Aktuality

Zlatý míč získá jeden z trojice Messi, Xavi, Iniesta

O Zlatý míč FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2010 se budou ucházet hráči Barcelony Andrés Iniesta, Lionel Messi a Xavi. Trojici finalistů ankety, v níž hlasují novináři, trenéři i hráči, dnes oznámila FIFA.

Tým se stále může hodně zlepšovat, varuje Lasarte

Po téměř pěti letech se včera v San Sebastianu hrálo znovu velké baskické derby, proti sobě se postavily Real Sociedad a Athletic Club a zápas nakonec vyzněl lépe pro nováčka letošního ročníku španělské ligy. Ten vyhrál 2:0, odpoutal se v tabulce od svého rivala a poskočil na šestou příčku...

Čech si s roztrženým obočím připadá jako boxer

Petr Čech si ze sobotního utkání anglické ligy mezi Chelsea a Evertonem odnesl dva stehy. Lékaři mu museli zašít tržnou ránu nad levým okem, kterou mu kopačkou způsobil záložník Evertonu Tim Cahill. Sám Čech svoji aktuální vizáž přirovnal k filmovému boxerovi Rockymu.

Můj nejlepší den tohoto roku, hodnotil po zápase s Cagliari Mutu

Adrian Mutu má konečně důvod rozdávat úsměvy, rumunský útočník se před několika týdny konečně vrátil na hřiště a včera jediným gólem rozhodl zápas s Cagliari. 31letý fotbalista následně neděli 5. prosince označil za nejlepší den tohoto kalendářného roku...

Houllier by rád do Aston Villy přivedl Owena

Aston Villa bude v zimě posilovat, na konkrétní jména si ale fanoušci ještě budou muset počkat. Kdyby se splnilo přání manažera Gérarda Houlliera, do Birminghamu by se přesunul Michael Owen, v současnosti útočník Manchesteru United.

Allegri: Stále je před námi dlouhá cesta

Tabulce itaské Serie A i nadále vládne AC Milán a potvrdil to včerejší zápas s Brescií. Rossoneri si tříbodový zisk zajistili už v prvním poločase, v němž nováčkovi letošní sezony nasázeli tři branky...

Flores: Během jednoho týdne jsme spadli z nebe do pekla

Hodně mizerný týden za sebou má Atlético Madrid. Klub z hlavního města Španělska doma v minulém kole Primera Division nestačil na Espanyol, ve středu si zadělal na vyřazení z Evropské ligy a neuspěl ani včera, když prohrál 0:2 na půdě Levante. Trenér Quique Sanchez Flores dokonce mluví o krizi...

Schweinsteiger odolá vábení Realu i Chelsea, zůstane v Bayernu

I když by německého fotbalistu Bastiana Schweinsteigera chtěly získat Real Madrid, Manchester United, Chelsea i Inter Milán, šestadvacetiletý záložník zůstane podle všeho věrný Bayernu Mnichov. Podle listu Bild by měl do Vánoc podepsat s německým mistrem novou smlouvu do roku 2016.

Magath: Musíme najít sami sebe

Vedení Schalke v týdnu vyjádřilo důvěru trenérovi Felixi Magathovi a ten se mu se svým týmem včera okamžitě odvděčil. Klub z Gelsenkirchenu v duelu dvou nejlepších týmů loňské bundesligové sezony porazil Bayern Mnichov 2:0 a dal tak zapomenout na potupný pětibrankový debakl z Kaiserslauternu...

Sport: Slavii nejspíš opustí i záložník Jaroslav Černý

Ve Slavii končí i záložník Jaroslav Černý. Jednatřicetiletý středopolař sice od vedení pražského klubu dostal nabídku nové smlouvy, ale kvůli výrazně nižšímu platu ji nepodepíše. Černý to řekl v dnešním vydání deníku Sport.

Eto'o může být počtvrté nejlepším fotbalistou Afriky

Kamerunský střelec Samuel Eto'o útočí na rekordní čtvrté vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Kanonýr Interu Milán je v užší pětičlenné nominaci spolu s obhájcem titulu Didierem Drogbou z Pobřeží slonoviny, jeho krajanem Salomonem Kalouem, Asamoahem Gyanem z Ghany a Seydouem Keitou z Mali.

O Rosického má prý zájem Aston Villa

O záložníka Tomáše Rosického z Arsenalu má velký zájem trenér konkurenční Aston Villy Gérard Houllier. Napsal to dnes britský deník Daily Mail s tím, že agent českého reprezentanta byl tento týden viděn v tréninkovém areálu birminghamského klubu.

Messi a spol. spěchali na vlak. Odložený zápas se hraje

Výprava Barcelony se dnes musí dopravit k utkání na hřišti Osasuny. Zápas měl být kvůli stávce leteckých dispečerů odložen, španělský svaz ale vyhověl námitce Osasuny a hrát se bude. Pro Katalánce to znamená nečekané problémy, do Pamplony musí narychlo vlakem a autobusem.

Konec se blíží. Giggse čeká další rozhodování

Záložník Manchesteru United Ryan Giggs začíná přemýšlet o příští sezóně. Buď ještě bude hrát, nebo v létě svoji skvělou kariéru ukončí. 37letý Welšan nechce své rozhodnutí uspěchat, nicméně neskrývá, že nyní je pověstné pověšení kopaček na hřebík blíž než loni.

Tymoščuk: Pokud bude možnost, tak zůstanu

Anatolij Tymoščuk měl před několika měsíci v úmyslu opustit Bayern Mnichov, nyní jsou jeho plány diametrálně odlišné. Ukrajinský defenzivní fotbalista je v bundesligovém klubu velmi spokojen a nebrání se podpisu nové smlouvy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele