Aktuality

Cassano kvůli hádce s prezidentem v Sampdorii nejspíš skončil

Dny italského útočníka Antonia Cassana v janovské Sampdorii jsou zřejmě sečteny. Osmadvacetiletý kontroverzní fotbalista se pohádal s prezidentem Riccardem Garronem a vedení klubu chce s hráčem ukončit smlouvu.

Můžeme se měřit s každým, věří Delneri

Juventus po hodně rozpačitém začátku sezóny začal pravidelně sbírat body a dnes ho čeká těžká zkouška - zápas na půdě AC Milán. Trenér Luigi Delneri věří, že Stará dáma je schopna na hřišti rivala uspět.

Di Natale by rád zaznamenal sto ligových branek v dresu Udinese

Antonio Di Natale měl podobně jako celé Udinese hodně pomalý start do nové sezony a v posledních letech tradiční účastník Serie A se dokonce potácel na dně ligové tabulky. To už neplatí a 33letý útočník tak může myslet lehce i na jiné věci - jednou z nich je cíl dát za Udinese sto ligových branek...

Z vyhlášeného spalovače šancí Petržely se v Plzni stává střelec

Oběma gólům, které v páteční předehrávce 14. kola první Gambrinus ligy proti Teplicím vstřelil plzeňský záložník Milan Petržela, pomohlo štěstí. Před první trefou k němu míč doputoval před branku po záhadné teči, při druhé zase zaskočil hostujícího gólmana Grigara nečekanou ránou do rohu branky. Z vyhlášeného spalovače šancí se začíná stávat spolehlivý střelec.

Baník Ostrava bude trénovat Marko

Fotbalisty Ostravy bude trénovat Karol Marko. Vedení Baníku se na jeho uvolnění dnes dohodlo s Banskou Bystricí, kterou čtyřiačtyřicetiletý kouč momentálně vede. Tým převezme příští víkend po domácím utkání s Plzní.

Vrba si pochvaloval výkon, Plíšek litoval nepovedeného úvodu

Plzeňský trenér Pavel Vrba si pochvaloval, že po nezdaru v Mladé Boleslavi jeho tým znovu vyhrál. Západočeši na domácí půdě porazili Teplice 4:2 a pojistili si vedení v tabulce.

Vyšetřování korupce volbu pořadatelů MS neohrozí

Volba pořadatelů mistrovství světa ve fotbale v letech 2018 a 2022 se i přes vyšetřování údajné korupce členů exekutivy FIFA uskuteční podle plánu 2. prosince. Informoval o tom prezident FIFA Sepp Blatter po dvoudenním zasedání výkonného výboru.

Italové mají za nedohraný zápas se Srbskem výhru 3:0

Italští fotbalisté vyhráli kontumačně 3:0 utkání kvalifikace mistrovství Evropy se Srbskem, které bylo 12. října v Janově předčasně ukončeno kvůli řádění fanoušků hostů. Srbové navíc musejí odehrát jeden zápas bez diváků. Rozhodla o tom dnes disciplinární komise UEFA, která potrestala obě strany.

Čeká nás těžký zápas, ví před duelem s Twente Rutten

Každý ligový zápas začíná za stavu 0:0 a uvědomit by si to měli především hráči PSV Eindhoven, kteří před necelým týdnem vyprovodili Feyenoord Rotterdam výsledkem 10:0. Na svěřence Freda Ruttena nyní čeká daleko těžší výzva v podobě duelu s Twente a kouč nizozemského klubu to moc dobře ví...

Na novém postu se cítím dobře, hlásí tahoun Lazia Hernanes

Skvělý obchod v létě udělalo Lazio. Římský klub chtěl dát zapomenout na hodně nevyvedenou sezonu 2009/2010 a jedním z jeho tahounů se měl stát Hernanes. Mladý brazilský záložník přišel ze Sao Paula a úvod sezony se mu, podobně jako celému klubu, povedl...

Ronaldinho se po roce a půl vrací do brazilské reprezentace

Útočník Ronaldinho se po osmnáctiměsíční pauze vrací do brazilské fotbalové reprezentace. Trenér Mano Menezes nominoval hráče AC Milán k přípravnému utkání s Argentinou, které se uskuteční 17. listopadu v Dauhá.

Pinto nakonec dostal od UEFA trest na dva zápasy

Barcelona přišla na dva zápasy Ligy mistrů o náhradního brankáře Josého Manuela Pinta. Disciplinární komise UEFA gólmana potrestala za to, že minulý týden při zápase s Kodaní úmyslně zmátl soupeřova útočníka v brejku, aby si myslel, že je v ofsajdu.

Del Piero: Buď prodloužím v Juventusu, nebo zkusím zahraničí

Už sedmnáct let obléká Alessandro Del Piero pruhovaný dres turínského Juventusu. V poslední době se ale musí stále častěji zabývat otázkou, zda v klubu zůstane i nadále. Podle svých slov má na výběr ze dvou možností. Buď podepíše v klubu novou smlouvu, nebo odejde do ciziny. Přestup do jiného italského celku s jistotou vyloučil.

Rooneyho zranění kotníku je vážnější, léčba přesáhne tři týdny

Zranění kotníku anglického fotbalisty Wayna Rooneyho je vážnější, než se zdálo. Podle listu The Guardian léčba pětadvacetiletého útočníka přesáhne původně odhadované tři týdny.

Sneijder prodloužil smlouvu, v Interu zůstane do roku 2015

Nizozemský záložník Wesley Sneijder prodloužil smlouvu v Interu Milán až do roku 2015. Podle italských médií by si měl šestadvacetiletý hráč za rok vydělat pět milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele