základní skupiny - skupina D, 2. kolo
30.09.2021 18:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Goncalo Paciencia (© AFP)

Paciência rozhodl v nastavení o výhře Eintrachtu v Antverpách

Dlouho to vypadalo, že se v Antverpách rozdělí body za konečnou remízu, jenomže v první minutě nastaveného času rozhodl jedinou brankou z pokutového kopu Gonçalo Paciência. Eintracht získal v Belgii tři body a posunul se na průběžnou druhou příčku. Royal zůstává bez bodu.

Bylo to vyrovnané utkání, kterému by remíza slušela víc. V prvním poločase sice gól nepadl, ale nehrál se špatný fotbal a oba celky si vypracovaly zajímavé možnosti.

Už v 7. minutě se pověsil do vzduchu Hinteregger a jeho hlavičku musel pacifikovat brankář Butez. Na druhé straně zase nevyzrál na Trappa Fischer. Ve 27. minutě střílel vedle Verstraete a i v nastavení bylo před Trappem pořádně živo. Gólu se ale diváci prozatím nedočkali.

Oba týmy udělaly na začátku druhého poločasu jednu změnu, ovšem obraz hry se nezměnil. Vedle střílel Samatta a v 71. minutě rozehrál nebezpečně standardní situaci Fischer a Trapp svůj tým podržel. Zdálo se, že v Antverpách nemůže padnout gól, ovšem to byl omyl. V poslední minutě zápasu se ve vlastním vápně provinil faulem Almeida a sudí Kehlet odpískal pokutový kop. Naprosto jedinečnou šancí na tři body nepohrdl Gonçalo Paciência a proměněnou penaltou udělal za zápasem tečku. Eintracht vyhrál v Antverpách 1:0 a posunul se na druhé místo skupiny.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Frankfurt Tip 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele