základní skupiny - skupina F, 2. kolo
30.09.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Guélor Kanga (© AFP)

Crvena Zvezda díky jediné brance Kangy vyloupila půdu Ludogorce

Po vítězství nad Bragou uzmula Crvena Zvezda také tři body na razgradské půdě a dostala se jasně do vedení skupiny F. Na Ludogorec si vytvořila už po dvou kolech solidní pětibodový náskok, přičemž od druhé příčky je vzdálená na tři. Bulharský celek nepůsobil na hrací ploše o tolik horším dojmem, nedokázal ovšem za devadesát minut vyprodukovat jedinou branku.

Třeba už ve 2. minutě se domácí mohli ujmout vedení, a to zásluhou Tekpeteye, který se ocitl ve velmi slušné pozici, ale na brankáře Popoviče nevyzrál. Ve 27. minutě naopak mohl udeřit gólové bělehradský výběr, Ben Nabouhane si však úplně nejlépe nezpravoval míč, ten mu tak utekl z kopačky, čili zakončil z těžkého úhlu a trefil pouze boční sít brány gólmana Kahliny.

V 64. minutě došlo na klíčový moment tohoto střetnutí. Po centru z levé strany od Rodiče se ještě nepodařilo zacílit Pavkovovi, avšak míč se dostal na hranici šestnáctky ke Kangovi, jenž propálil všechno, co mu stálo v cestě. O čtyři minuty později se bulharský výběr snažil o svou odpověď, Tekpetey slušně napřáhl svou levačkou, ke své smůle však orazítkoval jen břevno.

V 77. minutě si každopádně Ludogorec svou situaci zkomplikoval, nutno tedy říci, že červená karta udělená po druhé žluté pro Cicinha za jakousi srážku s Pavkovem byla poměrně přísným rozhodnutím rozhodčího Brisarda. I přes své oslabení nicméně dokázali domácí zazlobit, v 80. minutě například mohl vyrovnávat Tchibota, jeho střela ovšem doplachtila těsně do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Akinfeev

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
DieFohlenBMG

Taky si vsadím, že bude redka.

Reagovat
DieFohlenBMG

no a je tam

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele