Serie A - souhrn 21. kola

25.01.2014, 19:54, aktualizováno 26.01.2014, 22:45
Komentáře a souhrny
AS Řím díky výhře ve Veroně snížil ztrátu na vedoucí Juventus, který remizoval na hřišti Lazia. Jenom bod berou také další týmy v pořadí - Neapol, Fiorentina a Inter. AC Milán v závěru otočil zápas v Cagliari, na domácí půdě dokázaly zvítězit Parma, Turín a Livorno.

ACF Fiorentina - Janov CFC 3:3

26.01.2014 20:45

Góly: 33. Alberto Aquilani (pen.), 42. Alberto Aquilani, 57. Alberto Aquilani - 27. Alberto Gilardino (pen.), 34. Luca Antonini, 77. Sebastien De Maio

Úžasné šestigólové představení zakončilo 21. kolo italské nejvyšší soutěže. Domácí Fiorentina pouze remizovala 3:3 s Janovem a odmítla stáhnout manko na třetí Neapol. Hattrickem se blýskl Alberto Aquilani, ale na výhru to pro Violu nestačilo.

Už včera remizovala Neapol s Chievem a dnes toho mohla naplno využít Fiorentina. Jenomže se nestalo. Viola nedokázala přehrát janovské Grify a nakonec si připisuje pouze bod.

Domácí v průběhu utkání několikrát tahali za kratší konec. Ve 4. minutě je sice mohl nasměrovat do vedení Matri, ale míč putující do prázdné branky zachytil jeden z obránců Janova. O několik minut později opět střílel Matri, ale pouze do boční sítě. Krátce na to se dočkal Janov. Brankář Neto se dostal do kontaktu s Antonellim a sudí nařídil diskutabilní penaltu. Tu s přehledem proměnil bývalý hráč Violy Alberto Gilardino a Janov vedl 1:0. Nebyla to však jediná penalta v zápase. Ve 32. minutě byl ve vápně stažen Ambrosini a také Fiorentina měla možnost pokutového kopu. Alberto Aquilani ji rovněž proměnil a bylo to 1:1.

Nerozhodný výsledek vydržel opravdu velmi krátce. Hned z další šance prostřelil Neta Luca Antonini a vrátil Grifům vedení - 1:2. První poločas tím rozhodně neskončil. Ve 42. minutě nadělal obraně Janova velké problémy Ambrosini a Aquilani dorážkou znovu srovnal stav - 2:2.

Po změně stran zahájila Viola nápor. Cuadrado těsně minul Perinovu branku a další Aquilaniho branka prozatím nebyla uznána. V 57. minutě Aquilani zkompletoval hattrick. Do šance ho vyslal Joaquín a Aquilani sám proti Perinovi uspěl na výbornou - 3:2. Fiorentina poprvé v zápase vedla, ale poslední slovo měl mít přeci jenom Janov. Čtvrthodiny před koncem rozehráli Grifové rohový kop a na zadní tyči nebráněný De Maio srovnal na 3:3! Domácí ještě mohli strhnout body na svojí stranu, ale Fernandez těsně minul a Roncaglia ztroskotal na výborném Perinově zákroku.

Více informací k zápasu

Parma FC - Udinese Calcio 1:0

26.01.2014 15:00

Góly: 35. Amauri

Fotbalisté Parmy natáhli svojí neporazitelnost už na deset kol a v dnešním zápase proti Udinese si připsali čtvrté vítězství v řadě. Zápas rozhodla jediná branka, kterou po půlhodině hry vstřelil zkušený Brazilec Amauri.

Udine v týdnu vyřadilo z poháru AC Milán a věřilo si i proti Parmě, která do té doby devět kol neprohrála a třikrát v řadě si připsala plný počet bodů. Zápas ale Guidolinovým svěřencům nevyšel a všechny body zůstaly na Stadio Ennio Tardini.

Utkání začalo pořádně zostra. Sudí Peruzzo během dvanácti minut rozdal hned tři žluté karty a až pak se začal konečně hrát fotbal. Acquah napřáhl a Brkič musel tasit pohotový zákrok. Ve 35. minutě padla jediná branka utkání. Povedený centr dopravil Amauri hlavou za Brkičova záda a bylo to 1:0 pro Parmu. Udine už bylo v té době bez Douglase Santose, který si přivodil zranění a místo musel přenechat střídajícímu Pinzimu.

Druhý poločas začalo lépe Udine, Widmer nebezpečně vypálil a Mirante musel vytěsňovat. Parma ale byla aktivnější a měla více ze hry. Amauri mohl zvýšit, stejně jako Biabiany, ale Brkič další střelu za svá záda nepropustil. V nastaveném čase byli opět lepší domácí, ale stav 1:0 se už nezměnil.

Více informací k zápasu

AS Livorno - US Sassuolo 3:1

26.01.2014 15:00

Góly: 4. Leandro Greco, 11. Paulinho, 26. Marco Benassi - 28. Domenico Berardi (pen.)

Dnešní utkání proti Livornu by mohlo být tím posledním, které trenér Eusebio Di Francesco ve stávající funkci zažije. Po nepovedeném výkonu s Livornem totiž uvažuje o odchodu. Není divu, jeho hráčům se nedaří a ani dnes si body nepřipsali.

V rozhovoru pro stanici Sky Sport Italia se generální ředitel Sassuola Nereo Bonato rozhořčeně ventiloval následovně: "V tomto těžkém období se musíme semknout a na chvíli se zastavit. Potřebujeme nějaký čas k tomu, abychom se dohodli, co budeme dělat dál. Chceme pro klub to nejlepší, takže v následujících hodinách se setkáme s trenérským týmem a situaci si vyjasníme. Naše rozhodnutí ale nebude založeno na emocích, měli bychom rozhodovat s čistou hlavou," dodává Bonato.

Sassuolo si za svůj dnešní výkon body rozhodně nezasloužilo. Už po pěti minutách totiž prohrávalo. Domácí tým mohl jásat po skvělém centru Benassiho, který v úvodní branku proměnil záložník Leandro Greco. Livorno se mohlo radovat zaslouženě, protože do té doby jasně dominovalo.

Nebyla to ale jediná studená sprcha pro Sassuolo, neboť o pouhých pět minut se síť Pegolem napnula opět. Rychlý protiútok Livorna po straně táhl Ibrahima Mbaye, který na malém vápně našel střelce Paulinha a největší hvězda domácích po efektivní kličce navýšila skóre již o dvě branky!

Paulinho si moc přál přidat do svých zápisů další gól, ale po čtvrthodině hry nevyužil nabízenou příležitost a téměř tváří v tvář Pegolovi žalostně selhal. Neuběhla ani půlhodina hry, když byl debakl Sassuola dokonán. Mbaye totiž našel volného Marca Benassiho a mladý záložník střelou do rohu brány vstřelil dnešní třetí gól svého celku - 3:0.

Ani v této situaci se ale druhý nováček nevzdal a spolehl se opět na schopnosti mladíka Berardiho. Ten jeho víru nezklamal a po faulu Bardiho ve vápně se postavil k exekuci pokutového kopu. Berardi se krátce rozběhl a přesně umístěnou střelou k tyči dal Sassuolu naději. Dvanáctý gól v šestnácti zápasech je pro nadějného mladíka velkým zadostiučiněním.

Nutno ale dodat, že druhá půle se jevila o mnoho méně atraktivní. Sassuolo nemělo schopnosti na otočení zápasu, Livornu rozdíl dvou branek v pohodě stačil. Domácím se navíc dařilo kombinovat dost daleko od Bardiho brány a Sassuolo jeho rozehrávku nijak výrazně nenapadalo. Gólové parametry neměla ani šance střídajícího Alfreda Duncana. Ten si vše vynahradil o pár minut později, když výtečně zakončoval centr ze strany. Pegolo se ale nenechal překvapit a ránu vytáhl mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Milán 1:2

26.01.2014 15:00

Góly: 28. Marco Sau - 87. Mario Balotelli, 89. Giampaolo Pazzini

AC Milán vyhrálo i druhý ligový zápas pod Seedorfem, ale na výhru se stejně jako proti Hellasu pořádně nadřelo. Dokonce ještě více než před týdnem. Cagliari vedlo zásluhou Saua, ale těsně před koncem zápasu srovnal Balotelli a vítěznou branku obstaral střídající Pazzini.

Milán chtěl napravit vyřazení z italského poháru a na Sardinii začal hodně aktivně. Ale jak už to v jeho zápasech bývá, trápil se zejména v ofenzívě. První šanci si ale vypracovali domácí. Emanuelson hrubě chyboval a Pinilla naštěstí pro AC ztroskotal na Ameliovi, který v brance nahradil zraněného Abbiatiho. Následně úřadoval Milán a měl jednu šanci za druhou. Robinho těsně minul branku a Balotelli napálil jen gólmana Avramova. Za chvíli se hnal sám na Avramova Honda, ale ani on nebyl úspěšný. Milán svoje šance neproměnil, a tak paradoxně udeřilo na druhé straně. Pinilla vyslal Saua, ten obešel Ameliu a střelou do prázdné zakončil - 1:0 pro Cagliari.

Rossoneri nepolevovali v aktivitě a vytvářeli si další a další příležitosti. Ještě do poločasu hlavičkoval Honda a Avramov předvedl skvělý zákrok. Po změně stran pak přestřelil branku Balotelli a jen o šest minut později si stejně vedl Honda. A tak udeřit mohlo opět na druhé straně. Pinilla z dvaceti metrů napřáhl a jen těsně minul Ameliovu branku!

AC pořád nepolevovalo a snažilo se vyrovnat, což by si za průběh utkání jistě zasloužilo. Kaká už překonal Avramova, ale toho v brance úspěšně zastoupil kolega z obrany. Milánu se ale nakonec vyrovnat podařilo. Balotelli z přímého kopu zakroutil míč do sítě a tři minuty před koncem bylo srovnáno. AC rázem ožilo a po dalším rohovém kopu otočilo skóre. Abate poslal roh do vápna a Pazzini z první překonal gólmana Cagliari podruhé. Definitivní tečku mohl udělat opět Pazzini, ale tentokráte hlavičkoval vedle. Milán vyhrál na Sardinii 2:1 a v tabulce se posune výše.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Calcio Catania 0:0

26.01.2014 15:00

Góly: -

Po dnešním výkonu pravděpodobně ani ti nejzapřísáhlejší fanoušci milánského velkoklubu nebudou tvrdit, že Interu pouze chybí štěstí. Úpadek formy dokumentuje také dnešní tragický výsledek proti Catanii, která naopak slaví nečekaný bod.

Pro trenéra Waltera Mazzarriho a vlastně také přítomného čerstvého majitele Interu Ericka Thohira se bezpochyby jedná o velké zklamání. Přeci jen, málokdo by si představoval, že Inter ztratí body právě s posledním celkem celé soutěže. Také to ale ukazuje na hloubku kritické situace. Bývalý lodivod Neapole však má jasno, po utkání novinářům důrazně připomenul: "Jak každý ví, atmosféra je to, co dělá fotbal fotbalem. Moji hráči zažívají celý týden obrovský tlak na svou osobu a to jim neprospívá. Bylo by mnohem lepší, kdyby se diváci zaměřovali na pozitiva a motivovali tým tím správným způsobem. Jeden příklad za všechny, Jonathan a Ricky Alvarez vůbec nejsou stavěni na hru pod tlakem. Inter ale za poslední dva roky udělal jistá rozhodnutí a teď se musí poučit z jejich následku," reaguje Mazzarri. A co že ho tak rozladilo?

Vlastně to byla nesmírná pasivita v zakončení a také neschopnost udržení míče pod kontrolou. A když už se Inter dostal k nějaké větší šanci, včasný zákrok obranných řad zasáhl. Ospalé tempo první půle nijak nepodpořili ani hosté, kteří akceptovali pozici outsidera a nesnažili se s tímto faktem nic dělat. Inter tedy neměl příliš mnoho práce, ale na druhou stranu ani sám žádnou přesnější snahu nevyvíjel. Kromě několika centrů směrem k území brankáře Alberta Frisona se žádná akce nedočkala přesného zakončení a Frison mohl odpočívat.

O centry samotné nemuseli mít hráči Interu starost, těch létalo do pokutového území dost a dost. Ale nebyl zde nikdo, kdo by s tím počítal a popřípadě něco udělal. Větší drzost v zakončení, jistá míra sobeckosti a zdravá dravost - tyto atributy Nerazzurri jakoby zcela vypouštěli. Návštěvy Catanie na polovině soupeře se s přibývajícím časem také stupňovaly a Sloni začali být svému sokovi nepříjemně vyrovnaným oponentem. Kromě jediné rány Sebastiana Leta se ale ani brankář Samir Handanović strachem třást nemusel.

Jen dvě minuty po změně stran navíc mohli domácí prohrávat, což už by asi San Siro teprve neuneslo. Po chybě obrany se do zakončení dostal Gonzalo Bergessio, který však v pádu nestřílel přesně a lehce se dotkl tyče. Branková konstrukce dnes stála také proti další pohledné akci, na jejímž konci se objevil Rodrigo Palacio. Zkušený útočník ale míč poslal pouze do břevna! A jen o pár centimetrů výš, než bylo třeba, mířil opět Gonzalo Bergessio. Další minuty předznamenaly množství nepovedených centrů a nepřesných nahrávek, ani jednomu z týmů se nedařilo rozvinout nějakou přímočařejší akci.

Až pár minut před koncem zápasu si na centrovaný míč naběhl obránce Rolando a poslal jej do brány. V ní se ale skvělým zákrokem prezentoval Frison, který zachránil celý tým. Po centru Diega Milita se do brány nevešla ani hlavička Saphira Taidera. Catania se tedy protrápila až k senzačnímu bodu ze San Sira a Inter naopak může skrýt hlavu v dlaních.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 1:1

26.01.2014 15:00

Góly: 61. Manolo Gabbiadini - 90. Alessandro Diamanti (pen.)

Sampdoria sahala po třech bodech, ale nakonec se musela smířit s konečnou remízou 1:1. Tu přitom zařídil až v nastaveném čase proměněnou penaltou Diamanti.

První poločas utkání mezi Sampdorií a Boloňou rozhodně nebyl dobrou pozvánkou na druhou půli. Šance k vidění nebyly a diváci v ochozech stadionu Luigi Ferraris se nudili. Jediný vzrušivý moment se udál až na samém sklonku první pětačtyřicetiminutovky. Rolando Bianchi postupoval sám na branku, ale Gastaldello mu na poslední chvíli míč perfektním skluzem vypíchl.

Až po změně stran se konečně začalo něco dít. Soriano našel Krstičiče, ten vypálil ale hostující obrana takřka jistý gól zablokovala. Za chvíli byl sám před Curcim Soriano. Curci vyběhl a zmenšil Sorianovi střelecký uhel. V 62. minutě vstřelila Sampdoria první branku zápasu. Eder vlétl do vápna, naservíroval míč Gabbiadinimu a ten poslal domácí do vedení - 1:0.

Pokud chtěla Boloňa bodovat, musela svojí aktivitu zvýšit a to se vlastně nedělo. Devět minut před koncem zazdil tutovku Eder a tato nevyužitá šance musela domácí pořádně mrzet. Kdyby Eder vstřelil gól, bylo by takřka jistě rozhodnuto. Jenomže osud to chtěl jinak. Gastaldello v devadesáté minutě fauloval Christodoulopoulose a jelikož to bylo ve vápně, pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Alessandro Diamanti a s výsledkem 1:1 se už nic nestalo.

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo 1:0

26.01.2014 15:00

Góly: 60. Alessio Cerci (pen.)

Utkání v Turíně nabídlo kromě jediného gólu také množství šancí, karetních trestů a neproměněné penalty. Tři body pro domácí zajistil Alessio Cerci a pro Turín znamenají posun na šesté místo. Tým z Bergama je dvanáctý.

Náznak atraktivity dnešního utkání byl k vidění už po čtyřech minutách, když Turín vstřelil první branku utkání. Hvězdný střelec Alessio Cerci ale tentokrát nemohl slavit, protože střílel z ofsajdu. Úvodní minuty patřily jednoznačně ofenzivnímu pojetí, protože do další šance se pomalu probíjel Livaja. Po centru Cigariniho chtěl mladý Chorvat zakončovat, ale díky pozornosti domácí obrany se ke střele nakonec nedostal.

V dalších minutách jsme byli svědky napínavých akcí spíše sporadicky, neboť jedna přihrávka za druhou se setkávala s nepochopením soupeřovy obrany. Turín dlouhodobě těží ze spolupráce Alessia Cerciho s Cirem Immobilem, ale po dvaceti minutách hry se druhý jmenovaný k zakončení nedostal. Brankář Andrea Consigli na konci první půle zasahovat nemusel, protože rána Immobileho mířila vedle.

Krátce po změně stran se Atalanta Bergamo dostala do další velké šance, protože Marko Livaja dostal šanci na samostatný únik vstříc brankáři Danielu Padellimu. Včasný zákrok vracejícího se obránce Kamila Glika mu ale překazil případnou radost. Nebyla odehrána ani hodina hry, když se v pokutovém území dostal do šance German Denis, ale ve skvělé příležitosti promáchl! Klíčový okamžik celého utkání nastal přesně po hodině hry, když brankář Andrea Consigli předvedl obranný zákrok na hraně pravidel a útočník Ciro Immobile padl k zemi. A jelikož se celá situace odehrála v pokutovém území, sudí Tagliavento se rozhodl odpískat pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Alessio Cerci a nedal brankáři Atalanty šanci - 1:0.

Srovnat krok s Turínem se snažil především Giacomo Bonaventura, který pálil ze strany, ale brankáře Padelliho nepřekonal. V další akci Cira Immobileho zastavil opět obranný skluz soupeře, který byl klíčový. V konečné fázi zápasu byly emoce ještě více rozjitřeny, když za zákrok Brivia viděl faulující hráč druhou žlutou kartu, byl vyloučen a navíc mohla Granata zahrávat další pokutový kop. Tentokrát se k němu postavil Ciro Immobile, ale na brankáře Consigliho si podruhé nepřišel. Přesto se Toto může radovat ze zisku tří cenných bodů.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AS Řím 1:3

26.01.2014 12:30

Góly: 49. Emil Hallfredsson - 45. Adem Ljajić, 60. Gervinho, 82. Francesco Totti (pen.)

Římský celek využil zaváhání dvou svých nejbližších konkurentů a dnes v poledne sehrál klíčový duel s Hellasem Verona. Úspěšné vystoupení Garciova týmu začal Adem Ljajić, který krátce před koncem první půle poslal hosty do vedení. Na inkasovaný gól ještě Verona odpověděla díky trefě Hallfredssona, ale góly Gervinha a střídajícího Tottiho určily jasného vítěze.

Od úvodních minut dostali na stadionu Marc'Antonio Bentegodi šanci hráči jako Adem Ljajić, Mattia Destro či Radja Nainggolan. Kapitán Francesco Totti usedl na lavičku náhradníků, vedle něj se posadil také záložník Miralem Pjanić. Proti bývalým spoluhráčům se postavil vysoký zakončovatel Luca Toni, který po boku Manuela Iturbeho chtěl pomoci Veroně k udržení páté příčky.

Hosté přijeli do Verony jednoznačně v roli favorita a od počátku utkání se snažili diktovat tempo. Narazili ale na skvěle připravené domácí mužstvo, které nejenže houževnatě bránilo, ale navíc se často vrhalo do útoku. Svěřenci trenéra Mandorliniho se nespoléhali pouze na bezhlavé nakopávání míče Toniho směrem, ale zejména díky Iturbemu, Gómezovi a Hallfredssonovi často kombinovali ve vysoké rychlosti. Jako první se do míče opřel Radja Nainggolan, jehož střílený centr si vyžádal pozornost spolehlivě zasahujícího Rafaela. AS chtělo často využívat rychlé kraje Gervinha s Ljajićem, ale domácí beci je zdatně stíhali a dokázali jim odebírat balony.

Převážná část akcí proto do pokutového území brankáře Rafaela směřovala od dvojice Daniele De Rossi - Kevin Strootman, kteří hledali nabíhajícího spoluhráče Mattiu Destra. Ten však sváděl s urostlými obránci soupeře nerovný boj a často se k míči nedostával. Po dvaceti minutách dostali hosté příležitost rozehrávat přímý volný kop a míč se od kopaček Adema Ljajiće dostal až k Leandru Castánovi. Brazilský stoper ale mířil pouze do rukavic brankáře Rafaela, který míč pro jistotu tečoval nad břevno. Po půlhodině hry se do zakončení dostal také Mattia Destro, který si naběhl na nahrávku Gervinha, ale jemnou tečí poslal míč nad bránu.

Větší problém pro trenéra Mandorliniho znamenalo zranění klíčového obránce Maietty, který se zranil při rozehrávce a musel být odnesen na nosítkách. Když se zdálo, že se oba celky rozejdou do šaten za bezbrankové remízy, AS udeřilo. Rychlík Gervinho si vzal míč pod patronát, proběhl s ním téměř polovinu hřiště a ve vápně jej předložil nabíhajícímu Ademu Ljajićovi. Tomu stačilo poslat míč za Rafaelova záda - 1:0.

Ve druhém poločase se probudili domácí, kteří pouhé tři minuty po změně stran využili krátké nedůslednosti obránců soupeře a díky ráně Emila Hallfredssona srovnali krok. Brankář Morgan De Sanctis se natahoval marně, Hallfredssonova rána k tyči ještě nepříjemně skákala.

Na tahu byli hosté, kterým se ale nedařilo přesně rozehrávat a kvůli absenci Tottiho s Pjanićem jim často chyběla kreativita. Když už uplynulo dost času trápení a pokusy a kombinaci, rozhodl se Gervinho "umotat" své protihráče v pokutovém území a ranou k tyči přes dva hráče vrátil vedení hostujícím Vlkům.

Pro pojištění výsledku se na hřišti ukázala také dvojice Pjanić - Totti a její přítomnost byla hned patrná. Dělovku kapitána Tottiho ještě Rafael zlikvidoval, ale na pokutový kop již nárok neměl. Řecký obránce Torosidis pronikl až do vápna, tam se nechal faulovat Gonzálezem a "Er Pupone" měl relativně usnadněnou úlohu. Rafael sice vystihl směr střely, ale v cestě do sítě jí zabránit nedokázal. González se snažil napravit svou chybu v nastaveném čase druhé půle, ale proti jeho zakončení se vymrštil brankář De Sanctis a zachránil AS od inkasované branky. Římané snižují náskok Juventusu a odskakují Neapoli. Domácí Hellas je zatím stále šestý.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 1:1

25.01.2014 20:45

Góly: 27. Antonio Candreva (pen.) - 60. Fernando Llorente

Dnešní večer se Staré dámě rozhodně nepovedl optimálně, Bianconeri museli dotahovat jednogólový náskok římského Lazia. V napjaté atmosféře Olympijského stadionu navíc viděl červenou kartu legendární brankář Gianluigi Buffon, který oslabil svůj tým a toho využil domácí Antonio Candreva.

Nejen s vyloučením svého brankáře se museli potýkat hostující hráči. Proti nim se postavila také domácí branková konstrukce, kterou Conteho tým nastřelil dokonce dvakrát. Mohlo se jednat o třináctou výhru v řadě, což by bylo navýšení rekordního počtu zápasů, ale nakonec se Stará dáma může radovat i z pouhé remízy. Druhé AS Řím sice má větší šanci snížit náskok turínského klubu, ale vzhledem k vývoji může být Juventus spokojen.

K utkání se po jeho skončení vyjádřili i oba trenéři, zvláště ten hostující měl pro své hráče pouze slova chvály.Antonio Conte na adresu svých svěřenců poznamenal: "Moc jsme si přáli zvítězit, v jedenácti i v deseti mužích. Do hráčů se snažíme dostat vítěznou mentalitu a ta káže nikdy se nevzdat. Je sice škoda, že jsme nezvládli vyhrát třináctkrát a přerušili dobrou sérii, ale vzhledem k vývoji utkání i naší smůle se můžeme cítit dobře. Nezvládli jsme sice ofsajdovou past, ale na druhou stranu máme prostor pro zlepšení. Teď je načase jít dál," sdělil Conte.

Jeho svěřenci se Conteho snažili potěšit hned po rozehrání, když především Stephan Lichtsteiner (mimochodem bývalý hráč právě Lazia) neustále pokoušel své protivníky rychlými výpady. Ani jeho snaha však ke gólům nevedla. Stejně dopadly také rány Claudia Marchisia a Artura Vidala, které mířily vedle tyče. První větší chybu dnešního klání vyrobil jinak spolehlivě chytající brankář Gianluigi Buffon po čtvrthodince odehraného času, když špatně rozehrál a jeho zaváhání málem využil Miroslav Klose. Německý útočník s polskými kořeny však z úhlu mířil vedle.

Juventusu se jeho úvodní snaha o držení míče na kopačkách dařila a na soupeře tím vyvíjel neustálý tlak. Problém mezi obranou Juventusu a brankářem Buffonem se stal evidentním po dvaceti minutách, když jindy fungující obranná linie nechala Miroslava Kloseho proniknout až bezprostředně k brankáři Buffonovi a ten neměl jinou možnost, než útočníka Lazia faulovat. Sudí Massa pro jeho zákrok neměl sebemenšího pochopení a zkušeného gólmana poslal pod sprchy. Co víc, ze hry musel kvůli nahrazení brankářem Asamoah a Juventus čelil penaltě. S tou si chtěl brankář Storari poradit, ale Antonio Candreva se nemýlil a poslal domácí do vedení!

Juventus se ale ani v deseti mužích nezdráhal k výpadům a směle útočil. Ze všeho nejdříve Conteho tým držel míč na kopačkách a spoléhal na ofenzivní duo Fernando Llorente - Carlos Tévez. Vysoký Španěl měl možnost zakončovat z nadějné pozice, ale krátce před koncem první půle z těžké pozice minul. Do konce poločasu se Stará dáma nedokázala nijak výrazně přiblížit pokutovému území soupeře, protože obránci Lazia dnes zkrátka měli svůj den.

Úvodní minuty z dějství druhého se nesly ve znamení nepřesností a dlouhých nakopávaných míčů ze strany Lazia. Juventus nadále kombinoval, ale nedokázal přejít přes obrannou linii domácích. Poté se Biancocelesti uchýlili ke stejnému procesu jako jeho soupeř a začali držet míč na svých kopačkách. Slibný náskok jim pomáhal odrážet ataky soupeře, sami se do vyložených šancí nehnali. Aktivní Cavanda založil útočnou akci, na jejímž konci stál Brazilec Hernanes. Oceňovaný záložník prošel přes řadu obránců Juve a sám tvrdě vypálil, Storari byl ale připraven. Přesto se ke gólu propracovali hosté.

Týmového ducha a snahu nevzdávat se ukázal Juventus po hodině hry, když Stephan Lichtsteiner našel volnějšího spoluhráče Fernanda Llorenteho a ten ke své sbírce branek přidal další veledůležitou. Nechat vysokého útočníka hlavičkovat v pokutovém území se zkrátka nevyplácí - 1:1.

Ani po inkasované brance se ale domácí hráči nijak nezatáhli a nadále zkoušeli své štěstí. Zejména aktivní Hernanes posílal jeden pas za druhým. Miroslav Klose ale jeho záměr zcela nepochopil, o chvíli později na míč nedosáhl. Obránci Lazia často cítili otisk míče na svém tělo, o což se přičinili zejména Fernando Llorente a Carlos Tévez. Velkou šanci na zvrat v utkání prováhal Arturo Vidal, který střelou nechal vyniknout brankáře Etrita Berishu. Hrdinou utkání se mohl stát střídající talent Baldé Diao Keita, ale v poslední velké šanci utkání nastřelil tyč! Ta zachránila celý Juventus, který si díky velkému nasazení z Říma odváží bod.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Chievo Verona 1:1

25.01.2014 18:00

Góly: 88. Raúl Albiol - 18. Gennaro Sardo

Další nepříjemnou ztrátu si na své konto připisuje Neapol, která jenom remizovala doma s Chievem 1:1. Napolitáni ale mohli být nakonec rádi, že uhráli alespoň bod. Dvě minuty před koncem zápasu ho zachránil Raúl Albiol.

V brance domácích chyběl zkušený Pepe Reina a místo v brance tak zaujal Rafael, který nejspíš sám netušil, že bude poprvé lovit míč ze své sítě v 17. minutě. Sardo si krásně vyměnil míč s Théréauem a jeho následné zakončení rovněž nemělo chybu. Sardo napálil míč z první rovnou do šibenice a Fly Donkeys se ujali překvapivého vedení. Odpověď Neapole na sebe nemusela nechat dlouho čekat. Callejón připravil stoprocentně čistou gólovku pro Higuaína a kanonýr Neapole trestuhodně netrefil prázdnou branku. Zahozená šance vypracovaná bývalými hráči Realu Madrid musela domácí později pořádně mrzet.

Neapoli se totiž rázem ne a ne se podařit vyrovnat. Mertensovu střelu vyrazil Puggioni a na začátku druhého poločasu Chievo odrazilo příležitosti Hamšíka, znovu Mertense a Higuaína. Obrana hostí odolávala co to šlo a po hodině hry jí dokonce zachránila tyč, kterou orazítkoval nikdo jiný, než aktivní Mertens.

Tlak Benitezových svěřenců rostl. Pět minut před koncem zápasu přestřelil branku Insigne, ale jen o tři minuty později byl už konečně úspěšný sváteční střelec Raúl Albiol. Defenzíva Chieva nedokázala odvrátit nebezpečí z rohového kopu a následný centr do vápna propadl k Albiolovi, jenž překonal nešťastného Puggioniho. Brankář hostů si na míč sáhl, ale zabránit vyrovnání nedokázal.

Neapol ještě vycítila šanci na zvrat a v konečné tři body, ale Chievo už další zásah nedovolilo. Remíza 1:1 je pro Naples velkou ztrátou, naopak pro Chievo vítaným ziskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC21182151:1556
2.AS Řím21155145:1150
3.SSC Neapol21135344:2344
4.ACF Fiorentina21125440:2341
5.Inter Milán2189438:2433
6.Turín FC2188534:2732
7.Parma FC2188532:2732
8.Hellas Verona21102935:3432
9.AC Milán2177734:3128
10.SS Lazio2177727:2928
11.Janov CFC2176823:2727
12.Atalanta Bergamo21731121:3024
13.UC Sampdoria2157925:3222
14.Cagliari Calcio2149820:3121
15.Udinese Calcio21621320:3220
16.Chievo Verona21461116:2718
17.Bologna FC2139920:3618
18.US Sassuolo21451222:4617
19.AS Livorno21441319:3716
20.Calcio Catania21351313:3714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (284)

Přidat komentář
mastakillah

Higuaín je největší chyba jakou mohl de Laurentis v létě udělat. Hamšík otřes a stejně hraje celej zápas. Zbytečná ztráta. Raději No comment.

AVANTI NAPOLI !!!

Reagovat
olis

fakt radsej no comment, s Hamsikom suhlasim len pre ujasnenie ale s Higuainom nie

Reagovat
mastakillah

Tobě stačí co Higuaín zatím předvádí na to kolik stál? Vždyt tohle by zvládnul i takovej Gilardino a stál by tak 4 krát míň

Reagovat
olis

jaj co furt pozeras na tu cenu, ja sa na cenu nepozeram, rovnako budem hodnotit hraca co stal nula euro a co stal 100 mega

Reagovat
mastakillah

víc na to říct nejde..

Reagovat
olis

mozes fakt prejst na skutocne fandenie PSG, hodil by si sa im

Reagovat
Maritazzi

Poslední dny máš zase formu

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

naladil ju do Soči :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

pffff, este sa len zahrievam

Reagovat
DelPiero137

Ty si fakt kaliber, este pochval sam seba v tom ake blbosti pises

Reagovat
olis

ake blbosti? ja som sem teraz ziadne blbosti nenapisal

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je ženská a má kramy

Reagovat
10

to spíš ty, když nekoukáš ne cenu

Reagovat
olis

to sa teraz robis alebo si to fakt nepochopil?

Reagovat
FuckT

??? Vobec sa nepozeras na peniaze? Takze ty zaplatis niekomu, kto ta bodne nozom do chrtba rovnaku ciastku ako tomu, kto ti zachrani zivot? Higuain rozhodne nebol dobrym vyberom na utocnika, ale to nikto asi ani neocakaval, ved kazdy vzdy vedel ze Higuain nie je rozhodovym hracom. Herne je zatial vo vacsine zapasoch dobry, ale tie goly od neho vazne cakat nemozeme.

Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

Reagovat
The Krupy

Reagovat
M11

tomu rikam nadhled

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně hrozně komická figurka.

Reagovat
olis

pokial viem clovek!=figurka, navyse pokial viem figurky nevedia pisat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

No veď nevieš.

Reagovat
olis

co neviem, jak neviem, ved pravdu mam ako vzdy, zase klames

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty vole

Reagovat
Pettirosso

jako, achjo

Reagovat
olis

fakt neviem co sa vam vsetkym na tom nezda, to mam ako hodnotit takto: hm tak ty si stal 5 mega to staci ze hrac takto, dobre hras, teraz hra jeho spoluhrac rovnako dobre ale on stal 20 mega napriklad tak jemu poviem, ty uz dobre nehras, ty si stal 20, ty musis hrat lepsie aj ked ten co stal 5 hra dobre :D

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Slejdy

strop

Reagovat
olis

ok, konec je s vami, svet ide do sraciek, sam to nezachranim

Reagovat
Pettirosso

ty to fakt už musíš dělat schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale niekto, kto stal 40 milionov musi splnat trosku ine kriteria ako ten, kto stal 5 ne?

Reagovat
olis

nie, asi som naozaj jediny kto sa nato diva inak ale nech, aj tak sa tohto nazoru nevzdam, podla mna v time musia vsetci pracovat kvalitne ak tam chcu byt a nebudem od niekoho ziadat lepsie vykony zato ze stal viac penazi, vsetci by mali podavat tak kvalitne vykony aby boli pre klub prinosom bez ohladu na cenu, predsa nemozem na niekoho povedat ze nato ze hra skvelo a jeho spoluhrac uz skvelo nehra lebo stal priklad 5xkrat tolko ale pritom obaja hraju rovnako dobre....

Reagovat
FuckT

Presne to si kazdy mysli, a je to uplne logicke. Ak si kupim auto za 2 000 Eur, tak to bude nejaky pouzity Peugeot 206 a nepojdem s nim zavodit. Ale ak to bude nejakych 25 000 Eur, tak uz si kupim nieco lepsie a mozem od toho aj nieco ocakavat. Takisto logicky prichadzaju ocakavania urcite aj vo futbale, ak klub vyhodi za hraca 40 milionov a da mu najvyssi plat zo vsetkych hracov. Zatial sa napriklad na Callejona ani nechyta a Callejon stal podstatne menej a menej aj berie plat.

Reagovat
olis

prirovnavat hraca k autu

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
olis

2 krat tycka, 1 krat brvno a netrafenie prazdnej brany, dnes sa neda nikto pochvalit, jedine Albiol, Mertens sa tam sice snazil najviac ale niekedy to riesil prilis individualne aj ked nemusel a dve tycky s tym sa tiez neda chvalit, Hamsik v prvom polcase ok, v druhom slabota ako vsetci, Insignemu by som zakazal strielat na branu snad zvladneme aspon Coppu a dalsie kolo Atalantu, lebo ak nie tak uz zacnem pochybovat aj o tom tretom mieste

Forza Napoli!!!

Reagovat
CubONE

Zajtra stiahneme Neapol na 16 bodov!

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo Křivauin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád strčí vyžranýho Benzemu do špuntu leve kopačky

Reagovat
Euphael

To vandertom:

Reagovat
smazaný uživatel

Hurááá. po pěti měsicich SSC ztratilo, bravooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra vyhrat a uzvto bude 6 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

pena Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

a Gigi von

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ano, červená?? ani náhodou... opět pravidlo dvojího trestu, navíc to byl jenom setrvačný pohyb, co měl asi s těma nohama Gigi dělat? Nechat je ztratit v časoprostoru?

Reagovat
smazaný uživatel

no bolo to prisne ja by som bol len za penu toto je fakt nespravodlive 2x trestat za jeden priestupok

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej jestli je juve v deseti schopný zápas otočit

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna nie

Reagovat
smazaný uživatel

Do těď Byl juve lepší, tak uvidíme, ale tohle je hrozně složitá pozice, v deseti otáčet na Laziu

Reagovat
Tomanatura

Posilam diky do Verony, snad to zitra kluci nezkurvi.

Reagovat
smazaný uživatel

hrát doma tak by to podle me zvládli ale v Římě nevim nevim... ale mohli by protoze je mam v tiketu

Reagovat
Tomanatura

?

Reagovat
smazaný uživatel

daval jsem to k tomu nad tebou nevim proc je to u tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

největší kravina co ve fotbale je že za jeden zákrok jsou tří tresty vyloučení, penalta + trest na další utkání nad tím by se měl už někdo zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

najskor brankari este pred tym nez idu faulovat.

Reagovat
Lojd

Reagovat
smazaný uživatel

Můj komentář k dnešnímu zápasu. Remíza je ztráta, je třeba to napravit v příštím zápase. Dostali jsme gól, ale do poločasu jsme mohli v klidu vést a pak zápas ovládnout. To co jsme dnes neproměnili za šance . V druhém poločase to byla z naší strany skoro totální ofenzíva jen s výsledkem 1 střeleného gólu. Bohužel. Byly na hře i pozitiva vidět jako sevření soupeře, napadání. Líbilo se mi střídání Maggia za Insigneho, to byl velmi dobrý tah

K hráčům? to se těžko vyjadřuje, ale Higuaína bych nevynil. Tolik kolik on odpracuje pro tým a už dost zápasů on rozhodl. Mne zklamal Hamšík. Ale naopak potěšil Jorginho, který jak nastoupil tak jeho přihrávky byly jak od Xaviho a i když neproměnil velkou šanci tak Mertens.

V příštím zápase 3 body! AVANTI NAPOLI

Reagovat
CubONE
Reagovat
10

kolo předtím s Bolognou netrefil z malýho vápna hlavou do prázdný...

Reagovat
olis

dnes sa musis velmi nudit

Reagovat
TopinB

Takový Torres

Reagovat
El Matador

škoda kloseho a keity, mohly byt 3 body

Reagovat
Kepy_FCB

škoda Lazio mělo vyhrát

Reagovat
Pipo123

Na výhru to asi nebolo, šance ku koncu boli, ale remíza je spravodlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,mali ste dve velke sance,ale nezasluzili ste si ani bod nieto este tri,Juventus Vas dnes herne prevalcoval a to aj napriek tomu ze hral 70min. o jedneho hraca menej.Nic v zlom ale ja som dnes na ihrisku videl iba jedno muzstvo.Forza Juve

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Keita by mohol viac šancí dostať, dokázal to rozhýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Juve druhej poločas, to bylo ono!Tak je chci vidět.Zápas to byl perfektní.Jsem nadšen jako fanoušek Calcia.Takové chci vidět Juve, tak hladové co předvedlo v druhém poločase.Pogba,Llorente jejich dnešní výkony 1*.A Lazio bych taky pochválil.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente má čich na góly, takových útočníků je čim dál mín se mi zdá. to byl super kauf. V tomhle po Trezovi konečně nástupce.

Reagovat
M11

presne.. ma naslapnuto na nastupce Davida.. coz je pro nas neskutecna vyhra v jackpotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

A dalsi sympatak v Juve. Ja tam inac marne hladam niekoho, kto by mi nebol sympaticky. Mozno Lichty.

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty si dnes musel užít ten pískot ale pak si to aspon vynahradil asistencí, mazák

Reagovat
10

taky jsem si říkal, že je v tomhle podobnej Trezovi...celou dobu nebyl videt a pak to takhle trefi, pak sel jeste nahoru...zadarmo dalsi genialni tah dua Paratici-Marotta... A to uz jsem na zacatku sezony zacinal mit obavy

Reagovat
stas87

teoreticky-ak by prisiel mandzukic kto by sa pakoval a aku by mal mario poziciu?

Reagovat
10

Nepříjde, Juventus ho nepotřebuje a ani by za něj nedal požadovaný peníze, resp. by nepřeplatil ty týmy, který ho budou chtít

Reagovat
stas87

ok,siahol by po nom inter?alebo niekto iny z talianska?ja si myslim ze skonci v PL,mozno real ktory sa zbavi benzemy?uvidime v lete

Reagovat
Pettirosso

Tipuju Real nebo Barcu. Mozna i Atlety, pokud prodaji Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Ee Real ne. Peréz má vytipované svoje koně. Tipuju Atlety.

Reagovat
Kenneth

Falcao se mu zranil a ty dva blazny z PL nezaplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by to bylo sice hezké, ale o tom dost pochybuju. Podle mě se bude snažit domluvit s City, třeba money + Pepe. Nejvíce mě stejně sere, že k nám nešel Goméz.

Reagovat
Dominator

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

+ teda si myslím, že tam Mario ještě nejméně půl roku po příchodu Lewy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Už bude docela starej na přestup k nám, do takových větší peníze nedáváme.

Reagovat
smazaný uživatel

on už bude mít v květnu 28

Reagovat
stas87

barcu?tu som prave vynechal,oni nemaju dovod pustat alexisa ani pedra,atletico zmysel uz dava,ja teda nie som z costu odvareny,myslim ze mandzukic zvladne to iste co on,inter by ho ale fakt mohol skusit kupit,bol by na tom trosku lepsie

Reagovat
Pettirosso

Porad ctu, jak Barcelona hleda novyho Larssona, myslim, ze by se jim na tu pozici hodil. Jsu hrozne jednotvarni, v utoku samy prcky, co si hrajou s micem, pak na ne nastoupi nejtvrdsi beton Mourinhove Chelsea a nejaky kladivoa centry do vapna se jim bude hodit..je strasna prdel videt hlavickovat Alexise, Pedra a Fabregase

Reagovat
Pettirosso

Treza byl golovější, Llorente ale umí dávat důležitý branky, což ukazují jeho statistiky hlavně v Evropských pohárech. Jsem za něj ale rád, takovýho hráče jsme hledali od postupu ze SB

Reagovat
Dominator

Chapem, ze niekomu pripomenie Trezegueta, ale su to, samozrejme, odlisni hraci. Trezeguet bol typ utocnika z tej starej generacie (ako Ruud a pod.) - scorer. Llorente je viac pracovity ako scorer.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra vyhrát ve Veroně a bude to bezva. Juventus i Neapol ztratily, zatím se to vyvíjí skvěle.

Reagovat
Kenneth

Gonzalo Gonzalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera som videl iba prvy polcas no dnes ked som videl co predvadzal Marco v brane, je to frajer taku dvojku nam moze zavidiet kazdy tim v serii A.. inak mam taky citak, ze tuto sezonu by sme mohli mat konecne dvoch strelcov, co sa presiahnu hranicu 15 golov.. Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotka od policie?

Reagovat
Pedro10

na AS sa tak dobre pozera

Reagovat
smazaný uživatel

hnsune skore zapasy o 12-30 a po nocnej ,stihol som necely 2 polcas ...3 body su skvele ,usli sme neapolu o 2 bodiky a teraz stihacia jazda na juventus . FORZA ROMA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inter to je hrôza, keď už ani Cataniu neporazia

Reagovat
Yanek

To asi nebylo úplně na výhru, i když šance na to byly. Cagliari bylo dost často lepším týmem. Ale body se počítají, Pazzo je spasitel. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna je Pazzo viac dolezity ako Balo a nerobi aspon sprostosti na ihrisku iba svoju pracu

Reagovat
Pinturicchio

Catania , samotný fotbal utrpení sledovat.

Reagovat
panca

konecne taky trochu stesti vykon hroznej, ale mohlo by nas to nakopnout

Reagovat
10

gratulace Catanii k prvnímu bodu venku

Reagovat
snuff24

holt jsme i letos děvka pro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli zaslouženě, ale já jsem šťastnej jako blecha. Mimochodem Pazzo podle mě Balovi udělá tu konkurenci kterou on hrozně potřebuje. Jsem na to zvědavý, pokaždé když letos nastoupil, byl tam kde měl být a dělal to co měl dělat.

Jinak je vidět že ten tým zatím neví co má hrát a co hraje. Snad se to srovná...

Reagovat
smazaný uživatel

o tyzden s torinom sa pazzini može ukazať, balo bude stáť pre karty

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze bude hrat super a spravi nam nejake body

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si to napisal, vobec nevedia nic nove vymysliet, akoby ten tim hral sam a bez trenera, mne tam jednoducho ten Seedorf ako trener nesedi, ak pridu body a zlepsenie hry tak uznam ze je tam pravom ale u mna zatial nie

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo na titulnu fotku!

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo je king!

Reagovat
smazaný uživatel

Clarence zatím v lize 100% úspěšný, další otočený zápas v lize, a že jich není málo. Viděl jsem jen posledních 15 minut, ale ten závěr když začnem pořádně hrát tak pořád patříme ke špičce ligy, uvidíme jaké to bude příště, i když mě štve to vyřazení z poháru

Reagovat
smazaný uživatel

som fanusik AC ale s tou spickou si to prehnal, to ako hraju je presne na ten stred, dufam ze co najskor to bude na tu spicku

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem závěr, tedy cca 10 minut, bohužel zbylých 80 je slabých

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom je to vsetko ok

Reagovat
Milan.B

neskutocne

Reagovat
Jajinek

Je to bída a naprostá bezmocnost.

Celkem za povšimnutí stojí to, že se středem Kuzma - Cuchu jsme dominovali na míče, ale se středem Taider - Kovačič jsme balón skoro neměli. Milito se v druhém poločase nedostal ani k balonu a když v rozhodujícím momentu měl být na malém vápně a doklepávat Palaciovu zpětnou přihrávku, tak tam už nestačil doběhnout.

Ricky tragéd dne. Nejen, že zadrbal 10 rohových kopů naprosto do prdele, že nevymyslel jediný přesný centr či šanci a že vytvořil svou chybou na středu největší šanci pro Catanii, ale hlavně udělal za zády sudího 2 likvidační fauly mimo hru, za které mohl jít ven a ještě málem svým držením ve vápně zavinil penaltu.

I přes to, že Juve nyní hraje bídu, tak si nedovedu představit jakoukoli konstelaci hvězd, při které bychom něco za týden v Turíně uhrali. Nicméně míč je kulatý a je to derby že...

Jinak Lazio i Hellas taky ztratili...bohužel vyhrálo AC...a narovinu, to jsou týmy, se kterými o to 5 a snad i 6 místo bojujeme.

FORZA INTER!

Reagovat
Jajinek

i když jak tak koukám, tak už bojujeme i s Parmou a Torinem...bože

Reagovat
Pinturicchio

Za druhý odstavec , jsem si říkal, jestli Alvarezovi nepřeplo v bedně.

Reagovat
10

o jaký bídě prosimtě mluvíš?

Reagovat
Jajinek

poslední tři zápasy Juve nezahrálo skoro nic

Reagovat
10

tak to si je asi neviděl, s AS v poháru to bylo všechno špatně, ale jinak se o žádný bídě mluvit nedá...Cagliari i Janovu jsme dali čtyřku, včera s Laziem jsme hráli 70 minut v deseti a přesto dokázali vyrovnat a hrát dobře

Reagovat
Jajinek

AS se nebudeme bavit, tam se shodneme...včera to byl na Laziu po všech stránkách nic moc výkon. Kdyby foukli druhou penaltu pro Lazio, tak by bylo asi hotovo.

No a proti Samp si dovolím citovat:

Pinturicchio

18.01.2014 22:40

Dnes mě potěšil jen výsledek, herně slabota, obzvlást obrana a útok. Jsme rád, že jsme zlomili prokletí jménem Sampa.

M11

18.01.2014 22:43

Uf..

!!! FORZA JUVE !!!

Pinturicchio

18.01.2014 22:04

Co tohle je? Úplně bez zájmu dneska, hodně laxní výkon.

10

18.01.2014 22:09

útočníci už by snesli trošku rotace, velká slabota dneska

Pinturicchio

18.01.2014 22:14

Katastrofa dneska.

10

18.01.2014 22:17

snad je Conte srovná, dneska to je hodně namachrovanej výkon

Reagovat
10

takže si to očividně neviděl...včera nešlo o penaltu, která nebyla, to bych spíš zmínil dvě tyčky Lazia, ale i přes případnou prohru bych o bídě nemluvil, naopak včera bych jí klidně vzal, protože výkon a nasazení bylo v deseti lidech velmi dobrý...

s Dorií a poločas v Cagliari to sice bylo místy profesorský, ale dali jsme 8 gólů, což se Interu povedlo za 8 posledních zápasů, o bídě bych prostě rozhodně nemluvil, ne v době, kdy dá tým 2x čtyři góly a má za sebou sérii 12 výher v řadě...

Reagovat
Jajinek

mluvím o Samp, AS a Laziu...proč si myslím, že Juve v těch zápasech nezahrál nic moc, jsem řekl. Srovnávat s Interem Juve nehodlám, za debila mě snad nepovažuješ. Více k tomu nemám.

Reagovat
10

já nemám problém přiznat menší útlum po tý dlouhý sérii, ale nesouhlasím s nějakou bídou, to je všechno

derby je derby, bylo by nebezpečný si myslet, že vás teď přejedeme jako nic...to už se nám vymstilo minule, vám ta pozice bude vyhovovat

Reagovat
DelPiero137

strata koncetracie po 12xvyhrach tam bola. Ale prave posledny zapas podla mna nakopol hracov. Ta cervena pomohla a kazdy makal na 100% (konecne), po odpiskani Pogbovci padli na zem ako po prehranom finale. Vysledok ich mrzel lebo dali do toho vsetko. A to je dobre, ta bojovnost/nasratost je zda sa spat.

Len nepodcenit Inter, s oni sa na nas vzdy vytiahnu nech su v akejkolvek krize. My to s nimi naopak vzdy podcenime.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to protiřečení o kterým mluvím už delší dobu Mluví jak se to hodí.

Reagovat
Deki

Má cenu k tomu něco dodávat? Hrajeme jako posraní. Směrem dopředu absolutně bez nápadu, bez urputnosti, myšlenky. Na příští zápas si beru počítadlo a zkusim zjistit, kolik centrů a rohů jsme za zápas kopali... Všichni z formy, do posledního hráče...už ani Palacio to nevytrhne. Jinak Yuto a Jonathan mě začínají pěkně štvát. Kdy proboha, a dorazí vůbec, ten D´Ambrosio? Tohle je prostě nekoukatelný nic. Thohir to viděl na vlastní oči, tak snad se alespon něco změní...

Reagovat
Virtuos

Doria mala vyhrať, ale nič sa nedá robiť tá penalta bola diskutabilná...celý druhý polčas tlačia, Bologna malá možno dve strely (dosť slabé čo do kvality) a i tak majú bod, to je tak keď sa nepremieňajú šance Eder Eder...btw: Moscardeli iný bajúz a ten epický pohľad na holuby ryľujúce trávnik , tak nabudúce Samdoria

Reagovat
Virtuos

*Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

No, co k tomu dodat..mame remizu s Cataniou, cize nic ine ako cele zle sa k tomu neda napisat.

Absolutne nikomu sa nedari. Diego napriek mojmu velkemu respektu k jeho osobe uz na to nema.. sance co mal, kedysi premienal bez mihnutia oka, a neverim moc tomu ze sa do toho opat dostane, miestami mi prisiel az zmateny.

Bolo vidno ze nam chyba utocnik, velka skoda ze neprisiel Mirko. Takto sme nikoho neziskali, plus Guarin nehral, cize sme len stratili.

Kedze tato sezona mieri do beznadeje, tak by som naplno zacal stavat mladych hracov - Taider, Kovacic, Botta (ten dnes za minut bol viac aktivny ako 3/4 timu) a hlavne nech sa zacne stavat aj Icardi ked uz je ready. Myslim od zaciatku zapasu.

Caka nas tyzden na markete, som zvedavy ci Thohir nieco vymysli, cital so zaujimave rumours, tak hadam vyjde aspon nieco. Treba nam rozdieloveho hraca, ktory dokaze zobrat zodpovednost na seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Když za týden vyhrajeme, a Inter nebude bodovat na Juve, tak se jim dotáhnem na 2 body, a poháry budou zase o dost blíže, a to nás čeká klasický stíhačkový únor

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak so stastim ,ale aj to k hre je potrebne......stacilo kde sli dole tragik Urby a ta lava strana uz nebola pruchodak neviem preco Clarence ho tam stále dava a aj Nigel dost bieda.Pocitaju sa body ale hra mez myslienky. Forza Milan

Reagovat
lnterista

na to uz nejde nic rict...to je porad dokola

Forza Inter

Reagovat
robbik

Než přišel Seedorf, ztrácelo AC na 5. místo deset bodů, teď jen pět , je to ale sice hezké, ale obě vítězství byla jen tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Časem si myslím, že ty zápasy budou zvládat lépe, je to jen o souhře, zatím je vše na začátcích a je dobré, že jsou výhry, tým získává ztracené sebevědomí

Reagovat
didosh

FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem s výkonem většiny milánských hráčů spokojen. Cagliari bylo alespoň pro mě po většinu zápasu, kdy se jen neťukalo a nefaulovalo ve středu pole horším týmem. V první půli byli Milánem přehráni až na hrubky Amelii, na což poté Milán doplatil. Naštěstí to hoši nevzdali a dali jim co proto :)

Reagovat
smazaný uživatel

ten progres tam je trosku vidno len ta obrana no

Reagovat
cristiano.K.

vsadil bych barák,že AC skončí před Interem jednak je kvalita kádru jinde + klasické jaro u AC se dá očekávat.

Reagovat
CubONE

No ak zvladneme o tyzden Turin, tak budeme stracat len 2 body. Teda ak Inter neprekvapi v DdI.

Reagovat
cristiano.K.

přiznám se,že se i dost těším na váš zápas s Atleticem

Reagovat
FORZAMILAN

Za normálního stavu a situace v týmu bych se taky těšil, ale spíš mám z toho strach, že to skončí nějakou ostudou. No ale na druhou stranu doufám, že třeba i ten dnešní výsledek nám pomůže se z toho pomaločku dostat a nastartuje nás k lepším zítřkům

Reagovat
CubONE

No to ja vobec. Bud to bude naklad alebo prekvapime, ale pravdupovediac ta hra zatial velmi nema hlavu ani patu. A to proti Atletom stoji Montolivo aj Muntari.

Reagovat
cristiano.K.

De Jong je vykartovaný? Ostudu nečekám ve výsledku očekávám,že vypadne o jeden gol

Reagovat
CubONE

Praveze Monty aj Muntari su vykartovani. Monty dokonca na oba zapasy kvoli cervenej. Aj preto sa priviedol Essien, ktory moze hrat LM...ale NdJ-Essien mi pride az prilis nekreativny stred a kedze nebude hrat Honda, tak neviem koho postavit ku Kaka a Robinhovi. Mozno sa na LM vratime k 4321/4312 a zaloha Poli-NdJ-Essien a pred nimi Kaka-Robinho-Balo, resp. Pazzo namiesto Robinha.

Reagovat
cristiano.K.

tak na zápas venku Ess a De Jong, kdy nebude muset tolik tvořit by to možná bylo i lepší. Na domácí zápas by to bylo šíleně nekreativní nebo polít Essiena živou vodou,ale to se nestane, budete z něj dost zklamaní

Reagovat
CubONE

Vobec neviem, co od Essiena cakat. Ale tak zadarmo je to dobra posila. Hlavne neviem, co bude s obranou, lebo to je neskutocne, co vacsina stoperov predvadza. Jeden vacsi traged nez druhy.

Reagovat
Shevchenko

Hlavně ať je konečně porazíme v derby, jinak to pro mě nemá význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to s Interem děje?

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE PAZZOOOOOOOO!!!

Reagovat
didosh

Prosím vás,kde najdu podrobnější statistiky ze Serie A na Gazzetě chybí počet fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Grande Inter nedostal góla pozitivum kola

Reagovat
Airus

Pffff... tolik penalt napříč Itálií

Reagovat
smazaný uživatel

Mariooo Marioooo

Reagovat
didosh

Neví někdo kde mám najít serial Mafie v Atlantic city,myslím že 4 série...

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
Tomanatura

Gratulace Rome. Fakt jsem az dodnes myslel, ze pujdou dolu, ale ted uz tomu neverim. Od odchodu toho trageda udelali progres jako krava, to cenim.

Reagovat
smazaný uživatel

na zaklade coho si usudzoval ze pojdu dolu? to tych 5 remiz v rade kde vypadli Gerv s Tottim?

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sa naposledy stalo ze ani jeden milansky tym nehral pohary? Nemyslim si ale ze sa to stane len ma to zaujima

Reagovat
smazaný uživatel

2 zapasy v lize pod Seedorfem, dve vyhry. Palec hore. Zbytek prijde casem. :-) FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Balo je na Turin vykartovany ???

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
olis

Diki Genoa

Reagovat
mastakillah

Paráda Janov

Reagovat
Tomanatura

Nechat si dat 3 goly od neskodne Genoe, to uz je umeni. Navic kdyz Neapol ztrati

Montella vystrida Ambrosiniho v 60. minute, oukej, snazil jsem se to poradne pochopit. Pak vystrida Aqu, hrace co podal jasne nejlepsi individualni vykon sezony z cele Violy, jenom aby ukazal Andersona a pak to zabije Ryderem, co nema sanci za 15 minut na place jakkoliv pomoci tymu.

Bez se vyspat, asi si prepracovany

Reagovat
smazaný uživatel

s tym Aquilanim mas uplnu pravdu, iba tym oslabil vykon domacich a sancu to vyhrat

Reagovat
Alberto Aquilani

9 bodov na LM :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole zapas Fio - Genoa 3-3 , 5 golov zo 6 dali byvali hraci AC a taky Aquilani dal hattrick, bolo ho plne ihrisko, rozmyslam ci by sa mu darilo v AC keby sme si ho nechali mali sme si ho radsej nechat a nebrat zbytocne Montoliva ktory hraje dost podpriemer

v zaklade Fio mala 3 hracov z AC a Genoa 2 hracov kazdopadne super zapas a smutne konstatujem ze Fiorentina je o level vyssie tento rok ako my forza Milan !

Reagovat
rossoneri89

ja som bol vzdy zvedavi na spolupracu Montolivo - Aquilani .... bohuzial som to nezazil v AC

Reagovat
Alberto Aquilani

to by bola IMHO dosť katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

To bys k nim ale potřeboval Gattusa s Ambrosinim

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo zaujimave ale mna nejako Montolivo sklamal na to ako o nom vsetci spievali podava dost podpriemerne vykony, kazdopadne kombinacia by mohla zozat uspech

Reagovat
Arne

První gól dal rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý taky.

Reagovat
Arne

Tak že přehlídnou těsnej ofsajd, to se stane... Ale sežrat takovej skok, kterej přišel o krok později, než ke kontaktu mohlo dojít, to už je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to mluvíte?

Reagovat
Arne

Že jste dali první gól z vymyšlený penalty a druhý z ofsajdu... Ale ten první gól teda asi sudí kompenzoval na druhý straně.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nic neviěl

Reagovat
10

myslíš penaltu Violy?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím.

Reagovat
10

jo, to byla taky pěkná kravina...zase rádoby "evropskej" metr, kterej aplikujou jednou za 1000 případů, nemluvě o tom, že tomu Ambro tak 90% přidal

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský záložník Vladimír Weiss (24) přestoupil z Olympiakosu Pireus do katarského Lekhwiya SC. Smlouva do 2018. pic.twitter.com/JC5dZBjpsw

Reagovat
danko10

Dúfam, že tam zhnije, blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137
Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych na tomto místě poděkovat vedení ligy, které se znovu ukázalo jako sebranka nekompetentních idiotů, když nasadilo zápas ve Veroně od 1230, a tak třetinu hřiště překrýval stín, ve kterém nebylo vidět vůbec nic.... vše pro fanouška

Reagovat
danko10

Si kukal asi na stream, čo? V telke to nebolo až tak zlé, ale s vyššie uvedeným sa samozrejme stotožňujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klida je ve Veroně na líbánkách vole

Reagovat
smazaný uživatel

tos řek přesně, Romeo

Reagovat
danko10

Niektori z nas maju satelit a tam to bezi v trochu lepsom rozliseni, nez pixel junk na nejakom veetle.

Reagovat
CubONE

Ako po paintballe.

Reagovat
olis

dufal som ze si toho nikto nevsimne, zbytocne vacsi otras som este nevidel, chudak Jorginho to musel prezentovat

Reagovat
10

Reagovat
M11

to jako vazne ?

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

Stejný humus jako ty maskáčové Kam na tyhle nápady chodí.

Reagovat
Shevchenko

Maskáčové by se daly aspoň trochu obhájit. Tohle je něco ve stylu:

Fuck camouflage, I am Captain Swag

Reagovat
smazaný uživatel

Captain Swag

Reagovat
CubONE

Reagovat
Maritazzi

Radju prej na letišti v Cagliari chtělo napadnout 20 milánských ultras, taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu - Balo vraj chce ist hrat do Chelsea aby zase pracoval pod Mourinhom, napriek tomu ze je to talent nech pali do ....nezasluzi si nosit dres AC ked si ho nevazi, a furt trucuje ako decko, hlavne ze od mala fandi AC http://www.tribalfootball.com/articles/ac-milan-firebrand-balotelli-drops-chelsea-hint-i-want-mourinho-reunion-4004134#.UuZBSftjWUk

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jenom doufám,že není důležitý co chce Mario,ale co chtěj kluby a trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, když si to přečteš, nedává to vůbec smysl. Pár vět vytržených bůhvíodkud...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja netvrdim ze je to iste ale nie je to prvy pripad a ked vezmem do uvahy zmyslanie Bala = 15 rocny chlapec tak by ma neprekvapilo ked by vyhlasil po jednej kritike od trenera ze ide prec mne by teda v AC nechybal, iba tolko som chcel

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt z toho vubec nevyplyva, ze by chtel pryc z AC.

Reagovat
smazaný uživatel

tortillahot27.01.2014 19:19

ja netvrdim ze je to iste ale nie je to prvy pripad a ked vezmem do uvahy zmyslanie Bala = 15 rocny chlapec tak by ma neprekvapilo ked by vyhlasil po jednej kritike od trenera ze ide prec mne by teda v AC nechybal, iba tolko som chcel

Reagovat
CubONE

Pravdepodobne na otazku, ci by chcel este niekedy hrat pod Mourinhom odpovedal kladne a vidis, aky clanok sa z toho spravi

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa mi paci myslienka ze by mal ist prec preto som to hned dal kopirovat neviem si pomoct ale mne sa proste v AC nepaci, jedno rozmaznane decko, viem ze si asi pohnevam fanusikov - kolegov mojho oblubeneho AC ale ja sa neviem dockat ked to bude pravda a pojde prec moze mat talent aky chce ja mam rad hracov ako Kaka, Baresi, Maldini a podobne, hracov ktori hrali so srdcom a odovzdali pre muzstvo vsetko a vazili si to hrat za svoje muzstvo, a hlavne chovali sa ako chlapi a dospeli ludia, stale som bol zvyknuty ze aspon na 95 % taki hraci v AC boli a neviem sa s tym zmierit ked tam hraju taki ako Balo, je vela talentov a vedia sa chovat a ziju normalny zivot nie jak opica co dostane do ruky peniaze a ide robit bordel

Reagovat
CubONE

Preto dufam, ze sa aj Pazzo dost nastartuje. Konkurencia moze Balovi len pomoct a primat ho k vacsim vykonom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz dufame dvaja, Pazzo je sympatak, hlavne nech sa zacne muzstvu darit

Reagovat
Pipo123

Hernanesov agent je v Ríme a rokuje o podpise nového kontraktu do roku 2019 a plat 2,2 milióna eur, výkupka má byť 40 miliónov eur. Inak Lotito údajne stále skúša Fabia a chystá sa ponúknuť hotovosť 7 miliónov eur, Juve údajne zvažuje jeho predaj, ale čaká sa na to či zostane Vučinič. Každopádne Flocca vyzerá na odchod do Šašoula

Reagovat
smazaný uživatel

vucinic do lacja, tym by pochoval seba i cely balkan.

Reagovat
Pipo123

Mňe by nevadil, určite by bol lepšia posila než Fabio, on mi zrovna nikdy neprišiel ako srdciar, takže myslím že by to nikomu neprekážalo, až na pár fans Lazia, ale záujem o neho nemáme.

Reagovat
Tsigi
Reagovat
Pipo123

Oproti De Jongovi to bude poriadna zmena, Essiena je podstatne lepší

Reagovat
Tsigi

V individuální defenzivní činnosti je De Jong jednoznačně lepší. Tady vznikla iracionální anti De Jongovská klika. De Jong jednoznačně je lepší v soubojích, lepší ve skluzech, lepší v zachycování přihrávek. Plus přenáší většinu míčů. Paradoxně ,,tvoří,, hru více než Montolivo, možná kdyby nebyl nucen tohle dělat a mohl se věnovat tomu k čemu se hodí, tak by to bylo ku prospěchu věci. Snad si tohle Seedorf srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nikto netvri ze Nigel nieje kvalitne DM ale ozaj musí plnit iba tuto poziciu lebo kde sa velmi vysunie tak potom nestiha hasit v obrane a ta obrana je derava.Ale zase oproti sassuolo tie goly isli dost na jeho vrub.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Maritazzi

http://www.youtube.com/watch?v=_Tp4Y4PIOyg Dneska bychom měli dotáhnout tohohle. Obratem by měl jít na půl roku do Dorie.

Reagovat
Pipo123

Kde na to beriete love ? Alebo tie odchody hráčov vám tak moc pomohli ?

Reagovat
Maritazzi

Většinou to nejsou nijak drahý hráči, Saba tohle umí, i toho Paredese přitáhl za drobný na hostování s opcí, Bastos za drobný, Sanabria za 4,5 (to je skoro Borriellův plat..). Odchody pomohly a v tomhle případě je možný, že doufaj, že v budoucnu bude mít na to nahradit Pjaniče.

Reagovat
Virtuos

Na akej pozicii hra?

Reagovat
Maritazzi

CM/AM podle všeho.

Reagovat
danko10

Čo ten Leo, nevieš? Kedy má byť jasno, či ide do Chieva?

Reagovat
Maritazzi

Naposled o něm mluvim myslím Corini po zápase s Neapolí, takže to je snad na dobrý cestě, tam podle toho, co říkáš, by si zahrát měl. Ale tenhle vypadá taky moc zajímavě.

Reagovat
danko10

Ja som, po pravde, skôr dúfal, že ho vezme Hellas. Tam by mal s kým hrať fotbal a po Jorginhovi majú v zálohe celkom dieru... ...ktorú by mal zalepiť Marquíček?

Corini po ňom asi nebude vyžadovať aby myslel.

Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Tak pokud v Chievu nebude nikdo myslet, tak jdou letos fakt dolů, podle mě se tam fotbalista neztratí. Zájem o Marquinha popravdě nechápu, zvlášť od nich, ale i kdyby tam nešel, tak Donati si to včera taky odehrál v klidu.

Reagovat
danko10

Z Chieva by si po polsezóne priniesol akurát tak vypracované trapézy od dívania sa na loptu odpálenú stopérmi na Paloschiho...

Marquíčka nepotrebuje podľa mňa nikto na svete.

Reagovat
Maritazzi

Btw. jak jsme se minulej rok bavili o tom výjezdu do Udine, tak letos by takhle ideální byl ten včerejší zápas ve Veroně S Chievem už to asi taková zábava nebude.

Reagovat
Virtuos

No som zvedavi, ak by to bol typicky stredovy tvorca hry, parada ti sa vzdy zidu

Reagovat
10

jeden z mála hráčů Fenerbahce, kterej mě minulou sezonu v EL zaujal...navíc v devatenácti letech

Reagovat
Maritazzi

Já ho viděl jen chvilku proti Plzni, tam se mi líbil dost, je hodně fotbalovej.

Reagovat
10

zároveň hodně důraznej, připomíná mi Strootmana

Reagovat
danko10

Ja som ho teda nevidel nikdy, ale chcem ho už len preto, že by sme mali s ním a Milošom o jeden mikrofón viac, než má Menčák.

Reagovat
Maritazzi

Ten ho prej chtěl taky Bylo by fajn jim takhle každej přestupák někoho vyfouknout.

Reagovat
danko10

Len nie Mojska.

Reagovat
danko10

A Rím je s ním už nejak dohodnutý, alebo niečo? Lebo ja som čítal iba nejaký pofidérny gossip ráno na RN zatiaľ a takých už bolo.

Btw. Sanabria pristál na Fiumicine. Zajtra Gemelli a =) Sassuolo.

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Kurva, to nasere

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak všechno nejlepší GEGE k narozkam, snad tu Evropu AC nějak ukope

Reagovat
10

všechno nejlepší...a neser

Reagovat
smazaný uživatel

jakto, mate sazku?

Reagovat
GEGE

díky

Reagovat
10

prozatimní výsledky Oscar del Calcio:

brankáři:

1. Handa

2. Buffon

3. Marchetti

Levý obránce:

1. De Sciglio

2. Pasqual

3. Lulic

Pravý obránce:

1. Maggio

2. Zuniga

3. Lichtsteiner

Stoper:

1. Barzagli / Chiellini

2. Marquinhos / Astori

3. Ogbonna / Bonucci

Střed zálohy:

1. Pirlo / Vidal

2. De Rossi / Hamšík

3. Diamanti / Cuadrado

Reagovat
olis

Maggio

neviem co sa nad Zunigom cudujes :) konecne ho uz niekto aj ocenil, akurat neviem co robi na pravo

Reagovat
rossoneri89

De Sciglio

Reagovat
Tomanatura

Co to zase ma byt? Handanovic si to proste nezaslouzi a o Cuadradovi misto Borjy se radsi ani nebudu bavit...

Reagovat
10

nebylo to komplet, šel jsem spát

centrocampista laterale:

1. Borja Valero

2. Pogba

3. Marchisio

RIZZOLI nejlepší rozhodčí

attaccante laterale

1. Cavani

2. Klose

3. El Shaarawy

attaccante di sinistra

1. Balotelli

2. Vucinic

3. Palacio

attaccante centrale

1. Di Natale

2. Totti

3. Jovetić

nejlepší trenér Conte, před Montellou a Allegrim

nejlepší hráč roku Pirlo

Reagovat
Tomanatura

Mas stesti.

Reagovat
Pinturicchio

Cabaye do PSG, ... tak to by mohli dát pokoj Pogbovi.

Reagovat
danko10

Nope. Furt budú mať iba päť záložníkov na dva posty, takže ešte treba v zime spraviť Pogbu a pre istotu aj Pjanića.

Reagovat
Pinturicchio

Není to málo?

Reagovat
danko10

Do leta to nejak doklepú a potom tú dieru zalepí Vidal a Strootman.

Reagovat
Pinturicchio

Aby se jim to nevymstilo, při takhle úzkém kádru, uvidíme, no.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší brankář světa, Gianluigi Buffon, dnes slaví své 36. narozeniny. Tanti auguri, Gigi !

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
The Krupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele