Aktuality

Večeřa už nepočítá s Trousilem a Poláchem

Trenér Zbrojovky Brno Karel Večeřa nepočítá pro jarní záchranářské boje v první lize s dvěma oporami týmu obráncem Janem Trousilem a středopolařem Tomášem Poláchem. Oběma hráčům dnes podle klubových stránek kouč a současně sportovní ředitel Večeřa oznámil, že si mohou hledat nové angažmá.

Prožíváme skvělou sezonu, pochvaluje si Garrido

Velmi dobrou sezonu zatím prožívá Villarreal. Žlutá ponorka proplula základní skupinou Evropské ligy a ve třetím kole na ní čeká Neapol. Dobře to týmu vedenému koučem Juanem Carlosem Garridem jde i ve španělské nejvyšší soutěži a povedenou první polovinu sezony Villarreal potvrdil i v sobotu...

Benítez naštval prezidenta Interu a v klubu zřejmě skončí

Rafael Benítez zřejmě i přes triumf na mistrovství světa klubů skončí na lavičce Interu Milán. Vedení klubu to sice dosud nepotvrdilo, italská média však informují o tom, že prezidenta Interu Massima Morattiho rozčílilo Benítezovo prohlášení o malé podpoře ze strany klubu.

Podzimní část ankety Zlatý míč ČR ovládl brankář Petr Čech

Vítězem podzimní části 15. ročníku novinářské fotbalové ankety Zlatý míč ČR se stal brankář Petr Čech z Chelsea před Tomášem Rosickým z Arsenalu a jeho jmenovcem Necidem, působícím v CSKA Moskva. Reprezentační gólman půjde do druhé poloviny soutěže s náskokem 341 bodů.

Elia neví, jestli bude dál hrát za Hamburk

Eljero Elia neví, jestli bude hrát dál za Hamburk. Německá média spekulují o možném přestupu nizozemského křídelníka, který údajně není v klubu příliš spokojen. Elia překonal zdravotní problémy a podzim zakončil brankami ve dvou posledních zápasech.

Ferguson se stal nejdéle sloužícím manažerem Manchesteru United

Alex Ferguson se dnes oficiálně stal nejdéle sloužícím manažerem v historii Manchesteru United. Nic na tom nezměnila ani sněhová kalamita v Británii, kvůli níž nemohli jeho "Rudí ďáblové" odehrát plánovaný šlágr Premier League s Chelsea.

Kahn: Bayern Mnichov by měl mít brankáře světové třídy

Hodně často se v posledních týdnech rozebírá otázka gólmanské jedničky Bayernu Mnichov. Bavorský velkoklub má dva brankáře, kterým po letošní sezoně končí smlouva a bude mít hodně práce, pokud se bude snažit realizovat radu legendárního Olivera Kahna...

Marseille touží prodloužit smlouvu s Deschampsem

Marseille hodlá projevit důvěru kouči Didieru Deschampsovi a chce mu nabídnout nový dlouhodobý kontrakt. Ráda by s ním prodloužila smlouvu až do roku 2014.

Ukázali jsme svůj potenciál, pochvaloval si Ranieri

Římské AS v posledním kole letošního kalendářního roku potvrdilo vzestup formy a ve včerejším šlágru získalo všechny body na hřišti vedoucího AC Milán. Trenér vítězného týmu Ranieri si pochvaloval přístup hráčů, jeho oponent Allegri zase pozitivně hodnotil uplynulý podzim...

Je naším nejdůležitějším hráčem, prohlásil Magath o Raúlovi

Zimní přestávka nepřichází zrovna vhod pro Schalke, loňský vicemistr německé bundesligy se totiž v posledních týdnech dostal do formy a tu potvrdil i včerejší výhrou nad 1. FC Köln. Tři body zařídil hattrickem Raúl, kterému po zápase vysekl poklonu trenér Königsblauen Felix Magath...

Iniesta sklidil ovace za vzpomínku na Jarqueho

Espanyol včera prohrál v městském derby s Barcelonou vysoko 1:5, jeho fanoušci přesto aplaudovali hráči hostí. Když Andrés Iniesta čtyři minuty před koncem střídal, celý vstadion povstal. Fanoušci ocenili Iniestovu vzpomínku na zesnulého obránce Espanyolu Dani Jarqueho, kterému věnoval vítězný gól ve finále mistrovství světa.

Správná tečka za skvělým rokem, říká o další trofeji Lucio

Inter Milán se stal jasným vládcem roku 2010, včera přidal do své sbírky pátou trofej, když ve finále mistrovství světa klubů porazil Mazembe 3:0. Obránce Lucio si posledního úspěchu cení a věří, že i v probíhající sezóně bude Inter podobně úspěšný.

Inter Milán přehrál Mazembe a je klubovým mistrem světa

Fotbalisté Interu Milán jsou klubovými mistry světa. Ve finále turnaje v Abú Zabí porazili konžské Mazembe 3:0 góly Gorana Panděva, Samuela Eto'a a Jonathana Biabianyho. Italský šampion se tak raduje ze zisku páté trofeje v tomto kalendářním roce.

Bastos se těší na další přestřelku s Marseille

Ve Francii je o víkendu na programu 18. kolo tamní Ligue 1 a tečku za ním udělá nedělní šlágr mezi Marseille a Lyonem. Oba celky se pohybují na čele tabulky a našlo by se jenom málo těch, kteří by se zlobili za průběh podobný tomu, jaký mělo předposlední vzájemné měření sil těchto klubů.

Anglická liga odložila šest zápasů, hrát se nebude ani na Chelsea

Hned šest utkání 18. kola anglické ligy muselo být odloženo. Kvůli silnému sněžení, které v posledních dnech postihlo i Velkou Británii, se vedení ligy rozhodlo duely odložit, aby nedošlo k ohrožení fanoušků během jejich cestování na zápasy. Hrát se nebude ani nedělní šlágr mezi Chelsea a Manchesterem United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele