Aktuality

Nesta: Chci zůstat a i v příští sezoně hrát Ligu mistrů

Alessandro Nesta má jasno ohledně své budoucnosti. Již 34letý obránce hraje za AC Milán a byl by rád, kdyby se na tom nic nezměnilo ani v následujících letech. Nestovi po tomto ligovém ročníku končí stávající kontrakt a po vedení Rossoneri chce, aby urychlilo jednání...

Gladbach opět doma nevyhrál. I tak má Frontzeck stále důvěru

Už jedenáct utkání se chodí fanoušci Borussie Mönchengladbach jen smutně dívat na svůj tým. Jejich Hříbata totiž od 9. dubna nebyla schopna naplno bodovat v lize v domácím prostředí. Trenérská židle pod Michaelem Frontzeckem se tak povážlivě kýve.

Llorente: Doufám, že budu i nadále hrát za Athletic

Fernando Llorente má v úmyslu působit i v příští sezoně v baskickém Athleticu. O 25letého španělského reprezentačního útočníka má zájem několik předních evropských klubů, on sám ovšem na změnu dresu nemyslí a potvrdil tak své dva měsíce staré prohlášení...

Blatter je pro konání MS 2022 v Kataru v zimním termínu

Prezident Mezinárodní fotbalové federace (FIFA) Sepp Blatter se nechal dnes slyšet, že osobně podporuje myšlenku uspořádat mistrovství světa v roce 2022 v Kataru v zimním období. V úvahu připadá především leden, což by si však vyžádalo velké změny v rozpisech ligových a pohárových soutěží.

Inter Milán před finále MS klubů konžského soupeře nepodceňuje

Překvapivé obsazení má sobotní finále mistrovství světa klubů v Abú Zabí. Navzdory předpokladům se úřadující vítěz Ligy mistrů Inter Milán neutká o trofej s jihoamerickým šampionem Internacionalem Porto Alegre, ale s konžským překvapením TP Mazembe.

Hodgson je se Spartou naprosto spokojen

Naprostá spokojenost zavládla s losem vyřazovací části Evropské ligy v táboře Liverpoolu. Sparta je prý přijatelný soupeř, trenéra Roye Hodgsona potěšilo především to, že nemusí s týmem cestovat výrazněji na východ. Naopak se těší do Prahy.

Mazuch bere postup Anderlechtu jako náplast za vyřazení z LM

Podruhé za sebou pozná obránce Ondřej Mazuch, jak chutnají vyřazovací boje v jarní části Evropské ligy. S Anderlechtem Brusel i dalšími třemi krajany Janem Polákem, Janem Lecjaksem a Lukášem Marečkem ve čtvrtek večer oslavili postup do další fáze.

AC Milán jedná o příchodu Cassana

AC Milán začal se Sampdorií jednat o příchodu Antonia Cassana. 28letý útočník se v janovském klubu pohádal s prezidentem a arbitráž mu snížila plat na polovinu. Viceprezident Milána Adriano Galliani vidí v Cassanovi náhradu za zraněného Filippa Inzaghiho.

Hráči Atlétika se shodli, že o postup přišli doma s Arisem

Nečekaně brzy se museli hráči Atlétika Madrid rozloučit s myšlenkami na obhajobu titulu v Evropské lize. I když je definitivně vyřadily ze hry až čtvrteční výsledky závěrečných zápasů základní skupiny, hráči španělského celku se shodli, že o postup do jarních bojů přišli už před dvěma týdny, kdy doma podlehli Arisu Soluň 2:3.

Na Letné zavládla po losu spokojenost, hráči chtěli do Anglie

Radost a také pocit velké výzvy zavládly mezi sparťany poté, co jim dnešní los v Nyonu přidělil v Evropské lize za soupeře slavný Liverpool. Většina letenského kádru si totiž přála hrát s anglickým klubem. Favoritem vzájemného duelu je sice tým z města Beatles, ale sparťané už nyní slibují, že pro překvapení udělají maximum.

Sparta jde v Evropské lize na Liverpool

Sparta se v úvodním kole vyřazovací fáze Evropské ligy utká se slavným Liverpoolem. Rozhodlo o tom dnešní losování ve švýcarském Nyonu, které rozdělilo jednotlivé kluby do 16 dvojic. První zápas proti vítězi Ligy mistrů z roku 2005 sehrají Pražané 17. února doma na Letné, odveta je na programu o týden později na Anfield Road.

Los LM: Arsenal proti Barceloně, repríza finále

Osmifinále Ligy mistrů přinese reprízu posledního finále mezi Interem Milán a Bayernem Mnichov. Arsenal s Tomášem Rosickým vyzve Barcelonu a dojde i na český souboj, protože Chelsea s Petrem Čechem narazí na FC Kodaň se Zdeňkem Pospěchem. Rozhodl o tom dnešní los v Nyonu.

Útočník Smetana je na testech v nizozemském Feyenoordu

Český útočník Ondřej Smetana se uchází o angažmá ve slavném nizozemském celku Feyenoord Rotterdam. Vítěz Poháru UEFA z roku 2002 si vytáhlého hráče slovenské Senice pozval na testy. Informovala o tom nizozemská média.

Inzaghi zůstane v Miláně, ujistil Galliani

Fanoušci milánského AC se mohou těšit, že i v příští sezóně bude jejich dres oblékat Filippo Inzaghi. Velezkušený útočník je momentálně zraněný a v létě mu na San Siru končí smlouva, viceprezident klubu Galliani se ale nechal slyšet, že Inzaghi zůstane v kádru Rossonerri...

Dejagah bude místo Německa reprezentovat Írán

Ashkan Dejagah z Wolfsburgu se rozhodl reprezentovat Írán, přestože v mládežnických národních týmech nastupoval za Německo, kde vyrůstal. FIFA dnes jeho přesun posvětila. Dejagah se však ještě nezúčastní lednového mistrovství Asie, chce se soustředit na Wolfsburg.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele