Bundesliga - souhrn 30. kola: Bayern sahá po titulu, Schalke padá

20.04.2021, 20:25, aktualizováno 21.04.2021, 22:28
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Bayernu Mnichov (© AFP)
Další výrazný krok směrem k obhajobě titulu udělal Bayern Mnichov výhrou nad Leverkusenem, přičemž má po porážce Lipska v Kölnu čtyři kola před koncem na čele desetibodový náskok. Do Ligy mistrů má namířeno Frankfurt, jenž posílil pozici výhrou s Augsburgem, vyhrály i Wolfsburg a Dortmund. Nejvyšší soutěž oficiálně opouští Schalke...

Borussia Dortmund - Union Berlín 2:0

21.04.2021 20:30

Góly: 27. Marco Reus, 88. Raphaël Guerreiro

Dortmund vyhrál poměrem 2:0 nad Unionem Berlín. Za výsledek proti outsiderovi však mohou být hráči Borussie rádi, Union si totiž vypracoval hned několik zajímavých šancí a dvakrát trefil brankovou konstrukci.

Dortmund je díky zisku třech bodů po třiceti odehraných bundesligových kolech s dvaapadesáti body pátý a na čtvrtý Frankfurt ztrácí čtyři body. Unionu se v letošní sezóně na jeho poměry daří a v tuto chvíli je se třiačtyřiceti body osmý. Na šestý Leverkusen má ztrátu čtyř bodů.

Hned v 1. minutě zápasu mohl jít do vedení tým z hlavního města Německa, když se ke střela zpoza pokutového území domácích odhodlal Ingvartsen a trefil břevno. Brankář Hitz by byl bez šance. V 10. minutě se solidní akcí prezentovali domácí, když si několikrát vyměnili míč Hazard a Reus. Druhý jmenovaný však v klíčový okamžik nemířil přesně.

Ve 25. minutě fauloval ve vlastním pokutovém území Reuse hostující brankář Luthe a rozhodčí Schlager nařídil pro Dortmund pokutový kop. K tomu se postavil norský útočník Haaland, kterému se však nepodařilo skórovat ani z penalty, ani z následné dorážky. Míč do sítě dostal až o několik vteřin později právě faulovaný Reus. Výsledkem 1:0 první poločas i skončil.

V 50. minutě se dostal do šance domácí Reyna, který přehodil Lutheho, avšak míč skončil pouze těsně vedle. V 66. minutě trefil hostující Kruse s volného přímého kopu pouze tyč Hitzovy brány a branková konstrukce Dortmundu se otřásla již podruhé v zápase.

V 88. minutě se však domácím podařilo potvrdit výhru v zápase, Guerreiro po přihrávce Brandta zachoval před Luthem chladnou hlavu a zakončil k bližší tyči. V 92. minutě mohl ještě zvýšit skóre na 3:0 Haaland, jeho prudká střela z úhlu však skončila pouze na boční síti a konečný výsledek zápasu je 2:0.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach 3:2

21.04.2021 20:30

Góly: 49. Andrej Kramarić, 60. Ihlas Bebou, 65. Andrej Kramarić - 25. Alassane Pléa, 45+1. Valentino Lazaro

Borussia Mönchengladbach ve středu večer na půdě Hoffenheimu prohrála 2:3, ačkoliv po první půli 2:0 vedla. Pro Borussii je ztráta všech bodů komplikací v cestě za evropskými poháry.

Čtyři kola před koncem soutěže je totiž Mönchengladbach se třiačtyřiceti body sedmý a na šestý Leverkusen ztrácí čtyři body. Hoffenheim je s pětatřiceti body jedenáctý a s největší pravděpodobností se už nemusí obávat sestupu.

Od začátku zápasu diktoval tempo hry Mönchengladbach, který se také dostal do první velké šance. Ve 13. minutě se Thuram skvěle uvolnil na pravé straně hřiště a míč odcentroval do pokutového území Hoffenheimu, kde po sporném zákroku jednoho z obránců Hoffenheimu skončil na zemi Neuhaus, avšak sudí Siebert se rozhodl pokutový kop nenařídit.

Ve 22. minutě podržel skvělým zákrokem Borussii brankář Sippel, který vychytal střelecký pokus domácího Skova. Ve 25. minutě už se skóre zápasu měnilo, když se po přihrávce Thurama střelou do protipohybu brankáře Baumanna po zemi trefil hostující Pléa.

Šanci na vyrovnání měl Hoffenheim už ve 31. minutě, když Bebou prošel s míčem až do pokutového území Mönchengladbachu a vystřelil na bránu, avšak míč skončil pouze na tyči Sippelovy brány. Na konci první půle to byli naopak hosté, kdo podruhé v zápase skóroval.

Ve 45. minutě Pléa prošel přes tři bránící hráče a naservíroval míč Lazarovi přímo před prázdnou bránu. Lazaro už neměl problém s doklepnutím míče mezi tři tyče a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro hosty.

Na středeční večer však hráči Mönchengladbachu navzdory příznivému průběžnému výsledku nebudou vzpomínat v dobrém. Ve druhém poločase totiž sklapla pověstná Csaplárova past. Již ve 48. minutě se podařilo Hoffenheimu snížit, když se k odraženému míči v pokutovém území hostů dostal Kramarić a střelou o bližší tyč překonal brankáře Sippela.

Vyrovnávací gól vstřelil Hoffenheim v 60. minutě, tentokrát se trefil jeden z jeho nejaktivnějších hráčů v zápase Bebou, který dokázal střelou z první zužitkovat povedený přízemní centr Pavla Kadeřábka z pravé strany, který ještě tečoval jeden z bránících hráčů.

Obrat dokonal o pět minut později střelec prvního gólu Hoffenheimu v zápasu Kramarić, který se prosadil střelou do podobných míst jako v prvním případě, tentokrát po centru Kadeřábka z pravé strany. Do konce zápasu si již žádný z týmů vyloženou šanci nevypracoval a Hoffenheim tak bere výhru 3:2.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05 0:1

21.04.2021 20:30

Góly: 16. Ádám Szalai

Dánský kouč Bo Svensson převzal die Nullfünfer během nepříznivé situace v lednu letošního roku. A sázka na bývalého obránce, který během hráčské kariéry v Mohuči působil, se zatím vyplácí. Naopak Werder připisuje šestou porážku v řadě. A není vyloučeno, že si po roce opět zahraje baráž o udržení.

Protože rozhodčí později po prohlédnutí záznamu odvolal vyrovnávací gól Werderu, padla jediná branka v 16. minutě. Miloš Veljković podklouznul v ten nejméně vhodný okamžik, čímž nabídnul možnost Karimu Onisiwovi. Jiří Pavlenka jej dokázal vychytat, jenže Ádám Szalai mohl odražený balon uklízet do odkryté svatyně - 0:1.

V jednatřicáté minutě zahodil velikou příležitost Niclas Füllkrug. Krátce před koncem úvodního dějství zahrávali domácí roh. Robin Zentner neudržel kulatý předmět v rukách a ve shluku těl se nejrychleji orientoval Joshua Sargent. Tahle trefa však nemohla platit, jelikož se ukázalo, že Kevin Möhwald míč mohučskému gólmanovi vykopnul z náruče.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce si Zelenobílí vytvořili tři solidní šance. Maximilian Eggestein si připsal dvě z nich. To poslední spálil v nastaveném čase střídající Romano Schmid. Zato klub z Opel-Areny mohl už krátce po změně stran potvrdit vedení, kdyby ovšem Szalai necílil do břevna. Onisiwo po hodině hry ztroskotal na Pavlenkovi.

A Robertu Glatzelovi chyběly v samotném závěru centimetry. O víkendu přivítají FSV na vlastní stadionu vedoucí Bayern Mnichov, který si v případě výhry připíše jednatřicátý titul. Brémy se pokusí na Stadion An der Alten Försterei vyzrát na tamní Union Berlín, kterému budou chtít oplatit lednovou porážku.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 1:3

21.04.2021 20:30

Góly: 90+2. Gonzalo Castro - 13. Xaver Schlager, 29. Wout Weghorst, 65. Yannick Gerhardt

Vlci dobře vědí, že jestli chtějí udržet třetí místo v tabulce, nemůžou si dovolit zaváhání, jelikož Eintracht Frankfurt má také velice dobrou formu. Pro VfB se navzdory porážce de facto nic nemění. Záchranu v Bundeslize má klub z Mercedes-Benz-Areny matematicky už téměř jistou a ztráta na pohárové příčky se stále teoreticky dá dohnat.

První šanci zápasu si ale v 9 minutě připsal na konto Saša Kalajdžić. Ještě před uplynutím úvodní čtvrt hodiny utkání skóroval Xaver Schlager, když ze vzdálenosti nějakých dvaadvaceti metrů pálil nekompromisně za záda Gregora Kobela - 0:1. Jedinečnou možnost vyrovnat měli domácí v šestadvacáté minutě, jelikož John Brooks zahrál ve vlastním vápně rukou.

Exekuce pokutového kopu se ujal Philipp Förster a Casteels musel nechat děkovat za tuhle střelu, která šla do ideální výšky. Za 180 sekund přidali další zásah hosté. Josip Brekalo centroval z pravé strany a Wouter Weghorst si našel balon na hranici malého vápna, přičemž nasadil brankáři housle - 0:2. Nutno podotknout, že pro holandského útočníka to byl už dvacátý gól v sezoně.

V pětatřicáté minutě málem snížil Tanguy Coulibaly, leč Casteels byl proti. Po změně stran nejprve neuspěl Maximilian Philipp, nicméně v 65 minutě už šla Glasnerova skvadra do tříbrankového trháku. Brekalo v šestnáctce místo zakončení nakonec zaseknul balon a předložil jej pro Yannicka Gerhardta, jehož střela pravačkou skončila v levém horním rohu brány - 0:3.

Za šest minut se mohl Gerhardt prosadit znovu, jenže selhal. A jeho spoluhráč Roberto Massimo cílil jenom do tyče. Hned poté skóroval Daniel Didavi, ale protože si pomohl faulem, byl stav stále 0:3 pro jeho klub. Tým Pellegrina Matarazza se dočkal čestného úspěchu až v nastaveném čase, když Castrův pokus z dálky smolně tečoval do vlastní sítě Marin Pongračić - 1:3.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen 2:0

20.04.2021 20:30

Góly: 7. Eric Choupo-Moting, 13. Joshua Kimmich

Bayern udělal důležitý krok k zisku titulu. Ve vloženém kole využil dalšího zaváhání Lipska, které prohrálo překvapivě na půdě 1. FC Köln, a pakliže v příštím střetnutí na půdě Mainzu opětovně uzme tři body, stane se mistrem Německa pro letošní sezónu. O své výhře nad Leverkusenem rozhodli už v první půli Eric Maxim Choupo-Moting a Joshua Kimmich.

Deset bodů, takový je náskok bavorského výběru na druhé místo, který by mohl opravdu jen stěží promrhat. Poté, co mužstvo Stern des Südens, zmítané stále mnoha absencemi, včetně té nejklíčovější v podobě Roberta Lewandowského, vypadlo z Ligy mistrů s PSG, se na domácí scéně rychle oklepalo a vyhrálo v důležitých bitvách nad Wolfsburgem a též v tomto případě.

Bayer naopak přišel o svou sérii tří utkání bez porážky, zůstal po úterním programu na šesté příčce v tabulce, a nic se v podstatě nezměnilo na skutečnosti, že čtyři kola před koncem se bude muset ještě tvrdě rvát o uhájení pozic zaručující postup do evropských pohárů pro příští ročník. V Mnichově se mu nezdařil hlavně vstup do duelu, ani v útoku pak nepůsobil nejlépe.

Domácí poprvé skórovali v 7. minutě. Alaba svým jemným obloučkem v šestnáctce vybídl Müllera, jeho zakončení zlikvidoval gólman Hrádecký, jenomže balón vyrazil pouze k nohám číhajícího Choupo-Motinga, který už z dorážky zacílil. Ve 12. minutě hodlal náskok domácích navýšit Coman, jeho pokus zpoza pokutového území ale rozhodně nebyl ten nejpovedenější.

O pár chvil později se však Bayern dočkal i své druhé gólové odměny. Alabův centr zleva bek Tapsoba špatně odvrátil, meruna se odrazila ještě od jeho spoluhráče Sinkgravena k volnému Kimmichovi, jenž pohotově zamířil ke vzdálenější tyčce. Ve 21. minutě se pokoušel o snížení stavu český reprezentant Schick, avšak brankáře Neuera levačkou zásadněji nevystrašil.

Ve 35. minutě mohli znovu udeřit Die Roten, Kimmichovu střelu z dálky však vyřešil zdárně Hrádecký, ve 44. minutě se zaskvěl i proti přímému kopu Alaby. V 66. minutě ho podruhé v tomto klání přelstil Choupo-Moting, jeho trefa ovšem nevyla uznána pro ofsajd, o tři minuty později naopak mohl zápas zdramatizovat Leverkusen, nicméně Bellarabi orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - FC Augsburg 2:0

20.04.2021 20:30

Góly: 37. Martin Hinteregger, 58. André Silva

Augsburg dokázal v úterý večer zvítězit poměrem 2:0 nad Augsburgem. Svůj 24. bundesligový gól v sezóně přidal André Silva, který je druhým nejlepším střelcem soutěže.

Frankfurt se díky výhře alespoň do středy posunul na třetí místo ligové tabulky, o dva body před Wolfsburg, který má však středeční zápas k dobru. Za všech okolností je však Eintracht na dobré cestě do základní skupiny Ligy mistrů. Augsburg je se třiatřiceti body jedenáctý a na sestupové pásmo má náskok sedmi bodů.

Do první velké šance zápasu se dostal outsider z Augsburgu. V 11. minutě se ke slibné střele dostal Niederlechner, avšak brankář Trapp vyrazil míč těsně nad. Ve 37. minutě poprvé zahrozil portugalský kanonýr domácích André Silva, jehož pokus hlavou skvěle vychytal Gikiewicz a míč vyrazil na rohový kop.

Z akce po následujícím rohovém kopu centroval z pravé strany do pokutového území hostů Kamada a Hinteregger poslal míč hlavou přímo za záda Gikiewicze. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý a poslední gól zápasu přidal v 58. minutě Silva a i on se trefil hlavou, a sice po centru Kostiče z levé strany pokutového území obloučkem. Všechny tři body tak zaslouženě zůstaly ve Frankfurtu, který měl během zápasu více ze hry.

Více informací k zápasu

Arminia Bielefeld - Schalke 04 1:0

20.04.2021 20:30

Góly: 50. Fabian Klos

Tradiční bundesligový účastník Schalke se rozloučil s německou nejvyšší soutěží. Definitivní jistotu sestupu dostali Königsblauen porážkou v Bielefeldu.

Po zápase v Bielefeldu je Schalke se třinácti body beznadějně poslední a šest kol před koncem soutěže ztrácí na předposlední Köln třináct bodů. "Horníci" tak nemohou dosáhnout ani na baráž. Bielefeld se naopak díky zisku třech bodů posunul na čtrnácté místo, kde je v tuto chvíli se třiceti body.

Do první velké šance zápasu se dostal Bielefeld již v 9. minutě, avšak hostující brankář Fährmann vyrazil slibnou střelu Prietla na rohový kop. Ve 13. minutě se zase o vstřelení gólu pokusil Doan, ale míč skončil pouze na jednom z bránících hráčů.

První gól jsme tedy viděli až po výměně stran. Konkrétně v 50. minutě se k nečekané střele z větší vzdálenosti odhodlal Klos a ačkoliv si brankář Fährmann na míč sáhl, vstřelení gólu už zabránit nedokázal. V 71. minutě navíc za faul dostal druhou žlutou a červenou kartu hostující Thiaw, čímž se šance Schalke na zisk bodů ještě zmenšila.

V 79. minutě nařídil sudí Dingert pokutový kop pro Bielefeld, po kterém se sice míč dostal mezi tři tyče, ale jelikož stál Klos v klíčový okamžik v ofsajdu, videorozhodčí doporučil gól odvolat. Zápas tak skončil výsledkem 1:0 pro Bielefeld.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - RB Lipsko 2:1

20.04.2021 18:30

Góly: 46. Jonas Hector, 60. Jonas Hector - 59. Amadou Haidara

Pořádně důležitou vzpruhu získal 1. FC Köln, jenž ve vloženém kole, trochu překvapivě, přetlačil doma aktuálně v tabulce druhé Lipsko. Přerušil tím pořádně negativní sérii devíti zápasů bez ligového vítězství a dotáhl se v průběžném pořadí bodově na ty celky, s nimiž bude i nadále soupeřit o záchranu. Klíčovou postavou domácích se stal Jonas Hector.

Friedhelm Funkel, nový trenér Die Geissböcke, který nahradil nedávno Markuse Gisdola, si výrazně napravil reputaci poté, co během premiéry na lavičce naposledy jeho tým nestačil venku jasně na Leverkusen. A byť se z nynější předposlední pozice klub ze Severního Porýní-Vestfálska nevymanil, situace pro něj po této výhře vypadá přece daleko příznivěji.

Die Roten Bullen naopak nenapravili svůj nedávný mdlejší výkon proti Hoffenheimu a opět ztratili body do možného boje o titul, který se už tak v závěru sezóny rovná spíše utopickým představám. Možná že svěřencům kouče Juliana Nagelsmanna jaksi dochází pravá motivace, protože i jejich pozice vicemistra je podstatě v tuhle chvíli těžko dobyvatelnou záležitostí.

První poločas s sebou ještě žádnou branku nepřinesl. Ne že by se oba mančafty nesnažily o nějaká zakončení mezi tři tyče, avšak produktivita u obou poměrně dost pokulhávala. Vlastně v té největší možnosti se ve 36. minutě ocitl Mukiele, který ve vápně stanul sám proti brankáři Timu Hornovi, ale v koncovce se mu nevedlo a namířil balón po zemi pouze vedle domácí brány.

Vstup do druhého dějství se pak Lipsku hrubě nevydařil, už ve 46. minutě poprvé inkasovalo, to když dlouhý, táhlý centr Jannese Horna od levé lajny zužitkoval hlavou na zadní tyčce sbíhající si Hector. V 59. minutě ovšem bylo srovnáno. Halstenberg zleva popostrčil míč do středu pole, odtud ho Haidara rychle napálil a jeho parádní střela zaplula za úplně zkoprnělého Tima Horna.

Uběhlo každopádně jen několik desítek vteřin od této trefy a Kölnu se podařilo navrátit vedení na svou stranu. Hector ve vzduchu elegantně zakombinoval s Dudou, vletěl do šestnáctky a levačkou zacílil na bližší tyčku. Lipsko mohlo reagovat ve třetí minutě nastavení, nicméně Kluivert ze solidní pozice orazítkoval svým pokusem pouze brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov30225385:3871
2.RB Lipsko30187553:2561
3.VfL Wolfsburg30169554:3057
4.Eintracht Frankfurt301511461:4456
5.Borussia Dortmund301641064:4252
6.Bayer Leverkusen30138948:3447
7.Borussia Mönchengladbach301110954:4643
8.Union Berlín301013744:3743
9.SC Freiburg291171144:4240
10.VfB Stuttgart301091152:4939
11.TSG Hoffenheim30981344:4935
12.FC Augsburg30961529:4433
13.1. FSV Mainz 0529871431:4831
14.Werder Brémy30791433:4830
15.Arminia Bielefeld30861623:4630
16.Hertha BSC28681434:4826
17.1. FC Köln30681629:5426
18.Schalke 0430272118:7613
Zbývající zápasy
21.04. 18:30Hertha BSC - SC Freiburg

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
Heresy

pekne kolin

Reagovat
Pipo123

Hector a Horn si zaslúžia uznanie za to že sú stále v klube v ktorom vyrástli. Dostali ich znova do Bundesligy a teraz s nimi bojujú o záchranu, príde mi že Hector totálne zabil karieru, ale v Koln bude legenda navždy

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
cologneFC

Hector je neskutočne skromný človek a v hlave má priority jasne usporiadané. Mal veľa ponúk, ale všetky odmietol s tým, že pre neho je viac rodina a pokojný život viac ako konto v banke. V Kolíne zarába okolo 2-3 milióny, napr. Chelsea mu ponúkala 8 v čistom a odmietol. Chcel byť doma a hrať za klub, ktorý miluje. Toto sú hráči, o ktorých by sa malo písať a dávať ich za vzor deťom. Hlavne teraz, keď peniaze ničia túto krásnu hru. Čím viac bude Hectorov, tým väčšia bude vo futbale vášeň.

Reagovat
Rudnevs

Hector dokonca pokiaľ sa nemylim chodi na Forde Focus. Skromny typek.

Reagovat
cologneFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
godwood

Reagovat
bobis21

Hector je super, škoda že se dostal do repre až po tom MS co vyhrali, jemu bych to zlato fakt přál

Reagovat
db18

Těším se ještě, až začne trénovat (ne teda, že bych chtěl, aby už končil kariéru) a budu doufat, že se mu pak bude dařit.

Reagovat
p-e-t-k-o

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Werkrider

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladino10

Reagovat
cologneFC

Ešteže sa tohto dňa nedožil Rudi Assauer. Auf wiedersehen S04, komm wieder zurück

Reagovat
Rudnevs

Je to smutné no. Táto sezóna bola tak príšerná pre každého fanúšika, že úprimne, ono je to skoro až dobré, že sa aspoň to trápenie konečne končí a môže prísť niečo nové. (Tým myslím ideálne niečo pozitívne a nie nové trápenie ako v prípade Deportiva či Lauternu)

Rudi Assauer by bol zničený. Ten ešte vyhlasoval, že Schalke vyhrá titul ešte kým on bude v klube alebo kým sa toho dožije. A nakoniec zostup no.

Reagovat
smazaný uživatel

A českou hvězdu Schicka vymazal o půl hlavy nižší Lukáš Hernandez. Sice o výkonu útočníka rozhodují hlavně spoluhráči, ale i tak bylo včera vidět, kde je kvalita a kdo je nadhodnocovaný.

Reagovat
Rudnevs

Messi je o pol hlavy nižší skoro od každého a aj tak všetkých vymaže. To sa nedá porovnávať podľa výšky. Hernandez je kvalitny. Keď osemdesiatmiliónový obranca z Bayernu nedá čuchnúť hráčovi slabšieho tímu za 30 miliónov, rozhodne to nie je hanba.

Reagovat
bobis21

"o půl hlavy nižší" - 187cm vs. 184cm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl Schick asi delší špunty - když si stoupli vedle sebe, bylo to nejméně o půl hlavy. A když vyskočili, byl Lukáš král.

Reagovat
Werkrider

Včera to bola ostuda z našej strany, prvých 7 minút dobrých, dostali sme banán gól po prvom pohľade Bayernu na bránku a potom schluss.

Reagovat
Bastaron

To není pro Schicka moc ostuda bych řekl teda, když ho vymazal nejlepší stoper nejlepšího týmu na světě.

Reagovat
Jardman

Kdybychom byli nejlepší tým na světě, tak nevypdaneme ve čtvrtfinále z LM a Pokalu

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vypadl kvuli blbost Flicka, který dal Hernendeze na stopera až když mu teklo do bot.

Reagovat
Jardman

A taky blbosti sportovního ředitele za příchody Sarra a Costy, který nemají týmu co nabídnout, proto bych byl s tím nejlepším týmem na světě opatrnej.

Reagovat
db18

Reagovat
Reggie

Reagovat
REPLIKATOR

Schalke sestup

Reagovat
Rudnevs

Lüdenscheid

Reagovat
berliner

Skvele Mainz Werder sestup prosim

Reagovat
Liquid

Reagovat
Arnar Resmusonn

Reus hezký pád do brankáře připomnělo mě to mladšího C.Ronalda

Když už ale i toto VAR nechá buď spal, nebo měl vsazené

Reagovat
andrew96

Hrozné...a kdoví, jestli při penaltě nevletěl Reus do vápna příliš brzy.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Pán je fanda , růžový brejle Union byl špatný ani do zápasu nenastoupil ale pentle byla smyšlená

Reagovat
andrew96

Počkat, to bylo myšleno jako souhlas s tebou. Nemělo to vyznít výsměšně.

Souhlasím, že Reus simuloval, navíc se mi opravdu zdálo, že do vápna vletěl předčasně.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Áha, špatně jsem pochopil. Ta jeho reakce, jak ho pak někdo z Unionu "obvinil" a jen znechuceně mávl rukou

Reagovat
JarousFCB

Brémy to letos asi fakt nedají

Reagovat
Bastaron

Brémy se udrží.

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele