Aktuality

Villeneuve očekává, že Thuram ukončí kariéru

Lilianu Thuramovi je 36 let a jeho kariéra se chýlila ke konci, kopačky na hřebík ale pověsí zřejmě o něco dříve. Toho názoru je alespoň prezident PSG Charles Villeneuve...

Barton dostane po propuštění v Newcastlu novou šanci

V Newcastlu United počítají s problémovým Joeym Bartonem, který příští týden opustí vězení, kde si odpykával půlroční trest za napadení. Kouč Kevin Keegan mu chce dát novou šanci.

Rummenigge předpovídá černou budoucnost, Klinsmann s ním nesouhlasí

Poté, co ve čtvtek německý antimonopolní úřad rozhodl o tom, že Německá fotbalová liga (DFL) musí znovu projednat lukrativní smlouvu o vysílacích právech, prohlásil Karl-Heinz Rummenigge, že německý klubový fotbal čeká černá budoucnost. Naopak jiný názor na věc má Jürgen Klinsmann.

27.07.2008 Aktuality 45 komentářů
Zaujalo nás

Lyon je dalším zájemcem o služby Samuela Eto'a z Barcelony

Český fotbalista Milan Baroš by se v brzké době mohl dočkat v útoku Lyonu další výrazné konkurence. Francouzský klub se totiž přidal k řadě zájemců o služby kamerunského střelce Samuela Eto'a, který je údajně na odchodu z Barcelony. Prezident klubu Jean-Michel Aulas potvrdil, že je se zástupci Barcelony v kontaktu.

Messi si přeje, aby Eto’o zůstal v Barceloně

Trenér Barcelony Pep Guardiola v klubu Samuela Eto’a nedrží, a tak může kamerunský střelec odejít. Jeho spoluhráči Lionel Messi nebo Xavi si však přejí, aby Eto’o dál hrál za katalánský klub.

Puygrenier přestoupil do St. Etienne

Výraznou posilu zadních řad získalo Saint-Etienne. Z konkurenčního Nancy přestoupil Sebastien Puygrenier, 26letý obránce, o něhož měly zájem třeba Zenit nebo Paris Saint-Germain. St. Etienne za něho údajně zaplatilo pět milionů eur.

Downing touží po Lize mistrů. Opustí Middlesbrough?

Stewart Downing připustil, že by mohl v budoucnu opustit Middlesbrough a zamířit do některého z větších klubů. Důvodem je touha zahrát si prestižní Ligu mistrů. Reprezentační záložník sice s Boro v únoru podepsal pětiletou smlouvu, ale není jasné, jestli ji dodrží.

Sunderland získal také Chimbondu

Sunderland pokračuje v posilování kádru před nadcházející sezonou. Dalším úlovkem manažera Roye Keana je obránce Pascal Chimbonda, jenž přichází z Tottenhamu Hotspur. Stejným směrem se nedávno vydal záložník Teemu Tainio.

Trenér Íránu přivezl tým do Česka, aby odkoukal techniku

Trenér íránské reprezentace Alí Daeí má velkou úctu k českému fotbalu. Před nedělním přípravným utkáním proti pražské Slavii dokonce prohlásil, že jeho svěřenci nastoupí proti jednomu z nejlepších týmů Evropy. Do Česka pak své svěřence přivezl prý proto, aby se přiučili technice.

Alvese těší debut za Barcelonu

Poprvé od svého příchodu ze Sevilly nastoupil obránce Daniel Alves za Barcelonu. Svůj debut si nemůže vynachválit, stejně tak jako spolupráci s Lionelem Messim.

Kaká z AC Milán neodejde, tvrdí agent

Gaetano Paolillo, hráčský agent Kaká, dnes potěšil všechny příznivce Rossoneri. Podle jeho slov má totiž tvořivý Brazilec touhu i nadále pokračovat v dresu AC Milán, se kterým by rád napravil zaváhání z minulé sezóny.

Most a Ústí nad Labem postoupily v Poháru ČMFS až po penaltách

Ve čtyřech z deseti dnešních zápasů prvního kola fotbalového Poháru ČMFS rozhodoval o postupujícím až závěrečný penaltový rozstřel. Ten také posunul do dalšího dějství severočeské druholigové celky Mostu a Ústí nad Labem, zatímco Dukla Praha prošla dál zásluhou vítězné branky v nastaveném čase. Jediný gól na hřištích divizních protivníků stačil k postupu HFK Olomouc i Karviné.

Friedel zamířil do Aston Villy

Aston Villa dotáhla přestup amerického veterána Brada Friedela, jenž na Villa Park míří z Blackburnu Rovers. Přestupová částka nebyla zveřejněna, ale spekuluje se o 2 milionech liber.

Manchester koupí Teveze. Může překonat rekord

Agent Carlose Teveze potvrdil, že Manchester United chce argentinského útočníka získat na trvalý přestup. Manchester se ale musí dohodnout se společností MSI, která hráčova práva vlastní. Tevez se může stát nejdražším hráčem v Anglii, až United přestup dotáhnou.

Ballack nebere Fergusonovy názory o stáří vážně

Německý záložník Michael Ballack se vysmál názoru trenéra Manchesteru United Alexe Fergusona, který si myslí, že Ballack a další hráči Chelsea jsou příliš staří na to, aby mohli bojovat o titul v anglické lize. Podle kapitána německé reprezentace nerozhoduje věk fotbalisty, ale důležité jsou jeho schopnosti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele