26. kolo
09.02.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham United - Birmingham City 1:1

Pohárové ambice West Hamu se pomalu rozplývají. Ještě nedávno prohlašovali "Kladiváři", že se poperou Ligu mistrů, ale po prohře s Wiganem a remíze s Birminghamem budou určitě mluvit jinak.

Domácí hráči se ujali vedení už v 7. minutě. Premiérový gól v dresu Hammers dal Fredie Ljungberg, jenž neměl sebemenší problém dostat míč za záda Taylora. Ovšem po faulu Lucase Neilla na Jamese McFadenna zahrával samotný postižený pokutový kop a přesnou střelou do levého rohu nedal gólmanovi Greenovi v bráně šanci a vyrovnal. Po akci Ashtona s Bowyerem mohl dostat West Ham opět do vedení Etherington, gólman Taylor jej však vychytal.

Ani druhá půle moc vyložených příležitostí nenabídla. Diváci se dlouhou dobu skutečně nudili. Alespoň trochu vzruchu do hry vnesl domácí Anton Ferdinand, jenž si málem vstřelil vlastní gól. Birmingham byl gólu mnohem blíž než West Ham, jenže tu největší příležitost spálil Mikael Forssell, který poslal svou střelu mimo prostor tří tyčí. Dvě minuty před koncem tvrdým skluzem fauloval Bowyer hostujícího Johnsona a za svůj atak po právu viděl červenou kartu, čímž oslabil svůj tým. Zbývající minuty se už v poklidu dohrály a oba týmy si tak rozdělily po bodu. Blues sice stále čekají na první vítězství v roce 2008, ale díky remíze se konečně dostali ze sestupového pásma.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Kladivo uderi silne . tip.-3:1

Reagovat
Shevchenko

Taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři doma buší mocně, ale Blues už na druhou stranu venku měli několik zajímavých výsledků. Tak se nechám překvapit, v tomto utkání jsem neutrální, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna vec ! 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři si budou chtít spravit chuť a vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi spravedlivá remíza, jinak koukám, že bylo hotovo po čtvrthodině.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele