Anglická Premier League preview - 26. kolo

09.02.2008, 08:55, aktualizováno 11.02.2008, 08:14
Previews
Londýnský Arsenal může nasadit k možná rozhodujícímu trháku. Díky zaváhání Manchesteru United mají Kanonýři na čele tabulky stále dvoubodový náskok a pokud se jim dnes večer podaří porazit Blackburn, odskočí Red Devils již na rozdíl pěti bodů...
Aston Villa - Newcastle United  (sobota 13:45)
Newcastle tentokráte zavítá do Birminghamu, kde jej čeká tamní Aston Villa. Ta se stále nevzdala vidiny pohárové Evropy, takže uvidíme napínavé střetnutí.

Kevin Keegan se měl stát spasitelem Newcastlu a při svém nástupu sliboval navrácení trofejí na St. James Park, jenže to se mu v letošní sezóně. Navíc "Straky" na pohárové příčky stále ztrácejí velký počet bodů, a proto je velmi nepravděpodobné, že uvidíme Magpies v příštím ročníku Poháru UEFA.

Největším jejich letošním problémy je střelba branek. Zní to téměř neuvěřitelně, ale Newcastle s útočníky jako Owen, Viduka nebo Smith vstřelil první ligový gól roku 2008 teprve až v minulém kole. Autorem se stal právě anglický reprezentant Owen, čímž velmi potěšil svého trenéra. "Michael velmi tvrdě pracoval. Stejně jako v předchozích zápasech," chválil svého svěřence Kevin Keegan. "Neměl jsem o něho žádné obavy. Vždycky góly dával a pořád je také dávat bude. Stačí mu připravit nějaké šance," dodal.

Aston Villa sice v současnosti neřeší problém se špatnou ofenzívou, ale ani jí se poslední zápasy příliš nevydařily. Nyní cítí velkou příležitost na nápravu. Svěřence kouče O’Neilla nejvíce mrzela především poslední prohra na hřišti Fulhamu, kde Villans vedli, ale své vedení nedokázali udržet a Cottagers otočili na konečných 2:1.

Aston Villa se musí obejít bez Gabriela Agbonlahora, který si v minulém kole poranil zadní stehenní sval a minimálně ještě dva týdny bude mimo hru. Problémy s kolenem trápí Curtise Daviese a v jeho případě zatím není jisté, jak dlouho si nezahraje. Newcastlu budou chybět Ramage, Krul a Enrique. Z Afrického poháru národu se však již vrátil kanonýr Martins.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Jediné, co prozatím dělí v tabulce Sunderland od Wiganu, je skóre. Oba týmy v letošní sezóně posbíraly celkem dvacet tři bodů, shodně nastřílely také stejný počet branek (24), "Černé kočky" jich však inkasovaly o pět více než Latics, a proto jim patří horší šestnáctá pozice.

Sunderland se musí vypořádat s velkým počtem zraněných hráčů a vyhrát čtvrtý domácí zápas v řadě bude pro něj tentokrát skutečně těžké, jelikož v první lize Wigan ještě nikdy neporazil! Svěřenci kouče Roye Keana navíc nikdy svému nadcházejícímu soupeři nevstřelili jediný gól. Situaci irskému kouči znepříjemňují absence důležitých fotbalistů. Chybět bude především středopolař a bývalý záložník Manchesteru United Kieran Richardson, který v posledním zápase s Liverpoolem musel být vystřídán už po sedmi minutách. Zdravý není ani Liam Miller, Grant Leadbitter, Danny Higginbotham, Dwight York a Carlos Edwards. Dobrou zprávou pro Keanea je alespoň uzdravení Reida a návrat Etuha z Afrického pohárů národů, kde reprezentoval Nigérii.

Erik Hagen, jenž je ve Wiganu na hostování ze Zenitu Petrohrad, se konečně rozhodl. Na JJB Stadium by rád zůstal natrvalo. Jak sám přiznal, na život v Rusku si dodnes nezvykl. "Jsem z Anglie opravdu nadšený. Mně i moji přítelkyni se zde moc líbí, jelikož lidé jsou tu mnohem milejší než v Rusku," sdělil norský obránce. 32letý Hagen by si měl právě proti Sunderlandu odbýt premiéru. Na hřišti se s největší pravděpodobností ale nepotká s Mariem Melchiotem, který utrpěl zranění v přátelském zápase Holandska s Chorvatskem. Jeho místo zaujme někdo z dvojice Boyce – Taylor.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Birmingham City  (sobota 16:00)
West Ham sice trochu nečekaně podlehl v minulém kole Wiganu, tento výsledek jej už ovšem nezajímá a chce se soustředit pouze na zápas s Birminghamem. Ten naopak potřebuje body jako sůl, jelikož naposledy vyhrál téměř před měsícem a půl.

Tato nelichotivá šňůra se pochopitelně musela promítnout v tabulce, kde Blues klesli až na osmnáctou příčku. Jenže na lepší časy se pro tým Alexe McLeishe neschyluje ani nyní. Po zápase s Hammers je sice čekají dva domácí zápasy, ten první ovšem s Arsenalem a následně s Tottenhamem. Skotský stratég na lavičce Birminghamu se navíc bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Olivera Kapa, který bude pykat za pět žlutých karet. Volné místo po bývalém útočníkovi Juventusu by měl zacelit buď De Ridder nebo Gary McSheffrey. Mimo hru zůstává už jinak jen obránce Franck Queudrue.

Necelých 40 000 kilometru musel během týdne hned dvakrát překonat kapitán "Kladivářů" a australský reprezentant Lucas Neill. I přes náročnou cestu bude kouči Curbishleyemu k dispozici. Největší povyk v londýnském týmu způsobil ovšem Matthew Upson, který si v průběhu středečního večera odbyl premiéru v národním dresu Anglie. "Máme však v týmu několik dalších výborných fotbalistů, kteří by si zasloužili Capellovu pozornost," vzkázal Curbishley trenéru anglické reprezentace. "Za skvělé výkony by si pozvánku zasloužili především Anton Ferdinand, Mark Nobel a Dean Ashton," dodal.

Po těžkém začátku se situace s marodkou v kádru West Hamu značně změnila k lepšímu. V současnosti zranění nepustí na hřiště pouze tři hráče – Dyera, Parkera a Collinse.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Rozjeté Middlesbrough, jak by se mohlo podle tabulky zdát, nyní čeká víc než jen přijatelný soupeř. Jenže Fulham ukázal už v minulém zápase s Aston Villou, že se se sestupem smířit nechce a bude ještě tvrdě bojovat. Pro body si přijel také na sever Anglie.

Boro nyní žije přestupem Afonsa Alvese. Trenér Gareth Southgate doufá, že právě brazilský kanonýr utiší všechny nedůvěřivé fanoušky, kteří velmi těžce nesli odchod Jonathana Woodgatea do Tottenhamu. Southgatea potěšilo, že se prezident klubu Steve Gibson nebál investovat necelých třináct miliónů liber do přestupu.

"Musím prezidentovi poděkovat. Lidé se mě častokrát ptají, jaké jsou ambice týmu a nyní jim mohu říct, že budeme ještě hodně silní. Než postavíte kvalitní tým kousek po kousku, tak to nějakou dobu trvá, ale myslím si, že jsme se vydali správnou cestou. Pomalu, avšak jistě budujeme silný tým a Alves se stane jednou z jeho nejdůležitějších součástí," řekl Southgate.

Fulham i přes nesmírně těžce vydřenou výhru v posledním kole s Aston Villou zůstává na sestupové pozici. Ovšem už se na dostřel přiblížil týmům na zachráněných příčkách, navíc stačí jedna výhra a může se posunout na klidnější 17. místo. Jenže pro zápas s Boro bude postrádat Stalteriho, Bouazzu a Elliotta. Zda do duelu zasáhne americký útočník Brian McBride, se rozhodne pár hodin před výkopem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Derby County - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Derby by v zápase s Tottenhamem rádo prodloužilo svou bodovou sérii už na číslo 3. Tentokrát se ale s remízou spokojit nechce. Podaří se svěřenců Paula Jewella zastavit rozjeté "Kohouty"? Odpověď na tuto otázku budeme znát v průběhu sobotního večera.

Spurs chytili v posledních zápase skvělou formu a až na prohru v FA Cupu od Manchesteru United podávají stabilní výkony a stále sní o razantním vzestupu. Současná jedenáctá pozice totiž není pro tak ambiciózním tým, jakým Tottenham bezesporu je, uspokojivá. Navíc s příchodem Radka Černého do brány přišla jistota pro celou defenzívu. Český gólman inkasoval v posledních pěti ligových zápasech pouze tři branky, přičemž všechny dostal od týmů "velké čtyřky". Ten poslední jej však mrzí určitě dodnes. "Kohouti" totiž vedli až do čtvrté minuty nastavení nad Manchesterem United, jenže pak se po rohovém kopu dal vlastní branku Dawson a ze senzační výhry sešlo.

"Berani" teprve v posledních dvou kolech dokázali bodovat dvakrát za sebou, i když vybojovali pouze remízy. Po domácím nerozhodném výsledku 1:1 s Manchesterem City získali bod také v Birminghamu, záchraně se přesto ani trochu nepřiblížili. Ovšem proti Tottenhamu se jim daří, zvláště na domácím hřišti. Z posledních pěti vzájemných zápasů vyhráli dva, ale i přesto mají celkově nezávidihodné skóre 5:12, které kazí především prohra 0:4 z prvního letošní střetnutí.

Ani tomuto zápasu se nevyhýbají absence. Více jich je na straně hostů, kteří budou postrádat Benta, Assou-Ekotta, Balea a zřejmě také Ledleyho Kinga. Derby nemůže počítat se službami trojice Mears, McEveley a Davis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.80 - 3.50 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Reading  (sobota 16:00)
Šest zápasu, šest proher, tak to jsou poslední výsledky Readingu v Premier League. Ukončit tuto šňůru neuspokojivých výkonů přijede tým Marka Matějovského do Liverpoolu, kde jej přivítá Everton.

Ten se sice také v poslední době trápí, před pár dny se mu ovšem vrátili hned dva klíčoví hráči – Yakubu a stoper Yobo. Oba dva na Africkém pohárů národů reprezentovali Nigérii, která však vypadla už ve čtvrtfinále. Právě kanonýr Yakubu by měl Evertonu vrátit střeleckou pohodu, jelikož Toffees nevstřelili už přesně 318 minut branku.

Everton by rád zopakoval tři roky starý úspěch a opět se kvalifikoval do Ligy mistrů. "Z vlastních zkušeností víme, že dostat se do Champions League je nesmírně těžké. Skončit mezi prvními čtyřmi týmy vyžaduje také hodně štěstí," prozradil záložník Lee Carsley. "Dvě remízy v průběhu týdne nejsou špatné. Nyní se ale soustředíme pouze na zápas s Readingem, předchozími zápasy se již nezabýváme," dodal.

Za nezdařilé výkony z posledních zápasů přijal plnou zodpovědnost trenér Coppell. The Royals naposledy zvítězili 22. prosince a do Goodison Parku přijíždí pouze s jednobodovým náskokem na sestupové příčky. Reading v minulém kole prohrál s Boltonem 0:2 a Coppell po zápase jen dodal: "Nebylo to dobré."

"Víme, že to pro naše fanoušky není jednoduché, ovšem jednoduché to není ani pro mě. Jsem manažer, takže jsem odpovědný za to, jak poskládám tým a jak budeme hrát. Jestliže nejsme schopni bodovat, tak je to potom jenom moje chyba," dodal sebekriticky Coppell, který bude postrádat Conveye, Gunnarssona, Duberryho a Littla. Kvůli disciplinárnímu trestu nemůže hrát ani Ingimarsson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
Portsmouth, na hřišti soupeřů jeden z nejobávanějších týmů, tentokrát čeká zvedající se Bolton.

El-Hadji Diouf po odchodu Nicolase Anelky je největší útočnou hrozbou kouče Megsona, který jeho návrat z Afrického pohárů národů přivítal s otevřenou náručí. Po čtyřech zápasech by si tak měl opět zahrát v dresu Boltonu. Za to Abdoulaye Meite zůstává stále v Ghaně, jelikož jeho země, Pobřeží slonoviny, bude hrát o třetí místo. Do utkání nezasáhne ani Joey O'Brien a Gavin McCann.

Nedávno Megson odhalil, že v průběhu zimního přestupového období se snažil také on získat Jermaina Defoea jako náhradu za Anelku. Ten se však rozhodl jinak – zamířil právě do Portsmouthu. "Je talentovaný a skvělý střelec," chválil anglického reprezentanta Megson.

V Portsmouthu už je opět o něco veseleji. Kanu, Utaka, Bouba Diop se konečně vrátili kouči Redknappovi a budou opět k dispozici. S největší pravděpodobností do utkání ale nezasáhne od začátku útočník Milan Baroš a to i přesto, že v minulém kole podal dobrý výkon. Podle Redknappa je 26letý Čech unavený z přátelského zápasu s Polskem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.15 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 14:30)
Neděle nabídne fotbalovým fandům vypjaté derby městských rivalů – na Old Traffordu přivítají United konkurenční Manchester City. Fotbalová veřejnost považuje domácí Red Devils za jasné favority, což je vzhledem k jejich ambicím pochopitelné.

Navíc po minulém kole, kdy United remizovali s Tottenhamem a přepustili tak Arsenalu vedoucí příčku Premier League, si domácí nemohou dovolit ztrátu bodů a riskovat tím možné zvětšení zatím pouze dvoubodového náskoku Kanonýrů. Apetit Rudých Ďáblů by mohl povzbudit i fakt, že Cristiano Ronaldo byl vyhlášen nejlepším hráčem Premier League ze leden a Sir Alex Ferguson získal za stejný měsíc cenu pro nejlepšího manažera. Hostující Citizens jsou na tom oproti United mnohem hůř. V Premier League totiž naposledy vyhráli 2. ledna, v FA Cupu překvapivě podlehli Sheffieldu a vypadli tak ve 4. kole. Navzdory nedávným špatným výsledkům jsou ale Citizens stále ve hře o Ligu mistrů, když se nacházeji v ligové tabulce se 41 body na osmém místě a ztrácejí na čtvrtý Everton pouhých šest bodů.

Alex Ferguson se bude muset obejít bez zraněných Garyho Nevilla, Louise Sahy, Mikaela Silvestreho a Bena Fostera. Ďáblům nepomohou ani suspendovaní Rooney a Patrice Evra. Fergusonův protějšek Sven-Göran Eriksson má méně sveřenců, kteří nazasáhnou do derby. Chybět mu budou "pouze" Castillo, Johnson, Elano a Corluca. Naproti tomu ale hostům pomůže nová posila z Portsmothu – Benjani.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Ve 26. kole Premier League se na Stamford Bridge schyluje k velkému šlágru. Blues, momentálně třetí tým tabulky, totiž přivítejí Liverpool, který má nejspíše poslední šanci, aby se zapojil do boje o medailová umístění.

Oba manažeři, jak Avram Grant, tak Rafa Benítez, musí řešit několik absencí. Zatímco na straně domácích jde spíše v posledních týdnech o rutinní záležitost, když nemůžou počítat nyní již jen s trojící Afričanů Drogbou, Essienem a Kalouem, kteří jsou stále na Africkém poháru národů, tak na druhé straně se musejí Reds obejít hned bez sedmi hráčů, jak základní sestavy, tak širšího kádru. Z afrického šampionátu se již vrátil záložník John Obi Mikel a trenér Grant s ním může počítat. Do hry by se po šestitýdenní pauze mohl vrátit také Frank Lampard a po odpykání trestu je připraven Ricardo Carvalho. Naopak stále fit nejsou John Terry s Andrejem Ševčenkem.

Na druhé straně barikády musí vyřešit několik komplikací Rafa Benítez. Postrádat totiž bude hvězdného útočníka Fernanda Torrese, jenž si přivodil zranění v přátelském utkání za španělskou reprezentaci. Není to ale pouze Torres, kdo nemůže nastoupit. Mimo hru jsou také Voronin, Aurelio, Arbeloa, Agger, Babel a suspendovaný Xabi Alonso.

Souboj mezi Chelsea a Liverpoolem bude jubilejním 150. setkáním v Premier League. Ani jeden tým zatím letos klub z Big Four neporazil a může si tedy nedělním vítězstvím připsat cenný skalp. Domácí v posledním ligovém utkání s Portsmouthem ztratili možnost vytvořit nový klubový rekord v počtu vyhraných utkání v řadě ve všech soutěžích, když pouze remizovali 1:1. Stále ale v Premier League již osm zápasů v řadě nenašli přemožitele. A na Stamford Bridge v této soutěži neprohráli dokonce neuvěřitelných 75 zápasů, což je vskutku nevídaná bilance, která začala již před čtyřmi lety. K tomuto rekordu se vyjádřil i domácí manažer Avram Grant: "Každý rekord je dobrý. Téměř vždy to na vás vrhá pozitivní světlo, ale v některých případech to je na škodu, jelikož se bojíte prohrát. Předpokládám, že to proti Liverpoolu nebude vůbec jednoduché, ale věřím, že tento zápas zvládneme."

Reds skončili loňskou sezonu třetí, ale s hrozivou ztrátou 21 bodů na vítěze ManU. Letos ztrácí na vedoucí již bodů 17 a o 4. místo bojují ještě s dalšími čtyřmi kluby. Liverpool v posledním kole konečně prolomil sérii pěti nevyhraných utkání v řadě, když porazil 3:0 Sunderland.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Blackburn Rovers  (pondělí 21:00)
Dohrávkou 26. kola se je zápas Arsenalu s Blackburnem. Gunners díky zaváhání Manchesteru United mají šanci vypracovat si na špici tabulky už pětibodový náskok.

Kouče Wengera čeká skutečně nelehký úkol. Nemůže totiž už nyní jistě počítat se službami Diabyho, Van Persieho, Djouroua ani Denilsona. Nad starty Senderose, Gilberta, Flaminiho a brankáře Almunii navíc visí velký otazník. Ovšem hrát by již mohl klíčový stoper Kolo Touré, který v sobotním zápase jeho Pobřeží slonoviny s Ghanou nehrál a ihned po zápase sedl na letadlo a vrátil se zpět do Anglie.

Francouzského kouče na lavičce londýnského klubu těší aktuální forma Davida Bentleyho, který do Blackburnu odešel právě z Arsenalu. "Davidova kariéra se pěkně vyvíjí a já jsem za něj velmi šťastný," řekl Wenger. "V současnosti bych na jeho prodej nekývnul a nechal si jej v Arsenalu. Tehdy tu však bylo několik velkých hráčů, kteří byli lepší než on," vysvětlil Wenger.

Podobné problémy jako Wenger má také manažer Rovers Mark Hughes. Kromě řady zraněných nemůže počítat hned se třemi hráči kvůli disciplinárním trestům - Christopherem Sambou, Mortenem Gamstem Pedersenem a Davidem Dunnem. Problémy s kolenní šlachou na hřiště nepustí Andrého Ooijera a Stevena Reida. Návrat hlásí Ryan Nelsen. Přítelkyně Matta Derbyshirea co nevidět přivede na svět dvojčata, a proto Hughes anglickému útočníkovi dovolil kdykoliv za svou drahou polovičkou odcestovat.

Blackburn velmi nerad vzpomíná na předloňský debakl 2:6, který utrpěl právě na Emirates Stadium, ale v současnosti myslí na aktuální zápas. "Tento zápas bude pro můj tým velkým testem, jelikož Arsenal patří mezi nejlepší týmy celé Evropy," dodal Hughes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC25186152:1860
2.Manchester United25184349:1258
3.Chelsea FC25166338:1754
4.Everton FC25135740:2344
5.Liverpool FC241110340:1743
6.Aston Villa25118644:3341
7.Manchester City25118632:2841
8.Blackburn Rovers25109632:3139
9.Portsmouth FC25108735:2638
10.West Ham United24106829:2236
11.Tottenham Hotspur25781045:4129
12.Newcastle United25771128:4328
13.Middlesbrough FC25681122:3826
14.Bolton Wanderers25671226:3425
15.Wigan Athletic25651424:4023
16.Sunderland AFC25651424:4523
17.Reading25641530:5222
18.Birmingham City25561424:3721
19.Fulham FC253101225:4319
20.Derby County25161813:529

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokial viem, tak Enrique moze hrat a Martins je zraneny, tak urcite nenastupi. Ale z ACN prisli este Beye a Faye.

Reagovat
Zajda

Aston Villa - Newcastle United 2

Sunderland AFC - Wigan Athletic 1

West Ham United - Birmingham City 1

Middlesbrough FC - Fulham FC 1

Derby County - Tottenham Hotspur 2

Everton FC - Reading 1

Bolton Wanderers - Portsmouth FC 2

Manchester United - Manchester City 0

Chelsea FC - Liverpool FC 2

Arsenal FC - Blackburn Rovers 1

.

.

Většinou se shodnu s redaktorama, ale mám taky své tipy. Uvidíme. LFC YNWA

.

.

.

Čáo...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím až na United tam bude 1 a Chelsea-Live taky 1

Reagovat
Zajda

I to jemožný..Ale podlě mě City bude bojovat a s United se dá zahrát dobře....a Liverpool musí konečně se předvést tak proto dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to 2:0 udrzej

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
bakasa

Kádr Arsenalu sužují zdravotní problémy. Chybět z různých příčin bude asi celá 11 hráčů Gunners. Posudte sami.:

Rosicky (sval), Djourou (třísla), van Persie (sval), Senderos (koleno), Diaby(lýtko), Flamini( sval), Denilson (sval), Almunia (chřipka) Song, Toure, Eboue(repre). Uvidíme kolik marodů se dokáže dát do pondělí dohromady.

Reagovat
Zajda

Aaaa fanoušek Gunner že...koukám máš přehled...I tak by výhra neměla být větší problém

Reagovat
bakasa

já doufám že to nebude problém,ale je to vcelku nepříjemná situace,na stoperovi nastoupí pravděpodobně Gilberto nebo Hoyte,těžko říct kdo půjde na levou zálohu,Flamini hraje tuhle sezonu famozně,to je velká ztráta i když u něj si myslím že je šance že nastoupí,bude to těžkej zápas,Blackburn hraje velice dobře,ale věřím že to zvládneme.

Reagovat
fantomas

toure bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC na Ville prostě nemůže vyhrát....LFC bez Torrese je naprosto neškodný, takže žádná 2, ale tak maximálně ubetonovaná 0 ...a City na Traffordu nemají šanci, jelikož pro United to bude daleko více než jen derby zápas, taktže jasná 1...jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

správně,přsně si to vystihl,united nesmí už ztratit,a navíc proti city musí odčinit ztrátu z minule,porážku od nich při prvním záopase a především UCTÍT památku z mnichovské tragédie...a live bez torrese?to nemají nejmenší šanci....takže tutová jednička

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze Spurs nevyhraju...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že nemáš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne,je to futbal,stat sa moze hocico,ale ja som vsadil 3000 Sk na remizu...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud spurs remizují jsou to největší tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

proč?......Derby dobře posílili a jsou doma hodně nepříjemný soupeř.........což běžný místní Gloryhunter nikdy nepochopí...

Reagovat
smazaný uživatel

jako s těma kecama co mám tottenham by měli sfouknout derby jako svíčku,navíc jsou ted ve formě Spurs taktže jasná 2,pokud ne tak by se měli zamyslet:)bruce a co si ty ?čukotkář?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět co může s klasickým řadovým trotlem udělat tisk a pohled na tabulku...Spíš by ses měl dívat na zápasy a udělat si vlastní názor...

Reagovat
smazaný uživatel

to nmyslíš sebe že?to máš pravdu,proč si takhle nadáváš;)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi to nepochopil, je mi tě líto, pokud jsi to chtěl dětinsky obrátit proti mě, tak je to takový trapas, že je mi tě líto ještě víc ...

Reagovat
smazaný uživatel

no však si udělal svůj názor. Jeho názor byl, že když Tottenham prohraje tak jsou to tragédi. S čímž nesouhlasím, ale vzhledem k ambicím Tottenhamu je to pravda. Proti komu jinému vyhrát než proti beznadějně poslednímu??? svinpave ještě jsem nezažil aby si nesouhlasil s brucem. Seš asi pěkná vlezdoprdelka. a řadoví trotli jsme tady asi všichni, i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi sledoval v poslední době zápasy Derby, tak musíš vědět, že už ten výkonostní a kvalitativní rozdíl není ani zdaleka takový jak to ukazuje tabulka. Teď obrali doma o body MAnC, kteří jsou na tom lépe než Spurs, takže tady vyřvávat něco o tragédech je naprosto zcestné. I ten bruce tu přiznává, že by Spurs mohli ztratit a nic překvapivého by na tom nebylo, takže asi tak. A o tom vlezdoprdelkovství - jak něco takového mužeš říct zrovna ty?! Vždyť ty tu neustále horlivě přitakáváš a přihazuješ si komukoli, kdo má něco proti brucovi, i když je to úplná volovina. Źe s ním máš nějaké osobní problémy mě vůbec nezajíma, takže si tyto antipatie nevylívej na mě, jenom proto, že s ním mám někdy shodný názor. To pokaždé, když s někým souhlasím, mu zákonitě lezu také do prdele? Prosímtě, konečně si připusť, lidé mají různé názory a každému to nefunguje v hlavě stejně jako tobě, tudíž každý tu bruce nemusí nenávidět, ale může s ním naopak i souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

bruce má dobré názory, ale je šíleně arogantní. To nemám rád. Taky mě na něm štvou jeho neustálé urážky vůči Chelsea. A jelikož Chelsea fandím, tak asi nebudeme kamarádi. To je jasné. Bylo by to nepřirozené. A nepřitakávám odpůrcům bruce. Jenom se je někdy snažím bránit. Protože se vesměs neumí proti němu bránit. Tak proč bych si nepřisadil? když bruce často z každého dělá úplného debila. Derby se zlepšilo o dost. Nehrají nijak zle. Ale pořád se s nimi chtě nechtě musí počítat jako s outsidery. Na tom nic nezměníš. Protože sice hrají lépe ale bodová šňůra je pořád chabá na to aby se zachránili. Tým který má skore 13:52 ani jinak nemůžu brát, i kdyby hráli sebe líp. A sleduju dost často teď Tottenham. Řeknu to takhle: pro mne by bylo velké překvapení kdyby Derby uhrálo i jenom bod. A Man City tu nemusíš připomínat, protože za ně odpovídají jenom výsledky (často jenom doma), jinak hrají blbě. A pro mne osobně to překvapení nebylo, když remizovali s Derby. Jinak by to bylo u Tottenhamu, která své soupeře dusí (nejenom slabé i silné v čele s Manchesterem).. bohužel zatím doplácí na individuální chyby a selhání. Jinak je na tom herně daleko lépe než Man City a vůbec kdokoliv z adeptů na UEFU či dokonce místa pro předkolo LM. A teď krátce k tobě: s vlezdoprdelkovstvím jsem to přehnal, ale stejně je mi divné, že máš skoro všechny názory stejné jako on. Ale dobrá, asi smýšlíte stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, formu jakou někdy prosazuje své názory bych asi ne vždy použil, ale pro mě tohle není hlavní. Obsahově je to většinou v pořádku. A jinak se na ten zápas dívám a žádné dusení či sfoukávání svíček se nekoná, jde o maximálně vyrovnaný zápas, šance jsou na obou stranách, největší mělo asi Derby, bohužel Barnes nedokázal tváří v tvář Černému přesně zakončit. Spurs hrají (a to je i pro mě celkem překvapivé) docela tužku, jediný kdo obraně Derby zatápí je Lennon a občas Keano, Berbs překvapivě sedí hraje Bent a zatím nic nepředvedl. Samotný herní průběh mě právě ani moc nepřekvapuje, až na to, že Spurs hrají o trochu hůře než jsem myslel...Právě proto jsem tak zprvu reagoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsi ty své 3 litry raději vrazit na Sunderland, na 1 tam byl kurz přes 2 a je to daleko větší tutovka ........ale kdoví jak to všechno nakonec dopadne, bo je to kulaté...

Reagovat
smazaný uživatel

Sun-Wig 2 Mid-Ful 1 Der-Tot 2 West-Bir 1

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje 2:0 Goly:Anelka,J.Cole

LIVERPOOL IS SHIT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cha cha 0-0 dal som X

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude hodně zajímavé, ale doufám že to zvládneme......Glory Glory Man utd !!

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim po polocase 0:2 pro City.

Red DEBILS sou v haji po pondeli uz to bude o 5 bodu!

We are top of the league!

Reagovat
smazaný uživatel

proč united nemohli vyhrat to nepochopim kura zas ten usmoleny arsenal je prvni to neni možne

Reagovat
smazaný uživatel

A že ty si fanda LFC a přeješ ManWhoo, to zas nechápu já..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele