Aktuality

Rivaldo se příští rok vrátí k fotbalu v dresu celku Mogi Mirim

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo se příští rok vrátí na trávníky. Osmatřicetiletý záložník bude hrát za celek Mogi Mirim ze Sao Paula, ve kterém je už dva roky prezidentem.

Pirés se vrací do Anglie, podepsal Aston Ville

Francouzský záložník Robert Pirés bude až do konce sezony hrát za Aston Villu. Sedmatřicetiletý fotbalista se do Premier League vrací po čtyřech letech strávených ve Villarrealu. Španělský klub Pirése propustil po skončení minulé sezony a od té doby byl někdejší mistr světa a Evropy bez angažmá. V posledních týdnech trénoval ve svém bývalém působišti Arsenalu.

Bojujte proti rasismu, vyzývá Balotelli

Mario Balotelli včera zažil další nepříjemný večer. V přípravném duelu v rakouském Klagenfurtu, kde hrála Itálie s Rumunskem, se totiž proti němu obrátily zády oba tábory fanoušků a pískaly na něj. Někteří diváci dokonce měli připravené transparenty. Balotelli nyní fotbalový svět burcuje, aby mu pomohl v boji proti rasismu.

Van der Vaarta bych raději viděl v Arsenalu, říká Van Persie

Ostře sledované North-London derby se blíží. Pro zraněními sužovaného Robina van Persieho může být utkání s Tottenhamem prvním zápasem sezony, do něhož nastoupí v základní sestavě. Logicky se tak na duel těší a hodnotí tým svého rivala v čele s možná nejpovedenějším přestupem Premier League za poslední roky Rafaelem van der Vaartem.

Podle Felipeho Mela ještě Juventus na Scudetto nemá

Juventus je na tom o poznání lépe, než minulou sezónu a fanoušci Staré Dámy by rádi po dlouhých letech slavili Scudetto. Felipe Melo však krotí očekávání. Podle brazilského záložníka totiž ještě Juventus na titul nemá, všichni musí nadále tvrdě pracovat.

García si je vědom očekávání, konkurenci v Espanyolu vítá

Co dokazovat zatím má Sergio García. Španělský útočník a mistr Evropy z roku 2008 v létě přestoupil z Betisu do Espanyolu, kterému se letos sice daří, 27letý fotbalista na tom ale moc velký podíl nemá a v následujících týdnech bude muset přesvědčit trenéra Mauricia Pochettina, že patří do základní sestavy...

Jarošíka bude v Zaragoze trénovat bývalý kouč Mexika Aguirre

Českého fotbalistu Jiřího Jarošíka bude v Zaragoze trénovat bývalý kouč mexické reprezentace Javier Aguirre. Na lavičce posledního týmu španělské ligy nahradí Josého Aurelia Gaye, který byl kvůli špatným výsledkům propuštěn.

Benfika opory v zimě prodávat nebude, Coentrao a Luiz zůstanou

Fanoušci lisabonské Benfiky se nemusejí obávat toho, že by v zimě kádr jejich oblíbeného klubu mohl opustit jeden z dvojice Fabio Coentrao, David Luiz. O oba fotbalisty je zájem především v Anglii, vedení Benfiky ale nehodlá současný kádr oslabovat...

Cítím se lépe než před zraněním, prohlašuje Michael Johnson

Jeho návrat se blíží. Po roce stráveném na marodce se v prosinci konečně vrátí na hřiště záložník Manchesteru City Michael Johnson. 22letý fotbalista si v na konci minulého roku přivodil v tréninku vážné zranění kolene, jež ho dodnes nepustilo na zelený pažit. Nyní se však situace obrací v dobré, Johnson začal s lehkým tréninkem...

Donovan s rozhodnutím nespěchá, jasno bude mít za několik týdnů

Landon Donovan ještě nepotvrdil svůj návrat do Evertonu. Americký reprezentant letos na začátku roku v liverpoolském klubu hostoval z Los Angeles Galaxy a podobný tah se od něho i manažera Davida Moyese čeká také nyní. Donovan zatím nic nepotvrdil, ke všemu se vyjádří za několik týdnů...

Reprezentanti odvrátili kvalifikační pohromu, ale trápí je málo gólů

Nadějné vystoupení na turné ve Spojených státech, šokující prohra s Litvou na úvod evropské kvalifikace a zlepšené výsledky v závěru podzimu. Čeští fotbalisté prožili turbulentní rok, ve kterém sice zachránili reálnou šanci na účast na kontinentálním mistrovství, ale před zimní pauzou mají stále o čem přemýšlet.

Hůř hrát nemůžeme, řekl del Bosqué po španělském debaklu

Mistři světa Španělé dostali tvrdou ránu. Rok, v němž dosáhli největšího úspěchu ve své historii, zakončili drtivou prohrou 0:4 v derby s Portugalskem. A trenér Vicente del Bosqué si nebral servítky. Hůře prý už jeho svěřenci hrát nemohou. Je prý třeba se z toho poučit před jarním pokračováním kvalifikace, v níž Španěly vyzve česká reprezentace.

Gerrard si poranil stehenní sval. V Liverpoolu se zlobí

Záložník anglické reprezentace Steven Gerrard si ze středečního přípravného duelu s Francií odnesl poraněný zadní stehenní sval a může chybět až na několik týdnů. Kondiční trenér jeho zaměstnavatele Liverpoolu Darren Burgess se kvůli tomu rozčílil na reprezentačního kouče Fabia Capella, který nechal Gerrarda na trávníku až do 85. minuty.

Čech si při chycené penaltě dopředu vybral stranu

Čeští reprezentanti po bezbrankové remíze v přípravném utkání v Dánsku děkovali brankáři Petru Čechovi, který chytil pokutový kop Michaela Krohna-Dehliho. Gólman Chelsea se prý dopředu rozhodl, na kterou stranu půjde a zvolil dobře.

Bílek: Zápas splnil účel, ale chyběla nám lepší finální přihrávka

Trenér české reprezentace Michal Bílek označil bezbrankovou remízu v dnešním přípravném duelu v Dánsku za spravedlivou. Utkání, ve kterém testoval před březnovým kvalifikačním duelem v rozestavení s pěti záložníky, podle něj splnilo svůj účel, i když si představoval lepší finální přihrávku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele