Aktuality

Sunderland má zájem o české reprezentanty Poláka a Plašila

Klub anglické Premier League Sunderland má zájem o české fotbalové reprezentanty Jana Poláka a Jaroslava Plašila. Napsal to dnes britský list Daily Mail.

Ve skotské nominaci je po návratu po zranění i obránce Caldwell

V nominaci skotské reprezentace na kvalifikační zápasy o postup na Euro 2012 s Českem a Španělskem (8. a 12. října) je i obránce Gary Caldwell. Osmadvacetiletý kapitán Wiganu přitom dosud v sezoně kvůli letním operacím kyčlí nastupoval jen za rezervu.

Van der Vaart zahodil penaltu, dal gól a pak musel pod sprchy

Nizozemský fotbalista Rafael van der Vaart už má ve své kariéře leccos za sebou, ale na středeční duel Ligy mistrů s Twente Enschede bude dlouho vzpomínat. Měsíc po svém příchodu z Realu Madrid do Tottenhamu prožil nejdivočejší zápas kariéry, během nějž nedal penaltu, otevřel skóre a chvíli nato se nechal vyloučit.

Důležitá výhra, shodli se Raúl a Huntelaar

Po více než pěti měsících konečně potěšili hráči Schalke své fanoušky na domácí půdě výhrou, která jim v tomto případě dává slušné vyhlídky na postup do osmifinále Ligy mistrů. Německý klub včera porazil 2:0 lisabonskou Benfiku a oddechli si i Raúl a Klaas-Jan Huntelaar...

Ruský tisk očekává, že Sparta bude pro CSKA těžkým soupeřem

Hráči i trenéři, které před dnešním zápasem Evropské ligy mezi CSKA Moskva a Spartou Praha cituje ruský tisk, očekávají, že český mistr bude pro favorizovaný domácí celek těžkým soupeřem. "V Moskvě nejspíše bude remíza," předpověděl v listu Sport-Express bývalý trenér petrohradského Zenitu i Sparty Vlastimil Petržela.

Kouč Brém se divil: Eto'o se Sneijderem měli narozeniny?

Werder Brémy čeká v základní skupině A Ligy mistrů těžká práce. Po domácí remíze s Tottenhamem včera německý klub dostal čtyři branky na hřišti Interu Milán, obhájce trofeje. Trenér Thomas Schaaf nebyl vůbec spokojený, to domácí po zápase hýřili úsměvy.

Emery byl i přes prohru s United spokojený

Valencia včera v Lize mistrů prohrála doma s Manchesterem United 0:1, trenér Unai Emery ale svůj tým chválil. Zamlouvalo se mu vše - kromě výsledku. Manažer Rudých ďáblů Alex Ferguson si tří bodů ze španělské půdy cení.

Lichtenštejnci povolali na zápas s Českem všechny své opory

Trenér reprezentace Lichtenštejnska Hans-Peter Zaugg povolal na říjnový duel s Českou republikou v kvalifikaci o ME všechny své opory. V jednadvacetičlenné nominaci je i záložník Martin Büchel, který se do národního týmu vrací po trestu. Po roční absenci je v týmu i útočník Thomas Beck.

Italské kluby budou v Evropské lize napravovat zklamání z 1. kola

Italské celky vstupují do druhého kola základních skupin Evropské ligy s cílem napravit zklamání z úvodních duelů, v nichž ani jeden ze čtyř týmů nezvítězil. Juventus však bude mít v Manchesteru City těžkého soupeře, naopak výhry se očekávají od Sampdorie v souboji s Debrecínem a od Palerma, které hostí švýcarské Lausanne.

Bílek: Skotsko bude mít proti nám psychickou výhodu

Trenér české reprezentace Michal Bílek připustil, že v utkání kvalifikace mistrovství Evropy se Skotskem bude mít soupeř psychologickou výhodu. Češi totiž potřebují vyhrát, aby udrželi reálnou naději na postup. Podle trenéra se právě v tomto zápase ukáže vnitřní síla týmu a to, jak se hráči umějí vypořádat s tlakem.

Beckham neplánuje další hostování v Evropě

David Beckham neplánuje v dohledné budoucnosti další hostování v Evropě. Anglický záložník se chce v nadcházejícím období dostat do formy v americké MLS, kde působí v celku Los Angeles Galaxy.

Fotbalisté budou od pátku přestupovat jen přes internet

V pátek začne fungovat nový elektronický systém FIFA, který bude sloužit klubům při mezinárodních přestupech hráčů. Měl by zabránit praní špinavých peněz pomocí fiktivních transferů a také přispět k omezení neschválených přestupů nezletilých fotbalistů.

Chovanec: Jeden hráč CSKA má hodnotu jako celá Sparta

Ruské kluby se svou kvalitou blíží těm nejlepším v Evropě a už začínají klepat na brány vítězů Ligy mistrů. To tvrdí před čtvrtečním soubojem s CSKA Moskva v Evropské lize trenér sparťanských fotbalistů Jozef Chovanec.

Jarolím ve Slavii skončil, dočasně ho nahradí Michal Petrouš

Fotbalisty Slavie Praha již nevede kouč Karel Jarolím. Přestože o víkendu vedení klubu nepřijalo jeho rezignaci, dnes už Jarolím trénink mužstva nevedl. Vedení klubu jmenovalo novým trenérem mužstva dosavadního asistenta Michala Petrouše. Tým povede zatím do konce podzimní části.

Kadlece zastihla zpráva o nominaci na moskevském letišti

Údiv a také velké odhodlání vyvolala na tváři útočníka Václava Kadlece informace o tom, že je v nominaci národního týmu pro kvalifikační zápasy se Skotskem a Lichtenštejnskem. Zprávu mu sdělili novináři ve chvíli, kdy čekal na moskevském letišti Domodědovo na odbavení u pasové přepážky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele