Trezeguet jde dohrát kariéru do Emirátů

31.08.2011, 18:27
Aktuality
Slavný francouzský útočník David Trezeguet si na závěr přestupního období našel nové působiště, po loňském sestupu s Hérculesem podepsal jednoletou smlouvu s bohatým klubem Bani Yas ze Spojených Arabských Emirátů. Trezeguet podepsal smlouvu na jeden rok, přijde si na necelé dva miliony eur.

Trezeguet toho již v kariéře dokázal opravdu hodně, s Francií vyhrál mistrovství světa v roce 1998 i mistrovství Evropy o dva roky později, to dokonce sám rozhodl finálovým gólem v prodloužení. Do historie světového šampionátu se později zapsal ještě jednou, ve finále MS 2006 totiž v rozstřelu jako jediný neproměnil penaltu. Úspěchy slavil i na klubové scéně, s Monakem dvakrát vyhrál Ligue 1 a jednou francouzský Superpohár, s Juventusem pak slavil čtyřikrát ligu, jednou Serii B, kromě toho také dvakrát Coppu Italiu, dvakrát Supercoppu, podíval se i do finále Ligy mistrů. Dokonce se stal nejlepším hráčem i střelcem Serie A v jednom roce, to je úžasný počin. David Trezeguet tedy opravdu nemá nikomu co dokazovat.

Na závěr kariéry si tak ve svých třiatřiceti letech zvolil vynikající destinaci, po rozvázání smlouvy se španělským Hérculesem se stěhuje do SAE, kde bude v příští sezoně oblékat dres týmu Bani Yas. Ten již dříve získal další tři známé fotbalisty, v kádru najdeme Lucase Neilla, Grafiteho a Luise Jimeneze.

"Máme spoustu skvělých hráčů a je mi velkým potěšením oznámit, že se k ním dnešním dnem přidává David Trezeguet. Je to velký hráč s úžasnou kariérou, náš tým výrazně pozvedne. Byli jsme silní už i bez něj, ale s ním bude naše ofenziva nepřekonatelná," řekl mluvčí klubu Musad Al Harthy.

Autor: Michal Hruška / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hnus nemá řikat že chce domů, ikdyž jsou v emirátech velký prachy tak tímhle si to u mě pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Řebíček ho nepřivede

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Myslím, že měl ještě na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

celkem u mne klesl jako člověk...několikrát řekne že chce a půjde domů a pak tohle...(jinak obecně je mi fuk když jde hráč na konci kariéry pro prachy)

Reagovat
rel7

doufám že se za rok vrátí do Evropy nebo aspon do MLS

Reagovat
JacoBee

MLS...vedle hernyho :)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Aldeano

David Trezeguet

Mám ho rád. A je mi jeno kde hraje. Když tam chce, proč ne? Cannavaro tam šel taky

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele