Aktuality

Kamenár chce odejít z Nantes

Slovenský brankár Ľuboš Kamenár je na odchode z druholigového francúzskeho klubu Nantes. Rodák z Trnavy totiž v tomto klube dostáva minimum šancí a ako potvrdil samotný Kamenár, v jeho úmysle je počas zimného prestupového obdobia opustiť tento klub.

Keane už není manažerem druholigového Ipswiche

Roy Keane už není manažerem fotbalistů druholigového Ipswiche. Bývalý kapitán Manchesteru United byl vedením anglického klubu propuštěn po sérii sedmi porážek v posledních devíti ligových zápasech.

Marveauxovo zranění je vážnější, může znamenat konec sezony

Sylvain Marveaux za sebou možná už má poslední zápas v dresu Rennes. 24letý záložník laboruje s poraněným tříslem, jehož stav se nelepší a v úvahu přichází operace, která by také mohla v Evropě žádanému hráči ukončit sezonu...

Miller možná opustí Rangers, ti přijali nabídku od Birminghamu

Hodně náročnou druhou polovinu sezony před sebou dost možná budou mít Rangers. Obhájci skotského titulu se přetahují o vedení se Celtikem a na jaře by jim mohl chybět Kenny Miller - o tohoto kanonýra se zajímá Birmingham a oba kluby se už dohodly na částce za přestup...

V Žilině hledají Vladaviče, Ježe trápí zuby, Ceesay nejspíš zůstane

Příprava na jarní část sezóny Corgoň ligy začala také v Žilině. Loňský mistr měl na srazu 35 hráčů, jejichž počet se však bude postupně snižovat. Na první tréninky využil tým MŠK jak travnaté hřiště Budatína, tak umělou trávu ve Strážově. Na ploše s mantinely se bude připravovat také na turnaji v Praze.

Juventus zadarmo získal Lucu Toniho

Vedení Juventusu hodně rychle zareagovalo na ztrátu Fabia Quagliarelly a dnes vyjednalo příchod Lucy Toniho z Janova. Zkušený třiatřicetiletý střelec se nepohodl s janovským prezidentem Enricem Preciosim a ten ho do Turína pustil bez nároku na finanční náhradu...

Kalas míří zpět do Chelsea, během ledna se rozhodne, zda zůstane

Obránce Tomáš Kalas se po podzimním hostování v Olomouci vrací zpět do londýnské Chelsea. Anglický mistr si sedmnáctiletého stopera stáhl zatím do konce ledna s tím, že pak padne rozhodnutí o jeho působení v závěru sezony.

Liberec dostal od Plzně oficiální nabídku na Keriče

Vedení libereckého klubu už obdrželo od Plzně oficiální a konkrétní nabídku na získání útočníka Andreje Keriče, kterého by Západočeši chtěli přivést do svých řad. Tiskový mluvčí libereckého klubu Lukáš Váňa ČTK řekl, že Kerič od Slovanu už dostal i svolení, aby s Plzní mohl také sám vyjednávat.

Uzdravený Sivok chystá návrat do zápasového kolotoče

Téměř přesně na den pět měsíců od vážného zranění kolena Tomáš Sivok netrpělivě vyhlíží návrat do zápasového kolotoče. Obránce Besiktase a české reprezentace se naposledy při utkání na trávníku objevil 29. července při zápase Evropské ligy s Plzní a o pět dní později si koleno pochroumal.

Juventus přišel do konce sezony o nejlepšího střelce Quagliarellu

Juventus nejspíš do konce sezony přišel o svého nejlepšího střelce Fabia Quagliarellu. Sedmadvacetiletý italský reprezentant si zpřetrhal vazy v pravém koleni a podle agentury AP si čtyři až šest měsíců nezahraje.

Weidenfeller se chystá podepsat nejdůležitější smlouvu kariéry

Roman Weidenfeller se zatím s Dortmundem nedohodl na nové smlouvě, ta současná mu končí v létě. Zkušený brankář zdůrazňuje, že příští kontrakt bude nejdůležitější v jeho kariéře. Není vyloučeno, že Weidenfeller Dortmund opustí.

Touré odpovídá na kritiku: Obrana vyhrává tituly

Manchester City remizoval bez branek na půdě Arsenalu, sklidil však kritiku za defenzivní taktiku. Obránce Kolo Touré si ale z negativních reakcí hlavu nedělá. Právě dobrá defenziva je podle něj klíčovou herní činností, která může Citizens přiblížit k mistrovskému titulu.

Ballack se po čtyřech měsících vrátil k fotbalu

Záložník Michael Ballack z Bayeru Leverkusen má za sebou první zápas po čtyřměsíční pauze zaviněné zraněním. Čtyřiatřicetiletý německý reprezentant ve čtvrtek odehrál druhý poločas přípravného zápasu s druholigovým Oberhausenem.

Leonardo pochválil Inter za skvělý výkon

Brazilci Leonardovi se povedl debut na lavičce Interu Milán, když jeho tým porazil 3:1 rozjetou Neapol. Nový kouč Interu měl pro výkon svých svěřenců jen slova chvály, druhý poločas byl podle něho vynikající.

Ronaldinho dostal svolení k odchodu z AC Milán

Odchodu bývalého nejlepšího fotbalisty světa Ronaldinha z AC Milán už nic nebrání. Vedení italského klubu sice popřelo, že by se s třicetiletým brazilským útočníkem dohodlo na ukončení smlouvy, dalo mu však svolení jednat s případnými zájemci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele