Aktuality

Briand: Jsme všichni na stejné lodi

Velké problémy má na začátku sezony Lyon, Olympique v letech nedávno minulých kraloval francouzské Ligue 1, letos se ovšem potácí ve druhé polovině tabulky. Útočník Jimmy Briand si ale z výsledků nedělá příliš těžkou hlavu a soustředí se na budoucnost...

Hondův agent: Když přijde velký klub, tak bude chtít odejít

Keisuke Honda loni přestoupil z Venla do CSKA Moskva a je možné, že se po roce bude stěhovat ještě do většího klubu. Japonský záložník podává vynikající výkony, povedl se mu i světový šampionát a jeho agent nevylučuje lednový transfer...

Vítězem ankety Zlatý míč ČR se stal popáté Petr Čech

Vítězem ankety Zlatý míč České republiky za sezonu 2009/10 se stal gólman české reprezentace a Chelsea Petr Čech. Na trůnu vystřídal Pavla Nedvěda a oslavil už pátý triumf v historii ankety, v které hlasují členové Klubu sportovních novinářů. Rekordmanem zůstává se šesti výhrami Nedvěd, jenž už ukončil kariéru.

Fillo musel nejdřív na šití, pak dal dva góly

Kuriózní zápas prožil Martin Fillo v dresu Stavangeru. V pondělním utkání norské ligy proti Strömsgodsetu si nejprve musel nechat zašít velkou tržnou ránu na hlavě. Ač otřesený, po návratu na hřiště pomohl dvěma góly k vítězství 3:1. Viking Stavanger tak ukončil sérii osmi zápasů bez vítězství.

Skotové vyrazili do Prahy bez Browna

Skotští reprezentanti odletěli z Glasgow do Prahy k pátečnímu kvalifikačnímu utkání o mistrovství Evropy s Českou republikou bez Scotta Browna. Záložník Celtiku bude doma léčit zranění kotníku, aby byl k dispozici pro úterní duel se Španělskem.

Liverpool se dočkal. Bude mít nového vlastníka

Vedení Liverpoolu FC potvrdilo, že se dohodlo na prodeji klubu s americkou společností New England Sports Ventures (NESV), která je mimo jiné majitelem baseballového klubu Boston Red Sox.

Jsem obětní beránek, stěžuje si Metzelder

Schalke prožívá velmi nepovedený start sezóny, který nejvíce odnáší Christoph Metzelder. Fanoušci zkušenému obránci neprominuli dlouholeté působení v dresu úhlavního rivala z Dortmundu a kritizují hlavně jeho. Metzelder kvůli tlaku okolí spolupracuje s psychologem.

Hubník si přeje, aby pohodu z Herthy zažil i v reprezentaci

Zápasy před padesáti tisícovkami diváků, boj v čele druhé ligy a defenzivní forma berlínské Herthy. To vše prý přispívá k pohodě, v níž se nachází reprezentační stoper Roman Hubník. Moc by si přál, aby stejně spokojen odjížděl i po nejbližších kvalifikačních zápasech se Skotskem a Lichtenštejnskem.

Jarolím Ružomberok nepovede, s klubem se nedohodl

Trenér Karel Jarolím zůstává po nedávném odchodu ze Slavie Praha bez angažmá. Čtyřiapadesátiletý kouč jednal s Ružomberkem, ale na spolupráci se s vedením šestého týmu slovenské ligy nedomluvil.

Ballack už si letos kvůli zlomenině nezahraje

Kapitán německé reprezentace a Bayeru Leverkusen Michael Ballack už si v tomto roce nezahraje. Bývalý záložník Chelsea utrpěl 11. září v utkání německé ligy proti Hannoveru zlomeninu hlavice holenní kosti a opakované vyšetření ukázalo, že zranění je oproti původním předpokladům vážnější.

Bednář cítí nevyhranost, ale věří, že se to do pátku zlepší

Útočník Roman Bednář bojuje před kvalifikačním dvojzápasem české fotbalové reprezentace proti Skotsku a Lichtenštejnsku s malým herním vytížením v klubu. Za West Bromwich nastoupil pouze v jediném z úvodních sedmi kol Premier League a ještě ani jednou v sezoně nestrávil na trávníku 90 minut.

Holloway: Připadáme si jako tuláci, kteří vyhráli v loterii

Fotbalisté Blackpoolu jsou příjemným překvapením anglické ligy. Po sedmi kolech jim patří devátá příčka a v čele s trenérem Ianem Hollowayem bohaté Premier League ukazují, že fotbal jde hrát i za velmi úsporných podmínek.

Krkič opět začne dávat góly, je přesvědčen Villa

Útočník Barcelony Bojan Krkič se v dosavadním průběhu sezony střelecky trápí, podporu mu ale vyjádřil jeho konkurent v útoku David Villa. Ten tvrdí, že je jen otázkou času, kdy se mladý forvard s balkánskými kořeny znovu rozstřílí.

Štajner se mezi reprezentačními zápasy rozloučí s Hannoverem

Čtyři měsíce čekal Jiří Štajner na rozlučkový zápas v Hannoveru, ale nakonec o něj málem přišel. Německý klub se rozhodl se svou dlouholetou oporou rozloučit benefičním duelem proti Liberci, ale do plánů vstoupila Štajnerova nominace na kvalifikační zápasy v národním týmu...

Zamparini chce do Palerma přitáhnout silného investora

Současný trend silného investora z Arabského poloostrova se zřejmě nevyhne ani italskému Palermu. Nynější prezident klubu Maurizio Zamparini tvrdí, že bez zahraniční podpory se jeho tým nemůže řadit mezi největší celky Serie A.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele