Sampaoli v postup Chile nevěřil. Slaví i Ekvádor

16.10.2013, 09:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Zajda

Chile

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Darren Fletcher

budu to lahke zapasy s jordanskom, nebud prehnany diplomat

Reagovat
smazaný uživatel

z hladiska juhoamerickej divackej atraktivity si organizatori nemohli zelat lepsie timy - argentina, chile, ekvador, kolumbia a ja verim, ze aj uruguaj pritiahnu z ich domovin desattisice fanuskov.

Reagovat
johan14

Uruguay 3,4 mil. Venezuela 30 miliónov , asi to tak celkom nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel pre nezaujatych divakov a fanusikov futbalu, Venezuela sotva niekoho naviac mimo Venezuelcanov pritiahne.

Reagovat
Pokahontas

Ono záleží i na vzdálenosti a postavení fotbalu v zemi.Venezuela sice s Brazílií sousedí,ale na severozápadě,a většina zápasů se bude hrát na východním a jihovýchodním pobřeží-do Ria i Sao Paula je to z Uruguaye nepoměrně blíže.

A v Uruguayi má fotbal kultovní postavení(u vítěze MS 1930 a 1950 to ani nemůže být jinak),kdežto ve Venezuele rozhodně není fotbal jedničkou(byť jeho popularita po pořádání Copa América před několika lety vzrostla)-tou je jednoznačně baseball...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to ani nie je o vzdialenosti, nakolko juzna amerika je pomerne kompaktny kontinent a letecke spojenie medzi jednotilivy statmi je prekvapujuco na slusnej urovni (tam, goal, avianca, austral lineas...), letiska sa stavaju, modernizuju (fungel novy terminal na guarulhos v sp, curitibe, fortaleze, montevideo je moderne, brasilia ma krasne letisko. aspon na tych som bol). ono ja verim, ze aj z venezuely by doslo kopa ludi len proste uz len kvoli tradicii a historii je tato zostava krajin, ktore postupili asi to najlepsie co mohlo organizatorov stretnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Chile

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky,Ekvádor A Jordánci by taky mohli postoupit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele