Aktuality

Ronaldinho je v Miláně spokojený, odcházet nechce

Ronaldinho je poslední dobou často spojován s odchodem z AC Milán, čemuž hodně pomáhá i fakt, že mu současná smlouva vyprší po letošní sezoně. Brazilský reprezentant s podpisem nového kontraktu příliš nepospíchá, to ovšem rozhodně neznamená, že má v úmyslu z italského klubu odejít...

Pudil čeká, že Dánové více prověří českou defenzivu

Jako lídr belgické ligy dorazil k přípravnému duelu české reprezentace v Dánsku obránce Genku Daniel Pudil. V klubu zažívá skvělý podzim, neodmyslitelně patří do základní sestavy a věří, že se mu bude dařit i v letošní derniéře národního týmu.

Olič z Bayernu si po operaci osm měsíců nezahraje

Chorvatský fotbalista Ivica Olič z Bayernu Mnichov si po operaci kolena v sezoně už nezahraje. Německý klub sice doufal, že jednatřicetiletý útočník stihne konec aktuálního ročníku, podle lékařů ale Oliče čeká osmiměsíční pauza.

Stanner si po zápase v Českých Budějovicích pochvaloval produktivitu

Mladá Boleslav zabrala v Českých Budějovicích a vyhrála 3:1. Její kouč Karel Stanner uznal, že v úvodu to v Českých Budějovicích na výhru jeho svěřenců příliš nevypadalo.

Kadlec si zase užívá dobrý podzim a věří v lepší konec sezony

Michal Kadlec si přesně po roce opět užívá boj na špici německé bundesligy. Bayer Leverkusen je nejbližším pronásledovatelem vedoucího Dortmundu a Kadlec si vybavuje loňský podzim, kdy se jeho klub dokonce stal půlmistrem. Na jaře však zkolaboval a zavděk musel vzít až čtvrtým místem.

Hübschman si pochvaluje podzimní sezonu v Šachtaru Doněck

Ve výborném rozpoložení přicestoval na sraz české reprezentace před středečním přípravným utkáním v Dánsku defenzivní záložník Tomáš Hübschman. S Šachtarem Doněck vede o deset bodů ukrajinskou ligu a v Lize mistrů má po výhře nad Arsenalem nakročeno k postupu ze skupiny.

Trenér Panathinaikosu Nioplias odstoupil

U fotbalistů Panathianikosu Atény skončil trenér Nikos Nioplias. Na lavičce řeckého mistra ho podle agentury AP dočasně nahradí polský kouč Jacek Gmoch.

O Dzsudzsáka se zajímá Juventus, potvrdil agent

Balázs Dzsudzsák již delší dobu válí za PSV Eindhoven a čtvrtá sezóna by mohla být tou poslední, kterou odehraje za nizozemský klub. Maďarského křídelníka sleduje hned několik evropských klubů a jeho agent Jozsef Vorosbaranyi přiznal, že už několik měsíců je v kontaktu s Juventusem...

Blanc již ve svém týmu nevidí žádné velké hvězdy

Francouzi už podle reprezentačního trenéra Laurenta Blanca nemají žádné velké hvězdy. Čtyřiačtyřicetiletý mistr světa a Evropy proto vyzval mladé hráče, aby dali přednost vlastnímu zlepšování před rychlým výdělkem.

Reprezentace poletí do Dánska kompletní včetně Limberského

Česká reprezentace odletí ke středečnímu přípravnému utkání do Dánska i s plzeňskými hráči Davidem Limberským a Milanem Petrželou, kteří na dnešní sraz týmu dorazili se zdravotními problémy. Podle trenéra Michala Bílka je pravděpodobné, že do zápasu budou v pořádku.

Jeleń byl znovu na operaci, chybět bude dva měsíce

Auxerre bude v následujících týdnech znovu chybět Ireneusz Jeleń. Polský útočník má stále problémy s kolenem a dnes se podrobil operaci, po níž bude chybět dva měsíce. Prozradil to trenér AJA Jean Fernandez...

Bednář je nespokojený. Zájem o něj má Hull

Útočník Roman Bednář je nespokojený v anglickém klubu West Bromwich Albion a mohl by odejít do druholigového Hull City. Napsal to britský list The Daily Mirror, podle něhož se Hull snaží získat českého reprezentanta na hostování. Jednání by měla začít už tento týden.

Dortmund předstihneme, věří kouč Bayernu van Gaal

Bayern Mnichov včera porazil Norimberk 3:0 a posunul se na šesté místo tabulky. Trenéra Louise van Gaala potěšila předvedená hra i výsledek, zkušený Nizozemec věří, že jeho tým dokáže obhájit mistrovský titul. Na vedoucí Dortmund nyní Bayern ztrácí dvanáct bodů.

Rossoneri slaví výhru. Musíme se zlepšit, zní z Interu

Včerejší milánské derby skončilo výhrou AC, který tak vede italskou ligu a na Inter má náskok šesti bodů. Vítězové si pochvalovali, jak těžké utkání zvládli, obhájci titulu uznali, že nehráli dost dobře.

Mareš: Vypadá to, že moje góly nosí Teplicím smůlu

Přestože teplický Jakub Mareš potvrdil, že se mu proti Příbrami nebývale daří, po remíze 1:1 byl hodně zklamaný. Zvláště když soupeř srovnal až v závěru zápasu. Prý za to ale může právě Marešův gól, který podle něj přinesl týmu smůlu. Když se totiž trefil naposledy proti Mladé Boleslavi, ta také v závěru vyrovnala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele