Aktuality

Kalouda: Porážka s CSKA byla pro Spartu hodně krutá

Ještě na jaře patřil do kádru pražské Sparty, přesto ve čtvrtečním utkání Evropské ligy fandil Luboš Kalouda spíše fotbalistům CSKA Moskva, odkud hostuje v druholigové Astrachani. Nejraději by však byl, kdyby zápas skončil remízou, ovšem nepovedený závěr přinesl Spartě porážku 0:3. Podle Kaloudy to je výsledek hodně krutý.

Arles má nového trenéra, Estevana střídá Hadžibegič

Letošní ročník francouzské nejvyšší soutěže zná jméno prvního odvolaného trenéra a při pohledu na tabulku Ligue 1 je poměrně snadné zjistit, kde se změna udála. V Arles definitivně skončil Michel Estevan, jehož nahradil Faruk Hadžibegič...

Kouč Příbrami bude známý až po víkendu, tým povedou asistenti

Nový kouč fotbalistů Příbrami po odvolaném Martinu Hřídelovi bude nejspíš známý až na začátku příštího týdne. Klubové vedení v čele s šéfem Jaroslavem Starkou ještě definitivně neuzavřelo s druholigovým lídrem Vlašimí dohodu o příchodu Romana Nádvorníka, o kterého aktuálně čtrnáctý celek nejvyšší soutěže od středy usiluje.

Veloso: Vím, že se mám ještě hodně co učit

Miguel Veloso byl v posledních letech pravidelně spojován s odchodem z lisabonského Sportingu a portugalskému klubu dal sbohem letos v létě. Se svou nabídkou uspěl Janov a 24letý záložník mu důvěru zatím nesplácí ideálními výkony, sám ale žádá všechny o trochu trpělivosti...

Ruský tisk: Sparta v koncovce nebyla soupeř, CSKA ji rozdrtil

Za přesvědčivé a drtivé označují dnes ruské listy vítězství moskevského CSKA nad pražskou Spartou ve čtvrtečním 2. kole Evropské ligy. Na stadionu na moskevském předměstí Chimki hosté podlehli 3:0, stejně jako předchozí soupeř Lausanne. Výše skóre je však po průběhu zápasu prý nezasloužené.

Adriano je v Římě spokojený. Zatím shazuje kila

Brazilec Adriano je v AS Řím spokojený. 28letý útočník se italskému vicemistrovi v létě upsal na tři roky a nyní odmítl spekulace, že by se mu v klubu nelíbilo. Adriano toho za AS zatím mnoho neodehrál, sám uznává, že fyzická kondice je pro něj stále problém.

V Liverpoolu si jsou jisti, že se Torres brzy rozstřílí

Liverpool se v nové sezóně trápí a jednou z příčin je střelecká forma Fernanda Torrese. Španělský útočník zatím vstřelil jediný gól a svoji smůlu neprotrhl ani včera v Evropské lize v Utrechtu. Torres se ale může spolehnout na plnou podporu spoluhráčů i manažera Hodgsona.

Messi převzal Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra Evropy

Hvězdný Lionel Messi dnes převzal Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra minulé sezony evropských lig. Zasloužil se o to 34 góly, kterými pomohl Barceloně k mistrovskému titulu. Stal se tak teprve čtvrtým fotbalistou v historii, kterému se podařilo získat všechny tři nejcennější individuální ocenění.

Sparťané po prohře: Byla krutá, ale soupeři jsme to darovali

Krutá, ale současně zasloužená prohra, kterou soupeři darovali jak na svátečním podnose svými hrubkami. Tak hodnotili sparťané dnešní vystoupení v utkání Evropské ligy, v kterém dlouho sahali po cenném bodu, ale nakonec jeli domů s hlavami dolů.

Benzema není zvyklý pracovat, prohlásil Blanc

Francouzský útočník Karim Benzema často slýchá na svojí adresu slova kritiky a kouč národního týmu Francie Laurent Blanc se nyní snažil v rozhovoru pro France-Soir vysvětlit proč. Útočník Realu Madrid prý není zvyklý pracovat.

Valencia oznámila snížení dluhu o 150 milionů eur

Prezident Valencie Manuel Llorente veřejně oznámil, že se jeho klubu podařilo v uplynulé sezóně 2009-2010 snížit dluhy o 150 milionů eur. I tak netopýři dál dluží astronomických 400 milionů eur.

Eto'o letos řádí. Může za to Benítez, říká Kamerunec

Loni byl ve stínu Diega Milita, ale letos je tomu přesně naopak. Samuel Eto'o konečně předvádí výkony, na které jsme byli zvyklí z jeho nejlepších let v Barceloně a letos svými góly táhne Inter. Svou fazónu naposledy potvrdil proti Werderu, kterému dal hattrick. Kamerunec si pochvaluje nového kouče Beníteze.

Petrouš chce Slavii zvednout a hlavně zlepšit ovzduší v kabině

Zlepšit atmosféru v kabině, posílit sebevědomí a být produktivnější, to jsou první cíle nového trenéra Slavie Praha Michala Petrouše. Na pozici hlavního kouče se z místa asistenta posunul ve středu po odstoupení Karla Jarolíma.

Terry: Abramovič se s jednou trofejí nespokojí, chce vyhrát všechno

Nestačí jen Premier League, nestačí jen Liga mistrů. Jak prozradil John Terry, majitel Chelsea Roman Abramovič stanovil do probíhající sezony jasný cíl - vyhrát vše, co se dá. Ligu mistrů zatím Chelsea nikdy nevyhrála.

Žigičovi se v Birminghamu zatím nedaří, McLeish je ovšem trpělivý

Nikola Žigič se protrápil působením ve Valencii a ani v Birminghamu mu zatím pšenka příliš nekvete. Vytáhlý srbský útočník se nedokázal probojovat do základní sestavy anglického klubu, manažer Alex McLeish ovšem věří, že jeho dny přijdou...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele