Anglická Premier League souhrn - 26. kolo

09.02.2008, 15:44, aktualizováno 11.02.2008, 23:01
Komentáře a souhrny
Arsenal si v dohrávce 26. kola poradil s Blackburnem Rovers a zvýšil svůj náskok před druhým Manchesterem United na pět bodů. Rudí Ďáblové totiž o víkendu prohráli derby se City. Chelsea se naopak mohla posunout znovu o něco blíže druhé příčce, s Liverpoolem však remizovala. V sobotu se zaskvěl John Carew - Aston Ville hattrickem vystřílel výhru nad Newcastlem.

Aston Villa - Newcastle United 4:1

09.02.2008 13:45

Góly: 48. Wilfred Bouma, 51. John Carew, 72. John Carew, 90. John Carew (pen.) - 4. Michael Owen

"Straky" stále čekají na první vítězství pod Kevinem Keeganem. Proti Aston Ville měly zápas skvěle rozehraný, ovšem v úvodu druhé půle přišly o jednobrankové vedení a nakonec podlehly 1:4.

První příležitost Aston Villy měl na svědomí ke konci třetí minuty Stilian Petrov, kterému při střele ale vletěl pod nohy Carr a bulharský reprezentant poslal míč mimo. Ihned z protiútoku přišel úvodní gól zápasu. Centr Milnera usměrnil hlavou do brány Michael Owen, který se trefil už podruhé za sebou. Villans se dlouhou dobu hledali a i po úvodní brance měl mírně navrch Newcastle. Domácím fotbalistům však rozhodčí Mason upřel po ruce Taylora jasnou penaltu.

Svěřencům Martina O’Neilla v prvním poločase chyběl zraněný Gabriel Agbonlahor, přes skvěle organizovanou obranu nedokázali projít, a proto jejich první skutečná gólová příležitost přišla po standardní situaci. Rozehrávky přímého kopu se ujal Ashley Young a svým načechraným centrem našel hlavu Carewa, jeho hlavičku k levé tyči ale vychytal skvělým zákrokem Shay Given.

Druhý gól v zápase padl hned během úvodních minut druhého poločasu. Zhruba ze dvaceti metrů vypálil na Givena obránce Bouma a irský gólman na jeho pozemní střelou už zareagovat nedokázal. Villans stačilo pouze několik desítek sekund na to, aby se ujali vedení. Po centru ze strany se prosadil hlavou norský dlouhán Carew. V 54. minutě došlo k nečekanému střídaní. Brankářskou jedničku Givena vystřídal Steve Harper.

Jako den a noc. Tak by se dal nejlépe charakterizovat výkon Villy ve druhé půli oproti té první. Domácí fotbalisté dokonce zásluhou Johna Carewa zvýšili vedení na 3:1 a v podstatě rozhodli o vítězi, jelikož Newcastle se do ofenzívy až na výjimky téměř vůbec nepouštěl. Po ruce Carra navíc dokonal svůj hattrick kanonýr Carew a Villa tak mohla slavit další plný bodový zisk.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Wigan Athletic 2:0

09.02.2008 16:00

Góly: 42. Dickson Etuhu, 75. Daryl Murphy

Sunderland vyhrál už čtvrtý domácí zápas v řadě a opět potvrdil, že je na svém hřišti skutečně velmi silný. Wigan i přes několik příležitostí gól vstřelit nedokázal, a proto si ze Stadium of Light odváží prohru 0:2.

Od začátku duelu se měli diváci na co dívat. Už ve čtvrté minutě byl velmi blízko gólu O’Donovan. Domácí záložník ale svou hlavičkou trefil pouze tyč. Dobře se uvedl také Wigan, o pár sekund později pálil nebezpečně z hranice pokutového území Scharner a svou ránu poslal jen těsně nad břevno. Obdobně si vedl na druhé straně také vysoký útočník Jones.

Po faulu na Taylora se hosté dožadovali penalty, ale rozhodčí Dean je nevyslyšel a nechal pokračovat ve hře. Pozornost domácího brankáře vyzkoušel Palacios, který vypálil zhruba ze 35 metrů a svou střelu poslal jen těsně nad. Nádhernou ranou se zaskvěla také nová posila Sunderlandu Phil Bardsley, rána byla nepřesná. "Černé kočky" se úvodního gólu ještě v prvním poločase dočkaly. Ve 43. minutě usměrnil centr Murphyho do brány Dickson Etuhu.

Wigan vstoupil do druhé půle velmi aktivně a jeho tlak vyvrcholil v 51. minutě břevnem Heskeyho. Latics se snažili s výsledkem ještě něco udělat a většina hráčů se snažila útočit, čímž vznikaly v obraně velké mezery a chyby. Tu první sice ještě Daryl Murphy nepotrestal, ale v 75. minutě nádhernou dalekonosnou střelou pojistil vedení svého týmu. Sunderland poté dovedl zápas do vítězného konce a připsal si již sedmou domácí výhru.

Více informací k zápasu

West Ham United - Birmingham City 1:1

09.02.2008 16:00

Góly: 7. Fredrik Ljungberg - 16. James McFadden (pen.)

Pohárové ambice West Hamu se pomalu rozplývají. Ještě nedávno prohlašovali "Kladiváři", že se poperou Ligu mistrů, ale po prohře s Wiganem a remíze s Birminghamem budou určitě mluvit jinak.

Domácí hráči se ujali vedení už v 7. minutě. Premiérový gól v dresu Hammers dal Fredie Ljungberg, jenž neměl sebemenší problém dostat míč za záda Taylora. Ovšem po faulu Lucase Neilla na Jamese McFadenna zahrával samotný postižený pokutový kop a přesnou střelou do levého rohu nedal gólmanovi Greenovi v bráně šanci a vyrovnal. Po akci Ashtona s Bowyerem mohl dostat West Ham opět do vedení Etherington, gólman Taylor jej však vychytal.

Ani druhá půle moc vyložených příležitostí nenabídla. Diváci se dlouhou dobu skutečně nudili. Alespoň trochu vzruchu do hry vnesl domácí Anton Ferdinand, jenž si málem vstřelil vlastní gól. Birmingham byl gólu mnohem blíž než West Ham, jenže tu největší příležitost spálil Mikael Forssell, který poslal svou střelu mimo prostor tří tyčí. Dvě minuty před koncem tvrdým skluzem fauloval Bowyer hostujícího Johnsona a za svůj atak po právu viděl červenou kartu, čímž oslabil svůj tým. Zbývající minuty se už v poklidu dohrály a oba týmy si tak rozdělily po bodu. Blues sice stále čekají na první vítězství v roce 2008, ale díky remíze se konečně dostali ze sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Fulham FC 1:0

09.02.2008 16:00

Góly: 11. Jérémie Aliadière

Cottagers na výhru z minulého kola nenavázali. V Middlesbrough totiž po gólu Aliadiereho prohráli 0:1.

Middlesbrough sice v prvním poločase nepředvedlo ničím úchvatný výkon, ale gólu se dočkalo. Na slabý Fulham vyzrál již v 11. minutě Aliadiere. Do sóla vyslal francouzského útočníka přesným pasem O’Neill a Aliadiere v zakončení neselhal, Niemiho bez problémů překonal a i když hosté reklamovali ofsajd, rozhodčí Dowd gól uznal. První střelu na bránu Marka Schwarzera vyslal Fulham až ve 32. minutě. Z velké vzdálenosti napřáhl Diomansy Kamara, jenže svou ránu poslal pár centimetrů vedle levé tyče.

Brankář Schwarzer měl více práce ve druhém poločase. Australskou jedničku Boro pořádně vystrašila především střela Murphyho z přímého kopu. Ten sice obstřelil zeď, ale nedokázal zamířit přesně k tyči, a proto Schwarzer sice s problémy, ale míč lapil. Nebezpečně pálil v 56. minutě také Konchesky, jenže ani jeho rána v bráně neskončila. Fulham se nevzdával a i nadále ohrožoval svatyni Middlesbrough. Dempseyho střela postrádala přesnost a dělovku Leona Andrasena zase zlikvidoval Schwarzer. V průběhu druhého poločasu se na hřišti objevila také drahá posila týmu Garetha Southgatea Afonso Alves, ovšem ani on už na výsledku nic nezměnil, což jej však vůbec mrzet nemusí. Boro vybojovalo další cenné tři body a sestupové propasti se razantně vzdálilo. Fulham i nadále zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

Derby County - Tottenham Hotspur 0:3

09.02.2008 16:00

Góly: 68. Robbie Keane, 81. Younès Kaboul, 90. Dimitar Berbatov (pen.)

Tottenham potvrdil roli favorita a i přesto, že se nemohl dlouhou dobu prosadit, si z Derby veze tři body. Skvělý výkon opět podal gólman Černý, který udržel čisté konto.

Průběh zápasu byl překvapivě vyrovnaný. Oba týmy dokazovaly, že v posledních zápasech chytily formu a jak Tottenham, tak Derby se dostávaly do několika gólových příležitostí.

Skóre málem otevřel už v 7. minutě hostující Darren Bent, jehož střelu Caroll vyrazil a anglický útočník se k dorážce nedostal. Irský gólman ve službách "Beranů" se ovšem musel opět vyznamenat o pár sekund později. Tvrdou ránu Keana z hranice pokutového území vyrazil alespoň na roh. Nechybělo moc a Derby mohlo od 23. minuty vést. Pearson prošel mezi dvěma obránci, přihrál Barnesovi, ten ale ve stoprocentní příležitosti selhal. Gólman Černý měl velké štěstí, že domácí záložník nemířil přesně. Poslední slovo první půle měl Tottenham. Po rohovém kopu pálil nad anglický reprezentant Jenas.

Caroll čaroval i ve druhém poločase. V 53. minutě fauloval Fagan Lennona a z následného přímého kopu našel O’Hara Huddlestona, který si míč zpracoval a nebezpečně vypálil, ovšem ani on na Carolla nevyzrál. První branka padla o čtrnáct minut později. Střelu Malbranqueho sice ještě jednička Derby vyrazila, ale k míči se dostal kanonýr Keane a úspěšně zakončil.

To však nebylo ze strany Tottenhamu vše. Po přihrávce Chimbondy se trefil obránce Kaboul a zvýšil na 2:0. Výhru potvrdil v nastaveném čase proměněnou penaltou Dimitar Berbatov.

Více informací k zápasu

Everton FC - Reading FC 1:0

09.02.2008 16:00

Góly: 62. Phil Jagielka

Everton si svou čtvrtou pozici uhájil. Proti Readingu se sice v prvním poločase trápil, ve druhé půli ale ukázal větší kvalitu a zaslouženě vyhrál.

Domácí gólman Tim Howard se pořádně zapotil už v první minutě. Po faulu jednoho z bránících hráčů zahrával přímý kop Stephen Hunt a svou nízkou tvrdou ránu poslal přesně k levé tyči, americký gólman měl co dělat, aby míč neskončil v síti. Moc krásných fotbalových momentů v úvodu zápasu nebylo, oba týmy spíše bojovaly o každý metr hřiště okolo středového kruhu.

O poslání svého týmu do vedení se na domácí straně málem postaral útočník Andy Johnson, ale mířil přímo do náruče Hahnemanna. Reading opět zahrozil v 35. minutě hry. Po přihrávce Marka Matějovského pálil nepřesně Doyle. Do obrovské příležitosti se dostal Tim Cahill, ale i přesto, že nebyl nikým tísněn, přihrávku Osmana si nezpracoval a zkusil štěstí z první. Jenže míč poslal nad a ještě hodně mimo. Velice nebezpečně pálil těsně před přestávkou Oster, ale ani z jeho střely nic nebylo. Gólem neskončila ani hlavička Johnsona, takže v prvním poločase se diváci gólu nedočkali.

Tim Cahill se málem zapsal do listiny střelců v 51. minutě, ale na přihrávku Vaughana jen těsně nedosáhl. To byla obrovská příležitost pro Everton. V 62. minutě dokázal Reading odvrátit rohový kop domácích, jenomže po následném centru Osmana se hlavou prosadil Jagielka. Toffees se vstřeleným gólem narostla křídla. Vedení mohl pojistit aktivní Osman, ale trefil jen břevno. Royals už vyrovnat nedokázali, a proto si připsali už sedmou prohru v řadě a čeká je určitě ještě hodně těžký boj o záchranu.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Portsmouth FC 0:1

09.02.2008 16:00

Góly: 81. Lassana Diarra

Milan Baroš nedal ani ve svém třetím zápase za Pompeys gól, o přestávce navíc byl manažerem Redknappem vystřídán. Jeho Portsmouth ale i bez něj v závěru vstřelil gól a potvrdil, že je na hřišti soupeřů jedním z nejsilnějších týmů ligy.

Ani jeden tým se od úvodních minut nehnal do útoku, takže k vidění byl nezáživný fotbal. Diváci děkovali za každou střelu. První a zároveň poslední šance prvního dějství, ze které mohl padnout úvodní gól, se zrodila v 31. minutě. Matthew Taylor, ještě nedávno hráč Portsmouthu, ale bránu Jamese zblízka minul.

Taylor se chtěl proti svému bývalému zaměstnavateli vytáhnout a také po přestávce se dral do zakončení. Největší příležitost však v 51. minutě spálil podobně jako v první půli, opět nedokázal zamířit přesně. Pompeys se nemohli dostat do gólové příležitosti, ba právě naopak. Bolton mohl několikrát strhnout vedení na svou stranu. Jenže nejprve volej Raziaka vyrazil James a když o pár minut nato nepropálil anglického gólmana opět ani Taylor, schylovalo se k bezbrankové remíze. Hosté byli však proti. V pokutovém území se do míče opřel záložník Lassana Diarra a svou tvrdou ránou propálil i brankáře Jaaskelainena. Skvělým zákrokem zachránil v závěrečných minutách výhru Portsmouthu opět James, který zneškodnil pokus Cahilla.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 1:2

10.02.2008 14:30

Góly: 90. Michael Carrick - 25. Darius Vassell, 45. Benjani

Dnešní derby se neslo především ve vzpomínkách na padesátileté výročí letecké tragédie z Mnichova, při které zemřelo sedm fotbalistů United. Vypjatý zápas nakonec po gólech Vassella a Benjaniho vyhráli překvapivě fotbalisté City. Domácí hráči snížili až v nastavení.

Oba týmy do utkání nastoupily bez log sponzorů a s černou páskou na rukávu. Domácí fotbalisté navíc duel odehráli v dresech, ve kterých nastupovali v roce 1958 slavní "Busby Babes."

United začali velmi aktivně. Citizens zatlačili před jejich šestnáctku. První skutečná gólová příležitost přišla v 6. minutě, kdy si centr Téveze zpracoval Giggs, ale z velkého úhlu nedokázal zamířit přesně, bránu jen těsně přestřelil. Podobně se na druhé straně uvedl hostující Petrov, který pálil pro změnu z velké vzdálenosti.

Hned z protiútoku se dostával do příležitosti Tévez, jeho střelu ale zblokoval stoper Dunne alespoň na roh. V 24. minutě vstřelili City úvodní gól. Po přihrávce Petrova pálil nebezpečně Ireland, střelu irského záložníka Van der Sar vyrazil, ovšem pouze k jeho spoluhráči Vassellovi. Jeho první ránu sice ještě holandský gólman vychytal, ale na dorážku byl už krátký. Citizens se tak senzačně dostali do vedení.

"Ďáblové" se snažili co nejrychleji vyrovnat, ale střelu aktivního Téveze vychytal Hart. Nad bránu naopak mířil z přímého kopu Cristiano Ronaldo. Nejlepší střelec United na sebe upoutal pozornost opět o minutu později, jeho střelu ale tečoval Dunne a ze všeho byl nakonec jen roh. Na druhé straně posílal do dobré šance Petrov Fernandese, ovšem před švýcarským reprezentantem tečoval míč gólman Van der Sar a z jedinečné příležitosti byl opět jen roh.

Velký šok pro většinu fanoušků na Old Trafford přišel v 45. minutě. Centr Petrova z rohového kopu sice ještě United odvrátit dokázali, míč se však dostal zpět k bulharskému záložníkovi, jenž ho vrátil do pokutového území, kde jej hlavou usměrnila do brány nová akvizice týmu Svena-Görana Erikssona - Benjani.

Očekávaný drtivý nápor United od úvodních minut druhého poločasu nepřišel. Jedinou vážnější příležitost měl opět Ronaldo, tomu však při zpracování míč moc odskočil a následnou střelu navíc zblokoval Micah Richards. "Reds Devils" se gólu dočkali v 56. minutě, jenže ten nemohl být uznán pro ofsajd. Zanedlouho se navíc City dostali do brejku, ale střele Benjaniho na Van der Sara zabránil obětavým zákrokem Ferdinand.

Zoufalí domácí fotbalisté se nemohli dlouhou dobu dostat do gólové šance, a proto alespoň zkoušeli štěstí střelami z velkých vzdáleností. Z dobrých třiceti metrů pálil nad Park Ji-Sung. Téměř identicky si vedl také střídající Carrick. Snížení svěřenců Alexe Fergusona přišlo velmi v pozdě. V první minutě nastavení se prosadil přesnou střelou k levé tyči z hranice pokutového území Carrick. To bylo z jejich strany ale vše.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 0:0

10.02.2008 17:00

Góly: -

Divácky nepříliš atraktivní utkání plné nepřesností. I tak by se dal charakterizovat jeden ze šlágrů 26. kola Premier League mezi londýnskou Chelsea a Liverpoolem. Oba týmy se v ofenzivě jen těžko prosazovaly a utkání plné tvrdých soubojů skončilo remízou 0:0.

Hosté nastoupili bez svého zraněného útočného esa Fernanda Torrese, místo kterého nastoupila v útoku dvojice Kuyt – Crouch. A právě druhý jmenovaný byl u první šance utkání. Jeho hlavička v 18. minutě jen těsně minula Čechovu branku. Za chvíli byl Petr Čech opět pod palbou, když u postranní čáry vybojoval míč Gerrard a ihned svým centrem hledal v pokutovém území dlouhána Crouche. Ten ale v záklonu uklidil míč pouze do Čechových rukavic. Poté se hra přesunula před Reinovu branku, kde do Joea Colea v pokutovém území tvrdě zajel Mascherano, ale rozhodčí Riley s kamennou tváří nechal pokračovat ve hře.

Možná trochu překvapivě to byl právě Liverpool, kdo se více tlačil do útoku a měl více příležitostí. Ze hry Reds vyplývala i jasná taktika, kterou před zápasem nejspíše hráčům naordinoval trenér Benitez. Zpravidla všechny centry končily na hlavě Petra Crouche, který se dostával do slibných příležitostí, ale ani tu po centru Dirka Kuyta nedokázal využít.

I přesto, že do druhého poločasu oba kluby vstoupily se snahou alespoň trochu zlepšit a zproduktivnit svojí hru, na kvalitě to příliš nepřidalo, spíše naopak. Efektivnost opět nulová a ze hřiště se pomalu stávalo bitevní pole, na kterém se hráči přetahovali o míč. Po 20 minutách se musel trávník opustit navrátilce do sestavy Blues Frank Lampard, který nebyl po dlouhém zranění nejspíše ještě připraven k plné zátěži a nahradil ho další navrátilec, tentokrát ale z Afrického šampionátu, John Obi Mikel. Také Liverpool odpověděl střídáním, když Ryana Babela nahradil Jermaine Pennant. Ale ani po těchto střídáních se hra příliš nezlepšila, a když už diváci na zaplněném Stamford Bridge viděli nějaký náznak šance, nebyla to žádná sláva.

Nejspíše v největší šanci se nakonec v 82. minutě ocitl Michael Ballack. Mikel našel skvělým pasem do vápna nabíhajícího Ashleyho Colea, který z voleje našel na značce pokutového kopu Ballacka a ten se také z voleje snažil placírkou překonat Reinu, ale bohužel střela se mezi tři tyče nevešla. Toto byla snad jediná povedená a dokonce i divácky atraktivní šance utkání, a jelikož do konce zápasu se již nikdo do žádné nedostal skončila tato bitva 0:0.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Blackburn Rovers 2:0

11.02.2008 21:00

Góly: 4. Philippe Senderos, 90. Emmanuel Adebayor

Arsenal potvrdil roli favorita, zaslouženě porazil Blackburn a na čele tabulky má již pětibodový náskok. Kanonýři udeřili na začátku utkání a v jeho samém závěru.

Gunners začali pěkně zostra a již ve čtvrté minutě se ujali vedení. Ooijer sice včesným zákrokem připravil o šanci unikajícího Eduarda, následoval však rohový kop, právě Eduardo našel hlavu Senderose a ten s přehledem poslal míč do sítě - 1:0.

V další šanci nedostal po Eduardově trestné kopu dostatek času na zakončení Adebayor, na druhé straně hlavičkoval nad Reid. Obrovskou příležitost na pojištění náskoku měl Flamini. Ten se po přiťuknutí od Fabregase řítil sám na Friedela, americký brankář ale vytáhl první velký zákrok večera. Tlak Arsenalu postupem času ochaboval a do hry se dostali také Rovers. Nebezpečné byly především centry od Bentleyho, po jednom centru Emertona pak nadzvihl míč McCarthy a ke gólové hlavičce chybělo málo Santa Cruzovi.

Druhý poločas odstartoval Bentleyho trestný kop a zákrok Lehmanna, který mezi třemi tyčemi nahradil zraněného Almuniu. Americký protějšek německého brankáře se ohánět musel daleko více. Ve 49. minutě ho po ráně Hleba zachránila tyč, o chvíli později pak šanci Adebayora již Friedel zlikvidoval sám. V 67. minutě pálil těsně mimo Fabregas, následující minuty pak patřily soubojům Adebayora s Friedelem, z nichž dlouho vycházel vítězně gólman Blackburnu. Ten nejprve včas srazil nohy a poté proti rozeběhnutému tožskému útočníkovi včas vystartoval a skvěle mu zmenšil úhel. Rovers se k závěrečnému tlaku nedostali, nevypracovali si žádnou šanci a především bránili. Proti dělovce Hleba se znovu vyznamenal Friedel, běloruský záložník následně při podobně vypadající akci zvolil přihrávku na Fabregase a ten střílel nad. Definitivní rozhodnutí nakonec přinesla první nastavená minuta. Po přihrávce Hleba se v pokutovém území nádherně uvolnil Adebayor a přesnou střelou k tyči konečně pokořil Friedela.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC26196154:1863
2.Manchester United26184450:1458
3.Chelsea FC26167338:1755
4.Everton FC26145741:2347
5.Liverpool FC251111340:1744
6.Aston Villa26128648:3444
7.Manchester City26128634:2944
8.Portsmouth FC26118736:2641
9.Blackburn Rovers26109732:3339
10.West Ham United25107830:2337
11.Tottenham Hotspur26881048:4132
12.Middlesbrough FC26781123:3829
13.Newcastle United26771229:4728
14.Sunderland AFC26751426:4526
15.Bolton Wanderers26671326:3525
16.Wigan Athletic26651524:4223
17.Birmingham City26571425:3822
18.Reading26641630:5322
19.Fulham FC263101325:4419
20.Derby County26161913:559

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Premier League - souhrn 26. kola: Fulham vyloupil Old Trafford
26.02., 22:59
Premier League - preview 26. kola: Londýnské derby
26.02., 09:01
Premier League - souhrn 26. kola: Liverpool - Manchester United 7:0
06.03.2023, 23:04
Premier League - preview 26. kola: Brentford a Fulham o poháry
06.03.2023, 08:59
Premier League - souhrn 26. kola: Tottenham loupil na Etihadu
20.02.2022, 19:25
Premier League - preview 26. kola: Derby růží v Leedsu
20.02.2022, 08:27
Premier League - souhrn 26. kola
01.03.2021, 22:56
Premier League - preview 26. kola
01.03.2021, 11:01
Premier League - souhrn 26. kola
17.02.2020, 22:56
Premier League - preview 26. kola
17.02.2020, 08:39
Premier League - souhrn 26. kola
09.02.2020, 16:55
Premier League - souhrn 26. kola
11.02.2019, 22:54
Premier League - preview 26. kola
11.02.2019, 08:43
Premier League - souhrn 26. kola
05.02.2018, 22:55
Premier League - preview 26. kola
05.02.2018, 10:54
Premier League v kostce (26. kolo)
28.02.2017, 21:53
Premier League - souhrn 26. kola
27.02.2017, 22:56
Premier League - preview 26. kola
27.02.2017, 08:45
Premier League v kostce (26. kolo)
16.02.2016, 16:10
Premier League - souhrn 26. kola
14.02.2016, 19:10
Premier League - preview 26. kola
14.02.2016, 08:42
Premier League - souhrn 26. kola
22.02.2015, 19:11
Premier League - preview 26. kola
22.02.2015, 08:43
Premier League - souhrn dohrávek 26. kola
16.04.2014, 22:44
Premier League - preview dohrávek 26. kola
16.04.2014, 08:39
Premier League - souhrn 26. kola
12.02.2014, 22:58
Premier League - preview 26. kola
12.02.2014, 08:25
Premier League - souhrn 26. kola
11.02.2013, 22:55
Premier League - preview 26. kola
11.02.2013, 08:42
Anglická Premier League - souhrn 26. kola
26.02.2012, 17:54
Anglická Premier League - preview 26. kola
26.02.2012, 10:19
Anglická Premier League - souhrn 26. kola
06.02.2011, 19:05
Anglická Premier League - preview 26. kola
06.02.2011, 08:10
Anglická Premier League - souhrn 26. kola
10.02.2010, 23:00
Anglická Premier League - preview 26. kola
10.02.2010, 08:18
Anglická Premier League - preview 26. kola
23.02.2009, 08:29
Anglická Premier League preview - 26. kolo
11.02.2008, 08:14

Komentáře (114)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale dokud budou hrát hráči jako Cacapa, Butt, Barton tak nemají šanci na úspěch. Bartona jsem tu obhajoval, ale v poslední době mne hodně zklamal. Hraje strašně. Tihle tři nesmí hrát, ještě k tomu uprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem ? Vždyť si za to můžou jen a jen sami. Nebo NE ?

Reagovat
smazaný uživatel

co mně příde k smíchu je, že mesiáš keegan dokáže na šestimetrovýho a tunovýho kolosa carewa, kterej je samozřejmě skvělý hlavičkář nasadit metrovýho cacapu a ještě když má na lavičce abdulaye fayeho...někdy si řikám že coachovat profi tým není vůbec těžký:D jinak barton do současného "technického" newcastlu moc zapadat nebude ale věřím že pod allardycem by byl hvězdou....a butt...buttt.....každej ho vyzdvihuje ale taky se mi nezdá...

Reagovat
smazaný uživatel

jj Rozehnal je pryc a uz tecou

Reagovat
Liquid

Rozehnal tam nic nepředvedl!

Reagovat
Devil

Tekli i s Rozehnalem

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se omlouvam ja myslel ze uz tam nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

everton-reading: skoda ze kebe nenahral mohlo byt 1 :1 ,videt ze matejovsky este nie je vo svojej kozy ,dufam ze liverpool preskoci everton

Reagovat
smazaný uživatel

kozi

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lyonu se to moc nevyplatilo místo Carewa mít Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

V Aston Ville si můžou mnout ruce !

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni obrat Villens

Reagovat
smazaný uživatel

škoda West Ham,docela jsem myslel ze ještě daj gol a vyhrají...škoda

Reagovat
smazaný uživatel

JJ skoda kvuli West Hamu me nevysel tiket....SAKRA

Reagovat
Liquid

Dle mého jestli se Newcastle nevrátí slušná forma z úvodu sezónu budou bojovat o holé udržení, což je na ten kádr ostudné. Momentálně je 90% kádru úplně zformy

Reagovat
smazaný uživatel

Šance pro Arsík, super! Jedem hoši, nandáme to Blackburnu... 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens dnes přepsali historii, předvedli parádní kolektivní výkon....byl to moc dobrý zápas, vyhecovaný až na krev ale fair play, jaký to balzám proti leteckému dnu Sevilla - Barcelona.....ať mi někdo tady ještě říká, že španělská letecká liga je kvalitnější než anglická.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce si po dlhej dobe pozrel zapas spanielskej ligy, to treba ocenit, i ked ten nasledny prispevok stal zato.

Reagovat
smazaný uživatel

a utvrdil jsem se, že mi z ní stačí vidět občas jen nějaký ten sestřih....

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to je ta tvoja jednoduchost hodnotit ligu podla par zapasov alebo zostrihov.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mně ta liga nebaví, to je všechno....

Reagovat
smazaný uživatel

presne me to taky nebavi nema to proste takovej ten spravnej naboj a atmosferu

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase včera viděl 5 minut úchvatného zákusku Everton - Reading. Příště na anglickou ligu už jen s lavorem .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

mně se např. zápas EFC - Royals líbil......holt každý asi máme jiné priority.....

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zrovna dobrej zapas, ale omlouva te ze jsi videl jen 5 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

united ješte neřeklo posledni slovo a když to nevyjde v premier league tak v lize mistru určitě jo hra je dobrá ješte zlepšit efektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

GRATULUJI Arsenalu k titulu:)

Reagovat
smazaný uživatel

good joke

Reagovat
smazaný uživatel

fandíš United nebo komu? já fandím United,ale tenhle zápas je klíčový,pokud vyhrají lummers v pondělí,je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

nic není jasný i kdyby tak 5 bodů se ve 12 zápasech dá nahrát ale to by museli hrát jinak, sice mně podělali tiket, ale ten zapas manch city vyhrálo zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaslouženě,no spíš se štěstím;) hráli upe na hovno,ale to se v tomhle zápase jevilo jako vítězně,čekat na protiutoky,anvíc obrana je neschopná poslední dobou:(

Reagovat
smazaný uživatel

jestli hrali city hovno tak co potom hrali Red Debils?Byli totalne tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to výborné derby......a vy tu máte jen přiblblé kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam ze to byl spatnej zapas,asi si me spatne pochopil.Me se ten zapas i vysledek moc libil,protoze jestli zejtra vyhrajem tak mame naskok uz 5 bodu!

A vy z kurniku nam muzete tak akorat zavidet!

We are top of the league!

Reagovat
smazaný uživatel

tak taková taktika byla prostě očekávaná, a Manchester United si proti jejich výborný obraně moc gólovek nevypracoval, a ty střely z dálky moc neřešily, navíc Manch city je mohlo ještě více ztrestat z brejků...

Reagovat
smazaný uživatel

já to uznám,vím že sme hráli hovno,s takovouhle se neucítáv památka,prohraný zápas takovýhle musel přijít i dom,ale proč dneska sakra.a pokud arsenal vyhraje tak už ej to 5 bodů.a při mmentálně formě a štěstí to asi je jasný,uvidíme v pondělí;)

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to este nehrotil.Nejdulezitejsi je zitra vyhrat!

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal to ješte projeede

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaszku - s prominutím, ale jsi opradu jen pako..........a pokud jak tvrdíš, že fandíš United, tak korunované......prostě typycký Gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

áá zato ty si typická piča;)co ti jako zase vadí?s momentální formou nás a arsenalu,i chelsea a i štěstím je to jasný,tak sklapni;)

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt jen pablb.....až zítra Ars*nal doma remizuje, tak tu budeš vykřikovat to svoje Go United Go.....jedeme na titul.....momentálně nemá z vedoucí Trojky formu nikdo a každý může s kýmkoliv kdykoliv ztratit.....a než sem zase něco napíšeš, tak se nad tím zamysli, abys nevypadal jako pablb......korunovaný

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš ty se zamysli celkově nad sebou;) já tady nepsal Go Go united atd,takže si vysni zase jinou představu o tom jak mě zesměšnit ano? tedka napíšeš jak set ady zesměšnuju sám,si ubožák;)

Reagovat
smazaný uživatel

je zbytečné psát jak se tady zesměšňuješ, jelikož to děláš sám každým svým příspěvkem...

Reagovat
smazaný uživatel

J přesně to je jako kdybychom fandili i Red scumum

Reagovat
smazaný uživatel

No tak merenguesi hral tabulkove nejlepsi tym sveta proti Barcelone.Navic v zapase Bar.-Real se z 90 min. 30 provalelo.A rozhodci v Premier a Primera jsou jako den a noc cehoz by sis mozna vsiml,kdyby jsi vydrzel celych 90min.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl krásnej zápas, ty kluby nemůžou za to, kdo je píská. Ale já nikomu svůj názor nevnucuju, někomu se to běhání kluků v trenýrkách a show v PL líbí. Já upřednostňuju fotbal .

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych dodal, že PL skoro nesleduju. Občas se těším na nějakej šlágr, ale to bývá takovej průjem, že bych se styděl do toho dávat takový prachy .

Reagovat
smazaný uživatel

a proč tedy sem vlastně píšeš ty své průjmy......asi začnu také přispívat svými odbornými postřehy pod články o Primera Division....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen přijď, s tebou se pobavíme .

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Radin

Uff já sem tak rád,že mě baví fotbal jako takovej a nemusím řešit,jestli je to Anglická liga nebo Španělská,sami se tím omezujete :-))

Reagovat
smazaný uživatel

to není o oemzení ale o vymezení....

Reagovat
-Kopy-

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

včera to bylo kdo nasimuluje výš vyhrál,což barca,messi sám spadne a keita dostane rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil dal góla :))

Reagovat
Radin

Tak pro United je to prostě smutné,před padesáti lety smrt hráčů,dneska prohra,prostě na to datum se nikdy nemůže vzpomínat jinak,než na nejhorší doba United

Reagovat
smazaný uživatel

cawte..kde sa da pozerat na inernete rozne zapasy...alebo cez ktory program..

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty jsi tady ještě chyběl....

Reagovat
smazaný uživatel

ty co mas proti mne??

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně tu prudíš....

Reagovat
smazaný uživatel

tak si nevsimaj..

Reagovat
smazaný uživatel

www.kuszotv.pl a musis si stahnout program ktery najdes na seznamu kdyz zadas:jak sledovat zapasy na internetu zadarmo?tak tam se ti objevi stranka arsenalfc.cz nebo tak nejak podobne...a tam na to jen kliknes a vsechno se ti to tam stahne........mej se

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal bez mozgu. Ale nato sme si uz urcite u tejto ligy zvykli.

Reagovat
-Kopy-

Jo jo, Racing - Atlético daleko lepší a kvalitnější zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

taky hráli jen rusáci proti španělákům, jen naivka by čekal jiný průběh.....

Reagovat
smazaný uživatel

Iny priebeh sme asi ani necakali. V Premier League je to standart, cest vynimkam.

Reagovat
smazaný uživatel

promluvil znalec.....až budu stejný neobjektivní magor jako vy, tak půjdu prudit pod tu vaší leteckou ligu....

Reagovat
smazaný uživatel

Magor je ten, co hodnoti podla par zostrihov a obcasneho zapasu a ty si ty. Ukazal si to nie len pri Valdesovi, ale aj inde.

Tento zapas bol proste hnus, u Premier League tak casty, cest vynimkam.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám na rozdíl od vás tolik soudnosti, že nechodím prudit tam čemu nerozumím........a s tím Valdesem - stále mi chceš tvrdit, že to je špičkový brankář?....

Reagovat
-Kopy-

bruce to ti to minule nestačilo ? stím valdesem ? tam v té diskuzi si se ztrapnil úplně nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bol trapas jak svin. Sice som nebol aktivny ucastnik diskusie, ale ako pozorovatel som sa dokonale bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ti nic netvrdil, ja som narozdiel od hlupuckeho bruca nehodnotil na zaklade par youtube zostrihov. A ak chces tym, co sa s tebou hadali, nieco povedat, tak im to povedz. Od tej vasej hadky si Valdes evidentne podla vykonov mohol len prilepsit.

Ty a sudnost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Valdese může považovat za kvalitního brankáře jen zaslepený a totálně neobjektivní fanatik Barcelony.....ale není to můj boj, jen jsem tehdy vyslovil ve vší slušnosti svůj názor a místní magoři se na mně sesypali, no aspoň jsem si tady o té vaší "španělské klice" udělal objektivní úsudek.......

Reagovat
-Kopy-

Já jsem fanoušek Valencie a s klidným svědomím můžu řící, že Valdes je kvalitní brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa na temu Valdes s tebou nemienim bavit, kedze si sam priznal, ze to moc nesledujes. Naviac Robinsona si svojho casu zaradil do prvej 5ky najlepsich brankarov sveta.

Slovo objektivita neber do huby, na chelseafc.cz, premierleague.cz ci tu som si toho precital dost. Je sice pekne, ze stojis za svojim klubom a kritizujes to, co ti nie je po chuti, ale objektivita sa s tebou spajat moc neda.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty víš co to je "objektivita"?......se tady stylizuješ do pozice jediného spravedlivého......začíná to být v tvém případě ale už dost trapná póza.....protože to je jen póza....

Reagovat
smazaný uživatel

"se tady stylizuješ do pozice jediného spravedlivého"

"no aspoň jsem si tady o té vaší "španělské klice" udělal objektivní úsudek"

Reagovat
smazaný uživatel

Este doplnim, ze raz sme sa zucastnili spolocnej diskusii tentokrat na gunners.cz, kde si mal opat tie svoje prehnane neobjektivne prispevky. Kedze si mi bol docela sympaticky, i ked nie vzdy som so vsetkym suhlasil na Chelseafc.cz, tak som ta upozornil, ze to prehanas, ze uz to je moc a ty sam si mne priznal, ze vlastne len podpichujes.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako mám před vzájemným derby zápasem dělat jiného na webu Ars*nalu?.....to je takový kolorit, na který se všichni vzájemně těšíme a užíváme si to .....protože to je náš boj, ne boj nějaké barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne si rob co chces, ale potom nepouzivaj v diskusii s inymi slovo objektivita a sudnost. Najlepsie na tom je, ze pomaly "kazdy druhy" na teba nadava, ale podla teba sa asi tesia. Ved si chlapec uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

každý druhý scum....meleš o něčem do čeho absolutně nevidíš.......

Reagovat
smazaný uživatel

Kto s tebou nesuhlasi, tak je scum. To je hold tvoja mensia inteligencia.

Fakta su jasne, na chelsea pises neobjektivne sracky, na premierleague pises neobjektivne sracky, na gunners pises neobjektivne sracky(sam si to priznal) a tu sa ti smial jeden za druhym, tak neber slovo objektivita do huby, pretoze ty si ten posledny, co ma pravo niekoho takto kritizova a hodnotit.

Ale od zaciatku diskusie je vidno, ze argumenty proste nemas, len stekas...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

....a víš vůbec o čem ¨se teď tady vlastně bavíš?......tvé subjektivní dojmy si nechej od cesty......až klesnu tak nízko jako jsi ty, tak začnu rozebírat tebe.....a věř, že se z toho opícháš

Reagovat
smazaný uživatel

"až budu stejný neobjektivní magor jako vy"...ty uz ma evidentne rozoberas, ale asi si nato nejak zabudol a preto si teraz mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

není nad to vytrhávat věty z kontextu.....takže ještě jednou a celou větou - až budu stejný neobjektvní magor jako vy, tak přijdu prudit pod Leteckou Ligu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nazval si ma neobjektivnym magorom a je uplne jedno, co potom nasleduje. Keby si napisal, ze sa tymto sposobom chovam ako neobjektivny magor, tak to je ine.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak na okraj - koukl jsem se na příspěvky pod vaší Leteckou Ligou - a nikdo vás tam neprudí, užíváte si tam ty vaše jednoslabičné výlevy......je zajímavé, že vy máte naopak nutkavou potřebu neustále prudit pod PL a brzdit tak případné zajímavé fotbalové rozhovory zde........jinak já tě nijak nenazval, tak ses nazval sám.....já mluvil čistě obecně, to že ses v tom poznal je jen tvůj osobní problém

Reagovat
smazaný uživatel

"až budu stejný neobjektvní magor jako vy"...a toto je ako co ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je nic neříkající vytržený kus textu ......

Reagovat
smazaný uživatel

Predmet(stavba vety) je z tej vety evidentny, takze zakecavat nemusis.

".já mluvil čistě obecně"...tak nabuduce nepouzivaj VY.

Snad uz to je aj tebe jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to jedno, obecne-konkretne, co ty vobec beries slovo objektivita do huby...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?......až budu stejně neobjektivní magor jako vy (kteří tady prudíte - tzn. ať si každý zemete na vlastním dvorečku), tak přilezu pod články o Letecké Lize a začnu se tam prudičsky bavit o nedostatečném náboji zápasů, o bezprecedentním protěžování tzv. velkých mužstev, o "native" diverech, o pěším fotbale, který mně nudí o nulové atmosféře na stadiönech, která mně nebaví.....atd.................takže až toto budu dělat, tak si můžeme podat ruku .....a bavit se jako rovný s rovným...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu asi fakt nechapes. Mne nevadi tvoja pripadna kritika na La Ligu, mozeme si vymienat argumenty a nazory, ako prudenie to nebierm. Tu vsak ide v prvom rade o to, ze spominas neobjektivneho magora(nepriame moralizovanie?) a sam sa zda sa nad sebou nezamyslas, tak co slovo objektivita beries vobec do huby ?

Reagovat
smazaný uživatel

"e tady stylizuješ do pozice jediného spravedlivého"...ja su to slovo objektivita so sebou nikde nespajal.

Reagovat
smazaný uživatel

už si zapomněl,jak slípky nedávno hráli proti těm "rusákům"?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolfc.tv Man-of-the-Match: Martin Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se,jeden z mála,kdo v tom zápase něco předvedl

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.. Škrťel byl skvělý..odvedl si svoje a neprohrával souboje. Stačilo to na to aby v zápase temném jako noc získal toto ocenění.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak mu tam asi Anelka zalehl ruku, to vypadalo zle, uvidíme, jestli to nebude nějaká zlomená kůstka

Reagovat
smazaný uživatel

jen čekám až ferguson zase s něčím příjde a bude svalovat vinu na vše možné jen ne na své hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100 chuchu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá mi to se nezeptat,nějaká příbuznost s Kyslíkem?

Reagovat
bakasa

No tak snad se zítra zadaří,porazíme Rovers a dostaneme se do "trháku", 5 bodů sice při 12 kolech do konce o ničem nerozhodne,nicméně trošku příjemněji by se nám dýchalo...tipuji 2:1...

Adebayooor,Adebayooooor give him the ball and he will score

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam se na ten zapas pekne natešenej,doufam ze to v klidu Ade rozhodne,nejakyho gola by moh pridat este Cesc.A Hlebinho se taky uz dlouho netrefil.

WE ARE TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Burce a Gonzalesl je jeden a ten stejný?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super vykon všichni.Ten Friedel me 2. polocas docela nasíral tema zakrokama

Ale nakonec se muzu jenom smát:)

Reagovat
herbage

Oba tymy makali plnejch 90 minut, rozhodci skvelej vykon, skoro nic nepiskal, hru zbytecne neprerusoval a zapas mel uplne pod kontrolou o cemz svedci i jedina zluta karta udelena za takticky faul na samem konci zapasu. Blackburn smutnit nemusi, nechal na hristi vse, dokonce v jistych pasazich nepucil Arsenalu mic i nekolik minut, a to uz je co rict, zvlast na jeho vlastnim stadionu. Zkratka prohral s prvnim tymem, to se stane. Cenim si take ze Arsenal nesetril sily pred zapasem s AC Milan a nasadil to nejlespi co mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

ono taky s 11 zranenejma hracema ti nic jinyho nezbejva

Ale bburny sme prehrali spolehlive.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele