Aktuality

Berbatov: Nemohu uvěřit, že jsem dal v Anglii pět gólů

Bulharský útočník Dimitar Berbatov se dnes zapsal do historie Premier League, když v utkání Manchesteru United proti Blackburnu vstřelil pět branek. Berbatov se stal teprve čtvrtým hráčem v historii ligy, který se v jednom utkání trefil pětkrát. Před ním to dokázali jen Jermain Defoe, Alan Shearer a Andy Cole.

Clásico může rozhodnout ligu, míní Casillas

První Clásico letošní sezóny se nezadržitelně blíží, Barcelona v pondělí večer hostí Real Madrid. Brankář Bílého baletu Iker Casillas přikládá letošnímu duelu mimořádnou důležitost. Vzhledem k vyrovnanosti obou týmů může podle něho Clásico rozhodnout o držiteli mistrovského titulu.

Manažer Evertonu Moyes láká Beckhama

Manažer Evertonu David Moyes nabízí angažmá slavnému anglickému záložníkovi Davidu Beckhamovi. Toho čeká příští rok podle smlouvy poslední sezona v týmu Los Angeles Galaxy.

Neuer budoucnost ještě neřešil, první možností je Schalke

Manuel Neuer patří mezi nejlepší brankáře současnosti a je otázkou, jak dlouho ještě bude působit v Schalke. Německý reprezentant má v Gelsenkirchenu smlouvu do konce příští sezony, nevylučuje však, že dojde k jejímu prodloužení...

Nesmíme polevit, ví moc dobře kouč Espanyolu Pochettino

Příjemným překvapením letošního ročníku španělské Primera Division jsou výkony a výsledky Espanyolu. Barcelonský klub se letos nepohybuje ve druhé polovině tabulky, po dvanácti kolech mu totiž patří čtvrtá příčka. Trenér Mauricio Pochettino ovšem nehodlá usnout na vavřínech...

Freiburg zatím ohledně Cisseho nikdo nekontaktoval

Velmi dobrou formu má letos Papiss Demba Cisse. Senegalský útočník hájí barvy Freiburgu a má velký podíl na zatím úspěšné sezoně německého klubu. Svými výkony si řekl o pozornost Fulhamu, vedení Freiburgu ale zatím nedostalo žádnou nabídku...

Palop na konec kariéry nemyslí, je připraven pokračovat několik let

Brankáři mají ve světě velkého fotbalu delší životnost, než drtivá většina hráčů z pole a jedním z důkazů je i Andres Palop. 37letý španělský gólman hájí barvy Sevilly a ani v takto pokročilém věku se rozhodně ještě nechystá pověsit rukavice na hřebík...

Stávkující skotské rozhodčí zastoupí arbitři z jihu Evropy

Skotskému fotbalovému svazu se nepodařilo zažehnat stávku tamních rozhodčích, kteří budou bojkotovat víkendové zápasy prvních čtyř ligových soutěží. Všechny zápasy nejvyšší soutěže však proběhnou podle stávajícího programu, jen je budou rozhodovat arbitři a jejich asistenti z Lucemburska, Izraele, Portugalska a Malty.

Elmander táhne Bolton, Coyle očekává jeho setrvání v klubu

Rekordní posila Boltonu Johan Elmander se na západě Anglie dlouho hledal, v právě probíhající sezoně však znovu našel střeleckou slinu a s osmi ligovými góly je druhý v tabulce střelců, což pochopitelně vzbuzuje zájem velkoklubů. Manažer Trotters Owen Coyle si formu švédského útočníka pochvaluje a je odhodlán udržet ho v týmu.

Zimní přípravu oživí Tipsport liga a zahraniční kempy

Obvyklé schéma má u českých ligových mužstev zimní příprava, v níž se budou připravovat na druhou část sezony. Většina týmů v novém roce začne trénovat od 3. ledna.

Střeštík je na testech v německém Wolfsburgu

Brněnský fotbalista Marek Střeštík je v těchto dnech na testech v německém Wolfsburgu. S kádrem loňského mistra bundesligy absolvuje několik tréninků a fyzických testů, příští týden se pak bude rozhodovat o tom, zda bude Wolfsburg s Brnem jednat o přestupu.

Downing apeluje na vedení. Villa prý potřebuje pět nových hráčů

Aston Villa letos zatím nenaplňuje předpoklady ambiciózního celku, který se bude rvát o evropské poháry a nejen vedení klubu tak vyhlíží otevření zimného přestupového okna. Podle záložníka Stewarta Downinga bude tým potřebovat až pět nových tváří, aby udržel kontakt s předními celky Premier League.

Po návratu Buffona možná bude Storari uvažovat o odchodu

Brankář Marco Storari se po zranění Gianluigiho Buffona stal jedničkou Juventusu, jenže dlouho očekávaný návrat mistra světa z roku 2006 se rychle blíží. Pokud Storari opět usedne jen na lavičku náhradníků, bude uvažovat o změně dresu.

Skotsko se na náhradu stávkujících sudích dotazovalo i u ČMFS

Skotský fotbalový svaz hledá náhradu za stávkující rozhodčí a dotazoval se i na Českomoravském fotbalovém svazu. Generální sekretář ČMFS Rudolf Řepka však Skotům zatím nemohl vyjít vstříc, jelikož rozhodnout musí až výkonný výbor, který zasedá v úterý.

Lo Monaco: Nabídku Juventusu za Maxiho zvážíme

Catania v zimě nechce prodat útočníka Maxiho Lopeze, přesto může šestadvacetiletý hráč už brzy odejít. Generální manažer Pietro Lo Monaco přiznal, že zváží případnou nabídku od Juventusu, který se o Lopeze zajímá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele