26. kolo
09.02.2008 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Wigan Athletic 2:0

Sunderland vyhrál už čtvrtý domácí zápas v řadě a opět potvrdil, že je na svém hřišti skutečně velmi silný. Wigan i přes několik příležitostí gól vstřelit nedokázal, a proto si ze Stadium of Light odváží prohru 0:2.

Od začátku duelu se měli diváci na co dívat. Už ve čtvrté minutě byl velmi blízko gólu O’Donovan. Domácí záložník ale svou hlavičkou trefil pouze tyč. Dobře se uvedl také Wigan, o pár sekund později pálil nebezpečně z hranice pokutového území Scharner a svou ránu poslal jen těsně nad břevno. Obdobně si vedl na druhé straně také vysoký útočník Jones.

Po faulu na Taylora se hosté dožadovali penalty, ale rozhodčí Dean je nevyslyšel a nechal pokračovat ve hře. Pozornost domácího brankáře vyzkoušel Palacios, který vypálil zhruba ze 35 metrů a svou střelu poslal jen těsně nad. Nádhernou ranou se zaskvěla také nová posila Sunderlandu Phil Bardsley, rána byla nepřesná. "Černé kočky" se úvodního gólu ještě v prvním poločase dočkaly. Ve 43. minutě usměrnil centr Murphyho do brány Dickson Etuhu.

Wigan vstoupil do druhé půle velmi aktivně a jeho tlak vyvrcholil v 51. minutě břevnem Heskeyho. Latics se snažili s výsledkem ještě něco udělat a většina hráčů se snažila útočit, čímž vznikaly v obraně velké mezery a chyby. Tu první sice ještě Daryl Murphy nepotrestal, ale v 75. minutě nádhernou dalekonosnou střelou pojistil vedení svého týmu. Sunderland poté dovedl zápas do vítězného konce a připsal si již sedmou domácí výhru.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Moc dulezitej zapas o udrzeni se v PL . Doufam ze vyhodu domaciho prostredi Sunderland vyuzije na 100% a zvitezi ! tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats těží hlavně z domácích utkání. Myslím, že to nepřeruší ani v tomto souboji, jde přeci jen o hodně, vzhledem k vyhlídkám obou týmů. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že jim dáme co proto,tři body musí zůstat doma.Můj tip 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland musi zustat v PL ! tip:2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats to je ono,tři body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

druhej gól úžasné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele