Aktuality

Leonardo: Chápu, že mě někteří považují za zrádce, ale Inter jsem nemohl odmítnout

Hodně nepříjemný vánoční šok připravil fanouškům AC Milán Leonardo, když 24. prosince kývl na nabídku prezidenta Massima Morattiho a stal se trenérem Interu. Přitom dlouhých 13 let strávil v dresu Rossoneri a mnoho příznivců AC ho má nyní za zrádce. Leonardo všechny názory chápe, ale nabídka Nerazzurri se podle něj nedala odmítnout.

Počítám s Cassanem i Balotellim, odhalil Prandelli

Italská reprezentace v posledních měsících příliš radosti nedělala a její kouč Cesare Prandelli už má pro rok 2011 revoluční plán, který by mě dostat Azzurri zpět na výsluní. V útoku by měli nastupovat Mario Balotelli a Antonio Cassano, tak vidí budoucnost Itálie Prandelli.

Nehráli jsme jako Chelsea, uvedl Čech k prohře s Arsenalem

Podle brankáře Petra Čecha nehrál jeho tým v pondělí při porážce 1:3 s Arsenalem jako skutečná Chelsea. Obhájci titulu pošesté za sebou v anglické lize nevyhráli a v tabulce jsou až pátí se ztrátou sedmi bodů na vedoucí Manchester United.

Přestup Maicona není na pořadu dne

Real Madrid se znovu zajímá o obránce Interu Milán Maicona, podle hráčova agenta je ale lednový přestup brazilského obránce velmi nepravděpodobný. Maiconovi se letos nedaří podle představ, brzdí ho zdravotní problémy.

Agent popřel zájem Galatasaraye o Mutua

Galatasaray nezvládl první polovinu letošní sezony a v zimě se dá očekávat příchod několika posil. Turecká jména přinesla informace o zájmu istanbulského klubu o útočníka Fiorentiny Adriana Mutua, jeho agent ale něco podobného hodně rychle popřel.

Málaga nakupuje. Přijdou Baptista, Camacho a Asenjo

Martin Demichelis nebude zdaleka jedinou zimní posilou Málagy. Španělský klub potvrdil, že jeho dres budou od ledna hájit také Julio Baptista, Ignacio Camacho a Sergio Asenjo. O dalších posilách probíhají jednání.

Berlusconi chce, aby Ronaldinho zůstal v AC Milán

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho se zřejmě vytouženého návratu do rodné Brazílie v nejbližší době nedočká. Majitel AC Milán a italský premiér Silvio Berlusconi chce, aby třicetiletý útočník v současném působišti zůstal.

Besiktas již nepočítá se Zápotočným, prý ho pustí do Büyüksehiru

Český obránce Tomáš Zápotočný podle tureckých médií opustí Besiktas Istanbul. Prý s ním už nepočítá německý trenér Bernd Schuster, který potřebuje uvolnit místo pro nové portugalské posily. Nejblíže k angažování Zápotočného má jiný istanbulský celek Büyüksehir Belediyespor, který se údajně již dohodl s Besiktasem.

Do Sparty má prý namířeno liberecký střelec Kerič

Fotbalisty Sparty by prý mohl posílit chorvatský útočník Andrej Kerič z Liberce. Hráčův agent Pavel Paska řekl serveru Hattrick.cz, že jednání o příchodu nejlepšího střelce předminulého ročníku první ligy na Letnou jsou na dobré cestě.

Sánchez: Znovu hrát je jako vyhrát titul

Sergio Sánchez se každým dnem blíží k návratu na zelené trávníky. Mladý obránce Sevilly vyhrává svůj boj se srdeční vadou, už delší dobu poctivě trénuje a za několik týdnů by se mohl objevit v sestavě španělského klubu...

Kopúnek zůstane v Rusku, nejpravděpodobnější je angažmá v Saturnu

Slovenský reprezentační záložník Kamil Kopúnek bude oblékat dres jednoho z klubů ruské nejvyšší soutěže i příští rok. Otázkou zústává, který to bude, protože zájem mají hned tři celky Premier ligy. Nejpravděpodobnější je, že 26letý hráč se znovu upíše Saturnu, jehož barvy letos hájil...

Santa Cruz odmítá šestiměsíční hostování v Laziu

Roque Santa Cruz byl již v létě v hledáčku Lazia, které o něho má zájem i nadále a nedávno na veřejnost prosákly informace o šestiměsíčním hostování paraguayského útočníka v klubu z hlavního města Itálie. Proti něčemu takovému rozhodně není manažer Manchesteru City Roberto Mancini, opačný názor ale zastává sám hráč...

Kucka údajně jedná o přestupu do Janova, Sparta to nepotvrdila

Juraj Kucka by se v nejbližších dnech mohl domluvit na přestupu do Janova. Hráčův agent Emil Kovarovič má ve středu údajně jednat se zástupci Sparty a je v úzkém kontaktu s vedením italského klubu, který zájem o Kucku oznámil prostřednictvím svého prezidenta Enrica Preziosiho. Sparta však jednání nepotvrdila.

Vieri chystá návrat na trávníky, bude hrát v Brazílii

Někdejší elitní italský kanonýr Christian Vieri plánuje návrat na trávníky. Podle informací listu Gazzetta dello Sport podepsal smlouvu s druholigovým brazilským celkem Boavista Rio de Janeiro.

Löw chválí Kloppa s Tuchelem. Sám myslí na zlato

Trenér německé reprezentace Joachim Löw ocenil práci, kterou dělají trenéři Dortmundu a Mainzu Jürgen Klopp s Thomasem Tuchelem. Oba podle něho mohou v budoucnu pomýšlet na post kouče národního týmu. Löw se ale zatím končit nechystá, touží po zlaté medaili z velkého turnaje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele