26. kolo
09.02.2008 16:00 CET
0 : 3
(0:0)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Tottenham Hotspur 0:3

Tottenham potvrdil roli favorita a i přesto, že se nemohl dlouhou dobu prosadit, si z Derby veze tři body. Skvělý výkon opět podal gólman Černý, který udržel čisté konto.

Průběh zápasu byl překvapivě vyrovnaný. Oba týmy dokazovaly, že v posledních zápasech chytily formu a jak Tottenham, tak Derby se dostávaly do několika gólových příležitostí.

Skóre málem otevřel už v 7. minutě hostující Darren Bent, jehož střelu Caroll vyrazil a anglický útočník se k dorážce nedostal. Irský gólman ve službách "Beranů" se ovšem musel opět vyznamenat o pár sekund později. Tvrdou ránu Keana z hranice pokutového území vyrazil alespoň na roh. Nechybělo moc a Derby mohlo od 23. minuty vést. Pearson prošel mezi dvěma obránci, přihrál Barnesovi, ten ale ve stoprocentní příležitosti selhal. Gólman Černý měl velké štěstí, že domácí záložník nemířil přesně. Poslední slovo první půle měl Tottenham. Po rohovém kopu pálil nad anglický reprezentant Jenas.

Caroll čaroval i ve druhém poločase. V 53. minutě fauloval Fagan Lennona a z následného přímého kopu našel O’Hara Huddlestona, který si míč zpracoval a nebezpečně vypálil, ovšem ani on na Carolla nevyzrál. První branka padla o čtrnáct minut později. Střelu Malbranqueho sice ještě jednička Derby vyrazila, ale k míči se dostal kanonýr Keane a úspěšně zakončil.

To však nebylo ze strany Tottenhamu vše. Po přihrávce Chimbondy se trefil obránce Kaboul a zvýšil na 2:0. Výhru potvrdil v nastaveném čase proměněnou penaltou Dimitar Berbatov.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Tottenham vyuzije duel s papirove slabsim Derby County a venku zvitezi ! tip.- 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se nám v posledních dvou zápasech podařilo vydolovat po bodu, tak v utkání s Tottenhamem to bude o dost těžší ! Kohouti mají docela formu a s tím se musí počítat. V podstatě ale můžeme hrát v klidu, protože od nás už nikdo nic nečeká, což by mohla být na druhou stranu výhoda. Takže věřím v remízu. Tip 1:1. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs navážou na dobré výkony a proti již odevzdanému Derby v poklidu zvítězí. Tip- 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

tip:1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham splnil roli favorita a zaslouzene zvitezil.....avsak zavahani west hamu zmirnilo stratu na 10 pozici na 5 bodů...ted porazime chelsea a uz se to poveze

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle výsledek sakra bolí ! Co dál dodávat ...... Snad ještě před definitivním sestupem uhrajeme pár bodů. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele