Aktuality

Trenér Panathinaikosu rezignoval, pak vzal svá slova zpět

Panathinaikos včera neměl problémy s Ergotelisem a v poklidu vyhrál 4:1, po utkání se ovšem odehrálo jedno menší drama. Hlavním aktérem byl trenér řeckého klubu Nikos Nioplias, který původně měl v plánu na svou funkci rezignovat, hodně brzy si ale vše rozmyslel a i nadále zůstává u kormidla aténského týmu...

Jovetič se podrobil druhé operaci, hrát bude nejdříve v dubnu

Nucená absence Stevana Jovetiče bude ještě delší, než se původně předpokládalo. Talentovaný černohorský reprezentant se dnes dopoledne v Německu podrobil další operaci kolenních vazů a přijde prakticky o celou sezonu...

Reprezentace se začala připravovat na zápas se Skotskem

Česká reprezentace se sešla před klíčovým kvalifikačním zápasem se Skotskem a následným utkáním s Lichtenštejnskem. Nikdo z hráčů nepřijel zraněn, bez potíží dorazil i dnešní čerstvý třicátník Tomáš Rosický. Tři hráči chyběli.

De Jong zlomil Ben Arfovi nohu, nizozemský kouč ho vyřadil z týmu

Francouzský fotbalista Hatem Ben Arfa si z nedělního zápasu v dresu Newcastlu proti Manchesteru City odnesl zlomeninu lýtkové i holenní kosti po tvrdém zákroku Nigela de Jonga. Pětadvacetiletý nizozemský hráč svým jednáním popudil reprezentačního kouče Berta van Marwijka

Příbram povede trenér Nádvorník z Vlašimi

Novým trenérem fotbalistů Příbrami bude Roman Nádvorník, který nahradí odvolaného Martina Hřídela. Vedení klubu se dohodlo na uvolnění sedmatřicetiletého kouče z Vlašimi, která po deseti kolech vede bez porážky druhou ligu.

Dovalil zůstane u jednadvacítky další čtyři roky

Trenér reprezentace do 21 let Jakub Dovalil dnes prodloužil smlouvu až do konce roku 2014. Kontrakt bude navíc automaticky prodloužen, pokud se jednadvacítka probojuje na evropský šampionát v roce 2015. Na pokračování spolupráce se dohodl se svazem těsně před důležitou baráží s Řeckem o postup na ME v příštím roce.

Manzana těší, jak Sevilla pod jeho vedením začala

Nový trenér Sevilly Gregorio Manzano zatím může být spokojený, Andalusané zatím zvládli oba zápasy pod jeho vedením. Ve čtvrtek přivezla Sevilla v Evropské lize výhru z Dortmundu, včera zvládla těžký zápas španělské ligy proti Atlétiku Madrid.

Klopp odmítá řeči o dortmundském titulu: Tepve začal říjen

Dortmund se udržel na vítězné vlně i ve včerejším utkání proti Bayernu Mnichov, obhájce titulu porazil 2:0 a fanoušci žlutočerných se topí v euforii. Z výkonů BVB má velkou radost trenér Jürgen Klopp, řeči o titulu ale zatím rázně odmítá.

Zatím nejsme nejlepší tým na světě, říká Mourinho

José Mourinho se včera večer dočkal zatím nejvyššího vítězství v pozici trenéra Realu Madrid, Bilý balet doma rozstřílel Deportivo La Coruňa 6:1. Portugalského kouče výhra potěšila, zdůraznil však, že má před sebou s týmem stále spoustu práce.

Wenger: Zápas byl důkazem, že můžete hrát dobře a prohrát

Chelsea porazila ve šlágru sedmého kola Premier League Arsenal na 2:0 a po šesté výhře v sezoně si pojistila první místo v tabulce. Po zápase vládly v obou táborech odlišné pocity. Brankáře Čecha potěšila efektivita "Blues", manažer hostů Wenger byl zklamaný z neproměněných šancí svého týmu.

Komňacký: Další ztráta by byla pro nás vstupenkou do hry o sestup

Jablonec dnes porazil Ústí nad Labem a trenér František Komňacký si po tomto duelu hodně oddechl. Kouč také novinářům přiznal, že nálada v kabině před zápasem nebyla ideální a vážnost situace se na jeho svěřncích podepsala.

Kotal dostal dodatečný dárek k narozeninám

Brněnský trenér Karel Večeřa má chuť u týmu setrvat i po další prohře, která mužstvo znovu přišpendlila k ligovému dnu. Nejméně do úterního večerního zasedání představenstva klubu jistotu však rozhodně nemá.

Úpadek francouzských reprezentantů má zastavit pomoc psychologa

Francouzská reprezentace, která na mistrovství světa skončila už v základní skupině, se pokusí zastavit svůj úpadek pomocí psychologa. Rozhodl o tom nový trenér Laurent Blanc.

Novým manažerem Leicesteru se stal Eriksson

Sven-Göran Eriksson před sebou má další výzvu, trenér s vousatými úspěchy se stal novým manažerem Leicesteru City. Druholigový anglický klub vše oficiálně potvrdil dnes...

Pohled na tabulku je v tuto chvíli pěkný, pochvaluje si Allegri

Milánské AC včera vydřelo všechny body v Parmě a po dlouhé době se nachází tam, kde si ho všichni jeho fanoušci přejí vidět - na čele tabulky, i když pouze dočasně. Současné postavení týmu si pochvaloval i jeho kouč Massimiliano Allegri, který také vyzdvihl jedinou branku utkání...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele