26. kolo
09.02.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Portsmouth FC 0:1

Milan Baroš nedal ani ve svém třetím zápase za Pompeys gól, o přestávce navíc byl manažerem Redknappem vystřídán. Jeho Portsmouth ale i bez něj v závěru vstřelil gól a potvrdil, že je na hřišti soupeřů jedním z nejsilnějších týmů ligy.

Ani jeden tým se od úvodních minut nehnal do útoku, takže k vidění byl nezáživný fotbal. Diváci děkovali za každou střelu. První a zároveň poslední šance prvního dějství, ze které mohl padnout úvodní gól, se zrodila v 31. minutě. Matthew Taylor, ještě nedávno hráč Portsmouthu, ale bránu Jamese zblízka minul.

Taylor se chtěl proti svému bývalému zaměstnavateli vytáhnout a také po přestávce se dral do zakončení. Největší příležitost však v 51. minutě spálil podobně jako v první půli, opět nedokázal zamířit přesně. Pompeys se nemohli dostat do gólové příležitosti, ba právě naopak. Bolton mohl několikrát strhnout vedení na svou stranu. Jenže nejprve volej Raziaka vyrazil James a když o pár minut nato nepropálil anglického gólmana opět ani Taylor, schylovalo se k bezbrankové remíze. Hosté byli však proti. V pokutovém území se do míče opřel záložník Lassana Diarra a svou tvrdou ránou propálil i brankáře Jaaskelainena. Skvělým zákrokem zachránil v závěrečných minutách výhru Portsmouthu opět James, který zneškodnil pokus Cahilla.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

Portsmouth z venku vozit body umi ! tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vychází mi remíza. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tip:2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele