Aktuality

Nasri může konkurovat Rosickému, bude hrát na křídle

Příchod francouzského záložníka Samira Nasriho do Arsenalu by přece jen mohl znamenat konkurenci pro kapitána české reprezentace Tomáše Rosického. Přestože Nasri v poslední době hrával v Marseille ve středu zálohy, trenér Kanonýrů Arséne Wenger ho údajně bude stavět na křídle, kde před zraněním hrával i Rosický.

Lyon shání útočníka, který vystřílí triumf v Lize mistrů

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas prohlásil, že klub je připraven utratit velké peníze za světového útočníka. Jako příklad uvedl Samuela Eto'a nebo Didiera Drogbu. Sedminásobný francouzský mistr chce letos konečně prorazit v Lize mistrů.

Ronaldinho: Díky Milánu jsem jako znovuzrozený

Brazilec Ronaldinho se cítí po nevydařené sezoně v dresu Barcelony díky nedávnému přestupu do AC Miláně jako znovuzrozený. Italský klub umožnil bývalému nejlepšímu hráči světa startovat na olympijských hrách a osmadvacetiletý záložník se nyní dostává zpět do formy na soustředění brazilského výběru v Singapuru.

Capello popřel, že chce po MS skončit u anglické reprezentace

Fabio Capello popřel zprávy, že hodlá u anglické reprezentace skončit za dva roky po mistrovství světa v Jihoafrické republice. Italský kouč dnes uvedl, že došlo k nedorozumění a on smlouvu do roku 2012 dodrží.

Herzog: Brückner je špička, proti němu jsem neměl šanci

Rakouský rekordman v počtu reprezentačních startů Andreas Herzog považuje nového trenéra národního týmu své země Karla Brücknera za špičkového kouče. S volbou souhlasí, i když sám po více než dvouletém působení ve funkci asistenta bývalého trenéra Josefa Hickersbergera doufal, že by se mohl stát novým reprezentačním koučem.

Rooney doufá v další úspěšnou sezonu

Náročnou sezonu plnou očekávání před sebou má Manchester United. Red Devils v uplynulém ročníku triumfovali v Premier League a v Lize mistrů, nyní budou získané pozice obhajovat. Útočník Wayne Rooney věří, že jeho tým před sebou má další úspěšnou sezonu...

Dokážu nahradit Makeleleho, věří Mikel

John Obi Mikel je přesvědčen, že může jít v Chelsea ve stopách francouzského veterána Clauda Makeleleho a jednou ho dokonce plnohodnotně nahradit.

Keržakov: Na 90 minut musím na Zenit zapomenout

Útočník Dinama Moskva Alexandr Keržakov, jedna z největších hvězd v historii Zenitu Petrohrad, dnes ve šlágru 15. kola ruské ligy poprvé nastoupí proti svému bývalému klubu. Na hřiště vyběhne i proti svému dlouholetému parťákovi Andreji Aršavinovi, se kterým tvořil jednu z nejúdernejších ofenzivních dvojic v ruském fotbale.

Robinson přestoupil do Blackburnu

Paul Robinson se po čtyřech letech loučí s Tottenhamem a míří do jiného klubu z anglické nejvyšší soutěže. 28letý brankář přestupuje za 3,5 milionu liber do Blackburnu, s nímž se dohodl na podmínkách pětileté smlouvy...

Vstřelím přes dvacet gólů, slíbil Yakubu

Nigerijský střelec ve službách Evertonu Ayegbeni Yakubu si do nové sezony vytyčil vysoký cíl – chce nastřílet minimálně dvacet branek. Loni tuto metu překonal o jeden zásah, čímž se stal nejlepším klubovým střelcem za posledních třicet let.

Maniche změnil názor, chce zůstat v Atletiku

Ještě před několika týdny to vypadalo, že Maniche v létě opustí Atletiko Madrid, nyní se situace změnila. Portugalský záložník se udobřil s trenérem klubu z hlavního města Španělska Javierem Aguirrem a rád by dodržel svou současnou smlouvu...

Alonso zůstane v Liverpoolu, Arbeloa odchází

Španělský záložník Xabi Alonso se chystá vyjednávat s Liverpoolem o nové smlouvě, která by mu měla zajistit další setrvání na Anfield Road. Podle posledních zpráv má ale k odchodu nakročeno obránce Alvaro Arbeloa.

Cannavaro nevyloučil, že prodlouží smlouvu s Realem Madrid

Jméno Fabia Cannavara je v médiích často spojováno s budoucím návratem do Neapole, k tomu ale nakonec nemusí vůbec dojít. Italský obránce si pochvaluje své působení v Realu Madrid a nevylučuje možné prodloužení smlouvy...

Villalonga propuštěn z Valencie, klub má obrovské dluhy

V kabině Valencie panuje po příchodu trenéra Unaie Emeryho vynikající atmosféra, ve vedení je situace zcela opačná. Majoritní vlastník španělského klubu Juan Soler dnes propustil nedávno přijatého konzultanta ohledně financí Juana Villalongu a dohodl se na prodeji svého podílu s Vicentem Sorianem...

Odborníci: Brücknera si váží více v zahraničí než doma

Doma není nikdo prorokem - tak lze shrnout první reakce českých expertů pro ČTK na nečekanou informaci, že trenér Karel Brückner povede rakouský národní tým. Brücknerův nedávný asistent a nynější hlavní kouč české reprezentace Petr Rada toho o plánech svého dřívějšího šéfa mnoho nevěděl, ale zase tak moc překvapen nebyl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele