Komentáře a souhrny

Ruská Premier Liga - souhrn 13. kola

Dnešní vložené kolo ruské Premier Ligy symbolizují pozdní góly. Pro Zenit sice už nic moc neznamenal, neboť jen potvrzoval jeho jasné vítězství. V Tomsku ovšem rozhodl o dělbě bodů, v Permu o popravě trenéra Gullita a Lokomotiv dvěma pozdními góly porazil Nalčik. Samara zdolala Kubaň, CSKA rozstřílelo Anži a pojistilo si první místo. Vyhrály také Kazaň a Krasnodar.

Souhrn Ligue 1 (2.)

S minimálním časovým odstupem vám přinášíme i druhý díl souhrnu francouzské ligy. Tentokrát se podíváme na kluby z horní poloviny tabulky. A na závěr jsme pro vás nachystali menší bonus.

Španělsko v závěru zápasu přišlo o vítězství nad Anglií

Španělé nevstoupili do evropského šampionátu jednadvacetiletých ideálně. Ve svém úvodním představení sice dlouho vedli nad Anglií zásluhou branky Herrery, v závěru však vyrovnal Welbeck a oba týmy si rozdělily po bodu. Po prvních zápasech skupiny B je tak na prvním místě Česko.

Češi zvládli úvodní test a porazili Ukrajinu 2:1

Česko si ve svém úvodním představení na mistrovství Evropy poradilo s Ukrajinou a po výsledku 2:1 jde do čela skupiny B. Po nezáživné první půli se naši zvedli a díky Dočkalovi šli do vedení 2:0, v závěru však polevili a k remíze nebylo daleko, zachránil nás až brankář Vaclík.

Souhrn Ligue 1 (1.)

Sezona ve Francii je za námi a na řadu tak přichází první díl souhrnu toho nejdůležitějšího, co v jednotlivých týmech bylo k vidění. V prvním díle jsme se věnovali klubům, které se umístily v dolní polovině ligové tabulky.

Dánové na úvod domácího šampionátu nestačili na Švýcarsko

Dánsko nezvládlo svůj první zápas domácího evropského šampionátu do jedenadvaceti let, když podlehlo Švýcarsku 0:1. Dánové byli po celý průběh zápasu jednoznačně lepším týmem, všechny jejich šance ale vychytal fantastický Sommer a rozhodující branku vstřelil těsně po poločase Shaqiri.

Bělorusko v závěru zápasu rozhodlo o výhře nad Islandem

Úvodní duel mistrovství Evropy do 21 let mezi Islandem a Běloruskem dlouhou dobu nudil, poslední třicetiminutovka ovšem divákům vše vynahradila. Z vítězství se nakonec radovali fotbalisté z východu Evropy.

Ruská Premier Liga - souhrn 12. kola

Výše se dnes díky remíze Zenitu s Dinamem Moskva škrábala Machačkala, CSKA ji však před sebe nepustilo. Vůbec si zato nepolepšilo duo Spartak Moskva-Rubin Kazaň, které ve vzájemném souboji diváky jenom nudilo. Na dně tabulky zůstává opět poražená Samara, kterou stále neopouští také neúspěšný soused z Nalčiku.

Kvalifikace ME 2012 - souhrn úterních zápasů

Němci s problémy zvítězili v Ázerbájdžánu a míří za hladkým postupem. Švédové doma v severském derby rozstříleli Finy, na své půdě zabodovali také Bělorusové proti Lucembursku, Bosna proti Albánii a Faerské ostrovy v duelu s Estonskem. Maďaři vezou body ze San Marina...

Češi znovu nedali gól, po třetí remíze 0:0 má turnaj tři vítěze

Čeští fotbalisté i ve svém druhém vystoupení na Kirin Cupu uhráli bezbrankovou remízu, tentokrát s domácím Japonskem. A jelikož 0:0 skončil i první duel turnaje Japonsko - Peru, o triumf na turnaji se podělily všechny tři zúčastněné celky.

Kvalifikace ME 2012 - souhrn sobotních zápasů

Slováci s obtížemi zdolali Andorru a dotáhli se bodově na Rusy, kteří díky Pavljučenkovi porazili Arménii. Anglie získala proti Švýcarsku jen bod a remízou skončilo také utkání Černé Hory s Bulharskem, body zvenku mají Dánsko, Izrael a Irsko, na svém hřišti splnily úlohu favorita Řecko a Portugalsko...

Čechům vstup do Kirin Cupu příliš nevyšel, s Peru remizovali 0:0

Hodně bídný výkon dnes předvedli svěřenci trenéra Bílka v utkání s Peru. Po většinu času tahali za kratší konec provazu, a tak lze i bezgólovou remízu považovat za malý úspěch.

Kvalifikace ME 2012 - souhrn pátečních zápasů

V pátek bylo odehráno jedenáct kvalifikačních utkání a zrodilo se několik překvapení. Lichtenštejnsko navázalo na kvalitní výkon z České republiky a doma vyhrálo nad Litvou, překvapením je i remíza Francie v Bělorusku. Německo v nastavení rozhodlo o výhře v Rakousku...

Wales vítá Premier League! Swansea finále play-off nakonec zvládla

Ve Wembley se dnes přepisovala historie, alespoň ta novodobá. Do Premier League totiž prvně v historii postupuje velšský klub. V tomto případě jde o Swanseu, která se nyní v rozhodujících chvílích mohla spolehnout na jistého střelce Sinclaira či, chcete-li, na hrubky soupeře, pro kterého je play-off League Championship doslova zakleté.

Ruská Premier liga - souhrn 11. kola

Amkar v pondělní dohrávce porazil Volgu. Zenit doma smetl Spartak a prozatím střídá na čele tabulky Anži, která už v pátek vyhrála na hřišti Lokomotivu. CSKA má jenom bod, Nalčik získává body zatím po jednom, tentokráte remizoval s Těrekem. Lépe už si vedla Kazaň, která čtyřmi góly smetla Tomsk, Dinamo uspělo v Krasnodaru...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele