Aktuality

Stále je před námi druhá polovina sezony, upozorňuje Gonzalo

Velmi dobře má letošní sezonu rozehranou Villarreal, který je na třetím místě tabulky Primera Division za suverénními Barcelonou a Realem Madrid. Stále je ovšem příliš brzy na to vyhodit kotvu a moc dobře to ví i obránce Žluté ponorky Gonzalo Rodriguez...

Newcastle bude trénovat Pardew, smlouvu podepsal do roku 2016

Novým manažerem fotbalistů Newcastlu se stal Alan Pardew. Na lavičce nováčka anglické ligy nahradí Chrise Hughtona, kterého vedení klubu v pondělí odvolalo s tím, že mužstvo potřebuje v nejvyšší soutěži trenéra s většími zkušenostmi.

Hapal: Alespoň jsme si Ligu mistrů zahráli, to se počítá

Český trenér Žiliny Pavel Hapal čekal od vystoupení svého týmu v Lize mistrů víc. Slovenský šampion, který ve čtvrtém předkole připravil o účast v prestižní soutěži pražskou Spartu, prohrál všech šest utkání a inkasoval 19 branek, čímž vyrovnal negativní rekord Ligy mistrů.

Brankář Realu Dudek si zlomil v Lize mistrů čelist

První start v sezoně skončil pro brankáře Realu Madrid Jerzyho Dudka zlomeninou čelisti. Polský gólman nedochytal středeční zápas Ligy mistrů proti Auxerre kvůli zranění, které utrpěl při střetu s Royem Contoutem těsně před koncem prvního poločasu. Mimo hru by měl být zhruba šest týdnů.

Benítez musí prokázat charakter, varuje trenéra Moratti

Krize Interu Milán se prohloubila i posledním vystoupením v Lize mistrů a Massimu Morattimu již dochází trpělivost. Prezident klubu naznačil, že odvolá trenéra Rafaela Beníteze, pokud tým neuspěje na mistrovství světa klubů, které na Nerazzurri čeká příští týden...

Ancelotti ani Terry spokojeni nejsou, našli však i pozitiva

Výhra? Fanoušek Chelsea už tento výraz pomalu ztrácí ze svého slovníku. Ani včera se Blues nevymanili z herních problémů, které už se ani zarytý optimista nebojí nazvat krizí. Stále je tu však jeden, jehož ani čtvrtá prohra v osmi utkáních nedonutila ke kritice týmu. Carlo Ancelotti chválil defenzivu, problém Chelsea prý tkví v nízkém sebevědomí směrem dopředu.

Světové talenty: Eyal Golasa

Už řadu let na sebe strhává izraelský záložník Eyal Golasa obrovskou pozornost, a to nejen ve své rodné zemi. I proto je jeho odchod na starý kontinent skutečně na spadnutí.

Hannover válí. Slomkovi se dobře jedná o smlouvě

Hannoveru se zatím nad očekávání daří, v německé lize prohání nejlepší týmy a aktuálně mu patří vynikající čtvrtá příčka. Takové postavení v tabulce je velkou výhodou pro trenéra Mirka Slomku, který s klubovým vedením jedná o prodloužení smlouvy.

Blatter vyloučil korupci při volbě pořadatele MS a pokáral Anglii

Šéf Mezinárodní fotbalové federace FIFA Sepp Blatter odmítl nařčení, že byla volba pořadatelů mistrovství světa v letech 2018 a 2022 ovlivněna korupčním jednáním. Zároveň pokáral neúspěšné kandidáty z Anglie za to, že neunesli porážku po zvolení Ruska a Kataru.

Cítím se mnohem silnější, hlásí uzdravený Defoe

Jermain Defoe překonal vážné zranění kotníku a vrátil se do sestavy Tottenhamu. Anglický reprezentační útočník včera zaznamenal první dvě trefy, kterými Spurs pomohl k remíze 3:3 s Twente v Lize mistrů. Defoe věří, že další trefy brzy přidá. Podle svých slov se cítí lépe než kdy dřív.

Podle Platiniho měli rebelové z MS dostat doživotní zákaz

Prezident UEFA Michel Platini se znovu opřel do francouzské reprezentace a kritizoval chování hráčů během mistrovství světa v JAR. Podle něj by měli být hráči rebelující proti rozhodnutí vyloučit z kádru Nicolase Anelku potrestáni doživotním zákazem startu v národním dresu. Zároveň odmítl kritiku na adresu tehdejšího trenéra Raymonda Domenecha.

Ljungbergovi v MLS končí smlouva, a tak vyhlíží návrat do Evropy

Deset let působil v Premier League, kde oblékal dres Arsenalu a West Hamu. V roce 2008 ho zlákala zámořská MLS, kde se upsal Seattlu Sounders a následně přestoupil do Chicaga. Tam však v lednu končí Freddiemu Ljungbergovi smlouva a švédský veterán zvažuje, jestli se nevrátí do Evropy. Zájem prý o jeho osobu stále je.

Frank de Boer věděl, že jednou bude Ajax trénovat

Ajax se v pondělí rozloučil s trenérem Martinem Jolem a na lavičku slavného amsterdamského mužstva prozatím dočasně usedl Frank de Boer. Klubová legenda De Boer, který za Ajax odehrál více než 300 zápasů, by však rád vedl mužstvo i do budoucna.

Zkušený brankář Boschker dostal hloupý gól, soupeř se ho zastal

Je nejstarším fotbalistou, který nastoupil v této sezoně Ligy mistrů, na kontě má přes 500 odehraných zápasů, přesto se čtyřicetiletý brankář Sander Boschker dopustil zřejmě největší chyby tohoto ročníku elitní evropské pohárové soutěže. V úterním souboji s Tottenhamem při pokusu o odkop promáchl a pak jen sledoval, jak míč míří do prázdné branky.

Do Prahy se sjíždějí šéfové UEFA, zásadní rozhodnutí nechystají

Poslední letošní zasedání si na závěr roku naplánovali šéfové evropského fotbalu do Prahy. Členové výkonného výboru Evropské fotbalové unie (UEFA) se od dnešního rána sjíždějí do české metropole k jednání, které by nemělo přinést zásadní rozhodnutí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele