Aktuality

Anderlecht bude za Lukaka chtít přes dvacet milionů eur

Velký klenot má ve svém středu Anderlecht, teprve 17letý útočník Romelu Lukaku se v takto raném věku prosazuje už i na mezinárodní seniorské úrovni a je jenom otázkou času, kdy z Belgie odejde. Zájem o něho je, úspěšný nápadník ale bude muset sáhnout hodně hluboko do kapsy...

Ústí bude shánět náhradu za hráče, kteří se vrací z hostování

Fotbalisté Ústí nad Labem přijdou minimálně o čtyři hráče, kteří byli v týmu na hostování. Poslední tým prvoligové tabulky již nepočítá s Tomášem Janů, který trenéra Svatopluka Habance nepřesvědčil a vrací se do Liberce. Baník Ostrava si pak chce stáhnout Dominika Krauta a Antonína Bučka a Teplice Martina Jindráčka.

Trenér Juventusu Delneri označil vyřazení z EL za hanbu

Sníh a střelecká nemohoucnost se postaraly o překvapivé vyřazení Juventusu již ve skupině Evropské ligy. Italský velkoklub potřeboval na půdě Lechu Poznaň zvítězit, ovšem zmařené šance a téměř neregulérní povětrnostní podmínky mu v tom zabránily. Trenér Luigi Delneri však sportovně přiznal, že Juventus si postup zhatil již v minulých zápasech.

Magath zůstává koučem Schalke, vedení mu nadále věří

Trenérem Schalke i nadále zůstává Felix Magath. Německý klub má jistý postup do osmifinále Ligy mistrů, v domácí nejvyšší soutěži to je ale jedno velké trápení a zklamání. Zkušený kouč včera vysvětloval víkendový debakl 0:5 na půdě Kaiserslauternu a vedení klubu nakonec přijalo jeho plán pro zlepšení situace...

Ještě mám rezervy, uvědomuje si Kagawa

Borussia Dortmund před letošní sezonou vsadila na Shinjiho Kagawu a její trenér Jürgen Klopp moc dobře věděl, co dělá. Japonský záložník je jednou z největších hvězd německé nejvyšší soutěži a má velký podíl na současném postavení BVB v tabulce, soupeře ale varuje, že se může ještě zlepšit...

McGhee v Aberdeenu skončil, nahradit by ho mohl Strachan

Krize Aberdeenu má logické a očekávané vyústění, po několika týdnech spekulací u kormidla skotského klubu skončil manažer Mark McGhee. Bez práce jsou i jeho asistenti Scott Leitch a Colin Meldrum...

Slavia získala dovolání a dluh může splatit později

Slavia Praha získala v případu svého dluhu vůči britské společnosti ENIC dovolání k vyšší anglické soudní instanci. Na splacení více než stomilionového závazku tak bude mít delší časové období, což by mohlo přispět k ekonomické stabilizaci klubu.

Benítez slibuje triumf na mistrovství světa klubů a chce Scudetto

Inter v letošní sezóně rozhodně nevypadá jako mužstvo, které loni ovládlo celou Evropu a získalo historický treble. Asi největší změnou, která v létě proběhla, byla změna trenéra. Rafael Benítez nyní fanouškům slíbil, že s Nerazzurri získá Scudetto a vyhraje klubové mistrovství světa.

Rusko a Austrálie by podle expertů uspořádaly skvělý šampionát

Rusko a Austrálie, hlavní favorité čtvrteční volby pořadatelů mistrovství světa v letech 2018 a 2022, jsou schopni uspořádat velkolepý šampionát. Tvrdí to experti, kteří v kandidátských zemích působí nebo dříve působili. Za výhodu obou uchazečů považují to, že největší fotbalovou akci ještě nikdy nehostili.

Almeida by byl z Realu Madrid nadšený, jasno ale ještě nemá

Útočník Hugo Almeida by se mohl stěhovat z Werderu Brémy do Realu Madrid. Podle deníku AS chce španělský klub získat šestadvacetiletého portugalského fotbalistu jako náhradu za Gonzala Higuaína, který bude "Bílému baletu" kvůli zranění zad delší dobu chybět. Almeida by se této možnosti rozhodně nebránil.

Sparťanský kapitán Řepka se vrací do Itálie po devíti letech

Před devíti lety během angažmá ve Fiorentině začínal stoper Tomáš Řepka zvažovat, že se přesune s rodinou do Itálie natrvalo. Jenže pak narychlo přestoupil do Anglie a z jeho plánů sešlo. Od tehdejšího odchodu dokonce na Apeninský poloostrov ani jednou nezavítal.

Šest skupin Evropské ligy může poznat všechny postupující

V Evropské lize mohou být známi postupující ze všech šesti skupin, jejichž zápasy jsou ve čtvrtek večer na programu. Radovat se může trojice českých krajánků i anglický Liverpool, který zkusí aspoň trochu zapomenout na podzimní trápení v Premier League, v níž figuruje až na desátém místě.

FIFA zvolí pořadatele dvou MS, favority jsou Rusko a Austrálie

Devět kandidatur se bude ve čtvrtek ucházet o přízeň nejvyšších představitelů Mezinárodní fotbalové federace, kteří v Curychu zvolí pořadatele světových šampionátů pro roky 2018 a 2022. Poprvé v historii vzejdou v jeden den dva pořadatelé současně a do soubojů se pouštějí "těžké váhy".

Fergusona šokovala vysoká prohra, Grant byl zaskočen příjemně

Vysoká porážka 0:4 na hřišti West Hamu manažera Manchesteru United Alexe Fergusona šokovala. Skotský kouč je však přesvědčen, že zejména pro mladé fotbalisty je vyřazení ve čtvrtfinále obrovskou zkušeností.

Vedení CSKA Moskva nebude Hondovi bránit v odchodu

Hodně rušno by v zimě mohlo být okolo osoby Keisuke Hondy. Japonský záložník je jednou z klíčových postav CSKA Moskva a povedené vystoupení na letošním světovém šampionátu znamenalo zvýšení počtu zájemců o jeho služby. Případný přestup je poměrně reálný, vedení ruského klubu nemá v úmyslu stát hráči v cestě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele