předkolo playoff - odvety
24.02.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sergio Canales a Malcom (© AFP)

Real Betis ubránil s Rusy postupovou remízou

Real Betis slaví postup do další fáze, klíčovým komponentem byla venkovní výhra. Teď jsou asi fotbalisté španělského klubu tuze rádi, že odveta se hrála doma. V ní jsme regulérní branku neviděli, jen několik zbytečných ruských faulů.

Béticos hodně sázeli na cennou výhru, kterou si z Ruska přivezli. Nastřílet Zenitu na jeho půdě tři branky, to není jen tak. Letošní Betis má ale skvělou fazonu a tak se na dnešní duel, byť se logicky odehrál v trochu podivné náladě, díval s optimismem. Rusové vytáhli na Španěly se zajímavou ofenzivní trojkou Dzjuba, Alberto a Malcom, což bylo na domácí zadáky občas trochu moc.

Hosté byli pod tlakem a bylo na nich vidět, že nejsou zcela ve své kůži, protože ve finální fázi dost věcí kazili. První půle toho celkově moc nenabídla a spíš to byly osobní souboje o míč, než že by jeden z týmů byl schopen vymyslet něco konstruktivního.

K definici šance měl nejblíž asi Germán Pezzella, když se hrála jednapadesátá minuta. Po skvělém pasu od Fékira ale hlavičkoval jen do tyče za zády brankáře Odojevského. Toho pořádně vystrašil o pár minut později i zakončující Ruibal.

Rozuzlení málem přineslo až nastavení. Zenit se překvapivě ujal vedení poté, co Dimitrij Čistjakov vstřelil gól v 90. minutě. Jenže sudí si celou akci nechal zopakovat na videu a poté branku odvolal. Důvod byl zcela typický pro poslední dny - útočný faul ze strany hostujících Rusů.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 (Fekir)

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
EverlastD

0:1

Reagovat
Pan.Antonin

1:1

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
fabec1222

Myslíte, že se to odehraje?

Reagovat
penepi

Skontumovať.

Reagovat
avicii

Ruské kluby, a samozrejme všetkých ostatných ich športovcov treba vylúčiť zo všetkých medzinárodných podujatí, v rámci sankcií

Reagovat
penepi

To musí byť absolútna samozrejmosť. Tam nech si tie nadopované kurvy súťažia medzi sebou.

Reagovat
avicii

presne tak

Reagovat
Heresy

Reagovat
stuff

Reagovat
Melda

Reagovat
smetos

a taky zakázat reklamy ruských firem

Reagovat
avicii

okamžite ukončiť partnerstvo Gazpromu..

Reagovat
Seydou Doumbia

baví tě to?

Reagovat
avicii

Co konkrétne?

Reagovat
Seydou Doumbia

vylučovat najednou ze života pomalu i ruskou zmrzlinu, kterou prodávají v obchodech, protože v názvu je to RUSKO...

Reagovat
avicii

Pokiaľ ju vyrobia tak áno aj keď to znie smiesne.. Proste musia byť ukrateny v každom smere aby mohli prehodnotí ci sa im oplatí mať pri moci blázna ktorý sa topí v miliardách, riskuje životy vlastných ľudí..

Reagovat
Elliasson

Tohle je ale už za hranou. Jak ovlivnil Sergej Semak, Malcolm, Arťom Dzjuba, Wendell aspol. válku?

Ano, co se děje na Ukrajině, je otřesné. Ale proč tahat sport do politiky?

Reagovat
danielfc

Pretože na Rusko musia byť uvalené širospektráln sankcie, teda sa musia týkať aj športu. Tak ako je vylúčené dnes hrať nejaký zápas na Ukrajine tak musí byť recipročne každý klub, či športovec agresora vylúčený zo všetkých medzinárodných súťaží.

Reagovat
danielfc

Abramovič musí mať znrazené účty a všetky aktíva na ostrovoch, či EÚ... t.j. Chelsea nemá likviditu, nebude mať šancu zaplatiť ani vodu, elektrinu. platy..... a tým končí či už v PL alebo LM

Reagovat
avicii

Niako ale je to mierene voči klubom.. Proste Rusi musia čeliť prekážkam aby tu 70 ročnú svinu dostali do normálu.. Vo všetkých sférach.. Proste sa Rusko postaví jeho chovaniu alebo sú teda dosť prijebany národ na to aby boli v izolacii

Reagovat
Elliasson

Neshodneme se.

Reagovat
avicii

Takže Rusko bude hrať trebárs na MS zatial co na Ukrajine si to nepozru ani v TV? Jediný kto môže co najmenej bolestivo zastaviť toho psychopat je ruská inteligencia, mladý ľudia, ľudia čo majú aký taký vplyv... Proste musia "trpieť bežný rusi" inak sa ten blázon nezastaví pred ničím, vyhráža sa jadrovými zbraňami pričom zabúda na to ze nejaké znich by zmazali jeho ľudí, zrejme mu je to jedno.. Úroveň KĽDR

Reagovat
Melda

Zlatý KLDR

Reagovat
stuff

Reagovat
penepi

Reagovat
cubinho

Semak, Dzjuba aspol. budou normálně dál dostávat výplaty. Nejvíc potrestáš majitele a fanoušky.

Reagovat
Elliasson

Jestli si myslíš, že elitní fotbalisté a trenéři hrají fotbal pouze pro peníze bez nějaké větší motivace, tak je mi to líto...

Reagovat
Marv

A to je právě to, o co jde.. Sportovci mají na společnost výrazný vliv a velkou možnost veřejně vystupovat. Dokud nebudou schopni si udělat pořádek doma, a to se týká každého Rusa, není jiná možnost než jim zmrazit veškerý majetek, zakázat pohyb a poslat kompletně zpět do Ruska. Pokud se tedy nevzdají ruského občanství..

Reagovat
Elliasson

Jestli přemýšlíš takhle, tak s Tebou už si vážně nemám co povědět.

Reagovat
Marv

Neskutečný, co tady obhajuješ Právě tyhle osobnosti nebo oligarchové, stejně jako obyčejní rusové musí trpět maximálním možným způsobem. Jen zevnitř je možné zlikvidovat vedení země.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stuff

Reagovat
T..oo..M

Postup BETISU.

1:1

Reagovat
Kocour Klapuška

Kontumace

Reagovat
Kocour Klapuška

Betis by mel odmitnout nastoupit

Reagovat
Seydou Doumbia

snad nejsou takoví kokoti

Reagovat
Elliasson

Když minulý týden podepsal spolupráci se Zenitem ohledně ochrany životního prostředí?

Reagovat
stuff

Reagovat
hradec

10:0

Reagovat
cubinho

Škoda, čekal jsem nějakou reakci publika.

Reagovat
jsemdement

tak minimalne piskot je

Reagovat
Recoba Inter

no co občasný pískot... jde vidět, že Španělům je shora vnó ... je to už prizdi*račskej národ co nemá koule ukázat gesto co má váhu. Neměli proti těm bolševickým šmejdům ani nastoupit. A když ano, tak ruce nepodat a pásky modrožluté na rukávu mít.

Reagovat
stuff

Je to daleko, nemaju skusenost

Reagovat
Elliasson

Vždyť Betis a Zenit uzavřely minulý týden spolupráci!!

Reagovat
Gedofrey

Šílené, že se to hraje

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Eichel

Reagovat
Houska

Mel by jen zajimalo,jak se citi Rakytskiy.Uz jak prestupoval do Zenitu,spousta byvalych spoluhracu ci současných z repre ho obvinovali co je to za bestii.Jasne,myslenim je treba prorusky,ale tvl i tak,dnes napadnou jeho rodnou zemi a on hraje za tym nepritele.Zajimave.Semak ani vi,proc ho dneaka nedal do zakladu,skoda.Sazka na vlastni gol,by se dala pretavit v pekne penize

Reagovat
Jacks11

blbe tady je fotbal, běž si řešit politickou situaci na novinky, idnes apod

a netahej to do sportu

Reagovat
Houska

Klidek.Nijak se nevyjadruji o nic vice k situaci,nez resi kolegove vyse.Doted si ani nevedel,ze nejaky ukrajinsky hrac hraje za rusky tym,tak bez spat a pozdravuj.Dobrou noc

Reagovat
Elliasson

Dobrá otázka. Taky by mě to zajímalo. Stejně jako Olek Zinčenko, že hrával za Ufu. Pro tyto kluky to musí být vážně trochu těžší.

Reagovat
vladino10

Tak neviem či si zachytil, zincenkovi ig zmazal post s putinovou fotkou a želaním toho aby skapal

Reagovat
Elliasson

Vím, že něco takového měl.

Reagovat
Houska

Jj,s tim Zincenkem jsem to zaznamenal,jasne,prat nekomu smrt je uz asi prestrel,i kdyz je situace jaka je,da se to pochopit.Kazdopadne on si hraje uz za MC a prakticky kdyz nastoupi k zapasu,nejak se tim nemusi trapit...ale u toho Rakitskyho to musi byt zvlastni(samozrejme spoluhraci,i kdyz jsou rusove,muzou byt v pohode)ale nedokazu si predstavit hrat za tym ze zeme,ktera napadla moji rodnou zemi a ja se mam soustredit jen na fotbal.Zajimal by me nejaky rozhovor konkretne s nim

Reagovat
vladino10

Ja na tom nevidím nič cez čiaru, vyhnal z domovov tisíce ľudí ktorí práve teraz spia napríklad na zastávke metra. Ja mu to prajem a to ani z tej krajiny nie som.

Reagovat
Houska

Oko za oko,a svet bude slepy.To nikam nevede...i kdyz treba konkretne v tom pripade souhlas,tak samo za vrazdy znova trest smrti,ne par desitek let a po polovine ti to prominou.Uz jen z odstrasujicich duvodu.Zabijes,budes zabit.At vis,do ceho jdes.

Reagovat
Largo

Reagovat
fabec1222

IG tyhle věci maže na základě různých algoritmů, ne vnejších souvislostí...

Když třeba zemřel Karel Gott, tak někdo nahlásil jeho oficiální profil, že je to vydávání se za mrtvou osobu, a oni ten účet fakt smazali...

Reagovat
smazaný uživatel

Par strel z Ukrajiny si meli usetrit na zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele