeho kariéru a minulú sezónu to bol taktiež veľmi zlé - myslím , že ak si aj po zranení udrží túto životnú formu tak ostane ...

a Moyes je myslím jasný , otázka vyhadzovu by sa začala podľa mňa riešiť iba keby United skončilo v druhej polovici , takto mu dajú určite aspon ešte jednu sezónu čas

Reagovat
mithro

ak nebude top 4 tak odidu, je sice moznost, ze rooneyho v pripade zaujmu chelsea podrzime az do konca kontraktu. robinovi ale odchod nikto nemoze mat za zle, on prisiel hrat pod fergieho a nie pod moyesa.

Reagovat
Lacko_Boh

to mi nejak nedava logiku co si napisal.Mozno je to tym ze som zaujaty a Persieho nemam rad ale preco by mal mat Chlap s chlapcom v tele pravo odist a Wazza ktory mal asi problemy s Moyesom uz v Evertone,podpisal pod Fergiem ovela skor a spravil pre United 100x viac by odist nemohol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak rooney odist moze, to som tym nechcel povedat. skor mi islo o to, ze ho nepustime v ramci ligy. ked pride ponuka zo zahranicia, tak ho pustime. to iste bude platit asi aj pre robina.

Reagovat
Lacko_Boh

haha jak sa vykruca ale nejdem sa tu hadat,ja som dobry chalan

Reagovat
mithro

v com sa vykrucam? fakt som to tak myslel, nemam ziadne iluzie ani o jednom ani o druhom, len si myslim, ze v ramci anglicka ich klub nepusti.

Reagovat
Lacko_Boh

proste mi prislo z tvojho prispevku ze Rooneymu by si odchod vycital a Robinovi nie..a mne to prislo neferove,ja som sa nebavil o tom ci prestupia vramci PL alebo zahranicia ale nehnevam sa,som rad ze si s niekym mozem pokoecat o hypotetickej a najma zbytocnej veci ked sa mam ucit

Reagovat
Lacko_Boh

*ucit sa mas priebezne cez skuskove sa opakuje ty kok

Reagovat
mithro

tak rooneyho ja moc nemusim, stacili mi tie jeho dva pokusy o odchod(tie mu za zle mam), beriem ako doleziteho hraca ale keby odisiel za slusne peniaze, tak mu aj kufre pobalim.

Reagovat
niflheim

Tak aspoň to rande vyšlo

Reagovat
fff

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

o 22.00 už doma? Si si ho utrel do vankúša, natiahol rifle a utekal domov?

Reagovat
smazaný uživatel

o 22.00 už doma? Si si ho utrel do vankúša, natiahol rifle a utekal domov?

Reagovat
kvasha16

nebud zly

Reagovat
smazaný uživatel

Její maminka si to vyžádala..znáš to.

Reagovat
Bayern +

Pózer.

Reagovat
smazaný uživatel

*Pozér

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mithro

Hollow hollow hollow,Chelsea's success is fucking hollow! All that money they took, from that big Russian crook & they ll never win 3 in a row.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Koukám správně, že MotD je až od 23:25 našeho času nebo jejich?

Reagovat
smazaný uživatel

Nasho

Reagovat
cristiano.K.

Já nemůžu z těch výkonů středních záložníků MU Přijde květák hraje hrozně. Cleverly nehraje ani ten svůj průměr, z boha Jonese je totální lama, pak je Fletcher za hvězdu

Reagovat
r.mrazik

Cely je to postaveny na hlavu...v arsenalu je nejlepsi stary lazar Rosa a v Poolu si to skoro muzou rozhodit lamy Henderson a Lucas...si nevyberes

Reagovat
smazaný uživatel

k tym kartam. Vidic fakt nebol na cervenu. zlta s poriadnym dohovorom s tym ze za akykolvek dalsi faul by siel von.

Rafael jasna redka + Cahill mu mal jednu prijebat.

A Peto Cech pobavil

Reagovat
C-M@ster

Rafael se mstil za zákrok předtím, který nebyl odpískaný... bublalo to v něm, že Vidič dostane za faul na žlutou redku a faul na něj se ani nepískne. Takové stavy mívám někdy během hraní taky...

Reagovat
Svatej

Mourinhův výraz

Reagovat
Svatej

Viděl jsem Bonyho proti City a proti Spurs, hraje vždycky takhle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v poslednej dobe len raz za tyzden

Reagovat
Svatej

tak to za to nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Cibulkovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kenneth

. Ale uspech uzasny. Bryani taky venku.

Reagovat
monty25

Fandím Marušce, takže...

Ještě tam mám dvě favoritky (Vika, Ana), tak doufám, že spolu budou ve finále.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

ta největší kokotina na světě je úplně v pohodě obhájitelná červená

Reagovat
kiwwi

asi tak, jak ze De Gea urobil pri druhom gole chybu...jeb uz nato

Reagovat
smazaný uživatel

jasná červená

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

to nemělo být na kiwwiho saakra..

Reagovat
cristiano.K.

srovnání na útovni Řekni kam měl Etoo hůř kopnout ten míč při druhé brance? Jedině mimo branku...... U druhého a třetího golu vypadal komicky. Přímo ty goly nejdou na jeho triko, ale rozhodně mohl udělat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

první gól byla blbá teč, to prostě nechytíš, druhej gól byl možná jedinej trochu jeho, u třetího na čáře výborně vyrazil, ale celkem zbytečně si u toho sed na prdel, gól byl ale jasně Valencii, kterej se úplně vysral na bránění.

Suma sumárum nic neposral, jen prostě příliš nepodržel. Manu obrana mu to lehčí rozhodně neudělala.

Reagovat
cristiano.K.

já s tímhle souhlasím. Goly jdou na vrub jiných, ale on prostě v důležitým zápase vůbec nepodržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

stejne to pises len kvoli tomu, ze Mignolet robi chyby a chces nejak zrovnat ten vykonnostny rozdiel...nejde ti to ale

Reagovat
cristiano.K.

vzpomeň si, jak si tu trolloval,když Mignolet nevyrazil míč z čáry ven po střele Etoa.

Mignolet ted chybuje. od golu na city dostal další dva goly,které měl mít. Nemám problém to uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on ich drzi uz tak dlho, ze aj keby urobil nejaku chybu, tak mu nepoviem ani slovo, lenze on ziadnu chybu neurobil a chytal, co sa dalo

Reagovat
cristiano.K.

chceš mi říct, že druhý gol se nedal chytat?

Reagovat
kiwwi

jezismaria, ved to bolo len o tom, ci ta trafi alebo nie...z takej blizkosti ak ta lopta netrafi, tak nemas najmensiu sancu s tym nieco urobit

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno pri nejakom vecsom stasti, alebo nejakej nahode to chytit mohol...ale aby som si pozrel vcerajsi zapas a riesil to, ze De Gea nepodrzal muzstvo, tak to je divne...keby toto mal byt nas problem po vcerajsku, tak sme na tom super..ale DDG je fakt posledny, komu by sme mali nieco vycitat

Reagovat
Kenneth

Brankar MU by tohle mel chytat.

Reagovat
Whitemedia

*

Reagovat
kiwwi

https://docs.google.com/file/d/0B1BAF4QSo-gcbHNDSWlncVh1OTA/preview#t=02m03s

14:53 - 15:07

nemam co by som k tomu viac dodal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, protože to co řeknou pánové v televizi vždycky platí.

Reagovat
Pigeon

v tomto případě to platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne. Vidič po něm šel jak kokot bez náznaku trefení míče, jestli není tohle na redku, tak co? A omlouvat to záchranou brzdou, to jako co?

Reagovat
Pigeon

Vidič jasná žlutá karta. Kdyby se to mělo hodnotit jak říkáš, tak azpilicueta v zákroku na Welbecka měl taky dostat červenou.

Reagovat
kiwwi

alebo Luiz na Valenciu...vsetci sa stazuju, ze z futbalu sa stava sport pre baletky a potom tu obhajuju taketo cervene karty

Reagovat
Pigeon

buď fakt nemůžou rozdýchat United, což chápu, protože tady 20 let dominuje, a nebo to myslí vážně a z fotbalu bude opravdu skleněný sport.

Reagovat
cristiano.K.

když ten váš bezmozek udělá v 91.minutě totální kravinu,tak se nediv, z dálky to vypadalo mnohem hůř než to ve skutečnosti bylo

Reagovat
kiwwi

si nabuduce sadni blizsie k televizoru, co ti mam na to povedat

Reagovat
Pigeon

bezmozek si možná tak ty. Rozhodčí je tam od toho, aby to posuzoval objektivněji, než ty, který sedí nejspíš ještě 5 metrů od obrazovky, dívá se na to svým scouserských pohledem, plným mindráků z United Rozhodčí ten zápas docela nezvládl, doufám, že jej potrestají

Reagovat
smazaný uživatel

Však rozhodčí tam byl, ještě k tomu relativně blízko a posoudil to takhle a hotovo. Netuším co tu pořád řešíte. To je takovej váš styl přijít, napsa byli jsme ve všem lepší, dali jste tři háluzáky a pak ještě ke všemu dostaneme červenou co nebyla. Luiz měl dostat rudou za každej jeho dotek se soupeřem a ramires rovnou taky už po příchodu na hřiště, preventivně. Od Rafaela sice byla, ale rozhodčí rozhodl, že žlutá, tak je to správně. A ještě bych zapomněl, byla tam jasná penalta! Svět se proti nám spolčil, protože my jsme manu a všichni nám závidí.

Se proberte z tý diskotéky. V každém zápase je pár kontroverzních rozhodnutí. Písknuté to bylo takhle a tím to hasne. Pokud by udělal chybu, tak dostane nějakej trest, ale žádnou fatální a zápas ovlivňující neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak si ten výprask musí zdůvodnit. Já bych to jenom shrnul, v prvním poločase nás tlačili jak kráva, dokud nedal Eto 2 náhoďáky. Luiz tam byl na červenou. Čech tam se štěstím vytáhnul 2 jistý góly. Pak přišel další náhoďák. Hernandez se geniálně trefil, Vidič byl vyloučenej když se ještě mohlo otočit, Rafael nebyl vyloučenej, takže zase rozhodčí pomoh Chelsea.

Reagovat
Pigeon

Přesně! Penalta za stavu 1:0 mu ušla, pokud nasadil měřítko u Vidiče, tak měl jít azpilicueta pryč ze hřiště - červená. Rozhodčí hrubě poškodil ManUTD, protože pak bychom hráli proti 10 a měli penaltu. Hold, rozhodčí nás poškodil, protože jsme na diskotéce a všichni se proti nám spolčili. To, že jsme byli lepší není ani třeba připomínat, to viděl každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš toho cool smajla hodně rád viď?

Reagovat
Pigeon

dost

Reagovat
Svatej

a máte z toho kolik bodů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

bezmozek si možná tak ty. Rozhodčí je tam od toho, aby to posuzoval objektivněji, než ty, který sedí nejspíš ještě 5 metrů od obrazovky, dívá se na to svým scouserských pohledem, plným mindráků z United Rozhodčí ten zápas docela nezvládl, doufám, že jej potrestají

Reagovat
fenixLFC

ok, tak penalta na suareza bola jasna a nebol to ziadny dive tak ako ste tu saskovali

Reagovat
Pigeon

vůbec nevím, o čem mluvíš, suaréz mě nezajímá

Reagovat
fenixLFC

tak podla kiwwiho ked to povedia aj v telke, tak to musi byt pravda nie? shearer s tym druhym sa taktiez zhodli ze to nebol faul a mala byt penalta, takze grcanie na suareza bolo v tom pripade neopravnene

Reagovat
cristiano.K.

nedodávej

Reagovat
vitasrp

Já taky ne, jsem rád, že šel ven..

Reagovat
fenixLFC

k tomu de geovi..rovnaky styl golu ako mignolet proti negredovi...mohol to kopnut hocikam ale vybral si taketo riesenie. takze ked hento bol mignoletov gol, tak toto taktiez

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fenixLFC

ty si normalny tak sa spytam-co sa ti nezda? ked si to porovnas-mignolet vs negredo, negredo to mohol kopnut hocikam, vybral si hentake riesenie a bol by to neskutocny zakrok keby to chyti. nechytil a bolo to oznacovane ako jeho chyba

etoo vs de gea loptu mal etoo na zemi, mohol to kopnut kamkolvek. vybral si (alebo trafil) miesto kde stal de gea. keby to chyti, je to svetovy zakrok, nechytil, pricom to mohol mat rovnako ako mignolet..taktiez jeho chyba

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Tak koukej - Negredo střílel za vápnem, takže měl Mignolet víc času na to, aby zareagoval. Podobnost obou případů je v tom, že se vždy trefil prostor, kde stál brankář, jenže ten čas na reakci je neporovnatelnej a podle toho se usuzuje, že Mignolet udělal chybu, zatímco De Gea to těžko mohl řešit jinak.

Když si to vezmeš - však měl Mignolet ten míč i na ruce a předpokládám, že všichni čekali, že tu nepříliš složitou střelu vyrazí - místo toho ji jen ztlumil za svý záda.

Oproti tomu Eto`o střílel někde mezi malým vápnem a penaltou, čas na reakci naprosto minimální, maximálně může brankář čekat, že ho to trefí. Kdyby to De Gea vyrazil, byl by to vynikající zákrok, oproti tomu Mignolet by tehdy na City udělal jen to, co bys od brankáře jeho kvalit čekal.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

DDG je výborný brankář, MAnu ho koupili výborně, Sice ten jeho házená sty je občas vtipný, ale na čáře je to king.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda nechápu, proč se tak sráží ty Etoovi góly. Neříkám, že to byly nějaký skvosty, ale psát, že se ukop a tak. Minimálně ten první byl fakt pěknej. Ten druhej byl takovej standart po geniální přihrávce od Cahilla, dát tohle Falcao, tak se píše o smrtícím instinktu, Eto je holt šmatlák no. U třetího se pěkně uvolnil a rychle zorientoval v nepřehledný situaci no, nic skvělýho, ale tak psát, že to bylo ušmudlaný nebo se štěstím. Ten zápas nám vyhrál on, nic jinýho. Hattrick proti United je hattrick proti United, ostatně nikdo od nás co pamatuju ho zatím nedal. Eta nemusím, ale za ty 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prave ten prvy gol bola taka haluz, keby tam obranca nevlozi nohu do tej jheo strely a nezmeni jej smer, tak by mozno ani netrafil branu. Druhy gol bol standardny, dobry vyber miesta a pohotove zakoncenie, ktore by bolo nekonecnou hanbou nepremenit a treti gol ide na vrub komedialnej obrany united, pretoze take branenie standardiek som nevidel ani v mladeznickych kategoriach. Cize ano, taky luckersky hattrick.

Reagovat
kiwwi

1200. pre Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

pre Manchester United mimo poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale srovnávat ten zákrok Luize s tím Vidičovým.

Reagovat
Pigeon

Vidičův zákrok byl fotbalovější, tvrdý...Luiz je takový ten zákeřný průměrák co chodí loktama a tak, to se nedá srovnávat, máš pravdu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pigeon

smajlíky umíš poklikat, to ti upřímně gratuluji třeba se za pár let naučíš i reagovat slovem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

dopr...

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsie kokotiny historie ludstva podla kiwwiho:

1. cervena pre vidica

2. cervena pre naniho

3. druha svetova vojna

Reagovat
Pigeon

před druhou světovou je ještě tvůj příspěvek

Reagovat
kiwwi

*3. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

houby,3, chelsea, 4,liverpool, 5,city, 6, cervena naniho proti realu...2. svetova by sa nedostala ani do top 10

Reagovat
Pigeon

ta červená Naniho už tam je. na druhém místě hnedka

Reagovat
fenixLFC

to nevadi, to bol taky uberpreslap ze tam musi byt znova

Reagovat
Pigeon

zůstaň u toho klikání na smajlíky, to ti jde dobře nemůžeš to uspěchat

Reagovat
fenixLFC

yop, vy mufani ste na smajliky experti

Reagovat
smazaný uživatel

fans united nebulte tady na webu jak malý děcka prohráli jste zaslouženě a když se chcete vybrečet tak na pískoviště

Reagovat
Pigeon

normálně jsi mě svým příspěvkem tak rozesmál, že se mi snad potrhala bránice ty jsi ale filuta

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

aha, ono to asi vzniklo z toho, ze sa potom presunul nalavo...tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva na půlce jsou tam kvůli rozehrávkám po gólech ne?

Reagovat
Pigeon

jo

Reagovat
Pigeon

prvně se to nauč psát

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon Chicharito. V poradku? Byl tak 0.1 s od cervene karty a obriho hejtu, diky Cechove gentlemanstvi z toho vysel jen jako trouba.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miezto
Reagovat
Virtuos

Škoda Everton, škoda Coleman, ten druhý polčas WBA dosť tlačili no záver už bol zo strany v tomto prípade žltomodrých dobrý, Mirallas sa mi páčil celý zápas chcel niečo vymyslieť i príchod debutanta Mcgeadyho bol oživením, Romelu niekedy nemusel hrať všetko sám mohol skúsiť nejaký ten krížny pas v šestnástke, summa summarum remíza spravodlivá, len je jej škoda Everton

Reagovat
Zaschrona

To ses teda jeste k EFC dost mirny. Za ten druhy polocas jsme si ani ten bod nezaslouzili. Lukaku strasny vykon - opet, Baines se na to vykaslal, McGeady krome zbytecnych klicek nepredvedl nic. Jak mohl Osman odehrat 88 minut mi je taky zahadou, McCarthy taky dneska nehral zrovna nejlepe. Nejhorsi vykon sezony. Naprosto nutne musi prijit utocnik a stredni zaloznik...

Reagovat
Virtuos

No to som, súhlasím ohľadom záložníka i útočníka to sú miesta, kde potrebné niekoho nájsť...čo sa týka Osmana, myslel som, že Roberto bude striedať skôr ako v 80 min., doslova som čakal na zmenu nejaké oživenie, Lukaku hraje nejako veľmi na seba a strely proti 3-4 hráčom malo kedy prejdu tiež sa mi vidí miestami frustrovaný, ako keby čo mu nejde do nohy to berie kriticky hlavne smerom k spoluhráčom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt neviem co vsetci vidite na tom Lukakovi. Ten chlapec mal zopar svetlych momentov tuto sezonu, ale inak je povacsinou totalny traged. S jeho fyzickymi dispoziciami prehrat tolko subojov je fakt kumst. A ta jeho pozicna hra to je cista katastrofa. V Chelsea by hral 4-teho utocnika. Torres je uplne inde a to je co povedat, Etoo je inde skusenostami z velkych zapasov a s Dembom by boli na tom priblizne rovnako.

Mourinho zrejme opat vedel co robi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

A presto nebyt vcerejsiho etoova hattricku by mel lukaku vic golu nez vsichni utocnici chelsea dohromady a to ma kolem sebe urcite slabsi tym, nez by mel v chelsea...navic narozdil od vsech tech 3 co tam ted jsou ma obrovsky potencial zlepsovat se

Reagovat
Kowe

Ale narozdíl od nich dokáže dávat góly, i když to herně je často nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

na to kolko hrava ma zalostne malo golov. herne je svojmu tymu uplne k nicomu. pre mna zatial velke sklamanie, cakal som noveho Bentekeho, tzn. hraca co sa presadi fyzicky a bude tymu prospesny mnozstvom vyhranych subojov, zalozenim utoku a bude vediet kde stat. On nic z toho nevie.

Suhlasim s tym ze ma potencial sa zlepsit, ale momentalne by si v Chelsea nekopol. Navyse s tou zalohou co tam maju by im bol taky drevak skor na obtiaz takze s tym ze by sa mu v Chelsea darilo viac vobec nesuhlasim. Teraz ma sancu ukazat co vie v klube ako Everton, podobne ako to ukazoval Demba v Newcastli. No a s Dembom z Newcastlu sa absolutne neda porovnavat. Uvidime druhu polku sezony no, ale zatial si to Mourinho vodi

Reagovat
Dawon

Mel i zapasy, kde naprosto fyzicky dominoval, hral jako tank a naprosto znicil obranu soupere...ale hadam, ze tys asi nevidel...na kazdeho obcas prijde pokles formy, tim tuplem na tak mladeho kluka...a spojeni "novy benteke" je doufam vtip

Reagovat
smazaný uživatel

to som predsa uznal... zablesky mal, ale aby hrac zahral dobre 2 z 10 zapasov? a v Evertone kde ma v podstate neohrozitelnu poziciu? prepac ale to je jednoducho slabota, tam sa iba na vek vyhovarat neda. a s tym Bentekem nechapem co by mal byt vtip. obaja maju cca. rovnaky fyzicky fond, Lukaku je mozno este o nieco silnejsi neviem. porovnaval som iba toto nic ine...

Reagovat
Dawon

Chtit po nekom at je novy nekdo, kdyz ten "stary" nekdo je 23 kluk, ktery mel jednu povedenou sezonu je neuveritelne smesne, to se na me nezlob...muzes napsat novy drogba, ale novy benteke? Oba meli loni stejne vynikajici sezonu a oba se letos herne dost trapi, nevim proc tu porad tahas bentekeho jakoby letos dokazal navazat na svou lonskou formu, videl si ho letos vubec hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

no vidim ze sa s tebou nema zmysel dalej bavit ked nechapes pisany text... tak posledna reakcia z mojej strany.

Benteke bol skoro celu sezonu zraneny. Ked vsak hral, skoro nikdy som ho nevidel tak lacno prehrat suboj ako Lukaka. Este nikdy som nevidel ze mu isla lopta do 16-tky a on stal niekde mimo na kraji pokutoveho uzemia ako tela. Taktiez Bentak nema problem zbehnut si trochu hlbsie a vyhravat suboje aj tam - tym casto uspesne vytvara sance na utok pre spoluhracov.

Lukaku - 190cm 93kg.

Benteke - 190cm 86kg.

A napriek tomu je Lukaku oproti Bentekemu slabsi, drevenejsi, pozicne nepouzitelny, a vyhra jeden suboj z 5-tich. Enough said. Dobru noc

Reagovat
Lacko_Boh

dnes som mal akurat skusku takze to bolo jasne tak nic,idem inak prokrastinovat,diky

Reagovat
Dawon

Skoro celou sezonu zraneny Lukaku letos 18 zapasu v PL, Benteke 17 zapasu v PL...myslim, ze to mluvi samo za sebe o tvem prehledu o techto dvou hracich Ja psany text chapu velice dobre, jen jsem podotykal, ze placas nesmysly, nic vic Dobrou noc

Reagovat
Bayern +

Benťák už má problém zbehnúť aj na kontrolu bankových účtov aj keď je pravda, že vďaka Berbovi tú latku nemá moc vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

*pozicne neschopny

Reagovat
fenixLFC

ono niekedy jeden aj rozmysla ci uz to nerobia naschvál, aj lukaku aj moses na to seru..aby si nas nakoniec mourinho fakt nevodil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Torres je uplne inde?...jo pod Lukakom...ten možno nikdy nebude taký striker ako Torres v tých svojich dvoch vydarených sezónach, ale momentálne je lepší než on alebo hocikto iný v Chelsea..a že má také kolisave výkony? To si v tom veku ešte môže dovoliť ale ak je niekto tragický 4 sezóny po sebe v ideálnom veku, tak inde určite nieje

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku sa s Torresom herne nemoze absolutne porovnavat. ten chlapec je oproti nemu poleno. Torres uz sice davno nie je ten Fernando s LFC, ale stale ma svoju kvalitu a v kombinacii s hracmi ako Hazard, Oscar... no proste hodi sa tam ovela viac ako Lukaku. toho si tam momentalne fakt neviem predstavit

Reagovat
minoLFC

Kravina, momentalne je Lukaku lepší než Torres, za tým si stojím....a už vôbec sa do systému Chelsea nehodí, jemu vyhovuje len keď je okolo neho poskladaný tým

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne je Lukaku naozaj tazky traged a lepsi nez Torres nie je , on je sotva tien toho utocnika zo zaciatku sezony

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A opravdu se bavíš o Torresovi, který dal za kalendářní rok 2013 přesně NULA branek ve venkovních zápasech Premier League?

Lukaku není v žádném případě TOP striker, ale psát, že Torres je někde jinde.. Taky slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tady nevysvetlis, jednou je mladej, tak je pro vsechny ta nejlepsi varianta

Reagovat
Dawon

Ano, jestlize ten tym na tom postu proste nema zadnou svetovou kvalitu, jakoze to CHelsea opravdu ani zdaleka nema, tak je pro me lepsi varianta zkusit postavit utok na klukovi, ktery muze byt hvezda dalsich 10 let, ikdyby byl v soucasnosti treba i o chlup slabsi nez ostatni varianty do utoku...navic uz loni ukazal, ze muze byt utocny tahoun v PL a prestoze letos je to mistama herne slabsi, tak porad dava alespon ty goly...ale to tady asi fanouskovi chelsea nevysvetlim

Reagovat
kvasha16

co je lepsia varianta pre teba je jedna vec, ale co je lepsia varianta pre velkoklub je vec druha... prave kvoli tomu ze uz tak je hrot nasa slabina si nemozme dovolit stavit vsetko na 20 rocneho borca

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne zapasy ( a to nemyslim len posledne 2-3) je uplne na facku. Kazi kombinacie, obcas da z tutovky gol (vsak kto iny z utocnikov a pri tej masivnej ofenzivnej podpore , ktoru dostava), ale vseobecne je vsade tam kde nema byt, schovava sa za obrancami, nevie si najst priestor, ci nechce, zavadzia, no hruza. Mourinho je stary bosorak.

Reagovat
Zaschrona

Lepe by to napsat neslo.

Reagovat
smazaný uživatel

este som zabudol napisat, ze az prehnane si veri v situaciach, ktore "zazdi" sposobom, na ktore casto nemam vyraz, jeho problemom su prehnane ambicie, sebadovera a mladicka nerozvaznost, casto netimovost, vek proste vacsinou neoklames, iba sam seba

Reagovat
Zaschrona

Cim dal tim vic si rikam, ze on nam zase za takove penize, abychom za nej po sezone nabidi kazdou libru co mame, nestoji... Je sice fajn, ze mu Martinez veri, ze mu Mourinho veri atd., ale presne to co aktualne nabizi on by nam mohl dat i utocnik za mnohem min penez, dejme tomu treba ten Batshuayi. Vyhodit za jednoho hrace tolik penez, abychom meli na zisk Lukakua sanci je proste pitomost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Až dva měsíce by podle nejčernějších prognóz mohl být mimo hru Lucas Leiva, záložník Liverpoolu má zraněné koleno

Tak na to hadam spravne zareagujeme, aj ked to bolo ocakavane aj keby sa nezranil.

Reagovat
minoLFC

hmm Salah na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vydra hral tak spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišlo, že hrál dobře, ale viděl jsem jenom první čtvrthodinu

Reagovat
mithro

Tuesday’s Telegraph Sport front page – “Exclusive - United close in on £37m Mata

pic.twitter.com/ZY70WSwbin

Reagovat
smazaný uživatel

nejako sa zopsul Telegraph, nie? Ten som mal vždy za seriózny.

Reagovat
mithro

20 pages on Mata to #MUFC in tomorrow’s Telegraph. That’s some thorough research

Reagovat
mithro

Januzaj/Mata/Rooney - RVP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a Herrera dalsi golik, Moyes, vidis co si posral v lete

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som ho, snad to vyjde

Reagovat
kvasha16

toto nevyjde, Joseho by ho k vam nepustil, tomu neverim, ved nechcel pustit hostovat ani Dembu ked sa zistilo ze Gunners privedu Ozila, nie este aby posielal hraca ako Mata k vam

Reagovat
mithro

ide na to taktikou Lukaku, uz s nami nehrate, tak nas posilni aby sme obrali o body superov

Reagovat
smazaný uživatel

za taku sumu, preco nie...to nie je 20 mil, ako ste sa strapnovali pri Rooneym

Reagovat
minoLFC

Písal som že pre Mouri ha už niesu ManU konkurentom, tak tam môže poslať Matu

Reagovat
kvasha16

ani za januzaja

Reagovat
kiwwi

Independent news are claiming that United are closing in for bringing Juan Mata to Old Trafford for a fee between 30-40M

hmm tak aj Independent...s Telegraphom su to dva serioznejsie denniky, nieco sa fakt moze diat

Reagovat
mithro

z telegraphu dvaja reporteri, ogden a este niekto.

Reagovat
alcantara

Teraz som videl koniec zapasu na Stamford Bridge na CT, mimochodom strasny komentator so strasnymi informaciami, tusim to bol Bosak, a oba zakroky na jasnu cervenu, taki hraci nemaju na ihrisku co robit.

Reagovat
Lacko_Boh

Priatelia americkeho futbalu,prosim vas nehra sa teraz nejaky dobry zapas ze by som pozrel?ci vzdy sa hra den pred MOJIMI skuskami a dnes ked mozem tak nic? diky

Reagovat
Dawon

Vcera si propasl jeden z nej zapasu, co jsem kdy videl Ale jinak uz tuhle sezonu zbyva akorat za dva tydny super bowl a pak zas na dlouhou dobu utrum

Reagovat
Lacko_Boh

to bolo jasne ze sa vcera hral jeden z naj zapasov kedze dneska rano som mal skusku tak nic,idem inak prokrastinovat,diky aj tak

Reagovat
Lacko_Boh

obom

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu s křížkem po funuse. Včera se hrálo semifinále PO NFL a byly to skvělý mače. Nejblíž je teď Pro Bowl příští víkend a Super Bowl za 2 týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pro Bowl ani nestojí za sledování.

Reagovat
smazaný uživatel

mata akože nehovorím, že im nesadne, ale ich problémy to nevyrieši...ten tím bol hnily uz za fergusona a len vďaka nemu ten titul dali...tam je toho viacej na opravu...mata ale bude z hladiska súčasnej frustrácie taká náplasť na poranené duše diablov. Hlavne kiwwi si ho konečne bude môcť poriadne vytriasť

Reagovat
stiflerovamama

sak tam ani nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

ale co ako? sak Moyes si moze budovat tim, aky chce ne, riesi aj CM, nechapem, co riesis ty teraz

Reagovat
Swarley

potřebuje se probudit z té diskotéky, kde MU budou do konce světa na 7. místě...

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pajamu

Jestli mají United "hnily" tým, tak nechci vědět, co má Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takhle to nedomyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=oJkXlA1sF6E

Gary a Carra rozoberaju Matu v United a celkovu situaciu...vyborne to zhrnuli obaja

Reagovat
kiwwi

kazdopadne rozmyslam nad tym Matom...37 mega je dost a v nasom systeme by ani nemal kde hrat, ale ak to chce Moyes zmenit a nehrat na klasicke kridla, tak ja to len privitam...mozno sa to este niekedy vrati do mody, ale momentalne sa s tym neda konkurovat...musime prejst na 4-3-3 alebo 4-2-3-1 s tym, ze ti traja utocni zaloznici pod hrotakom budu hrat uzsie a menit si miesta...tam by Mata, Rooney a Januzaj pasovali jak rit na serbel

Nani by s tym tiez nemal problem, akurat by sa odstavil Valencia (ktory by ale mohol hrat RB) a Young - ten ale hadam pojde do tramtarie

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to mohlo sediet aj Shinjimu, alebo ho radsej vymenme za Gundogana

Reagovat
kiwwi

Young, Anderson out

Mata, Gundogan in

Reagovat
smazaný uživatel

A co Rafael? Přeučit ho na levou stranu? Stejně si myslím že Mata nepřijde. Mourinho nám nebude prodávat takového hráče. Není tak hloupý aby nás nebral jako konkurencu. Leda kdyby nepočítal že zůstane víc než ten rok. Jenže pak nemá důvod prodávat, páč se dalšímu manažerovi bude ještě sakra hodit.

Reagovat
vodka

neni potřeba nikoho přeučovat. Jednička na RB rafael, ale vzhledem k trestom a zranením si LAV zahraje dost, navíc by pořád fungoval jako alternativa na křídlo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

ja matu moc nechci, dokud nebude vyreseny problem na CM

Reagovat
Swarley

Carra za Jonese

Reagovat
vladis271

Zastreľte už niekto toho Mourinha. Ako stále sme favorit Nr.1 na 4. flek a ten satanáš teraz chce predať do United Matu?

A lucifer neposlúchol Boží príkaz. Boh poslal Archanjela Michala a ten ho v súboji porazil a zhodil do jamy pekelnej. A Lucifer prebral manažérsky post v Chelsea.

Reagovat
kiwwi

on prave nechce...ale Mata chce zrejme odist a najvacsia ponuka by asi isla od nas...tolko im neda nikto

Reagovat
afc

PSG im da v lete v pohode taku istu sumu ak nie vacsiu.

Reagovat
kiwwi

otazka je, ci Mata bude chciet cakat do leta

Reagovat
vitasrp

No, to bohužel vůbec otázka není.

Reagovat
kiwwi

fakt ho takto chcete zabit a vziat mu aj tu najmensiu sancu ist na WC?

Reagovat
vitasrp

Nechceš mi tu snad hrát na city, že ne?

Dva důvody, proč pustit Matu jednoduše nemůžem.

1) Je to 4. hráč na jakoukoli pozici v té podhrotové trojici - neumím si představit, že by někdo byl v klubu tak praštěný, aby do té klíčové fáze šel jen se čtveřicí Schürrle, Oscar, Hazard, Willian. Aneb prostor na rotaci opět naprosto nulový, hrozí únava hráčů na těch nejklíčovějších pozicích v našem systému, což je do závěru ligy naprosto ideální.

2) Neumím si vybavit jediný důvod, proč by naše vedení mělo zájem o jeho prodej do Manchesteru United. Vážně vůbec žádnej - nabízíte 37 miliónů liber? To je fajn částka, ale v létě za něj taky dostaneme zaplaceno, pravděpodobně třeba nepůjde o tak vysokou částku, ale rozhodně to nebude nic, z čeho by se klub posral. A hlavně - v létě je času daleko víc, pravděpodobnost, že Mata odejde, je taky daleko vyšší, protože bude prostor si ten kádr nějak dotvarovat. To v tuhle chvíli nejde, takže by to vedlo jenom k panice.

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne fuk, pokial hrac chce z osobnych dovodov odist a tie osobne dovody mozu byt prave aj spominane majstrovstva sveta, aj najvacsi profesional ma svoje limity a ak ide o hraca ktory 2 roky tahal ofenzivu muzstva, ktore vyhralo LM aj EL, tie dovody su realne, ludia nie su tovar, aj ked sa budeme pragmaticky tvarit ze ano, snad nechcete mat v muzstve trucujuceho hraca

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, Mata může chtít odejít, ale celý Chelsea to teď v lednu může být u prdele. Furt nechápu ten důvod, proč by to tak nemohlo být - může dát žádost o přestup, ale co tím mění. Smlouvu má stále na 2,5 roku a nemyslím si, že existuje něco, co by Chelsea přinutilo k prodeji.

Hodně bych se divil, kdybychom mu bránili odejít v létě někam do zahraničí, ale teď v lednu, když ho ještě na jaře budeme potřebovat + k rivalovi ze stejný ligy? Neumím si představit, co by mohlo CFC přinutit.

Reagovat
smazaný uživatel

ber to tak, ze Mata v CFC nema buducnost, a ak ma teraz moznost odist, urobi vsetko pre to, ale ak ho budete nadalej toho polroka vyuzivat len ako striedajuceho hraca a vyuzivat minimalne, na tom si prerobi aj hrac aj vy, kedze, pride asi aj o MS a jeho cena urcite klesne , jedine ze by ste VY tvrdohlavo trucovali a branili jeho odchodu, naozaj nechapem tu vasu logiku, mate desiatky hracov po hostovaniach s neistou buducnostou a este chcete nicit hraca , ktory pre vas urobil tak vela na ukor vasho megalomanstva, ak by bol hracom zakladnej zostavy ako napr. Rooney a mal zajacie umysly, nepoviem ani n, ale on prakticky nehrava a ohanate sa tu stale len a len zmluvami ako gramofonove platne

Reagovat
vitasrp

Co je na tom tyvole nepochopitelnýho? Samozřejmě, že Matu kurvit nechceme, podle mě je vysoká šance, že ho pustíme v létě, až bude na všechno klid. Pokud klub tím, že počká s prodejem do léta, přijde o 10 mega liber, tak se z toho neposere, navrch aspoň Mata odejde někam, kde nás to nebude bolet.

A podívej se - Chelsea bude bojovat v LM, FA Cupu a o titul v PL - myslíš si, že se to dá zvládnotu se čtyřma hráčema na tři nejklíčovější pozice v systému Mourinha?

Fakt nevím, o co tu jde, je podle mě naprosto logický, že kluby nejkvalitnější hráče nechtějí pouštět klubům ze stejný ligy + už vůbec ne v zimě..

Reagovat
smazaný uživatel

prave to pisem, nezalezi vzdy len na tom co chce klub, ale co chce aj hrac, stale tu pises len klub klub klub, dokola... United nie su vas uhlavny nepriatel, aby ste hracov aj formatu Matu tam nepustali ak hrac ma naozaj velky zaujem tam hrat, prestupy z velkych klubov do velkych klubov v ramci krajiny sa vzdy diali a aj budu, ci uz klub chce alebo nie....no ok, uvidime ako to dopadne, moj tip je, ze ak Mata ziadost o prestup teraz poziada, aj pojde

Reagovat
vitasrp

Nevím, jak bych ti to jinak řekl, ale klub musí hráči ten odchod povolit. To znamená, že buď musí mít zájem hráče prodat, nebo k tomu musí být nějakým způsobem donucen. A pochybuju, že má Chelsea zájem na tom, aby MAta odešel - přičemž naposledy podotýkám, že nevidím jedinou věc, která by klub mohla přinutit k prodeji.

Já ani nechci, aby to vyznělo, že mám Matu v píči a nerespektuju, co pro ten klub odvedl - to ale nic nemění na tom, že bych naše vedení označil za idioty, pokud by jej v lednu nechalo odejít do Manchesteru United.

Reagovat
cristiano.K.

Vase vedeni tak muzess oznacit i bez prodeje Maty

Reagovat
cristiano.K.

Tak to je vedeni stejně a nemusi Matu prodavat

Reagovat
kiwwi

Samozřejmě, že Matu kurvit nechceme, podle mě je vysoká šance, že ho pustíme v létě, až bude na všechno klid.

stale vobec neberies do uvahy jeho snahu ist na WC

Reagovat
vitasrp

Beru, ale ta prostě nic nezmění - krom teda toho, že mu pozice, do jaký se u nás dostal, možná znemožní naplnění této své ambice.

Vy se na to ale díváte taky z úhlu, jak když Mata vůbec nebude hrát a celou sezónu prosedí na lavičce. Já respektuju, že hraje míň než v předešlých dvou sezónách, a to tak, že výrazně, nicméně do zápasu s Liverpoolem to byl třetí nejvytíženější křídelní hráč - první Hazard a druhý Oscar. Až teď ho předběhl Willian, ale blíží se zase období, kdy se budou hrát 2 zápasy týdně - větší rotace a daleko větší prostor pro Matu. Pro hráče jeho kalibru to samozřejmě není dostatek, ale svý minuty na jaře ještě dostane a zahraje si, než v létě odejde..

Reagovat
kiwwi

ale ty zasa mne nemusis vypisovat dovody, preco by ho Chelsea nechcela pustit predsa...ja hovorim, ze mozne to je len v pripade, ze by si Mata postavil hlavu

Reagovat
Arbiter

I kdyby si postavil hlavu, tak by mu to nemuselo být nic platné. Ale on si hlavu nepostaví...

Reagovat
vladis271

pretože Chelsea miluje, samozrejme.

Reagovat
Swarley

jj, rozebral to po telefonu se Shawem a teď už to je jasné

Reagovat
Arbiter

::citron::

Reagovat
vitasrp

Jak u debilů prostě.

Ne, tenhle předpoklad vyplývá z toho, že se doposud profiloval jako ukázkový profík..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fenixLFC

nie, ma podpisanu platnu zmluvu s chelsea, ta ked ho nebude chciet predat (a este konkurentovi) tak ho proste nepreda. je to rovnaky pripad ako arsenal a suarez v lete

Reagovat
smazaný uživatel

to mmoze byt podobna situacia ako s Persiem

Reagovat
minoLFC

no práve preto...my sme pre nich momentálne bližší konkurent, ManU sú kdesi hlboko v studni...

Reagovat
smazaný uživatel

Šest bodů. ŠEST. Boha, minulý rok ste na nás ztratili 28 bodů, rok předtím 37. A ty budeš mluvit o nějaké studni.

Reagovat
minoLFC

moment..počujem nejaké hlasy zo studne

Reagovat
vladis271

ozvena, ťažko rozpoznateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé jako celý Liverpool.

Reagovat
kiwwi

Imagine that you were in coma since may last year and you just woke up today then your friend told you that:-

1. Arsenal is on top of the League.

2. Arsenal bought Ozil for £42m.

3. Man United is on 7th position.

4. David Moyes is Man United's coach.

5. Atletico Madrid have same points with Barca in the La Liga.

6. C Ronaldo is the World's Best player.

7. Liverpool is contending for the League title.

8. Suarez has 22 League goals already.

9. Ramsey is scoring goals.

10. Henderson of Liverpool is playing good football this season.

11. Mikel scored a Premier League goal and an FA Cup goal with a header.

12. Balotelli missed two penalties.

13. Seedorf now AC Milan coach.

14. Fellaini is in Man United.

15. AC Milan are not in the top 10 Serie A teams now.

16. Mata is on the bench at Chelsea.

Honestly, which one would you find hard to believe?

Reagovat
smazaný uživatel

No 3, 9, 12, 13 a 15

Reagovat
j_mrazik

Asi 10.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
minoLFC

nechápem čo je na 8mičke hard to believe

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne 7, ale to ani nemusim byt v komatu, aby bylo videt, ze to je pitomost.

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

to je na tom to krasne

Reagovat
Zaschrona

Martíneze mrzel výkon ve druhém poločase

Everton včera po změně stran ztratil na půdě WBA jednobrankové vedení a získal jenom bod za remízu 1:1, více ovšem manažera Roberta Martíneze mrzel výkon jeho týmu. "Každý bod je dobrý, my jsme ale zklamaní z výkonu ve druhém poločase. V prvním poločase bylo nejsložitější dát gól a nám se to povedlo. Musím přiznat, že po změně stran nám kontrolu hry neumožnil stav hřiště. Je nešťastné inkasovat způsobem, jakým se to stalo nám," řekl španělský kormidelník.

Jo tak stav hriste a nestastny zpusob inkasovani... Fakt parada, tomu uz jen chybi, aby jeste nekde nasel, ze nas jeste k tomu zarizl rozhodci... Vymluvy akorat. A jeste k tomu je Baines hnusnej diver... Rozdat pokuty, privest posily, zapomenout na tenhle vecer nehodny EFC a jede se dal. Jestli prohrajem derby, tak se s LM muzem loucit.... COYB

Reagovat
vladis271

Coleman je out?

Reagovat
Zaschrona

Dost mozna jo.

Reagovat
Zaschrona

Everton have increased the growing Irish contingent at Goodison Park with the signing of 15 year old Irish winger Steven Kinsella to their academy. The young winger chose Everton over Manchester United, Chelsea and Tottenham Hotspur after a personal visit from Everton manager Roberto Martinez.

Ok, tak posily uz se hrnou, parada. Ted nekoho pro acko.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, tys napsal komentář jako kdyby vás snad trénoval Moyes.

Reagovat
cristiano.K.

Distin byl včera hroznej.

Reagovat
Zaschrona

Mel hrat Stones.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre, aspon sa vratis na zem...remiza s WBA a ides sa posrat z toho, ako keby ste stratili titul alebo co

Reagovat
Zaschrona

To ne, ale byl to suverene nejhorsi vykon sezony. Jediny ligovy zapas pred derby to nic dobreho neslibuje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si bol ty, co pred sezonou tipoval Everton na ceskom premierleague na 2.miesto

Reagovat
Zaschrona

To asi ne, tam jsem krome rozhovoru pro tomasinha snad myslim nikdy nenapsal ani carku.

Reagovat
smazaný uživatel

kde nájdem zostrih včerajšieho zápasu?

Reagovat
M0rb1D4S

Tady se o Matovi mluví, jako kdyby snad už byl jednou nohou v Manchesteru. Přičemž ho prodávat v lednu určitě nebudem, protože už odešel Kevin. Pokud by ale měl jít už teď, tak určitě né k United. A ten nejnepravděpodobnější scénář. Kdyby šel do Manchesteru, tak bychom chtěli za něj 100% Rooneyho.

Reagovat
kiwwi

takto ste to uz chceli vymenit v lete a my sme to neprijali

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže dokud nebudete schopni přihodit Rooneyho, nebudete mít Matu

Reagovat
kiwwi

tiez si myslim...jedine ze by Mata zacal velmi trucovat

Reagovat
M0rb1D4S

Ale jelikož se zatím chová jako správný profesionál, tak se není čeho obávat.

Reagovat
minoLFC

37 mil. libier sa vám šikne(FFP)

Reagovat
M0rb1D4S

Od PSG můžeme v létě vyinkasovat ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti by taky měli řešit FFP. Nebo si LM nezahrajou.

Reagovat
M0rb1D4S

To já řešit nebudu. Když jsou (podle médií ve Francii) schopni za Hazarda nabídnout 80 mega euro, tak za Matu by těch 50 taky nabídnout mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Ti už to pořešili pomocí nějakého sponzorského daru, takže jsou za vodou...aneb FFP v praxi.

Reagovat
minoLFC

A prečo myslíš, že PSG bude Matu chcieť? Že prejavilo záujem o Hazardaneznamená že budú chcieť nehrajuceho Matu za takú palku. Nemajú takú tragickú zálohu ako ManU. A Mata asi tiež radšej poriadnu ligu než Ligue 1.

Reagovat
minoLFC

A prečo myslíš, že PSG bude Matu chcieť? Že prejavilo záujem o Hazardaneznamená že budú chcieť nehrajuceho Matu za takú palku. Nemajú takú tragickú zálohu ako ManU. A Mata asi tiež radšej poriadnu ligu než Ligue 1.

Reagovat
M0rb1D4S

Protože se objevili spekulace i o jejich zájmu o Juana. Samozřejmě spekulace, ale stejné spekulace jsou i teď ohledně něj a ManUtd.

Reagovat
minoLFC

Nezaznamenal som to a PSG nehrajuceho Matu za túto cenu nepotrebuje

Reagovat
minoLFC

Nezaznamenal som to a PSG nehrajuceho Matu za túto cenu nepotrebuje

Reagovat
M0rb1D4S

Potřebovat ho nemusí, ale koupit by jej mohli

Reagovat
M0rb1D4S

Asi takhle, Mourinho chce v létě tým doladit. Takže bude třeba prodávat, aby se mohlo nakupovat. Mata bude zřejmě jeden z hráčů, kteří odejdou.

Reagovat
cristiano.K.

Mourinho není hloupý, Matu konkurentovi pod 40mega neprodá. On už ho dost možná i tak trochu zničil

Reagovat
kiwwi

a za 40?

Reagovat
smazaný uživatel

znicil a jeste ho predhodi niciteli Moyesovi, to je rovnou na konec kariery

Reagovat
I am Mancunian

tak nakoniec si kupim matov dres a nie kokeho ? hmm moze byt

Reagovat
Swarley

výhoda je, že si ještě budeš moct vybrat

Reagovat
kiwwi

ja jednoznacne Gundoganov

Reagovat
I am Mancunian

dobra volba

Reagovat
kiwwi

1400. pre Matu aj Rooneyho v United

Reagovat
r.mrazik

a prodat persieho

Reagovat
kiwwi

najlepsi scenar

Reagovat
r.mrazik

to by pak ale musel odejit i kagawa...a problem s CM stale nevyreseny...

navic kdo pak napravo,kdyby se preslo na 4-2-3-1...

Reagovat
Bayern +

Reus

Reagovat
r.mrazik

treba

Reagovat
kiwwi

Januzaj

Reagovat
r.mrazik

toho jsem pocital nalevo

Reagovat
kiwwi

tam bude Mata

Reagovat
r.mrazik

aha...ja pocital s matou doprostred toho 4-2-3-1...

vzdyt on neni zadny sprinter...

ha...mam to...

januzaj,mata,welbeck-rooney

a jdu jist

Reagovat
kiwwi

Mata - Rooney - Januzaj

a pred nimi hocikto a za nimi dvaja DM

Reagovat
r.mrazik

to uz to rovnou muze byt mata-kagawa-januzaj a vepredu rooney...haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

co? titul si vyhral...navic je zraneny...je starsi...a kdyz zustane rooney a bude hrat v utoku,tak na druhym miste by byl ihned Danny,u ktereho jde videt,ze na to ma...

Persie (at je dobry),tak by klidne odejit mohl

Reagovat
Dawon

Ac to zni divne, tak s timhle naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa k legendam klubu nechova

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

u mna radsej nech ide Rooney, keby prisiel Mata..

Reagovat
r.mrazik

rooney je kreten...ale stale pro klub udelal v minulosti vice nez persie...toho mam na stejne urovni jako owena...a i toho jsem mel radeji...

prisel pro titul...hrat pod alexem...vse se mu splnilo,muze odejit...

rooney je idiot,ale nechal by ho dohrat u nas do konce smlouvy...ono mu bude ten rok 30 a treba prodlouzi...rozhodne bych ho neprodaval

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě čekám spekulaci o výměně Maty za Rooneyho. Ne, je to fakt úsměvné, jestli někdo nepotřebuje prodávat klíčovým soupeřům, tak je to Chelsea.

Reagovat
M0rb1D4S

To mi příjde strašně stupidní. Když jsme ani Kevina neprodali do Anglie (a že několik nabídek měl), tak Matu tím pádem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech snít kiwwiho jeho vlhké sny.

Reagovat
Swarley

Rio Ferdinand

Speculation is in full throttle today.....

aspoň se něco děje a máme co řešit

Reagovat
minoLFC

Aký anglicky klub dal takú ponuku za DeBruynrho sko Wolfsburg?

Reagovat
M0rb1D4S

Z hlavy si nevzpomenu. Myslím, že tam byla zmíněná Aston Villa a celky podobného ražení. Žádné velké kluby.

Reagovat
minoLFC

Ta asi ťažko ponukala viac akonpolovicu toho čo Wolfsburg

Reagovat
M0rb1D4S

Netvrdím že ne (myslím dokonce, že ho chtěli jen na hostování) a i kdyby ano, stejně by šel do Wolfsburgu, protože chtěl zpět do Německa. Ale vždycky budeme pro hráče raději hledat (pokud půjde o prodej) destinaci v zahraničí, než v Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Villa dala taku ponuku ako Wolfsburg

Reagovat
M0rb1D4S

Ano, protože přesně to jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

uz ani neviem, co pises, väcsinou su to nezmysly

Reagovat
kiwwi

tak ale siel si porovnavat neporovnatelne

Reagovat
Swarley

když už nic, podáváme aspoň solidní nabídky, ne jako ty na Rooneyho level Galatasaray

Reagovat
M0rb1D4S

Poučili jste se z kauzy Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea stále posiela nepotrebných hráčov do Liverpoolu, bola by škoda túto tradiciu prerušiť. Ale v lete Mourinho odmietol dať Dembu Ba do Arsenalu pretože sú to konkurenti, je mu jedno že zhnije na lavičke. Teraz mu už nevadí poslať matu ku konkurentom? Hlavne keď sa oňho určite zaujímajú aj iné kluby... Ak ho pustí do Manchestru tak nech si trhne, či už Mata alebo Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

A načo Manchestru AM, potrebujete niekoho do stredu zálohy...

Reagovat
niflheim

Reports in Germany suggest that Bayern Munich are interested in Thomas Rosicky, whose contract expires soon. (Bild)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ti to zkupování hráčů Dotmundu ženou trocha do extrému.

Reagovat
niflheim

Reports in Germany suggest that Bayern Munich are interested in Thomas Rosicky, whose contract expires soon. (Bild)

Reagovat
smazaný uživatel

jj majú málo záložníkov. Rosického by som chápal jedine ak by chceli nalákaťi Reusa.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Palace have made a new bid for Blackburn captain Scott Dann, and will take Rovers' misfit striker Leon Best too to "sweeten" the deal. (Mirror)

Tak Tony rozjíždí další sbírku dřeváků

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele