Potvrzeno. Kaká se vrací z Realu Madrid do AC Milán

02.09.2013, 09:39
Aktuality
Brazilský záložník Kaká se po nepříliš vydařeném čtyřletém působení v Realu Madrid vrací do AC Milán. Rossoneri dnes ráno všechno oficiálně potvrdili. Káká v Miláně podepíše dvouletou smlouvu, přičemž kývnul na snížení platu na čtyři miliony eur ročně.

Všechny tři strany jsou domluveny. Real Kaká pustí zadarmo, peníze může dostat pouze za bonusy na základě hráčových výkonů. 31letý záložník nyní letí do Milána, kde jej čeká zdravotní prohlídka.

Kaká přišel do Madridu v roce 2009 z AC Milán za tehdy rekordních 68 milionů eur. Ve Španělsku se i vinou zranění neprosadil, boj o místo v sestavě však dlouho odmítal vzdát. Rossoneri se jej několikrát neúspěšně pokusili získat.

Až v minulých dnech se rozhodl odejít. V Miláně Kaká naváže na předešlé šestileté působení, během kterého s klubem vyhrál Ligu mistrů, italskou ligu i mistrovství světa klubů.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (367)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele