Defour i po domácí prohře věří v postup Porta

02.10.2013, 09:58
Aktuality
Porto včera v Lize mistrů podlehlo doma Atlétiku Madrid a připsalo si úplně první soutěžní porážku v nové sezoně. Portugalskému mistrovi ale nahrála remíza Zenitu Petrohrad s Austrií Vídeň, záložník Steven Defour je proto přesvědčen, že Porto postoupí ze základní skupiny.

"Proti Atlétiku jsme hráli dobře jen půl hodiny. Soupeř bránil hodně hluboko, zahušťoval prostor a nedovolil nám vytvářet si šance. Když pak srovnal skóre, náš výkon šel ještě víc dolů a výsledkem bylo otočení skóre," litoval Defour.

Porto zůstalo díky výhře nad Austrií z prvního zápasu na druhém místě ve skupině. V dalších dvou zápasech čeká na portugalských tým Zenit Petrohrad, který bude chtít zabojovat o postup do další fáze. "Remíza Zenitu s Austrií je pro nás dobrá, skupina je zcela otevřená. V dalších dvou zápasech se nejspíš o všem rozhodne. Je to jenom na nás, věřím, že to zvládneme," prohlásil Defour.

Loni došlo Porto v Lize mistrů do osmifinále, kde mu vystavila stopku Málaga.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
OVi.77

Tak vzhledem k tomu jak je zenit neschopný, tak by neměl být problém s postupem z druhého místa v pohodě a v suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V dvojzápasu s Zenitem 4 body a doma porazit Austriu a je to

Reagovat
FC Porto FC

Tak jestli neporazime doma Zenit tak..... neměl by to byt problem ! Uz poslednich pár zapasu sou někteří fans nastvani na system Fonseci

Reagovat
Filip12

Porto

Reagovat
Mikesh

Nevadí , Porto to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase jsem byl. Atletico bylo prostě chytřejší. Těšil jsem se na Villu, ale ten byl nulový. Mangala byl boží.

Reagovat
veikko

Jak hrál Arda?

Reagovat
FC Porto FC

tak to si borec chytřejší bylo ale že by měli více ze hry to ne Ten Managla je ironie hádám a doufám :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arda byl dobrý, ale spíš mě překvapil po zápase, když přeskočil záterasu a vlezl za tureckýma faninkama a plácl si s něma. Mangala patřil k těm nejlepším z Porta, první půlku nejlepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele