Martínez chválí mladíky Barkleyho s Lukakuem

01.10.2013, 10:58
Aktuality
Everton včera zdolal Newcastle 3:2 a největší podíl na tom měli nejmladší hráči na hřišti - záložník Ross Barkley a útočník Romelu Lukaku, kteří zaznamenali všechny góly domácích. Od manažera Toffees Roberta Martíneze po utkání sklidili zaslouženou chválu.

Oba zářili hlavně v první půli, kdy si Everton vypracoval třígólový náskok. Po přestávce se nakonec ze zápasu stalo drama, domácí ale tři body uhájili. Navíc zůstávají jediným neporaženým týmem Premier League.

"Lukaku ukázal přesně to, co umí. Je velmi silný, rychlý a zároveň technicky vybavený, to je hodně nebezpečná kombinace. Chvílemi byl naprosto nebránitelný. Výborně otevíral prostory ostatním, a to ještě není se spoluhráči sžitý. Může být ještě nebezpečnější," prohlásil Martínez o útočníkovi, který v Evertonu hostuje z Chelsea.

Velkou pozornost na sebe včera poutal také další mladíček Barkley. "Těžko se vysvětluje, jak se každým zápasem zlepšuje. V přípravě mě okamžitě upoutal a od té doby jde stále nahoru. Mezi anglickými hráči to je unikátní talent. Ovládá spoustu věcí, skvěle čte hru, kope oběma nohama. S Lukakuem si okamžitě porozuměli, z toho bychom mohli těžit," dodal Martínez.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (379)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele