Pešice nečekal, že pod jeho vedením Češi dvakrát vyhrají

15.10.2013, 23:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Aldeano

"Josef Pešice je nejúspěšnějším trenérem v historii české reprezentace"

Reagovat
smazaný uživatel

Pešice na hrad!

Reagovat
cetto

What the hell ta první věta? xDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tam zůstane !!

Reagovat
Rišan

Tak se uklidněte, Pešice není žádnej zázrak, jen volí sestavu a střídá, jak by to řešil kdejaký trenér a nejspíš každý z vás. Nikoli ovšem blBílek. Tím palčivěji se ozývá, přímo řve otázka, jak tam mohl vydržet skoro čtyři roky. Přesněji kdo a proč ho tam držel!

Reagovat
smazaný uživatel

A sestava vesměs stejná jak za Bílka a střídání tuplem stejná

Reagovat
Kypřící prášek

cely to bylo postaveny na systemu kamaradicku hasek-bilek-smicer

Reagovat
smazaný uživatel

Josef Pešice je nejúspěšnějším trenérem v historii české reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zapomínáš na Straku. Pod jeho vedením neobdržela reprezentace ani gól

Reagovat
Gryphonheart

Měl pravdu Csaplár, když říkal, že by tam mohl být klidně i Ferguson a rozdíl oproti Bílkovi by byl minimální.. jde o materiál který máme v současnosti k dispozici, a ten moc kvalitní teda není. Ale aspoň je tam vidět nějaká snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Bílek ty hráče prostě neměl. Hlavně ty první dva roky jeho působení. Ale teď je situlace o poznání jíná a hlavně mladých hráčů kteří by si příležitost zasloužili je spousta. Proto je třeba, aby k reprezentaci přišel progresivní kouč, který se nebude bát tyhle hráče pozvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera měl ty názory dost kvalitní.....teda když odpovídal na to, na co se ptal Čapek.....jinak si zase jel pořád to svoje dokola, což mu pro mě celkem ubližuje.........rád bych ho viděl zase trénovat

Reagovat
verv

ale on nemluvil o současným hráčským materiálu, ale o celkové koncepci českýho fotbalu

Reagovat
Gryphonheart

jo já vím, poslouchal jsem ho. těžko k tomu něco říct protože do toho nevidím, ale prostě ty lepší hráče potřebujem, zlatá generace nevyroste sama od sebe.. a myslím že mezery ve výchově a vývoji talentů tam jsou, a velké.. jen můj názor. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může trenér říct věřil jsem v remízu proti Bulharsku, to je teda mentalita, trenér by měl vždy věřit ve výhru ať je soupeř jakýkoliv.

Reagovat
bart_ik

klidně bych ho tam nechal :)

Reagovat
dexik

Škoda těch domácích zkratů.

Reagovat
vanGomm

Tak ty samé domácí zkraty mělo i Dánsko.Takže je nakonec spravedlivé,že do baráže také nejdou.

Jinak ty dvě poslední výhry bych zase tak nepřeceňoval.Malta je třetí nejhorší tým v Evropě a v Bulharsku už o baráž nešlo,protože i v Bulharsku umí počítat.Co se týká těch košů,tak je sice chválihodné,že jsme se udrželi ve druhém,ale podle mě není až zas tak důležité být ve druhém,nebo třetím.Formy těchto 18 týmů se pro každou kval.často mění viz příklad Belgie.A zrovna Belgii,která je tuším ve třetím koši můžem vyfasovat.Pro EURO by to zas až tak nevadilo,protože nepostoupit po tom rozšíření to už by byla hodně silná káva.Ovšem pro MS to už by problém byl a řekl bych,že hodně velký.

Reagovat
F.Torres

Tak díky za 2 výhry a udržení ve 2. koši, ale ted to chce opravdovýho trenéra, kterej to pořádne rozhejbe. Hra proti Maltě i proti Bulharsku za moc nestála. Chce to někho, kdo se nebude bát střídat, kdo bude dávat hráče podle formy, kdo je pořádně seřve, pak to třeba začne fungovat.

Reagovat
dexik

Koho navrhujes?

Reagovat
F.Torres

Jarolím

Reagovat
JimBob

Řeknu to úplně poprvé, ale vážně mi je líto, že repre vedl Bílek. Dva zápasy pod Pešicem a nekoukám na to, že to byly výhry (což je samozřejmě taky fajn), ale konečně to byl koukatelnej fotbal. Do teď jsem myslel, že za to Bílek nemohl a nechtěl jsem se přidat k těm, co na něj nadávali...

Reagovat
JimBob

A hlavně on to musel dokázat bez Rosickýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to tezky soudit po vou utkanich proti slabsim souperum a ve kterych o nic neslo. Ale konecne hrali hraci na svych postech a bylo zvoleny rozestaveni podle typu hracu co jsou k dispozici.To Bilkovo rozestaveni je sice moderni ale kdyz v tymu nejsou kvalitni kridla,komplexni utocnik a kvalitni podhrotovy hrac tak je to uplne k nicemu a nechapu proc se ho tak dlouho drzel.Ale to neni chyba Bilka,ten a to proste jako trenr nema ale muze za to Pelta kterej se snazi vsude protlacit lidi co ho budou poslouchat a nebudou delat problemy.normalne by byl Bilek po euru odvolanej,postup byl uspech ale predvedena hra spatna, a kvalifikace se mela zacit s poradnym trenerem

Reagovat
verv

odvolat po postupu do čtvrtfinále, ve kterej moc lidí nevěřilo? a neměli aji řekové odvolat po euru 2004 Rehhagela, protože sice vyhrál, ale na hru se nedalo dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

uzavrel jednu kapitolu a tou to melo skoncit.postup byl uspech ale z myho pohledu.absolutne nejslabsi skupina.proti rusku takticky nezvladnutej zapas a chyba trenera a ostuda, proti recku se povedl uvod a pak se to udrzelo a polsko by se tam nedostalo kdyby nebylo poradatel, a proti portugalsku jsme si skoro ani neprihrali a byli jsme o vic jak tridu horsi.navic se hodne tezilo z formy hracu plzne a ta kdyz pominula tak to byl problem.navic jeho super taktika nakovat mice na Barose trvala tak dlouho az to musel ukoncit sam hrac

Reagovat
verv

ale na kdyby a nejslabší skupinu se nehraje, prostě jsme postoupili a to byl úspěch, takže by byl nesmysl odvlávat trenéra. něco jinýho je, že měl být odvolanej dřív během téhle kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale ja nahodnej a zaslouzenej uspech.taky neni vysledek jako vysledek.dulezita je i predvedena hra a viditelny pokrok.za celou dobu co to vedl bilek jsem nevidel ze by se to jeho zasluhou nekam posunulo.to nebylo kvuli tomu ze by bilek vymyslel nejakou taktiku a prizpusoboval hru atd.on si furt jel to svoje a i kdyz na to nemel hrace tak to nevadi protoze nic jinyho on neumi.opet byla chyba pelty ze mu prodlouzil smlouvu pred eurem.kdyby to neudelal tak mohl bilek odejit jako frajer co neco dokazal a mohlo se rict ze se zacina nova kapitola a chce to zmenu.misto toho musel pokazit hodne nadejnou kvalifikaci a pak byt odvolanej

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, mohl odejít jako frajer, ne jako štvanec jak je tomu teď

Reagovat
r.mrazik

on to zkazil Pelta,kterej mu prodlouzil smlouvu jeste pres ME...

Reagovat
Filip12

Josef Pešice je nejúspěšnějším trenérem v historii české reprezentace a co takový Bruckner ?

Reagovat
smazaný uživatel

že mě ani nepřekvapuje, že nevíš co je to procentuální úspěšnost

Reagovat
risk je zisk

tech lidi je tu vice

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze moc dobre vedi jak je to mysleno, jen to zni dost vtipne. Jeste vtipnejsi to bylo tenkrat u Franty

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte tam Pepíka dál anebo udělejte trenérské duo-Pelta-Horník,to by bylo hezké zkusit

Reagovat
j_mrazik

Kurva, Pepo, jestli ten flek chceš, tak si musíš trochu věřit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele