Aktuality

Náš příklad může ostatním dodat odvahu, říká Rauball

Borussia Dortmund nedávno prodloužila spolupráci s trenérem Jürgenem Kloppem a po uplynulém víkendu je jasné, že ve vestfálském klubu zůstane i další výrazná osoba spojená s úspěchem žlutočerných. Prezidentem klubu byl opětovně zvolen Dr. Reinhard Rauball...

Lokomotiv Moskva odvolal po sezoně trenéra Sjomina

Lokomotiv Moskva, kde působí český brankář Marek Čech, odvolal po nepovedené sezoně zkušeného trenéra Jurije Sjomina. Bývalý kouč ruské reprezentace byl propuštěn dva dny po skončení sezony, v níž jeho svěřenci obsadili páté místo. Médiím to řekla prezidentka klubu Olga Smorodská.

Real, Mourinho, Alonso a Ramos dostali tresty za úmyslné karty

Trenér Realu Madrid José Mourinho dostal jednozápasový trest a pokutu 40 tisíc eur za úmyslné vyloučení Sergia Ramose a Xabiho Alonsa v Lize mistrů. Oba hráči dostali od disciplinární komise UEFA pokutu 20 tisíc eur, španělský klub musí zaplatit 120 tisíc eur.

Doba hájení skončila, musíme začít vyhrávat, prohlašuje Jagielka

Stoper Evertonu a anglický reprezentant Phil Jagielka tvrdí, že pouze samotní hráči mohou za současné potíže tradičního liverpoolského klubu. Toffees z patnácti zápasů dokázali vyhrát jen tři, což je staví do nelichotivé záchranářské pozice. Od sestupových vod je totiž dělí pouhé dva body.

Jednání ztroskotala, hráči v Itálii budou za dva týdny stávkovat

Hráči italské Serie A budou 11. a 12. prosince stávkovat. K protestu se rozhodli poté, co opět ztroskotala jednání hráčské unie AIC s vedením Serie A o podmínkách nové kolektivní smlouvy.

Džeko: Na diskuze o přestupu je zatím příliš brzy

Spekulace ohledně budoucnosti kapitána Wolfsburgu Edina Džeka se s blížícím přestupovým obdobím dostávají do popředí většiny evropských fotbalových médií. Sám útočník ale prý s nikým o svém příštím angažmá zatím nejednal. Bývalý útočník Teplic tvrdí, že momentálně se soustředí jen na povinnosti ve Wolfsburgu.

Trapp dal Slavii výpověď, ostatní hráči prý dostanou část dluhu

Obránce nebo záložník Petr Trapp dal ve Slavii kvůli dluhům ze strany klubu výpověď a rozhodl se obrátit na arbitrážní komisi. Podle agenta Ondreje Chovance jeho klientovi Pražané už čtyři měsíce neposlali základní mzdu a dluží mu i bonusy z předešlých sezon. Vedení klubu věří, že ostatní hráči k podobnému kroku nesáhnou.

Adriano se chce prosadit v Římě, odchod ale nevylučuje

Adriano v létě přestoupil z Flamenga do AS Řím a jeho působení u Giallorossi rozhodně není povedené. V souvislosti s tím se mluví o jeho dalším návratu do Brazílie a sám hráč něco podobného nevylučuje, pro tuto chvíli je pro něho ale prioritou italský klub...

Higuaína trápí bolesti zad, zřejmě bude muset na operaci

Fotbalisty Realu Madrid po pondělním debaklu 0:5 od Barcelony zastihla další špatná zpráva. Útočník Gonzálo Higuaín zřejmě bude muset na operaci s bolavými zády a královskému celku bude delší čas chybět.

Carragher musí s ramenem na operaci a mimo bude až tři měsíce

Obránce Jamie Carragher z Liverpoolu musí s vykloubeným ramenem na operaci. Délka jeho absence se tak protáhne minimálně na tři měsíce. Dnes o tom informoval Liverpool na svém webu.

Bruce: Mensaha obdivuji

Sunderland se i přes prohru ve Wolverhamptonu drží v horní polovině tabulky Premier League. Manažer Black Cats Steve Bruce ale před zápasem na Molineux Stadium musel řešit nepříjemnou komplikaci v podobě zranění obou stoperů základní sestavy.

Evropská liga může ve středu poznat dalších devět postupujících

Evropská liga může ve středu poznat dalších devět postupujících do vyřazovací fáze. Rozhodnout se nemůže jen o druhém postupujícím ze skupiny G, naopak v ostatních skupinách může být už ve středu jasno.

Valencia se zázračně uzdravuje po zlomenině nohy

Fotbalista Antonio Valencia z Manchesteru United by se po zlomenině kotníku mohl objevit na trávnících již na konci ledna. Původně přitom měl být ekvádorský reprezentant mimo hru až do konce sezony, ovšem jeho zranění se léčí překvapivě rychle. A to i díky americkému Národnímu úřadu pro letectví a vesmír (NASA).

Mourinho: Barcelona je hotový produkt, Real čeká dlouhá cesta

Nejtěžší porážku kariéry musel v pondělí překousnout kouč fotbalistů Realu Madrid José Mourinho. Zatímco před sedmi měsíci slavil na hřišti Barcelony ještě jako trenér Interu Milán postup do finále Ligy mistrů, tentokrát by na zápas na Nou Campu nejraději zapomněl.

Gary Lineker byl kanonýrem i gentlemanem k pohledání

Padesátiny oslaví 30. listopadu bývalý anglický kanonýr Gary Lineker, který si zahrál i za slavnou Barcelonu a několik let byl oporou i kapitánem anglické reprezentace. Během kariéry nastřílel téměř 250 gólů v různých soutěžích a k tomu přidal 48 branek v 80 zápasech reprezentace. Úctyhodné je také to, že během své kariéry nedostal ani jednu žlutou či červenou kartu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele