Komentáře a souhrny

Fenomenální Villar dovedl Paraguay do semifinále

I ve třetím čtvrtfinálovém utkání na jihoamerickém šampionátu favorit končí. Obhájci titulu Brazilci ztroskotali na Paraguaycích, respektive jejich brankáři Justu Villarovi, který dovedl utkání až do penaltového rozstřelu a ani v něm nepustil za svá záda jediný balon...

Ženskými šampiónkami se staly po penaltovém rozstřelu Japonky!

Finále ženského mistrovství světa ovládly senzačně fotbalistky Japonska. Ty byly sice po většinu zápasu pod tlakem, na vstřelený gól Američanek ale vždy dokázaly zareagovat a v závěrečném penaltovém rozstřelu rozhodly o svém vítězství 3:2.

Argentina zlatý sen jenom snila, semifinále si zahraje Uruguay

Argentina ani letos nevyhraje žádnou trofej, na domácím mistrovství Jižní Ameriky totálně vyhořela a poroučí se již po čtvrtfinále. V něm nestačila na Uruguay, která hostitele zdolala po pokutových kopech.

Bronzové medaile nakonec získaly Švédky

Přestože fotbalistky Švédska dohrávaly posledních dvacet minut utkání bez vyloučené Josefine Oqvistové, přesto se jim nakonec v závěrečných minutách podařilo vstřelit vzdorujícím Francouzkám druhou branku a po vyrovnaném duelu nakonec odjíždí z Německa s bronzovými medailemi.

Peru v prodloužení zdolalo Kolumbii a je v semifinále

Prvním semifinalistou letošní Copy América je poněkud překvapivě peruánský výběr, který dobrým výkonem v defenzivě dovedl utkání proti Kolumbii do prodloužení a tam dvakrát udeřil. Postup svými góly zařídili Carlos Lobatón a Juan Manuel Vargas...

Jablonec díky Lafatovi vyhrál v Albánii 2:0 a nakročil k postupu

Fotbalisté Jablonce zvítězili v úvodním utkání druhého předkola Evropské ligy na hřišti albánského celku Flamurtari Vlora 2:0 a výrazně se přiblížili postupu do třetí předkola. Dnešní zápas hraný za obrovského vedra rozhodl dvěma góly v 70. a 76. minutě kanonýr David Lafata po přihrávkách Karla Pitáka. Odveta je na programu za týden na severu Čech.

Pato s Neymarem vystříleli Brazilcům postup

Tak nakonec ani poslední z velkých favoritů ve vyřazovacích bojích chybět nebude. Brazilci si v posledním zápase ve skupině B poradili s Ekvádorem, díky čemuž postupují z prvního místa a ve čtvrtfinále narazí na Paraguay. Poražený i přes srdnatý výkon končí na turnaji s jedním bodem...

Přestřelka mezi Paraguayí a Venezuelou skončila smírem

Šest gólů, plno dalších šancí, nádherný oboustranný fotbal. A nakonec zřejmě zasloužená remíza 3:3! Nejzajímavější zápas letošní Copy América nabídl velké drama, Venezuela ještě minutu před koncem prohrávala o dva góly, přesto získává bod. Čtvrtfinále si zahrají oba soupeři.

Chile porazilo Peru a vyhrálo skupinu

Chile jde do čtvrtfinále Copy América jako vítěz základní skupiny C. Rozhodla o tom vlastní branka Andreho Carrilla a z toho plynoucí výhra nad Peru v nočním utkání. Ani poražení nebudou v pla-off chybět, postup měly oba týmy zajištěny už před vzájemným zápasem.

Uruguay si proti Mexiku zajistila postup

Uruguay si díky šťastnému gólu Álvara Pereiry ze čtrnácté minuty zajistila postup do čtvrtfinále letošní Copy, naopak Mexiko podle očekávání jede bez bodu domů. Uruguay narazí ve čtvrtfinále na domácí Argentinu.

Plzeň třemi góly do poločasu rozhodla o výhře 4:0 v LM v Jerevanu

Fotbalisté Plzně úspěšně zvládli premiéru v kvalifikaci Ligy mistrů. V úvodním utkání druhého předkola dnes zvítězili na hřišti Pjuniku Jerevan jasně 4:0 a rázně vykročili za postupem do třetího předkola. Český šampion o svém triumfu rozhodl už v prvním poločasu.

Argentina si poradila s Kostarikou a postupuje

Argentinská reprezentace ve svém závěrečném utkání ve skupině A smetla Kostariku a zažehnala tak národní ostudu v podobě předčasného konce na domácím šampionátu. Favorita stejně jako v prvním zápase spasil Sergio Agüero, který při vítězství 3:0 vstřelil první dvě branky...

Mistrovství světa sedmnáctiletých vyhrálo domácí Mexiko

Nejlepší fotbalisté do sedmnácti let jsou z Mexika. Ti ve finále na mexickými fanoušky zaplněném Aztéckém stadionu zaslouženě zdolali Uruguay 2:0 a jsou novými světovými šampiony. Rozhodující branku vstřelil po půlhodině hry kapitán Briseňo, pojistku přidal v úplném závěru střídající Casillas.

Německo v bláznivém utkání přestřílelo Brazílii a bere bronz

Ještě nikdy v historii mistrovství světa sedmnáctiletých nepadlo v boji o medaile sedm branek, až v noci na dnešek se to podařilo Německu s Brazílií. Kanárci vedli už 3:1, po devadesáti minutách však měli hlavy sklopené, prohráli 3:4. Přesto bylo klání o bronz největší ozdobou šampionátu.

Kolumbie přehrála Bolívii a postupuje z prvního místa

Kolumbie vyhrála na Copě América základní skupinu A. Ve třech zápasech nasbírala sedm bodů, všechny tři soupeře herně přehrála a zaslouženě postupuje dál. Dnešní vítězství zařídil portský kanonýr Falcao, autor obou dvou branek. Bolívie se s šampionátem loučí, o druhé místo si to zítra v noci rozdají Argentina a Kostarika.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele